ops

Haha, mormor du måste ta bort mitt namn i kommentarsfältet på er dator! Annars tror folk att jag sitter och skriver sådant här till mig själv:



Det är en fluga i mitt rum! Den flyger runt mitt huvud, den jäveln. Har försökt döda den med ett dvd-fodral ett antal gånger, men har ej lyckats... än.

Har spelat lite sims idag. Har utvecklat ett stört beroende, inte hälsosamt. Har nyss tittat klart på Sex and the city-filmen, efter Twilight är det nog den bästa filmen jag vet. Pappa hatar tydligen SJP, han tycker hon ser ut som en häst. Men det såklart, alla kan ju inte vara lika snygga som honom.



/ Emelie ♥

VARFÖR?

Jag kan inte registrera mig på thesims3.com! Varför? Det står att jag inte får. Provade att registrera mig som 93:a men det funkade inte heller. Kanske är det för att jag inte har the sims 3 installerat på datorn med internet. Bajskorv också! På tal om bajskorv så hade Wilma just en sådan i rumpan igår. Det är så trevligt att ha katt, de är ju så renliga.

Måste nog skaffa bättre grafikkort också, så att grafiken på sims blir bättre. Men hur kollar man vilket man har? Bytte när jag köpte the sims 2, men kommer inte ihåg vad det var för något. Hjälp mig?

Uppdat: Jag vet att ni gillar min header. Hade inga idéer så jag ritade bara en ost. Så designen är inte den snyggaste, men jag kommer nog på något bra snart.

/ Emelie ♥

life of bellman

Igår hamnade jag på Ulriksdals slott i utanför Stockholm. Vi skulle titta på musikalen Life of Bellman på kvällen och på dagen var vi på guidad tur i slottet och åt picknick i gräset utanför slottet. Mysigt!



Världsnaturfonden höll till där. Här står Gustaf och pillar på deras panda.











Kusin och moster.



Picknick.

Life of Bellman var skitbra! De hade gjort om Bellmanlåtar till rocklåtar, och det lät riktigt bra. Jag, Elin, mamma och Gustaf satt längst fram och det blev riktigt coolt, det var som om man satt mitt i allt som hände. Han som spelade Bellman råkade till och med spotta vatten på mamma, haha.





Han som spelade Bellman var snyggsnyggsnygg! Mamma dreglade hela tiden, höhö.



Han till vänster är med i ondskan, han spelar den där elakingen.



Känner ni igen den här grabben då? Han är också med i ondskan! Andreas Wilson, huvudrollen i ondskan till och med! Han var jättekort, även fast han hade klackskor på sig. Jag var så exalterad innan över att få se honom, han är ju snygg! Men så kom han in och såg ut såhär. Dessutom spelade han en elak karaktär, så jag vet inte... men det var kul att se honom, han är duktig!











När jag loggade in på bloggen hittade jag de här två kommentarerna:



Gustaf och hans kompis är så normala.

/ Emelie ♥

bloggarN

Jag orkade inte blogga igår, var inte på humör. Vi var i Älvkarleby på det där Eldhuset där de har experiment. Mamma och pappa hyrde en film igår som hette "Lars and the real girl". Den handlade om en kille som var kär i en docka som han hade beställt på internet. Han hade någon slags vanföreställning och trodde att hon var en riktig tjej. Helt sjuk handling, men den var bra!

Inatt vaknade jag vid tre av att någon öppnade min dörr. Sedan stod den på glänt och jag tyckte att jag hörde en annan dörr stängas. Men jag var så trött och orkade inte gå upp och kolla vem det var, så jag bara stängde dörren och somnade om. Frågade de andra vem det var, men det var ingen av dem! Läskigt. Kanske någon som gick i sömnen? Det kan inte ha varit Wilma, hon gick ju inte in, dessutom kan hon inte öppna dörrar. Gustaf berättade en sann historia för mig som han hade hört någonstans om en kinesisk man som bott i någons garderob. Han hade bott där och smugit runt på nätterna och snott mat i kylen. Sedan hade de hittat honom efter fyra månader, sovandes på golvet. Det gjorde mig mycket lugnare, tack Gustaf!



På den här bilden ser vi en kines... som bor i en garderob. Mina konstnärskunskaper kommer väl aldrig bli särskilt bra. Apelsinen där representerar maten han har tagit. Och i handen håller han en tandborste. Såklart.

/ Emelie ♥

söt!



Gud vad han är gullig! Som ett barn. När han ska visa vilken gren han klättrar upp på låter han precis som ett litet barn! Han är fascinerande. "Other people play football or basketball, I like to climb trees" Ett barn i en mans kropp.

/ Emelie ♥

3

Norrland alltså. Nu har jag varit i Örnsköldvik, Östersund... och en massa andra ställen som jag tyvärr inte minns namnen på. Men nu är jag hemma! Har spelat sims hela dagen, saknade det så när jag var borta, haha! Usch, beroendevarning.

Borde ladda upp lite bilder. Har varit på Junsele Zoo... Junsele! Där har jag varit också ju. Nu minns jag. Där fanns det... djur. Afrikanska getter, de var coola. Och grisar. Och en fet jak som Gustaf och pappa matade med gräs. Han hade jättelång tunga. Och gäss! Fast jag vill säga gåsar. Det låter mycket roligare. Blev jätteglad av att se dem, som stora ankor ju! Ankor är snygga.



GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅS!



Lamor är snygga.



En blå fågel, två fåglar som konverserar och ett par turturduvor.



Ett utmattat åseföl och en nyfiken åsna som åt på min dragkedja.



Jaken och hans tunga. Han är ohyggligt ful.



Hans barn var dock jättesöta!



En charmig grrrrris!



Vit tiger som slappar.



Vita lejon. Hade ingen aning om att det överhuvudtaget fanns vita tigrar, men tydligen så finns det bara ca 50 av dem kvar i världen, så det var ju inte så konstigt. Den där tjejen var deras "mamma", hon lyfte dem som om de var bebisar och inte livsfarliga lejon.



Den ljusbruna björnen hette Loke och var 30 år. Gamlingen var riktigt lat och låg och sov när det serverades mat. Sedan satte han sig upp och försökte fånga maten med munnen. Hamnade maten utanför, en meter från honom struntade han i att äta den.



VILDSVIN! Helcool. Titta hur svansen viftar, hihi!



Här är på Jamtli, ett ställe där de har en massa gammalt grejs. Kolla Gustafs min, höhö.



Gustaf, jag och en tunna med fisk i. Skitbra. Fem toasters.



Gustaf har jättekul.



Gustaf spelar luftfiol, jag står med armarna längs sidorna och ser alldeles, alldeles menlös ut.



Mamma har tagit bild på oss i smyg. Fusk.



Gustaf verkar aningen irriterad på mig när jag skrattar och ser ut som en gås. Varför? Jo, han var sur för att han fick sitta bredvid en amerikanare (sitter på andra sidan om honom, han förstod inte ett skvatt av någonting guiden sa) på den här "tågresan" runt på Norrbyskär. Tåget fick fnatt i en backe och började åka bakåt när det var vatten där bakom... mamma tog genast upp lilla grinden i vår vagn och så fick vi hoppa av för att loket sprutade olja och var cp. Men det började funka igen som tur var! Norrbyskär är en ö som någon gubbe hade ett sågverk på för längesen. Där har min morfar bott, det visste vi inte när vi var där, då hade vi tagit fler bilder på ön!



Här är något hus. Vet inte riktigt vilket... men jag tror att det var där vi åt. Så det var någon stor gubbes hus.





Okej... såhär såg husbilen ut. Jag har nyss duschat, det är därför mitt hår ser så konstigt ut.




I Ö-vik fanns ett stort äventyrsbad, Paradisbadet. Fullpackat med folk, helt sjukt! Men kul var det! På den här bilden ser vi Sveriges längsta vattenrutschbana! Om någon har varit på ett badhus i Borlänge och åkt Magic Eye, den där breda, så är det samma fast längre. Det var kulkulkul!



Äh, nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Kanske kan göra det imorgon, har tagit lite på min kamera också, men den andra vi har är mycket roligare att ta kort med, så det här är bara bilder från den.

/ Emelie ♥

jag är hemma

Kom hem idag. Har tagit bilder. Orkar absolut inte ladda upp dem. Har suttit i bilen i över 4 timmar. Hejdå!

/ Emelie ♥

oh my lord



En förjäkla bra fråga av mig att ställa. Varför skaffade jag twitter? Ska man skriva på engelska eller svenska? Hur ska det här gå? Hur gör man? Hjälp!

/ Emelie ♥

norrland

Imorgon bitti åker vi till Östersund så jag måste packa snart... ska bli blandat väder. Det är det värsta packvädret! Det blir alltid antingen för mycket eller för lite. Jag hoppas jag kommer kunna sova, i stugan hade jag ju jättesvårt att somna! Nu ska jag och Gustaf dela säng också, och det gör ju inte saken bättre direkt. Men den är ovanför förarplatsen så den är lika bred som hela husbilen, det borde gå bra! Det blir övernattningsstuga natten från imorgon och sedan blir det husbil. Kameran ska med, det är ett måste! Så det blir mycket bilder när jag kommer hem.

Idag var vi i vårvik och låg på klipporna. Inget bad, alldeles för kallt! Max 17 grader. Såg folk som åkte vattenskoter, såg skitkul ut! Jag vill också. När vi kom hem slängde jag mig (satte mig helt normalt) framför min stationära dator och spelade sims. Det är så otroligt kul att se staden utvecklas! Min sims expojkvän har fått en ny flickvän. Men det gör i och för sig ingenting eftersom att hon är gift och har barn nu, men ändå.



/ Emelie ♥

gris

Idag ska vi åka och bada.

Mamma kom in i mitt rum när jag sov och satte sig på sängkanten. Sedan hämtade hon mina bikinitrosor och kastade dem på mig. Då vaknade jag, höhö. Mycket mer har väl inte hänt idag. Jag gick in i vardagsrummet med täcket och nu sitter jag här och lyssnar på Boom boom pow på mtv. Och nu blev det If u seek Amy! Måste gå, hejdå!

/ Emelie ♥

haj

Vi åkte hem en dag tidigare. Jag har doppat mig första gången i år. Jag skrek rakt ut för att det var så kallt, pappa fick dra upp mig i båten igen. Katten var med på båten. Första heliga birman i världen som åker båt! Hon följde efter oss och så blev hon rädd för fåren i en hage på vägen till sjön så hon gick in en bit i skogen och la sig under en gran. Jag fick hämta henne och så hade vi inget annat val än att ta med henne. Hon tyckte det var helfestligt, balanserade liet på kanten av båten och så. Vi hade ingen kamera med oss tyvärr.

I tisdags var vi på Wij trädgårdar med mormor och morfar. Tog en massa bilder, kan lägga in dem.
 
Jag har inte sovit ordentligt 3/4 nätter! Sov typ 5 timmar inatt, mådde så jävla illa att jag var på väg att spy. Så fort jag stängde ögonen såg jag bara krig framför mig, vi såg Band of brothers innan vi gick och la oss, inte bra.



Här var inte katten med på båten. Diggar vi minen?



Fadern ror.

Nu kommer lite bilder från Wij trädgårdar.



Kolla vad som fanns i butiken! Om den inte hade kostat över 800 spänn kan jag lova att jag hade köpt den, satt den på väggen, och lagt ett rött äpple i händerna. Vad hade vi fått då? Twiiilight!



Jag och Gustaf på stor hund av skrot.







Antagligen världens hetaste kille!















Har bytt tillbaka till min gamla header.

/ Emelie ♥

dilemma

Jag hade tänkt skita i att blogga idag, bara för att jag absolut inte orkar. Men sedan kom jag på att det här kan vara sista gången jag bloggar på två veckor. Imorgon drar vi till stugan, kommer hem på fredag och då lär jag packa inför lördagen då vi beger oss mot en liten övernattningsstuga någonstans norrut. På söndagen åker vi till Östersund och hämtar husbilen och då blir det ju ingen blogg på ännu en vecka.

Idag har vi varit i Uppsala. Vi såg gamla vikingasaker och var in i domkyrkan. Fin kyrka! Vi var in i en annan liten kyrka vid museet (museumet...?) också, och där hade de ett stort kors i taket med Jesus på. Jag tycker det är hemskt att se sådana avbildningar, huuu.

Nu har jag varit nära resterna av Gustaf Vasa, Heliga Birgitta och en jävla massa andra döingar. Härligt! Mamma tog bilder, jag kanske ska göra mig besväret att ladda upp dem faktiskt.





Gustaf i den lilla kyrkan med det läskiga korset.



Mamma lyckades fånga en fin min där, underligt att jag alltid gör miner på bilder.



Kyrkans urgamla dörr bredvid... en kaffemaskin? Är den antik?



Gustaf i snygg hjälm med brynja. Jag står i bakgrunden och gör något.



Jag och min polare Gustaf Vasa i domkyrkan. Jag äter på mig själv.



Gustaf och Gustaf.

När vi kom hem la jag mig i sängen och sov två timmar. Usch, vad trött jag var, vet inte varför. Hade inte tänkt att sova, det bara blev så.

/ Emelie ♥

omegle & funny food face

Jag är uttråkad. Har suttit och pratat på omegle.



Konstigt samtal. Var tvungen att gå därifrån... och för er som inte fattar så är det jag som är you.


Den här människan hade uppenbarligen aldrig hört talas om grammatik. Så jag bestämde mig för att vara likadan.

Nu ska jag titta på byrån som mamma, mormor och morfar har kämpat med i hallen. Adjö!

Uppdat: Jag och Gustaf spelar ett jätteroligt spel.

Snygging med broccolinäsa och olivnäsborrar.

Man kunde ta tampong i ansiktet också. Helt normalt.

/ Emelie ♥


städtanter

Nu är vår lägenhet skinande ren, det bara gnistrar om möblerna! Vi skiter i Älvkarleby, mamma måste in på banken och jag vill gå in på Söders El. Imorgon ska vi till Uppsala och se olika saker. Domkyrkan och olika museum... höhö. Den 29 juli ska vi på Bellmanmusikal i Ulriksdal, typ Solna. Roligt!

Igår kväll var jag inne på omegle.com, en rolig sida där man chattar med folk från hela världen. De bara slumpar en person som man inte vet någonting om och så får man prata. Jag pratade bland annat med en kille från Malta som verkade helt galen, och vi diskuterade om man skulle använda en linjal i stål, en penvässare eller en yxa för att hämnas på en person som spottat på en. Sedan jämförde jag mozzarella och ost med en tjej från Storbrittanien och pratade om kändisar, om de går på toa eller inte. Jag satt praktiskt taget och gapskrattade framför datorn, roliga människor! Killen från Malta tänkte flytta till Sverige om några år och jag undrade varför han ville göra så mot sig själv. Folk som bor i varma länder verkar längta till kalla, gråa Sverige, medan vi här uppe sitter och längtar till värmen. Sverige sucks.



Det här...



...eller det här?

/ Emelie ♥

moahaha

Nej, inte blev det mer spännande. Hittade inte en enda bild på mig som skulle passa in på en header! Har helt enkelt inte tillräckligt mycket bilder på mig själv. Så det fick bli ett par blöta blad istället.

Kopierade det här från Sofia, har tråkigt.

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.
Humör just nu: Uttråkad.
Favoritgodis: Choklad och saltlakrits.
Är det nåt du absolut inte äter: Spya.
Kläder just nu: Grön och stor t.shirt från gd/gif i fyran (!) och randiga pyjamasbyxor.
Musik just nu: Fergalicious & Rehab.
Vad sa du senast: Godnatt!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Stenåldern såklart, duuuh!
Sommarplaner: Åka husbil till norrland, vara i stugan.
Fisk eller badkruka: BADKRUKA!
Saft eller alkohol: Inget av dem.
Hur många kuddar sover du med: Fyra, I'm the pillowmaster.
Favoritväder: SOL OCH EN COOL POOL.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil, motorbåt och en GPS.
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla.
Sparare eller slösare: Vet inte... köper inte saker särskilt ofta men det är ju inte så att jag sparar dem.
Bästa film: TWILIGHT.
Tror på liv på andra planeter: Ja.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, haha. En krulltott!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: Vet inte, ingen har sagt att de är det i alla fall.
Tror du på mirakel: Nej.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Öööh?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Inte direkt. Mot vissa.
Ser du på kärleken som ett misstag: Beror väl på.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 0... eller jag vet inte. Får se om jag vill ha några. De verk så geggiga och skrikiga. Tycker inte om barn, bara små bebisar. När de inte skriker eller droppar av något.
Bio eller promenad: Bio!
Är du kittlig: JA.
Snarkar du? Ibland.
Stjärntecken? Vågen.
Rädd för insekter? Nja... stora insekter har jag hemskt svårt för, men sådana där som bara kryper och är menlösa är helt okej.
Äckligaste insekten: Fästingar och den som vi fångade i en burk förra sommaren.
Det här är jag bra på: Att äta.
Bästa bok? Svårt... finns så många bra böcker. Jag älskar twilightböckerna, beroendeframkallande! Och En ö i havet-böckerna som jag läste när jag var vääldigt liten och vi läste första boken i skolan i sexan. Då var det ju bara 4 år sedan jag hade läst dem, höhö. Jag gillar 7B-böckerna också, och Klassresan och Malin+Rasmus=sant. Linas kvällsbok, 1 och 2 läste jag för några år sedan och så läste jag om dem för någon månad sedan, de är skiiitbra! fast jag läste tvåan före ettan, men den var ändå bra!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att vara jättejättejättesnabb skulle ju vara coolt. Eller att kunna bli osynlig.
Vad vill du jobba som? Uäh, det vill jag inet ens tänka på. Vet inte.
Chips, morötter eller godis? CHIPS.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Ja.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? NEJ. Otroligt onödigt och smärtsamt. Óch FULT. Piercingar är bara äckliga.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Höhö, stökigt.
Gungar du på stolen? Ibland.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Höjdrädd.
Vilken hand håller du gaffeln i ? HOftast höger, men ibland har till och med jag klass nog att hålla den i vänster hand.
Är du rädd för blod? Lite då.
Saltar du på maten? Vet inte.
Gillar du att sjunga? Jorå, men ingen får höra. Någonsin.
Anser du att du är stark? Nej, jag är klen.
Brukar du sola? Nej, orkar aldrig. Så otroligt långtråkigt om man inte har en bok eller en tidning.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan.
Röker du? Nej, bara puckon röker.
Snusar du? Nej, samma sak där.
Använder du knark? Här snackar vi om superpuckon.
Kaffe, te eller inget? Inget.

/ Emelie ♥

candy

Jag har sett I taket lyser stjärnorna nu. Jag blev besviken. För det första så var stjärnorna i taket ovanför hennes säng inte med i filmen. Istället bytte de ut det mot att hennes cancersjuka mamma ser stjärnor i taket på sjukhuset. För det andra så blir hon en trotsig tonårsgangster i filmen som sitter och röker utanför skolan som ett skabb. Och så hade de gjort hennes kompis till en riktig surskalle. Och så har hon en gammal hjälm på huvudet. Och snor pengar av folk. Ledsamt, jag som såg fram emot att se filmen.

Jag har spelat sims idag igen. Det har regnat så mycket ute, nonstop. M&M... humor.

Imorgon ska vi städa på förmiddagen och sedan ska vi till det där plejset i Älvkarleby. Headern jag skulle ha gjort igår blev aldrig gjord. Internet la av. Så jag gör en nu istället.



/ Emelie ♥


oh, i'm so funny



HA-HA-HA-HA-HA. Ser ut som att jag posar och är drogad. Jag öppnar bara dörren! Skrattade rakt ut när jag såg den här bilden, så otroligt roligt! Kass humor, kass bild.



Av någon anledning tycker jag att den här bilden är söt... på ett konstigt sätt. Två år sedan. Klarblå himmel... aah Turkiet...



Den här bilden förtjänar ett riktigt LOL. Herregud! Nio personer som står och ser på kyckling som grillas, joru - VILKEN UNDERHÅLLNING! Ja, ni ser ju på min glada min hur roligt jag tycker att det är. Gustaf verkar däremot tycka att det är väldigt spännande, han ler ju till och med. Det där är faktiskt kyckling som grillas ovanför en vulkan. Det är coolt.

Laddar batterierna till kameran för att kunna ladda upp bilder. Varför? Jo för att jag ska göra en ny header. Tänkte att ni kanske ville ha något roligare än en bro.

/ Emelie ♥

berra

De har gjort om på bloglovin. Jag tycker inte om det.

Idag har jag ju som sagt inte gjort något. Jag har spelat sims. Inte ätit någon glass, borde snart sätta i mig en piggelin eller chokladglass. Mamma pratade om det där Tom Tits som har öppnat i Älvkarleby, att vi kanske kunde åka dit på fredag, men jag vet inte. Kanske inte blir något. Tom tits i Stockholm är ju hur kul som helst! Var där i höstas och för några år sedan... älskar experiment. Och museum. Jag går hellre på museum än tivoli. Mamma och pappa har förstört mig, de har alltid tagit mig och Gustaf till olika museum, haha. Men det är jag glad för. Karuseller är huuuuuu, läskiga! Hata. Museum är bättre. Dessutom får man lite kunskap av det, man får bara jobbigt illamående och yrsel när man åker berg-och-dalbanor. Jag låter som en 80-åring.



Jag i rosa hatt.

/ Emelie ♥

nyvaken

Jag har nyss vaknat. Gult kort!

Idag ska jag göra INGENTING. Äta glass, spela sims. Det är sunkigt väder ute. Godnatt!

/ Emelie ♥

julmos

Gustaf kom på rubriken. Den var fantasifylld och spännande, så jag var ju förstås tvungen att ta med den.

Förlåt för förra inlägget, otroligt oinspirerat och tråkigt. Jag hade ingenting att skriva om. Nu har jag varit på stan med Sofia så jag kanske kan försöka igen.

Jag måste berätta om något sensationellt - mormor har skaffat facebook. Jag utser detta till världens nionde underverk! Fast mormor är ju teknisk av sig, jag tycker det är coolt! Både mormor och morfar finns ju ute på youtube, och det hurrar vi för! Tycker att morfar ska ta sig i kragen och ge sig ut i cyberspacevärlden också. Jag kanske skulle ta och registrera honom på lunarstorm som en mjukstart, höhö. Vi har alla varit där.

Jag köpte ingenting på stan, så blir det alltid när det är rea. Bara för att allt är billigt så vill jag inte ha någonting, typiskt. Sofia köpte Så länge vi båda andas hon ska äntligen börja läsa den nu. Jag har snart läst ut den, läste lite igår. Har nog sett twilightfilmen 20 gånger sedan jag köpte den. Jag kan se vissa filmer hundra gånger på rad utan att tröttna. Jag kommer ihåg när jag såg Mean girls varje kväll, haha! Den filmen är ju inte ens särskilt bra? Men jag gillar den.

Nu ska jag göra sallad.



He wants his pink shirt back...

/ Emelie ♥

tjenis penis

Nu har jag varit utan bloggen alldeles för länge. Jag vet inte vad jag ska skriva. En människa som heter Jenny har fixat internet till oss, så nu kommer det bloggas mer. Om en timme ska jag träffa Sofia på stan, det är ju rea.

Äh, det här är ju hopplöst. Kan inte sitta och tvinga fram saker att skriva.



Fotograf: Linn.



Min broder på balkongen. Bilden är tagen från mitt öppna fönster.





Se så tjusigt Wilma låg på min säng igår. Med tassarna i kors och allt. Vacker tass... vacker dam.



Har ni saknat mitt nördfejs?

/ Emelie ♥


comhem

Vårt internet fungerar inte. Strul strul strul. Så jag har inte bloggat på väldigt länge nu, men ni har nog överlevt. Är hemma hos mormor och morfar nu. Har ätit biff, potatis och jordgubbar.

Nu har vi flyttat, vi är helt inflyttade. Är mycket nöjd med mitt rum och hela lägenheten är great! I måndags var jag på fjärran med Sofia och Frida och igår kom Linn förbi och såg lägenheten. Annars har jag bara slappat, flyttat och varit lat. På fredag åker vi till stugan så förvänta er inga fler blogginlägg framöver. Blir väl inga mer i veckan och jag vet inte hur länge vi kommer vara i stugan. Om tre veckor ska vi åka runt i norrland med husbil i en vecka också, så det kommer att bli gles uppdatering nu i sommar. Man ska ju inte sitta och dega framför datorn på sommaren heller, jag vill inte ha datorbränna, vill ha riktig solbränna. Hittills har det inte gått särskilt bra eftersom att jag bara har lyft kartonger och gjort andra flyttsaker.

Adjö. Vi ses.... någon gång. Förhoppningsvis nästa vecka.



/ Emelie ♥


RSS 2.0