gott nytt 2009!

Så var det nya året här! Det var en riktigt rolig nyårsafton i år. Skönt att inte vara i Bomhus som alla andra år, var riiiiiiiktigt trött på de människorna.
Igår badade vi vedeldad tunna utomhus och sprang runt i snön i badkläder, sjöng singstar, sov i husvagn, knäppte kort, frös så in i helvete, åkte i en pulka nerför en brant backe, åt kyckling, chips, choklad, korv, en köttbulle, och en jäkla massa annat!
Jao, igår badade vi i tunna, det var 41 grader i vattnet tror jag. Alla satt där med mössor och badkläder, såg rätt så underligt ut. På tolvslaget var det kallt som attan och alla frös. Pappa höll på att tända alla raketerna och n'r han hade tänt en av dem så såg vi hur den inte alls flög upp i luften. Nej. Den stannade kvar på marken. Alla blev lite småskraja. Den exploderade nere på marken. Japp. Det blev en massa blå och gröna stjärnor överallt. Som tur var så flög inte själva raketen runt utan den bara exploderade. Det var läskigt. Jag stod med Alva och Tilde uppe på altanen istället, det känes lite säkrare. :)
Sen spelade vi singstar och åt typ 7 ton chips var!



 <--- Kolla in deras miner! HAHAHA!
 <--- ignorera mig!!!

Avslutar med världens fulaste bild på mig. Orkade inte rotera den, så ni får nöje er med den här. Hade pulat in allt hår i en mössa så att det inte skulle frysa till is. Det var minusgrader, men det kändes knappt eftersom att man var så uppvärmd av vattnet.

Hoppas att 2009 blir ett bättre år än 2008, för det var inte ett toppenår.

/ Emelie


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahhha, vilka gullisar. Gott nytt år :D <33

2009-01-02 @ 23:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0