hjälp

Jag köpte ett nagellack idag också. Dock är jag lite rädd för mina fingrar nu. Läskig färg. Shrekfärg. He. He. He.


big fat no

Efter en tur på stan kan jag konstatera att klänning och kjol inte är något för mig. Det funkar helt enkelt inte. Jag känner mig dum bara jag tittar på en klänning. Det blev en t-shirt med tryck. Hehe. Vad annars liksom?

Det var Beatlestryck på tröjan jag köpte och när jag kom hem så satte jag på I Want To Hold Your Hand i biosystemljudgrejen. Sedan gick jag in på Louises blogg och då hade hon skrivit ett inlägg om The Beatles. Jag känner mig förföljd av dem. Snart kommer väl Paul McCartney och knackar på här.

 


i-land eller?

Ska hem till Sofia och fira nyår imorgon kväll med lite tjejer, blir grejt det. Ska ta med mig systemisen. Och kanske min lilla filmkamera. Vi får se. Hehe.

Efter noggrann genomsökning i min garderob kan jag förresten konstatera att jag fortfarande inte har något att ha på mig. Blir nog helt enkelt tvungen att gå ner på stan imorgon och leta på något. Gud vad jobbigt. Fast jag har ju faktiskt presentkort på H&M... okej. Bra. Nu kan jag sluta rota igenom min garderob som en cp-störd åsna. Det jobbigaste är bara att jag aldrig hittar något jag vill ha, är sämst på att köpa kläder. Tycker inte att det är särskilt kul heller. Bara ibland.

Vilka sjuka i-landsproblem jag har. Gud Emelie, skäms. Sluta.


hai

Är jag den enda som inte tittar på Victorias Secret-grejen ikväll? Överallt på facebook ser jag "VICTORIAS SECRET NU, YEYEYEYE." Jag ba jaha? Linn visade mig klipp från det för några veckor sedan, så jag har fått min dos av den där Victorias hemlighet nu, hehe.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit extremt nördig. Har spelat TV-spel med Gustaf. Thrillville. Vi spelade också datorspelet som jag fick av honom i julklapp. Älskar det. Det var väldigt praktiskt att ha honom som hjälp eftersom att han är så smart, han vet liksom vad man ska göra. Trots det behövde vi ändå använda walkthrough ibland... jag vet. Vi suger.

Jag har filmat en hel del idag också. Helt onödiga saker. Men jag måste ju använda min flipcam. Duuh.

Imorgon är det nyårsafton också. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Önska mig lycka till med det.

Skitsnygg tattoo som jag skaffade på Kreta i somras (fick den med en glass. Hade antagligen varit roligare om jag hade varit 10 år yngre). Jag saknar Kreta.

 


 

Försöker lista ut vad poängen med det här inlägget var. Kommer inte på något. Fanns ingen tanke bakom det. Bra där.


å gud

Tittade nyss på videon jag gjorde inatt. Jag var övertrött och mådde bajsdåligt när jag gjorde den, så nu när jag vaknade hade jag nästan glömt den. Älskar videon från graduation. Det var så sorgligt men ändå så bra.

Ååå. Dör, vilket bra år 2010 har varit. Nu ska 2011 bli lika bra. Eller bättre.


2010

Försökte hitta videoklipp och bilder från i år som jag aldrig har lagt upp någonstans. Hittade en del, bland annat en liten video där vi kastar upp våra blå mössor på graduation. Snyggt det.


you asshole

Jag sitter och gör en video. Jävla wmv-filer som inte funkar i mac, får något fel. Måste sitta och konvertera alla på dinosaurieadatorn. KUL. Fast ne.

Det ska i alla fall bli en video om 2010. För att det snart är nytt år. Och för att jag inte har något bättre för mig.

i like the way you move


4. "din dag"

Vilket skämt. Jag har inte gjort någonting alls idag. Det har verkligen varit fullständigt dött på alla håll, har inte haft någon kontakt med omvärlden överhuvudtaget. Är tjock i halsen och känner mig hängig så jag har mest bara legat i sängen och dött. Vill INTE vara sjuk på nyår. Inte, inte, inte.

Just det, jag har ätit pepparkakor också. Roligt.


En halvdålig bild från nyårsafton på Gran Canaria förra året.

fu


Herp derp.

3. "din första kärlek"

Först och främst: jag är sämst på att följa listjäveln som jag av någon anledning bestämde mig för att skriva, men OKEJ. NU KÖR VI.

Tredje grejen.

Såååå... det här kan bli lite svårt eftersom att jag aldrig har varit kär på riktigt. Men jag har svaga minnen av att det gick en kille på mitt dagis med blont krulligt hår som hette Adam som jag var "kär" i när jag var... 4 år? 5 år? Inte gammal. Vi gick på samma dagis och jag tror vi har en bild på oss två när jag är lucia och han är tomte. Orkar dock inte leta fram det.

Det var ju romantiskt, eller hur? Nej. Men vi var liksom 5. Och jag var ju såklart inte kär. Bara tyckte om honom.




Imorgon ska jag tydligen skriva om min dag. Kan ju bli lite jobbigt eftersom att jag för tillfället har 0 planer för morgondagen. Men det kan ju dyka upp något som är värt att skriva om. Not.

Nu ska jag sova. Stenhårt.

Jag och Julia provar mössor.

100media_imag014 (MMS)

Jag och Julia provar mössor.


emeeeliiieeee?

Jag är lite frånvarande här på bloggen just nu. Har upptäckt att mitt nya sims är mycket roligare än att blogga. Staden simmarna bor i är precis som New York. Och min sim har blivit kändis. En paparazzi vid namn Lenny följer numera efter henne överallt på stan med kamera och anteckningsblock. Lite udda.

Mitt liv är med andra ord rätt så händelselöst. Idag har jag spelat sims och haft lite filmkväll med Louise. Vi såg Zombieland. Den filmen är humor. Och Jesse Eisenberg är så söt att man vill äta honom. Fast hans huvud är konstigt upptäckte vi. Lutar liksom bakåt.


Här är grismagneterna. Trodde att man kund...

100media_imag013 (MMS)

Här är grismagneterna. Trodde att man kunde skicka två bilder. Det kunde man inte.


Firar jul för tredje dagen i rad med korth...

100media_imag013 (MMS)

Firar jul för tredje dagen i rad med korthus och perversa grismagneter.


Jag är ett geni. Enligt Elins mobil i alla...

100media_imag012 (MMS)

Jag är ett geni. Enligt Elins mobil i alla fall.


flip

Jag har fått en videokamera i julklapp. Därför har jag gjort en liten julvideo. Kvalitén blev mycket sämre när jag förde över videon till youtube, men det duger.


Vi är mätta och har julsiesta.

100media_imag012 (MMS)

Vi är mätta och har julsiesta.


Som ni ser så är Gustaf inte ett dugg nyfi...

100media_imag012 (MMS)

Som ni ser så är Gustaf inte ett dugg nyfiken.


Idag har jag lärt mig att jag inte tycker ...

100media_imag012 (MMS)

Idag har jag lärt mig att jag inte tycker om vinglögg.


luj dog

NU ÄR DET JULAFTON. Ska snart hem till mormor och morfar. GOD JUL.


Och ja, jag tänker helt klart ha tomteluvan på mig hela dagen.

Jag antar att de prickiga paketen är mina....

100media_imag012 (MMS)

Jag antar att de prickiga paketen är mina. Hehehehe. Ååå. Jag längtar tills imorgon.


julafton

Jag har hittat en några julbilder genom åren, haha.

Julafton, två månader efter att jag föddes, gölligt.

 

 

Morbror, kusin och jag.



Inte riktigt julbilder. Men ändå. Hehe.

aj. aj. aj. aj.

Ont. I. Magen.

JULAFTON IMORGON. Jag är taggad. Har inte firat jul på två år, men nu är det dags. Nu jävlar. Det ligger redan julklappar under granen här hemma, ska gå och klämma lite på dem senare tänkte jag, hehe.

Ska värma upp inför julafton med sushi ikväll. Och imorgon förväntar jag mig något helt fantastiskt i lucka 24 i chokladkalendern. Fast det gör jag varje år. Och blir lika besviken varje gång. Det är alltid en vanlig chokladbit med ett tråkigt mönster. Lucka 24 borde ju egentligen vara en jättestor chokladbit med värsta 3D-mönstret.


2. "dina föräldrar"

Mamma och pappa. Erika och Niklas. Also known as de två allra viktigaste personerna i mitt liv. De har alltid gett mig tak över huvudet, matat mig, sagt åt mig när jag har varit dum i huvudet, sett till att jag har ätit medicin no matter hur äckligt den har smakat (även om jag gömde kalciumtabletter i blomkrukorna när jag var yngre som pappa alltid hittade och blev arg) och faktiskt gett mig mitt liv. Även om jag inte direkt var väntad. Jag var ett såkallat "misstag." Låter hemskt, men mamma säger att jag var välkommen ändå. Så då var jag väl det.

Jag kan tänka mig att mina föräldrar är väldigt annorlunda jämfört med andra föräldrar. Ibland är de faktiskt barnsligare än vad jag och Gustaf är. De brukar brottas, jaga varandra genom lägenheten, reta varandra... ja, allt sådant som SYSKON gör. Fast de är inte syskon. Hoppas jag.

Igår hände något som var helt sjukt roligt. Jag måste berätta.

Pappa hade ritat en snopp på ett litet papper och lagt den på mammas tekopp eftersom att... inte vet jag. Det är bara hans humor (humor som jag, kanske tyvärr, har ärvt litegrann, hehe). Mamma ville hämnas och la därför lappen i hans matlåda. När pappa skulle äta sin mat i personalrummet på jobbet, med alla kollegorna sittandes runt sig så hittar han något konstigt i sin mat. Han tar upp det och säger "nämen, vad är det här för något?" och alla tittar på honom. De ser lappen samtidigt som honom. Och på den finns en snopp som kissar. Pappa fick skämmas och både jag och mamma fick skratta. Mycket.

Jag kan inte tänka mig någon av dem utan den andra och tror faktiskt inte att de någonsin kommer att skiljas, trots att nästan alla andras föräldrar är skilda. De passar ihop för bra, trots att de är så olika.

Jag älskar dem. Av många olika anledningar. Mest för att de är bäst.


oh egoina

Egoina skrev på sin blogg att hon hade lagt till en kille på facebook som hette Tung Phung. Hahahahaha. Dog typ. Så jag har också skickat en vänförfrågan.

Snälla Herr Phung, acceptera. Såg att en massa svenskar hade lagt till honom. Hahaha. Han måste ju undra varför.

 

 


 

 

Uppdat: Funderar på att lägga till den här killen också. Hm. Decisions, decisions.


julgran

Nu har vi klätt granen. När jag och mamma var uppe på vinden och hämtade pyntet så sjöng jag "I JUST HAD SEEE-E-EX!" Och mamma ba "SSSHH, NEJ. INGET SEX."

Haha. Har sett videon jättemånga gånger nu. Och jag skrattar fortfarande. Så bra. Titta på den i inlägget nedanför.





Snygga bilder. Mamma satt i soffan och tittade på när jag tog dem. Hon tycker också de är snygga.

Fråga förresten inte ens om masken som hänger bakom julgranen. Mamma och pappa har köpt den i Kina och tydligen så skyddar den oss, på ett eller annat sätt. Jag vet inte hur. Men mamma sa att kineserna hade sagt det. Så då är det väl så.

congrats on the sex


Hahahaha. Vafan.

1 "presentera dig själv"

Förnamnet är Emelie. Efternamnet är Hermansson. Ett ganska fult efternamn. Herman liksom, vem heter så? Jag är 16 år och avslutade första terminen på gymnasiet idag. Jag går media, eftersom att jag är nördig på det sättet. Älskar att hålla på med olika datorprogram som jag egentligen inte riktigt förstår mig på, och onödiga teknikprylar i allmänhet intresserar mig väldigt mycket.

Som person är jag lat och bekväm. Gillar inte att anstränga mig och för mig är träning högsta gradens plågeri. Mina föräldrar har aldrig heller varit särskilt sportiga, vi har aldrig åkt till fjällen på skidsemester eller gjort något annat sportrelaterat heller. Istället har vi åkt till varmare breddgrader och latat oss.

Jag stör mig på människor i allmänhet. Jag är ljudpolisen nummer 1, HATAR när andra smaskar, andas för högt, snorar, hostar, snarkar, rör sig, lever. Är otroligt lättirriterad. Hela min dag kan förstöras om någon råkar tugga lite för högt eller är förkyld. Blir GALEN på sådant.

Dessutom har jag otroligt svårt för att lita på folk. Jag kan inte bli vän med precis vem som helst, det går inte. Vissa blir bästa vänner med människor som de bara har känt i några veckor, men jag fungerar inte så. Det tar tid för mig att lära känna en ny person. Därför försöker jag vara väldigt rädd om de vänner jag har eftersom att jag tycker om dem så mycket och känner mig trygg med dem.

Jag är rätt blyg också. Ändå har jag aldrig riktigt förstått mig på min egen blyghet. Jag är ju inte blyg egentligen och i väldigt många situationer är jag helt oblyg. Men ibland vill jag vända mig inåt helt och hållet och gömma mig för världen. Då blir jag blyg.

Och där har vi mig i ett nötskal. Tror jag. Svårt att beskriva sig själv kan jag tycka, men jag försökte. Imorgon blir det ett inlägg om mina föräldrar. Där kan jag utlova ett intressant inlägg, hehe.


that list

Jag råkade åka till skolan en halvtimme för tidigt (har ALDRIG hänt förut, jag fick totalt hjärnsläpp idag. Mår inte bra. Ont i huvudet, mår illa, snorig. Ändå är jag varken magsjuk eller förkyld. FML) så jag satte mig vid en dator och gick in på Louises blogg. Där hittade jag en lista. En lista som var bättre än andra listor jag har sett. Ni vet, de som går ut på att man ska skriva något varje dag om sig själv. Sååå... jag tänkte prova det. Vi får se om det håller eller om jag lägger ner det efter en vecka. Men det kan ju vara kul. Eller något.

  • Dag 01 – Presentera dig själv
  • Dag 02 – Dina föräldrar
  • Dag 03 – Din första kärlek
  • Dag 04 – Din dag
  • Dag 05 – Din definition av kärlek
  • Dag 06 – Din bästa vän
  • Dag 07 – Ett ögonblick
  • Dag 08 – Din tro
  • Dag 09 – Dina syskon
  • Dag 10 – Den här veckan
  • Dag 11 – Ditt hem
  • Dag 12 – Ditt favoritminne
  • Dag 13 – Din favoritfödelsedag
  • Dag 14 – Något du ångrar
  • Dag 15 – Den här månaden
  • Dag 16 – Ett till ögonblick
  • Dag 17 – Någonting som gör dig upprörd
  • Dag 18 – Någonting som får dig att må bättre
  • Dag 19 – Någonting som får dig att gråta
  • Dag 20 – En första gång
  • Dag 21 – Dina rädslor
  • Dag 22 – Din favoritplats
  • Dag 23 – Någonting du saknar
  • Dag 24 – Dina framtidsdrömmar
  • Dag 25 – Ett sista ögonblick

vad är det för skit?

Vad är det för något som blogg.se har lagt till längst ner på alla bloggar? Bloggshoppen? What? TA BORT DET NU BLOGG.SE, TACK.

BIG FAT PHEW

Idrottsprovet avklarat. Inga rester. Klar. Finito. Redo för jullov.


Jag gav tomten en glöggflaska med lite photoshopmagi. Han såg törstig ut.

hahaha

Jag läste Tyras blogg och såg ett inlägg där hon bad folk att skriva sina pinsammaste minnen. Jag läste kommentarerna och den här var skitrolig. Det låter som något jag skulle kunna göra.

"Jag brukar inte tycka att saker är så pinsamma.. men denna gång var det fan pinsamt. Jag är 19 år, och detta var för nåt år sedan, alltså var jag väl 18-17. Ibland när jag är på bra humör så blir jag helt hoppig och stissig och sjunger och sånt (vem blir inte så iofs). Och så var jag helt bombsäker på att mamma och pappa satt i soffan i vardagsrummet. Så jag springer in dit och glider in på golvet a la tom cruise style och typ sjunger/skriker TJABBA TJENA HALLÅ! (som i nicke och nilla, eller nicke och mojje som gick på tv när jag var yngre). Men i soffan sitter pappa, men inte mamma, istället sitter en av pappas kompisar där och kollar väldigt förvirrat på mig och klämmer fram ett krystat hej. Och jag blir helt stum men klämmer också fram nåt i form av ett hej och rusar därifrån. Detta hade väl inte varit pinsamt om jag var tio år yngre.. Men så var inte fallet och pappas kompis måste ha trött att jag hade nåt allvarligt fel som hälsar på folk som jag knappt känner på det sättet!"

jag vill inte

Jag vill inte plugga till idrottsprovet imorgon. Jag vet att jag måste. Och jag vet att jag orkar. Men jag VILL inte. VILL. INTE. På riktigt.


wheezy waiter


världens bästa vänner!

Moa och Sofia hade gjort en bok till mig, hahaha. Såå sköna, älskar er! En sen födelsedagspresent. Jag skrattade så otroligt mycket när jag tittade i den. Bilder, kommentarer och en massa roliga saker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är så många sidor i den där boken att jag omöjligt kan lägga ut alla, det skulle bli världens längsta inlägg, hahaha. Men tack sötnosar! Bästa födelsedagspresenten!


VAAAAA?!

Gick tillbaka i arkivet till november förra året och hittade det här:

"Jag fick reda på en sak idag som jag höll på att dö av igår kväll. Jag var bara tvungen att få veta, annars hade jag blivit galen. Nu vet jag. Hahahahahaaa. Ska jag berätta? Nej, det ska jag inte göra. dum är jag i alla fall inte."


VAD ÄR HEMLIGHETEN?! Vad var det jag hade fått reda på???? Jag blir galen här. Jag kommer inte på det. Jag kommer att dö om jag aldrig kommer på det. Någon jag berättade det för som kommer ihåg? Haha. Gud, tänk om jag inte berättade det för någon. HUR SKA JAG DÅ KOMMA PÅ DET? DET HÄR KOMMER ATT ÄTA UPP MIN HJÄRNA.


Snälla säg att jag sa det till någon. AAAAAH. Löjligt frustrerande.

Nu ska jag träffa Shreksen. K BYE.

finito

Jag känner mig OERHÖRT duktig. Både naturkunskapen och reklamanalysen är klara nu. WOOOOH.

Ikväll ska jag träffa två besthestar, mina shreks. Äntligen något roligt efter allt pluggande den här helgen, ugh. Men det behövdes verkligen! Nu har jag bara omprovet i gympa kvar, sedan är det juuullov. Fast jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen. Men det kanske inte blir något mer, vi håller tummarna för det.

Förresten så kom jag på att min reklam om lotto inte var någon livsstilsreklam så jag gjorde analys på reklamen nedanför istället. Grymt tråkig.


nämen snälla åke

Jag ska göra reklamanalys på den här tror jag. Hahahaha. Klockren.


men åååå

Två dagar kvar i skolan. Tre saker kvar att lämna in. Måste skriva klart naturkunskapsuppsats, skriva en reklamanalys till mediekunskapen och plugga till omprov i gympa. Plugglördag. Kul. Fast ne.

KLICKETH!

Bild jag gjorde på grafen. Haha. Ful.

god jul

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

ÄLSKA JIBJAB. Hahahahahahahahahaha. Dör här.


"bam! you just came"

Säger godnatt med en nerimonvideo. Godnatt!


hahaha, åh tjejer

Blev våldgästad av Linn och Julia ikväll, alltid trevligt. Kom en duns mot mitt fönster och då var det Julia som kastade snö på det, hahaha.

Julia satt och skrev saker till folk på min facebook, hahaha herregud. Pinsamt eller? Nej, inte ett dugg. Sedan tittade vi i skolkatalogen och tittade på tjockisar på youtube. Fina tjejer det där!


just impulses, not enough

Jag har tänkt på en sak. Om man har en klädkammare. Har man inte en walk-in-closet då? Eller? För då har vi en sådan hemma. LYXLIRARNA ÄR VI.

Och om man målar en chokladbit vit... blir det vit choklad då? HAHA. ÅÅ, DEN VAR BRA.

Emelie har dålig humor, please bear with her (Snälla björn med henne. Hahahahaha. I just keep 'em coming).

Haha. Emelie Lautner, Sofia Stewart och Moa Pattinson. Och nej, jag vet att jag inte RIKTIGT har samma hudfärg som Taylor Lautner. Jag är ungefär lika blek som vampyrerna. Så det blev lite fail där.


grinig


‘Cause this is the me that I like to be
Charisma quick wit and charm
But that side of me rarely likes to be
In the face of causing harm
Can you see my fear as you disappear
Into someone else’s arms
Or are you unaware that the me you care for
Isn’t really me at all
This is me

brb, går och dör

Jag äter maxmat. Maxmat äter jag. Och så är jag rätt risig. Men det är okej.

Kan någon hjälpa mig att komma på ett anagram för Emelie Hermansson?! Hasse gav mig det i läxa. Varför? Jag vet inte. Han kom på att jag kunde heta Snorman i efternamn. Och det var ju... typ kreativt. Haha. Åh Hasse.

Jag har alltid undrat varför gamlingar har glasögonen såhär långt ner på näsan. Vad är poängen med det liksom? Eller har de glasögonen sådär långt ner på näsan? Eller är det bara tanter i sagor? GE MIG SVAR, NÅGON!!!


Datorkunskap. Vi gör EXAKT samma sak i pho...

100media_imag012 (MMS)

Datorkunskap. Vi gör EXAKT samma sak i photoshop som vi gjorde på grafen förra veckan. Jag har skickat in mitt. Slutar om 40 minuter Orka.


hm

Är det inte sjukt att jag fortfarande efter en termin på gymnasiet råkar skriva att jag går i 9A istället för MP1A på mina uppsatser?


döda mig

Om jag måste se EN TILL status på facebook där det står "Skicka ett nummer till mig via privat meddelande så skriver jag vad jag tycker om dig utan att någon vet att det är du."

Ja, men gud vad roligt. Alla vill ju läsa "79 - Jag känner inte dig så bra men du verkar jättesnäll!" Eller? Och är det inte sjukt att vi faktiskt skriver på facebook vad vi tycker om folk? Även om man hatar någon så tror jag inte att man kommer skriva "79 - HATAR DIG." Så lejm.

Förresten så saknar jag macen. Hatar min stationära.


doris

Tjenare Gösta, läget?!

Eh, vadå Gösta? NEE, JAG VET INTE.

Hahahahahahaha, ni förstår inte hur TRÖTT jag är. T-R-Ö-T-T. Har varit på badhuset och simmat med klassen idag. När man har badat blir man alltid alldeles mosig, och när man dessutom inet kan ANDAS när man är i vattnet så blir allt jobbigare. Jag kan inte andas när jag är i vatten. Inte under vatten, utan i vatten. Jag får som en bubbla i bröstet. Så därför har jag haft hicka nu ett tag eftersom att jag hade andnöd i en timme. Jag och Martina bubblade i bubbelbubblarn också. Det var skönt.

Snart ska jag bege mig till stan för att träffa Louise, så jag borde göra något åt mitt fuktiga hår. Så det ska jag göra nu. Var bara tvungen att checka facebook. Startade dinosauriedatorn bara för att kolla facebook och bloggen. Lillmacen är hos teknikern och blir uppdaterad. Förväntar mig att få tillbaka en alldeles skinande glad macbook imorgon. Mm.


Gustaf och jag kickar droidrumpa.

100media_imag011 (MMS)

Gustaf och jag kickar droidrumpa.


dvd-omslag

Lilla texten i mitten är för när man viker den. Hehe. Orkade inte göra baksidan...


okej dåååå

Folk gillar inte att det är lösenord här på emliah. Jag som hade tänkt att lösenordsskydda tills jullovet bara, men jag har fått protester. Så då tar jag väl bort det då, because I am such a mes. Men jag kommer nog ändå inte blogga så mycket, inte nu sista veckan i skolan i alla fall. Har saker i skolan som jag måste lämna in, så istället för att skriva på bloggen borde jag skriva på dem. Fast egentligen, om jag ska utrota boven i pluggandet, så ska jag ju sluta facebooka. Men det blir too much, så det går inte.

Vi ses kissekatter.

lösenord

Jag lösenordsskyddar bloggen ett tag. Orkar inte blogga. BLOGGPAUS, typ.

e-type

Jag gör naturkunskap och lyssnar på E-type. Hahahaha. Hans låtar bara skriker barndom och 90-tal, typ. Känns som att jag hörde hans låtar jämt när jag var liten. Antingen så var mina föräldrar hardcore E-typefans eller också så spelades de bara på radion sjukt ofta. Kass musik är det i alla fall. Russian Lullaby till exempel. Hahahahaha. Dör.


hahahaha, whaaat?

En kommentar på ett inlägg jag skrev i april? Hahahahaha. Fattar ingenting.


batra

Hittar ingenting med Johan Glans. Jävlar. Men det här är ju faktiskt lika bra. Ni vet när man skrattar så mycket att man till slut bara gapar utan att andas? Det är jag just nu.


citykor

Jag ligger i sängen och försöker hitta youtubeklipp med Johan Glans som jag inte har sett än. Har nämligen sett nästan allt med Johan Glans så det är lite av en utmaning att hitta nya saker. Har lust att skratta lite, mår inte så bra. Är inte snorig. Men huvudet värker och halsen känns konstig. Det är uppenbart att något är fel med mig, men det är inte så uppenbart vad det är för något. Har känts såhär i flera veckor, men nu börjar det bli värre. Blir knäpp på det.

Nu ska jag fortsätta min skattjakt (eller ska jag säga skrattjakt? Hahahahaha. Ibland är jag rolig alltså).

Titta på det här. Han kommer att få ditt hjärta att sjunga, jag lovar.


this is hardcore

Nu har vi bakat pepparkakor och gjort knäck och en massa andra goda julsaker som endast innehåller socker och fett. Har ont i huvudet. Allt känns jobbigt. Längtar till julafton. Är sugen på julmat.


Grumpy.


nästan sjuk

Jag är säker på att jag kommer bli sjuk. Är typ sjuk, nästan. Täppt i näsan, tungt huvud och lite ont i halsen.

Har slagit in julklappar och skrivit rim idag. Eller ja, rim och rim. Det mesta rimmar inte. Men det är awesome ändå, lovar. Palla rimma.

Jag spelar Like a G6 och Gustaf älskar det. ELLER HUR GUSTAF?!


2 år sedan

För nästan två år sedan praoade jag och Frida på katthemmet. Känns som att det var helt sjukt längesedan. Så mycket har förändrats sedan dess, känns väldigt konstigt att se den här videon. Jag kommer ju ihåg det, men det känns verkligen som att jag var en helt annan person då än nu.

 

Fulast i slutet när jag ba "kan du hoppa över dit?" och så gör den där kattungen det. Hahahaha. I'm like the cat whisperer.


det är lördag

Fick nyss för mig att det var söndag. Vilken ångest jag fick. Och vilken bra känsla när jag kom på att det var lördag. Inte mycket som slår helgkänsla. Phew!

Imorse vaknade jag förresten 6:20 med lampan tänd och kläderna på, liggandes ovanpå täcket. Jag råkade somna så igår kväll. Trodde att det var skoldag och tänkte "HUR SKA JAG ORKA GÅ TILL SKOLAN NÄR JAG HAR SOVIT SÅHÄR DÅLIGT MED LAMPAN TÄND????" men så kom jag på att det var lördag och somnade om. Trevligt trevligt.

Jag filmade en jätterolig grej tidigare ikväll, Gustaf låtsades vara jedi och slogs med ett lasersvärd (en rougeborste) men jag vet inte om jag får lägga upp det här. Han kanske dödar mig då.


jag köpte en jultröja idag

SÅHÄR SKA JAG SE UT PÅ JULAFTON. YEAH.


aldrig någonsin mer ska jag åka skridskor





Sådär ser mina knän ut just nu. Det gör ONT. Har ännu fler blåmärken, är alldeles fläckig på knäna. Jag ska ALDRIG mer åka skridskor, fyfan. Med mitt balanssinne är det ingen bra idé.

ändrade planer

Både jag och Sofia känner oss lite krassliga så det blir hemmakväll istället.

 

Nös nyss. Är på väg att bli förkyld tror jag (för första gången sedan augusti, har hållit mig frisk länge, woooh), ALLA runtom mig är sjuka. Mamma, pappa, alla i skolan, alla kompisar. Nu verkar det vara min tur. Har känts som att jag ska bli förkyld hela veckan, men det blir liksom aldrig mer. Önskar att det kunde bryta ut någon gång så jag slipper känna mig halvsjuk hela tiden.

 

På tal om att nysa så såg jag ijustines video för ett tag sedan, hennes öga var alldeles rött. Blodkärlen hade spruckit när hon nös, så varje gång jag nyser nu så tittar jag panikslaget i spegeln för att försäkra mig om att ögat inte har exploderat och blivit rött. Ååå, vad läskigt det vore. Skulle nog svimma av det.

 

 


the hat

Sitter och stillar mitt chokladberoende och lyssnar på Thom Yorke. Ska snart duscha och sedan hem till Sofia.


Idag sa pappa att jag passar i hatt. Har han rätt eller har han rätt, vavava?

I biltvätten. Woho.

100media_imag011 (MMS)

I biltvätten. Woho.


På Kicks. Jag känner mig verkligen inte he...

100media_imag010 (MMS)

På Kicks. Jag känner mig verkligen inte hemma här. Jag är nästan som en kille när det gäller smink, fattar inte så mycket. Game är bättre, hehehehe.


Gustaf och jag är på Game. Game = simshimlen.

100media_imag010 (MMS)

Gustaf och jag är på Game. Game = simshimlen.


jay vann

Åååå, Jay. Han såg extremt dramatisk ut när han stod därute på idolollonet och hade fått reda på att han hade vunnit. Och det blev inget hångel överhuvudtaget. En överdrivet neutral kram blev det istället. Kul. Not.

Ser idol eftersnack på hemsidan nu. Måste verkligen se om det där med Jay och Minnah är sant. Blir galen på det, Jays flickvän var ju i publiken!!! Ojojojojoj.


ramble

Jag har inte så mycket att blogga om idag. Har ätit kinamat och tittat på gamla avsnitt av Bella & Tyra Show (älskar att det inte är någon reklam som våldtar en innan avsnitten börjar längre), ska snart äta chips och choklad. Mitt liv är extremt ointressant as we speak.

Snart är det idolfinal också, Jay och Minnah. PARET. Undrar om de kommer börja råhångla på scenen. Typ när de väntar på svaret. Eller när svaret har kommit, under det obligatoriska förloraren-kramar-vinnaren-medan-det-regnar-konfetti-tillfället, fast istället för en kram så blir det en långtradare. Det vore kul. Avsluta idol med en skräll igen, förra året var det ju Eriks flickvän som gick upp på scenen och klängde på honom. Sedan slutade hon, men stod ändå kvar. Konstig stämning liksom. Man ba GÅ NER.


en tanke bara

Det känns som att jag är den enda i hela världen som inte har köpt en enda julklapp än. Överallt ser jag "bara en julklapp kvar nu!" eller "KLAR MED JUKLAPPARNA, WOOH" Redan i slutet av november verkade ju vissa redan vara klara med sina julklappar. Men ne. Inte jag.

Om jag ska vara HELT ärlig nu så tycker jag mycket mer om att få julklappar än att ge bort dem. Kom igen, det är ju jätteroligt att få saker. Och jättejobbigt att komma på vad man ska ge för julklapp för andra, och dessutom BETALA för dem.

På lördag ska jag i alla fall ner på stan och köpa julklappar. Ska försöka fixa alla då, så har man allt fixat. Är inte helt säker på vilka jag ska ge juklappar till, men vi får väl seeee.

Julklappscount: 8


PhotoshoparN har varit framme igen.

konichiwa records

AAAAH ROBYN. Dör över att praktiskt taget ALLA låtarna på ALLA delarna av Body Talk är perfektion.

Indestructible



Time Machine

 

 

Love Kills

 

 

Call Your Girlfriend

 

 

We Dance To The Beat

 

 

Get Myself Together

 

 

In My Eyes

 

 

Stars 4-ever


dålig dag

Vaknade på fel sida imorse. Var helt sjukt trött och ville bara fortsätta sova, MEN NEJ. DET FÅR MAN JU INTE GÖRA, DÖDSSTRAFF PÅ DET LIKSOM.

Sedan har mitt halvdåliga humör suttit i hela dagen. Och på gympan hade vi skridskor. HAPP. KUL. Fast nej. NEJ. Jag ramlade och ville helst grina och sätta mig på bänken och tjura. Men då hade jag fått frånvaro, och jag har redan alldeles för mycket frånvaro på gympan så var ju tvungen att plåga mig igenom det och ha ont. Och så skulle vi leka lekar. På skridskor. Och dra varandra. Jag var livrädd hela tiden.

Och nu när jag kom hem var jag på så dåligt humör att jag ville dö. Och då blev mamma typ arg eller sur på mig eller något. Och det hjälpte jättemycket. FAST ÅTER IGEN, NE.

Ibland är det skönt att ha en blogg. Och bara skriva ut precis hur bajs allt känns. Det är min ventilering. Och vill man inte läsa om hur bajs jag tycker allt är så kan man faktiskt kryssa rutan. Sådeså.


Bild från idag som gör mig på lite bättre humör. Jag skulle ta en bild och då satte Martina ner sin hand framför kameran. Handen ser lite ut som en rumpa. Ser ni det? Hahahaha. Bäst.

Naturkunskap. Sitter i biblioteket med Mar...

100media_imag010 (MMS)

Naturkunskap. Sitter i biblioteket med Martina. Hon har blivit osynlig. Hehehe. Fast ne. Gick ni på den lätta?! Hon är bara och hämtar en sak. Duh.


nya profilen

Jag har bytt till nya profilen på facebook nu. Jag ÄLSKAR den. Sjukt mycket bättre än innan, första gången något har förändrats på facebook som jag faktiskt gillat från första början.

Är helt galet hungrig också, så därför kan jag inte skriva en presentation om Skottland. Istället sitter jag i en fåtölj och myser med min nya profil.


Bild från igår.

snart

Pommesmun.


Äter pommes frites och funderar på viktiga saker. Ska jag göra naturkunskap? Ska jag byta till nya profilen på facebook? Är jorden rund?

Det känns ju faktiskt lite B att ha gamla profilen. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den nya. Den ser så konstig ut. Fast rätt snygg. Kommer antagligen byta så småningom, måste bara vänja mig först, ehehehe. Alla andra får vara försökskaniner och sedan gliiiiiider jag in och joinar.

husmorN

Lagar lite mat och agerar husmor idag, typ.

Vad har hänt med min mun?

 

Snabbmatshusmor alltså.


Photo shoot dårå.

100media_imag010 (MMS)

Photo shoot dårå.


coolingar


min apa kramar en banan

Vi jobbar i photoshop. Jag har kul. Apan har en banan. En ganska stor banan.

hahaha



Har graf hela dagen idag. Vilket betyder sitta hela dagen framför datorn vid photoshop. Det är faktiskt inte helt fel.

Jag sov i nio timmar inatt förresten, värt att omnämnas. Händer inte ofta. Men ÄNDÅ känner jag mig helt död idag, spelar fan ingen roll hur många timmar jag sover. Lika livlös ändå.

zzz

Jag har haft mysbyxor på mig i skolan idag. Det är ett tecken på att Emelie är rätt så jävla fettrött. Så nu ska jag sova. Godnatt.


En bild på mig i min pyjamas. Jag har skaffat en liten vit mustasch. Gullig va?

februari 2010

Sofia la upp en gammal video från vi var i hemlingby med klassen i nian. Jag blev nostalgisk. Så nu lägger jag också upp en gammal video. Så det så.

Hahahahahaha. Vilken ful video. Men lite söt. Jag tycker om den. Och så tycker jag om mina tjejer.


hm, okej då


Inte så illa som jag trodde. Bra. Det är bra. Gud, vad jag bryr mig alldeles för mycket om onödiga saker.

my new favourite thing to do




LUSSEBULLE MED PÄRLSOCKER ISTÄLLET FÖR RUSSIN. MMMMMMMMMM.

nej

Bild från Charlies twitter. Nej nej nej nej nej nej nej. Det där går jag inte med på.

the sickohouse

Eftersom att jag inte hade några rester i mediekunskap fick jag sluta tidigare. Ska till sjukhuset snart så jag sitter i kafeterian och väntar på att mamma ska sluta. Har tråkigt.

plågsamt gulligt


snor frågor från sofia

Eftersom att jag har tråkigt så fyller jag i en lista. 106 frågor. Så nu kör vi.

1. Vad heter du? Emelie Hermansson.
2. Vad kallas du? Dillen.
3. Vad vill du bli kallad? Rolf.
4. Födelsedatum? 19 oktober 1994.
5. Stjärntecken? Våg. En sådan som man väger saker på, inte en våg som finns i havet. Jag trodde det var en sådan våg som fanns i havet förut. Sedan fick jag reda på att det inte var så och blev besviken. Hur coolt är det att vara en badrumsvåg liksom?
6. Favoritmusik? Allt utom metal och hiphop.
7. Msn? [email protected]. Fast ne.
8. Troende? På sätt och vis.
9. Vart bor du? I Gävle.
10. Vad har du för mobil? Önskar att jag kunde vara ascool och säga iPhone 4. Men nej. Jag har en HTC Wildfire. Nästan en iPhone. Typ.
11. Har du en egen dator? Yes.
12. Har du någon bästis? No.
13. Har du något husdjur? En katt.
14. Sommarens planer? Suga i mig tillräckligt med D-vitamin för att det ska räcka hela vintern.
15. Vad älskar du mest? Min familj, mina vänner, choklad och sims.
17. Favoritband/artist? Robyn och faktiskt Chameleon Circuit just nu. Jag ♥ trock. Nästan.
18. En bra låt?



 

19. Namnsdag? JAG HAR INGEN. Jävla kalender som inte har Emelie. Jag har haft namnsdag en gång men sedan tog de bort mitt namn igen. Vet inte varför. De hatar bara mitt namn.
20. Vad skulle du vilja heta? Glenn.
21. Vad heter du på din msn just nu? emelie.
22. Hur många olika grupper har du? Helt SJUKT många! Nej, vadå grupper?
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Tyst. Jag har inte alls för höga krav.



 

24. Var skulle du bo om du fick välja? Jag vet faktiskt inte. Helst någonstans där det aldrig blir snöigt och kallt. Eller London. Eller New York.
25. Vad har du på dig? MYSBYXOR!
26. Har du något i håret just nu? Vad skulle det vara?
27. Vad har du gjort idag? Läst En Prinsessas Dagbok på engelska och fikat med Moa.
28. Hur mår du just nu? Är otroligt trött, trots att jag sov länge idag, och ont i huvudet.
29. Hur brukar du annars må? Som en glad gurka.
30. Har du några syskon? En lillebror.
31. Vilket är ditt favoritgodis? CHOOOOKLAAAAAD. Alla sorter. Men helst utan något i. Bara ren choklad.
32. Vad är det finaste som finns? Jag. Nej okej. Jag vet inte.
33. Vilken är din favoritdryck? Cola!
34. Vilket är ditt favorit tv-program? Tittar knappt på teve längre, men Pensionärsjävlar och Ung & Bortskämd är ju helt okej!
35. Vem är din förebild? Har ingen förebild.
36. Vad är bäst med dig? Att jag är så konstig.
37. Hatar du någon just nu? Jag känner ett starkt hat mot flera människor just nu faktiskt.
38. Saknar du någon just nu? Nja.
39. Är du allergisk mot något? Nej.
40. Hur många bilder har du lagt ut? Oerhört många.
41. Gillar du någon? Falukorv.
42. Isåfall vem? Fläskkotlett.
43. Vad är din civilstatus? Singel.
44. Är du homofob? Absolut inte. Det ordet borde inte ens behöva finnas.
45. Vad gjorde du igår kväll? Tittade på Eclipse.
46. Vilken är den godaste frukten? Banan och mandarin!
47. Den godaste grönsaken? Gurka med ketchup. Jag skojar inte, det är skitgott.
48. Och bästa bäret? Kan inte låta bli att fnissa lite åt den frågan, men jordgubbar.
49. Är du underviktig? Tror inte det.
50. Hur lång är du? 168 cm sist jag tittade.
51. Vad är du bra på? Att få konstiga idéer.
52. Något du tycker är kul? Johan Glans. Ingenting får mig att skratta som honom. Jag gråter, jag skriker, jag skrattar när han öppnar munnen.
53. Har du varit ute idag? Ja.
54. Vem ringde du senast? Hm. Mamma?
55. Vad var du senast arg på? Att mina jeans gick sönder när jag skulle sätta på mig dem. Blev förbannad.
56. Hur många hus har du bott i? 5.
57. Bäddar du sängen? Nästan aldrig.
58. Snarkar du? Vet inte.
59. Vem sov du senast hos? Oj. Hm. Det var ett tag sedan jag sov hos någon så jag är inte säker.
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nej.
61. Vad lyssnar du på just nu? Älsklingsrobyns låt In My Eyes.
62. Vill du tatuera dig? Skulle aldrig våga. Är rädd för nålar, plus att jag är rädd att jag skulle ångra mig efteråt.
63. Vilka sidor/program? Va? Skriver bloggar, precis som Sofia så blir allt bra. Nossleumas.blogg.se, louisewi.blogg.se, moagranstrom.blogg.se, forlinn.blogg.se, hanapee.blogg.se, http://nojesguiden.se/blogs/frans-strandberg.
64. Laddar du olagligt ner musik? Nej.
65. Vad stör du dig på? Kärlekspar som lägger upp egobilder på sig själva när de kysser varandra. Det går mig verkligen på nerverna. Fattar inte grejen.
66. Vad är kärlek för dig? Familj, vänner, sommaren.
67. Brukar du lyssna på hög musik? Så fort ingen är hemma.
68. Vad gör du om dagarna? Går i skolan, latar mig, äter saker, träffar vänner.
69. Tycker du om popcorn? LITE random fråga va? Men visst, popcorn är helt okej.
70. Vad är din favoriträtt? Grillat!
71. Har du skärt SKURIT dig nån gång? Nej.
72. Är du död? Verkar det så?
73. Är du osynlig? Ibland kan det kännas så.
74. Har du fräknar? Ja.
75. Har du posters på dina väggar? Nej. Har twilightaffischer i garderoben som jag inte vet vad jag ska göra med.
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? Engelska.
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? GYMPA. Hatar gympa.
78. Favoritloka? Naturell.
79. Älskar du din dator? JAAAAA, LILLA MACBOOKIE.
80. Är din dator bög? Min dator har ingen sexualitet.
81. Vilken är din favoritbok? TWILIGHT MATHAFACKA. (Jag vet faktiskt inte var mathafacka kom från. Lät roligt)
82. Gillar du bubblor? Ja! Jag skulle vilja ha en bubbelmaskin i mitt rum. Skulle vara bäst.
83. Bada eller sola? Sola kan bli rätt långtråkigt. Man blir ju faktiskt brun även om man badar så jag tar bada.
84. Åska eller sol? Sol.
85. Vinter eller sommar? Sommar.
86. Knarkar du? Nej.
87. Röker du? Absolut inte.
88. Dricker du? Jag vet inte om min halvsjuka njure skulle palla det, så nej.
89. Beroende av något? Choklad, facebook och bloggen.
90. Vem står dig närmast? Hela min familj.
91. Vad klarar du dig inte utan? Datorn.
92. Behöver du mer kärlek? Nej.
93. Är du natt eller dagmänniska? Natt.
94. Vem skrev du senast med på msn? Är nästan aldrig inne på msn längre, har inte det på booken. Men Sofia var det kanske? Eller Linn.
95. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Ingenting.
96. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? FRAMÅT. Helt klart. Vet ju redan vad som har hänt förut.
97. När ska du flytta hemifrån? Jag har ingen aning.
98. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Aldrig i livet.
99. Vill du ha barn någon gång? Kanske.
100. Hur stor säng har du? Jag vet inte vad måtten är, ärligt talat.
101. Vill du ha längre/kortare hår? Längre. Alltid längre.
102. Gillar du Schlager? Nej.
103. Har du en dålig hårdag idag? OM jag har.
104. Favoritfärg? Ååå, jag vet inte. Beror ju helt på.
105. Dagens händelse? Har inte hänt så mycket idag, förutom fika med Moa på kvällen.
106. Vad är klockan nu då? 23:28.


moe

Grejt att träffa Moa igen! Vi satt på Waynes och pratade i några timmar, mys. Sa åt henne att börja blogga mer också. Så nu har hon gjort det. Klicka här för att komma till hennes blogg! Jag har fixat designen. Coolt coolt coolt.

Nu borde jag läsa engelska eller göra naturkunskap eller så, men jag orkar inte. Gör det imorgon. Eller senare ikväll... börjar ju faktiskt elva imorgon. Så lite längre kan jag ju vara uppe. Faktiskt. Hehe.

Wow. *PoEtIsK bIlD bA*


alien

Min dag har bestått av tacos, min engelskabok och typ... ingenting mer. Nu ska jag snart bege mig ner på stan och träffa Moa som jag saknar jättejättemycket. Har inte träffat henne på alldeles för länge.


too colorful to conceal


Är på dåligt humör och skittrött. Och irriterad. Och arg. Och sur. Och så vidare.

Det där är jag just nu. Typ.

love

Jag såg hela Alex Days serie där han läser Twilight på youtube och började ifrågasätta varför jag älskar böckerna så mycket som jag gör. Jag menar, de är ju faktiskt riktigt löjliga. Meeen... jag kan ändå inte låta bli att älska Twilight efter att ha sett tredje filmen igen. Ååååh, jag älskar det. Fast extramaterialet är bäst, av någon anledning. Så var det med New Moon också. Det som är mest intressant pågår bakom kulisserna.


Tittar på extramaterialet till Eclipse. I ...

100media_imag010 (MMS)

Tittar på extramaterialet till Eclipse. I den där scenen står Bella bredvid Jacob när han är varg. Och sådär såg det ut när det spelades in. Jag hade rullat runt på marken och skrattat om jag var Kristen Stewart.


Hemma hos Linn.

100media_imag010 (MMS)

Hemma hos Linn.


AAAAH

Jag hoppade bokstavligen talat upp och ner framför hyllan när jag såg det här. Har inte sett den sedan i somras, kommer knappt ihåg den.

 

Såg Idol-Alice på Ica Maxi också förresten. Hörde en röst jag kände igen helt sjukt mycket, vände mig om och OJ, där står Alice och pratar i telefon. Ska kolla hennes blogg ikväll och se om hon skriver om att hon har sett den legendariske Emelie Hermansson på Ica Maxi i Gävle. Kommer antagligen hända. Fast ne.

det har aldrig gjorts något bättre svenskt program

Jag skrattar tills jag grinar och har andnöd när jag ser de här klippen från Kvarteret Skatan. Jag vill att de ska börja göra serien igen, så otroligt bäst.

 

 

 

Alltså, det är så random att jag dör. Älskar det.


I feel bad

Jag får dåligt samvete av att plugga till provet vi har om växthuseffekten imorgon. Får lust att börja sortera, sluta åka bil och sluta äta nötkött och ris. Det värsta är att jag har ätit både ris och nötkött idag, åkt bil och lagt plast och papper i samma sopkorg. Gah.


bloggeli blogg blogg

Emelie, hur mår du nu efter det där HEEEMSKA blodprovet?

Jo tack, bättre. Har lite ont i fingret och så, men annars så känns det faktiskt helt okej. Hur mår du själv?

HÄR ÄR DET JAG SOM STÄLLER FRÅGORNA. INTE DU.

Jaha, men förlåt då.

Vad händer imorgon då? FREDAG LIKSOM, WUUUUUUHUU!

Skola. Gympa, ugh. Och sedan datorkunskap som jag kommer avlida på om vi ska jobba i excel igen. Efter skolan blir det nog myskväll med en kompis eller familjen.

Jaha, inget vilt partande på schemat alltså?

Nej.

Tönt.

Amen durå.

min farmor i ett nötskal

Hahahahahaha, hittade det här klippet i photobooth. Dog typ av garv. Jag och min kusin håller på med effekterna med photobooth och så tittar farmor och... åh gud. Hahaha, typiskt min farmor att säga sådana där saker.


phobia

Jag var på sjukhuset idag. De skulle ha tester för att se hur min njure mår. Det var inte alls lika illa som vanligt, annars brukar jag få flygplan, röntga och ta flera rör med blod. Men idag behövdes det bara ett litet blodprov. Det var ändå tillräckligt för att stressa upp mig så att jag fick svimkänsla. Allt blod försvann från huvudet efteråt, jävla blod skit aaaah. Svartnade inte för ögonen i alla fall.

Jag hade tänkt att gå tillbaka till skolan efteråt men jag skakade jättemycket och så kändes det som att jag flög (otroligt obehaglig känsla, bwaaah) så mamma skjutsade hem mig. Så nu ska jag vila lite. Känner mig lite illamående och spänd, lär försöka få i mig mat ändå. Fick en glass på sjukhuset. Det är det enda som är bra med sjukhuset, att man får godis och grejer när man känner sig svimfärdig där, hehe.

Tänk att ett sådant litet blodprov får mig att må så dåligt. Hatar blod, värsta som finns.


det regnar popcorn

Fast ne. Det är bara jag som har poppat popcorn. Känns som att jag är med i den där filmen där det regnar mat. Ni vet, Det regnar köttbullar. Fast med popcorn.

 

Var jättesugen på pepparkakor, men dem hade Gustaf ätit upp. Sedan blev jag sugen på mandariner men dem hade jag ätit upp. Så då gjorde jag popcorn.

 

Nu är jag sugen på nudlar också. Jag behöver hjälp.

 

Jag knarkar Chameleon Circuit just nu. Önskar att jag hade sett Dr Who bara. Såg en trailer på youtube en gång, verkade... inte så bra.


Nedräkningen har börjat.

100media_imag009 (MMS)

Nedräkningen har börjat.


1 december

Första december idag. Jag fattar det inte. Jag är fortfarande inställd på sommar, även om jag börjar tycka att det ska bli lite mysigt med jul. Jag har inte haft någon RIKTIG julkänsla än, trots att det står ljusstakar i alla fönster och jullistan på spotify är fixad.

Idag har vi graf hela dagen, helt okej. Vi har återskapat annonser i indesign och lärt oss om PDF-filer. Fast jag vill gå hem, är på dåligt humör. Har ingen lust att göra någonting alls.

Goddag herr Återskapad Annons. Fast jag ska nog ändra rubriken. Fult typsnitt.


Bättre? Åååååå, jag vet inte.

Uppdat: Blev första typsnittet med andra färgen. Blev det bra? JA EMELIE. DET BLEV BRA. SLUTA ÄNDRA SAKER NU, DITT SÄR.

RSS 2.0