kommentera! :)

Nu gör vi såhär. ALLA kommenterar på det här inlägget!

Fyll i namn, ålder och hur ofta du besöker min blogg. :) Det skulle uppskattas!



idag heter jag leila

Japp. Det gör jag. För jag har bakat muffins! Och de blev LYCKADE!!!!! Vetefan vad som hände, Gud var på min sida idag helt enkelt. Det var typ cupcakes för det var sockerkakssmet med chokladbitar i och chokladglasyr ovanpå. Och jag gjorde det helt själv. (!!!!) Kände mig som Leila på programmet Leila bakar. Så idag heter jag Leila.
Idag ska jag inte göra så mycket mer, ska bara ta det lugnt och vara med mamma och Gustaf. Ska spela wii med Gustaf snart.
Imorgon blir det hem till Engstrands. På tolvslaget ska vi bada vedeldad tunna utomhus. Fatta vad myyyyyyyyyyys!






Ja, de blev som sagt lyckade. Har inte smakat än, men mamma och Gustaf sa att de var mumsiga. Jag får helt enkelt lita på dem!


                 Jag?
                    I  
                    I
                   V




/ Emelie

valbo idag

Med mamma och Gustaf. Kuligt! Köpte en del saker. En jacka eller vad man ska säga på Bikbok, svart med bruna ränder ungefär. Fats ändå inte randig. Och så köpte jag jeans på Bikbok också. Så köpte jag mörkblå låga converseskor. I like converse! Sen köpte jag en hårborste och sminkborttagning och två skivor. Det var nog allt. Mamma köpte en skål på Cervera som hette "skålen Manne". Dagens skål! Den var asful, men den var cool. Hon ska ge den till de som vi ska fira nyår med, det är en kul present men orkar inte berätta varför.
Kollar på My supersweet 16 med mamma nu. Det är ett jävligt dåligt program. :) Är så hungrig att jag skulle kunna äta gräs just nu. Ska äta kinamat senare, det ska bli najs!






/ Emelie


tråktråktråk

Det borde vara olagligt att ha tråkigt. Det är så tråkigt att ha tråkigt. När jag har tråkigt så får jag dålig humor bara för att jag är så desperat efter att ha kul. Bara att skratta åt något skulle vara roligt just nu. Någon som kan skriva en rolig kommentar? En rolig histora, ett litet skämt, vad som helst!


kasst

Koden funkade inte. Skit också. Hahaha, äh, vem bryr sig. Videon var tråkig ändå. :)

south park

Kollar på bloggar och kollar på southpark. Har lite trist. Hade mycket trist igår. Det är fan trist att vara ledig, det händer inget kul. Men dte som är skönt är att man kan sova till 12 varje dag, något som jag gör. Haha, mamma och pappa får spatt. :)
Imorgon ska vi nog åka till ikea på mellandagsrean och köpa lite saker. Hittar säkert något skoj, fick ju 500 kronor av farmor + 160 kronor för att hon hade köpt en sak till mig som jag redan hade fått, så hon köpte tillbaka den. ;)
Nu ska jag äta chokladtomte och fortsätta tröka. Hejdå! :)

<object width="425" height="340"><param name="movie" value="http://www.bloggkoll.com/tour/tour.swf"></param><embed src="http://www.bloggkoll.com/tour/tour.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="340"></embed></object>

Juste, här är en video från Bloglovin, bara för att man kunde kopiera den. -.-

/ Emelie


nere

Nej. Har ingen lust att skriva. Är så nere just nu, vettefan varför. Men jag ska skriva ändå, det kanske piggar upp mig.
Idag var vi hos mormor och morfar. Typ hela släkten var där kändes det som. Vi skickade in U Wish till Mtv. Jag och Elin önskade Barbie Girl och Daddy Cool, bara för att de låtarna är så jävla bra. (lol) Linus, Lucas och Gustaf önskade vad som helst med Lars Kristers. Hahahahaha! Linus skrev in Nils på namnet och någon e-postadress som han inte visste vems det var. Gahahaha, det var kul. Lukas kunde inte sluta skratta åt don't drink and drive-reklamen. Fyllehundar... det är väl fan inte kul? :D Inget av våra önskemål kom med på teve men man kan ju inte klaga på vår musiksmak?
Sen spelade vi bingo. Lukas och gustaf jublade varje gång ett nummer som de hade kom. Jag själv höll på att somna halva vägen genom spelet, jag tycker att bingo är mördande tråkigt. Men det var ju i alla fall ganska kul för jag vann 13 kronor! Hahahaha.
Ja, vi gjorde lite mer saker också där som jag inte orkar skriva här, men det innehöll bl.a magi, läppstift och project runway. Kul vare iaf. :)
Nuuuuuuu ska jag kolla på lite bloggar och lyssna på Sebastians skiva. Orkar inte ladda upp nån bild idag, tyvärr. Känner mig lite piggare nu.

/ Emelie


trigger

Sebastian Karlsson är så bra att jag vill gråta! Han har gjort världens bästa låt som jag nu har upptäckt på skivan. Den heter "trigger" och är så bra att jag blir kär i den! Jag har snart lyssnat sönder den.
En annan som är bra är den som vann över Sebastian i idolfinalen 2005 - Agnes! Fick hennes skiva Dance Love Pop i julklapp igår, och den är nästan lika bra som Sebastians. Det som var helt sjukt bra var att Sebastians skiva bara kostade 39 kronor! Jag trodde att det skulle vara skitlåtar pga priset, men det är för det mesta bara bra låtar.

Hemma hos farmor och farfar fick jag julklappar! Det var väldigt mycket skoj! Fick en bok som jag inte riktigt vet vad det var för nått, ska kolla noggrannare sen. Jag fick också idolboken som verkar väldigt bra eftersom att jag älskar idol! Och så fick jag choklad, en fridatidning, strumpor, och några fler saker som jag inte kan komma ihåg just nu Av Kjell och Anki fick jag ett par benvärmare som Anki har stickat. De var rosa, jättefina! Jag använder ju vanligtvis inte benvärmare, men det är väl dags att prova nudå! Tack för alla presenter, jag vet att ni läser bloggen! Pussss!

Kunde inte hitta någon video på youtube med trigger, men den är jättebra, lita på mig! :)


/ Emelie



hemma hos farmor och farfar

Fick mina vantar på datorn när det blev fika. Jag får typ abstinens, det är så beroendeframkallande att ha en blogg! Jag vill bara tacka alla som läser min blogg regelbundet! Det är så himla kul att ha läsare, och att veta att man inte bara är en själv som läser det man skriver. Det är kul att det i alla fall är någon stackare som läser, jag vet ju att mina släktingar läser. De tycker att jag klagar för mycket på skolan. Jag ska verkligen försöka att bättra mig på den fronten. Ska försöka vara glad och hurtig varje gång skolan nämns... om jag orkar... det vet jag att jag inte kommer att orka så jag lovar ingenting, det är bäst så. Det är bara det att när skolan är som värst så orkar jag bara inte vara glad. Men jag ska försöka att bättra mig nu när vårterminen kommer.
Min kusin... vilken ljuvlig liten varelse! Jag vill ha en egen bebis när jag ser honom. Han heter Albin och är född den 11 oktober. Så himla söt. Huvudet ser ut att vara alldeles för stort för kroppen! Ser ut som den där bebisen i family guy, fast sötare och inte lika elak. Och utan de röda hängselbyxorna. Och ingen brittisk dialekt.

Vi seeeeeeeeeeeeeeeees! :)

feta släkten idag OCH imorgon!

Jao. Idag blir det hem till farmor och farfar där småkusinerna Maja och Albin (som jag av någon anledning alltid råkar kalla för Robin?) kommer att vara med faster och pappa stockholmare. Sedan kommer där att vara Iggesundsmänniskorna och farmor och farfar. Och vi.
Imorgon bli det hem till mormor och morfar. Där kommer alla kusiner utom de där vuxna människorna att vara, men alla de där andra kusinerna (vetinte hur många?) kommer att vara där. Och så såklart mostrar och morbröder och alla såna där ingifta typer kommer också att vara där. Hoppas på god mat!
Kommer att bli yr av allt julfirande. Man träffar alla människor som man aldrig träffar annars, men det är ju kul, även om man blir lite knäpp i huvudet av alla människor som säger "åååååh, gud vad stoooooooor du har blivit! Du är ju nästan lika lång som henne nu! Awww!", men min släkt är ganska bra ändå. ^^
Igår kväll, eller natt kanske jag lär säga, så skulle Gustaf sove i mitt rum. Vi släckte och hörde hur någon, någonstans i huset började sjunga. En kille. Det lät rätt så falskt. Hm... först trodde jag att det var pappa och Sami som var uppe och sjöng, men det var det inte. Det var nog grannarna som hade fått ett singstar eller nått. Jag höll på att börja skratta varje gång någon började sjunga.
Jag ska gå och hämta en julköttbulle i kylen nu, hajdå!

/ Kram Emelie!





kamera i julklapp!

Shit vad glad jag blev! Helt chockad. Trodde aldrig att jag skulle få en ny kamera efter att pajat två andra. Jag blev minst sagt förvånad när det fanns en låda med en bild på en kamera i paketet. Men lycklig!

Alla som skulle komma kom vid två och då fikade vi lite och sen kollade vi på kalle anka. Efteråt blev det julmat! Shit vad mycket mat det var! Sen spelade Gustaf Zoo Tycoon (ett datorspel där man bygger ett eget zoo) och då satte han ut en himla massa elefantliknande djur som gick runt och blev sjuka och låg och kved i hörn. Det var riktigt kul. Tilde visade upp sitt tjusiga tamagochi som sov hela tiden, och det var hon djupt bekymrad över. Sedan spelade vi lite Wii, Gustaf slog mig i bowling, men han måste ha haft nån slags turdag. Han fick typ sex strikar! Jag fick i alla fall fyra strikar, tre på raken på slutet! Proffsigt eller?

Sedan blev det julklappsutdelning. Det var skoj. Jag var med de små trollbarnen i Gustafs rum och så hörde jag hur någon gick ut i trappuppgången. Sedan plingade det på dörren. Jag såg genom det där kikhålet och där stod en galen varelse med vitt skägg och tomteluva. Varelsen började öppna och stänga brevinkastet som en tok och ringde på dörren. Jag öppnade och där stod en väldigt lång tomte. Han fick en kram och så kom han in. Varelsen liknade konstigt nog morfar på många sätt och vis. Han hade bandage på handen precis som morfar. Han hade likadana skor som honom. Rösten var väldigt lik också. Och han var mycket intresserad av morfars juklappar. Morfar var som vanligt ute och köpte tidningen som han alltid gör under julklappsutdelningen. Lustigt det där, att han alltid lyckas pricka in just då tomten kommer. Men han kom sedan och fick sina klappar. Jag hade köpt stenar till honom. Kul va? Det som var skoj med dem var att man kunde äta dom! Precis som mat! Han fick också en skiva av BAO av mig. Vem vill inte ha mig som barnbarn va?
Jag fick en hel massa saker, vissa julklappar var så små att jag höll på att tappa bort dem innan jag ens hade rivit sönder papperet.
Engstrandarna ska sova här i natt. Gustaf får komma och besöka mig på hotell Emelie så länge. Det blir nog bra, det är ett femstjärningt hotell, så ni behöver inte oroa er över hans hälsa.
Julafton var kul, särskilt det där med kameran. En annan sak som var kul var att Wilma fick en massa julklappar också! Hon fick en mus som man kan hänga upp i en dörröppning så hon kan leka med den! Hon ser så rolig ut när hon studsar runt efter den där grejen i dörren! Hon fick något slags godis med lammsmak av mig, en smak som jag aldrig någonsin skulle välja om jag skulle köpa smågodis. Hon fick också tre burkar gourmé-mat av mormor och morfar. Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något. Vi ses!





/ Kramar och godig juuuuuuuul från Emelie!

dopparedan är här!

Nu har det varit väldigt ouppdaterat här, förlåt för min lathet!
GOOOOO JUL FÖRRESTEN!
Idag ska dagen spenderas med mamma, pappa, Gustaf, lilla Alva, ännu mindre Tilde, Sami, Linda, mormor och morfar!Mycket mysigt!
Vaknade imorse av att en viss lillebror öppnade dörren och undrade när jag skulle öppna mina två presenter under granen. Jag svarade inte och han sa: "nähä, skit i det då" och gick ut. Jag gick upp typ en timme senare och var ungefär så död som jag brukar vara på morgonen. I ena paketet låg en film om Anne Frank som jag kollar på nu, och i det andra låg en jättefin klänning som jag ha på mig nu. Mamma hade köpt strumpbyxor till mig också, men dom hade hon inte orkat slå in. Hon hade också köpt en röd sjal i Stockholm till mig i julklapp, men den använde hon för några dagar sedan så vi delar på den! HAHAHAHA! :)
Jag har typ inte önskat mig någonting i julklapp i år så jag undrar verkligen vad dom har hittat på att köpa åt mig. Jag kunde inte komma på något när jag skulle skriva önskelistan, känns redan som att jag har saker i överflöd. Jag rensade nyss mitt rum från en massa skit som bara legat och skrotat i flera år, och nu ska jag fylla på med nya julklappar!
Det är synd att man börjar bli stor. När man var liten så var julen bästa dagen på hela året! Dagen före kliade det i benen så att man kunde inte sitta stilla. Gårdagen kändes som vilken dag som helst för mig, och det var trist. Var på Max med mamma och Gustaf. Gustaf spillde ut hela fantan över sig själv. Jag åt ostburgare som de hade glömt att lägga ost på. Åkte hem. Jag bakade chokladbollar till idag. Och så gick jag och la mig och somnade direkt. Det hände aldrig förrut. Dagen innan julafton kunde inte jag somna! Man var ju så spänd och studsig!
Sami och Linda och deras små trollbarn ska sova här i natt så de får sova i Gustafs rum så sover Gustaf och jag i mitt rum. Mormor och morfar åker nog hem med taxi eller något tror jag.
Det luktar ägg i lägenheten. Jag antar att det är mamma som håller på att göra någon slags äggsak ute i köket. JAg hatar ägg. Det är äckligt. Jag gillar bara äggulan om man steker ägget först.
Pappa kom in i rummet nu. Han frågade om han fick hänga med mig. Han är ju för cool.






/ GODJUL&GOTTNYTTÅRÖNSKAREMELIE! <3

2 dagar kvar

Okej. Nu vill jag bara glömma hela skolskiten och få lov! Helst för evigt.
Vad har hänt idag? Ingenting. Nästan. Matteprov. Ganska svårt, men klarar mig förhoppningsvis! Fick veta vad jag fick på spanskan. Ett fel. Haha. Irriterande värre.
Så... ingenting mer som pågår i mitt relativt tråkiga liv. Hejdå. =)

3 dagar kvar

Japp. Nedräkningen fortsätter. Nu är vi nere på tre. Imorgon kommer det att vara två... eller är vi nere på fyra nu kanske? Jag vet ärligt talat inte själv även fast det är jag som håller i nedräkningen.....
Uppvisning idag på musiken. Fyfan vad vi sög! Jag tror inte att vi hade fått G om inte betygen redan var satta, för det blev så knäppt... hahahahaha!  :D Sofia den lilla skrutten satt där och skrattade, och då började jag också skratta. Sedan lyckades jag höra min egen röst SJUNGA i högtalarna, och då råkade jag hoppa över några rader i låten också. Hoppsan. Dessutom var Linn sjuk så Malin och Frida turades om att spela all hennes musik och jag och Sofia "sjöng" allt, utom refrängen, den sjöng Malin. Hon sjöng: "I am begging you for mercy... eller nått." HAHAHAHA! Vi är ju bara för musikaliska! Hela klassen måste tro att vi är efterblivna nu! =D
SÅÅÅÅÅÅ...
Matteprov imorgon. FAAN. Jag kan inte mycket, jag känner mig ganska... asdålig när jag ska räkna matte. Inte bra. Inte bra alls. Jag får spotta i nävarna och göra det bästa jag kan helt enkelt!
Fick tillbaka en engelskauppsats idag. MVG-..... VARFÖR SATTE HON DIT ETT MINUS? Jag hatar minus i betygen! De irriterar mig. Jag tror alltid att det är nåt skräp som ligger bredvid där läraren har skrivit betyget, och sen försöker man sopa bort det med handen. Det går dock aldrig särskilt bra eftersom att minuset oftast sitter fast på papperet...
Ska man kanske ta och ladda upp en bild också?



Kunde inte hitta någon bild på mig själv... så pappa fick vara med istället! :)

/ Flummiga Emelie

satur(nus)day!

Hello people! Idag har jag varit hos farmor och farfar. Fick lite hjälp med matten av farfadern! Men inte ens han förstod allt så det måste verkligen vara så att det är apsvårt och inte bara jag som är puckad!
Nu har jag värmt en billyslasagne i micron som jag ska äta. Gillar inte såna så jättemycket, men det var typ det enda vi hade. Kollar på Harry Potter 2 som vi nyss har sett i skolan, men den är så bra! Harry Potter-filmerna ska ju gå på teve nu i jul och jag ska försöka se varenda en!
Är hemskt trött på min design här på bloggen nu. Någon som har något förslag på vad jag kan göra? Är inte så bra på det här med designer, kan inte hantera photoshop och sånt där, och jag kan inte fixa koder och sånt heller... behöver hjääääääääääälp!
Nu ska jag inte skriva mer!






Jao, och såhär skulle väl jag se ut i något kortare hår... vad tycks?

/ Emliahhhh

JULLOV! GE MIG! :D

Jao, så var det ju så att jag har varit i skolan idag - ovanligt! Tinade två lussebullar med pärlsocker på och har nu ätit upp ena, men den andra ligger och stirrar retfullt på mig här bredvid bara för att jag inte orkar käka upp den.
Ska kolla på en lägenhet lite senare idag. Vet inte var den ligger, har inte sett den på bild, vet inte ens vad gatan heter. Men jag antar att det är en 4 högst upp i ett hus.
Spanskaprov idag, gick bra, tränade ganska mycket igår kväll.
Nu ska mamma ha datorn, seeeeee ya!


:(

Inte mycket att blogga om. Slutspurten nu innan jullovet ska ju vara lugn, men det är den inte... spanskaprov i morgon, no-prov idag, matteprov på onsdag... och allt jag kan tänka på är att få ligga ner och andas.
Jag kanske inte dör av lite skolarbete, men gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Dagen:
Gick till skolan, hade matte, no-prov, studyhall, kyckling till lunch, spanska, Everlönn verkade sur eller något, hon är det hela tiden numera, idag var det dock ganska förståligt för det var 15 i klassen som inte hade gjort läxan, inklusive mig. Spanskaklassrummet var ommöblerat och såg myyyyyyyycket större ut nu! Ante hade bakat 32 el muppo-pepparkakor till hela klassen som vi ska få äta på fredag, hahaha! Sen var det syslöjd där jag gjorde klart min halsduk... ja, nästan i alla fall. Ska fixa den helt klar nästa vecka. Sen hem och sätta sig vid datorn.
Jag har kommit på en sak. Jag är helt beroende av min dvd. Jag kollar på "Vänner" (dvd-box) minst en gång per dag, jag vet inte varför! Jag är helt enkelt fast vid den. Det var inte kul för typ en månad sedan för då gick min gamla dvd sönder... fick slänga ut den och köpa in en ny... som sög. Så fort man råkar röra den för mycket så blir hela bilden röd. Då måste man rätta till sladden igen. Lite irriterande, men det funkar tills jag kan önska mig en ny i juklapp kanske? :) Fast det kanske är sladden det är fel på?
"Pappa..."
"Mm?"
"Lyssna på min önskelista!"
"Visst."
"Sladd"
"Kul. Vilken slags?"
Hmm... jag måste nog jobba lite mer på den där listan.


skola imorgon

Skola imorgon, seeegt! :( Det som ska bli kul är att träffa flickooorna som jag inte har träffat på flera dagar nu!<3
Jag vill ha jul nu! Var på stan med Linn idag, köpte present till morfar, mamma, Alva och Tilde. Måste åka ner nån mer dag i veckan om jag har tid på grund av alla prov den här veckan. 2 eller 3 tror jag att vi har. Seeeeeeeeeeeeeeeeegt!
Nu blir det lite julfika med lussebullar och pepparkakor. :)))))

God jul till er!

Och förresten: tack Louise som rättade mitt fel däruppe, det ska vara 11 nätter före jul!    =)

18 dagar kvar till jul!

Lusselelle, lusselelle, fyra nätter före jul!
Går den så? Skitsamma, julen är snart här! Jag skulle vara överlycklig över denna dagen eftersom att jag är frisk och så om det inte vore för de jävla skitgrannarna! H-A-T-A-R-D-O-M! De kan inte sluta springa runt som psykopater däruppe! Den dagen vi flyttar så måste jag nästan lägga ett hatbrev i deras brevlåda...
Dagen har bestått av godis, datorspelet runaway och slappande. Har inte gjort mycket annat. :)
Robin åkte ur idol igår! Tuuuuuuur! Mina favoriter i finalen, puss på dem!
Stan med Linn imorgon, ska bli kuligt! Måste köpa julklappar som jag egentligen skulle ha gjort när vi var på valbo förra helgen, men så blev det inte. Vet inte vad jag ska köpa till alla än, kan inte skriva det här heller eftersom att många av julklappsmänniskorna läser min blogg! :)

Bra låtar:

Avril Lavigne - Girlfriend
Alice sjöng den så bra igår!

Leona Lewis - Bleeding love
Olycklig kärlek!

Hejsvejs, nu blir det Trivial Prustuit (stavning?) med la familia! Adios!


idol

Hm... vem åker ut ikväll egentligen? :o Jag skulle gissa på Robin om jag var tvungen, tyckte inte han var ett dugg bra idag. Kevin kan ju sjunga allt verkar det som och Alice är ju helt underbar! Så... hejdå Robin. :/

Klicka på bilderna och se vart du hamnar!





- Min favorit!

     

- Åker ut ikväll?



- Vinner nog hela skiten!


/ Emeliiiiiiiiiiiiie

I am a sick person

Japp. Så är det. Men inte jättesjuk ändå, ena sekunden ligger jag i soffan och vill dö och andra sekunden hoppar jag runt och äter lussebullar. Helt knäppt!
Bakade idag. Pepparkakor, det är skoj! Med glasyr såklart. Gustafs favorit är den pyttelilla gumman och han gör alla varianter av dem. Sittade, liggare, stående, huvudlösa, benen där huvudet ska sitta, och så vidare.
Idol nu, hejdå!


sjuk

Imorse kändes ingenting riktigt rätt. Fixade och så som vanligt, men sen när jag hade skor och jacka på mig så gick jag inte till skolan ändå. Mamma var också hemma för hon är sjuk och jag har känt mig trött hela dagen. Kan typ inte somna på kvällarna, och nu tror jag att jag har feber. Tog en ipren för ett tag sen, så det borde bli bättre snart. :)

Blir hemma imorgon också. När Gustaf kommer hem så ska vi ha julbak! Pepparkakor och lussebullar, mums! Skulle egentligen ha varit med Frida idag, men så blev det inte. :/ Vi får göra det någon annan dag gumman! <3

Har lust att skriva något mer, men kan inte komma på något... och fortsätter jag att skriva så blir det inte bra, så vi ses!

idolreporten!

Gud vilken rolig människa! www.tele2.se/idolreporter


orolig

Jag vet inte varför, men hela den här dagen har känts misslyckad. Den var misslyckad från allra första början och känns fortfarande jobbig. Jag har haft en klump i magen hela dagen, på spanskan var jag så ofokuserad att jag inte ens fattade vad jag höll på med. Vandrar runt som en orolig ande och funderar. Kan inte ens komma på vad jag vill ha juklapp. Oftast så brukar alla i min ålder vilja ha en massa saker som en dator eller en ny mobil och såna där dyra saker. Men jag vill inte ha något. Jo, jag vet en sak jag vill ha. Frihet. Att få sluta skolan och börja göra något som man verkligen vill göra och inte gå på lektioner i skolan hela dagarna, något som jag tycker känns helt onödigt och genomtrist. Har gjort samma sak varje dag nu i åtta år och vet du vad? Det börjar kännas jobbigt! Det värsta är att jag ska fortsätta gå i skolan i flera år till! Och när skolan har slutat... vad händer då? Det känns som att livet bara springer iväg utan att jag hinner ikapp. Ingenting händer, det bara fortsätter och jag känner att jag inte vill göra det här! Det suger. Man vet ju aldrig var man hamnar och jag vet verkligen inte var jag kommer hamna! Nu börjar man ju bli lite äldre och då måste man börja tänka på vad man vill göra med sitt liv. Välja gymnasium, linje, och sådant. Var kommer man att vara om 20 år? Tänk om livet bara fortsätter att springa ifrån en och att man till slut tappar greppet helt och hållet? Känner någon samma sak som jag?

Är helt enkelt en dag då Emelie Hermanzoni funderar lite. Har huvudet någonstans uppe i det blå och orkar inte riktigt vara glad. Blev dock överlycklig över att äta Maxmat idag, tycker det är gött! Hoppas det blir bättre imorgon, då kanske jag har kommit över min funderardag? Ska äta kakor nu, ses! :)

gah

Aaaaaaaaaaaaaaah! Borde, borde, BORDE inte sitta vid datan! Gud, jag sitter 24/7... ska gå och städa nu, på började det men avslutade aldrig. (ovanligt... not)

Skolan idag, hade trist på engelskan som vanligt, var trött, sjöng med Linn på gympan, och så var det väl min dag...

Just det! Har lite julgrejer uppsatta härhemma nu också! Kuligt, juligt!

/ Emliannahermansson

skit

Aaaaaaaaaaaaaaah! Borde, borde, BORDE inte sitta vid datan! Gud, jag sitter 24/7... ska gå och städa nu, på började det men avslutade aldrig. (ovanligt... not)

Skolan idag, hade trist på engelskan som vanligt, var trött, sjöng med Linn på gympan, och så var det väl min dag...

Just det! Har lite julgrejer uppsatta härhemma nu också! Kuligt, juligt!

/ Emliannahermansson

RSS 2.0