more time to sit and watch the pendulum sway





Sitter här i mörkret med min kompanjon och funderar på att utföra något vettigt här i världen, men det känns bedrövligt jobbigt. Så därför är jag här.

Denna dagen har jag ägnat åt att panika över filmen vi gör i skolan som har världspremiär (lol) på onsdag och men som inte är färdigklippt än. Sen har jag panikat över att jag inte har fått hjälp med en grej som jag desperat behöver hjälp med och gråtit under tandläkarampan. Det är ju som att de försöker mörda en med det där ljuset, jag menar chilla lite, herregud. Samma sak med röntgenmojängen de trycker in i käften på en. Spydde nästan två gånger idag när de gjorde det på mig, mmmm mysigt.

Sen undrar jag över den där grejen de suger upp spott med. VAR HAMNAR SPOTTET??? Det känns som att jag har skrivit om detta förut, men jag undrar verkligen var det tar vägen. Vågade inte fråga heller för det hade kunnat bli otroligt awkward. Tänk om de typ samlar på folks spott för att samla DNA så de ska kunna skapa kloner av hela världens befolkning för att skapa en enorm human centipede. Nu är ju detta bara en konspiration, men en fullt möjlig sådan om ni frågar mig.

Kommentarer
Postat av: Johanna

vad gulligt!

2012-03-20 @ 10:17:10
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0