Ice machine!

0-5dd97a24844f4ab8f8de68ea63eb3a90.png

Ice machine!


Jag och Gustaf fick eget rum, haha

0-350c1cf55b7ea0d80f7801f94cb11681.png

Jag och Gustaf fick eget rum, haha. Samma våning som ismaskinen!!! Bloggar en bild på den sen.


Kebabpizza på pizzahut. Mums!

1f1c9d9e34141965c504b643ec79fedb.png

Kebabpizza på pizzahut. Mums!


Nu är vi på naturhistoriska museet

4574957efe15daa98455a4d52cab9308.png

Nu är vi på naturhistoriska museet. Kolla in den här snyggingen! Typ en meter hög! Ganska lik iprenmannen.


På "plattan", höhö. Pappa hälsar a

-94ab4701d531685d266d0edfc22db0f.png

På "plattan", höhö. Pappa hälsar att han ska dra en lina nu, haha. Nej, min Pappa är inte som andra pappor.


Jag bloggar från tåget. Vi är på a

589c8d1242e6138755ab805e15b21521.png

Jag bloggar från tåget. Vi är på arlanda nu, nej, nu började vi åka igen. Pappa var den enda som ställde upp på bild, snygg va? Han posar inte alls.


snart är det debattdags

Kissie ska debattera med Linda Rosing på ettan klockan 22. Det kan ju bli hur intressant (läs: ytligt) som helst! Det måste jag se.

KLART JAG SKA!

Just det, måste visa en rolig sak som hände när jag inte kunde komma in på youtbe för några dagar sedan:Jag tyckte det var kul.

/ Emelie ♥


finn 100 fel

Wilma gillar att sova i min garderob. Jag hade glömt att stänga idag, så nu ligger hon och slappar bland mina kläder. Mysigt.Hon kröp in i en godispåse som råkade ligga på golvet i mitt rum och sedan satte hon sig upp. Hahahahaha. Min katt måste ha något fel i hjärnan som gör att hon tror att hon är en godisbit.

/ Emelie ♥


idag har jag städat PÅ RIKTIGT

Ni kanske har sett i mina inlägg den senaste veckan att jag har "städat" i mitt rum. Den verkliga sanningen är ju att jag bara har halvstädat. Såhär såg mitt rum ut för någon dag sedan bara:

Usch, eller hur?

Men nu ser det ut såhär...Tamtamtamtaaaaaaam! Gustaf satt också härinne för en stund sedan, och han glömde ta med sig stolen när han gick, haha.

Så nu är det lite finare i alla fall!

/ Emelie ♥


man måste älska den här tjejenIngen är coolare än ijustine! INGEN, okej? Hon är så frigjord som man kan bli. Så skönt med nån som liksom vågar shejka loss i appleaffären. Hon har lagt ut flera videos där hon dansar i apple-butiker runtom i USA, haha. Alla i bakgrunden är ju roliga att titta på också. Jag skulle vara livrädd för att någon jag kände skulle komma, eller typ en gammal bekant. Det vore ju värst. Jag har ju dock skämt ut mig flera gånger av sådana här saker. Som den gången jag provade gympaskor och sprang runt i affären. Det var liksom en helt vanlig skobutik, inte intersport eller så, och det gjorde saken ännu konstigare. Jag skulle vilja dansa inne på Claes Ohlsson. Det skulle vara roligt. Aja, jag älskar ijustine.

/ Emelie ♥

sjöodjur

Oops, jag har glömt bort att blogga idag. Har inte tänkt på det. Jag har ingenting att blogga om heller i och för sig...

Eller jo! På fredag åker ju vi till Stockholm. När vi kommer dit ska vi gå på Cosmonova (stavning?)! Har varit där förr, det är bio som är i hela rummet. Bioduken är gigantisk, den är i taket också. Häftigt. Den här gången är det dessutom i 3D! Fatta läskigt. Den handlar typ om sjömonster eller något... har ingen aning. Så det kommer vara sjödjur i hela rummet. Lovar att mobilblogga därifrån! Jag kommer att vara livrädd, jag hatar fiskar, ålar, hajar, muränor. Nästan allt som finns i vattnet. Till och med delfiner tycker jag verkar lite obehagliga. Folk säger att det känns som att ta på en våt gummistövel när man klappar dem. Det låter ju jättemysigt, verkligen.

Sedan ska vi gå på Nationalmuseum..? Något naturgrejs? Nej, jag vet inte. Kommer inte ihåg just nu. Kameran hänger med, så ni får se allt! Cosmonova MÅSTE ju mobilbloggas, så det lovar jag.

Imorgon ska jag, mamma och Gustaf hem till våra tremänningar. Wieh.

Se där! Jag hade visst en massa att blogga om. Nu ska jag se Grey's Anatomy.

/ Emelie ♥

jag har tråkigt

Jag sitter och lyssnar på gummy bear-sången. Och så har jag nyss städat lite (LÄS LIIITE) och nu sitter jag här...  igen, ja. Kanske kunde följa med Linn till stallet imorgon istället, hoppas det går! Jag är uttråkad. Funderar på att göra lite bildjobb, men jag vet inte. Jo, det gör jag. Jag ska göra bild. Men först ska jag röja undan lite mer i rummet./ Emelie ♥

lol/ Emelie ♥

too bad

Jag skulle egentligen följa med Linn till stallet idag, men mamma vill att jag ska vara hemma med Gustaf. Hon vill inte att han ska vara själv. Så det var trist. Vi får ta det någon annan dag. Jag hittar typ inte dit heller, så jag behöver nog skjuts, haha. Skulle väl irra bort mig på vägen...

WILMA ÄR SÅ DRYG. Hon borde läggas in på mentalsjukhus för katter eller något, hon kommer driva mig till vansinne om hon fortsätter kraspa såhär på min dörr hela tiden. Det är extremt irriterande. Nu måste jag klä på mig, jag och Gustaf ska träffa pappa vid affären kvart över 11. Han ska köpa mat åt oss. Wie.

Förresten har jag ont här och var. Stötvis kommer det, det är väldigt obehagligt! Som små elektriska stötar liksom, i armarna och benen. Det gör ont. Hade det redan när jag vaknade på en punkt i benet, och nu är det här och var. Skumt!

/ Emelie ♥

HAHAHAHAHAHHAHAH ASSÅ SERIÖST

Vissa kanske inte fattar humorn i det här. Men jag dog.

Något annat som fick mig att skratta ikväll var Johan Palms tolkning av Takida. Jag älskar honom (på ett normalt sätt. Jag sitter inte och skriker som en psykopat här framför datorn. Jag bara älskar hans humor. Den är BÄST).

/ Emelie ♥


screenshotsVilken ful bild! Halvnaken tjej som borstar tänderna. Men den får komma med ändå./ Emelie ♥


keep talkin'

Nu ska jag spela lite sims. Åt nyss kebab, så nu är det helt klart dags för sims. Kanske bjuder på lite fina screenshots senare. So long!

/ Emelie ♥

fresh

Jag har gjort en ny header. Det kändes som att det var så längesedan jag uppdaterade den. You like it? Jag är faktiskt rätt nöjd, men det var ett helvete att få in den! Om de inte gör något åt blogg.se snart så aaaaaaaaah! Jag blir GALEN! Men nu är det klart för den här gången och jag kommer inte byta header igen förrän de har fixat slowmotionhemsidan!

/ Emelie ♥

hur ska man göra med vaccinet?

Ska ni vaccinera er? Hur ska ni göra? Jag ska göra det. Hela min familj ska göra det, klart jag hänger på! Alla som har dött av vaccinet verkar vara äldre och människor med sjukdomar. Har suttit och googlat lite såhär på kvällskvisten. Dock blåser förstås medierna upp allt och precis alla tror nu att de ska dö/bli förlamade/bli blinda/rullstolsbundna/få ont i varenda liten kroppsdel/dö ännu mer, osv. Jag förstår de här människorna, jag är också orolig. Klart saker kan hända! Men så är det ju med alla vaccin. Jag själv känner att jag vill ta den av respekt för de som är känsliga för svininfluensan. Ja, det är en vanlig influensa (finns det några ovanliga influensor liksom? Influensa som influensa) men det här smittar snabbare än andra influensor. Många äldre är känsliga mot det, gravida, allvarligt sjuka människor, och yngre barn. Dessutom vet man ju inte om man är en av dem som blir allvarligt sjuka. En av mammas elever t.ex fick ligga på sjukhus i 4 veckor. Låter inte det härligt? Nej. Jag HATAR sjukhus. Dessutom vill jag inte missa så mycket när jag går i nian. Så jag tänker ta sprutan. Vi får se om jag dör. De flesta biverkningarna som rapporterats verkar inte så farliga.

Alla måste ju göra som de vill, men såhär känner jag. Jag tänkte inte heller ta sprutan först, men så pratade jag med mamma och ändrade mig. Det blir väl kul om jag dör också, right? Då får jag hänga med Gud och spela harpa hela dagarna.

Här är en artikel om vaccinet. Jag har strukit under lite saker.


Den artikeln var rätt bra faktiskt. Bra fakta.Det här är skrivet av Anna Bäsén och hon bloggar om medicin och hälsa på expressens hemsida. Det här fick mig att skratta faktiskt, och lugnade ner mig i min oro. Läs bloggen genom att klicka här, hon har skrivit mycket om svininfluensan värt att läsa.

Så hur ska man göra? Det finns nog inget rätt eller fel svar på den frågan. Alla måste bestämma själva. Jag har i alla fall bestämt mig för att ta den, även fast jag är rädd.

/ Emelie ♥

pics

Min tremänning Alice har en skön stil, haha.

Väldigt skön stil.Oj, jag vet inte vad som hände med den här bilden.

/ Emelie ♥


jag HATAR blogg.se!

Det är så segt att jag får lust att slänga bloggen åt helvete. Det tar fem minuter att se kommentarssidan och sedan tar det fem minuter till att komma till sidan där man skriver ett nytt inlägg. Om de inte fixar det snart kommer jag nog flytta bloggen någon annanstans. Devote kanske. Allra helst vill jag ha den på blogg.se, men om de inte gör något åt saken blir jag tvungen att flytta för att hindra mig själv från att bli tvångsinlagd på psyket.

Vi ska till Stockholm på fredag! Awesome. Ett dubbelrum, samma hotell i Solna, som vanligt. De som har följt bloggen sedan allra första början minns nog min ishistoria, haha. Annars kan ni läsa den genom att klicka här! 

Kameran hänger givetvis med, lovar att ta mycket bilder. Det blir säkert några små mobilbloggar också, så få inte för er att bloggen kommer vara helt ouppdaterad! Vi vet inte riktigt vad vi ska göra där. Vi ska definitivt äta på Pizza Hut, det måste man göra varje gång man är i Stockholm!

Vid tretiden ska vi åka till Hille (vi var där igår också, men idag ska vi till några andra, haha) och fira min kusin Linus som fyller 14 idag. Fjortis! Jag har inte klätt på mig än. Vaknade vid halv ett (halv TVÅ egentligen, men klockan har ju dragits tillbaka en timme), jag vet inte vad det är för fel på mig! Om ingen väcker mig kan jag sova i flera dygn. Sov ungefär 11 timmar inatt. Jesus kristus alltså.

/ Emelie ♥


Vi sitter i en buss på stan och vä

0-4addbb19d3b4e46e4de3262d3d4e06e2.png

Vi sitter i en buss på stan och väntar på att den ska börja åka. Utanför står en massa packade människor. Kul att titta på! De vinglar runt och är riktigt patetiska. Vi såg till och med ett par riktiga gamlingar vingla runt. Herregud alltså. Vi såg killen som sköter om vårt hus rangla omkring också.


har du förändrats?

Du som liten.
1. Vad hette din första bästa vän? Den allra första var väl Sara... eller så var det Sanna.
2. Vad hette din första kärlek? Adam, hahaha.
3. Vilken var din favorit rätt? Ingen aning.
4. Vilken var din favorit färg? Ingen aning.
5. Vart bodde du? Bomhus
7. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Typ... när jag fick gå på furuvik på sommaren, haha.
8. Vad ville du bli när du blev stor? Djurskötare. Det ville alla bli.
9. Vem var din favorit? Mamma och pappa?
10. Vilket godis tyckte du bäst om? CHIPS (inte godis, men... jag har aldrig gillat godis lika mycket som chips)
11. Vilken hårfärg hade du? Brunt

Nu.
1.Vad heter din bästa vän?  Flickorna, haha.
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Edward, moahaha.
3. Vilken är din favorit rätt? Lasagne.
4. Vilken är din favorit färg? Rosa.
5. Vart bor du? På söder.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Hmm. Vet inte. Men det var inte helt dåligt när vi flyttade till söder!
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Jag brukar förtränga hemskheter, så jag vet inte riktigt.
8. Vad vill du bli? Jag vill bli en New Yorker! Hehe.
9. Vem är din favorit? Min kamera. Den är en person och den heter Glenn.
10. Vilket godis tycker du bäst om? CHIPS.
11. Vilken hårfärg har du? Brunt med ljusa slingor.

Det var ju kul. Hejdå.

/ Emelie ♥


internetuppkoppling

Mobilbloggade för några minuter sedan, men nu har Linda kopplat upp datorn på internet! Vi har nyss ätit. Delirullar, mums! Deras kattunge är übersöt!!! Tiger. Helt annorlunda än Wilma. Jag plockade upp honom när han sov och han lät mig göra det! (!!!!!!!!!!!!!) Och han låg kvar där och sov. Sedan la jag ner honom på golvet igen, bara för att se om han skulle reagera. Zero reaktion. Jag trodde nästan han var död för han var som en kokt spegetti, men nej nej. Han var bara dödstrött. Och så väger han nästan ingenting. Mindre än ett mjölkpaket men mer än en... elektron, typ.

Nej nu ska jag fortsätta... göra det jag gjorde. Som var ingenting. So back to nothing! Adjö.

/ Emelie ♥

Vi är hos engstrandarna och har ny

5f2d385edd005296ce3b8b8f813f070a.png

Vi är hos engstrandarna och har nyss ätit. Titta vilken söt kattunge de har! Han heter tiger. Helt otroligt söt.


brun fläck på nageln

Vet någon vad det kan bero på? På min tumnagel, längst ner där nageln växer ut syns en brun fläck. Det syns lite under huden också, det som inte har växt ut än. Vad är det för något? Läbbigt. Jag brukar ha små, vita fläckar på naglarna, men nu kommer en större brun fläck. Usch.

/ Emelie ♥

jag har ont i pannan

  • Gå in på google  
  • Slå pannan i tangentbordet
  • Ta den första bilden du får upp
  • Ladda upp den på din bdb bloggHahaha, jag var tvungen!

Sofia den lilla skitungen kommer säkert sola och bada (pinacolada) hela dagen. Hon åkte till Mallorca imorse så hon ligger väl i en solstol och latar sig nu. JAG VILL HA JULLOV.

Men men, man får väl vara nöjd med höstlov också. Jag tar det jag får... hahahahaha. GUUUD vad skönt att vara ledig en vecka. Vi kanske ska åka till Stockholm några dagar, får se hur det blir med det.

Förresten sög det att Nicklas åkte ut ur Idol igår.

/ Emelie ♥


leopardvantar

Ååååh, är det bara jag som tycker att Fokis vantar ser alldeles underbara ut? Så söta! Jag vill också ha sådana!

Har tittat på idol ikväll. Rocktema. Öh. Nej? Det var ju inte en enda rocklåt! Inga riktiga rocklåtar. Tråkigt.

Nu ska jag försöka städa undan i mitt rum. Eller ja, lägga saker där de ska ligga. Orkar inte damma och dammsuga, dammet kommer ändå tillbaka efter tre dagar.

/ Emelie ♥


15

Inlägget nedanför bloggade jag från mobilen. Om det nu var någon som undrade, haha. Mobilblogg är en jättebra funktion, men ibland fungerar det inte. Men det är kul att kunna uppdatera var man än är.

Jag och Linn har alltså varit på stan. Slösade bort en massa pengar, men jag har inte köpt något på hur länge som helst. Först fikade vi ju, som ni såg på bilden nedanför. Sedan köpte jag en ny väska och en plånbok som jag bestämde mig för att köpa för länge sedan, men det blev aldrig av. Men nu har jag den! Och så köpte jag en mascara på H&M för 29 kronor, jättebilligt! Köpte lite andra saker också, men orkar inte skriva ner allt, haha.

Vi svängde förbi biblioteket på vägen hem för att låna boken som man behövde till gympan, men de verkar inte ha den. Jag hyrde En ö i havet-filmen där (15-årsgräns på det... det är kul att vara 15 måste jag säga!), så nu har jag något att göra ikväll!

/ Emelie ♥


Sitter på flanör med linn och fika

0-10cd962bd46e59d35ba68679bb896528.png

Sitter på flanör med linn och fikar.


klappat och klartJag cyklade ner på stan vid 15-tiden för att hämta ut våra biljetter, men det öppnade inte förrän klockan 17:30. Så därför cyklade jag tillbaka nu och fixade det. Hahahaha, checka 15-årsgränsen (jag och Sofia är små pluttar, men hon är pluttigast, hihi)! Wie. Sofia fyller 15 halvvägs genom filmen (00:00), så det borde ju räknas, haha. Jippeh!

Är det bara jag som får psykbryt på blogg.se? ALLT är jättesegt!

/ Emelie ♥

en liten fråga bara...

...vad vill min dator? Vad är det den vill?

Jag sitter och skriver på engelskagrejen men det går inte att skriva något. När jag försöker säger den bara åt mig. Titta på bilden! Hur låser man upp den? Någon som vet?

Förresten hittade jag en ny trailer till New Moon!Jag måste gå och hämta ut biljetterna idag. Tänkte att jag kanske kunde gå en stund på stan också, men jag har så ont i huvudet.

/ Emelie ♥

jag dör x10000

Det här var helt klart höjdpunkten på min dag. Herregud vad jag skrattade åt den här videon. "WHYYYYYYYYYYYY?" Åh. Jag skrattade så jag grät. Den svarta katten har varit otrogen mot sin tjej och nu får han sota för det, haha. Jag undrar vad den där katten vill ha från den lilla svarta kissen på riktigt. Hur rädd ser inte han ut? Men tänk er själva om någon sitter en decimeter från ert ansikte och skriker sådär, vem skulle inte se rädd ut? Jag hade ingen aning om att katter ens kunde låta sådär. Oooooooooooooh, oooh, ooooooooooh! Det här är i alla fall otroligt roligt./ Emelie ♥

half way through

IGCSE-people (som vi kallas, vi är en egen art av homo sapiens... hehe) har läxa tills på fredag. Vi ska skriva en beskriving på 350 ord. Jag ska beskriva en marknad och försöka få det att låta någorlunda intressant. Det är ganska svårt, jag har skrivit exakt 175 ord, så nu har jag bara 175 ord kvar. Jippeeeeeh...

/ Emelie


JAGDÖRJAGDÖRJAGDÖRJAGDÖR

GISSA VILKA SOM SKA PÅ TWILIGHTKVÄLL(NATT) OM EN MÅNAD?

Sofia ringde mig och var alldeles upphetsad och andfådd, haha, jag trodde först att det hade hänt något! Och det hade ju försås hänt något, hon hade sett att det var twilightkväll på bion den 19:e. Det börjar klockan 21:30 och då visar de FÖRST Twilight och sedan New Moon! GAAAAAAAAAAAAAH. GUD VAD KUL! Det kommer ta typ 4,5 timme, så det slutar mitt i natten och vi har skola dagen efter, men VEM BRYR SIG, aaaaah! Bokade tre biljetter, utifall att Malin vill hänga på, men hon bor ju i Sandviken så vi får se hur det blir med det. MEN GUD VAD GLAD JAG ÄR!

TWILIGHTNIGHT LIKSOM.

(Det där är mitt mobilnummer... lägg det inte på minnet, haha)

/ Emelie ♥


noblesse

Jag har nyss ätit en massa noblesse. Mår lite illa.

I eftermiddags var jag och pappa på utvecklingssamtal. Coolt. Snark.

Lack of inspiration. Hejdå.

/ Emelie ♥


blonda polisonger a la hot dog bush

Gustaf och jag spelar hot dog bush (man ska sälja varmkorvar och hamburgare till folk) och titta vilka heta kunder! Först har vi killen med ful frisyr, fluga och små solbrillor. HET! Och så har vi lilla killen med runda små brillor och en bekymrad min. Han är gul förresten, kanske har han gulsot? Sedan står det en kille med en stjärt som flyttat in på hakan och en polis, och efter dem kommer vi till en kille med svart hår och blonda polisonger/ögonbryn! Hot dog bush är kul. Spela det här!

/ Emelie ♥


authority issues

Har ni sett ijustine? Hon är bäst! Jag gillar hennes andra kanal också, otherijustine./ Emelie ♥


tjena tjena - mittbena

Klockan sex ska jag, mamma och Gustaf träffa farmor, mormor och morfar och så ska vi äta på Churchstreet. Coolt. Har inte mycket mer att säga om dagen. Eller jo... idag fick jag en twilight-affisch av Ante. Den är lika stor som min sovrumsvägg, haha. Men tack! Måste bara komma på ett ställe att sätta upp den på.

/ Emelie ♥


canon EOS 1000D

Jag booorde göra matte. Linn påminde mig om att vi hade matteläxa. Istället för att göra matten sitter jag här och läser instruktionsboken till kameran, hahahahhaha. Om någon undrar vad det är för kamera så kan ni bara ta en titt på rubriken.

/ Emelie ♥

love at first sight

Om ni undrar vad det stod på tårtan från början så ska jag berätta: "Jag fyller 15 år". JAG hade ju gjort tårtan så jag tyckte att det kändes lite schizofrent att skriva "Emelie fyller 15 år". Det var väl smart?

Bästa födelsedagspresenten någonsin. Jag förstår inte hur jag ska kunna lägga ifrån mig kameran. Hur ska jag kunna hitta något roligare? Det här slår ju till och med sims (mja, kanske är lika roligt ändå)!

Det här är min morbror Pär. Har lagt in en bild på honom förrut, men det var liiiite sämre kvalité på den bilden. Den var nämligen tagen med min mobiltelefon.Min tremänning Tilda. Sötpaj!

Morfar har nya brillor.Gustaf var inne i sitt simsspelande så jag passade på att ta en bild. Jag är så glad att han också insett hur roligt det är att spela sims! Han spelar 2:an, men det är ju lika roligt som 3:an. Han gör mest helt galna familjer. En kille som bodde med 7 bebisar t.ex. Alla bebisarna hette Blöjbarn, hahahhaha.

Nu ska jag fortsätta sprida glädje. Hehe.

/ Emelie (det går inte att få in hjärtat! gaah!)


amor, höken och benny

Gustafs figurer (Gustaf säger att Höken är hans kompis Mackans figur, haha). Bon apetit! 

/ Emelie ♥

detta fält måste fyllas i

Jag såg nyss en decimeter av mitt paket. OINSLAGET. Dock var det bara svart kartong jag såg, men ändå! Jag och mamma ska gå till affären och köpa lite saker till tårtan snart. Jag måste finkamma mitt rum också, det är inte helt städat om jag ska vara helt ärlig.

Gustaf har också köpt en present till mig. Det blir den stora presenten som alla är med på och så blir det en liten (stor?) present från Gustaf.

/ Emelie ♥

upptäckt

Jag har hittat en guldklimp i bloggvärlden. Egoina. Så skönt med någon som ser på världen med humor. Härligt med lite omväxling då man oftast bara läser om alla platinablondiner vars tankar endast kretsar kring hur många kalorier de får i sig per dag. Jag visste att det fanns en bloggare som hette Egoina, men jag hade ingen aning om vem det var. Men så går jag in på bloggen och faller genast för designen. Och sedan faller jag för humorn. Och så är jag fast. Bläddrade igenom hennes blogg i en halvtimme och kunde inte sluta läsa.Bäst humor.

/ Emelie ♥


dålig

Nu måste jag städa mitt rum. Jag blir alltid så arg när jag ska städa. Det beror på att jag är så OTROLIGT dålig på det. Ni kanske inte visste att man kunde vara dålig på att städa. Då har ni inte sett mig städa. Det kan ta runt 5 timmar för mig att städa rummet, och då brukar det inte vara så stökigt. Jag blir alltid distraherad av något. Hittar jag en rolig bok som jag inte har sett på länge bakom någon dammig hylla, då måste jag ju läsa den. Och har jag musik på brukar jag ibland stanna upp och bara lyssna på musiken istället för att plocka undan strumpor från golvet.

Mamma stängde dörren till mitt rum för en liten stund sedan, och när hon gjorde det skrek Wilma och fräste högt. Jag blev skiträdd! Hon låg bakom dörren, men tassen mellan väggen och dörren, och när mamma stängde klämdes tassen. Stackars Catiepie.

/ Emelie ♥


spunk ransom

JAG... ORKAR INTE VÄNTA... TILLS PÅ SÖNDAG. Jag vill ha min kamera nu. Då skulle jag ha något kul att göra imorgon. Mina planer just nu inför imorgon: spela sims, äta chips, kanske lite utesidan. JAG VILL HA KAMERA. Det pirrar i magen. Kan det vara så att jag är lite exalterad inför min födelsedag? Jag har inte varit det på ungefär 3 år.

roberttwwh9.jpg

/ Emelie ♥


real cute

Vi skulle egentligen till Engstrandarna ikväll, men det blev ingenting. Gustaf kom hem från skolan med 39,5 graders feber. Han får inte komma i närheten av mig, jag har absolut inte tid att vara sjuk.

Det känns så tråkigt att skriva om vad jag har gjort idag, eftersom att jag inte har gjort något intressant. Det har blivit mindre och mindre sådant, nästan ingenting om vad jag gör på dagarna. Orkar liksom inte. Vi fyllde i en grej på spanskan, som inte hade någonting med spanska att göra. Det var en massa ihophäftade papper med frågor om hur vi mår och så. Snark.

Igår fick jag en konstig kommentar. Det stod att den var från Linn, och den var länkad till hennes blogg. Jag hade fått två kommentarer från Linn, men den sista jag fick var väldigt skum. Såhär stod det:

Kommentaren som jag fick först och den konstiga kommentaren som jag fick två minuter efter den hade olika IP-adresser (visar inte IP-adresserna på bilden eftersom att man inte får göra så). Jag tyckte det lät lite konstigt att hon tyckte att jag skulle vara snällare... det var bara jättekonstigt. Så jag frågade henne idag om det var hon, och det var det inte. Så vem det nu än är som kommenterar konstiga saker i Linns namn kan ju sluta med det. Du är inte så smart som du tror.

/ Emelie ♥


17 again

Tittar på 17 again och äter godis. Hihi. Läste nyss mina omdömen på schoolsoft, mycket bättre än jag trodde att de skulle vara! Spanska har jag blivit otroligt mycket sämre på, men men, what to do?

Mitt förra inlägg var jättebra. Började skriva "jag", men kom på att jag inte riktigt orkade skriva något mer.

Känner mig hemskt irriterad.

/ Emelie ♥


hej

Jag... nej förresten. Jag orkar inte blogga.

/ Emelie ♥


bulle

Nu är jag hemma efter denna kaotiska, men roliga, dag. Efter skolan gick jag, Sofie och Andrea och hälsade på hos medieprogrammet. Det verkar jättekul! Men det verkar mer som ett jobb än en skola.

Sedan gick jag och Sofie ner på stan och träffade Sofia och Frida, och så gick vi runt och tittade lite. Hittade ingenting, letade efter en ny väska, men hittade ingen bra. Vi åt på Subway och sedan gick vi till Polhem där det var informaionskväll för alla kommunala gymnasium i Gävle (mobilbloggade ju därifrån, pappa tyckte att boken var roligare än informationen). Det var kaos där, men det var ganska lätt att hitta till de olika programmen. Gick och såg när de pratade om media, ekonomi (ville se mamma in action) och hotell och restaurang. När de andra hade gått tänkte jag stanna och titta på sammedia, men de sa att de skulle ta en liten stund tills det började, och jag hade ingen lust att stå och vänta själv. Dessutom kom jag på att det bara blev mörkare och kallare ute (även om jag bara hade 200 meter att cykla hem, haha) så jag gick.

Nu ska jag äta lite bullar som mormor har bakat (TACK! JAG ÄLSKAR BULLAR!) och så ska jag göra bildläxan. Ciao!

/ Emelie ♥

Mobilbloggar från polhem.

30528d60e973c53eafee3d188ac6811c.png

Mobilbloggar från polhemskvällen. Pappa hittade en rolig bok...


Gustaf klädde ut sig till monster.

-d878c8a4da264aa3f9d3377ca4538ef.png

Gustaf klädde ut sig till monster.


oa

Morfar har varit här. Han ville att jag skulle meddela världen.

/ Emelie ♥

otålig och uppspelt

I somras glömde jag bort hur det kändes att frysa. Nu har det kalla höstvädret påmint mig. Kanske börjar bli dags att ta fram vinterjackan nu? Jag höll på att frysa ihjäl på hemvägen, vinden blåste innanför jackan!

Jag känner mig otroligt otålig och uppspelt just nu. Jag kom nämligen att tänka på kameran som antagligen gömmer sig någonstans i lägenheten. Fick en impuls som sa åt mig att gå på jakt i mammas och pappas sovrum, men jag hann hejda mig. Det känns bara så onödigt att vänta till på söndag, jag vill ju ha den NU! För er som har missat så fyller jag 15 år på måndag och den 23:e fyller bloggen 1 år! Det måste ju firas på något sätt! Tänk att det har gått ett helt år sedan jag skapade bloggen. Kommer till och med ihåg när Linn sa att hon hade gjort som Sofia och skaffat sig en blogg. Då ville jag också prova på att ha en egen blogg.


Mitt allra första inlägg.

/ Emelie ♥


inte okej

Idag är det kanadensiska thanksgiving. Ms McElhinney hade bakat pumpapaj dagen till ära, och vi fick smaka. Det smakade skit.

Jag är såååååå trött. Skulle vilja lägga mig i sängen och sova en stund, men då kommer jag inte kunna sova ikväll.

Jag gjorde en ny header i förrgår. Satte aldrig in den i designen eftersom att jag använde en bild i den som någon annan hade illustrerat, så jag mejlade honom och frågade om det var okej att jag använde den. Det var inte okej. Nu måste jag komma på något nytt. Wäh.

/ Emelie ♥


the hot dog marathon

Jag och Gustaf gjorde en film på sims, haha. En bror och en syster som tävlar om en varmkorv.Hahahahha, det blev inget ljud. Den suger, men det ser ganska kul ut.

/ Emelie ♥

vilken dag är din dolmiodag?

Jag är nu hemma från affären. Det fanns inga tacopajer, gah. Fick improvisera så det blev dolmio och spagetti. Men det funkar det med. Kändes så löjligt att bara köpa en burk pastasås med kort, så jag slängde i en cola också, haha.

Jag har växtvärk i smalbenen/fötterna. Jättejobbigt!

/ Emelie ♥

(Jag tänker inte fortsätta med bilden, haha. Skitful ju)

tacopaj

Mamma, pappa och Gustaf är i stugan med mormor och morfar och stänger den för det här året. Jag var så trött imorse att jag inte orkade följa med, men sedan gick jag upp ur sängen nästan direkt efter att de hade åkt. Så jag hade ju kunnat följa med egentligen. Men nu regnar det så det kanske inte hade blivit så skoj. Fast det kanske inte regnar i Ockelbo iofs.

Måste snart gå till ica och köpa mat. Har inga kontanter så det får bli kort. Jag gillar inte att betala med kort, drar alltid åt fel håll, haha. 
 (HAHHA, jag gjorde en sådan här, men det är tveksamt om jag kommer att behålla den, hahaha, ganska ful)


jippi!

Jag har nu laddat ner onödigt mycket saker till the sims 3, haha. En ny stad, nya frisyrer, nya kläder, nya möbler... jag brände nästan alla poäng jag fick när jag registrerade mig på sidan! 1000 poäng, har bara 150 kvar. Och så har jag laddat ner msn. Är inte inne så mycket på msn, men ändå bra att ha.

Gustafs inlägg var rätt speciellt. Han frågade om han fick skriva sjuka saker, och då sa jag att han fick skriva vad han ville. Och resultatet blev ju... jättebra.

/ Emelie ♥

GUSTAF GÄSTBLOGGAR FÖR F**!

George Bush är en mjäkig mjäkig en. Det missbildade jordgubbsfejset. Jultomten leker svinig bakterie i Pisa. Shimpanskägg luktar ägg. Idag har jag sovit, tittat på TV och spelat TV-spel. Baconöga rules. Knarka ej. Hej hej.

/ Gustaf ♥

INTERNET

Jag har fått internet på min dator gott folk! Och jag har inte klätt på mig än. Tjo.

/ Emelie ♥

cam candy

Alldeles nyss nuddade mitt ben något jättekallt! Jag var på väg att skrika rakt ut och rulla runt på golvet i plågor. Det visade sig vara min egen fot som var iskall. VAD är det för fel på mig? Mina händer är iskalla, mina fötter är iskalla, och ja, ibland är till och med mitt ansikte iskallt.

Mamma och pappa har åkt iväg för att göra lite "ärenden". Jo, jag vet nog vad det rör sig om! Jag fyller år om 9 dagar. Jag har verkligen ingen aaaaaaaaaaaaning om vad de ska köpa. Kan det vara något hemskt dyrt och alldeles, alldeles fantastiskt? Jag kommer bara få en present i år, från alla tillsammans. Jag undrar om jag ska spela överraskad när jag öppnar presenten. Å andra sidan känns det ju lite skumt om de ska slå in den, det tar ju bara längre tid då. Och så måste jag ju förstås genomlida den otroligt jobbiga delen med tårtan, där jag måste stå i mitten och vänta tills sången är slut innan jag får blåsa ut ljusen. Och när första versen är slut börjar alltid NÅGON på andra versen och alla skrattar. Samma sak varje gång. Men det hör ju till det med. När jag var liten brukade jag hålla för öronen när alla sjöng. Det skulle ju kännas moget att göra så nu./ Emelie ♥


blondie

Jag är blond. Herregud. Eller ja, hälften blond, hälften mörkhårig förstås. Men det är ganska stor skillnad. Och jag är supernöjd.

Håret blev kortare än jag tänkt, men jag gillar det! Jag sa till henne att jag inte ville ha tigerränder (kräks) och när hon hade sköljt ur färgen ur håret såg det precis ut som tigerränder. Jag fick lite panik inombords, men när det torkade blev jag supernöjd. Nu är det inte alls randigt! Orkar inte ta bild. Men det är blondare och kortare nu, väldigt mycket blondare. ME LIKE!

/ Emelie ♥

i love the way you move

Jag skrattade så att jag fick kramp i magen på vägen hem idag. ÅH vad roligt. Jag kan inte skriva något om det heller, men herregud vad roligt.

Jag ska klippa mig idag. Vet inte vilken tid.

/ Emelie ♥

glosor och lyxkupéer

Sitter och pluggar på glosorna på glosor.eu. Fantastisk (min mattelärares favoritord) hemsida! Om ni blir medlem får ni se till att bli vän med mig, jag heter lilldillen... mamma gjorde mitt konto, jag hette lilldillen på lunarstorm när jag var mindre, haha.

Cyklade med mamma till gasklockorna och gick på öppet hus-grejen. Det var inte särskilt bra. Ingen som pratade eller någonting, alla bara stod där med godis och dricka, hehe. Det enda jag var intresserad av var JB och mamma var mest intresserad av att smyga på Thoréns, sin värsta fiende. Hon hade till och med sin Borgarskolanjacka på sig, det står "Borgarskolan ekonomi" eller något sådant på ryggen.

Måste göra min alldeles underbart fantastiska matteläxa snart också, men först måste vi äta så jag inte svimmar. Potatisgratäng och kött, möms. Pappa är i Luleå nu, då passar vi på att äta god mat, höhö. Han jobbar ju på banverket, och när han åker tåg får han "lyxkupé" (hur lyxigt det nu än kan det bli på ett tåg) med egen toalett och dusch. Och en aaaaaaaalldeles egen säng. Med eget täcke och egen kudde. Och egna underkläder.

/ Emelie ♥

o'boy, vilket vackert väder

Jag har nyss druckit ett stort glas o'boy. Jag som inte ska dricka mjölk! Idag drack jag mjölk till lunch också... verkar ha hamnat i en svacka. Men nu får jag väl veta om jag är laktosintolerant eller inte.

Idag har jag haft ont i huvudet. Vår klass har varit ett enda stort skrikande apgäng idag, jag fick nästan öroninflammation. Fick tillbaka SO-provet, 11/14. Helt okej. Klockan 5 är det något med gymnasiefriskolorna i gävle i gasklockorna, kanske ska ta och gå på det. Mamma får följa med då, Frida ska gå och tror jag och Sofia. Linn vet jag inte.

Måste plugga idag! Spanskaprov och matteläxa. Vi har prov i gympa imorgon, och jag har inga papper att plugga med. Jag var sjuk när det fick papper, så jag får väl gå till biblioteket och titta efter någon bok. Nu ringer min mobil.

Det var mamma. Hon sa att hon hade sett att jag hade en läxa i bild tills imorgon. F-A-N. Jag hade ingen aning! Skit också, bildboken är i skåpet och jag förstår inte alls vad man ska göra. Och så har jag inte lämnat in förra veckans läxa. Framgångsrikt.

Nu gick jag in och tittade igen. Det står v.42! HALLELUJAH!


/ Emelie ♥

broschyrbesvär

ÅÅÅÅH, jag kommer inte på något bra överhuvudtaget att skriva i min no-broschyr om hälsa! Blir g-a-l-e-n. Satt och skrev ner fakta om varenda liten vitamin som existerar, men kom på att broschyren är så liten att det inte kommer få plats, så jag har slösat bort en hel halvtimme på det. FRUSTRERANDE. Mamma skulle i alla fall skriva ut bilder på jobbet, check! Nu ska jag försöka förstå vad en "balanced diet" är för något (har ingen erfarenhet i det området whatsoever) och skriva ner "harmful effects from smoking" (inte mycket erfarenhet där heller).

/ Emelie ♥

νοσοκομείο

Jag är ganska säker på att ni inte fattar min grekiska överskrift. Hehe, feel the pain (inspirerad av fjortisbloggarna som överkonsumerar denna fras)!

Jag kom nyss hem från sjukhuset.

Om ni inte vet det här så opererade jag mig i tvåan. Jag hade ett blodkärl som låg fel i min urinledare, och min njure på vänster sida är för stor. Jag brukar gå på undersökningar var fjärde år för att se "genomströmningen" i urinledaren, haha. Det är därför vi åkte in till sjukhuset nu för att se så att ingenting är fel eftersom att jag har haft ont i magen/vänster sida i en vecka nu.

Min doktor Lars Skogsberg kände på min mage. Han stod upp stelt och frågade frågor. "Är du förstoppad?" Jag höll på att börja skratta, men fick bita ihop och svara "nej". Han sa att jag inte behövde göra något ultraljud (nej, det är ingenting man bara gör när man är gravid, vissa tror det, haha) men jag skulle få komma på undersökning (röntga, pumpa ut blod ur armen, få flygplan (parantes i parantesen, det var ju ovanligt, men flygplan är en liten "ventil" man får i armvecket/ovansidan av handen, med nål btw, och där sprutar de in saker och så, aaaaaaah) och så) tidigare än jag egentligen skulle. Redan om några veckor. Hjälp.

Vad förvirrande det blev med paranteserna.

När Larsan hade gått ut ur rummet och vi väntade på sköterskan mätte vi mig med mätmojängen som fanns inne i rummet. Jag var 165 cm! Jag har ffs växt 2 cm på en månad! Nu jäklar tänker jag bli lång! Jag är längre än farmor, hähähähä. När sköterskan kom fick jag ta blodtryck. Det kändes som att min arm blev platt som en pannkaka, usch vad ont det gjorde! Tog blodtryck 3 gånger och sedan fick jag ta blodprov. Ett stick i långfingret. Sedan tryckte hon ut blod, ååh vad obehagligt det var! Men det var ingenting mot för hur det känns när jag kommer in på vanliga undersökningar, då gör det verkligen skitont! Då tar de direkt från "flygplanet", från armen. Uuuuh, förra gången svimmade jag nästan. När jag såg röret med blod idag var jag på väg att svimma igen. Jag HATAR blod! HATAR, HATAR, HATAR!

Jag älskade sjuksköterskan. Hon är bäst. Hoppas jag får henne nästa gång när jag åker in också! Nu ska jag värma mat. Jag slapp ju liksom springa idag, skönt. Jag gjorde inte jätteroliga saker heller i och för sig. Om några veckor ska jag ju göra en sak som verkligen inte är rolig. Då betalar jag för att jag slapp springa. Jag hade helt ärligt hellre sprungit några km...

/ Emelie ♥

gustaf och jag har bäst humorVi skrattar nästan så att vi kissar på oss av det här. Andra normala människor kanske inte gör det, vad vet jag liksom?

/ Emelie ♥

hej

Jag är inte deprimerad. Det är tydligen många som läser bloggen som tror det, hahahahhaha. Jag har bara mått dåligt pga magvärk den senaste tiden, så jag har inte varit på jättebra humör. Bara så att ni inte tror att jag är allvarlig när jag snackar om snaror och sådant. Jag SKA inte hänga mig, jag SKA inte dränka mig. Jag ska inte ens överdosera ipren. Lovar. Fingers crossed.

/ Emelie ♥

Provar på mobilbloggning för först

Provar på mobilbloggning för första gången. Ganska smidigt faktiskt, även fast det tar 10 ggr längre tid att skriva.


boredom

Jag trodde inte att en dag kunde bli så tråkig. Jag ville avlida på slutet, så tråkigt var det.

Imorgon ska vi - trumvirvel - springa. K-U-L. Eller inte. Jag vet inte om jag kommer vara med, mår fortfarande inte helt bra. Man kunde tydligen gå också, men hur meningslöst känns inte det? GÅ 3 km. Jag skulle egentligen springa 5 km, men det går nog inte. Vi får se.

Positivt inlägg, väldigt uppfriskande. Nu ska jag begrava mig i bloggarnas värld, så jag säger som Mogi; tuudels!

/ Emelie ♥

slfspg

Jag vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon. Men jag ska nog försöka i alla fall! Imorgon har vi den jobbigaste dagen på hela veckan, plus att det är spanskaprov. Jag orkar inte skriva mer.

/ Emelie ♥

...

Jag har städat mitt rum (!!!). Det BEHÖVDES.

Papap ska dammsuga senare. Det BEHÖVS också!Jag rensade nyss kameran också, och titta vilken scary bild! Min gamla docka som har tappat ögonfransarna på ena ögat, men det är ju snyggt det också... typ.Smutsig kattsing./ Emelie ♥

osynlig rubrik

Osynlig text.Jag är vän med båda Baggarna på facebook, höhö. Anders hade uppdaterat med det här videoklippet. Han är så skön, haha. Den gamla juryn är ju ett gäng åsnor jämfört med de här människorna.

Förresten ber jag nästan till gud att juryn ska ta med Moa som ett wildcard.I början låter det konstigt, men när hon tar i så är det helt magiskt. Jag ryyyyser.

Och om ni undrar så är jag hemma idag också. Hade ont i sidan i morse, när alla andra hade gått blev det lite värre. Nu är det helt okej faktiskt. Jag ska gå imorgon.

/ Emelie ♥

RSS 2.0