rosa pantern

Idag köpte jag och Gustaf simglasögon. Det fanns blå, gula och rosa och Gustaf var förstås snabb att ta de som såg någorlunda normala ut, de blå. Vi ville inte ha samma färg för att inte blanda ihop dem (såhär i efterhand känns det korkat... jag menar, vad spelar det för roll om vi blandar ihop dem?) så jag fick välja mellan pest eller kolera: gula eller rosa. Jag tog rosa. Och senare upptäckte jag att de hade exakt samma rosa nyans som min bikini. Så där simmade jag runt i poolen, värsta matcharen. Rosa med rosa. Jag kände mig löjlig och Gustaf skrattade nästan ihjäl sig. Win win.

Snart ska vi på nyårsmiddag, de har pyntat i restaurangen hela dagen.

Jag har förresten ätit jordgubbar med grädde idag. Det känns mer som midsommarafton än nyårsafton. Jag vill a-l-d-r-i-g åka hem.

Just det! Bobby var helt tondöv. Jag filmade det, men hinner inte ladda upp det nu. Mat om en kvart.

/ Emelie ♥


bert och gänget

Åke är inte den enda katten här på hotellet. Det finns en stor orange som är gravid (enligt mamma) och en mindre svartvit som jamar hemskt mycket. Jag matade dem med chips imorse. Den lilla heter Bert och den andra heter Lill-Erik. Åke, Bert och Lill-Erik! Perfekt.

Tre katter. Jag har bara sett början av den, det är säkert något helt sjukt... med tanke på början. Vill inte sitta med högt ljud här i receptionen, hehe.

/ Emelie ♥


bobby

Idag gick vi till Amadores, staden bredvid Puerto Rico. Vi var där för fyra år sedan och jag kände faktiskt igen mig lite. Jag och pappa badade i havet, det var kaaallt. Vattnet såg dock väldigt varmt ut, alldeles turkost och härligt. Men så var det ju förstås inte. Efteråt var hela kroppen täckt av salt, jag kunde inte låta bli att slicka på mig själv, höhö.

Fågeluppvisningen igår var mest bara sorglig. Det var små ugglor och stora ugglor och en hök (!). Fåglarna måste ha varit drogade eller något eftersom att de var så lugna även fast killen som höll i showen skrek högt två millimeter ifrån dem. Han gick runt med en stor uggla med gigantiska orangea ögon. Jag trodde jag skulle börja gråta när han kom till vårt bord. Jag tog i den lite löst bara, uh. Jag dog nästan.

Utanför restaurangen står det nu:

"Tonight: Elvis songs by Bobby!"

Det kan bli intressant.

/ Emelie ♥


----

Ikväll ska det bli "bird demonstration" på restaurangen. När vi äter middag. Det känns ju... spännande. Det känns lite oroande att de har bilder på falkar och ugglor utanför restaurangen. Jag vill helst inte ha ett gäng falkar som häckar runt mig när jag äter. Men det kanske är helt normalt här på ön, vad vet jag, öhum.

Vi har fått en kompis här på hotellet. Den här kompisen har jag döpt till Åke. Fast jag tror att Åke är en tjej. Åke har svart päls och gula ögon. En del av hennes öra är bortrivet, stackarn. Åke är en katt. Hon låg och vilade utanför vårt fönster när jag gick hit, hon låg bredvid några barbequechips som mamma matade henne med tidigare idag, haha. Det finns många katter här på hotellet, de brukar catfightas lite ibland. Men det är alltid kul med katter, sålänge de inte biter en (pekar på Wilma).

Killen bredvid mig stinker parfym. Jag dör.

Idag har vi bara legat vid poolen och latat oss. Snart ska jag på "bird demonstration". Hjälp!

/ Emelie ♥


¿?

Idag har jag...

...sett fenorna på några delfiner.

... åkt båt och blivit yr av vågorna.

... åkt taxi.

... ramlat i poolen.

Vi åkte ut med en delfinbåt idag, men det var inte riktigt så att delfinerna hoppade omkring glatt och visade upp sig. De gömde sig mest i vattnet. Jag tror att de njöt av att se ett gäng turister stå och glo ner i vattnet och förvänta sig se något fantastiskt. Jag fick med fenorna på några bilder i alla fall, men jag orkar inte ladda upp dem nu. Jag filmade lite också men det orkar jag ännu mindre ladda upp just nu.

Jag hade en bild som var överförd till den här datorn, men blogg.se vägrar ladda upp bilder.

/ Emelie ♥

dja!

Gustaf och jag hittade pa en lek idag. Vi lekte dja-ga i poolen. Eller ja... egentligen var det marco polo. En har ögonen stängda och säger DJA! och den andra ska svara med GA! det blir liksom "jaga". Den som har ögonen stängda ska jaga den andra. Inte kul egentligen. Men det var kul ända. Anledningen till att vi sa DJA! var den här extremt bra videon.


sol & bad & dja!





Jag kunde bara ladda upp de här två bilderna av n

ågon anledning. Och s

å hoppar den här skitgrejen ner av sig själv av n

ågon anledning, höhö, men skitsamma.


bilder









Det här stod inristat på ett träd. Jag var tvungen (Sofia, hihi).



/ Emelie


godkväller

Nu har jag ätit julbord! Det fanns helt vanliga svenska julrätter som janssons frestelse och så fanns det mindre vanliga saker som pommes frites, ketchup, majs och friterad fisk. Men det var gott! Spanska tomten hade vägarna förbi också, han gav oss äpplen och kolor. Äpplet var onaturligt stort. Och lite skumt.

Idag skulle vi ju gå runt i Puerto Rico men vi blev infångade av en person på gatan och skjutsades till ett lyxhotell för att få en rundtur på en och en halv timme. Det slutade med att vi var där hela dagen och blev erbjudna att få medlemsskap för 207.000 kronor. Det var så fint, men det blir nog inget. Orkar inte riktigt berätta om det, men det var extremt fint där i alla fall!

Har inte kameran, så det blir inga bilder nu heller, tyvärr. Imorgon kanske. Eller dagen efter det.

Jag har 0 julkänsla. Inte så konstigt kanske, det är minst 20 grader här nu. Skööönt!

Har 26 minuter kvar, ska läsa bloggar resten av tiden. Adjöken!

/ Emelie


segaste internet sedan stenaldern

Det har kommer driva mig till vansinne. Jag har 7 minuter kvar, maste vara snabb.

Planet blev forsenat, men efter ungefar 8 timmar pa planet var vi framme i alla fall. Ganska mycket turbulens sa det var ganska skakigt pa planet.

Det ar en gammal version av msn pa den har datorn som inte fungerar, men jag ska installera det nya pa den har datorn sa fort jag kan. I smyg forstas, hehe. Idag ar det regnigt men varmt. Vi ska ga ner och se Puerto Rico, kameran hanger med. Det ska ga att ladda upp bilder, det finns ett USB-uttag. 4 minuter kvar nu, maste ga.

/ Emelie

wilma är ren ondska

Det var nog en timme sedan hon bet mig, men jääääklar vad ont det gör! Fortfarande! Skandal Wilma.

Det här är sista inlägget innan jag åker. Adios amigos! Jag ber till gud att jag ska kunna ladda upp bilder på datorn där, men man vet ju aldrig. Det borde gå! Uppdateringar blir det i alla fall. Och skriver jag inte vet ni att flygresan har gått åt helvete eller att det har blivit strul med datorerna. Jag hoppas i alla fall att jag kommer att kunna skriva senast lördag. We'll see!

Bjuder på en vacker (asful) avskedsbild som är tagen i Turkiet för många år sedan. Nu drar jag, hejdååååååå!

/ Emelie ♥


petville

Man vet att man har problem när man oroar sig över hur ens husdjur i Petville på facebook ska klara sig medan man är på semester. Men liksom... vem ska mata Peppe nu!? Jag kommer ju kanske inte kunna logga in på facebook varje dag och då kommer han rymma. Oh noes!

Hejdå Peppe!

Jag borde kanske oroa mig mer över hur Wilma kommer klara sig i två veckor! Men var lugna, hon kommer inte vara helt själv, mormor och morfar och farmor och farfar kommer att besöka henne varje dag. Hon klarar sig. Peppe har ju inte ens besökare. Stackarn. Fast han är i och för sig tecknad. De klarar sig!

/ Emelie ♥


vi firar semester såhär

Lyssnar på den här låten (ny version av 21 guns).
Packning.
Städning.
Mer packning.
Mer städning.

Och prövning av andras badkläder.

/ Emelie ♥


kopierat från kenzzza

Nämn något som gjorde dig glad igår: JULLOV!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Startade om min dator (backpacker fuckade upp den).

Det sista du sa högt: "Jag vill ha min dator". Normal människa man är.

Det senaste någon sa till dig: "Okej"

Vad har du druckit idag: Jag har nästan bara druckit julmust! Och vatten.

Vad var det senaste du åt: Dillchips.

Vad var det senaste du köpte: Kycklingpinnar, pommes frites och barbequesås, hahaha.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit, vit, vit!

Vad är det för väder hos dig nu: Kallt som f-a-n och snö.

Godaste glassmaken: Choklad! Enda glassmaken jag tycker om.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm. Njaaaa. Inte kärlek, man vet ju ingenting om personen förrän man faktiskt pratar med den (den? Lät konstigt).

Sover du tungt: Ja! När vi tältade på Gotland för några år sedan blev det storm på natten och vårt tält var på väg att blåsa iväg. Mamma och pappa var ute och höll fast det men jag och Gustaf låg och snarkade.

Drömmer du mardrömmar: Nästan aldrig.

Trivs du med ditt jobb: Mitt jobb är att gå i skolan och jag avskyr det.

Favoritklädsel: Jeans, en mysig tröja och converse.

Favoritlåt just nu: Jag har en ny favoritlåt varje dag, och idag har jag inte lyssnat på musik. Men en som är såååå jäkla bra är American Idiot. Jag har inte insett det förrut, men den är nog den bästa låten någonsin. Eller We're not living in America. Jag kan inte säga en! För svårt!

Vad ser du om du tittar till höger:
Min hårddisk och en jäkla massa sladdar som hänger ner från skrivbordet.

Vad gör dig glad just nu: ATT JAG SKA TILL EFFING GRAN CANARIA PÅ ONSDAG!

Vad ska du göra härnäst: Lyssna på American Idiot, haha.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Grymt uttråkad.

Favoritgodis: M&M's! SÅÅÅ glad att de har kommit till Sverige!

Kläder just nu: Jeanstights, vit... klänning? Nej. Inte klänning. En längre t-shirt, haha, och en vit kofta över.

Sommarplaner: New York!

Hur många kuddar sover du med: 4.

Spelar du något instrument: Det enda jag någonsin har spelat är blockflöjt, och jag hade ingen aning om hur man spelade. Läraren tvingade oss ändå.

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska. Om jag fick bestämma skulle alla vara vakna på natten och sova på dagen.

Vad är viktigast för dig: Alla runtomkring mig.

Är du kittlig: Extremt kittlig.

Snarkar du: Ingen aning faktiskt. Gör jag säkert.

Stjärntecken: Vågen!

Äckligaste insekten: Det finns ju inte direkt några riktigt fräscha insekter. Jag säger alla insekter som har långa antenner och som är längre än 5 cm. Det är riktigt läbbigt.

Längtar du mest efter just nu: Ooooooooooooooonsdag...

/ Emelie ♥


janne med kappan

Vi har varit hemma hos farmor och farfar hela dagen och firat lite jul. Fick t.o.m julklappar, så juligt var det! Ändå 0 julkänsla. Jag förväntar mig sol och bad inom kort, inte julmat och julklappar!

I alla fall så fick jag en bok, en film (En shopaholics bekännelser), ett spel och choklad. Fick 50 euro också! Till resan. Nu kan ni förvänta er en del bloggande, det kostar ju att sitta vid datorn. Men nu har jag en hel del pengar, och om jag känner mig själv kommer det mesta brännas på internettid, haha.

Gustaf och jag lekte lite med dockhuset hos farmor och farfar. Inga riktiga dockhusgubbar, mest bara halvtrasiga mcdonalds-leksaker. Vi döpte en till Janne med kappan, en till Motorcykel-Marit och så fick en tjusig häst heta Tupé-Rune. Vi har ett liv.

Gustaf fick ett datorspel som jag ska sno senare. Backpacker 3!



/ Emelie ♥

"kärt namn har många barn"

Sofia är duktig på det där med ordspråk vet ni!

Nu är det jullov! Weeeeeei. Jag hade grymt ont i halsen när jag vaknade, men det var ju bara avslutning så jag gick ändå. Kallt ute idag alltså! -10 imorse, ansiktet fryste till is.

När jag kom hem gick jag och Gustaf till affären och köpte lunch. Vi hade 0 inspiration. Det blev kycklingpinnar och pommes frites. Helt okej. Sedan somnade jag. Ah! Jag låg och läste twilight och blev så trött att jag var tvungen att släcka lampan och... sova! Det har nog aldrig hänt förr. Men jag mår inte så bra idag, förkylning på gång. Sov i flera timmar innan mamma väckte mig. Är faktiskt ganska trött nu också, blir nog inte så sent idag.

4 dagar kvar. 4.



/ Emelie ♥

såhär ser jag ut i glasögon...

Skrämmande huh?

/ Emelie ♥


förkylning på gång?

Jag får ju inte bli förkyld! Inte nuuu! 5 dagar kvar till Gran Canaria liksom. När vi åkte till Eypten i april var jag ju iofs sjuk (läs här) och det gick finfint. Kanske inte blir sjuk, och även om jag skulle bli det hinner jag säkert bli frisk. Det tror jag. Hittade bilder från Egypten nu när jag letade igenom arkivet också!



Fuckad bild. Men där ser vi hur fräknig jag blir i solen. Jag kommer säkert vara blond när jag kommer hem nu när jag har så mycket blonda slingor, i Egypten var jag nästan blond och då var vi bara där i en vecka och jag hade bara lite ljusa slingor. Nästa gång blir det nog mörka slingor...



Tiiiiiitta vad nice! Jag saknar Egypten.



Titta himlen! Underbart.



I Egypten läste jag Twilight för första gången och blev kär i boken!



Jag_har_ingen_hå[email protected]



Himlen. HIMLEN!



Sådär ljushårig var jag efter Bulgarien. Tror det var Bulgarien i alla fall. Väääääldigt många år sedan, måste vara minst 5 år sedan.

/ Emelie ♥


glasögonorm

Jag stannade hemma igår, pallade inte åka till Sandviken, haha. Gjorde klart boken om hinduism istället.

Jag och mamma kom nyss hem från Specsavers, jag gjorde synundersökning. Gissa vem som ska få brillor? Gah! Jag. Jag ska få glasögon. När vi kommer hem från Gran Canaria kan vi hämta ut dem. Hon satte på mig ett par glasögon som hon trodde skulle fungera, och jag fick se på några bokstäver. Jag såg dem hur bra som helst. Sedan tog hon av glasögonen och bokstäverna fösvann! Vilken chock det var! Jag är fortfarande lite i chock. Att det kunde vara sådan skillnad! Både närsynt och brytningsfel. Man tackar.

Det blir nog bra, valde ut ganska snygga bågar så det blir finemang. Ett par svarta och ett par rosa/svarta. Najs.




Sådär skrev Gustaf till mig på msn... och där är videon han länkade till. Snällt. Ändå är han glasögonorm själv! Lilla apa.

/ Emelie ♥

vad är min grej? JO! att lyssna sönder låtar.



/ Emelie ♥

skit ner dig

Det har varit en rätt bra dag. Utom att jag har haft ALLDELES för mycket syslöjd, flera timmar. Ändå blir resultatet bara bajs. Jag syr som en åsna.

Imorgon ska vi till Göransonska, åååååå vad onödigt/jobbigt/drygt/skitskitskit. Jag funderar på att bli sjuuuk. Illamående, huvudvärk eller liknande låter väl bra? Äh. Sedan tillbaka till skolan för att sitta av onödig lektionstid.

Jag tycker synd om alla som måste stanna i Sverige över jullovet. Ärligt talat så lider jag med alla, i alla fall de som hatar snö. Jag hatar snö. Idag har det snöat hela dagen, helt sjukt mycket snö ute! Själv ska jag väl sola och bada på julafton. Låter det nice? Jag tror det va.

Vi fick förresten skriva utvärdering av terminen på svenskan idag. Första frågan var "vad har varit bra?". Jag kunde inte komma på ett skit. Jag har inte lärt mig ett dugg i svenska den här terminen, men jag skrev två helt osanna meningar i alla fall.

Utanför mitt fönster.

/ Emelie ♥


BLÖÖÖÖDD!

Jag älskar den här videon! BLOOOOOD. Sista gången han säger blood är det så roligt. Jag dör.

/ Emelie ♥


A

Jag fick A på min engelska descriptive writing!!!! Yes! Jäklar vad nöjd jag blev.

Sladden till min datorskärm fungerar inte, så jag skriver på lilla, lilla bebisdatorn nu. Tangenterna är pyttesmå, lika små som mina naglar, så det är grymt svårt att skriva. Får ont i händerna av det, urk på det.

Bara en riktig skoldag kvar nu, sedan kommer friiiiiiiiiiiiheten! 9 dagar kvar tills vi åker. Åh, jag vill åka nu!

/ Emelie ♥

reeeeent och fiiiiint

Jag har städat mitt rum! Det gick jättefort, jag brukar vara sengångare när det kommer till städning. Det kan ta en hel helg. Nu var dessutom varenda millimeter av golvet täckt av saker, ändå tog det bara ungefär en timme! Så nu är det rent och tjusigt här, well done emliah.

Nu ska jag faktiskt spela sims. Adjöken.

/ Emelie ♥

china!

/ Emelie ♥


märkliga varelser spotted @ mitt rum



Bilderna är lite suddiga, men det är svårt att få en sådan här galning att sitta still.



Här är ett schizo som tycker om att ta seriösa bilder på sig själv.

Jag tänkte lite och insåg att det knappt blivit några bilder på ett tag. Så jag improviserade. Att få Wilma att vara modell var ju inte det lättaste. När jag tyckte att det kanske skulle vara lite ljus över henne tog jag lampan i fönstret och hade den i knäet. Då ville denna s.k. modell verkligen veta hur lampan luktade. Så hon satte sig i mitt knä och luktade på lampan som en riktig läskig typ. Då var fotograferingen över.

/ Emelie ♥


ge mig 700 spänn?

Åh, vilken frustration. Jag orkar inte gå i skolan en vecka till! Vi är ju klara. Finito liksom, låt oss gå. Bara drygt att behöva skapa en massa dötid. Jag vill att det ska bli 23/12 NU!

Vi ska besöka Göransonska skolan på onsdag. Det känns ju väldigt nödvändigt, en skola som passar mig. Längre skoldagar, inga lov. Hurray! Nä, go media.

Jag ska köpa en sådan där närbildslins innan vi åker också. De är dock ganska dyra och jag har inte råd, haha! Meeeen... jag hoppas på pengar i julklapp. Jag känner liksom att jag måste ha en. Nu. Och jag hoppas att jag hinner få tag i pengar innan vi åker. Annars blir jag ledsen i ögat.

Brüno var förresten helt störd. Men kul! Tänk att det finns människor som jobbar med att försöka att "hjälpa" människor att sluta vara gay. Det är helt sjukt. Man kan ju inte styra över vem man blir kär i, inte jag i alla fall!

/ Emelie ♥

alla valars bo

Idag blev det Valbo med Sofia, hon skulle köpa julklappar. Själv slipper jag ju sådant i år, Gran Canaria, woho! Inte länge kar nu! I alla fall så hittade jag nada. Köpte alltså nada.

Vi skulle gå över till Mediamarkt och tog värsta omvägen genom skogen, hahahahha. Å, vad smarta vi är. Vi var på Mediamarkt 2 gånger, nördarna #1.

Mamma och pappa har hyrt Brüno, ska kolla på den senare. Jag har velat se den jättelänge, den verkar hysteriskt rolig.

"Angelina has got one, Madonna has got one, now BRÜNO has got one!"

/ Emelie ♥

åååå det här med rubrik är ju inte alls min grej

Äääääh, inte det här med att skriva inlägg heller verkar det som. ÄÄÄÄÄH.

Jaaaa. Men NEJ! Det här går ju inte. Jag har ingenting att skriva om. Frustrerandeee!

Skitsamma. Lägger upp en av de bästa låtarna någonsin istället för att skriva någon intelligent, kul eller bra. Idolfinal om 5 minuter!



/ Emelie ♥

terroristerna

Kom nyss hem från Valbo, åt där med mamma och Gustaf. Köpte en tröja ocksåååå.

Luciatåget gick nog bra. Fast det är svårt att säga när man är med själv. Vi gick dock i otakt, men det var ju ingen överraskning. Annars var det nog helt OK.

Idolfinal ikväll! ERIK, ERIK, ERIK! Jag fattar inte hur Calle kunde komma till finalen. Han ser ut som en bajsnödig alkis på scenen, haha.

På tal om alkis så har vår alkoholiserade granne ringt hyresvärden och sagt att vi "terroriserar" honom. Vi bankar tydligen hårt i väggarna och så hade han sagt att "ungarna (jag hatar det ordet) stör mig när jag ska vila på dagarna". Vi är visst ute på balkongen och skriker mycket också, hm. Konstigt.

1. Vi är aldrig hemma på dagarna, Gustaf och jag går i skolan och mamma och pappa är på jobbet (till skillnad från honom som super/ligger och vilar hela dagarna).
2. De enda väggarna vi delar med honom är en i hallen och en i vardagsrummet. I hallen är vi aldrig och i vardagsrummet bankar vi aldrig på väggen, varför skulle vi göra det liksom?
3. Den enda som är ute på balkongen såhär på vintern är Wilma och hon är en katt. Mycket svårt för henne att skrika särskilt högt.
4. Gubbens hjärnceller har antagligen fösvunnit av allt drickande. Han hallucinerar nog eller också hittar han på allt för att han inte har något bättre för sig.

Som tur är känner pappa hyresvärden och han vet att gubben är alkis/hjärndöd. Han kan gå och dö.

/ Emelie ♥


Vi är instängda i ett omklädningsr

661664b083fd7321618879de41b780f1.png

Vi är instängda i ett omklädningsrum. Hehe.


luck

Jag fick G på matteprovet. Är inte det helt sjukt? 14 poäng var G. Gissa hur många poäng jag fick? 14. 14 poäng. Jag har nog aldrig blivit gladare över ett sådant dåligt betyg. Utom på gympaprovet där precis samma sak hände, men matte är viktigare. Lycka alltså!

Imorgon är det luciatåg på maxim. Det kommer nog att gå åt skogen, men vi får i alla fall hoppas på att det blir bra! Vi har ju knappt tränat. Vi har inte kört igenom sångerna en enda gång utan att ms Grees (ms Gris, ms Gödsvin... kärt barn har många namn) har avbutit emellan varje sång för att säga något hopplöst onödigt. Dessutom sjunger alla i otakt. Och alla går i otakt. Vi behöver ungefär fem timmars träning, sedan skulle det kännas bättre att ställa sig framför 500 pers och sjunga. Men men, det går väl bra. Får vi hoppas.



/ Emelie ♥


spotted...



...två harar i soffan.

/ Emelie ♥

NÄ, NU SKITER JAG I ATT SKRIVA RUBRIK!!!!!!!!!

Jag kan inte komma på rubrik! Irriterande.

Matteprovet gick... dåligt. Precis som jag trodde. Jag HOPPAS att en mirakel sker och att jag får MVG. Eller ja. I alla fall G.

Jag måste skriva argumentationstexten också. Så det ska jag göra nu... jag överlever nog. 14 DAGAR KVAR TILLS JAG SKA FÅ SE SOLEN IGEN!

/ Emelie ♥


lite bättre

MAXMAT! Då är jag glad. Ska plugga matte efteråt när jag har lite mat i magen!

/ Emelie

&%&%¤#¤%$£€£!!!!!!!

Jag är sur och irriterad och sur igen. Jag fick G i svenska, F off bullgåsen. Jag har ett matteprov imorgon som jag kommer faila bara för att jag har varit sjuk. Jag... jag... jag har ångest och vill grina.

/ Emelie ♥

laptop fun

Goddag goddag. Den här dagen har varit rätt värdelös. Värdelös skoldag, värdelösa läxor hemma. Tråkigt. Det enda riktigt roliga var väl att Alex somnade på choice idag. Om Sofia hade varit där hade hon aldrig någonsin slutat skratta.

Nu ska jag träna lite SO... kanske. Kräks.

FÖRRSTEN ÄR DET 15 DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER TILL GRAN CANARIA. KAN NI TÄNKA ER? Om 15 dagar ligger jag där på julafton, i poolen eller i en solstol. Ååååååå!

/ Emelie ♥

blargh

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

Jag ska lägga upp den coolaste bilden... någonsin. Ever.

Jag ser lite rädd ut. Gustaf satte den där kudden på mitt huvud och sa att jag var den där svampen i Super Mario.

Idag var jag i Örsundsbro. Ingen vet vad det är för något, hehe. Det är en liten... by, eller kanske mer som en gräsmatta, utanför Uppsala. Där bor mina kusiner. Oscar fyller år (eller fyllde år för några dagar sedan), grattis! Jag hade med mig kameran men var smart nog att glömma bort det = inga bilder. Jag har bara bilder från bilen.

Åååååh, fin bild.



Den där myggan slog jag ihjäl i somras. Den har bott på fönstret sedan dess, fräscht. Jag kan liksom inte ta bort den heller för då kanske den blir ledsen. Ja, jag är en person med sympati för en stendöd mygga.

TITTA! Där är fläcken jag har på nageln. Äckligt. Jag täckte över den med svart nagellack igår, jag blev äcklad

/ Emelie ♥


åh, min humor

Jag är "You", och den andra snuskiga främlingen är "Stranger". Jag gillar att driva med äckel på internet, det är kul. De tycker dock inte att det är så kul, hehe.

/ Emelie ♥




Sofia och jag firar fredagar på vårt egna sätt.

/ Emelie ♥

daniel var på besök

/ Emelie ♥

dålig start

Jag tror att
Imorgon ska ju jag
Jag kan inte skriva och därför börjar
Neeeew Moon alltså, åh vad jag

Äh. Det här var ju hopplöst. Jag KAN inte komma på hur jag ska börja inlägget! Såhär då. Det blir väl skitbra. Med en massa överstrukna meningar, men det funkar!

Jag mår helt okej just nu, men känner mig fortfarande väldigt förkyld. Ska gå till skolan imorgon i alla fall, jag pallar inte att vara hemma mer. Det blir så tråkigt att ligga i sängen och titta på vänner hela dagarna, tro det eller ej! Jag låter fortfarande som en rökare när jag pratar, så förhoppningsvis slipper jag göra något slags sånguppträdande imorgon (Det brukar man ju oftast slippa, om man inte har musik det vill säga... eller om mr Toste behöver en narr för dagen, hahaha. Nejdå, man ska vara snäll mot sin rektor. Annars blir det detention) eller muntlig redovisning. Så det ska nog gå bra! Måste även undvika hostattacker, sådana kan ju vara riktigt jobbiga om det är helt tyst i klassummet. Eller ja, de är ganska jobbiga överhuvudtaget, med eller utan tyst klassrum.

Favorit i repris.

/ Emelie ♥


lillskit

"Lillskit" betyder "liten skit". Och det är just vad Wilma är. Hon är en liten skit. En skit som är liten.







Imorgon blir det skola. Och sedan är det helg... blir det New Moon då kanske? Sofia? Frida? Wei!

/ Emelie ♥


fowawfowaw

Jag kommer snart hosta upp min lunga eller något. Host, host, host, nys, uäh, klet, snor, äckel. Jag HATAR att vara sjuk. Jag får lust att starta en grupp på facebook som heter "VI SOM HATAR ATT VARA SJUKA", och det är illa eftersom att det antagligen redan finns 10000 sådana grupper därute.

Så vad har jag gjort idag då? Få se:
1. Tittat på teve.
2. Spelat McDonaldsspelet på laptopen och fått dåligt samvete över att ha utsatt flera icke existerande människor för hjärtsjukdomar och fetma. Man får nämligen hemskt många rapporter in till kontoret man har på spelet om folk som ska stämma en. Som tur är har man ett helt lag som är anställda endast för att förinta dessa människor som försöker stämma en. Sedan fick jag dessutom dåligt samvete över att jag kände sympati för människorna som driver McDonalds eftersom att jag själv var en av dem... typ. Nu känner jag mig skyldig att lägga upp en länk till det här spelet. Här är det. 
3. Tittat på vänner.
4. Sovit.
5. Hostat, snorat, nysit (nyst?), smsat och haft tråkigt, tråkigt, tråkigt.

Nu ska jag spela McDonaldsspelet en sista gång för idag och sedan ska jag titta på vänner och sova. Jag blir hemma imorgon också...



/ Emelie ♥


blaj

Jag är så trött på att titta på tv. Jag orkar inte sitta vid datorn heller. Därför tog jag in den bärbara datorn till mitt rum så jag kan ligga i sängen och spela tråkiga spel.

Jag mår inget bra. Inatt kunde jag knappt sova, sov i kanske två timmar. Sedan vaknade jag vid fyra och halvsov till klockan fem. Då satte jag på teven och tittade på Ellen DeGeneres tills jag somnade om och vaknade runt tolv. Min röst är helt sjukt konstig. Förkyld rökarröst. Blääää. Jag har fått i mig lite soppa nu i alla fall. Jag kan inte dricka vatten, det gör jätteont i halsen då av någon anledning. Jag vill varaaaaa friiiiisk!

/ Emelie ♥

RSS 2.0