007

Uuh, vad ledsen jag blev av att se Grey's anatomy. Stackars stackars George och Izzie. Fick en allvarlig hjärtattack när han skrev 007 på Merediths hand! Blir lite för inne i programmet när jag tittar... sista avsnittet för säsongen också! Jäkla skit, man får ju inte veta hur det går förrän till hösten! Snacka om plågsamt.

Sommarlov nu. Alla firar i sina bloggar. Serpentinkalas, wei.

Idag var vi och åt middag i lägenheten igen, höhö. Vi åker dit och äter och sedan åker vi hem. Det är ju så deprimerande här! Vi har i alla fall valt ut tapeter till alla rum, och lilla hallen är till och med färdigtapetserad. Jag läääääängtar tills jag får se tapeten på min vägg, jag kommer att vara hypernervös när den sätts upp. Tänk om jag vill kräkas på den när jag ser den? Tänk om jag blir yr i huvudet av att titta på den? Men nej, jag tror att den kommer bli succé.



Jo, det blir nog bra det där! Vill ha något som sticker ut, och det där är ju knappast något man går förbi utan att lägga märke till. Själva mönstret, eller ja, blommorna, är större än sådär... de ser så små ut på bilden, ser helkonstigt ut! Men de är större egentligen. Så det blir inget galet småmönstrat, hatar sådant. Stoooooora blommor ska det vara!

Någon i vårt hus har fest eller något... eller också så är det någon som har en jävligt högljudd tvättmaskin.

/ Emelie ♥

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag började skrika och grina när han skrev 007 i handen på Meredith..!! Är också lite för mycket inne i programmet när jag tittar. xD



Attans, nu måste vi längta till både New Moon och till Grey's!<3

2009-06-11 @ 18:45:01
URL: http://nossleumas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0