ostfralla

Imorse när jag gick på bussen så var kortläsaren avstängd. Busschaffuören ba "ja, vi KROCKADE nyss, så jag har stängt av den." Jag ba OKEJ. KÄNNS JU SKITBRA ATT SÄTTA SIG PÅ DEN BUSSEN. Jag åkte ändå eftersom att jag hade kommit försent annars och det är ju värt att riskera livet för. Typ.

Efter en stund på bussen började det lukta brandrök vilket gjorde mig ännu mer stressad. Såg liksom framför mig hur bussen sprängdes i bitar framför rådhuset. Men jag kom fram till skolan. Hel och ren. Och inte sprängd.

Jag fortsatte min morgon med att nästan halka utanför skolan medan en kille från fordon satt i fönstret och glodde. Jag tror att han skrattade. Jag skrattade också. Lite.

När jag kom in så var det en tant där som föreläste om Rädda Barnen på ett så tråkigt sätt att jag drabbades av akut trötthet och the huvudvärk from hell. Sedan var det rast och då åt jag ostfralla. Det var gott. Efter rasten föreläste en annan tant om Barncancerföreningen. Hon fick slut på saker att säga så det tog bara 20 minuter. Alla blev nöjda.

Resten av dagen ägnades åt att dra runt 7 ton böcker i en kundvagn med Martina och inköp av en ny tandborste.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0