helvete

Jag är sjuk. Jag är sjuk, jag är sjuk, jag är sjuk! Ååååååååååååååååååååå! Jag orkar inte! Jag kan knappt svälja för halsen är så uppsvälld. Än sålänge är det bara det, men det räcker. Det brukar betyda att det blir värre imorgon. Hade lite ont i halsen igår kväll, men nu är det hemskt. Har i alla fall lyckats svälja makaroner och varm o'boy. Och nej, jag borde inte dricka mjölk, men jag gjorde det ändå. Jag kommer nooog få betala för det senare. Vi hade inget annat bra som var flytande och varmt.

Nu: LÄXOR.

/ Emelie ♥

4 timmar i 4 bilder







/ Emelie ♥


4 timmar

Vi har gjort NO i FYRA TIMMAR! SHIT.

Nu ska jag plugga spanska. Snark.

/ Emelie ♥


i'm bulletproof

Snart kommer mormor och morfar och då ska vi äta kyckling. Sedan ska jag träffa Malin och Sofia vid polhem och så ska vi plugga NO resten av dagen. Vi ska nämligen försöka övertyga 30 niondeklassare att köpa olivolja av oss på måndag. Det ser mycket lovande ut.



/ Emelie ♥


aha aha

Jag har inte skrivit idag eftersom:
1. Jag har inte orkat.
2. Jag har inte haft lust.
3. Jag har inte velat.
4. Jag har inte kommit på något att blogga om.
5. Jag... jag... kommer inte på något mer.

Gick ner på stan med mamma idag. Köpte lite kläder och en bikini, snart blir det kanarieöarna ju! Ja... imorgon ska mormor och morfar komma hit och äta och sedan ska jag vara med Malin och Sofia, vi ska göra NO, blöh.

/ Emelie ♥


pepparkaka

Mamma hade köpt pepparkakor. Jag började äta på den och sedan kom jag på att jag kunde ta kort på den. Smart.

/ Emelie ♥


svinalängorna

Jag är trött. Följde med mamma på teater, Svinalängorna. Någon som har läst boken? Jag läste den på mellanstadiet tror jag, så jag kommer inte ihåg så mycket av den. Mammas elever hade läst den nu så de skulle se teatern också och det fanns några biljetter över. Då hoppar jag in och snor en biljett. Såklart. Den var ganska hemsk, i sista delen spang alla mest bara runt och skrek, och det var blod och spyor och uäh. Två tanter gick till och med därifrån, haha. Men förövrigt var den ganska bra. I alla fall första delen.

/ Emelie ♥


så bra är jag tydligen på att rita 3D

Jag sitter och gör bildläxan, vi ska rita still-life drawings. Jag ritar bland annat av en rougeborste, haha på den, och alldeles nyss försökte jag plocka upp den från papperet! Haha! Hur dum får man bli? Jag satt där och försökte ta den i handen, jag måste ha hamnat i trans av att sitta koncentrerad och rita, för plötsligt fick jag för mig att jag skulle plocka upp den där rougebosten på papperet. Jag är trött.

/ Emelie ♥

öhum

Ååååå, det är så frustrerande. Jag hade en jättebra sak att blogga om, men nu har jag glömt bort vad det var. Jag måste ha världens sämsta minne.

JAG LÄNGTAR TILL JULLOVET. Men det gör nog alla. Jag ska ta så mycket bilder på Gran Canaria, så mycket, så mycket. Två veckor liksom! Det är nästan det jag ser mest fram emot, haha.

Jag fick reda på en sak idag som jag höll på att dö av igår kväll. Jag var bara tvungen att få veta, annars hade jag blivit galen. Nu vet jag. Hahahahahaaa. Ska jag berätta? Nej, det ska jag inte göra. dum är jag i alla fall inte. Även fast det här testet på facebook sa något helt annat:

/ Emelie ♥


jai ho



Jag MÅSTE sluta bli beroende av låtar! När jag väl hittar en låt som jag älskar lyssnar jag på den 100 gånger i rad. Samma sak med filmer, förrut tittade jag på Mean Girls nästan varje kväll!! Mean Girls liksom... den är ju inte ens särskilt bra. Igår lyssnade jag på Shut up med Black Eyed Peas (åååh vad den är bra!) alldeles för många gånger i rad, och kvällen innan det var det Girls just wanna have fun som gällde. Jag är trött på mig själv, helt ärligt. Den här låten är i alla fall... extremt bra. Och jag har lyssnat på den ända sedan jag kom hem.

Imorse när jag skulle gå till skolan hittade jag inte mina nycklar. Jag fick värsta panikattacken och blev helt galen. Spang runt i lägenheten som en mentalpatient och försökte hitta de där jävla nycklarna. 10 minuter senare hittade jag dem på skrivbordet i mitt rum. Jag hade lagt dem där innan jag gått ut i hallen. SMARTASS. Då var det bara 10 minuter kvar tills i började men jag hann ändå. Puh.

/ Emelie ♥

var bara tvungen att kopiera från sofia som kopierade från kenza

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter - Så länge man inte har galen platina-silverschampohårfärg är blont hår übersnyggt.

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem - känner ärligt talat inte till en enda låt som Jay Z har gjort.

Humanoid eller Zimmer 483 - Whaaat? Humanoid är väl någon låt av Tokio Hotel? Eller?

Nadia eller Lil Wayne - Vem är Nadia? Och Lil Wayne är blä.

Paris eller New York!!!!!!!!

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te - Blä, kräks, urk.

Adriana Lima eller Miranda Kerr - Gahahahha, åå vad är det?

High heels eller Converse

Desperate Housewives
eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Ge
eller

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen - Om man pruttar 100 gånger om dagen luktar man antagligen prutt ändå, hahahaha.

Att aldrig mer få skratta eller att aldrig mer få lyssna på Tokio Hotel

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

/ Emelie ♥

normala bilder på min normala familj



/ Emelie ♥


klagosoffan

Jag är inte särskilt glad idag. Näpp, nu vet ni det, hej svejs.

Nu ska jag spela sims och fullständigt skita i allt annat ett tag. BRÖL.

/ Emelie ♥


kissie och bajsie

Jag gick igenom bilderna på mig gamla kamera och hittade den här filmen från i somras, hahahaha. Den där stackars gubben ser ut som Kissie med den där överläppen. Jag diggar delen där Gustaf säger "MEN KNÖLA INTE TILL FEJSET PÅ DEN!"



/ Emelie ♥

destination världen

Idag köpte jag det, har spelat hela eftermiddagen. Det var inte alls som jag trodde att det skulle vara, men det är helt okej ändå. Inte alls lika kul som The Sims 2 Jorden Runt, men ändå bra.

Champs les Sims, Frankrike:





Fransk kille som spurtar nerför gatan.



I Frankrike var det moppe som gällde.



I Frankrike finns det ju vingårdar, men de har inte med alkohol i sims. Istället finns det en nektargård!



Min sim gjorde egen nektar... fräscht.



På äventyr i en fransk grotta!

Al Simhara, Egypten:

 

När man kommer till ett land ser det ut såhär. Det här är Egypten. Tyckte det var lite coolt.




Man kan få uppdrag när man är utomlands, precis som man kan när man är hemma. Det är inte särskilt svåra uppdrag, men har man otur kan simmen dödas av en mumie eller liknande. I den här videon ska min sim hitta några papper i en egyptisk grotta. På slutet lämnar hon över dem till en tant som bor ute i öknen. Fråga mig inte varför tanten spelar värsta popmusiken eller varför hon står och tänker på en enhörning.


 
Jag har varken videos eller bilder från Kina, men det kanske kommer någon annan dag.

/ Emelie ♥

tratten



Ser ni den stora blå skålen? Det är spacebowl, men jag vill kalla den för tratten istället, låter mycket sötare. Det är en skiiiitsnabb vattenrutschbana som leder till tratten och så åker man runt, runt inne i den för att tillslut falla rakt ner i poolen genom ett hål. Ungefär som att bli nerspolad i toaletten. Fast antagligen roligare. Jag var skiträdd första gången jag slängde mig ner i det där röret, åååå vad rädd jag var. Men det såg så kul ut att jag var tvungen att prova. Och sedan åkte vi ungefär 100 gånger, haha. Jag skrek som en galning varenda gång, det går inte att låta bli att skrika när det går sådär fort!

Världens minsta badhus, men den där trattsaken räddade det!

Imorgon ska jag ner på stan och köpa The Sims 3 Destination Världen! Det kom ut igår tror jag. Någon annan än jag som ska köpa det?



/ Emelie ♥

Är på ett badhus i söderhamn. Ska

0-6776d80f96d30fef25940b15c20a98d8.png

Är på ett badhus i söderhamn. Ska snart åka hem. Har åkt tratten, det kändes som att bli nerspolad i en toalett. Förvånansvärt roligt!


daddy cool, inte så cool

Åååååååå, titta på det här!!! Gahahaha. Den där låten kommer jag ihåg från jag var liten, hade den på någon hits for kids-skiva eller något, haha. Väldigt barnvänligt. Mot slutet tar killen med den mörka rösten av sig tröjan och blottar sin tunna sugrörskropp, så fult, ahhahaha. Den där dansen är ju helt underbar. Jag undrar vem som skötte koreografin. Något gick fel i alla fall. HAAAAAAAAAHA.

/ Emelie ♥


hihi



Jag vet att det här är en rick roll'd-video, men åååååååh vad kul!

/ Emelie ♥

obeskrivligt

Jag sett New Moon nu. Den var så OTROLIGT bra! Jag ska se den igen nästa vecka, eller veckan efter det. Fyfan alltså vad bra den var! Twilight är riktigt kass i jämförelse. Jag har varit skapligt trött idag, filmen slutade 2:20. Medan jag och Sofia väntade på hennes pappa dansade vi lite i ett parkeringshus, haha. Kommer knappt ihåg något, var som i trans p.g.a trötthet och fascination efter att ha sett filmen. 

Efter pausen, innan New Moon började, faktiskt precis efter min sista mobilblogg, lottade de ut saker, två Twilight-affischer och en skiva. Tjejen sa bara ett random stolsnummer (av ca 300 stolar tror jag) och så fick den personen som hade stolen svara på en fråga om New Moon. Hade man rätt på frågan fick man pris. Hon gick från låga nummer till höga nummer. Vi satt på 10:e raden så vi var bland de sista. Sofia satt och bad till gud att det skulle bli hennes stol, 202, haha. "Stol nr... tvåhundraaaa... ett!" 201. Min stol! Haha! Jag fick svara på en fråga och hade rätt, fick en affisch! Vi satt dock så högt upp (stor salong!) så det var svårt att svara så att det hördes, hon stod liksom längst ner. Men yey!



Wilma ♥ Edward.

/ Emelie ♥


Efter att ha stått i toalettkö i e

0-4a2635799c0d88597aecb665a504f88a.png

Efter att ha stått i toalettkö i en halvtimme ska vi äntligen se new moon!!!! Klockan är 00:07 haha.


Kolla vilka snygga popcornkartonge

0-4737f746777589c8a8cd5b6457881e61.png

Kolla vilka snygga popcornkartonger!


På bion!

0-55d86199882f4e313cec9ab9caf92feb.png

På bion!


jag hatar att knäppa kort på mig själv

Anledningar till att jag inte tar kort på mig själv säskilt ofta:
1. Jag känner mig löjlig.
2. Jag känner mig som ett schizofreak.
3. Jag gillar inte att se mig själv på bild.

Men det här gjorde jag för att möjligtvis ha något till headern. Men alla bilder på mig blir bara... konstiga.



Åååh. Jag kan väl bjuda på mig själv nu. Jag är tillräckligt glad för det. Det här var ju liksom inte till bloggen, det här var mest bara en cp-bild för att avreagera mig efter ilskan över alla dåliga foton.



NEJ. NEJNEJNEJNEJ. NEJ. Jag blir helt enkelt inte bra på bild.



Det här ar egentligen inte heller till bloggen. Det är jättesvårt att in göra bilden suddig utan blixt, så jag satt och försökte och försökte, och till slut så!



Fin min där. Men här är en till bild som inte var så suddig... jag har tråkigt. Nu ska jag sova. Godnatt.

/ Emelie ♥


collegehumor @ youtube



Klockrent!



I CAN SEE A HEAD!



Jag mår lite illa av den här videon. Det här är alltså anledningen till att tjejer är inne på toaletten så länge. Moahaha.

/ Emelie ♥

bara för att den var lite söt

Berätta fyra sanningar om dig själv:
- Jag ska gå medieprogrammet, wiho
 - Jag är så slarvig. Ibland får jag för mig att jag är en kille eftersom att alla andra tjejer verkar så ordentliga... men det är inte jag.
-  Min tapet är coolast.
-  Jag får ofta dåligt samvete över saker som inte är mitt fel.
berätta 4 saker du gjort idag:
- Pratat med ms Cancer (Louise, du är så smart).
- Sökt på fakta om olivträd.
- Tittat på videos på youtube där msnpervon har blivit lurade, haha, jag skrattar ihjäl mig åt sådant.
- Försökt fota mig och Wilma tillsammans. Det gick inte bra alls.




LYCKAT SICKAN!

Berätta 4 saker du har på dej just nu:

- Svart tröja.
- Grå jeans som börjar bli för korta, haha.
- Randiga strumpor (funkar alltid).
- Ööh, trosor brukar man väl ha på sig?
Skriv ner 4 saker du hatar:
- Att tappa bort saker.
- Att glömma boty läxor och hitta på en ursäkt.
- SJUKHUS.
- BLOD.
Skriv ner 4 saker du älskar:
- Min kamera.
- Min humor. Den är bäst men ändå sämst. Vissa fattar den inte.
- Wilma. Även om jag hatar henne ibland, haha.
- Min dator (tråkigt, men... jag älskar ju den).

Pappa är här inne. Han ligger i min säng och biter på naglarna. Och så frågar han om jag kan klippa hans tånaglar, ahahhahaha. Han skojar. Hoppas jag.

Jag fick nyss sms från mammas elev också, haha. Han undrade om svenskalektionen ar utbytt till historia. Hur ska jag kunna veta det!?

/ Emelie ♥


nämen heeeeeeeeeeeeej

Goddagens. Åååå vad jag inte känner mig normal. Jag är ganska glad. Jag vill skratta hela tiden. JAG SKA SE NEW MOON IMORGON ALLA SMÅ BABIANER! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! JAG ÄR SÅ GLAD.

Jag såg fram emot att gå hem tidigt idag. Har kommit hem så sent de senaste dagarna och idag slutade vi två. Men neeeeej neeeej, ändrade planer. Jag bokade tid med ms Skanser, hon som hjälper oss med gymnasievalet. Först skulle Sofia prata med henne så jag och Frida satt och gjorde lite läxor. Jag fick hjälp med vår muntliga spanskaredovisning av ms Everlönn. Vår spanskalärare är KNÄPP! Helt koko. Efter varje presentation säger hon högt till hela klassen ad hon tyckte (hon säger nästan samma sak till varje person) och sedan får några ur klassen säga vad de skulle sätta för betyg och sedan sätter hon det betyget. Helt sjukt dåligt. Jag saknar Everlönn!



Världens snyggaste bild på UFO-wilma.

/ Emelie ♥

godnatt! ♥



/ Emelie ♥

beslutet

Jag är dödstrött. Efter skolan väntade vi lucia-människor en timme (!!!!) innan träningen började 15:30. Sedan sjöng vi i 45 minuter. Jag och Linn gick ner på stan efter skolan och åt på subway och gick runt lite, och sedan gick vi till borgis. Vi irrade bort oss lite ett tag (dåligt lokalsinne, dåligt, dåligt) men sedan hittade vi skolan. Vi gick värsta omvägen, kan ha varit därför vi irrade bort oss, haha. Det var i alla fall öppet hus på borgarskolan och jag gick med Linn och Frida på SPEs presentation, även fast jag inte är ett dugg intresserad av ekonomiprogrammet, verkar skittråkigt. Mammas program, förlåt mamma. Sedan följde mamma med mig till SPMs presentation, och vi fick gå över till mediebyggnaden efter 10 minuter och såg en film. Jag ska gå media. Inte SPM, MEDIA! Jag vill inte gå mesmedia, höhö. Nu har jag bestämt mig. I och för sig bestämde jag mig nog för länge sedan, bara det att jag inte visste vad mer som fanns. Men nu vet jag! Och inget av de andra programmen intresserar mig ett dugg. Det finns datorer och kameror överallt på medieprogrammet, ni förstår att jag kommer att vara i himmelriket va?



/ Emelie ♥


spoooooooiler alert

Åh, två scener ur New Moon! Titta inte om du inte vill förstöra något. Men ena scenen är bara 23 sekunder lång och den andra har funnits ute länge, bara det att den är i mycket bättre kvalité nu och den är lite längre. MEN JAG KUNDE INTE LÅTA BLI. OCH JAG ÅNGRAR MIG INTE ETT DUGG. JAG ÄLSKAR TWILIGHT.





Åååååååh, jag längtar tills torsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då blir jag en av de första i Sverige i alla fall som ser den. Yey!

/ Emelie ♥

...



Jag och Gustaf nördade lite i helgen. Här har vi även ett exempel på hur min skrivare kan se ut ibland. Och mtit golv. Och min säng. Och papperskorgen... ååååå, jag är så ordentlig och prydlig.





Hm. Jag måste skaffa en närbildslins. Snart.



/ Emelie ♥


jaha ja!

Jag kom nyss på att det var något som såg väldigt fel ut med mitt skrivbord. Någonting hade förändrats. Jag fick tänka en liten stund innan jag kom på vad det var...

...skrivaren var inte överlamrad med saker!

Jag hade visst plockat bort sakerna som alltid ligger där och skräpar! Jag blev förvånad när jag såg hur ovansidan av skrivaren såg ut, har inte sett hur den ser ut på länge. Den var väldigt tjusig faktiskt.

/ Emelie ♥


min svanskota heter aj

När jag kom hem slängde jag mig ner i soffan. Det skulle jag inte ha gjort. Jag landade med svanskotan rakt på den hårda soffkanten (vi har inte en träsoffa, men vi har en divan och det finns en väldigt hård kant på den) och det gjorde så jääääääääääävla ont! Jag kan knappt röra mig nu, om jag rör mig för häftigt så skriker jag nästan. Det var längesedan jag nästan gråtit av smärta. Det här MÅSTE gå över tills imorgon, annars kommer jag röra mig väldigt långsamt hela dagen. Eller också kommer jag inte kunna resa mig ur sängen, haha. Det vore hemskt, så var det när jag hade nackspärr för länge sedan. Jag skulle svara när min telefon ringde, men hann inte komma upp ur sängen. Efter en kvart kunde jag ringa upp, hehe.

Jag försov mig imorse! Larmet på min mobil är helt opålitligt, det ringde inte som det skulle. Mamma väckte mig men sedan somnade jag om och vaknade en kvart innan vi började. LYCKAT! Jag kom tio minuter för sent, så jag hann komma dit på 25 minuter i alla fall. Hon skrev inte ens upp att jag kom försent, och nu står det ingenting på schoolsoft heller, hahaha. Det var ju bra i alla fall.

/ Emelie ♥


såhär ligger det till...

Jag fick det att fungera i firefox. Men då fungerar det inte i explorer. Jag måste få dem att jobba tillsammans. Det här kan bli joooooooooobbigt.

Uppdatering: Nej. Det här gick åt helvete. Det får bli rosa bakgrund. SYND.

/ Emelie ♥

firefoxes are screwed

Ni eldrävar därute som har firefox som webbläsare får leva med att bakgrunden är svart. Jag VILL ha svart bakgrund. Jag ska försöka fixa det nu så att kodningen fungerar i firefox, men det är inte säkert att det går. I sådana fall får ni leva med det här. Men jag ska göra allt jag kan!

/ Emelie ♥

i know

Världens tristaste och suddigaste (vet inte varför) header, men den får vara där tills jag hittar på något nytt. Har inga bra foton att använda för tillfället. Har bloggat väldigt mycket på en kort stund nu, duktigt.

/ Emelie ♥

får får inte får, får får lamm

Jag tittade på den här bilden och upptäckte en mystisk person med roligt hår i bakgrunden. Kanske inte alls viktigt egentligen, men jag bara undrar vem det är. Jag kommer inte ihåg henne. Framför allt var det håret som jag ville visa upp. Det var roligt.

/ Emelie ♥


überkort film

En film på 5 sekunder som Sofia gjorde, haha. Från sexan eller sjuan, är inte säker. Den var nice i alla fall!

/ Emelie ♥


avundsjuk? JAG!? neeeeeeej nej!



/ Emelie ♥

"damn you chicken legs!"

Ååå, jag hittade den här bilden från skolavslutningen i trean på facebook! Kommer ihåg att jag inte fattade någonting av blockflöjtsgrejen så jag bara låtsades spela, hahahaha. Jag är spinkisen med ALLDELES för turkosa strumpbyxor. Jag dör, kolla benen alltså! Trådar!!!! Har alltid varit ett jäkla skelett.

Här är klassfotot i femman. Även här ser vi mig i turkost, haha. Sitter längst ner bredvid tjejen med turkos klänning. Vad är det med mig och turkost?

Hahahahahaha, herregud! Här var vi pyttesmå. Jag är utklädd till ängeln, sitter bredvid en annan ängel, hihi. Jag älskar förresten banankostymen i vänstra hörnet. Och vår lärare (som inte var mörk egentligen) hade typ badat i bajs och blivit hawaiiansk. Hon sitter nedanför bananen. Fint.

/ Emelie ♥


hej jag är trött hejdå

/ Emelie ♥

gympa nu. Fast jag är inte med.

-6ecb0d1a5def84f9fcd207a7913d5cc.png

gympa nu. Fast jag är inte med.


ipren är min hjälte

När jag vaknade imorse kände jag direkt att jag mådde skit. Ont i armen, ont i huvudet, feber och alldeles svag i hela kroppen. Ingen skola idag. Frida och Sofia mådde tydligen exakt likadant, haha. Jag undrar hur många som var hemma idag. Inte kunde jag ta ipren heller, man ska inte ta det på ett dygn efter att man har tagit sprutan, då skyddar inte vaccinet lika bra. För någon timme sedan tog jag ipren, och nu mår jag mycket bättre! Det är ju lite av svininfluensan i vaccinet, och om man mår såhär dåligt av så lite vill jag inte ens veta hur dåligt man mår om man blir smittad!

Det blev förstås inget sjukhusbesök idag, blir inget imorgon heller. Nu måste jag vänta på att få en ny tid och det kan ju ta jättelång tid.

/ Emelie ♥

svimmade*

Okej. Nu såg jag att jag hade skrivit att Frida simmade. Det var ju förstås fel, haha. Hon SVIMMADE.

Armen gör ont nu. Aj aj. Men det är helt okej, är inte riktigt lika botrdomnad nu, vilket är skönt! Jag HOPPAS att jag inte blir sjuk! Jag vill så gärna slippa det. Matteprov imorgon, visst, skönt att slippa. Men då måste jag ju göra det någon annan gång ändå. Jag vill inte det. Har pluggat nu på kvällen, men det är svårt. Jag blev lite klokare i alla fall, går lättare att göra matte när man är hemma.

Förresten så tycker jag att ni alla ska klicka här.

/ Emelie ♥

sprutan

JAG TOG SPRUTAN IDAG. Jag känner inte ovansidan av min hand, buhu. Är bortdomnad. Antar att det går bort snart. Nu är det väl bara att vänta och se om man får feber, många verkar ju få det.

Frida simmade typ efteråt och jag var på väg att svimma. Jag såg först vita prickar överallt framför mig och sedan började allt bli suddigt. Det kändes som att någon satte stora lock för mina öron. Jag blev tvungen att blunda och ta några djupa andetag. Sedan kändes det bra igen!

Jag har inte så ont i armen, är mest bara domnad i handen. Det känns skitäckligt. Jag HOPPAS att det går över snart. Sitter och googlar det och det verkar som att fler än jag har fått så. Google alltså. Svaret på allt, haha. Så fort något känns fel så googlar jag. Det känns liksom tryggt.

När Gustaf skulle värma bullar för en stund sedan så var vår micro cp. Eller ja, den är alltid helt störd. Den lägger av ibland och det brukar hjälpa om man slår jättehårt på den. Inte idag. Idag blev det kortslutning i köket och i mammas och pappas sovrum. Detta betydde: INGET INTERNET. Jag började genast få panik och försökte komma på en lösning. Jag letade efter några slags proppar och jag hittade några i klädkammaren. Ringde till mamma för att vara säker på att jag inte skulle göra saken värre genom att ändra på den där switchen. Worked like a charm! Så nu har jag internet. Uppenbarligen.

/ Emelie ♥


beautiful nightmare

Hm. När jag skrev rubriken råkade jag först skriva "beautiful nightmate". Det kan ju tolkas på olika sätt, moahaha.

¨

Gustaf. Du är så konstig. Du kan aldrig kommentera som en normal människa, haha. Jag ser när det är du på IP-adressen. Och förstås på hur störd kommentaren är.

Jag ska plugga matte. Snaaaart. Förresten hade vi spanskaprov idag. Det gick ganska bra tror jag. VG kanske? Men man vet aldrig. HON SA ATT HON SKULLE LÄGGA UPP RESULTATEN IDAG. Jag måste checka schoolsoft.

30/36. VG. Som jag trodde! Vad duktig jag är, hihi. Nu kanske jag kan höja mitt betyg litegrann, har ju varit så otroligt kass de senaste veckorna.

Förresten är jag otroligt sugen på choklad idag. Jag letade överallt och tillslut hittade jag choklad. Eller ja, jag hittade chokladbokstäver som ska användas som tårtdekorationer, hahaha. Är man desperat så är man! Nu sitter jag och dricker juice i ett försök att stilla chokladsuget.

Där har vi chokladbokstäverna. Vad gott med tårta förresten! Nej, just det. Juice, juice, juice...

/ Emelie ♥


SÄMST EVER

Det här är den sämsta veckan någonsin. Jag kan inte ens beskriva hur dålig den är. Det är helt otroligt att en vecka kan vara så sämst.

- Tre prov. Tre!
- Vi ska ta sprutan imorgon eller på onsdag.
- Jag ska till sjukhuset på onsdag.
- På torsdag ska jag vara på sjukhuset hela dagen (hjälp!). Jag är ärligt talat ganska rädd. Det kändes helt okej där ett tag, men nu känner jag ångesten komma krypande. Jag får nästan mental kollaps när jag tänker på det, så jag ska inte tänka på det. Men det är ju oundvikligt. Jag har sådan jäkla sjukhusfobi! Det tar i alla fall bort nervositeten inför sprutan, den är ju liksom en fis i rymden jämfört med skräcken och smärtan man (jag!) upplever på sjukhuset. Okej, det kanske inte är så farligt. Men jag förstorar alltid upp det inom mig. Förra gången svimmade jag nästan för det gjorde så ont när doktorn TÖMDE MIG PÅ ALLT BLOD. WÄH.
- Det har blivit mörkt ute. Det sänker liksom min humörnivå rejält, nästan ner till depression.

Nu ska jag tycka synd om mig själv. Sedan ska jag plugga matte.



De här plåstrena är GUDAGÅVOR! De bedövar huden innan de ska sätta i flygplan (okej, weird namn) i armvecket/handen. De sticker in den med en nål och sedan sitter den kvar där. ALLTSÅ, NI FATTAR VILKEN SKRÄCK VA? I den där lilla ventilen sprutar de in vatten och så tar de blod därifrån, asläskigt. Jag fattar inte varför de behöver ha så mycket blod, förra gången kändes det som att de sög ut allt (uäh). Jag hoppas att jag inte kommer må dåligt av sprutan, det skulle bara göra allt jobbigare. Jag vill få det här gjort. 

De där plåstrena är dock alltid bad news eftersom att det innebär att jag ska genomgå hemskheter.

/ Emelie ♥


jag har ingenting att skriva om



Sådant här får mig alltid att undra. Jag gick in på schoolsoft för att få fram glosorna vi har tills imorgon. Till höger finns det en bild. Vem valde bilden? Jag liksom bara undrar vad en kille som kastar med en unge har att göra med "opiniones", som btw betyder "åsikter". Medan jag pluggar tycker jag att alla kan fundera på det. Det tycker jag.

/ Emelie ♥

grrrr

Falsksanning dissade en blogg igår. Jag gick in på bloggen. Jag tittade på killens videoinlägg. Jag blev rädd. Han skrattar så mycket åt sig själv. Det var dock underhållande så därför tänker jag dela med mig. Om ni inte orkar titta på hela kan ni ju kolla från 1:30. Det här är det roligaste jag har sett sedan Amandavardet. Är det ett skämt?



/ Emelie ♥

*



Om den högt ärade person dom bor i huset på bilden av någon anledning skulle läsa det här så måste jag gratulera. Väldigt fint hus.



Det här är vad man kallar en hel drös höstbilder. Min favorit är helt klart den andra bilden. I like the colors.

/ Emelie ♥


hungrig

Å, vad jag är hungrig. Har typ gått runt hela stan idag. Tänkte gå ner till ån och fota lite men det slutade med att jag gick runt hela stan. Det är svårt att hitta fina saker att fota i november, allt är grått och brunt och blött. När jag kom hem hade jag jätteont i benen, måste ha gått många kilometer, haha. Fick en del fina foton i alla fall, lägger upp dem senare.

Ikväll ska jag (och Gustaf, men jag måste ju ta hand om honom också, hehe) vara barnvakt. Alva och Tilde kommer hit, mamma och pappa ska på bio med deras föräldrar så då får de vara här.

Rabih åkte ut igår. Jag tyckte Eddie skulle ha åkt ut, det lät förjävligt när han sjöng.

/ Emelie ♥

snart är det idol

Yey! Undrar vem som åker ut idag. Jag bryr mig inte vem som åker ut sålänge Tove får vara kvar.

/ Emelie ♥

new moon stills!

På msn fanns det en video med New Moon bakom kulisserna!!! Jag var tvungen att printa, det fanns delar av filmen som jag inte hade sett innan.

Haha, kolla blickarna! Jacob är en retsticka.



Jag trodde att de skulle välja värsta biffarna att vara varulvar eftersom att de beskrivs som väldigt starka i boken, men så starka ser inte de där killarna ut. Men det verkar som att de har gjort ett bra jobb ändå!





Han ser inte ut att vara sjutton. I den här filmen ser han så gammal ut, det gjorde han inte i första.

DUMMA FILM, KOM UT NÅGON GÅNG!!!!!!!!!

/ Emelie


today

Idag gjorde vi om vår svenskapresentation. Det första hon sa efteråt var: "klockrent!" Haha! Från "vad i h-e hände?" till "klockrent!" bara sådär. Det var ju skönt.

Vi fick tillbaka gympaprovet också. G var 26. Gissa hur många poäng jag hade. 26!!! Jag trodde ärligt talat att jag skulle faila, men så klarade jag mig precis!

Jag tappade bort mina nycklar idag också! Imorse låste jag upp cykeln, cyklade till skolan med Linn, och när jag kom fram var nycklarna borta. Ingenstans. Jag fick panik och började genast planera hur jag skulle berätta det för mamma och pappa. Större delen av SO-lektionen gick faktiskt åt till planering av erkännandet. Jag tror jag var rädd att de skulle säga att jag är slarvig (vilket jag vet att jag är) för 10000:e gången, haha, och det är ju inte så farligt ändå. Jag sitter bredvid Ulrika på SO:n och hon är lika smart som Einstein. Hon kom på att nycklarna kanske satt kvar i nyckellåset. Vi hade gympa precis efter så på vägen till Korpen tog jag en titt på cykellåset, och jorå, DÄR SATT NYCKLARNA! Puh alltså. Det hade blivit jobbigt om någon kriminell inbrottstjuv... vänta. Finns det inbrottstjuvar som inte är kriminella? Hur tänkte jag där?

I alla fall så hade det blivit jobbigt om NÅGON inbrottstjuv hade hittat dem och bestämt sig för att länsa vår lägenhet på grejer. Ni vet, vårt kassaskåp fyllt med diamanter hade ju kunnat råka illa ut! Eller okej. Vi har inget kassaskåp fyllt med diamanter. Vi har inte ens ett tomt kassaskåp. Vi har bara en klädkammare fylld med kläder och skräp.

Vilket babbel alltså. Några sista visa ord:
Nu-ska-jag-plugga.

Jag ser väldigt blond ut på den där bilden, slingorna syns. Ville visa den här bilden för att ha en anledning att berätta att jag funderar på att slinga håret mörkare nästa gång jag klipper mig, hehe. Om mamma har råd det vill säga. Annars får jag göra det nästa gång ändå eller betala själv. Hm.

/ Emelie ♥


VARNING: inlägget är fullt av bilder







(Fråga inte ens hur min lillebror lyckas bli så snygg på alla bilder)



Ja, sista bilden är endast med för att äckla alla. Hahaha, jag råkade lämna mina coco pops för länge i skålen, och till slut såg de ut sådär. Mums!

/ Emelie ♥


canon är kaaanon!

Jag har nyss läst lite i min bok. Nu undrar ni vilken bok jag menar. Jo, jag menar min bok. Min egna lilla fotobok som är väldans bra. Den heter Digital fotografi, lär dig yrkesfotografernas hemligheter. Det ni! Så snart, alldeles snart, kan jag alla knepen. Först måste jag bara se till att jag fattar alla termer. Det gör jag absolut inte nu. Vi kan ta det här som exempel:

"För de flesta objektiv är det ungefär två fulla bländarsteg mindre än vidöppet (så att f-värdet blir två steg större). Som ett exempel, om du har ett objektiv med bländare f/2,8 blir den skarpaste bländaren f/5,6 och f/8 (två steg ner från 2,8)"

Är det meningen att jag ska förstå mig på detta? Svar: nej. Jag är... nyfödd. Jag förstår verkligen inte det här.

Anledningen till att jag läser är att jag ska fota Linn imorgon (om det bara kunde sluta snöa, bajsklimat) och jag vill se till att bilderna inte blir alldeles suddig när Frida ruuuusar förbi och kaaaastar sig över hindret. För att förtydliga pratar jag om en häst, inte om människan Frida som, btw, också ska följa med.

Här har vi boken. Vacker är den.

/ Emelie ♥


kääääärleksindianer

Ååååååååh, den här videon är så rolig! Tomas DiLeva alltså, han sjunger ju precis sådär! Priceless när han säger "kärleksindianer"! I löv Myggan.



/ Emelie ♥

nu kommer ante bli glad

Jag har tagit bort headern. Alla är rädda för den, haha. Sååååååå, jag ska knåpa ihop en ny så fort jag orkar. Just nu får se se ut såhär på bloggen.

Jag måste plugga idag igen. Men på fredag blir det kul! Ska hänga med Linn och Frida till stallet, Linn ska rida på Frida. Hästen Linn rider heter Frida. Ironi liksom. Kameran hänger med, har lovat att ta bilder.

/ Emelie ♥

äh

Vi fick G- på vår muntliga presentation på svenskan, så vi skulle få göra en gång till bara för läraren på torsdag. Jag, Andrea och Sofie stannade kvar efter skolan idag för att fixa det där. Det blev 1,5 timme extra. I löv skolan... fick IG på SO-grejen också, hahahaha. Ååååå, jag orkar inte. Bildläxan är i alla fall klar (endast för att bildläxor oftast är 10000 gånger roligare än alla andra läxor). Nästa vecka har vi 3 prov. Och så har vi matteläxa till imorgon. Och så måste jag ta reda på lite mer om Prima-redaktionen på mediaprogrammet. Och så måste jag läsa i flyga drake och göra frågorna. Det går inte bra alls just nu. Allt känns kaotiskt. Dessutom blir det ju inte direkt bättre av att vi ska söka in till gymnasiet snart också. Man måste bestämma vilket gymnasium man ska gå på, plugga arslet av sig och känna sig stressad till döds samtidigt som lärarna säger att det är jätteviktigt att slappna av emellanåt också. Mm, lycka till.

+ till mig för att jag fick alla rätt på NO-quizen idag utan att ha pluggat. Duktig ponke!

Det är skönt att klaga.

Nu ska jag ta reda på mer om Prima, plugga in spanskan och kolla upp ett youtubeklipp som NO-läraren ville att vi skulle titta på.

/ Emelie  ♥


3

Jag är beroende av Britneys nya låt. Jag känner mig som en dum fjortis. MEN... DEN ÄR SÅ BRA. Dessutom har jag börjat gilla Miley Cyruses låt Party in the USA. DET ÄR HELT OCH HÅLLET LOUISES FEL. Haha, fyi bara. Men när började jag gilla Britney liksom? Svar: 1 år sedan. När jag köpte hennes skiva. Circus in my ♥.



Första gången jag hörde den (samma dag som den släpptes... HELT gaybloggens fel! Om man läser hans blogg måste det ju bli så att man börjar gilla Brittan. Jag skyller det här på många olika personer, haha) tyckte jag att den var mycket sämre än Circus. Men nu! Åå. Jag är lite kär i den här låten.

Jag måste ju lägga upp lite andra låtar för att bota mig själv.





Johan Palm liksom. SÅÅÅÅ inte fjortis! Men efter att ha läst hans blogg ett tag har jag insett att han är störtskön. Och den här låten är bra.







Jag älskar hennes skor.

Nu ska jag duscha. ADJÖ!

/ Emelie ♥

RSS 2.0