många gamla bilder

Hittade bilder från  -07 och -08. Mycket roliga bilder som jag aldrig sett förrut

Turkiet sommaren 2007



Turkiet sommaren 07. Grymt ful bild + att mina trosor syns, haha!



Så snygga miner jag kan göra!



Pris för fräschaste bild: GUSTAF HERMANSSOOOOON!



HAHA, som sagt!



Retard.



Starke Adolf.

Random



Hälsingland.



MOBB MOBB.



Orsa björnpark förra sommaren.



Vårvik förra sommaren. Gustaf provar mina glajor.



Vårvik.

Lanzarote februari 2008



Gustaf har dekorerat pappa när han sover på planet. En plastmugg på huvudet och en penna i händerna. På andra sidan kinden har han ett klistermärke också. En tjej kom fram och knäppte kort på honom, haha!



Jag och Gustaf på en vulkan. Jag har mammas kofta på mig, hihi.



Papegoyastranden tror jag.



Utanför hotellrummet.



The 80s. Han ser lite ut som pappas kusin Sten på den här bilden.

Puuuuh, nu orkar jag inte mer.

/ Emelie ♥

jag som följer många bloggar...

Johan Palm håller tydligen också på och flyttar. Höhö, han var med i förra inlägget också. Hans flytt verkar ungefär lika välorganiserad som min.



Sådär såg mitt rum också ut. Om inte värre.

/ Emelie ♥

klantigt, dumt, klumpigt

Jag skulle ta flingor för ett tag sedan. Hällde lite fil en skål. Flingförpackningen låg ner på mage i skafferiet och jag vände den åt fel håll. Alla flingorna hamnade på golvet där diskmaskinen stod för två dagar sedan. Jag kände för att sätta mig ner på golvet och tjuta högt. Men som den fina person jag är sopade jag upp allt och slängde det. Utom litegrann som inte låg på golvet, det hällde jag ner i filskålen. Idag är det sista dagen att packa. Jag ska snart cykla bort min cykel till lägenheten, morfar ska montera upp min lackhylla. Imorgon kommer flyttgubbarna, och då bor vi där! Mamma och Gustaf är på ikea, mamma skulle köpa en garderob till förrådet.

Förresten så har jag hört Johan Palms låt Emma-Lee ungefär 300 gånger de senaste två dagarna. Verkar som att radiostationerna gillar honom. Emeliiiiiieee...



Och med det sagt kör vi en gammal favorit: Gustaf dansar.

/ Emelie ♥

corndog

Idag har jag varit i lägenheten igen. Hallen är klar. Vi flyttar om två dagar! Två nätter! Jag blir irriterad bara jag ser folket som bor här. Mitt rum är fint. Garderoben är nästan klar. Peace out homedogs (fredinspirerat, sök på fred på youtube, han är grym).

/ Emelie ♥

mr photographer

På natten åkte vi till Ikea. Mitt i natten, kvart i elva! Helt galet att de faktiskt släpar upp stackars fjortonåringar så tidigt, det är faktiskt sorgligt. I alla fall så åkte vi dit, utrustade med kärra bakom bilen, en mormor och en morfar. Vi shoppade loss. Jorå, jag köpte (läs: mamma köpte åt mig) sängram, expedithylla, vägghylla, skrivbord, påslakanset, en kudde, och en lampa (den betalade jag själv + glödlampor). Mamma köpte en massa också som vitrinskåp, soffbord, rullgardin till Gustafs rum, hallspegel, skoskåp, rantamtamtamtam och så vidare. Hela kalaset kostade ca 11 000 kronor. God jul!

Sedan åkte vi till lägenheten och bar upp allt. Moster Jeanette och Micke kom och tittade på lägenheten och drack kaffe. Mamma och morfar åkte hem till skorstenen för att sälja diskmaskinen och mitt skrivbord. Mitt rum känns oerhört tomt. Mitt nya skrivbord är 2 meter långt. Johodå! Nu kommer jag definitivt ha plats för allt! Skönt. I alla fall så åkte ju morfar och mamma, så jag, Gustaf och mormor passade på att montera ihop mitt skrivbord. Jag fick agera skruvdragare. Med maskinen i hand skruvade jag dit skruvarna. Duktigt, vuxenpoäng till mig. Sedan monterade vi ihop en del av sängramen. Sedan kom mamma och morfar tillbaka och de hjälpte oss med resten av sängen. Hela mitt rum är nu möblerat! Sängmadrassen ska dit och så ska lackhyllan skruvas upp. Men sedan är det klappat och klart!

Jag och Gustaf fick åka på flaket idag. Vi körde från ikea till ikeas lager bakom köpcentrumet. Det var jättekul, höhö. Alla skrattade när vi åkte förbi, så jag gömde ansiktet bland kartongerna medan Gustaf slängde upp armarna i luften och låtsades vara rockstjärna. Sedan körde jag runt Gustaf i en kundvagn också.

MALM Sängstomme
Den här godingen är min! Tänkte köpa vit, men tog svart istället. Mycket snyggare.

Jag tror att det här är vårt nya skoskåp.
IKEA STOCKHOLM Vitrinskåp
Vitrinskåp i vardagsrummet.

Kvart över tio kom mamma på att vi inte hade något bröd. Jag cyklade till affären och handlade. Har aldrig varit och handlat mat så sent förr. Wow.

/ Emelie ♥


nostalgi



Turkiet för några år sedan. Pinsam bild. Gustaf är söt och jag ser ut som att jag har en sockerrush.



En till pinsam bild.



Vajert.



Ähum, ja där är Gustaf till höger och en människa som jag inte vet namnet på till vänster.



Gustaf när han var med i teater i turkiet. Han spelade en dvärg i Snövit. Han har frän utstyrsel.



STUGAN!



Wilma är retard.



Som sagt.



När vi var på en båt i Egypten ville någon ta en bild på oss. Sedan ville de sälja den till oss. Mamma ville ha den eftersom att vi inte har några bilder på hela familjen tillsammans. Kvalitén på fotot var ju såååådär, det var inte direkt vanligt fotopapper.



Jag vill tillbaka. Mobba mig inte för att jag åker en långsam rutschkana som var tråkig. Jag åkte den andra en gång och den såg ut...



...såhär! Men det kändes som att alla inälvorna skulle sugas ut ur kroppen, så jag åkte den inte igen. Det fanns en sådan där brant i turkiet också, fast den var mycket smalare och mycket längre. Den var apakul!

Nu kanske jag borde börja tänka på att gå och lägga mig, ska ju upp så tidigt som halv tio imorgon, puh! Har packat ganska mycket ikväll och imorgon kommer några och köper mitt skrivbord.

/ Emelie ♥

pushed

Har nyss kommit hem från lägenheten. Vi har satt upp tapetdekorationer och tagit dit lite grejer. Mamma och pappa åkte hem och hämtade saker och Gustaf var ute och lekte med en kompis. Jag var helt själv i lägenheten. Ensam i en lägenhet med en soffa och ett plastbord. Jag hade den längsta stunden i hela mitt liv. Så tråkigt. Så jag gick runt och tänkte på intressanta saker såsom hur de får det att se ut som att blomman sitter mitt i flaskan på palmolivetvålarna när det helt klart är nästintill omöjligt. Ja, och så tänkte jag på fattiga barnen i Afrika och ekonomin också... såklart.



Tapetdekorationer i hallen.



Tapetdekoration bredvid dörren till mitt rum. Branches.



Wilma firar midsommarafton på sitt eget vis.



Midsommarafton. Vi firade utan midsommarstång.



Min pappa är nykterist... ööööh typ inte?



Vi hade femkamp. Man skulle spotta ett geléhjärta så långt man kunde.



Kasta boll i hink. Ser ni bollen i luften?



Mamma, den jäveln, tog ett kort på mig. Notera att bollen är i luften här också, höhö.



Bollen är precis ovanför hinken.

Jag kom sist i femkampen. Som tur är har jag inte planerat att göra karriär inom något som kräver att man ska kunna ta upp ett äpple ur en skål iskallt vatten med munnen.

Imorgon ska vi till ikea med mormor och morfar. Vi ska åka halv elva, mitt i natten! Hur ska jag klara av att gå upp så tidigt? Får gå och lägga mig före 3 inatt så kanske det går.  Fem i tre... nej, max halv två!

Jag har gjort om lite, bytt header och så. Läs bloggen i windows explorer, inte firefox! Den ser helt fel ut i firefox.



/ Emelie ♥

jag är ingen fisk!

Jag har inte bloggat på nästan en vecka. Då kan man ju undra varför, ni kanske har några teorier om att jag har dött eller så. Men jag lever! Jag har varit i stugan och haft det bra. Jag, mamma och Gustaf åkte dit i onsdags och på torsdagen kom pappa och Engstrandarna dit. Sedan firade vi midsommar på fredagen (bilder kommer när jag orkar lägga in dem). Vi firade mamma på midsommarafton också, för hon fyllde år. Hon fick ett vitt fat som var format som ett löv av mig. Vi gav henne presenterna en minut över midnatt, då fyllde hon ju år.

Nu är jag hemma i skorstenen igen. Vi flyttar på fredag och ni anar inte hur mycket jag längtar. Bloggen kommer därför inte att komma i första hand den här veckan eftersom att jag inte kommer ha tid. Min soffa och mitt skrivbord ska säljas och så ska jag packa allt det sista och gå på Ikea och köpa nytt och så. Får se hur jag gör med sängramen, om jag köper en eller om jag skiter i det. Vet inte vad jag vill.


Expedithyllan ska jag ha liggandes med teven ovanpå. Så ska jag ha de där dörrarna i några av hyllorna.
LACK Vägghylla
Och så två sådana ovanför. En lång och en kort. Tadaaa!



Här är mitt nya skrivbord. 695 kronor.

/ Emelie ♥

han är så bäst







Kasst ljud på sista, men låten är brabrabra.

/ Emelie ♥

regnäckel

Jag längtar till stugan.



Så kan det gå när jag lagar mat. Saker överallt. Jag hör inte hemma i köket!



Jag hade ingenting att göra en kväll, så jag klippte håret på min gamla porslinsdocka. Ville verkligen ta med henne till nya lägenheten men hennes hår såg förjävligt ut. Det var jättefint när jag fick den, men nu var håret alldeles tovigt och galet. Så jag klippte det och plattade, höhö.



Jag gjorrde mig själv på sims. Underligt hur snygga miner de kan göra!



Toalettpappersrulle! Tror ni att simmarna är smarta nog att använda papperet? Nej. De tror att den är där för dekoration. De går fortfarande runt med otorkade rumpor.



Personerna i teveprogramen i sims 3 är från sims 2! Skumt.

/ Emelie ♥


bo på zoo

Jag köpte twilightfilmen igår. Jag och Gustaf såg den. Gustaf irriterade sig på Edwards näsa. Han tycker den är för sned. Han har fel.



Vi diggar e-postadressen va?



/ Emelie ♥


duck


Han blev lite sur på mig. Men vi är vänner nu, höhö. Den här kommentaren var mest bara... ja, Gustaf.

Vi har varit till hemköp och köpt pizza och nu sitter vi och äter choklad. Jorå, vi är nyttiga. Har städat undan på diskbänken, det såg ut som Mount Everest av disk. Men nu är det finfint! Vad mer... jo! Jag drömde inte inatt. Eller jo, jag drömde, men jag kommer inte ihåg det. Skönt.

Killen med matkartongerna som bor snett under oss (för er som inte vet - han har långt hår och har psykiska problem, och han äter bara mat från märket Familjen Dafgård, och sedan staplar han dem framför fönstret) har städat bort matkartongerna! Otroligt.

/ Emelie ♥

i'll love you



Oh yes, den var uppe! Snygg, snygg, snyggsnyggsnygg!





Morfar tapetserar köket.





Mammas och pappas sovrumstapet.



Mammas och pappas sovrumstapet upclose.





Vad finns det i korgen?



Jo, det förstås. Helt normalt för katter att bo i korgar som är för små för dem.



Jo. Det regnar fortfarande. Hopplöst.



/ Emelie ♥

wei

Nu ska jag göra mig klar och gå till lägenheten för att se min tapet på väggen! Tar med mig kameran.

/ Emelie ♥

raketer & hästtransporter

Jag har gjort det igen. Jag har haft en hemsk dröm. Jag hatar att drömma! När det är bra drömmar blir man arg när man vaknar och när det är dåliga drömmar är man rädd när man vaknar! När jag är ledig drömmer jag jättemycket, så jobbigt.

Jag satt i ett stort rum med en stor glasvägg ut mot en raket. En massa andra människor satt runt mig. Några hade vunnit en raketresa som de skulle åka på. Gustav Skarsgård var med t.ex. Och en tjej som gikc i min klass på björsjö som jag inte umgicks med då och som jag inte har tänkt på sedan dess. Men nu dyker hon plötsligt upp i min dröm! I rymddräkt! Är det inte skumt? I alla fall så var det nog fler bekanta till mig där på raketen, bara det att min twistade hjärna inte kommer ihåg vilka det var (utom Gustaf Skarsgård, som inte är bekant till mig, och hon från björsjö). Så de går på raketen och den ska lyfta. Det var inte i Sverige, i USA I think. De lyfte, och ni vet den där delen raketen släpper när den drar iväg? Den lossnade och kom tillbaka till plattformen och satte sig där den skulle. Sedan började vita delar ramla ner överallt där raketen hade lyft. Mamman till tjejen från björsjö började säga "åh nej".

Då ramlade en trasig hästtransport ner från himlen. Det var den som hade tappat en massa vita delar. Ingen funderade särskilt mycket över varför det ramlade ner en hästtransport från himlen, för nu hade vita brinnande delar börjat falla ner. Och till slut kom hela raketen ner med en stor smäll. Mamman började gallskrika. Och jag var lite i chock. Det är jag fortfarande. Usch, vad hemskt det var. Det brann överallt och... uäh.

Week in Photos: 9/11 Tribute, Space Rocket Crash, More

/ Emelie ♥


tapeter & målarfärg



Vardagsrumstapet.



Mina tapeter blev aldrig uppsatta idag, de sätts upp imorgon så morfar får vila sig lite! Om man ser på rullarna så ser det lovande ut. Mormor är förälskad i mina tapeter, tummen upp för det!



Ett skabb och ett retard.



Utsikt från mitt fönster.



Jag är slut i armen efter att ha målat i hallen.



Den här tapeten blev det i lilla hallen, inte den där vita med svarta blommor.



NÄR ska det sluta regna!? Jag blir galen! Det har regnat flera dagar i sträck nu!



Mina garderober blev upphottade med nya handtag.




/ Emelie ♥

woff

Gustaf är dum och äcklig och en riktig liten tönt som tittar på stargate atlantis. Jag tänker inte gå med honom till lägenheten.

Så! Skönt att få det där ur sig. Jag är så sur på honom, han är så dryg att jag vill dra av öronen på honom. Idag ska jag gå till lägenheten och hjälpa till att måla.  Min vägg ska tapetseras också. Jag stod inte ut med bakgrunden här på bloggen så jag tog bort den, haha. Jag tror nog att alla andra störde sig på den också.

Imorse drömde jag att mamma och pappa skulle skiljas. Då krävde pappa att han skulle få mitt rum så att han slapp sova med mamma. Då skulle jag få bo med Gustaf så jag blev arg. Jag begravde honom i gafflar och servetter samtidigt som jag skrek på honom. Vart får jag allt ifrån? Glöggen...?

/ Emelie ♥


ni fattar väl...

...att bakgrunden verkligen inte är permanent? Jag vill bara ha den här tills den kommer upp på väggen, höhöhöhöhö.

Uppdat: Grymt fult på bloggen ju! Hahaha.

/ Emelie ♥


nu

Tänk vad mycket tid man får över när man inte går i skolan. 8 timmars överflöd per dag! Skönt. Jag längtar efter mina tapeter! Jag är så otroligt nyfiken på hur det kommer att se ut, och jag ägnar 40 % av min tid åt att tänka på det. Nu när jag har så mycket tid, liksom (inspirerad av toalettvarningen på the sims 3).

Idag har jag städat undan lite i köket. Underligt, nu när jag är hemma hela tiden står jag inte ut med att det står disk på diskbänken! Mitt rum har jag redan gett upp hoppet om, det finns inga åtgärder. Att slänga hälften av skiten därinne och packa resten i lådor, för att sedan köra dem till ett nytt rum med grymma tapeter är det enda jag kan komma på som kanske skulle hjälpa. Synd att vi inte ska flytta den 13 (imorgon) som planerat. Det blev uppskjutet, så vi flyttar om två veckor. Jag vill inte vänta. Tidigare idag sprang ett dussin små skitungar runt ovanför taket och skrek. Om bara solen kunde skina lite så de kunde gå ut och leka!



Jag gav honom lite snyggare färger...

/ Emelie ♥


who I am





















Den sista bilden är med för att jag tyckte att det var roligt att de hade lagt till "nu, liksom" på slutet.

/ Emelie ♥

grrrr

Grrrr, jag har inget att skriva om. En konstig sak hände för en stund sedan...


Lol.

/ Emelie ♥


hungrig_tjej_94

Min mage kurrar.

Grannarna har låtit idag. Idioter. Jag gick runt och slog hårt med en mopp i taket. Sedan zappade jag fram mtv på teven där de spelade musik och så vred jag upp volymen. Där fick de! MOAHAHA!

Åkte med mamma till K-rauta och köpte handtag till köksluckorna. Mamma köpte en jättesnygg lampa där också, skiiiiiitsnygg verkligen! Bild på den senare. Sedan åket vi till Ica Maxi och handlade mat. Jag tänkte köpa Twilightfilmen med de var slut. Blev ledsen i ögat. Jag betalade maten med mitt kort eftersom att jag är skyldig mamma så mycket pengar. Så nu är vi kvitt, hurra!

Nu måste jag cykla till lägenheten med en cykelpump till pappa, han har tydligen punka.

/ Emelie ♥


söder

Det är något som låter. Det är något som låter, det är något som låter, det är något som låter. Min filt som hänger framför fönstret (måste ha den, annars kan jag inte sova eftersom att mina jävla bajspersienner inte fungerar ordentligt, och den är besvärlig att sätta upp så jag har den uppe jämt...) har ramlat ner. Jag vill flytta NU. Till ett ställe med persienner som fungerar och med människor som inte kedjeröker hela dagarna. Jag vill inte bo här. Skitområde, skitfolk, skitljud, skitlukt. Skit helt enkelt.

/ Emelie ♥


007

Uuh, vad ledsen jag blev av att se Grey's anatomy. Stackars stackars George och Izzie. Fick en allvarlig hjärtattack när han skrev 007 på Merediths hand! Blir lite för inne i programmet när jag tittar... sista avsnittet för säsongen också! Jäkla skit, man får ju inte veta hur det går förrän till hösten! Snacka om plågsamt.

Sommarlov nu. Alla firar i sina bloggar. Serpentinkalas, wei.

Idag var vi och åt middag i lägenheten igen, höhö. Vi åker dit och äter och sedan åker vi hem. Det är ju så deprimerande här! Vi har i alla fall valt ut tapeter till alla rum, och lilla hallen är till och med färdigtapetserad. Jag läääääängtar tills jag får se tapeten på min vägg, jag kommer att vara hypernervös när den sätts upp. Tänk om jag vill kräkas på den när jag ser den? Tänk om jag blir yr i huvudet av att titta på den? Men nej, jag tror att den kommer bli succé.



Jo, det blir nog bra det där! Vill ha något som sticker ut, och det där är ju knappast något man går förbi utan att lägga märke till. Själva mönstret, eller ja, blommorna, är större än sådär... de ser så små ut på bilden, ser helkonstigt ut! Men de är större egentligen. Så det blir inget galet småmönstrat, hatar sådant. Stoooooora blommor ska det vara!

Någon i vårt hus har fest eller något... eller också så är det någon som har en jävligt högljudd tvättmaskin.

/ Emelie ♥

s-o-m-m-a-r-l-o-v

Nu är det här. Målsnöret, ljuset i slutet av tunneln. Skolavslutningen var plågsam, vi fick sitta på det kalla golvet i gympasalen och trängas. Det delades ut pris (ingen i vår klass fick pris, kasst, höhö) och några från sexan spelade upp sina musikprojekt. Ms Everlönn och mr Harris fick blommor och en varsin toffifeelåda. Everlönn fick ett halsband från Snö också, jättefint! Nu sitter jag här bredvid Wilma som ligger och slickar på sig själv. Vad ska jag göra? Jag är ledig! Jag kan göra vad jag vill.



Älskar bilden på mig... uäh.

/ Emelie ♥

AAAAAAAAAAH

Har varit på stan med Sofia och köpte skolavslutningskläder. Köpte en klänning/tunika (?) på Gina (Sofia har två sådana fast andra färger, haha) och ett par vita leggings som skulle vara 3/4 långa, men på mina små korta bajsben blev de nästan för långa. AAAAAAAAAAH. Arg. Hade lika gärna kunnat skippa att köpa dem eftersom att jag redan har långa vita tights, PRICK likadana. Apa också.

Men klänningen är söt i alla fall, ljusblå. Me like it! Valde mellan den och en rosa. Men tog blå. Sofia och jag ska ha likadana skor på oss imorgon, och om hon tar sin vita kofta kommer vi typ ha likadana sådana också, HAHA. Men man måste ju inte ha den på sig hela tiden, kanske när man går dit bara.

Fick veta att jag ska få MVG i engelska idag. Liiiite glad! Undrar vad jag får i spanska... starkt VG eller MVG skulle jag tippa. Två av mina kära vänner fick ju MVG i spanska, bra jobbat flickor!


/ Emelie ♥

pinknblack



Min nya tapet. Hittade ingen större bild. Den är snygg.

/ Emelie ♥

don't like

Jag... är här. Hm. Svårt att blogga känner jag, orkar verkligen inte. Äh, kan lägga in bilder. Orkar liksom inte skriva... orkar verkligen inte.



Köket i nya lägenheten.



Livingroom.



Gustafs rum.



Mitt rum före målning.



Efter målning.



Mitt outfit igår. Vi gillart.






Foto sista bilden: Malin. Höhöhöhöhö. Snygg.



/ Emelie ♥

.

JAG HAR TRÅKIGT.

Uppdat: Jag har fortfarande tråkigt.

/ Emelie ♥


let there be sims!

Har spelat sims 3 nu och det slutar aldig förvåna mig hur levande spelet är! Min sims chef var gravid senast jag såg henne. Nu när jag kom tillbaka så hade hon en liten son! Så då blev jag ju förstås chockad. Är van vid det här kassa sims 2 där folket stannar i tiden.

Ni som inte gillar sims - blunda!



Här är ungen som jag blev så fascinerad över.



Let there be siiiiiiiiiiiiiiiiiiims! Simssimssims... sims. Simsnörd.




Den här filmen blev lite misslyckad eftersom att jag mest bara letar efter en speciell bok åt min sim (som jag senare hittade i hans katalog) som han behöver till jobbet. Men se i början vilken löjligt hög fart han cyklar i!



Här har jag filmat lite medan min sim sitter och lsäer på en parkbänk och är allmänt tråkig. Filmade lite för att alla ska få se hur det ser ut! Folk som kommer och går och står och snackar överallt. Bilar och cyklister. Allt utanför bokhandeln.

Nu ska jag fortsätta spela lite, sedan blir det sängen.

/ Emelie ♥

victim

Dop idag. Wäh, vad trött jag är. Sitter med två datorer igång, en som spelar upp Grey's Anatomy säsong 1 och så den här... skitdatorn. Den är bajs. Seg som f-a-n. Är riktigt mätt efter en stor portion spaghetti med dolmiopastasås (vilken dag är din dolmiodag?) och en skål chips.

I alla fall så var jag på dop idag. Alices dop. Prästen var rolig. Han sa saker hela tiden som var lite halvkonstiga och så verkade han förvirrad. Tog inte så mycket bilder, mest i kyrkan. Glömde att ladda batterierna till kameran imorse, kom på det i sista sekund så den var inte så laddad.

Imorgon ska vi vara i lägenheten. Gustafs rum är färdigmålat. En grön vägg och tre grå väggar. Har inte sett det än, bara på bild från mammas mobil. Men det såg snyggt ut! Imorgon ska vi väl måla vitt antar jag, ska ju vara vitt i mitt rum, i vardagsrummet och i hallen. Har inte valt ut en fondvägg än, mamma och jag tänkte åka och titta i förmiddags men vi kom på att allt antagligen skulle vara stängt på grund av nationaldagen. Dagen då kungen och min lillebror har namnsdag. Orättvist, på Gustafs namnsdag hissar alla flaggorna, och mitt namn fick nyss en egen dag. 20 april in my heart!



Dopdekorationer...



... och en blomma.



Visste ni det?



Jag vill inte vara tråkig. Varsågod.




I förra inlägget, om ni undrar varför vi skriker när firren åker av så är det för att den börjar spruta vatten. Det syns inte så bra i filmen.

/ Emelie ♥

vattenfisken



Mitt skratt låter inte sådär mobbat annars (säger Gustaf, mähä). Filmat alldeles nyss.

/ Emelie ♥

123, testing...

Om du har läst detta så måste du kopiera!

Dagens:

Dagens Humör:
Blä, fy, bajs och skit.

Dagens väder: Är helt okej.

Dagens borde: Äta något.

Dagens måste: Bli frisk.

Dagens planer: Ligga ner.

Dagens vill ha:
Piggelin.

Dagens längtan: Piggelin.

Dagens tråkigaste: Sjukdom.

Dagens roligaste: Har inte hänt något kul.

Dagens jobbigaste: Sjuk.

Dagens händelse: Ska snart hända. Hämta piggelin i frysen. Uppdat: Det fanns inte en enda piggelin kvar. Jag fick ta sandwich istället... uäh. 

Dagens ros: Till mig bara för att jag är bäst.


Kärlek:

Är du singel? 
Ja.

Har du någon gång varit kär?
Miaow.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej.

Finns det någon för dig just nu?
Vet inte.

Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
Själv.

Har du kysst någon idag?
Nej.

Är du svårflörtad? 
Ja.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Singel.

Hur ska killen/tjejen vara?
Beror väl på.

Vad tänder du på hos det motsatta könet?
Höhö, det har jag inte tänkt på. Personligheten antar jag?

/ Emelie ♥


för fyfan vad jag är glad

Rubriken är den största lögnen någon någonsin har lögnat (wei). Jag har knappt sovit inatt. Jag mår bajs. Och så skulle vi till lägenheten och hålla på idag! Jag vill inte vara sjuk. Jag har fortfarande ett huvud på 45 kilo och nu har jag även fått lite öm hals. Mamma hade de symptomen också, och andra mer otrevliga grejer som jag också har. Ingen spya än i alla fall så jag kanske slipper!

Somnade fort igår men sedan vaknade jag mitt i natten och började gråta för jag drömde så mycket. Jag drömde om tvillingarna i topmodel. Att de skulle springa runt och sätta på sig en massa kläder. På en megastor trappa. Jag satte på teven och somnade om för att sedan vakna igen klockan 4 och stänga av den. Vaknade klockan 9.

Imorgon ska vi på dop, hoppas jag mår bättre då!

 

Weird video, bra låt.

/ Emelie ♥


about feelings

Äh. Jag är sjuk. Feber tror jag. Huvudet känns som att det har 5 kilos övervikt.

Idag åkte vi och kollade på tapeter. Jag hade ont i huvudet hela tiden. Vi hittade inga tapeter. Jag hittade en rätt fin vit tapet med mörkrosa (eller ja, inte vet jag hur jag ska beskriva den) löv som singlade nerför tapeten, som var skitsnygg! Men dyr... uäh.

Har sett på MTV-movie awards nu och kollade in twilight som faktiskt kammade hem 6/7 priser. Brabrabra!

Hoppas att inte mamma har smittat mig med det hon hade i veckan... magsjuka. Magen har varit riktigt skum idag, men ingen spya i alla fall. Puh!

Igår spelade jag sims 3. Jag tog lite bilder på datorn (nörd) som ni ska få se.



Där har vi en liten (stor!) spya.



Min sim skämmer ut sig.



En tuff brud poserar i blomrabatten.



/ Emelie ♥

.

Sims 3 kom idag. Och jag har varit med Linn. Därför har jag inte bloggat. Nu ska jag borsta tänderna.

/ Emelie ♥

flertal

Imorse regnade det när jag och Linn cyklade. Vi kom till skolan och var nerdränkta. Mina jeans var genomblöta, det var obehagligt! På matten fick vi rätta 8E:s prov och jag fick den personens prov som fick sämst resultat. 11/75. Great! Det var ju inte mitt prov i alla fall, puh! På svenskan skulle vi skriva noveller. Jag skrev om en tjej som hittade en indisk pojke i skogen. Låter det skumt? Va va va? På engelskan såg vi klart på filmen Lord of the Flies från 1963. Svartvit och rätt kass. På SO:n fick vi sitta i grupper och hålla på med EU eftersom att det är val till Europaparlamentet på lördag. Det var tråkigt. På bilden fick vi gå upp och presentera våra projekt. Det gick sådär, man fick inte särskilt mycket tid att förbereda sig.

Efter skolan cyklade jag och Linn hem till henne och såg på topmodel och åt glass. Nu tjuter glassbilen utanför. Undrar om den hörde vad jag skrev? Eller vänta... man kan väl inte höra vad någon skriver?

Imorgon blir det hemkunskap och efter skolan ska jag vara med Linn igen. Jag ska sitta barnvakt åt henne. Mm.

Sofia och jag ska hålla i uppvärmningen på gympan på måndag. Försöker tänka ut något bra, hjärnan ryker nästan. Men ändå kommer jag inte på något! Jag kan inte så mycket om fysiska grejer och tycker inte att det är särskilt kul så... jag vet inte. Men vi hittar nog på något! På tal om gympa så är min fot bättre nu. Fortfarande lite ont, men mycket bättre än igår!



Blivande halltapet...? Om inte mamma ändrar sig, men det hoppas jag inte! Alla andra tapeter i de där böckerna var urtista.



/ Emelie ♥


jag ger dig denna ljuvliga tå

Jag var så törstig när jag kom hem. Jag drack så fort att det kom upp i näsan. Myspys!

Nu sitter jag och sörplar päronfestis. Hade tänkt att dricka cola men det kändes rätt med festis. Intressesmurfar. Inget smart drag av mig att vara med på gympan. Min stackars fot gör ontontont! Jag måste kolla upp den, kanske skulle ta och gå till skolsköterskan.



Jag hade tråkigt en kväll. Så jag knäppte lite foton.



Höhöhöhö, vilken surpuppa!

Snart ska mamma komma och hämta mig och då ska vi åka till nya lägenheten! Mamma och pappa var där idag och fick nycklarna, så nu ni! Nu är det inte lnggt kvar. Och nästa vecka är det skolavslutning, yyyyyyyl! Glader.

/ Emelie ♥

RSS 2.0