123

Jag gjorde en ny header lite snabbt, gillade inte den gamla. Den var mest bara ett experiment med mina penslar i gimp, hehe.

sant



Jag skrattade. Mycket.

jag har skitkul på rasterna


sitter i skolan med martina...





Har engelska om 25 minmter och sedan nåt konstigt som heter arbetsmiljö och säkerthet och sedan ska jag heeeem. Och soooovaaaaa.

jag är mogen


chris is dead now

Julian Smith är ett geni. Hans videos har bäst kvalié av alla på youtube, by far.


just put on your safety bubble

Nu har jag försökt tänka ut något att skriva om i säkert en kvart utan att komma på något. Så nu ger jag upp. Huvudet är tomt och värker och jag är skittrött trots att jag började elva idag och slutade runt två.


happy b-day!

Hittade några videos från farmors födelsedag i somras. Och ja, min släkt är normal. Och ja, jag tycker också att min pappa spelar gitarr som en gud. Och ja, jag tycker också att farmor borde ställa upp i Let's Dance.


eh... mina mysbyxor är i tvätten

Min familj mobbar mig för jag ser ut som en friidrottare.


naket

Om man ser sig omkring i vår lägenhet märker man att min mamma har en grej för nakna saker... jag förstår inte varför.

 

 

De här två figurerna står i mammas och pappas sovrumsfönster. Tur att vi bor på andra våningen, annars hade alla förbipasserande fått se två nakna rumpor stå och posera i fönstret.

 

 

Kylskåpsmagnet. Utan tröja.

 

 

Ännu en kylskåpsmagnet. Eh...

 

 

Papperet som kylskåpsmagneten håller upp. Ett pris. Tyvärr inte mitt.

 

 

Shirtless Buddha!

 

När jag var mindre frågade faktiskt några av mina kompisar om min familj var nudister bara för att vi hade så mycket nakna saker. Hahahaha.


ska man blogga lite kanske dårå

Jag mår lite bättre idag. Förlåt för mitt meltdown-inlägg igår, jag mådde inte så bra. Halsen känns fortfarande konstig och huvudet värker, men det funkar.

Imorgon börjar jag 11 och sedan har jag matte, lunch och arbetsmiljö och säkerhet (fråga inte ens vad det är för något) och sedan får jag gå hem. Hiyah! Jätteskönt när jag är sjuk och döende och lat.

Förresten är jag lite avundsjuk på att vissa verkar ha fått sina datorer redan. Hallå? Min macbook tack? Ge mig? Nej. Jag måste vänta i två veckor. WÄÄÄH.

Gud vad barnslig och otacksam jag är. Jag ska fan få en macbook helt gratis, tacksamhet tack (tacktacktack).

Jag känner mig fortfarande inte helt 100 (snarare runt 10 eller så) och det märks ju rätt tydligt när man läser det här. Därför ska jag titta på Bridget Jones och MÖJLIGTVIS sätta på mig något annat än pyjamas. Fast nja. Det blir nog inget med det.


not on top

Jag är sjuk och har sett ungefär 10 filmer på två dagar. Livet leker, fåglarna kvittrar och allt är rosaskimrande och små fluffiga moln och jag håller på att bli mentalt rubbad så hejdå.


old spice-killen är cool

Jag älskar det, jag bara älskar det.



Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

jaaaag saaaaknaaaar aaaaallt















Trodde inte att jag skulle sakna allt så pass mycket som jag faktiskt gör. Allt är så jobbigt nu när man inte känner klassen så bra och allt är helt nytt. Jag känner mig utmattad och utpumpad hela tiden. Men jag vet att det kommer bli bra såsmåningom men just nu är allt bara... skitjobbigt.

blah

Skolmaten idag var ungefär lika äcklig som jag trodde att den skulle vara, gissa hur hungrig jag är! Fast jag är hungrig utan matlust. Magen kurrar men jag mår illa när jag tänker på att äta. Jobbigt värre.

Klassen är helt okej måste jag säga! Hittills gillar jag den. Men jag är helt slut efter dagen. På slutet skulle vi gå runt till alla olika byggnader i grupper och ta reda på saker om skolan. Helt blöt blev man. Och trött. Vi skulle räkna trappstegen upp till bildsalen och den är jättehögt upp. Så det blev väl ungefär 130 trappsteg. Uh.

men ååååååååååååååååååååh

Jag KAN inte äta frukost. Det är fysiskt omöjligt just nu. Jag kan inte svälja, då spyr jag nästan. Förstår inte varför det ska vara såhär, nu kommer jag bli skithungrig i skolan. Och sedan ska jag äta sodhexo. KRÄÄÄÄKS.

hemma...

Uppropet var hemskt. Jag kände mig ensam, haha. Men när vi kom till klassrummet blev det bättre. Det var ganska många i klassen som inte kände någon så där blev det inte lika ensamt. Verkar som en rätt bra klass.

Jag har jätteont i huvudet. Måste nog lägga mig och vila. Kunde inte sova igår, kände mig alldeles uppskruvad. Nervositet + lite sömn = inte bra.

nervös

Känns ganska läskigt nu.

Uppdat: Mamma kommer tydligen vara där på uppropet. Med namnskylt och allt. Nu känns det lite bättre, haha. Bara det att jag har fått något i ögat som inte går bort. Jag vill inte bli den där som sitter och blinkar hela tiden.

nerver

Jag hade tänkt att försöka vara positiv. Men jag är mest bara nervös, haha. Känner mig ungefär såhär just nu.



Och imorgon måste jag komma upp runt halv åtta. HUR ska det gå till? Jag kommer vara död.

positiv tjej

Jag har sett mitt schema nu (att ha en mamma som jobbar på skolan man ska börja på har sina fördelar, hehe) och det ser rätt bra ut! Minst ett medieämne varje dag förutom på torsdagar och en heeeeel dag med media på onsdagar. Sjukt awesome!

Imorgon börjar det ju. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Jag ska bara gå dit och bli uppropad och sen ska mamma få köpa chips åt mig. Det låter faktiskt ganska bra. Det kommer bli skitbra, japp. Och kul.

Sååå... nu ska jag fortsätta ha överdrivet positiva tankar om morgondagen och måla naglarna.



Men fyfaaan vad jag kommer sakna er tjejer. Helt galet mycket! Ni är bäst.

tweet tweet!


Julian Smith är så skön. Älskar honom. Här är hans senaste tweet. Vem går runt i sin lägenhet i riddarutrustning? Julian Smith gör det (kanske, kanske inte)!

Jag har förresten kommit igång med twitter nu. Men jag twittrar inte, nej... ändå har jag en följare. Har ingen aning om vem det är eller varför personen följer mig. Tydligen är jag så intressant att jag inte behöver säga något alls för att få följare.


i see you driving 'round town with the girl i love and i'm like, FUCK YOU

BÄÄÄÄST. Älskar det, ooo, ooo, oooo.


hej, här sitter jag och färglägger mina converse


ZzZZzzZZZz

Kom nyss hem från stan med mamma. Har köpt nya converse (behövdes verkligen, hade typ sönder mina på Åland, hehe) och en kalender och block. Wääh. Jag vill inteeeeeeeeeee.

Jag kan förresten inte sluta titta på videon med igelkotten som simmar. Jag vet inte var jag ska ta vägen för det är så sjukt gulligt. Jag vill klappa den på magen. Men det går inte. Sad face


den där spåkulan alltså



"Hej Emelie. En för dig intressant person jobbar i en miljö med frukt och grönsaker. Du bör fråga efter gul kiwi."

Jag vet inga intressanta personer som jobbar i en miljö med frukt och grönsaker. Och jag visste inte ens att det fanns något som hette gul kiwi.



Jaha. Okej... är det bara jag som tycker att det där ser ut som en helt vanlig kiwi? Eller är gul kiwi helt vanlig kiwi?

Men åh, att jag ens orkar bry mig.

what's the world watching right now?

Jag var nyss inne på nowmov.com och hittade den här http://www.youtube.com/watch?v=zXjPQYgT25Q. Jag NAAW-ade sönder. Särskilt när den flyter runt på rygg. MAMMA, KAN JAG SNÄLLA FÅ EN IGELKOTT?

Förresten så är klockan halv två och jag borde sussa sött i min säng. Men nääää. Här sitter jag och tittar på viral videos istället. Mycket bättre.



Wanna lick mah shuue?

I'M ON A HORSE



Så klockren.

hjälp, nu händer det





edwardgodis














/ Emelie ♥

goddag goddag

Kvällen i Hille var muuucho rolig. Jag hickade som fan när jag kom hem för jag hade skrattat så mycket hela kvällen, höll på att bli galen. Men det var det värt! Sjukt kul hade vi, det måste göras om.

Jag är jättetrött just nu för mamma ringde och väckte mig vid elva. Jag vill sovaaaaaa. Men jag får inte. Sommarlovet är slut nu. Aaaah. Kom tillbaka! Jag saknar dig.

Jag är nervös inför måndag. Det kommer säkert gå bra, men jag är ändå nervös. Jag tänker gå direkt till mamma efteråt. Och grina. Nej okej, jag tänker inte sitta och grina i personalrummet. Jag ska inte grina alls. Det kommer gå BRA! BRA EMELIE, BRA.

Jag vill inte börja skolan.



Det kommer gå SÅHÄR BRA! Haha, bild från igår. Jag ser konstig ut. Men det är okej. På den här bloggen får man se konstig ut.

/ Emelie ♥

hille ikväll

INGA HÅL! Duktig jag är. Jag fick någon skum liten tandborste som påminner om den där grejen från teletubbies. Ni vet, den där som säger "dags att säga hejdå!" Så ser den ut. Fast gul.

Ikväll ska jag hem till Moa med tjejerna från 9A! Myys. Vi ska grilla och så, tur att det inte regnar. Igår var det helt sjukt. Det regnade HELA DAGEN, non stop. Blev liiite blöt på vägen till bion men vattenfläckar på byxorna är the next big thing, bara så ni vet.

Och igår fick jag ett USB av Moa med bilderna hon tog på mig.



Hoppar runt på ängarna.

Konsten att sträcka på armarna:




Yea.



Hahahaha. Här ser JAG nästan ut som den där grejen från teletubbies, faktiskt.











Poserar mot någons soptunna.



Rotar igenom någons soptunna.



Kliar på myggbett #1.



Kliar på myggbett #2.

/ Emelie ♥

nakenkatt i äggstol

JAG VAKNADE FÖRE 11 IDAG! Stora framsteg, stora, stora, stora. Fast jag vaknade inte av mig själv förstås. Väckarklocka. Men det är ändå framsteg. Ibland vaknar jag inte av väckarklocka.
Är hos mormor och morfar nu, ska till tandläkaren här i Bomhus snart. Hoppas att jag inte har några hål, har aldrig haft det förut.
Igår gick jag på bio med Sofia, Moa och Malin. Hade inte träffat Malin på hela sommaren för den skitungen har varit i USA! Hon hade Edwardgodis tilll mig, hehehe. Klad hest.
HAHAH. Var bara tvungen att sno den från Sofia. För jag garvade ihjäl mig när jag såg den. Jag är den där katten. Ba så ni vet. Jag försökte i alla fall se ut som den = misslyckat. HAHAHAHHAA. Åååh jag ser så konstig ut. Jag är så konstig. Hejdå.
/ Emelie ♥

bloggar från en laptop

Glassig rubrik va? Jag tycker det. Första gången jag bloggar från min MacBook ska rubriken helt klart vara "bloggar från en MacBook". Glassigt värre.

Det regnar. Jag älskar ljudet av regnet så helt jättekasst är det ju inte. Men solen får ju ändå jättegärna titta förbi idag, jag skulle inte säga nej. Sommaren är slut så jag börjar försöka acceptera att det inte kommer bli så mycket mer sol på typ... 9 månader.

Nu ska jag slänga in en billyspizza i micron och titta på teve. Oh ja.



Skum bild på en purjolök som fanns på den här datorn.

/ Emelie ♥

the savior of the broken, the beaten and the damned

Jag lyssnar på My Chemical Romance. När hände det här? Va? Varför spelas introt till Welcome To The Black Parade upp om och om igen i mitt huvud? Förklara, någon?







Samtidigt så lyssnar jag hela tiden på Don't Unplug Me med All Caps om och om igen, en låt som är ungefär så långt bort från MCR man kan komma. Hej splittrad musiksmak!



/ Emelie ♥

fu världen

Jag har haft tråkigt hela dagen. Skulle bada med Linn och Julia men vädret suger så det blev inget. Så absolut ingenting har hänt idag. Aaaaaaaah. Blir galen av att göra ingenting.

Jag längtar efter att skolan ska börja. Men ändå inte. Nervös som faaan. När man väl kommer in i allt och lär känna klassen så vet jag att det kommer bli kul, antagligen hundra gånger roligare än skolan någonsin har varit förut. Jag vill hoppa fram ungefär 2 månader i tiden, det skulle vara så skönt.

BLAAAAAAAAAAH, jag är så tråkig. Jag önskar att jag hade något kul att skriva om. Hm. Jag funderar på att köpa Blondinbellas bok. Om det nu räknas som något kul. Jag måste läsa den, jag gillar Blondinbella. Hon var ju det bästa med BellayraShow. Undrar hur det kommer bli nu när det är Tyra och Kenza. Jag vet inte varför, men det känns inte som att det kommer bli lika bra.



Och en bild, bara för att.

Nu ska jag fortsätta leva mitt glamourösa liv. HEJDÅ.

/ Emelie ♥

sådant som är nödvändigt hemma hos oss



Om man inte vill att ens godis ska bli uppätet.

/ Emelie ♥

gustaf har beställt en egendesignad t-shirt



Jag tror inte så mycket mer behöver sägas.

/ Emelie ♥

i heart scout

Nu har Julian Smiths katt Scout skaffat ett twitterkonto. Nej, nu måste jag ge mig in i twitter på riktigt hörni. Jag har ju faktiskt ett konto som jag inte har twittrat med sedan mars. Jag kommer antagligen inte twittra nu heller, bara stalka kändisar, hehehehe.







/ Emelie ♥

ny header

Har laddat ner nya penslar till gimp och var bara tvungen att prova dem. Så... tadaaaa. Ny header.

Förresten känns det som att alla har ett citat till sin blogg. Typ någon deppig textrad ur en låt eller något annat töntigt. Jag har inget sådant. Jag har inte hittat något bra citat. Och även om jag gjorde det så skulle jag nog inte skriva det på bloggen, jag vet inte varför men det skulle kännas så... blah.

Ska fixa ny profilbild imorgon! Den gamla passade inte särskilt bra till den nya headern.

Nu MÅSTE jag sova. Får inte vakna två igen. Får inte, får inte, får inte. Gustaf väckte mig runt tolv idag eftersom att mitt klocklarm inte gjorde det. Jag är störd.

/ Emelie ♥

clash of the classes



Jansson och hans... crew. Typ.





Hedgepeth!



Carlström och McGowne.





Någon kille, haha.





Pokalen och någon hund som kom med i bakgrunden. Ingen aning vad den gjorde där...



Everlönn!



Hedegpeth och McElhinney.







Ms Greese i högform.



/ Emelie ♥

hej, jag heter rubrik

Idag började alla som går på engelska skolan. Och jag och Moa var på clash of the classes (läs om det HÄR. En kille med isiga ögon? Mr Jansson, haha). Med våra kameror. Japp. Alla lärare var asschysta mot oss nu, haha. Inte för att de inte var det förut, men det blev liksom annorlunda nu när de inte är våra lärare längre.

Det är någon äcklig insekt som flyger runt i mitt rum, det är extremt distraherande. Den sätter sig på mig hela tiden.

När clash of the classes var slut gick vi ner på stan och åt och sedan köpte vi godis och satte oss och babblade. Mys!











Imorgon blir det bada med Linn och Julia. Yee.

/ Emelie ♥

shopaholic

Tittar på En shopaholics bekännelser och känner för att kräkas. Vilken sjuuukt dålig film. Trodde inte att en film kunde vara lika dålig som Shopgirl men den här är faktiskt det. Är alla filmer som innehåller ordet "shop" dåliga? Verkar vara så. Extremt ytlig och jobbig, jag hänger inte med alls i handlingen. Kan i och för sig delvis bero på att min DVD bestämde sig för att hoppa över en stor del av filmen där hon verkar ha tiggt pengar av en kille i en korvkiosk som sedan blir hennes chef på någon konstig ekonomitidning. Uääääääk.

Funderar på att läsa något istället för att titta på den här skiten. Nu står huvudpersonen och hennes kompisar framför en spegel och skriker som pyskopater över en klänning som bara är "SOOOOOO HEEEER!" Orkar inte. Nu stänger jag av innan jag får men för livet.



Att kalla den här filmen för "en härlig blandning av Bridget Jones Dagbok och Sex And The City" är bara... helt fel.

/ Emelie ♥

new moon

Idag sov jag till två. LYCKAT. Ändå hade jag tre missade samtal och jag vaknade inte av ringsignalen, hur sjukt är inte det? Lite svårväckt.

Såg nyss New Moon med mamma och pappa. Pappa somnade förra gången vi tittade på den och den här gången somnade han IGEN, fast ännu tidigare. Mamma sov också en stund, haha. Tänk att Malin har varit i Forks och Sofia har varit i Volterra (fast den heter ju inte så egentligen, men ändå). Lite avundsjuk jag är...

/ Emelie ♥

det ena eller det andra

Facebook eller youtube? - Går ju inte att välja mellan...

Frukt eller godis?

Kissie eller Kenza?

Uppsatt eller utsläppt?

Blond eller brunett?

Ke$ha eller Lady Gaga?

Britney eller Beyoncé?

Blogg.se eller bilddagboken.se?

Bamse eller Björne?

Kvällstrött eller nattuggla?

Höst eller vår?

Sommar eller vinter?

Vatten eller läsk?

Ian eller Anthony?

Charlie McDonnell
eller Shane Dawson? - Kan INTE välja.

Britani Taylor eller Olga Key?

Spagetti eller makaroner?

Högstadiet
eller lågstadiet? - Jag hatade seriöst lågstadiet, haha. Grinade bara hela tiden.

Flaskpost eller e-mail?

Digitalkamera eller systemkamera?

H&M eller Gina Tricot?

Lakrits eller choklad?

/ Emelie ♥

ungefär såhär har min kväll sett ut



Tråkig.

/ Emelie ♥

skönaste hollywoodfrun



/ Emelie ♥

åååååååååh

Det här är så fint att jag dör. HUR kan man sjunga sådär när man bara är 14? Inbäddningen är inaktiverad så klicka på länken: http://www.youtube.com/watch?v=hWBoyoaIuAE&feature=channel

Fast jag hatar publiken i Britain's got talent. De jublar HELA TIDEN. Man hör ju ingenting.



Uppdat.

Den här talangen var ju också sjukt bra. Hahahahahahaha.



/ Emelie ♥

trasigt hår

Igår var jag med Linn och sedan gick vi på sommaryran med Moa och Madde. Senare kom Julia också. Det var rätt najs, fast det fanns inte så mycket att göra där.





Jag har börjat använda mina glasögon lite mer för att vänja mig utifall att jag skulle bli halvblind på riktigt en vacker dag. Så igår hade jag glasögon på mig, de syns liiiiiite på bilden. Vajert.

Idag klippte jag mig. När jag kom hem sa Gustaf "ditt hår såg så trasigt ut innan."

Med andra ord var det verkligen dags att klippa det.



En glad bild.



En ledsen bild.



En normal bild.


Uppenbarligen så kommer inte jag och egobilder överrens.

Jag kom på ett jätteroligt skämt idag men jag har glömt det.

/ Emelie ♥

tack cambridge


Nej, gud. Jag är inte ett dugg nöjd med mitt resultat på IGCSE-provet. Nejnejnej.

A*! Hahaaaaaaaaa. Jag asgarvade när jag såg det. Först full pott på nationella och nu allra högsta på det här. Vart är världen påväg?

/ Emelie ♥

grr

Klockan tolv kan man logga in och se vad man fick på IGCSE-grejen. Aaaaaah. Jag vill inte veta. Men jag vill. Men jag vill inte.

Äh.

Förresten så har Malin kommit hem från USA nu! Yeeeeeeey.



Fan vad tuff jag är på den här bilden. Inte? Nähä.

/ Emelie ♥

rooooooobyyyyyn

Ååååååh, jag är jättetråkig just nu, jag vet. Men orkar inte blogga. Är för nervös över gymnasiet och så är jag så uttråkad att jag liksom inte har så mycket att skriva om.

Så här är en jättebra låt istället. Lyssna på den. Nu.



/ Emelie ♥

sugar coated candyman

Jag har fixat så att det går att filma med min systemkamera, yeeeeey! Det blir inget ljud, men det är kul ändå.



Haha, tumnageln till videon just nu är ju bara... konstig. Har bytt den så det kommer bli en annan om några timmar.

/ Emelie ♥

low key

Aaaaahah. Jag känner mig uuuuutmattad! VARFÖR?

Igår såg jag Star Wars. Japp. Episod 4 till och med. Gustaf har tjatat hela sommaren om att jag ska se hans älskade Star Wars och nu gjorde jag det bara för att slippa hans tjat. Vad gör han då? Jo, han tjatar om att jag ska se resten av filmerna. 5 stycken. No way.

Och idag var jag och mamma på Ikea. Hon väckte mig jättetidigt (halv elva, skandal) och ville att jag skulle följa med henne till Ikea. Så då gjorde jag det. Jag köpte (eh, mamma köpte åt mig) en lampa. En vit som ser ut som en korv.

Bild? Okej då.




Imorse när jag skulle ha på socker på flingorna råkade jag ta saltkaret istället för sockret och hälla på. Om inte mamma hade sett det hade jag antagligen käkat flingor med salt på. Jag är alldeles för disträ för mitt eget bästa.

/ Emelie ♥

litäh frågähr

Tre namn jag lyssnar till: Emelie, Dillen, Semlan (folk gillar uppenbarligen att kalla mig för olika ätbara saker).

Någonting jag tycker om med mig själv: Min extrema coolhet. Eh. Mm.

Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är så jääävla slarvig, alltid är sen till allt och att jag är lite trögfattad ibland, hehe.

Detta är jag rädd för: Berg-och-dal-banor. Jag kan erkänna att den tuffaste jag har åkt är Larven på Furuvik. Det räcker liksom för mig.



Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, vatten, toalettpapper.

Tre saker jag absolut inte kan göra: Hjula, äta surströmming, tydligt se ansikten på avstånd utan glasögon.

Detta tycker jag om att göra: Vara störd och skratta.

Bästa känslan: Den man får när man inser att man inte har några läxor.

Värsta känslan: Ångest.

Detta har jag på mig just nu: En skitsnygg pyjamaströja med Nalle Puh på.



Favoritkläder: Geeeee miiiiig mjuuuukisbyxooor!

Favoritlåtar just nu: Bittersweet Symphony, Love is Noise, Lovekiller, I Will Follow You Into The Dark, Cry When You Get Older, Stereo Love... blablabla.

Stjärntecken: Våg!

En bok jag älskar: Breaking Dawn.

En film jag älskar: Titanic.

Favoritgodis: Pepprade döskallar. Skitsvåra att hitta.

Min längd: 166 cm? 167? Något sådant.

Jag tror på:
Tandfen.

Antal döda krukväxter i hemmet: Inga tror jag. Särskilt inte i mitt rum. De enda två krukväxterna är av plast eftersom att om de inte var av plast så skulle de vara stendöda.



Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En sengångare. Klart.

Just nu lyssnar jag på: Bittersweet Symphony...

Har du varit med i någon skolpjäs? En gång i trean. Jag hade en replik som jag kämpade stenhårt för att komma ihåg.

Hur många barn vill du ha? Jag såg ett program om förlossningar idag och mådde illa hela tiden. Jag kan säga att just nu är svaret helt klart NOLL.

Vilken musikstil tycker du mest illa om? Dansband. Christer Sjögren gör mig lika illamående som det där förlossningsprogrammet gjorde.

Har du busringt någon gång? Hahaha, ja.

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jag är skiträdd för höjder. Men jag skulle faktiskt kunna tänka mgi att hoppa fallskärm, verkar ascoolt. Såg en video där Meekakitty gjorde det och det såg sjukt kul ut.



Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Hm. Egypten? Tror jag. Jag har inte direkt MVG i geografi.

Vilken är din favorit bland tecknade serier? Jag älskar Family Guy.

Favoritpizza? Pizza är inte särskilt gott alls tycker jag...

Chips eller popcorn? Chips.

Har du rökt jordnötsskal någon gång? Aa, gjorde det igår med min polare Rogga.

Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice.

När åt du en hemodlad tomat sist? De enda tomatodlarna jag känner är mormor och morfar men jag vet inte när de senast la hemodlade tomater i salladen.

Har du kräkts offentligt? Ja. Mitt på gatan i Bulgarien.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jag tror inte att man bara kan titta på någon och bli KÄR. Det tar ett tag att bli kär. I alla fall för mig.

Vem var det du besökte på sjukhus senast? Morfar.

Hade du mycket hår som liten bebis? Avgör själv.



Ganska mycket. Eller vad vet jag, bebisar nuförtiden kanske har värsta Poodles-håret.

/ Emelie ♥

trött...

Jag är trött. Jättetrött. Hela dagen har jag varit det. Jag ligger bara i sängen och lyssnar på Bella's lullaby om och om igen. Ändå sov jag till ett. Liksom... jag borde inte vara trött alls.



Godnatt, typ.

/ Emelie ♥

jag ♥ elmify

Den här tjejen är genialisk. Snubblade över hennes kanal för några veckor sedan och fastnade. Underbart.


"You go Glen Coco!"


/ Emelie ♥

fotarN moa!

Idag var jag med Moa och Sofia, Moa skulle fota oss med sin nya najsa kamera. Sofia mådde dåligt så hon blev tvungen att åka hem, stackars Shrek. Därför blev det bara bilder på mig. Sofia mår bra nu igen i alla fall som tur är!



Ja... vad säger man? Nog för att man skrattar mycket när man är med Moa men vad fan skrattade jag åt här? Önskar att jag kom ihåg vad som framkallade ett sådant där garv, hahaha.



Ba: "såhär står jag varje dag, lutad mot en lyktstolpe mitt ute på landet."



Strippar mitt på en gångväg där folk kommer och går, det är också något jag gör dagligen.





NÄ, STOPP DÄR VA!

/ Emelie ♥

shrekliga hälsningar

Idag ska jag vara med mina mesar (LÄNK och LÄNK) och fota lite. Ba så ni vet.

/ Emelie ♥


msaspen

Nu har jag fixat Malins blogg. Hennes meny har hoppat ner, men det har ingenting med designen att göra, den har varit sådär ett tag. Jag tror att det är för att något av inläggen i mars-arkivet som är fel men har ingen aning om vad det är. Och jag vill inte radera alla hennes inlägg för att se om det stämmer heller, hehe.

Aja, klicka här för att titta på designen.

/ Emelie ♥

gah

Skulle fixa Malins design men stilmallen är helt konstig. Jag måste nog sätta in en ny. Blir galen, då kan jag inte göra headern idag!

Förresten så är en del av converseskon i moas header ditmålad, hahaha. I originalbilden var en del av skon utanför bilden.


Originalbild:






Trodde inte att det skulle gå, men det gjorde det, haha.

/ Emelie ♥

när jag ändå håller på

När jag ändå har lagt upp en gammal bild på bloggen idag kan jag ju lika gärna fortsätta på det spåret.



Älskar minen.



Födelsedagspresent!





Barbiebil i födelsedagspresent...



HAHAHAH.



HAHAHAHAHHAHAHAHA.



HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA.





Vadå? Hade jag glugg mellan tänderna när jag var liten? Nej? Va? Hade det fått plats en extra tand där emellan? Nej. Du måste blanda ihop mig med någon annan.



Jag sover fortfarande med den där pyjamasen. Lovar.



Jag och Linus. Snygg frisyr man hade.



Hej bebis. Hej pappas ögonbryn.



Hej bebis nummer 2.

/ Emelie ♥

HAHAHAHAHAHAH

Titta vad Moa har lagt upp på facebook!



HAHAHAHAHHAHAH. Guuuuuuuuud. Vad längesedan. Det där måste ha varit i sjuan. Eller kanske till och med sexan? Men fan vad liten jag var. Som en pinndvärg. Malin var typ 7 meter längre än mig och Sofia. Sjukt!

Jag tror vi hade någon loppis i gympasalen. Jag kommer ihåg Malins coca cola-grej som står där till höger. Eller var det Malins? Jag kommer ihåg den i alla fall. Den var najs.

/ Emelie ♥

moas blogg

Fixade nyss en design och gjorde en header till Moas blogg, kika på den! http://moagranstrom.blogg.se/

Älskar att http://designandmakeup.se gör gratisdesigner, sjukt snygga.

Skulle vara med Linn idag men vi kör på det imorgon istället, bajsväder som förstör hela tiden. Men imorgon skulle det bli lite bättre... enligt SMHI i alla fall.

Nu ska jag nog försöka fixa en ny header till Malin.

/ Emelie ♥

spåkulan

Ni vet den där spåkulan på facebook? Jag har blivit lite halvt besatt av den på senaste tiden. Fast den säger oftast helt obegripliga saker som jag inte fattar.

Den sa nyss: "Ett mobilsamtal kommer att göra dig förvirrad men lycklig."

Så nu förväntar jag mig ett mobilsamtal här! Ring och gör mig förvirrad och lycklig. Tack.

För några dagar sedan sa den att jag skulle få en dejt också. Joru, tack för den. Fast jag har faktiskt två dejter. En med Sofia och Moa ikväll och en med Linn imorgon. Om det nu räknas som dejter. Antagligen inte.


Jag har tråkigt. Jag måste städa, usch usch usch. Vill inte.





Mamma fotar mig som fotar pappa. D0min03ff3kt.

/ Emelie ♥

peek-a-boo



Vaaaaaaaar ääääääär Emelie? Vaaaaaaar kan hon vaaaaara?



TITTUT! Dääääär var hon!



Jag måste skaffa ett liv.

/ Emelie ♥

@ engstrandarnas place

Mamma, pappa, Linda och Sami sitter och planerar vår USA-resa nästa sommar. I like! Jag tror vi först ska till New York i tre dagar (AAH) och sedan till Orlando och kanske på kryssning i Karibien. Låter det najs? Eh.

JO, MEN VISST FAN LÅTER DET NAJS.

Ååååh. New York. Karibien. Universal Studios. Klad hest.

Synd bara att man måste vänta i ett helt år.

/ Emelie ♥

RSS 2.0