eclipse

Idag har jag badat i havet. Och igar. Det var varmaste dagen hittills idag, har sett att det ar ratt varmt i Sverige nu ocksa.

Idag eller igar eller nar sjutton det var hade Eclipse premiar. Och jag skulle ha varit dar. Jag och Sofia ska ga direkt nar jag kommer hem, japp. Jag har dott hela dagen. IIIH.

Vi aker hem om tre dagar. JAG VILL INTE. Samtidigt som jag vill jattemycket eftersom att jag kommer fa se Eclipse. Nu maste jag ga for jag har exakt 50 sekunder kvar pa mitt kort.

/ Emelie ♥

aaasch

Idag blev det poolhang. Ett helt gang finnar och norrman har ersatt gruppen med utvecklingsstorda. De har tagit over poolen och flyter runt pa sina badmadrasser som ett pack knubbsalar. Och ungarna leker hela tiden dunken. Sjalvklart precis nedanfor var balkong, var annars? Dar det later som mest, dar finns vi!Kille som ar skitglad over att fa vara med pa bild. Uppenbarligen.Tjej som inte alls har fatt nagra fraknar i solen. Helvacker solhatt har jag ocksa forresten. Det ar mammas men jag far lana den for jag har brant harbotten, snyft.Kille som inte alls gillar kaffet pa Starbucks. Han blir absolut inte filmad av mamma och den filmen kommer INTE komma ut pa internet heller.Hahahahahaha.

Det tar alldeles for lang tid for bilderna att laddas upp sa nu far det racka. Har bara en kvart kvar pa internetkortet jag kopte for 4 vardefulla euros for 45 minuter sedan. Gah.

Nu ska vi spela spel. Fragesport. Onska mig lycka till.

/ Emelie ♥

kreta

Idag var vi pa stranden. Ye.

Jag hade en massa att blogga om tidigare, men nu har jag glomt allt. Bra dar.

Jag tror att mongisarna har akt hem nu. I alla fall nagra av dem.

/ Emelie ♥

iskall dusch

Duschade nyss. De varmer vattnet med solceller har, och om man inte duschar forst sa far man duscha iskallt. Pappa tar ALLTID duschen forst. Sa det blir kalldusch for oss andra. Man delar ju liksom vatten ocksa och de utvecklingsstorda ar ju sa manga sa de tar mycket vatten.

Idag var det forresten en av dem som fick utbrott for att hon inte ville duscha. Da bestamde sig han som sa Peter Joback for att upprepa for sig sjalv att Marie, hon var tjurig av sig. Jag undrar nar de ska aka hem egentligen. De ar ju alltid nedanfor var balkong ocksa, vi liksom drar dem till oss verkar det som.

Idag var vi pa en paradisstrand. Vi akte dit i bergen. Det ar laskigt att aka bil med ett stup bredvid. Men utsikten ar fin.

Imorgon blir det stranden vi var pa igar. Najs najs najs.

Nu ska jag ga for det ar nagon kille som vill anvanda datorn.

/ Emelie ♥

HAHHAHAHAH

Nu tog killen som jobbar har med tjejen in i ett rum och hanglade. Som om det inte hors liksom...

/ Emelie ♥

tjuvlyssnare

Idag har vi hyrt bil och akt runt pa Kreta. Vi har sett en kyrkogard med en massa gravar med soldater fran andra varldskriget och badat pa en strand som tydligen var kand. Jag hade plattat haret innan, kandes ju lyckat. Efter att ha badat var det jattelockigt igen. Och sa var akte vi till Chania. Jag kopte ett par solglasogon, raybans, fejk sa det visslar om det men de ser ju akta ut i alla fall, hehehe. Vi fikade pa Starbucks ocksa, valdans najs.

De utvecklingsstorda ar kvar, en av dem pratar med sig sjalv hela tiden, och igar kvall sa han: "NU KOMMER PETER JOBACK, VAD GOR HAN HAR?" Skum. Sedan upprepade han for sig sjalv att det var midsommar, som om han inte skulle komma ihag det om han inte sa det 10000 ganger i rad.

Det star en tjej vid disken och snackar med killen som jobbar idag. Hon ba: "I want to ask you something but I can't..." Och nu haller jag pa att do. Vad ar det hon inte kan fraga? Jag slar vad om att jag ar mer nyfiken an den dar killen. Och nu fragade hon varfor han tittar pa henne sadar. Och jag vill titta hur han tittar pa henne men kan inte. Det kanns for konstigt att glo, det ar bara jag och dem harinne. Obekvamt. HAH. Nu snackar de om aldersskillnaden mellan dem. Tjuvlyssnarn.

Det har varit mulet idag. Hoppas pa sol imorgon!

/ Emelie ♥


stressarN

Jag lever. Men pappa har brattom till restaurangen. Han ar fet och maste ata. Sa jag maste ga. Tjarra. Jag ska vara cool pa restaurangen.

/ Emelie ♥

ensam... typ

Ar helt ensam i lobbyn. Forutom en gubbe som sitter bakom disken och glor. Jag vet inte om han jobbar har eller vad han fyller for uppgift. Han sitter dar i alla fall.

Idag regnade det. Ja, det ar sjukt. Det regnar i princip aldrig i grekland pa sommaren. Men jo. Nar vi ar har, da regnar det som fan.

Men sedan blev det bra vader igen och allt var allmant skitbra igen.

Jag har inte kunnat bada an (mja, ni kan nog rakna ut varfor, om ni har en hjarna), skittrist. Men idag skulle jag doppa benen i barnpoolen. Inte mer an sa, bara svalka lite. Tror ni inte att jag halkar i poolen da? Jo, det ar precis det jag gor. Som det klantiga retard jag ar. Med shorts och allt. Tror ni jag fick skrattanfall da? Tror ni Gustaf fick det? Smidig tjej man ar.

Forresten ar det en av de utvecklingsstorda (eller mongobongosarna) som hummar hela tiden. Helt meningslosa ljud. Samtidigt som han luktar pa sin hand. Han gar liksom runt och later "HHHMMMMMMM... HHHMMMMMMMMMMMMM". Han gar numera under smeknamnet "Hummern".

Nu ska jag ga och var annu coolare an igar.

⁄ Emelie ♥


kreta

Det fanns internet på hotellet. YEY. Dock ar det hela tiden ko till datorn, så det ar lite svårt.

Det ar ett gang har på hotellet med utvecklingsstorda, de ar sammanlagt 40 pers. Phew. Idag hade de kalas och sjong alla sånger man mojligtvis kan sjunga nar någon fyller år. Och någon fick typ anfall i restaurangen och borjade skrika och bita på sin hand. Personalen var inte helt bekvama med det. Och alldeles nyss satt en av dem har i lobbyn och var asforbannad over att maten smakade skit. Han pratade med sig sjalv och sa att svensk husmanskost var det anda som var bra. Nu kom han tillbaka. Ops.

En av dem har hjalm också. Snykkt.

Det ar varmt och skont har i alla fall, det var jattevarmt igår, idag var det lite svalare.

Nu ska jag gå och vara cool.

⁄ Emelie ♥

12 timmar

OM 12 TIMMAR ÄR JAG PÅ KRETA. Mamma och pappa väcker mig halv 4 inatt och då drar vi till Arlanda. WOHOOO.

Ante var här och hälsade på och sa hejdå innan jag åkte, därför finns det ett väldigt skumt inlägg här nedanför.

Hoppas att det finns internet där. Men även om det inte finns så överlever jag! Jag har med mig mobilen så SMSA INTE! Då får jag betala för det.

Nu drar vi! Tjooo!/ Emelie ♥

förra inlägget skrevs av ante

Ante är konstig.

/ Emelie ♥

Min hjärna består av Hästfibrer

Dom hittade jag i förrgår när jag var på sightseeing i Madaplaskar.
Jag stoppade in dom genom näsan, det gjorde ont.

God jul och snart är det midsommar.

Fiskmås

/ Emelie ♥

höhöTräffade Daniel nyss. Han hade köpt cola och spiralsugrör. Jag vet, jag tycker också att han är normal.

/ Emelie ♥

elefanttekannanHöhö, ni kan aldrig gissa vad hon fick. Kan ni, kan ni, kan ni?

En elefanttekanna och en buddastaty. Hahaha. Pappa gav mig och Gustaf ansvar för presenten... hehehe. Vi höll på att garva ihjäl oss åt tekannan för att den var så skön. Så vi köpte den.Födelsedagshatt.Elefanttekanna x2. Den ser lite malplacerad ut bland vår greklandpackning. FÖR INATT DRAR VI.

Jag hoppas att det kommer finnas tillgång till internet där, annars kommer jag vara helt isolerad från resten av världen i två veckor. Det skrämmer mig lite.

/ Emelie ♥

gårdagen

Igår träffade jag Sofia och Moa på stan. Vi hade tänkt äta lunch och bowla. Vi åt på subway och sedan gick vi till bowlingen. Sommarstääängt. Kul. Så då gick vi till bion. Stääääängt. Då började vi fundera på vad man kan göra i lilla skitstaden Gävle egentligen. Fängelsemuseet typ. Sofia var rädd för fängelsen så hon vägrade. Det fick bli furuvik. Vi tittade på apor och klappade getter. Moa döpte en liten get till Tutten. Och så var det någon orangutang där som fick dampanfall. Moa och Sofia sket på sig, haha./ Emelie

HAPPEH ATTACK!!!!Kolla vad jag hittade på min dator! Helt sjukt. Jag älskar den här jävla låten. Jag la upp videon som Charlieissocoollike har gjort för några veckor sedan. SHIT. Hur kan den finnas på min dator? Fattar ingenting. Den måste ha funnits där från början./ Emelie ♥

major cravingsJag vill haaaaaaaaaaa. Respekt liksom att gå runt med en jellyfish-tröja liksom. AV JULIAN SMITH. Yee.

/ Emelie ♥

ååååååååh

Världen hatar mig idag. Malins kodmall är dum.

Nu ska jag bara försöka kontrollera mig så att jag inte raderar hennes blogg av ilska.Här är Malins header. Den blev lite suddig på bloggen för att den var fel storlek, men det var skitsamma.

/ Emelie ♥

arg

Min dator har ADHD tror jag. Något koko är det med den i alla fall. Sims krånglade för mig och jag blev blixtarg som jag blir när saker och ting går fel. Det slutade med att jag avinstallerade det av ren ilska. Japp. Samma sak med min jävla dvd-spelare på datorn. Den avinstallerade jag för längesedan i ett annat anfall. Efteråt känner jag mig lugn eftersom att jag lyckades förinta det som jag var så arg på. Jag vet att jag kommer få panik snart, men det tar jag hand om då.

Nu ska jag fixa Malins blogg!

/ Emelie ♥

klassresa, wohoTitta i 480p, mycket bättre kvalité!

/ Emelie ♥

bree tanners andra liv

Jag hittade en bok om Bree Tanner i Eclipse i fredags. Den nyfödda vampyren som är med i Victorias armé och kapitulerar under striden. Jag var tvungen att ha den. I helgen läste jag den, och jävlar vad Twilight är bra!

Man kan ju tro att det är Edward som gör hela historien, men så är det inte. Jag upptäckte att historien var intressant utan honom.

LÄS DEN!
/ Emelie ♥

jag har

Jag har varit i stugan i två dagar. Jag har köpt drömjobb-expansionspaketet. Jag har fått jättemånga myggbett. Jag har fått ett makro-objektiv till kameran. Jag har brutit av en nagel.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag gå till affären. Om ni ville veta.

/ Emelie ♥

HAHAH

Jag sitter och tittar tillbaka i arkivet i bloggen och hittar en massa kul. Tänk att det kan vara så underhållande såhär mitt i natten.Bild från november 2009 som jag skrattade åt ett tag. Ful man är.

Här är också från november:"Jag tittade på den här bilden och upptäckte en mystisk person med roligt hår i bakgrunden. Kanske inte alls viktigt egentligen, men jag bara undrar vem det är. Jag kommer inte ihåg henne. Framför allt var det håret som jag ville visa upp. Det var roligt."

HAH.När jag hade varit i farmor och farfars stuga i maj förra året tog jag en bild på farmors mobil som hade tejpbitar med telefonnummer på baksidan. Farmor var här igår och jag kan meddela att hon har en ny mobil som är lite smalare, men hon har ändå en post-it-lapp på baksidan! Jajamen.Dörrarna till vår förra lägenhet. Ja, vi hade två dörrar. Bredvid varandra. Ganska sjukt. Riktigt fula dörrar också. Åh, vad jag INTE saknar den lägenheten. Alla grannarna var pyskade. En kille med ordentliga psykiska problem som samlade matkartonger i fönstret (på slutet hade han ca 30 matkartonger staplade ovanpå varandra), ett par galningar som sprang runt ovanför oss och spelade hög musik och en kedjerökande äckelkråka under oss. Härliga tider.

Jag läste inlägget jag skrev för exakt ett år sedan. Det stod att jag hade varit på K-rauta med mamma. Skumt. Idag gick jag till K-rauta med Malin för att hälsa på Sofia och hennes jordgubbsstånd (ehehe). Jag måste nästan gå till K-rauta 11 juni 2011 också, för att hålla traditionen vid liv liksom.

/ Emelie ♥

hej edwards hus

Dagen har spenderats med ingen mindre än Malin. Vi har fixat till hennes blogg lite, hälsat på jordgubbsförsäljaren Sofia Samuelsson, ätit hennes jordgubbar och varit på bio. Malin, den skitungen, åker till USA på söndag och stannar där tills augusti. HON SKA TILL FORKS FÖRRESTEN. FYYYYY, vad orättvist. Edwards hus finns liksom där. Och jag vet att Edward inte finns på riktigt, men huset de spelade in i finns där.

Såhär står det på någon hemsida:

"The Cullen House is next door to the Police Station; the two story home to the left. It is a beautiful bed and breakfast, and they are used to the "Twilight" tourists and have a whiteboard where they tell you where the Cullen Family is that day."Hallååååååååååååå?! Vill jag åka dit eller? *NICKA NICKA NICKA*

Och Sofia ska till Italien och besöka "Volterra". Det är ju inte Volterra, men de låtsades som det i New Moon, hehe. Så extremt orättvist.

Men jag ska i alla fall till Grekland. Där har de... eh. Ingenting twilightrelaterat, men de har faktiskt mycket sol. SÅDESÅ.

/ Emelie ♥

julian smith är alltid klockren/ Emelie ♥

no more 9A...

Allt känns bara hemskt. Alla (läs: alla tjejer) grät floder på estraden. Och sedan grät jag ännu mer i bilen på väg hem för då var det ju liksom slut. Helt slut. Jag som till och med kommer ihåg när jag och mamma gick till skolan första dagen i sexan och jag var så nervös att det kliade i tänderna.

UUUUSCH. Jag måste ändå hålla kontakten med de flesta, bara tanken på att tappa all kontakt får mig att börja gråta igen. Nej, jag kan inte gråta nu. Det är en massa folk hemma hos oss och firar den här sorgliga dagen. Jag vill mest bara lägga mig under täcket och grina ihjäl mig.

Vid sjutiden kommer Malin hit och då åker vi hem till Sofie för lite grillning med alla tjejerna i klassen! Eller kanske killarna också... nej, jag vet inte. Tjejerna kommer vara där i alla fall! Och det är sommarlov! Okej, det kanske kan bli bra det här ändå. Men glad, det kan jag inte vara idag.

/ Emelie ♥

rubrik som jag inte kan komma på woho

Balen var mucho rolig igår. Har dock träningsvärk av allt dansande idag, döm mig inte. Jag är otränad, JA. Det var fler än jag som hade ont i vaderna idag, så jag behöver inte känna mig inte ensam i alla fall.

Nu sitter jag och tuggar tuggummi och lyssnar på Britney Spears. Fjortis? Jag? Aldrig./ Emelie ♥

töntar

Nej, Sofia och jag är inte alls övertaggade över att få se förhandsvisningen av Eclipse på MTV Movie Awards./ Emelie ♥

HUR KAN JAG HA MISSAT DET HÄR?!?!??!?!??

Det är bal ikväll och jag borde duscha. Istället sitter jag och dreglar på The sims 3:s hemsida. Det finns The Sims 3 Drömjobb. HUR KAN JAG HA MISSAT DET? EMELIE. DIN NÖT. Man kan styra dem på jobbet och allt. AAAAH.

Jag hade missat ett prylpaket också, men det är inte lika viktigt. Och den här veckan tror jag att The sims 3 Ambitions kommer ut. Ingen aning vad det är, ska kolla upp det.

Jaha. Hm. Det verkar vara samma sak. Drömjobb och ambitions. Jahapp. Jag måste ha det./ Emelie ♥

AAAAAAH

MAN KAN TITTA PÅ RÖDA MATTAN PÅ MTV MOVIE AWARDS LIVE, JAG DÖR. Hur ska jag kunna gå och lägga mig?Några papper blåste iväg, höhö. Lättroad man är. Undrar när kändisarna kommer...

Uppdatering: Jaha. Kändisarna kommer runt två. Dags att sluta vänta då kanske.

/ Emelie

meningen jag aldrig trodde att jag skulle få höra zach efron sägaÄlskar det.

/ Emelie ♥

är det bal snart eller?Imorgon är det bal. Sedan slutar vi grundskolan. YEY. Och nay. Men det blir nog bra! Tror jag.

/ Emelie ♥

guiltyEhm. Jag och mamma var på stan idag. Vi hade ungefär 100 påsar med oss hem. Köpte två par skor, klänning till avslutningen, kofta till det, en koftagrej till balen, en hoodie, en massa linnen, en väska... ja. Jag orkar inte räkna upp allt. Många påsar blev det i alla fall.

/ Emelie ♥

åh(land) min gud

Kom hem från Åland för några timmar sedan. Min kamera gick sönder ungefär tre minuter efter att vi hade gått på bussen på väg till Grisslehamn. BRA JOBBAT. Fast kameran funkade, men objektivet var alldeles fuckat. Och nu när jag kom hem så fixade min mamma det. Hon har en tendens till att kunna fixa varenda liten sak i hela världen endast genom att knäppa med fingrarna. Nej, men hon vickade lite på fokuseringsmojängen som hade fastnat och så VIPS SÅ FUNGERADE DET IGEN. Hon är sjuk.

Så nu fungerar kameran. Däremot har jag inga bilder. Har filmat ganska mycket med mobilen (= inte bästa kvalitén, men det duger), men är alldeles för trött för att kunna fixa något. Jag är så trött att ögonen helst vill strejka helt. Åland var skitkul i alla fall. Så mycket kan jag säga för tillfället.Hittade en ålandsflagga som kunde fladdra. He he he.

/ Emelie ♥

ahahhaahhaahahha

Daniel gjorde nyss min kväll./ Emelie ♥

många måsten

Jag måste...

...städa mitt rum.
...packa väskan för Åland imorgon.
...torka håret.
...ladda batterierna till kameran.
...köpa skor till balen.

Så hejdå./ Emelie ♥

höhö

Här är vår NO-film. Om vatten. Hehe./ Emelie ♥

i've got nothing, can't you see me baby, look into my eyes, see i'm acting crazy

Åå, jag älskar den här låten. Gjord av Charlieissocoollike. Han kallar den för en "extremely cheesy popsong". Det är bäst. Jag kanske har lagt upp den här på bloggen förut, men skitsamma. I sådana fall lägger jag upp den igen!/ Emelie ♥

sjuk tjej

Jag gick till skolan igår. Det var nog ett misstag. Men jag KUNDE bara inte stanna hemma, vi skulle ju visa filmen på NO:n. Så det blev skola ändå. Mådde som en bajskorv hela dagen ungefär. När jag kom hem blev det inte bättre, började frysa som en dåre. Feberfest.

Nu mår jag lite bättre, tack ipren! Måste ju följa med klassen till Åland imorgon. Ska packa ner en massa ipren och nässpray så att jag inte behöver gå runt som en snorfabrik med huvudvärk hela helgen./ Emelie ♥

ohohoho

Jag stannade hemma idag...

...nästan. Stannade hemma först för att jag var förkyld, men det blev så tråkigt och jag blev så deprimerad att jag släpade röva till skolan ändå. Fick veta vad vi fick på engelska nationella. ALLA RÄTT PÅ ALLA TRE DELARNA FICK MAN JU SÅKLART, DUH.

Nej, men det fick jag faktiskt. Jag och en annan i nian. Eh. Vad säger man till det resultatet egentligen? Tack? Ehm... fan vad bra jag är. Ja, så säger vi. Jag är bra. Och jag vet en mamma som blev jätteglad. Det är min mamma, ja.

Är lite halvt zombie nu, kom nyss hem från talangshowgrejs på skolan. Jag, Sofia, Moa och Malin gick hem till mig efter skolan, käkade nudlar och sminkade Gustaf med mörkbrun foundation och satte på honom en svart peruk. Sedan filmade vi honom medan han sprang runt och var törstig. Till vår NO-film. Han gjorde ett jättebra jobb, tack Gustaf! Han ska få 50 spänn av mig så fort jag har 50 spänn...

/ Emelie ♥

RSS 2.0