lever loppan



Gick nyss in på bloggy och insåg att jag aldrig skriver längre. FÖRLÅT. Eller vadå förlåt, ni sitter väl knappast hemma och gråter för det. Hatar egentligen när folk skriver 'förlåt för att jag aldrig uppdaterar' på sina bloggar. Tänker alltid ok bryr mig inte så mycket sluta tro att jag lever för dina dagens outfits FÖR DET GÖR JAG INTE AAAAAH.

Kan ju i alla fall uppdatera er om att jag har varit i Ockelbo i fyra dagar nu. Mmmhmm var ungefär lika exciting som det låter. Skog, skog, skog. Och LOPPOR. Herregud, katten fick loppor, och eftersom hennes favoritställe är min säng så låg hon där och ba spred odjuren runt sig. Därför har jag nu loppbett här och där. Tack som fan Wilma. Vidrigt eller vad. Tack gode gud så är vi människor för rena för lopporna så de sätter sig inte på en utan biter bara en gång men ändå. Det kliar och kliar och kliar. Jag går runt och låtsas att det är myggbett, för att komma i lite sommarstämning liksom.

Imorgon är det i alla fall skola igen och jag är inte ett dugg taggad för jag hatar skolan *hardcore*. 2 cool 4 school. Bara tre dagar den här veckan. Lite mer än en månad till sommarlov. KÄMPAAAAAAAAAA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0