trigger

Sebastian Karlsson är så bra att jag vill gråta! Han har gjort världens bästa låt som jag nu har upptäckt på skivan. Den heter "trigger" och är så bra att jag blir kär i den! Jag har snart lyssnat sönder den.
En annan som är bra är den som vann över Sebastian i idolfinalen 2005 - Agnes! Fick hennes skiva Dance Love Pop i julklapp igår, och den är nästan lika bra som Sebastians. Det som var helt sjukt bra var att Sebastians skiva bara kostade 39 kronor! Jag trodde att det skulle vara skitlåtar pga priset, men det är för det mesta bara bra låtar.

Hemma hos farmor och farfar fick jag julklappar! Det var väldigt mycket skoj! Fick en bok som jag inte riktigt vet vad det var för nått, ska kolla noggrannare sen. Jag fick också idolboken som verkar väldigt bra eftersom att jag älskar idol! Och så fick jag choklad, en fridatidning, strumpor, och några fler saker som jag inte kan komma ihåg just nu Av Kjell och Anki fick jag ett par benvärmare som Anki har stickat. De var rosa, jättefina! Jag använder ju vanligtvis inte benvärmare, men det är väl dags att prova nudå! Tack för alla presenter, jag vet att ni läser bloggen! Pussss!

Kunde inte hitta någon video på youtube med trigger, men den är jättebra, lita på mig! :)


/ Emelie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0