vet ni vad?

Mitt humör och vädret går hand i hand. Igår var det mulet, regnigt och åskan hängde i luften, och jag var på dåligt humör och var trött. Idag är det varmt och soligt, och jag är jätteglaaaaaaaad! På vintern är jag alltid... deprimerad är nog det enda ordet som stämmer in någorlunda på känslan. Så har det alltid varit och jag hoppas att det inte alltid kommer vara så.

Idag. Det var gympa. Läraren körde slut på oss. Först fick vi värma upp med lekar. Det var jobbigt! Sedan fick vi jogga tre kilometer. Det var ännu jobbigare. Jag, Malin och Frida gick mycket mer än vi sprang. Vi har nog ungefär lika dålig kondition alla tre, höhö. Efter det var man ju döhungrig och trött och såg fram emot att få äta lunch. Tyvärr så var det inte så god mat. Ångköket serverar god mat 9/10 gånger. Just den dagen man är så hungrig att man nästan svimmar är det äcklig mat! Kasslerskit med sås och ris. Jag åt ris blandat med sås, majs och sallad. Så när jag kom hem var jag skaaapligt hungrig!

Måste skriva klart intervjufrågorna idag eftersom vi ska intervjua ms McElhinney imorgon. Matteläxa har vi till på måndag också, ska göra klart det i helgen. Vi har nya, glansiga matteböcker! Och nästa vecka ska vi få nya so-böcker också. Så vad du än säger farfar så får eleverna på engelska skolan material! Man ska aldrig uttala sig om sådant man inte vet något om.

/ Emelie ♥

Kommentarer
Postat av: Frida

haha, vi var ju bäst på joggningen, ;) <33

2009-08-27 @ 19:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0