31/10 - orka hitta på rubrik

Idag har jag bara städat, lagat mat till mig själv, tittat på mtv och sovit. Vaknade 5:15 av att snön och vinden slog mot mitt fönster. Fick typ damp. Sen somnade jag om och vaknade vid 9 av att mamma hade jättehög musik på. Höll på att få damp då också, men jag försökte mest att somna om och jag lyckades. I en kvart ungefär men sen vaknade jag igen av musiken. :@

Jag vill helst bara gå och lägga mig just nu och slippa den här dagen. Bara slask ute och allmänt skitväder. Fats nu är det i alla fall mörkt så att man slipper den gråa regnhimlen.

Imorgon blir det kalasfestparty härhemma, bara släkten men ändå.  -.- Bror fyller 10 år. Jag köpte present
till honom igår. Han var jättenyfiken på vad jag hade köpt så jag sa åt honom att jag hade köpt något sofistikerat, töntigt och något som han kunde ha på sitt rum. Han blev galen och ville döda mig. Fats jag ljög. Den är bara lite töntig, men så är ju sötnosen min lite töntig också. :D Näjdå, ska vara snäll. Skriver imorgon vad han fick för nåt av mig.

PS. Gustaf kom nyss in i rummet med sin stereokudde som kan spela musik på axeln och en kepa på huvudet. Som en hiphopare... not.


29/10 - Hemma igen

Tjajj!

Nu är jag hemma, det var kul med Linn i stallet! :) Hästen som hette Cocktail var jättefin och sötig. :D Vi ryktade henne lite, mockade i boxen eller spiltan eller vad det nu än heter, smörjde hennes grejor och så red vi. :) Fast mest Linn, men jag red också lite. Det var kul, men ganska svårt att komma upp i sadeln.

Tog ganska många bilder också, ska lägga upp dom här och på min bdb (emliah) lägger jag upp fler!



Cocktail     


Linn rider Cocktail     


29/10 - ridalida...pida?

Tjoooo folket!
Idag ska jag vara med Linn. :) Det ska bli rooligt!

Måste äta något, är vrålhungrig! ;o

Sådär, sprang ut i köket och slängde in ångkökets lasagne i micron. Jag är ju så himla händig i köket, fick ju faktiskt en heeeeel 4 i hemkunskap förra året! *stolt*

Undrar hur man kommer att lukta efter att ha varit i stallet...bajs kanske? ;o


Men ska gå och kolla om min lilla lasagnebit är klar nu, skriver när jag kommer hem! :)

28/10 - Haha!

Imorgon ska jag vara med Linn och vi ska åka till en häst som heter Cocktail. :) Jag är lite rädd för att rida efter förra gången jag red, då red  jag utan sadel. 

Jag var ganska liten, och vi var på någon slags marknad. Jag ville rida på en häst som dom hade där, men mamma sa; "nej, inte nu". Vi skulle åka hem, men jag ville fortfarande rida på den där himlans hästen. Efter ett par "snäääääälla mamma, snäääääälla pappa" så fick jag rida på den där hästen. Tjejen som hade hand om det sa att de skulle stänga för dagen, men att jag fick rida om jag ville. Det ville jag! Oturligt nog så hade de tagit av sadeln från hästen och när hästen började gå så gled jag liksom ner på sidan och hängde i manen på hästen. Inte bra. Efter det kommer jag inte ihåg vad som hände, men såhär i efterhand tycker jag synd om hästen. Jag drog ju faktiskt i hans man...

Vi får hoppas att det inte går så den här gången, men jag hoppas att om jag ens vågar mig upp på hästen att den har en sadel på sig.  Vi ska ju göra annat också, men jag kan tyvärr inte säga vad eftersom att jag knappt kan några ridfraser. Det ordet jag kan är väl stigbygel, bara ingen frågar mig vad det är så kommer jag nog ganska långt med det. Det ska bli skoj imorgon! :D


Ja, och det vi ser här nedanför är en häst. Strunta i det som är ovanpå, den är helt onödig. Det är en björn.
                              

                                         


28/10 - Idag -.-

Har inte gjort mycket idag, bara kollat på film, suttit vid datorn, ätit godis och så har jag ätit brownie och kladdkaka. :)
För typ två veckor sedan så var jag och tog kort till pass och så, och idag var pappa dit och hämtade det. Min namnteckning såg ut at vara skriven av en femåring och bilden... jag såg helt förvånad ut. Inte snygg, men jag var faktiskt sjuk när jag tog bilden, men man tycker ju att jag borde kunna se lite normal ut ändå. Det kunde jag inte. 
                                   
                               
                                            


27/10

Bakade en chokladkaka med brorsan idag, den blev ju... ganska liten. En dvärgkaka. Nej, förlåt, jag menade kortväxt kaka. 

                                    Menar du det? Är den ful?

Den blev ju ganska god i alla fall, efter att ha kämpat länge med en smet med för lite ägg och för mycket smör så gillar jag den nästan. Gustaf och jag har massakerat den litegrann här på bilden som ni kanske ser, den är rätt så halv och mosad. Men nu ska jag äta kättfärssås och spagetti, vi ses väl imorgon hoppas jag? :)

26/10 - Njuuuuter av höstlovet!

Hooooola Amigos!

Ska träffa lillkusinen idag, född 11 oktober. :D Han är här i gävle och nu vet jag till och med vad han heter - Albin. Kusin Albin. Hahaha!
 Nu har jag 7 kusiner. :) Johan, Oskar, Elin, Linus, Lucas, Maja och Albin. Tjusigt gäng sörru!

Har ganska trist just nu, klockan är 11:38 och jag har inte klätt på mig än... -.- Vaknade vid nio och somnade om ett par gånger. Sedan åt jag två mackor och kollade på teve. Ska nog ta och skärpa mig nu och klä på mig... eller senare... eller inte alls... vi ses! :D

24/10 - HÖSTLOV!

började 8:45 som vanligt och gick hem efter lunch. :D Nu är det HÖSTLOV! Linn och Frida gick nyss, vi såg filmen Brudens Bäste Man, den var jättebra! Fick den i söndags när jag fyllde år. Nu håller Gustaf på ute i köket, vi ska dela på ett paket nudlar, han har aldrig smakat det, ska se om han tkr om det... :) Han ropar att det ser ut som att det är diskmedel i kastrullen för att det bubblar så. Wilma har varit rätt så galen den här eftermiddagen, hon bet både mig, Frida och Linn, den lilla busen! Nu sitter Gustaf bredvid mig, och nu piper klockan ute i köket, nudlarna är klara! :D Ska gå och ta hand om det! See ya later! :)


Första inlägget...

Hej! Välkommen till min blogg :) Här ska jag skriva lite om mitt lilla liv här på jorden så att ni kan läsa tills ni dör av uttråkning. :) Men det hoppas jag att ni inte gör... i alla fall. Idag vaknade jag, alldeles för sent som vanligt, klädde på mig, åt frukost, och gick med Linn till skolan. :) Började 8:45 och slutade 13:55, skööön dag. :D Nu sitter jag här vid datorn och trögar och jag hade inget bättre för mig, så jag skapade en blogg. Aja, ska fixa lite nu, hejduuu! 




                                              


Välkommen till min nya blogg!

HIHIHI.


RSS 2.0