men vafaan!

Den fungerar inte! Den där jäääääkla koden från bloglovin! Det ska ju bli en video av kodjäveln! Varför vill den inte!?
Aja, spelar ingen roll. Kan inte haka upp mig på sådana där irriterande smågrejer här i livet. Tyvärr är jag sån. Ska försöka bättra mig på den punkten. Sluta upp med att vara bitter. Bli en sån där hurtig Mat-Tina kanske?

Imorgon blir det Borlänge! Tjohooooooooooooo! Tyvärr måste jag nog kliva upp ur sängen vid åttatiden, något jag inte brukar göra förrän klockan är över halv tolv. Det känns inte så bra. Och så tar det ungefär en timme att komma dit. Men det är nog värt det, i alla fall var det värt det förra gången jag var där, så tjohoooooooo!

Äh, jag ska inte bli Mat-Tina. Ska bli Nic Schröder istället. En annan cool skåning. Ni vet, han som sjöng låten Hej hej Monica och skrek i det där sommarmorgonsprogrammet Hej hej sommar! Han ska numera vara min förebild.
Förlåt. Jag är konstig idag. Kanske är trött? I alla fall så har jag både varit sur och skrattig idag. Just nu är jag mest bara... flummig rakt igenom. Nu kommer Wilma. Hon gick igen. Hon kanske ville något viktigt? Nej. Nu ska jag sluta skriva. Ni få coola människor som läser min blogg måste ju tro att jag hör hemma på mentalvården...

/ Emelie (flummig som få)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0