lördagen


Kyrkan där morfar skulle sjunga (med kör). :)


backen med flickorna



Har ingen bild på Frida men hon var såklart också med! ;D

söndag

Valbo med Linn idag. Köpte nån slags snöubbesak eller snöbarn eller vad det nu än hette på Smaksak, grå necessär med en Hello Kitty-katt i guldfärg på H&M, penslar och sånt skit i guldfärg på H&M, och smink-borttagning. Vi åt pizza på Eat eller vad det heter, och smoothie på Waynes Coffee (namn?). Gud vad kul vi hade! Provade skor med höga klackar och så... kan lägga upp lite bilder med det här nedanför. Sen gick vi in på IKEA och löjlade oss lite också och Linn pratade om nån zon eller nått... hahahahaha!

Najsig dag i alla fall. Måste snart städa mitt rum, det ser ut som en sopstation därinne. Har typ tre högar med papper utspridda på golvet, inte vackert! Ska slänga bort en massa saker också. Håller på att bli galen på alla onödiga böcker som jag har och alla andra småprylar som jag inte orkar med. Vill helst bara byta ut hela skiten, möblerna också, synd att man inte kan göra så och synd att man inte har ändlöst med pengar!





De här tyckte jag faktiskt om! Utan klackarna hade jag absolut kunnat ha dom på mig på sommaren!





Linn provade de här härliga tofflorna... not. Haha, dom såg ut att vara från medeltiden!




Såna vill Linn och Emelie ha!




Mössor...




Me like. :)




Linnen Pinnen. :)




Kasskaos. (lägg märke till skon som ligger under den röda kassen och Linns hand till vänster om kassarna)




AAAAAH! FUUUUUL!


En rooooolig dag med Lajn! <3


hej hopp

Johan åkte ut igår, ganska väntat. Charmig kille, har varit inne på tv4.se och kollat på klipp. Haha, fan vad pinsamt det blev när den där tjejen inte kunde andas för att hon fick gå upp på scenen med Johan! Pappa satt och höll för öronen för att han tyckte det var så skämmigt! Mahahaha! Johan är ju verkligen skitsöt, men inte håller man väl på sådär? Särskilt inte i direktsändning! Haha, kul var det i alla fall, särskilt den delen där pappa höll för öronen!

Är hos mormor och morfar, kom nyss hem från kyrkan. Morfar sjöng med kören. Det var bra, utom på slutet när jag fick ont i huvudet av att blåsorkestern blåste lite väl hårt i sina instrument.

Snart blir det väl mat av något slag. Vi ska sova här och sen blir det valbo med Linn imorgon! Måste ha nya jeans, gärna stuprörsjeans. Har typ bara tre par jeans som går att använda nu och ett par av dom är trasiga, men dom går att använda ändå för att hålet knappt syns, och de andra två är likadana, plus att jag hatar dom. Det blir julklappshandlande också! Önskar verklgien att jag visste hur mycket pengar jag har på kontot, men det vet jag inte. Kan aldrig komma ihåg kontonumret, så jag kan inte ringa och kolla heller. Har det nedskrivet hemma, men jag är ju inte hemma nu, så det blir lite svårt på den fronten...

Ska lägga upp lite bilder senare, imorgon kanske eller senare ikväll, orkar inte just nu.

/ :D

hejjjjjjjj

Skolan idag. Sen hem till mig med Malin sen till backen där Sofia, Linn och Frida var! Vi åkte bob och madrass där, det var kuuuuul!

Gjorde slingor i tisdags. Gjorde både mörka och ljusa, fast det är typ bara dom ljusa som syns, det tycker jag är lite synd. Var ganska nervös innan, men det var inte så farligt ändå. Men när dom satte den där värmegrejen runt huvudet så blev det lite... varmt. Men det gick bra även fast minuterna gick lika "snabbt" som en snigel springer.

Vad ska alla göra i helgen? Själv ska jag vara hos mormor och morfar från lördag till söndag eftersom att mamma och pappa ska till Sthlm. Tycker själv att jag skulle kunna vara hemma själv, men det är ju mysigt hos oa och mommo! Sen blir det väl Valbo eller stan med Linn på söndagen. I morgon blir det lite julpynt härhemma tror jag! Det är sååååå mysigt med julljusstakar och stjärnor i fönstrena. Men vi ska inte ha såna där gigantiska stjärnor som vissa har, i huset utanför skolan finns det ett fösnter med en stjärna som täcker hela fönstret! Hahaha, sån stjärna ska inte jag ha i mitt fönster, då ser man ju inte ut.

Måste göra matte men orkar inte. Fattar typ inte uppgiften. Haaaaaaaaaata matte! Måste ändå försöka.

Puss och kram!



gröt

Klockan 6 ska jag göra slingor! Tjoho!

Idag har jag varit i skolan, vi slutade efter lunch, det var asnaaaaaaaaaaaaajs! Slutar efter lunch imorgon också och på fredag och på torsdag slutar vi 13:55! Aaaah, så härligt!

Idag ska vi till Valbo (klippning) och det blir kanske några nya kläder, vi får se. Ska ju dit igen på söndag med Linnen pinnen, men då blir det kanske mest julklappar.

Ursäkta rubriken förresten, hade ingen riktig fantasi att komma på något, så det första som kom till mitt lilla huvud fick stå där. Gröt alltså... i mitt huvud.

/ Emelie Herman... sson


slingor

Mamma berättade nyss att hon har bokat tid hos frisören till mig imorgon, både klippning och slingning. Vet inte hur jag ska göra. Ska jag göra ljusa slingor, mörka slingor, eller blandat? Kommentera, behöver lite tips, vad tror du skulle passa på mig? Funderar på blandade, men är inte säker. Ska fråga frisören vad hon tycker imorgon, men det vore bra om någon annan också kunde ge mig råd! :)

Emelie

skrivstopp

Idag har jag varit i skolan. Det var väl en enkel sammanfatting? Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har skrivstopp. Det är ovanligt för mig, men det händer.


oa å mommo

Nu sitter jag här på en brun stol hos mormor och morfar. Rummet har gröna tapeter och en grå soffa som man kan fälla ut och sova i, och en liten söt teve. Det luktar gott här, typ nybakat eller nått. Önskar att mitt rum luktade så. När jag var liten så kallade jag morfar för oa och mormor för mommo. Jag kallade mamma för mamma och jag kallade pappa för mamma. Jag vet, jag var inte den smartaste ungen på hela gården... jag kallade nagellack för lack-lack och chips för pipps. När mamma och pappa gifte sig så satt jag och åt "pipps". När de tog slut så skrek jag i kyrkan "mera piiiiiiipps!" Hm... pipps är ju inte ett jättetrevligt ord annars, men jag hade tur för jag var ju bara 2 år, så jag behövde inte bli idiotförklarad. Jag hade också en tandborste faktiskt. Ja. Som leksak. Inne i kyrkan. Men som sagt var så var jag inte den smartaste i världen.

Vi har nyss ätit. Fläskfilé i nån slags sås med svamp i och hasselbackspotatis. Mmmm-mmm! Gott, gott gott! Sen fick vi chokladmuffins, maränger och mörk choklad. Gustaf och jag fick kexchoklad också, jag gillar inte maräng eller mörk choklad, så det var bra att de hade kexchoklad också... x)

Adjö folk!


don't stop the music!

Det är kul att lyssna på musik. Här är några låtar som jag verkligen gillar! 

The beutiful ones - Suede - http://www.youtube.com/watch?v=sUYgegSPkOE 
En jättebra låt som jag hörde när Johan Palm sjöng den i idol. Jag tycker den är braaaaa!

Disturbia - Rihanna - http://www.youtube.com/watch?v=m3znib5qZ2o
Jag tycker den är skitbra, kul att lyssna på när man är glad!

Hallelujah - Kate Voegele - http://www.youtube.com/watch?v=0mvO-FjmMEM
Skitfin låt, den ska man lyssna på om man är ledsen. Kanske inte låter så kul, men den är bra!

Womanizer - Britney Spears - http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M 
Alla tycker Britney Spears är så himla dålig hela tiden, men lyssnar man på hennes låtar så är dom fakiskt bra! Man får ignorera musikvideorna för dom är inte jättebra. I den här videon är hon delvis i bastun, ignorera det!

Ge låtarna en chans i alla fall, alla har inte samma musiksmak! Jag skulle kunna skriva ner typ tusen till, men det tänker jag inte göra för det är hemskt jobbigt!

hemmadag

Tjalala folk!

Idag har jag bara varit hemma, suttit vid datorn och gosat med Wilmisen som nyss kräktes.. uh. Hon är väldigt söt, men vissa saker med henne är för äckliga! :)

Anna åkte ut igår, var helt säker på att Johan skulle åka! Hon var ju sååååå bra! Nästa vecka ska dom sjunga gospel, hur sjutton ska Johan kunna sjunga så fint!? Ser fram emot att få se Alice sjunga gospel, det borde bli riktigt bra!

Nu ska jag lägga upp lite bilder från idag så bloggen inte blir så himla trist.




Vi börjar med en fånig klassiker: "dagens outfit". Vit tröja, gråa mjukisbyxor och svarta strumpor. Enkelt och... bekvämt. :)




Fråga inte ens vad jag håller på med... :o




Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!




Mjaaaau! Gustaf håller på med Wilma som inte ser riktigt bekväm ut... (lägg märke till de tjusiga klädhögarna runtomkring dom... de är mina)




Gurra G gjorde en skuggfigur av en örn på väggen.




En lektion i konsten av matlagning. Mamma lär Gustaf hur man vispar bearnäsåsen.

Som vissa kanske vet så är ju mamma lärare och därför så kan hon lära ut mycket bra. Gustaf kunde vispa själv inom några sekunder bara!




Här ser vi mig gå ut från köket på väg till mitt rum. Ni ska få en rundtur i mitt stökiga rum!




Direkt när man kommer in så ser man min soffa där Wilma Kräkan Hermansson ligger. I bakgrunden syns mitt illgröna täcke med spiraler på. (obäddad säng, hemskt obäddad!)




Mitt fullpackade skrivbord. Alldeles för mkt saker.




Anslagstavla.




Televisions-apparat.




Bokhyllorna med mina gosedjur ovanpå. Jag vet att jag har lite överdrivet många gosedjur för at vara 14, men när jag var liten så älskade jag dem och nu har jag svårt att släppa dem. Kan bara inte ge bort dem så därför får de sitta ovanpå mina hyllor och dra till sig damm och sånt i stället.




Mycket snö, alldeles för mycket!



Så, det var min dag, vi kan avsluta med en bild där jag sover som inte är tagen idag utan förra helgen i en husvagn.




Bajbaj!



idol

Kollar på idol. Ska bli riktigt intressant att se vad Johan tänker sjunga till sina galna fans. När han sjöng idag så tänkte jag; "han sjöng bättre än vanligt idag ju!" men så tappade han bort sig! 

Shit nu var han ju fan bra! Har aldrig hört honom sjunga så bra... vem kommer att åka ut?! 

När Anna sjöng till sin bästa vän Sofia så höll jag på att börja böla. Shit vad fint det var! Jag kan inte låta bli att undra om man någonsin kommer att få uppleva sån vänskap?

Känner mig kall och trött. Vill gå och lägga mig, har en gråtklump i halsen, vet ej varför.

Hejdå.

PS.... såg nyss på reprisen av Johan Palms uppträdande någon som höll upp en blomkruka med en palm i! Gahaha!

jag heter kaj... rajrajrajraj

Hej.

Kort och gott om dagen hittills:
Fick tillbaka matteprovet. Fick G. Linn var hungrig. Hon spydde upp en råtta och åt den. :) Åt falukorv med mos. Gick hem i kylan. Satte mig här med datorn och kollar på mtv. Greeeeeeeeat day. Utom att engelskan var genomtråkig. Jag ville gå därifrån.

Ska till badhuset idag. Med mor, far och bror. Ska bubbla i en varm pool/kastrull och simma några längder. Eller inte. Det är så trist. Sedan blir det plockmat och idol. Myskväll! 

 Är hemskt flummig idag. Känner mig lite konstig.

/ GAAAAAAAAH! :D

brur<3

Gustaf snackade om nån i hans klass som ingen gillar.

Jag: Gillar du mig då?
Gustaf:  .... du är väl okej.

Han såg mitt choklad-papper.

Gustaf: Ge mig nånting sött!
Jag: Hehe...

Jag gillar att retas... han också uppenbarligen. Tänker inte ge honom choklad... den är nämligen uppäten.


marabou amigo

Sitter här i soffan och äter en marabou amigo. Skitgott faktiskt! Var på affären och handlade middag. Spaghetti med köttfärssås, mums! Passade då på att köpa en liten amigo för att prova på. Det var faktiskt gott, jag har varit ganska skeptisk till den innan. Choklad med majschips i? Blä! Men nu när jag har smakat så är jag förälskad!

På tal om choklad... idag var det Sofias födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Hon fick en stoooooor marabou mjölkchokladkaka av mig och Malin! Och vi fick smaka.... yey! Fick smuggla den till matsalen i min innerficka på jackan. Sedan tog Malin den under tröjan. När vi gick tillbaka från matsalen vurpade Linnpinn på isen. Ajajajaj! Stackars lilla Linn...

Proven idag gick helt okej, SO:n gick sämst. Men det gick helt okej i alla fall, så svårt SO-test har vi aldrig haft förr.

Adjö!

2 dagar till helg, en månad till jullov!

Två prov imorgon. Ett prov idag.

Matteprovet gick väl helt okej, men jag känner mig ändå lite yr när jag tänker på det. Mr Hedgepath (matteläraren) frågade mig hur det hade gått och jag sa att det hade gå sisådär.
" That's not good!" sa han och tog provet.
Han började rätta nått tal som han tyckte var fel och jag undrade om det var kvavt i klassrummet eller om jag var nervös. Men jag blev väääldigt lättad när han sa:
"You did fine."
Puuuuuuuh... hoppas bara att han verkligen menade det och att jag får ett G.

SO-prov och spanska-prov imorgon. SO:n kan jag typ nada av och i spanskan kan jag lite av. Får panik och andnöd när jag tänker på prov. Nästa vecka blir det i alla fall en väldigt lugn vecka, slutar efter lunch både tisdag, onsdag och fredag, 13:55 på torsdagen och 15:35 på måndagen. Enda jobbiga dagen blir måndagen. Vi kan väl inte få fler prov nästa vecka? Har gjort två prov hittills den här veckan och nu blir det två till i morgon. Helt jävla sanslöst!

 18 sanningar om mig:

1. Jag hatar matte och allt som har med det att göra.
2. Jag gillar att vara hemma och dega.
3. Jag var värsta the sims-nörden förrut.
4. Jag har typ världens sämsta kondition

5. Min lillebror älskar att läsa om djur.
6. Jag älskar min familj.
7. Min pappa gillar att kolla på the hills på mtv medan jag föredrar next. :)
8. Min mamma är väldigt rolig när hon är glad.
9. Jag hatar att gå och lägga mig.
10. Jag hatar att gå upp på morgonen.
11. Jag har dålig humor.
12. Jag känner mig deppig väldigt ofta.
13. Jag ler ofta även fast jag inte är glad.
14. Om jag fick en hund så skulle den heta Greger.
15. Jag irriterar mig alltid på allt och alla.
16. Jag önskar att någon utrotade "bad hair-days". (eftersom att jag har det minst 6 dagar i veckan)
17. Jag älskar chips!
18. Jag gillar inte nyårsafton.

Ska plugga nu, see ya later! 
 


idag är det tisdag

Dagen:
Vaknade, gick upp, var irriterad på grannarna som inte verkar kunna sluta låta, en skitunge och en gubbe som håller på, gick till skolan, hade tråkigt, gick hem i snön/regnet, satt vid datorn i typ en kvart, pluggade, provade det nya wii-spelet som Gustaf beställde från cd-on, pluggade, hjälpte pappa med att hämnas på en arbetskamrat, pluggade.

Pappas arbetskompis skickade in en önskan till radio om att de skulle spela Jill Jonsson i pappas namn. Pappa fick sedan ett mail från radiostationen om att de hade spelat låten två gånger för hans skull. Pappa blev lite småsur och ville hämnas. Han gick in på en sida där man kunde skicka en fråga till "Doktor Romantik". Han skickade ett meddelande om att arbetskompisen var attraherad av sin 52-åriga flickvän Eivors mamma Siv. GAHAHAHAHAHAHHA! Shit vad jag skrattade! Sedan fyllde han i sin arbetskompis hotmail-address. GAHAHAHAH! Nu kommer han att få ett mail där det står att hans fråga till "Doktor Romantik" har blivit besvarad! Så kommer han att få läsa både frågan och svaret! GAHAHAHAHA!

Nu ska jag fortsätta på min uppsats om halsdukar. Matteprov imorgon, BLÄSH!


engstrandarna snart

Snart ska vi hem till familjen Engstrand och äta och så. Sedan ska vi väl sova där också vad jag har förstått.


    

Wilma<3


Mamma skickade in Wilma som årets lussekatt i arbetarbladet, den här bilden nedanför skickade hon in.



Skulle ni kunna tänka er att rösta på henne? (A)

uppsats om halsdukar?

Sitter här och skriver en uppsats om något som jag tror är ganska ovanligt - en halsduk! Man ska skriva om sitt projekt till syslöjden, helt onödigt, jag tycker att man bara ska ha läxor i de viktiga ämnena, syslöjd ska man ha för att det är kul! (även fast det inte är det) Har skrivit om hur romarna använde halsduken för typ hur länge sedan som helst. Killarna brukade ha halsdukarna runt midjan som ett skärp och runt halsen. Experter tror att Halsdukarna inte var gjorda av garn då, utan av TYG!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Ska till några som heter Sami och Linda idag. De har två söta barn som heter Alva och Tilde. Vi ska sova i deras husvagn i natt. Ska dit vid fem. Hoppas det blir god mat!

Har mycket läxor, så jag måste gå nu.

/ Emelie Husvagnspatrasket Hermansson : )

helt fel

Helt fel blev det i idol. Vad tänker folk med? Ögonen? Ska man inte avgöra med öronen i idol, inte med ögonen. Johan Palm är söt, skitsöt, men ganska tjejig, han kan inte sjunga, och han fick vara kvar. Robin som kan sjunga asbra fick gå. Tycker det suger. Stackarn. Hemskt att titta på det. Och så den där Jihde som står där med sina kuvert och är långsammare än en sengångare. "...................................................................................................Robin Eriksson". Är lite sur nu för att fel person åkte ut. Men vad ska man göra?

Mamma ringde i alla fall och röstade på Alice, gogogo Alice! 

idol

Har nyss sett idol. Shit vad bra alla var ikväll! Fan att en av dom ska åka ut! Alla duetterna var skitbra, men i singeluppträdanderna var nog Alice eller Robin E bäst och Johan var sämst. Ungen kan ju inte sjunga! Men han är ju jävligt söt, och man kan ju titta på honom i alla fall. Fast när han kom till audition så var jag helt övertygad om att han var en tjej, och när jag såg att det stod Johan Palm så blev jag... förvånad. : ) Han var faktiskt riktigt bra i duetten med Robin ikväll, det uppträdandet älskade jag! Att se dom där två killarna i rosa byxor var nog det roligaste på hela kvällen! Skitsnygga brallor, två tummar upp! ; )

Någon som nyss såg Fredag hela veckan? Ska ni kolla på "Emil 2.0, Griseknoen doesn't live here anymore"? Den verkar ju helgrym?

Dagen var i alla fall så här...

Vaknade. Hatade väckarklockan. Hade ju tänkt att gå på mattesurgery idag, men det sket sig. Kunde verkligen inte komma upp ur sängen. Sedan gick jag till schuul, engelskalektionen var ovanligt seg. Skrev lite roliga saker på Malins arm, gick och åt pizza på ångköket, och sedan hem till mig med Linn. Vi var inne på datorn mest, och så kollade vi på teve och så. Wilma var helt galen, hon anföll både mig och Linn! Nu framåt kvällen har hon blivit lugnare, men i eftermiddags var hon helt crazy.

Dagen har varit riktigt bra, nu är jag GLAD igen!

/ Puss från Emelie Strumpan Hermansson!

hahahahahah

Tänk vad snabbt dagen kan vända? Om man bara har världens bästa kompisar och en gubbe från x-trafik som ringer och frågar en hur ofta man åker kollektivt!

Känns lite bättre nu. :)


/ Emelie Anna Jöns Karl Dallergelé Hermansson!


nu dör jag

Jag kommer att dö idag. Jag svär. Jag orkar inte leva. Mår piss utan anledning. Visst, mycket läxor, men mår man verkligen så dåligt inombords av läxor? Det kan inte vara möjligt. Jag hatar det här, önskar att det var över. Hatar det. 
Mår inget bra alls. Det där löftet om att vara glad... är det okej om jag bryter det? (a)

Min familj och mina flickor är bäst... men jag är inte det.

/  Emelie utan varken liv eller livsglädje kvar

plugg-plugg-plugg

Har inte varit så glad den här veckan, ska ändra på det så fort alla läxorna är gjorda! Jag kan nästan lova det. Egentligen borde jag sitta klistrad framför matteläxan nu, ska hämta limmet när inlägget är klart (trött, dålig humor, förlåt).

Fredag imorgon! Vi ska hem till några människor i helgen och sova i deras husvagn. Big loss för mig! Jag måste vara hemma och plugga! Dessutom vill jag sova i min egen säng med mitt eget gröna täcke.
 
Läxorna lägger sig på hög som pannkakor, en efter en lägger dom sig på varandra! Det går inte att få stopp på det!
Matteläxa till imorgon, får se om jag fattar den så att jag kan göra den idag.
Engelska till imorgon. Har redan gjort den, skulle skriva av en grej som jag missade när jag var hemma i måndags, det är inte klokt vad mycket man missar!
Plugga på till svenskaprovet på måndag, missade när dom andra gjorde det i måndags.
Förbereda en liten muntlig presentation om ett land i Amerika. Valde Bahamas. Till på måndag.

Ganska mycket läxor alltså. Time to get cracking!


regular day

Hellu!

Kollar på top model nu. Ska till mormor och morfar och äta middag senare. Behöver plugga. Ska, jag lovar.

Var i skolan idag. Var väl som vanligt. Hade glömt min stickning hemma idag när vi skulle ha syslöjd. Var bara att cykla hem och hämta den. Den blir ganska ful, sne och så, men huvudsaken är väl att jag blir godkänd? Katten Wilma blev ju riktigt glad när jag kom hem, mindre glad när jag gick efter två minuter. La mig i sängen i typ tio sekunder och tänkte på hur det skulle bli om jag bara låg kvar där... men det gjorde jag såklart inte. Åkte tillbaka till skolan igen och hade syslöjd i en timme.

Bytte lakan i sängen igår, ett lakan som jag inte har använt på typ ett år för att jag tyckte att det var konstig färg. Limegrönt med spiraler. Faktiskt jättefint. Älskar att byta lakan i sängen för då luktar det tvättmedel när man ska gå och lägga sig. Jag är dock inte så duktig på att sätta fast underlakanet. Det knölar sig alltid och håller på och lossnar. :)

/ Kramar från Emelie Pemelie Piron...pung :)


                                                               


depp-dag

Idag har jag känt mig nere, vet inte varför. Har ganska mycket i skolan och så, känner mig så trött på skiten.

Vi var och tittade på det där mega-gigantus-jättehuset idag. Här är planlösningen på andra våningen, fick inte in bilderna på de andra två våningarna. :/




Ska gå och göra läxor eller nått nu. 

/ Hejs från Emelie!

förbättringar på emliah?

Vill bara säga tacka till er som läser min blogg regelbundet! Jag hoppas att den är kul att läsa och ni får gärna tipsa om saker ni vill att jag ska skriva om. Ska försöka att inte bara skriva om vad jag har gjort på dagarna utan även skriva lite intressanta inlägg också. Så vad vill ni höra om? Idéspruta bara, skriv kommentarer!

Jag vill också ha en ny design, om någon bara kunde hjälpa mig med det här med header. Man ska ju tydligen ha en sån. Så... hjälp mig! :)

Puss på er som läser bloggen, ily!




hemma igen

Hallo!
Idag kom vi hem från Stockholm. Ganska trist, men ändå skönt att vara hemma! Ska ladda upp lite bilder, och det kommer att stå en text till varje bild. Jag kommer att bli väldigt imponerad om du orkar kolla på allt för det är mycket! Men det är ganska roliga bilder i alla fall, så det är värt det... hoppas jag. :)


Fredag:


  

Vi kom fram till hotellet senare än vi hade tänkt oss. Gustaf och jag hade ett eget hotellrum med en dörr in till mammas och pappas rum. När vi kom fram så tittade jag, mamma och pappa på idol i mammas och pappas rum och Gustaf kollade på Stargate Atlantis (fråga mig inte vad det är för något) i vårt rum. Lite senare skulle vi sova. Enda problemet var att jag inte kunde. Jag försökte somna, men det gick inte. Klockan blev 23:30, 00:00, 00:30, 1:00, men jag kunde inte sova! Till slut somnade jag i alla fall, men det hann bli väldigt sent.








Lördag:




Så blev det lördag och vi skulle åka till Tom Tits (hehe, så fort man säger det så säger Gustaf "Toms tuttar"). Här står mamma och pappa fint och väntar på tåget eller vad man säger... vi skulle först ta tunnelbanan till T-centralen och därifrån skulle vi åka pendeltåg till Södertälje.




På ett hotell i Solna bodde vi .




När vi kom fram till T-centralen blev Gustaf lite törstig.




Här funderar han på vilken slags dricka han ska ta. :)




Det blev helt vanligt vatten... festligt va?




Här är mamma på pendeltåget. :)




Här är även min pappa på pendeltåget. Ingen i familjen var särskilt glad över mitt fotande så jag fick helt enkelt ta foton på annat intressant som...




...den här t.ex. Fråga mig inte varför den hänger där, och fråga mig inte vad för nåt som är i den... men jag kan säga att när jag upptäckte den så höll jag på att spy.




Eftersom att jag fotade de andra så mkt så var ju mamma tvungen att få ta en bild på mig. Jag vet att jag är ful, men vattenflaskan ser ju rätt så snygg ut, tycker ni inte?




Efter ett långt äventyr på pendeltåget, så var vi framme. Det här är en rökgrej, det kom någon slags rök ur det där hålet, och tryckte man som Gustaf gör på bilden så sköt den upp rökringar mot taket. I taket satt en massa pappersremsor som man skulle få att fladdra med den här grejen. Det var kanske inte det roligaste experimentet i hela byggnaden, men den kom med här ändå.




Den här bilden är helt obegriplig, jag vet! Men på riktigt var det riktigt coolt. Man stack in handen i den här "kupolen" och så speglades det så att det såg ut som att man skakade hand med sig själv!




Stunta i att jag ser cp ut på den här bilden. Det här rummet hade några konstiga lampor som gjorde att allt såg svartvitt ut. På bilden ser allt gult ut, men på riktigt så såg man svartvit ut! Jag blev helt chockad när jag gick in dit och när jag såg mig i spegeln därinne så hade jag blå läppar... scary.




Så var det dags för lunch. På den här bilden ser det bara ut som att någon har spytt på en tallrik, men det var buffé och jag var precis klar. Det ser skitäckligt ut, men det var gott!




Här har vi bilder från ett rum som var värsta coolt! Man var därinne och man syntes på skärmen som... mja, såhär på bilderna. Det var jättehäftigt! Svårt att beskriva såhär, men ni kanske fattar ändå.




Tillåtet att skratta. Dom här smågrejerna satt man på och så drog man handtagen fram och tillbaka så att man åkte framåt, det tyckte jag nästan var det roligaste på hela dagen. Skulle nästan vilja ha en sån där och åka till skolan med den, visst jag skulle bli mobbad, men det skulle vara värt det... not.




Den här "rutschkanan" eller vad man ska kalla den gick utanför huset och såg skitläskig ut, men när man åkte den så var den inte så farlig som den såg ut. Jag tog bilden på Gustaf när han kom ut istället för den på mig eftersom att jag såg... konstig ut.




Så blev det dags att sätta sig på pendeltåget för att åka in till Stockholm igen då. Om du tittar långt ner på bilden så ser du en ny vattenflaska uppenbara sig...




När vi kom in i Stockholm igen så gick vi först till bion på Sergels torg och kollade om det gick några bra filmer. Det gjorde det inte, så vi sket i att gå på bio som vi hade tänkt att göra från början. Vi gick till Pizzahut istället. Jag och mamma delade på en otroligt god kebabpizza, Pizzahut gör dom bästa pizzorna i hela världen!




Vi åt upp allt.




Utanför Pizzahut hittade vi tre av tjejerna från Sex and the city, och de ställde upp på en bild. :)




Sedan tog vi rulltrappan hem till Solna igen. Nejdå, vi tog tunnelbanan.




Och för er som känner till ishistorian (läs tidigare inlägg) så ska jag informera om att jag nu har fått min is ur ismaskinen! Visst är jag duktig? Den här gången bodde vi i alla fall på våningen där ismaskinen fanns, så jag behövde inte bli förvirrad.


Söndag:




Nästa dag skulle vi åka hem till Gävle igen. På vägen stannade vi vid Arlanda stad och shoppade lite. Eller rättare sagt jag shoppade lite. Pappa och Gustaf satt på en bänk hela tiden (det största de gjorde på köpcentret var att gå på toaletten) och mamma gick med mig i affärer, men hon var inte på shoppinghumör. Jag köpte ett par svarta vinterskor som jag verkligen gillade, en rosa t-shirt, en lila stickad kortärmad tröja, en randig tröja som gick ner på låren och en helt vanlig vit tröja, Lägger kanske ut några bilder på fynden imorgon. Sedan stannade vi hos farmor och farfar och åt mat och fikade. På bilden är mitt glas med svart vinbärs-saft. :)




Wow, tänk att du orkade kolla på allt! Jag är imponerad! Tack så mkt för att du tittade på alla mina bilder. Fast du kanske fuskade och hoppade över en massa bilder? Puss och kram!
/ Emelie

packar

Visst är det kul att hitta en tröja i garderoben som man tror att man hatar, men när man sätter på sig den så märker man att den faktiskt inte är ful? Under packandet så har jag märkt att jag knappt har några strumpor i lådan! Måste köpa lite fler. Jag måste också köpa ett par nya jeans. Alla mina är antingen dödsfula eller för små. Men nu kommer pappa hem om ungefär en timme och då drar vi från Gävle!

/ Kramar från tjejen som har för några strumpor och för små jeans!<3


fredag, stockholm, ledighet... vad mer kan man begära?

JAAAHO! Idag är det FREDAG BABY! Drar ifrån Gävle direkt när pappa kommer hem, gud vad skönt! Dessutom åt jag nyss åt upp den sista glassen i frysen! Yey!

Imorgon blir det hotellfrukost då... skitgott! Vi har bott på det här hotellet typ sjutusen gånger tidigare, det är jättefint där! Det finns en ismaskin i korridoren och en gång så bodde vi inte på våningen där den fanns (vilket var mycket förvirrande för mig). Så jag tog hissen ner ensam för att åka till ismaskinen. Dumt gjort. Jag var ju typ bara tio år... när jag gick in i hissen så hann jag inte trycka innan den började åka. Den bara började åka ner av sig själv! Jag fick panik och trodde att den skulle ta mig ner i källaren eller nått annat läskigt, sa jag började förtvivlat trycka på alla knapparna utan resultat. Hissen tog mig ner till receptionen där flera människor stod och väntade. Jag gick ut ur hissen men sedan in igen för jag tänkte att jag kanske kunde åka med folket som stod där. Jag förklarade för en gubbe där att jag hade tryckt på knapparna men att hissen inte hade lydit. Gubben satte i sitt kort som man låser upp hotelldörrarna med i en liten kortavläsare, och då blev hissen nöjd. Den tog oss till den rätta våningen utan att jag hade fått min is ur maskinen som jag ville ha. Jag fick helt enkelt dricka mitt vatten utan is. SLUT!

Ja, jag har många klantiga historier, det är bara att säga till om ni vill höra en...

Ska någon annan se idol ikväll? Vem hejar ni på? Jag gillar Lars... och Kevin... och Alice... och så gillade jag Loulou, men hon åkte ju ut... och så gillar jag såklart Anna... jag gillar typ alla! Gillar Johan också, men han är inte så jättebra på att sjunga. När han sjöng abbalåten så lät han som ett får som bräkte på slutet. Inte så jättevackert. Robin E är bra också! Den enda jag inte gillar nu är Robin Bengtsson. Han kan väl sjunga, men det är någonting med honom som stör mig.

Men nu ska jag gå och packa. Hatar att packa. Är ingen person som packar. Spelar ingen roll om jag ska packa gympaväskan eller resväskan inför tjugo år på månen, det är alltid lika dödstråkigt. Menmen, vad ska man göra?

/ Kramar från klanten som inte ens kan åka hiss för att hämta is i en dum ismaskin<3

-.-

Ja, samma sak den här terminen. Jag är jätteduktig i skolan men måste synas mer. Gah! Vill bara dra in öronen i skallen så fort jag hör en lärare säga det! Är så trött på det. Men allt verkade ju bra i alla fall! Har en ovana att alltid bli nervös innan utvecklingssamtal även fast jag inte behöver vara det!  De säger ju alltid samma sak ändå.

Nu är Stockholm bokat och klart! Ska bli kul, har inte varit i sthlm på jättelänge! Vi fick dubbelrum eller vad det nu än heter, då brursan och jag ska sova i ett rum och mamma och pappa i det andra. Skööööööööööönt att slippa dem! (retas bara med mamma som kollar min blogg hela tiden<3)   

Så nu ska jag gå och äta något! Har märkt att alltid i slutet av ett inlägg så går jag iväg för att äta. Hm... undrar varför. Bloggen kanske tar på krafterna?

/Emelie :)

ledig idaaaaaag!

Ligger i sängen, kollar runt på lite bloggar och tittar på olika klipp inne på youtube. Är ensam. Har inte ätit frukost än fast jag är hungrig. Vaknade kvart i nio av att idiotgrannarna som håller på att flytta in i lägenheten på andra sidan om väggen i mitt sovrum, höll på att BORRA in i just den väggen! Jag bankade på väggen och så slutade dom men  jag var för pigg för att somna om efter det. Jag har bestämt mig för att hata dom... :)

Måste äta något. Är jättesugen på glassen som vu har i frysen, Ben&Jerry's vaniljglass med KAKDEG i! Mums! Det är faktiskt gott.

Sprang och hämtade en skål med glass. :D Nu ska jag äta och leka lite på datorn! Hajdå!

;o!

Jag kom nyss på en sak! Det huset vi bor i nu har tre våningar med lägenheter på varje våning... om vi skulle köpa det där gigantiska huset så skulle det typ vara lika högt som det vi har nu! Neeej... så kan det inte vara! Fast jag tror att lägenheterna har högre tak än radhus och så... men fatta! TRE VÅNINGAR! Tänk dig att dammsuga det stället!


frihet imorgon!

Suck, idag är jag trött [som vanligt]. Imorgon kommer iaf min räddning, är ledig! Ska ha utvecklingssamtal imorgon också, får höra samma sak varenda gång.

- "Det här ser ju väldigt bra ut, det är väl inga problem för dig i något ämne?"
- "Nej."
- "Okej. Nästan alla har skrivit att du är en ganska tyst elev." 
- "Mjoo..."
- "Varför är det så då? Är det något speciellt eller...?"
- "Nä, jag vet inte. Jag har alltid varit ganska tyst, så det är inget nytt."
- "Okej. Men du kanske kunde prova
att räcka upp handen mer?"
- "Mm."
- "Bra, då säger vi så! Jag skriver ner det här under målen.... försök räcka upp handen mer. Bra!"
- "Jaa..."

Har alltid fått höra samma sak, varje år sedan ettan. Ärligt talat så vet jag inte varför jag nästan aldrig räcker upp handen, det händer väldigt sällan att jag gör det. Blyghet? Osäkerhet? Jag vet inte. Kanske båda två? Jag vet att det är många som får höra samma sak, och efter varje utvecklingssamtal så känner man sig lite... lite misslyckad. Man tänker att allt skulle lösa sig bara man vågade räcka upp handen lite mer. Är det någon som känner samma sak?

Ska kanske till Stockholm i helgen! Ser jag mycket fram emot. Pappa måste bara prata med sin chef som kan fixa ett hotellrum till vår familj. Om vi skulle åka dit så skulle vi gå på Tom Tits, det tycker jag är kul. Haha, kanske låter barnsligt, men jag var där någon gång när jag var lite yngre och tyckte det var väldigt kul! Gillar såna där experimentgrejor.

JEEZUZ! Pratade nyss med mamma och vi ska kolla på ett radhus på söder som är skitfint och det har tre våningar! Plejset är hur stort som helst! Fem sovrum, typ två vardagsrum, vetesjutton hur många badrum och så resten av rummen man behöver. Asså, fatta stort!! Vi är bara fyra personer i vår lilla familj och fem sovrum blir mkt! Ett till mami och papi, ett till mig och ett till Gustaf! Hur fan ska man kunna välja vilket rum man vill ha!? Det blir två sovrum över och... tre våningar! Det är ju helt sjukt! Pappa var tydligen jättepositiv om det här huset, vilket är mkt ovanligt. Han hade till och med snackat med farmor om det och varit positiv! Det kostar typ 2 miljoner och så, men det är ingen hyra så det är ju rätt så billigt ändå! Gud vad glad jag blev nu! Jag kommer fan gå vilse i huset och gå in genom fel dörr på väg till mitt rum. En sak är i alla fall säker - jag vill inte ha mitt rum på tredje våningen, tänk vad drygt att gå uppför två trappor varenda gång man vill in till sitt rum!

4/11 - Mahaha

Hallo!
Idag var jag i skolan och annat skit. :) Borde göra läxor, men orkar inte. :D Är ganska glad idag fastän jag är trött och allmänt hängig. Kanske för att jag inte orkar tänka så mkt, jag bara vandrar runt och gör som jag brukar göra, har autopiloten på. Det är det som är så jävla trist när man går i skolan, att man bara går runt som en zombie och gör allt som man ska göra utan att tänka. Vakna, vara förbannad på väckarklockan, gå upp, gå till skolan, försöka jobba på alla lektioner även fast man håller på att somna, gå hem, sitta vid datorn, plugga, längta till sommarlovet, kolla på teve, gå och lägga sig. Typ en vanlig dag. Men nu ska jag försöka vara lite positiv och göra något annat än att sitta och häcka framför datorn. Plugga kanske... jippi.

Jullov om 7 veckor! Yey... ;/

RSS 2.0