baaaaaaaah

Har gjort en del av bildläxan som jag hade glömt att vi hade. Kan inte fortsätta innan mamma kommer hem med bilderna som hon skulle skriva ut åt mig. Det är så härligt att ha en trasig skrivare.

/ Emelie ♥

stanna hemma

Jag blir hemma en dag till. Är uppe med tuppen och mejlar folk. Mår jäkligt illa just nu, hoppas det försvinner snart. Jag har inga läxor kvar att göra, haha. Men eftersom att jag fick 20% rätt på spanskaprovet måste jag göra om det, så jag kan ju träna lite extra på glosorna idag. Igår gjorde jag klart SO-gubbarna, så det är finished. Egentligen skulle jag, Andrea och Sofie till mediaprogrammet idag och titta lite till svenskan, men det går ju inte ju förstås. Jag mår dåligt hela tiden, är ganska trött på att vara hemma nu!!!

Igår tittade jag på Flyga Drake. Jag hade ingen aning om att vi hade den filmen. Den var skitbra, men nu vet jag ju vad som händer i boken. Det var värt det, dock.

/ Emelie ♥

wazza

Jag gör SO-läckza (fräschade till ordet lite). Tänk om man slapp läxor, då kunde man bara gå hem och inte tänka på skolan.

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna, orkar inte förklara vad det är för fel på mig, men jag är lite bättre idag. Har haft lite ont i magen och i sidan (där har jag ont nu). Så jag har varit hemma igår och idag, men imorgon går jag nog till skolan.

Nu har jag inget mer att dela med mig av. Pöss.

/ Emelie ♥/ Emelie ♥

jag orkar inte

Jag orkar inte städa. Jag orkar inte plugga. Jag orkar inte gå till skolan imorgon. Har någon ett rep med en snara i slutet?/ Emelie ♥

gc

Ååååååååh, jag vill åka till New York! Jag blir galen! Och så vill jag ha kamera, kamera, kamera! Den där som boken rekommenderade var lite för dyr (11,000...) så det blir en billigare variant. Vet dock inte vilken. Sedan ska jag läsa hela min bok och lära mig hur allt fungerar, köpa tillbehör. Sedan ska jag ta en MASSA bilder i NY. AAAAAAAAAAH. Jag vill inte sitta här, jag vill diiiiiiiit.

Jag fick mitt skolfoto som MMS igår kväll. Inte särskilt lyckat, jag önskar att hon hade tagit två bilder. Eller tre. Eller fyra. Tänker absolut inte lägga upp bilden här./ Emelie ♥

let there be... huh

Jag är ju bara för underbart tråkig! Igår spelade jag sims 3 och gissa vad jag ska göra idag?

/ Emelie ♥ The Sims

ja, hallå ja, mmh, just det

För en stund sedan gick vi och tog emot mamma på tågstationen. Hon hade köpt en bok åt mig! En fotobok av Scott Kelby (skön snubbe liksom), och den verkar jättebra! Läste första delen direkt när jag kom hem, men nu måste jag ha min kamera för att kunna fatta något. Så jag längtar till min födelsedag! Jag har bestämt vilken kamera jag ska ha nu; Canon 20D. Den rekommenderade han, och så rekommenderade han en Nikon-kamera också, men av någon anledning säger min magkänsla att jag ska köra på Canon.

Jag åt nudelsoppa i eftermiddags och brände tungan rejält. Jag var tvungen att sitta med isfiskar (vi har isgrejer formade som fiskar, häftigt) på tungan ett bra tag innan det blev bättre. Anteckna.

Spanskaprovet! Jag pluggade till FEL prov! Jag hade ju inte varit på en enda lektion under tiden vi jobbade med kapitel 2, och jag trodde att det var kapitel 3 vi hade prov på. F-a-n. Det var helt klart det sämsta provet jag någonsin gjort.Hm. Är inte säker på om det här är den, men något liknande i alla fall. Måste kolla upp det där.

/ Emelie ♥

&/¤#¤!#¤%/&¤#"#¤&!!!!!!!!!!!!!

JAG BLIR GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG KOMMER INTE IN PÅ EN ENDA GLOSSIDA SOM FUNGERAR BRAAAAA. DEN MAMMA HADE REGISTRERAT MIG PÅ FUNGERAR INTE, OCH ALLA ANDRA MILJONER GLOSSIDOR SUGER/FUNGERAR INTE HELLER! DAMPDAMPDAMP. JAG HATAR INTERNET. JAG FÖRBANNAR INTERNET. JAG FÖRBANNAR GLOSLÄXA SOM INTE FUNGERAR PÅ MIN STATIONÄRA DATOR. JAG FÖRBANNAR GLOSOR.EU. AAAAAAAAAH.

/ POKFIUOEIOOPGOI ♥

emliaaah

Solen skiner, men ändå är det mulet. HUR? Varför är det på detta viset?

Mamma åkte till Göteborg igår för att gå på bokmässa, och idag vet inte pappa vad vi ska äta. Därför ville han att jag skulle komma på något. Hmmmmm... jag föreslog Max direkt. Men nej. Sedan fick jag blackout och blev trött så jag rådfrågade Gustaf. Han föreslog bara kassa saker så pappa la på. Hehe, vi får väl se vad det blir då.

Idag hade vi matteprov. Det gick nog bra. Men det trodde jag om four operations-provet också, och det failade jag på. En viss person pratade hela tiden under provet, jag var på god väg att bli galen! Och några personer satt och kastade pappersflygplan som alltid. När är man för gammal för pappersflygplan egentligen? Jag trodde att sådana var hot stuff när man gick i trean, men nej nej - tydligen är de fortfarande roliga när man går i nian.

Nästa vecka är det säsongspremiär av Grey's Anatomy!!! Can't waittttt./ Emelie ♥

hur mycket vet du om mig?

Okej, jag har gjort en liten frågesport om mig själv. Aja, ni kan väl kolla om ni vet allt om mig. Klicka här för att komma dit!

/ Emelie ♥

videoinlägg kallas väl det här

Bara det att jag inte sitter och snackar framför kameran, det kan jag inte göra. Det går inte, jag tänker inte ens försöka. Eftersom att jag inte alls har lust att skriva något fick jag den übersmarta idén att göra en video.Jag går bara runt och babblar. Själv tycker jag att det här är väldigt underhållande. Min humor är ju liksom... ja, alla kanske inte förstår den. Men jag tycker själv att det är roligt. Så varsågoda kära vänner!

/ Emelie

nope

Jag fick inte sluta på engelskan. Man FÅR inte sluta längre. Så jag måste gå kvar tills jullovet. Jag får hålla ut tills vi åker till Gran Canaria. Då byter jag till study hall!

Mycket mer har jag väl inte att säga om dagen. Det har varit rätt trist idag. På svenskan ska vi jobba med de olika programmen på gymnasiet i grupp, vi ska göra en affisch och så. Ingen annan ville jobba med mediaprogrammet. Snyft. Inga fotografer i vår klass. Men sedan gick Sofie och Andrea över till media, det var ju tur!

Saker att längta till:


- Min födelsedag! Kamera, kamera, kamera... jag måste bara välja ut en. Liiiiite svårt att veta vad man ska ha för någon. Canon eller Nikon.
- Jullovet. Nyårsafton + julafton i värmen.
- Sommarlovet. Två ord, sju bokstäver: NEW YORK.
- Gymnasiet. FREEEEEDOM, FREEEEDOM! Nästan i alla fall. Mer frihet än bajsgrundskolan.

/ Emelie ♥

klåda i fingrarna

Det kliar i fingrarna efter att få blogga lite. Så nu jäklar!

Idag var jag hos doktorn. 10:55 kom kuratorn in i matteklassrummet och sa att jag skulle följa med. Ms Everlönn sa att mamma hade ringt tidigare om att jag hade fått en tid på södertull, men att hon hade glömt bort det. Tiden var klockan 11. Om 5 minuter! Panik liksom. Jag hade inte ens tid att gå upp och hämta jackan. Ms Everlönn skjutsade dit mig i ms Viklunds halvtrasiga lilla bil, och vi hann faktiskt!

Doktorn sa att jag skulle göra övningar hemma, och att jag skulle röra mer på mig så att jag inte skulle vara så stel i just det området. Han sa också att jag hade "gamnacke". Roligt att höra. Men det hade jag i alla fall, och han visade hur man kunde sitta vid datorn på ett bättre sätt utan att sitta så kutryggigt (jag sitter helt rakt nu, duktigt) och så lärde han mig några övningar som jag skulle göra med ryggen för att inte vara så stel. Och så måste jag alltså börja träna. Jag som är osportig rakt igenom, vad ska jag göra?

Sedan fick jag gå tillbaka till skolan, utan jacka. Men det fungerade det också.

Jag ska förresten sluta på IGCSE tror jag. Det är tråkigt och för svårt för mig, det är inte min grej. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska fråga om jag kan få studyhall, det skulle vara helt fantastiskt att få tillbaka den där timmen med plugg på skoltid.

Okej, nu ska jag nog försöka göra de där övningarna. Adjö.

/ Emelie ♥

.

Ni kanske har märkt att det inte har blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Jag mår inte så bra just nu, har ont i ryggen/armen och känner mig risig. Så tyvärr blir det inte mycket bloggande på obestämd tid framöver.

/ Emelie ♥

skola idag

Kändes som att jag inte hade varit i skolan på flera år typ, haha. Men nu är jag tillbaka!

Idag hade vi NO-prov, men jag gjorde ju inte det. Hon sa att jag skulle gå till admin och fråga om ett ställe att sitta och plugga på. Men jag sket i det och gick och hämtade SO-boken och svenskaboken och satte mig i pluggrummet. Slutade halv 3. Jag var dock tvungen att gå och göra SO-provet. På tisdagar efter skolan ska ALLA elever som har missat eller inte klarat ett prov göra sina prov i samma klassrum. Det fungerade inte så bra, det var rätt kaotiskt. Lärarna märkte väl också att det inte gick superbra, så jag hoppas att de fixar att alla från en årskurs bara gör samtidigt eller så. Det gick bra på provet i alla fall, tror jag. Är ganska säker på att det gick bra. Nästa vecka ska jag gå och göra NO-provet också. Suck, stön, wäh.

När jag skulle cykla hem fick jag inte upp cykellåset. Jag höll på att bli galen! Det satt fast. Jag tog upp mobilen och ringde mamma, men la på efter en signal. Kom på att hon kanske inte kunde göra så mycket åt saken, höhö. Så jag lirkade vidare, och till slut fick jag upp det.

/ Emelie ♥

rent hat

Jag hatar Wilma just nu. Wilma är en katt. Wilma är en dum katt. Wilma är en katt som kraspar på min dörr. Wilma är en katt som jag är arg på.

Nu ska jag nog läsa kapitlet om första världskriget igen. Sedan ska jag sova och drömma om Linn. För det har jag lovat henne, hihi.Rör inte grisen. Han är nersmittad med baconfebern. Spring.

/ Emelie ♥

happyface

Var kommer alla läsare ifrån? Helt plötsligt går statistiken rakt upp! Vad har hänt?

Ville bara säga det. Och att jag ska lära mig om ett slag i första världskriget nu. Och svara på kommentarerna som helt oväntat ramlat in!

/ Emelie


svamp

Nu har jag läst hela kapitlet i SO-boken. Jag tror att jag har koll på vad första världskriget handlade om nu. Några gubbar sköt en gubbe och så började det brinna i hela världen! MVG.

Har nyss skurit svamp och dukat bordet. Fick svar av NO-läraren, jag kunde göra provet nästa vecka istället. Puh! Hade varit helt omöjligt att göra det imorgon. Eller ja, det hade ju varit möjligt, men jag hade fått IIIIG.

Förresten har jag varit inne på utesidan jättemycket de senaste dagarna. Väääldigt uttråkad.

/ Emelie ♥

om du älskar edwardHAHAHAHAHAHA, prinscreenade det här från Kenzas blogg. Det är nog det sjukaste jag har sett på länge.

Så Sofia... vad säger du? Hahahahahhahahahahahaaaaaaaaaa. Nä, nu ska jag sluta larva mig och börja plugga SO på allvar. Förresten har inte min NO-lärare svarat än. Wäh.

Just det! Var det någon som satt uppe och såg VMAs inatt? Jag önskar jag hade gjort det. Snyft.

/ Emelie ♥

,

Jag är hemma idag. Känner mig väldigt förkyld faktiskt, undrar när jag ska sluta vara så! Hostar, nyser och snorar. Dessutom har jag ont i huvudet nu också.

Det där blev ju inte alls gnälligt!


La mig och sov igen imorse, precis när mamma gick och sov till 11. Hur nu än det gick till. Om jag somnar om på morgonen kan jag sova hur länge som helst. Men nu var det någon som började böka med något i lägenheten ovanför, så jag vaknade.

Måste plugga till SO-provet idag, och helst NO-provet också. Problemet är att jag inte har NO-grejerna hemma, så jag kan inte plugga. Jag önskar jag var pigg nog att hoppa på cykeln och cykla iväg till skolan, men det är jag inte. Dessutom vet jag inte ens om jag kommer gå till skolan imorgon. Äh, jag mejlar ms McElhinney.

/ Emelie ♥

kanarieöarna!

23 december åker vi till Gran Canaria! I två veckor!  AAAAAAAH. Och i sommar ska vi till New York. Jag är glad!!!!!! Efter jullovet kommer jag vara solbränd suckers, höhö. Både julafton och nyårsafton blir det sol och värme. Klicka här för att se en film med hotellet!

Mamma och pappa valde mellan att åka en vecka till Egypten eller två veckor till Gran Canaria (jag tycker båda hade varit great). Men det blev Gran Canaria. Vi var där på påsklovet 2006 också, det är fint där. Lanzarote är bäst, men Gran Canaria är ju också grymt. Höhö, jag är glad.

Har skrivit min novell nu också. Men den är färdig på datorn och allt, så jag vet inte vad jag ska göra imorgon, haha. Först skrev jag en novell som blev skitdålig och kort. Jag var på väg att bli galen. Döpte till och med filen till "BAJSDÅLIG NOVELL" haha. Men sedan skrev jag en ny och den blev bra. Helt okej i alla fall.

Får se hur det blir med skolan imorgon. Om jag går eller inte. Jag håller på att bli bindgalen, har inte ens gått ut i trappuppgången på fyra dagar!/ Emelie ♥

färg

Tydligen har jag fått tillbaka lite av min vanliga ansiktsfärg nu. Mamma och pappa säger att jag har varit likblek. Jag vet inte, har ju inte tittat på mig själv i spegeln särskilt mycket de senaste dagarna. Jag är väldigt säker på att jag har haft svinisen. Torrhosta, hög feber, ont i halsen, ont i huvudet. Idag mår jag bättre, men har fortfarande jävlig hosta och tungt huvud. Får se om jag går till skolan imorgon, vill ju inte åka på lunginflammation. Känns fortfarande rossligt när jag andas, och jag känner mig fortfarande förkyld. En jävla sjukdom att hålla i sig länge. Men nu kan jag i alla fall bocka av svininfluensan på min lista av saker att göra i höst. Check!

Har inte skrivit en liten rad på min novell ens. Faktum är att jag inte ens vet vad jag ska skriva om. Det känns som att alla kommer skriva ungefär samma sak eftersom att det ska handla om alkohol. Jag tycker inte om att vara tvungen att skriva om en speciell sak, jag vill vara fri att skriva om vad jag vill. Det blir aldrig bra att tvinga fram det. Jag brukar skriva hemma, när jag kommer på något. Ibland får jag snilleblixtar som jag måste skriva ner. Och så skriver jag ju såklart på bloggen, men det är ju en annan sak. Det är mest bara för skojs skull, tidsfördriv./ Emelie ♥

äh ska man kanske ta och knyta ihop säcken då?

Nja, jag vet inte jag. Jag är inte så trött. Ska äta lite mer choklad. Efter nästa sockerchock kanske jag känner mig redo att dejta kudden...

Uppdat: Jag hittade en skitsnygg bild på en säck som jag tycker passar in bra här:Jag hostar jättemycket. Ska jag fortsätta hosta såhär inatt kommer jag att väcka alla hela tiden. Känns som jag ska hosta upp en lunga eller ett revben.

/ Emelie ♥

VIDEO MED SCENER FRÅN NEW MOON!

HUR ska jag stå ut med att vänta tills 20 november efter att ha sett DET HÄR!? MÅSTE SES!Edward!

/ Emelie ♥

klagis

Jag har tråkigt! Jag önskar att Wilma kunde prata. Fast om Wilma kunde snacka skulle hon vara värsta bitchen, så kaxig som hon är.

Det har blivit mulet. Ooooooooh, anteckna! Jag har satt i mig en massa chips. Så blir det när man har tråkigt.

Visst ser min header konstig ut i explorer? Den är liksom för lång. Borde fixa det.

/ Emelie ♥

rassel

Idag har jag ingen feber, tjoho! Jag har bara en jävla hosta. Och när jag andas kittlar det i bröstet. Jag vill slita ut bröstkorgen och rensa den. Rensa lät ju normalt, men det är så det känns! När jag vaknade kunde jag inte andas, var helt igentäppt i näsan! Förkyld, förkyld. Bajs.

Mamma, pappa och Gustaf ska till järnvägsmuseet idag och jag får inte följa med. Även fast jag vill. Jag vet att jag inte kan, det är bara det att jag är så trött på att sitta i den här soffan. Jag är så trött på att titta på teve. Jag är så trött på att vara sjuk.

Det är soligt ute, men det är kallt. Det är ett riktigt tecken på vinter. Det suger! Jag vill inte ha vinter. Det känns bara hemskt jobbigt med snö och skit. Men lite mysigt med jul. Vi planerar att åka utomlands i jul! Istället för julklappar. Jag önskar mig bara två saker i år: en kamera och Edward.

/ Emelie ♥

feber

Jag har jättehög feber. Fast nu har jag tagit ipren, så jag känner mig helt okej nu jämfört med innan. Ingen stuga ikväll.

Stod och tittade ut genom fönstret (ja, så uttråkad är jag) och då såg jag Linn och Frida cykla förbi, haha. Så de såg mig också och så åkte de tillbaka så jag öppnade fönstret och så kunde vi prata lite. De sa att svenskanovellen ska vara klar på måndag!!!! Jag har inte ens börjat! Om jag fortsätter ha feber kommer jag ju knappast kunna skriva någon novell. Men jag ska tänka på hur jag ska skriva.

/ Emelie ♥

rubrik

Mitt smak/luktsinne är helt borta! Jag åt nyss en dammsugare utan att känna någon smak överhuvudtaget. Skulle antagligen kunna äta lever nu utan att det skulle smaka äckligt.

/ Emelie ♥

gnällig

Mamma hatar när jag är gnällig. Och jag älskar att vara gnällig.

Jag mår inte bra. Wilma väckte mig inatt. Hon kraspade på dörren. Jag gick upp och skrek åt henne, tog nässpray, och somnade om. Var tvungen att ta av mig min pyjamaströja också, jag var kokhet. Jag vill vara frisk.

Känner absolut inte för att åka till stugan imorgon. Mamma vill hemskt gärna åka, och jag har sagt att jag kan stanna hemma själv, men det får jag inte. Men jag vill vara hemma. Vill ha eget rum när jag är sjuk, inte kul att dela med Gustaf. Skulle säkert störa honom i sömnen, snarka och så, höhö. SnarkarN. Är ju så täppt i näsan.

Nu ska jag vila och kanske ta en ipren.

/ Emelie ♥


mahahaHahahahaha, jag bara måste ladda upp det här! Det är Anton i min klass som visar vad han går för! Gud vad roligt. Fantastiskt. Jennifer har filmat.

/ Emelie ♥

jag borde äta

Men jag har ont i halsen och så mår jag lite illa (något som är jobbigt när man har hosta!). Tog en ipren för tjugo minuter sedan, så nu är jag lite piggare än jag var innan. Hade tänkt försöka att inte ta ipren, men till slut stod jag inte ut. Låg under täcket och kved. Och sedan gick jag yr till köket och svalde en tablett. Så nu mår jag en gnutta bättre. Nu ska jag värma köttbullar och mos.

/ Emelie ♥

hej lille bu

Fick nyss ett sms från Linn, de är på väg till gympan. Tydligen var SO-provet svårt. Gulp!

Jag har jättetråkigt. Ligger och tittar på tv och mår dåligt. Det känns som att min hals är 2 gånger så stor som den var förra veckan. Helt uppsvullen.

/ Emelie ♥

now there is no hope

Jag mår skit.

/ Emelie ♥

there is still some hope

Jag mår inte så bra. Men jag ger inte upp! Fast jag tror att det blir sjukanmälan för mig imorgon. Men man vet aldrig! Kanske vaknar upp jättepigg. Nu ska jag sova.Från 0:15 är den här videon sjukt rolig.

/ Emelie ♥

halsont

Håller på att plugga till SO-provet samtidigt som Situation Magnusson går på datorn. Jag älskar Peter Magnusson. Ska kolla upp ett slag i första världskriget som jag behöver veta till imorgon. Får se om jag ens pallar att gå till skolan, hoppas det. Har fortfarande hemskt ont i halsen.

/ Emelie ♥

pasta & soup

Gustaf och jag gick till affären idag igen. Igår gick vi och handlade också, skrev aldrig det. Vi skulle bl.a ha ett salladshuvud (älskar ni inte bara det ordet?), men vi hittade det inte. Det enda salladsliknande vi hittade var salladskål. Så jag skickade ett sms till mamma; "Är salladskål sallad?" Antagligen det konstigaste jag någonsin skrivit i ett sms. En minut senare ringde hon och då hittade vi isbergssalladen. Duktigt.

Har nyss ätit varma koppen-soppa, skönt när man har halsont. Är inte särskilt förkyld, har känt mig lite hängig idag men det har varit okej. Halsen känns dock inte alls bra. Om jag har samma sak som mamma och Gustaf (vilket jag antagligen har) så kommer det att bli värre och värre inom de närmaste fem dagarna.

Idag var det ju skolfoto. Vi fick ta fem bilder innan det blev något. Fem! Till slut var jag så irriterad att jag bara stirrade in i kameran som en död fisk, så vi får se hur det blev. Det individuella fotot gick bättre. Jag behövde bara ta en bild! Sensation! Tog mindre än en halv minut, förra året tog det nästan fem minuter för mig att få den där bilden. När hon sa "NU!" var jag inte riktigt beredd på det, så jag log väldigt hastigt. Vi får se hur det blev. Om man beställer på internet ska man tydligen få ett gratis MMS. Vad ska man göra med det liksom?/ Emelie ♥

förkylning?

Jag tror den är på gång nu. Den ökända förkylningen. Det känns i halsen. Kul om jag blir förkyld till imorgon, då får jag antingen vara sjuk på bilden eller också inte vara med alls. Jag föredrar det sistnämnda. Ska försöka att hålla tillbaka den här envisa sjukdomen ett par dagar till. Jag ska trotsa naturens lagar!

/ Emelie ♥

fantasifylld rubrik

Imorgon är det skolfoto. Aaah, jag hatar att bli fotad! Att stå bakom kameran är helkul, men framför den blir allt bara hemskt obehagligt. Förra året tog det mig ungefär 3 gånger så långt tid för mig som för alla andra att ta sådan där individuell bild. Slutsats: jag kommer aldrig bli modell.

Ikväll är det Idol! Auditiondelen är ju roligast! Jag ser fram emot att se om Kissiepissemjau gick vidare eller ej.

/ Emelie ♥

äh

Inget bad. Det är för sent.

/ Emelie ♥

feel it fool

Jag känner för att ta ett bad. Men först måste jag göra klart collaget till slöjden. Fan vad lat jag är, har haft en hel vecka på mig och så sparar jag det till sista kvällen. Varför? Onödigt och frustrerande.Den här bilden är så snygg att jag känner mig tvungen att ta med den. Fotograf: Jag. Undrar varför de ser så glada ut?

/ Emelie ♥

jacob blackJag kan skratta hur många gånger som helst till den här. Han säger:

I met this really sexy guy last night. His name was Bob. I was driving right next to him. Oh I'd tap that! Oh my goodness! Ow!

Hur roligt låter det inte när han säger: Oh I'd tap that! Höhöhöhöhö.

/ Emelie ♥

HAHAHHAHAHAHAHAHHHA

Jag gick nyss till ICA söder. Det låter ju inte sådär HAHAHHAHAHAHAHAHHHA. Men när jag gick dit så gick jag bakom en tant med konstigt ben, som gick rätt långsamt, och hon hörde inte att jag gick bakom henne. Precis när jag skulle gå förbi henne la hon av världens prutt! JAG HÖLL PÅ ATT DÖ. Det kändes ju fel att börja asgarva så jag gick snabbare så att jag skulle kunna fnissa. Pinsamt för henne. Sedan var jag tvungen att hålla mig för skratt hela tiden på affären, hela tiden medan jag betalade och hela vägen hem. Sedan kunde jag skratta.

Idag fick vi göra matteprov, trots att det var till på onsdag! Vår mattelärare var borta hela förra veckan och idag var hon också borta. Undrar var hon har tagit vägen. Svinis? Det gick helt okej ändå. Sedan var det spanskaprov, det gick också helt okej. Inte superbra. Men bra. Vår spanskalärare ska sluta. JAAAAAAAAAAAAAA. Det kunde man ju inte säga när man satt där och lyssnade på henne berätta att hon ska flytta till Göteborg, det var faktiskt svårt att inte skratta av ren glädje. Så nu ska vi få en ny lärare! Jag har absolut ingenting emot henne som person, men man förstod ju ingenting! Hon kunde ju ingen svenska, och knappt engelska.Höj volymen! Luta dig tillbaka och försök att inte skratta.

/ Emelie ♥

duktig ponke

Nu kan jag glosorna. Jag känner mig duktig.

Jag måste läsa lite i Flyga drake också, har bara läst ett kapitel. Vi ska läsa den i svenskan. Vi ska ha novelltävling på svenskan också, det ska handla om alkohol. Svårt att komma på något som ingen annan har skrivit om, men det ska gå! Måste klura på det./ Emelie

bästOh yeah! Tränar på spanskaglosorna vi har till imorgon. ALLA RÄTT! Efter 100 gånger. Hemsidan heter www.glosor.eu, där kan man skaffa ett konto och träna på glosor. Förrut hade jag ett program på datorn som heter glosläxa, men det programmet fungerar inte på min dator (ingenting fungerar förstår ni) så jag får köra online istället. Men det går bra det också. Längtar tills jag får internet på min dator (om det någonsin kommer att fungera).

Nu fungerar designen också, så nu ser det ut som det ska!

/ Emelie ♥

såhär SKA det se utSåhär SKA min blogg se ut nu (i firefox, i explorer ser det lite annorlunda ut)! Men den fattar inte att den ska spara stilmallen. Jag funderar på allvar att flytta min blogg någon annanstans, det här är ju hopplöst.

/ Emelie ♥

kul får man ha när man är död

Pappa vann ingenting igår. Inte en endaste liten miljon. SKA DET VARA SÅ? Orättvist. Jag skulle kunna ha kul med några miljoner. Då skulle jag skita i gymnasiet, köpa en kamera och bara ta bilder på saker. Hela tiden. Jag skulle ha en kamera på huvudet och fota varenda liten sak. I Grekland. Eller New York. Eller Grand Canyon! Och så skulle jag bestiga Mount Everest och vara odödlig.

Man får väl drömma?


Idag fyller min kusin Elin 14 år. Grattis! Välkommen till the world of the fjortisar. Synd att vi inte kan komma och äta tårta, förkylningsepidimin tar kål på oss. Jag har klarat mig hittills! Dock verkar alla andra ha blivit smittade. Svinisinfluensis? No? Jag vill inte dö än.

Jag ska göra ännu ett försök att fixa designen. Igår verkade inte blogg.se fungera som det skulle. Fast så har det varit hela veckan.

Förresten ska jag följa med Sofia till Kanarieöarna. Jag ska ligga i hennes resväska på planet./ Emelie ♥

jag FÖRSÖKER!

Jag försöker sätta in en av mina gamla headers, men det fungerar inte! Ingenting fungerar! Varför är det så?

Uppdat: Min design är helt fuckad. Nu skiter jag i det här.

/ Emelie ♥

moooo

Jag befinner mig i något av en bloggsvacka. Men det är lugnt! Allt är säkert som vanligt snart igen. Antagligen inte nästa vecka, för då har jag ju som sagt en zillion prov/läxor. Men veckan efter det! Kanske.

Vädret är schizofrent idag. Ena sekunden är det ganska ljust och fint, andra sekunden är det mörkt. Det känns som att gud inte riktigt har kontroll över kontrollerna däruppe. Höhö.

Igår ringde mamma till supportern för den där USB-stickan som ska fixa internet till min dator. Han sa att den antagligen inte fungerade alls, så idag åkte pappa och bytte ut den. Men det fungerar ändå inte! Vad är det för fel egentligen??? Det ska ju fungera nu! Men nej. Det gör det inte.TVÅ MÅNADER OCH FEMTON DAGAR SOFIA. AAAAH.

/ Emelie ♥

h

Pappa planerar att vinna 145 miljoner kronor på lotto idag.

/ Emelie ♥

panic

Jag vill inte vara i Sverige. Jag kan inte vara kvar här. Jag kvävs. Jag bränns på bål. Jag passar inte in här. JAG MÅSTE HÄRIFRÅN. Helst innan jag begravs levande under ångest.

/ Emelie ♥

här är jag

Jag har ingenting att blogga om. Det känns hemskt! Men jag är trött. Jag skyller på det om och om igen. Mår lite dåligt över att jag inte har bloggat ordentligt på så länge.

Jag har köpt en ny tandborste! Ooooh! Ja, intressant är det faktiskt. Kanske bäst att ni antecknar. Den är helcool. Det ser ut som att den har  kostym. Min kamera är urladdad, så ni kan inte få en bild på den fantastiska snobbtandborsten. Men den har fluga. Och skjorta. Så mycket kan jag säga.AHA! Jag hittade en bild på den! Längst fram, med fluga och allt. SMOKING!

Jaha, och mer då? Jag var med Linn i onsdags. Vi sprang runt Rudsjön och så tittade vi på The Notebook. Riktigt bra film! Hennes vovve Dixi sprang ner i lervattnet i sjön och var alldeles brun när hon kom upp. Fräscht liksom.

Bla, bla, bla, blaaa...

/ Emelie ♥

sorry

Jag har liksom inte orkat blogga. Får se om jag orkar nu.

Jag undrar hur lång tid det kommer ta innan jag blir sjuk. Alla blir sjuka runtom en. Gustaf är sjuk, mamma har ont i halsen, jättemånga i skolan är sjuka. Jag har absolut inte tid att bli sjuk nästa vecka, då har vi tre prov. Plus lite läxor. Härligt liv. Det är inte konstigt att man är så trött i skallen hela tiden.

Nej, det här gick sådär. Nu ska jag se Brokeback mountain.

/ Emelie ♥

.

Jag är bara trött hela tiden.

/ Emelie ♥

godnatt

Ska borsta tänderna nu. Oskar skrev en smart kommentar till mig. Tack för visdomen.

/ Emelie ♥


äntligen!

Jag fick vänta hur länge som helst för att komma in här! Gah. Blogg.se har blivit segt sedan det gjordes om lite, hoppas det löser sig snart!

Jag fick en kommentar från en person från SD om mitt inlägg om dem. Kanske var lite dum där, men de åsikterna var bara baserade på det som stod i artikeln. Jag höll inte med om det mesta i artikeln. Nu går det inte att ladda upp bilder heller, så att jag hade kunnat ladda upp en bild på kommentaren. Häftigt att en sådan person hittar till min blogg faktiskt! Coolt. Det gör mig glad i magen, hihi.

/ Emelie

jag är laktosintolerant

Jag ska bli vampyr när jag blir stor.

/ Emelie ♥

RSS 2.0