två trevliga låtar medan jag städar rummet

Herregud, mitt rum är så stökigt. Jag måste städa. Det här kan ju inte vara bra för det stackars rummet. Det ser misshandlat ut.




fint värre

Här är två bilder jag tog i studion för tre veckor sedan och framkallade igår. I MÖRKERRUMMET, YES. Jag tycker det är sjukt kul att framkalla. Man väntar ju egentligen mest bara medan bilderna ligger och badar som feta sälar i vätska, men just när man lägger ner fotopapperet och bilden kommer fram... det är spännande. Faktiskt. Jag vill ha foto hela terminen, men det går ju förstås inte. Dock är jag är ganska säker på att ljud och rörlig bild också kommer vara svinkul.

Just det, bilderna.

Aa, som ni ser så känner jag mig heeelt bekväm med att stå och bli fotad i en studio. Verkligen. Med bright-ass lampor som lyser upp varenda liten kvadratcentimeter av en. Och min ena sko ser grön ut, what's up with that?

 

Och, eh... här också. Inte bra. Alls. Men det var kul att framkalla bilderna i alla fall, alltid något.


den här låten tillägnar jag alla därute som jag är irriterad på just nu


but he won't

Jag spelar skitbra musik i biosystemsaken och säger "DANCE BITCH!" till Gustaf. Gör han det? Nej...

Nörden sitter bara vid datorn. Jag som vill ha en dansuppvisning. Stackars mig.


lite för mycket kanske

Den där handikappsteatern var bland det sjukaste jag sett på länge. De låtsades ha sex några gånger för mycket, sjöng "KOM Å TA MIG HÅÅÅÅRT BAKIFRÅÅÅÅN" och en tant kom ut i bara en alldeles för liten baddräkt som åkte ner hela tiden och visade lite för mycket. Vissa saker var roliga men det mesta var bara sjukt.

Fast en kille kom ut i illrosa tight tröja, guldjacka och röda pyjamasbyxor och skakade rumpa till I'm Too Sexy. Då garvade jag. Mycket.



Där är han! I'm too sexy!

Nu ska jag äta. Pappa agerar kock idag. Korv med pomme frites.

can't argue with that

Jag och Martina ligger i varsin soffa med varsin macbook i knät. Vår fotolärare gick nyss förbi. "Ser ut att vara en ganska skön kurs ni går" sa han.

Eh... mm. Det är nog sant.

verkligen NÅGOT fel på mig

Jag såg nyss att jag skrev "nåt fel på mig" i förra inlägget. NÄR BÖRJADE JAG SKRIVA "NÅT" PÅ BLOGGEN? "Något" ska det vara. I bloggen det vara rätt.

Snart ska vi på handikappteater. Sådan där med utvecklingsstörda. Ni vet som Ica-Mats? Hahaha. Ica-Mats. Skönast. Man kan ju alltid hoppas att det är han som kommer vara på folkets hus och uppträda, men det tror jag knappast.

Har du aldrig sett en praktikant förut?


nåt fel på mig

Jag är extremt seg den här veckan. Nu har jag spenderat två engelskalektioner åt att glo på ett tomt worddokument och förbannat mig själv för min kassa fantasi.

jag är hungrig, snart blir det mat

Hur bor du: I en lägenhet.
Kan du laga mat: Halvfabrikat, oh yes.
Vad jobbar du med/pluggar du: Media.
Vad har du på dig just nu: Tröja, jeanstights.
Har du någon fobi: HÖJDER. Fast ibland går det bra, men oftast är höga höjder bara obehagliga.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma och pappa, hihihihi.
Vad hade du sönder senast: Hm. Kommer inte ihåg.
Vem snackade du med senast: Pappa.
Varm favoritdricka: Nästan allt som är varmt och drickbart är äckligt, men varm choklad är ju ändå helt okej.
Alkoholhaltig favoritdricka: Vin... eller cider.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tugga med öppen mun.
Längtar du till din nästa födelsedag: SOM FAN. Om mindre än en månad, yey.
Har rakat dina ben någon gång: Ja.
Är du sugen på något nu: Choklad, chips, cola...
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0. Kaffe smakar bajs.
Attraheras du av män med skägg: Hahahaha, nej.
Brukar du baka: Nästan aldrig. Har aldrig gillat att baka så mycket, men ibland gör jag chokladbollssmet om jag blir extremsugen.
Röstade du i det senaste valet: Nej. För jag är en liten skit.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nja. Helt okej.
Vad tycker du är äckligt: När folk spyr. Eller när jag spyr. Det är det vidrigaste som finns.
Vilken svordom använder du mest? Fan. Säger det alldeles för mycket ibland.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden!
Vad åt du till middag senast? Korv och makaroner.
Kan du vissla? Ja.
När flög du senast? I somras.
Har du gråtit offentligt? Ja. Jag hatar det.
Vad har du med dig in på bion? Picknikduk, picknikkorg och 3D-brillor.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag kan sova 4 timmar och ändå fungera. kanske lite segare, men det fungerar.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag är skiträdd för höjder, men jag måste säga att det skulle vara sjukt coolt. Jag tror att när jag väl kommit ur planet skulle jag ha skitkul, haha.
Äger du en digitalkamera? Ja, en digital systemkamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Mischa Barton, hahahahahahaha.
Är du mörkrädd? Nja.
Tre saker du alltid har med dig? Mitt läppstift och min gucciväska (med chihuahuan i såklart).

chillar i skylten

Vi håller på med "min fotohistoria" och hela dagen har gått åt framkallning, scanning och utskrivning av bilder. Jag älskar media. Älskar, älskar, älskar. Onsdagar är bäst, mediaproduktion är bäst. Min fotolärare Per är bäst. Allt är bäst idag.


no more private!

Videoklippet jag la upp idag och det jag la upp igår med mamma var privata av någon anledning. Men nu är det fixat så nu ska det gå att se dem!

Oh yes.

gurkmajonäs


hej hopp huvudvärk

Idag var den längsta dagen på veckan. Började halv nio, slutade fyra. BLAAAARGH. Vidrigt jobbigt.

Imorgon har vi i alla fall foto hela dagen, skönt! Måste ta fram lite bilder som jag ska ta med mig. Ska göra det så fort jag känner att jag orkar starta min sega monsterdator. Blir så trött på den när lilla macbooken är mycket snabbare och braigare, älska mac.

HAHAHAHAHAHAHAHA

Kul att den här videon var med i listan med relaterade videos till videon jag la upp med mamma, hahaha. Oj, vad jag skrattade när jag såg det, tror jag dog litegrann. Vem gör en sådan här sjuk video? Hahahahaha.


Aja, nu SKA jag sova. Godnatt igen!


jag älskar min mami

Mamma fick en skrattattack tidigare idag och jag filmade. Hon skrattade ännu mer innan, bara för att jag började filma så slutade hon, typiskt. Men ändå lite kul.

 

Nu ska jag borsta tänderna och sova, natti nattnatt.


Hahahaha, Peter Jihde sa "idolollonet". Kv...

100media_imag001 (MMS)

Hahahaha, Peter Jihde sa "idolollonet". Kvällens skönaste.


vi lagar mat

Jag river ost. Mamma kokar spagetti. Allt ost jag river hamnar utanför burken. Spagettin kokade nyss över. Om den där läskiga wanna-be-Gordon-Ramsey-snubben från TV3 hade varit här nu hade han skrikit "DET HÄR ÄR INTE ACCEPTABELT! FYYYFAN!"

Eller något i den stilen.

Jag har crazy-eyes och ser galen ut (mina riva-ost-ögon). Och det där är en ost jag håller i... och bakom mig står en mamma.


är wilma en aborre?

Wilma har luktat fisk i två dagar nu. Jag tror att hon har varit och rotat i soporna. Eller också håller hon sakta men säkert på att utvecklas till en aborre för att kunna överleva nu när isarna smälter.


you gotta love 'em

Jag älskar Hanapee och Frans bloggar. De är så sanslöst bra. Frans fick mig att skratta rakt ut på svenskan förra veckan med sitt "jag får aids ba". Jag vet verkligen inte varför det var så oerhört kul, det var bara det. Jag såg förresten honom på stan för två veckor sedan. Kunde inte låta bli att bli lite starstruck. Extremt löjligt eftersom att han till och med gick på engelska skolan samtidigt som mig i flera år, men ändå. Det var coolt.

Och Hanapee är ju bara underbar med sitt grimasface och den där headern med falukorv och fiskpinne. Älskar det.

street

Frös nästan ihjäl när jag cyklade hem, jag lovar att halva min kropp frös till is. Det blåste så mycket att jag blev tvungen att trampa i nerförsbackarna för att komma någonstans, det var helt klart något nytt.

Jag ska snart gå ut och fota gatan jag bor på, läxa tills på onsdag. Måste ta fram en massa gamla bilder också. Vi ska göra en grej som heter "min fotohistoria" och då ska man ha en bild på sin gata. Tänkte att det kunde passa bra idag när det är soligt. Sjukt att det kan vara så jääävla kallt trots att det är sol. Jag och Martina frös typ ihjäl på vägen till matsalen, vi kunde knappt prata för att vi hackade tänder. Jag vill inte ha vinter, buhuhuhuhu.

Jag måste verkligen ta bort nagellacket. Att det ska vara så himla svårt att ta fram lite aceton, herregud. Det är alldeles avskalat, jättefult.


jag hatar farmville

Ändå sitter jag här nu och odlar en massa cybergrönsaker. Jag som hade varit så duktig och slutat. Och så börjar jag igen. SVAG, DET ÄR VAD JAG ÄR.

Spelet from hell.


matteprov

Jag har nyss haft matteprov. Jag orkade inte plugga särskilt mycket igår, men jag tror det gick helt okej ändå. Vi blev torterade med procent och bråk i sjuan, åttan och nian på engelska skolan så jag kan det ganska bra.

Vi slutade en halvtimme tidigare också, woho. Nu är det bara lunch och sedan mediekunskap i två timmar och sedan slutar vi. Skönt värre.




hello wishlist

Jag önskar mig alldeles för mycket i födelsedagspresent. Det börjar liksom bli så att jag måste börja tänka efter vad det är jag verkligen vill ha.

• Extern hårddisk.
Extremt viktigt. Jag har så många bilder och videos på min stationära dator så den har blivit jätteseg. Plus att jag inte vill förlora allt om den skulle krascha. Min förra dator la plötsligt bara av (moderkortet dog, ouch) så jag är jätterädd för att den här också ska göra det, så en extern hårddisk MÅSTE jag önska mig.

• Kameraobjektiv. Jag vill ha ett 50mm f/1.8. Dregel. Dock vet jag inte vad det är för skillnad på f/1.8 i och f/1.8 ii. Måste ta reda på mer om det. Men nytt objektiv, ja tack.

Och redan med de två sakerna är jag redan uppe i en önskelista för 1700 kronor, duktigt. Plus att jag redan har fått en mobil. Tur att det snart är julafton också, haha. Jag vill ha en massa fler saker... men de där två sakerna står högst upp på dregellistan.


åhhhh

Jag är inne på min bilddagbok och tittar. Jag var aktiv i typ 3 månader 2008, men det finns en del gamla bilder där.



Från åttan när vi var på hockey med klassen, guuud vad längesedan det var. Två år!



Hahahaha, en bild på Sanna och mig från typ... inte vet jag. Trean? Fyran? Sjukt snygga.



När jag följde med Linn till stallet och tittade på när hon red hest. Fast jag red också. Det gick sådär, haha.



Gustaf petar på mig. Poke poke.



Jag och Malin på skolavslutningen i sjuan, haha! Nästan tre år sedan. Galet.

en bild på dig

En gammal bild på dig:

En ny bild på dig:


En helt oseriös bild på dig:


En bild där du är utomhus:


En bild på dig i skolan:


En bild på dig på en resa:


En sommarbild på dig:


En vinterbild på dig:


En bild på dig och en vän:


En bild på dig och flera vänner:

 

En bild på dig och din familj:


En bild där du är glad:


En bild där du är ledsen:


En bild där du är lycklig:


En bild där du gör något du tycker om:


lack of bloggmaterial

Du heter: Emelie Hermansson.

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Run eller Honey and the moon.

Beroende av:

Choklad. Har blivit sjukt beroende av det på senaste tiden, var inte det förut. Men nu är choklad liksom ett måste för att veckan ska bli lyckad.

Vad tror folk om dig?

Antagligen att jag är sjukt tyst och blyg och mesig.

Stämmer det?

I vissa situationer, men oftast inte. Med människor som jag trivs med kan jag vara helt oblyg.

Hur imponerar man på dig?

Genom att inte försöka imponera på mig. Och INTE skriver "gilla det här så skriver jag något snällt om dig i din logg" i sin facebookstatus. Jag hatar det.

Brukar du skratta för dig själv?

Lite för ofta. Särskilt åt fula youtubevideos, jag kan sitta och asgarva åt det. När jag är i skolan blir det lite jobbigt.

Hur svarar du i mobilen:

"Hallå?" Pappa klagar alltid på det, att jag inte säger mitt namn. Men jag hoppas att folk vet vem de ringer till.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

"Ska vi fika idag?" Typ, haha.

Antal timmar sömn inatt:

9.

Sov du ensam:

Ja.

Brukar du komma i tid:

Nja. Oftast inte.

Hur känner du dig nu:

Trött, trött och trött.

Är du blyg?:

Beror helt på situationen. Ibland är jag extreeemt blyg och ibland är jag inte blyg alls.

Sysslar du med någon idrott:

Skojar du?

Är du bortskämd:

Jag har nyss fått en macbook och en HTC-telefon helt gratis. You do the math.

Vad är det värsta du vet?:

Fotboll. Det finns seriöst inget tråkigare, vidrigare, meningslösare än fotboll.

Du samlar på:

Damm.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Jag brukar inte ringa någon alls.

När grät du senast:

Igår. Utan anledning faktiskt, nödvändigt att grina då.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Köpa en chokladfontän the size of Brazil.

Vill du gifta dig:

Ja. Fast jag kommer nog inte gilla att vara tvungen att stå däruppe inför alla. Hej scenskräck.

Vill du ha barn:

Inte just nu.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Kolsyrat vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans:

Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja.

Biter du på naglarna:

När jag var mindre gjorde jag det, men inte nu längre. Dum grej att göra, jag fattar inte varför jag gjorde det.

no activity

Jag har inte gjort någonting idag. Eller jo, jag gick 100 meter till kiosken och köpte choklad till hela min tjockisfamilj. Men mycket mer aktivitet än så har det inte blivit. Det är så skönt, jag behöver det. Jag har mått skitdåligt hela veckan, haft migrän, ont i magen, fått jobbiga blåsor i munnen och allt har känts skit. Nästa helg kanske jag orkar göra något kul. Men nu vill jag bara sova, sova och sova mer.

Mina mjukaste (och fulaste) mjukisbyxor.


skön panda

Folk vill inte ha hans ost. Så panda goes evil.








jag och lurven

Titta vad trött lurvbollen är. Och jag är lite halvdepp. Men det gör inget.


hahaha...

Drömkillar. Mina. Dröm. Killar.

Eller nja. Men nästan.


se på mitt linne, det är brett





Fredagsdans.

fredagsmys

DET ÄR FREDAG.

Om någon hade missat det.

Vi skulle åka till stugan men det blev inget. Så nu blir det myskväll hemma med mami och papi. Och Gustaf kanske får vara med. Kanske.





We have gained dubbelhakor.





Vi skrattanfallade när vi såg den här.







chillar med min siamesiska tvilling



Vår datorkunskap blev inställd så nu ska jag bara ha naturkunskap och sedan är det heeelg! Sjukt bra.

jobbig dag

Om tio minuter har jag matte. Kul, känner mig astagg. Roligaste ämnet i världen.

Fast nä.

Jag har haft ont i huvudet idag också. Skitjobbigt. Tänkte att jag skulle prova ha glasögonen på mig hela dagen och se om det hjälpte, men det hjälpte inte ett skit. Fast nu är det ändå bättre.

Sista lektionen är gympa. AAAAH. ORKA.

Och ni får ingen webbkamerabild för jag ser ut som skit idag. Verkligen skit. Skit, skit, skit.

synopsis...

Det är meningen att jag ska skriva en synopsis till svenskan imorgon. Problemet är bara att jag aldrig har varit särskilt bra på att planera vad jag ska skriva. Jag börjar oftast bara skriva och så får det gå som det går. Nu måste jag komma på allt i förhand och det funkar inte riktigt för mig. Men det får gå ändå.

Så det ska jag göra nu. Och sedan ska jag se idol.

Mina naglar börjar bli alldeles för långa. Det är nästan svårt att skriva på datorn. Jag ska klippa av dem, cut cut. Och ta bort det där röda nagellacket som har suttit kvar alldeles för länge nu.


jag fick en guldbiljett

Jag var med på idolaudition och fick en guldbiljett. STOCKHOLM HERE I COME, WOOOH!



Fast ne...



Det var bara ett guldkuvert. Med en biobiljett i. Som jag vann idag, hehe. Vi hade sjukamp i Forsbacka och vårat lag vann, så yey.

Min huvudvärk är lite bättre, fick en ipren av Hasse. Så nu är det helt okej, har bara lite ont. Men jag fattar inte varför det blev sådär. Igår hade jag också sådär ont i huvudet, liksom så att det dunkar så hårt på olika punkter att det gör skitont. Och så fick jag ont typ bakom ögonen. Jätteobehagligt. Blä.

Det är varmt i solen. Om en timme och en k...

100media_imag001 (MMS)

Det är varmt i solen. Om en timme och en kvart får jag åka hem.


Kul att ha friluftsdag i forsbacka med mig...

100media_imag001 (MMS)

Kul att ha friluftsdag i forsbacka med migrän. Härligt värre.


oh so tired

Jag är extremt trött. Ska äta något och sedan ska jag sooovaaa. Imorgon ska vi åka någonstans med tvåorna och treorna, har ingen aning om vart vi ska eller vad vi ska göra. Spännande... eller något.


mamma lagar mat och jag tittar på


top model

Tittar på top model. Och är trött. Och har haft dunkande huvudvärk hela eftermiddagen.



Kolla, jag skulle kunna vara med i top model, eller hur? Det där skulle bli min signature pose. "Den förvånade fisken."

falukorv from hell

Falukorven vi fick till lunch idag smakade gammal burkskinka. Grymt äckligt och helt oätligt. Jag går på pulvermos med klumpar i och ketchup just nu. Och en sportlunch jag åt innan naturkunskapsprovet för att inte svimma. Provet gick ganska bra tror jag. Svarade på allt. Mamma räddade mitt liv igår när hon hjälpte mig att plugga, jag hade inte förstått särskilt mycket annars. Hon pratade med sin lärarröst och det funkade, hehe. Hon har liksom två röster, en vanlig och en lärarröst. Lite sjukt. Men sant. Jag undrar om det är så med alla lärare. Som med kassörskor, har ni lagt märke till det någon gång? När man ska betala något så går deras röst upp några oktaver så att de låter otroligt trevliga och sedan när man går därifrån så vänder de sig om till sina kassörskakompisar och använder sin riktiga bitchröst. Det är jättekul.

Gud vilket långt inlägg. Jag vet inte ens vad jag har skrivit. Och vår lektion börjar typ... nu. Klockan ett. Så hejdå.



Vi är c00la.

irriterad

Den här dagen har inte varit rolig. Jag är så irriterad på alla som är glada. Och pratar. Och rör sig. Och andas.

Nu ska jag sova.

okej då

Idag sa mamma att man kunde ju inte ha Johan Palm som bakgrundsbild på mobilen. Nähä, tänkte jag och bytte.



Hehehe...


give me a time machine

Sjukt ont i huvudet och har mediakunskap. Om sju minuter får jag gå hem. Jag längtar.

sverige är ett äckligt land

Jag kommer ihåg när jag hörde talas om SD för första gången. Hur äcklad jag blev över deras åsikter. Och nu sitter de i f-ing riksdagen. Jag älskar att Lars Ohly inte ville vara i samma rum som Jimmy Åkesson. Skulle inte jag heller vilja. Go Ohly.

Jag undrar hur det kommer bli nu. Vågar inte tänka på det.

Orka. Sämsta valet. Ever.

valvaka

Jag sitter här och äter riskakor och följer valvakan. Det går ganska bra för sverigedemokraterna. Snälla låt dem inte komma in i riksdagen. Åh, vad pinsamt för Sverige. Vidrigt äckelparti.

Jag älskar miljöpartiets vallokal, om ni ville veta. Gröna ballonger ftw. Jag önskar jag hade en grön ballong att sitta och vifta med, men det har jag inte.

Nu hejar vi på de rödgröna. KOM IGEN DÅ.


sjukt arg

Jag är en sådan nöööööt. Jag fattar ingenting av naturkunskapen. Det vägrar gå in i skallen på mig. Jag känner mig så jävla dum. Hur kan jag inte fatta? Det står ju i boken, precis allt jag behöver kunna. Svart på vitt. Men nej, jag förstår ändå inte.

En annan sak jag inte förstår är varför jag ska veta hur insjön fungerar. När ska jag ha använding av den informationen? Nä. Jag orkar inte.

Det är säkert viktigt men jag bryr mig ändå inte om det jag läser om. Jag ska ändå lära mig det. Och göra skitbra ifrån mig på provet. Bara för att jag måste.

blogga råååå

Jag orkar inte blogga idag. Faktiskt. Håller på och städar mitt rum ordentligen för första gånger på jag-vet-inte-hur-länge. Och så måste jag plugga.

Döda mig.

Provar bara en sak...

100media_imag001 (MMS)

Provar bara en sak...


hehe



Jag vet att jag är töntig, men jag kunde inte låta bli, hehehehe.

that is sooo fetch

Man kunde mobilblogga med min mobil, yey. Det var bra.

Jag tittar på Mean Girls. Om ni var nyfikna. Och nu ska jag nog hämta chips. Och så har jag lite ont i huvudet. Så ligger saker och ting till just nu. Om ni ville veta.


BLOGG Undrar om man kan mobilblogga med mi...

100media_imag000 (MMS)

BLOGG Undrar om man kan mobilblogga med min mobil...


BLOGG Ser ni jacuzzin bakom mig? En sådan ...

foto0414 (MMS)

BLOGG Ser ni jacuzzin bakom mig? En sådan hade vi också i vårt radhus! Och sedan flyttade vi. Dåligt gjort av oss.


BLOGG Jag hade kunnat döda för ett sådant ...

foto0411 (MMS)

BLOGG Jag hade kunnat döda för ett sådant där kök när jag var liten.


jag är så extremt bortskämd den här veckan

Det känns ju nästan pinsamt bortskämt att få en macbook helt gratis sådär. Och nu har jag dessutom fått en HTC-mobil...



HEHEHE. Det är en födelsedagspresent och egentligen skulle jag inte ha fått den förrän på min födelsedag om en månad, men nu råkade det vara så att jag skulle få ett sms om denna mobil så då berättade mamma det. Och jag blev skitglad. Och kunde inte vänta en månad med att öppna paketet. Så nu har jag en HTC Wildfire. Och jag längtar tills jag kan prova den, den ligger på laddning just nu.

Det är en vit. Aaah. Den beigea var så extremt ful, så det var tur att de hade EN vit kvar! Den enda de hade kvar i affären, tydligen är det skitsvårt att få tag på den där nu (för att den är awesome, HOHO) så jag hade riktig tur!



Titta! Den matchar min macbookie. IIIIH.

Okej,  jag ska sluta skriva om min macbook i varenda inlägg. Jag är bara så sjukt glad över att ha en.

TACK MAMMA OCH PAPPA! Nu ska jag inte önska mig en ny mobil på länge, lovar.

nyvaken elleeeer?



Vad händer idag då? Jag tror faktiskt jag ska på prinsesskalas. Fo real. Min tremänning fyller... inte vet jag. 5 år? 4 år? Kommer inte ihåg. Så det blir prinsesskalas. Trevligt trevligt.

Nu måste jag äta något.

åh, vilken bra låt... eller refräng

http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU&ob=av3e

Men jag önskar att den där killen inte rappade hela tiden. Jag skulle vilja att refrängen spelades upp om och om och om igen. Hatar när rapparna förstör låtar som skulle kunna vara så braaaa. LÅT HAYLEY SJUNGA GODDAMNIT.

31 frågor

01. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, jag har väckarklockan på mobilen. Sååå det vore ganska dumt att ha den avstängd.

02. Vem såg dig senast naken?
Eh. Jag.

03. Hur såg du ut på högstadiet?
Nästan exakt likadan som jag ser ut nu. Fast mindre.

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Som ett russin. Lika skrynklig.

05. Hur var du på dagis?
Antagligen rätt blyg. Och jag kommer ihåg att när de andra barnen åt ostmacka, nyponsoppa och mjölk så åt jag hårdmacka med smör på och ett glas vatten. Jag gillade inte mat. När mamma lagade mat så brukade jag fråga "ska vi äta det där?" med jätteledsen röst, haha.

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag har inget arbete. Så jag vet faktiskt inte.

07. Har du celluliter?
Nej.

08. Biter du på naglarna?
Gjorde det förut men inte längre!

09. Har du något handikapp?
Räknas förstorat njurbäcken?

10. Är du rädd för att få hängbröst?
GUUUD JA, DET ÄR DET ENDA JAG TÄNKER PÅ, HELA TIDEN, 24/7.

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Gud är hermafrodit, duh. Nej, men jag tror faktiskt inte på gud, hehe.

12. Svär du?
Ja fan!

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Vad jag vet så har jag aldrig träffat ett Jehovas Vittne.

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
Bra fråga faktiskt. Jag har aldrig varit kär i en tjej, gahaha. Gör det mig till 1 då eller? Inte vet jag. 1 säger jag.

15. Tror du på utomjordningar?
Kanske inte aliens med gröna tår och antenner, men däremot tror jag att det finns liv på andra planeter. Det MÅSTE finnas det, allt annat vore konstigt.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Pasta med dolmiosås, hehe.

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Lever.

18. Har du blivit arresterad?
Nej.

19. Ljuger du?
Ja. Ibland måste man ljuga, annars blir allt skitjobbigt.

20. Har du kysst en polis?
Nej, det vore ganska läskigt om jag hade gjort det eftersom att jag är 15 år och de flesta poliserna är väl typ... 30-40.

21. Är du rädd för Securitasvakter?
Ja, de skrämmer livet ur mig varje gång jag är ute.

22. Har du någonting att dölja?
Jaaa, hihihi.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
En nyckel till lägenheten, en cykelnyckel, en skåpnyckel och en bricka som tar mig in i alla datorsalar på media.

24. Är du / har du varit gift?
Ja. Råkade bli lite för full i Vegas en gång och gifte mig med Göran Persson. Grymt pinsamt morgonen efter.

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Antagligen.

26. Kan du laga cyklar?
Vad är det för en fråga? Klart jag kan. Jag har aldrig gjort det, men om jag försökte skulle det säkert gå skitbra. Eller inte.

27. Kan du fixa med bilar?

Oh ja, jag är quite the bilmekaniker.

28. Brukar du köra om?
Med cykel, ja. Med trehjuling, ja. Med bil, nej. Jag får inte köra än.

29. Kan du baka bröd?
Jag har bakat scones på hemkunskapen X antal gånger, så ja, klart jag kan.

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Man tar väl hårfönen och blåser på isen tills den smälter och vattnet rinner ut på golvet?

30. När sa du senast att du älskade någon?
Oh no, jag vet inte. Sorgligt.

31. Vilken tvserie skulle du helst leva i?
The Big Bang Theory. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa Sheldon Cooper i verkligheten.


sitter och tittar på grey's anatomy och äter chips

Rubriken sammanfattar väl egentligen allt jag gör. Sitter på arslet och macar. Ohja, jag gjorde det till ett verb. Macar. Grymt häftigt.



Visst ser Fredrik Reinfeldt ut som Alfons Åberg förresten? Grymt lik. Svårt att ta honom på allvar när han ser så mycket ut som en liten flintskallig pojke som snor kakor ur farmors kakburk. Jag hade jätteroligt när vi såg någon politikdebattgrej i idolpauserna, han var ju så sjukt lik.

hello mr mac







DÄR ÄR DEN. SER NI DEN? BRA. DET GÖR JAG OCKSÅ.

Nu ska jag städa mitt rum. För jag är duktig.

datorkunskap

Nu har jag datorkunskap i en timme och sedan slutar jag. När jag kommer hem ska jag äta min skagenbaguette som väntar i kylskåpet och sedan ska jag städa rummet och vara jätteslö hela kvällen. Låter bra? Ja!


busigt

Jag och Martina är inte med på idrotten. Vi är ute och går på hälsans stig såklart, duuh.



Eller ja, vi sa det till läraren i alla fall. Hehehehehe.

trött tjej

Jag ska gå och lägga mig nu och mitt hår är blött = det kommer se jätteroligt ut när jag vaknar. Men jag är för trött för att bry mig just nu, så godnatt.


figuring out imovie

Jag försöker lära mig använda imovie på min mac. Det verkar inte så svårt. Sååå... här är en liten ful photoboothvideo. Först med pappa och sedan med mig och Gustaf.



Herregud, jag har laddat upp 97 videos på youtube. Jag vet knappt själv vad det är för skit jag laddar upp, haha.

vi hare bra, vi här bak i bilen


bloggar från MIN MACBOOK!

Hahahaha. Jag har en macbook. Hahahaha. Och jag fick den gratis. Hahahahahaha. Åh, jag älskar mitt liv. DEN ÄR MIN! Guuuud. I tre år är den min. Helt underbart. Efter det kommer jag antagligen bli tvungen att köpa en egen.

Jag har håltimme nu, måste byta om till gympakläder och bege mig till boulognern om en liten stund. Och det regnar. Härligt! Jag vill skolka, ni anar inte hur mycket jag vill det. Men jag ska inte. Lovar.



Såhär ledsen är jag över att behöva ha gympa.



Och såhär glad är jag över att äntligen ha fått min mac!

BLOGG Nu har jag fått en macbook. Hihi. Fa...

foto0407 (MMS)

BLOGG Nu har jag fått en macbook. Hihi. Fast den är hos teknikern, ska hämta den senare. Ska snart ha naturkunskap, orkar inte, blä. Sedan är det lunch och matten är inställd så jag funderar på att åka hem och äta och lämna datorn och komma tillbaka till gympan sedan.


BLOGG På stadium med Julia. Vi provar möss...

foto0404 (MMS)

BLOGG På stadium med Julia. Vi provar mössor. Jag ska nog köpa den. Skitsnygg.


BLOGG Kolla vad jag framkallade idag! Yey....

foto0402 (MMS)

BLOGG Kolla vad jag framkallade idag! Yey. Helt själv. Vi har haft mediaproduktion hela dagen. Vi framkallade bilderna som vi tog förra veckan och så gjorde vi det där på bilden. Vi skulle göra siluetter av våra stjärntecken. Gissa vilket stjärntecken jag är. Svårt vavava?! Vågen. Så cool är jag.


på media leker man med photobooth när man har tråkigt














moaaa!

Moa kom och hälsade på för en stund sedan. Trevligt trevligt. Jag saknar att gå i samma klass som mina tjejor ♥






TACK MORFAR!

Morfar har lagat min cykel. Tacktacktacktack gånger tusen bästmorfar! Gör mitt liv lite lättare.

Jag är helt sjukt hungrig. Den där kycklinggrytan de serverade i matsalen kan inte ha varit särskilt näringsrik. Näringslös, färglös, smaklös. Den var väldigt lös.

Jag ritade lama på tavlan idag. Det var kul.




hahahahahahahaha


live från datorsalen

Lunchen var ju som sagt... nja. Och den såg ju bara äcklig ut på bilden. Inga stjärnor alls till den kycklinggrytan.

Vi har engelska om 40 minuter och tills dess ska jag bara sitta här och vara lat. Efter det är det arbetsmiljö och säkerhet i nästan två timmar (jobbigt värre) och sedan slutar vi runt fyra. Om 3 timmar och 40 minuter... wäh.

Och mamma, jag har tiggt skjuts hem av dig på sms men du svaaarar ju inte. Jag orkar inte gå hem. Cykelskithelvete som är trasig, styret är helt löst och åker ner hela tiden så den är nästan omöjlig att cykla på. Imorse skulle jag låna mammas cykel men då fick jag inte upp låset (efterbliven som jag är) så då blev det promenad. Och tio minuters försening. Fint det.


BLOGG Nja.

foto0381 (MMS)

BLOGG Nja.


BLOGG Matte. Jag kom försent idag. Min cyk...

foto0380 (MMS)

BLOGG Matte. Jag kom försent idag. Min cykeljävel är trasig (igen) så jag blev tvungen att gå. Bra start på dagen!


oh...



Jag skriver tydligen 49 inlägg i veckan. 7 inlägg om dagen. Man kan ju knappast klaga på min uppdatering just nu i alla fall! Det blir ju liksom lite mer bloggning när man sitter vid datorn i skolan nästan hela tiden... plus att jag har blivit kär i det här med mobilbloggning, genialiskt ju.

vilken mobil vill jag ha?

Jag vet inte. Jag ska önska mig en mobil när jag fyller år (OM EN MÅNAD, JUST DET!) men jag vet inte vilken! Mamma har sagt att hon inte tänker köpa en iphone till mig. Nähäpp. Då är det bara att leta något annat.

Android? Det är tydligen bra. Låter som en slags utomjording, men visst. Men då är frågan: vilken androidmobil ska jag skaffa?

Den? HTC Wildfire? Ja? Nej? JAG HAR INGEN ANING.

Eller en HTC Desire? Som, om ni frågar mig, ser nästan exakt likadan ut som den andra. Och jag har ingen aning om vad skillnaderna är.


'


Eller en Samsung 19000 Galaxy S? Jag har en samsung nu... och den där ser nästan likadan ut, fast svart. Men jag antar att den här är 100x bättre.





Åh, jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Någon kunnig därute som kan hjälpa mig? Och med hjälpa menar jag säga åt mig vad jag ska göra, höhö.

I don't wanna break your heart, I just want a brand new start


full hest på fest

Veckans humör: Jättearg, ledsen, sur. Och lite glad. Men bara lite.

Veckans mående: Varken bra eller dåligt.

Veckans borde: Ingenting. Jag borde absolut ingenting.

Veckans frisyr: Utsläppt, tråkigt och tovigt.

Veckans smink: Inget alls.

Veckans klädsel: Kycklingdräkt.

Veckans planer: Inga planer alls. Hahahaha. Åh, vilket roligt liv jag har.

Veckans materiella vill ha: En kamera som kan filma ordentligt.

Veckans fundering: Varför är jag på så jääävla dåligt humör? Varför är mitt liv så tråkigt? Varför lär vi oss att stava våra namn på engelskan? Typ.

Veckans beroende: Choklaaad.

Veckans tråkigaste: Gympan. Buhuhuhu.

Veckans längtan: Tills vi får våra macbooks. Vilket BORDE bli på torsdag eller fredag.

Veckans superlängtan: Den dagen jag flyttar från det här bajsstället till något lite mer spännande...

Veckans tidning: Hej, jag heter Emelie.

Veckans låt: Ba Ba Ba - Miss Li.

Veckans saknad: En sak. Eller inte en sak. Men ändå en sak. Som jag saknar.


I wanna be mrs nerimon (or mrs coollike)

Jag är lite gladare. Mamma och pappa har matat mig med onyttig mat och Julian Smith, Elmify och Alex Day har laddat upp nya videos på youtube. Aaah.






KJAKGJAIOEGJ

Jag är på så dåligt humör. Det är hemskt. Jag vill typ grina, skrika och slå ihjäl någon.

HELT UTAN ANLEDNING. Kul.

 


why you comin' home 5 in the morning?

Det är Shane Dawsons fel att jag lyssnar på den här cp-låten.

http://www.youtube.com/watch?v=ruef7aYCEbc



M16

Jag började 11 idag, sovmorgon gillas. Sedan hade vi matte i en timme och lunch (potatisbullar som smakade papper) och nu ska vi ha mediakunskap i nästan två timmar och efter det slutar vi. Jag vet inte vad mediakunskap är för något. Vi har inte haft det än, men jag antar att vi ska få kunskap om media. Eller något.

Nejmen hej på dig.

cutest. song. ever.

Jag kan se den här autotuneversionen av Charlie bit my finger hur många gånger som helst utan att tröttna. Älskar den. Så gullig. Och den fastnar verkligen på hjärnan.


lumberjack

Theres hade laddat upp vårt klassfoto på facebook. Jag ser ut som att jag har bitit i en citron eller något, skitsur. Men var inte på särskilt bra humör den dagen. Och så ser jag ut som en riktig skogshuggare i min rutiga skjorta, grr alltså.



MP1A!

tjenare plommonstop



Ska jag börja använda hatt? Ja? Nej?

NEJ.

sockerrush

Mamma var übermegasugen på smågodis tidigare idag och tjatade om att jag skulle gå till affären och köpa. Så jag gjorde det. Det jag lassade på rullbandet var chips, smågodis, choklad och cola. För att min godisälskarfamilj ville ha (förutom pappa som försöker sig på bantning för första gången, någon tävling på jobbet, hahaha). Jag kände mig hälsosam. Just nu är jag ganska hög på socker efter att ha ätit en massa choklad och druckit cola. Lite skakig liksom.

Nu har jag tittat på How to be också. Den var... inte så bra. Jag blev lite deprimerad av den för att han var så olycklig hela tiden. Men jag älskade hans skor. Och hans rutiga jacka, den var liksom så ful att den blev snygg.



BLOGG Titta vad jag hittade! How to be med...

foto0371 (MMS)

BLOGG Titta vad jag hittade! How to be med Robert Pattinson innan han blev känd. Var bara tvungen att låna den, haha.


sims, maybe?

Idag ska jag vara lat. Och spela sims. För första gången på jag-vet-inte-hur-länge.



En hemlös kille jag gjorde för ett tag sedan. Sover på en bänk. Mitt i parken. Tjusigt.

BLOGG Det är jättejobbigt när man är hur t...

foto0369 (MMS)

BLOGG Det är jättejobbigt när man är hur trött som helst och nästan har somnat, men utan att ha borstat tänderna, satt på sig pyjamas eller dragit ner persiennerna. Jag funderar på att bara strunta i allt det där och sova nu... så trött är jag.


Var nyss in på Moas blogg och hittade lite bilder från ikväll...












buskväll

Jag såg Inception med Malin och Daniel idag. Jag fattade nada. Sjukaste filmen jag har sett, måste se den igen och försöka hänga med lite bättre. De hoppade från ett ställe till ett annat och så skulle de sova och drömma och sedan skulle de sova igen fast i den andra drömmen. FÖRVIRRAD BLEV JAG.

På väg hem från bion träffade jag Moa, Sofia och Julia så då hängde jag på dem och så gick vi och fikade och sedan till boulognern och fotade lite. Najsigt värre.

Kom hem nyss och det är något som svider jättemycket runt mitt öga. Fattar inte vad det är.

Bla bla bla, hejdå.


jag tafsar på ankor

Var till Silvanum och såg någon utställning med mamma och pappa idag. Det var filmer... typ. Inte så jättekul. Och sedan gick vi till boulognern för att titta på min fotolärares utställning men då var den slut. Synd.

Här är ett klipp också (ovanligt). Någon hade gjort någon slags konst av luftmadrasser, det såg jätteskumt ut.



video från idag...

Jag insåg nyss att den här videon är väldigt osammanhängande och konstig... men vi hade kul i alla fall, haha.


mitt favoritinlägg

http://emliah.blogg.se/2009/may/optimistisk-tjej-har.html#commen

Det där är mitt favoritinlägg i min blogg. Någonsin. Det är så sjukt positivt, gör mig glad.

jag ignorerar er

Jag har datorkunskap snart. Sedan har jag helg. Woho.



Jag ignorerar er. Ser ni det? Vavava?


BLOGG Jag ville bara varna om att Emelie H...

foto0361 (MMS)

BLOGG Jag ville bara varna om att Emelie Hermansson är ute och åker inlines. Kan vara en fara för omgivningen.


nu är det här fältet ifyllt, så lämna mig ifred

Det är freeeedag imorgon! SÅ skönt. Det enda osköna är att jag har gympa imorgon. What's up med att vi har gympa två gånger i veckan? Räcker det inte med en gång? Dessutom två dagar i rad. Då kan de lika gärna göra en tvåtimmarslektion så slipper man släpa med sig gympakläder och allt två dagar... I RAD. Jag hatar gympa.

Jag ska leka med Julia imorgon. Vi ska fortsätta simma, fortsätta simma...

Nu ska jag borsta tänderna och (hör och häpna) gå och lägga mig... eller nåt. Goooo' natt va.


helt sjukt sjukt sjukt bra


hehehe

Jag har tagit över bioljudsystemgrejset...


ni förstår inte

Jag är så trött nu. Ni anar inte, ni förstår inte... hur trött jag är. Jag somnade för en stund sedan. Sedan kom mamma och pappa in och väckte mig. För jag får inte sova på dagen. Jag får sova på natten, men då vill jag inte sova. Jag vill sova NU.

Förresten så har jag jätteont i min hand! Känns precis som när man har haft "flygplan" i handen, sådant där man får på sjukhuset. Precis så känns det. Jättesvårt att skriva. AOOOUCH.

Ingen macdator än. Jaaag vill haaa.


en lektion kvar

Jag slutar fem över två för gympan blev inställd. Det är fredag imorgon. Jag älskar mitt liv.

men guuuuud, vad pinsamt



Jag dör. Om jag var hon så skulle jag aldrig mer visa mig offentligt. Någonsin.

pink

Jag har börjat använda mina rosa glasögon lite mer. De har bara legat och skräpat sedan jag köpte dem.


självporträtt

Idag har vi mediaproduktion heeeela dagen. Jag ska ha foto i två veckor nu och sedan ljud i två veckor och sedan film och så vidare. Vår fotolärare Per är en riktig sköning.

Innan lunchen (pizza, faktiskt ganska gott) fick vi ta självporträtt i fotostudion. Vi fick bara ta två bilder och det var svartvitt och analogt så vi får inte se dem förrän de framkallas. Jag har känsla av att jag såg ut ungefär såhär...



Inte beredd. Alls.

jag är negativ


nääääämeeen heeeej

MYSIGT MED SHREKFIKA! Jag saknar mina shreks. Mycket. Så trist att inte gå i samma klass längre.

Träffade Linn och Julia på stan också, treeeevligt trevligt. Jag är ganska säker på att jag har världens bästa vänner. Ba så ni vet.

 

Idol har börjat nu. Iiih. Jag älskar Idol. Nu ska vi bara hoppas att de hittar en till Johan Palm. Det vore jättebra.


shrekfika

Efter skolan ska jag fiiiika (läs det med stockholmsdialekt) med mina shreks. Jag saknar dem. För mycket. Vi ska snick snacka (konstigt uttryck som mamma använde igår, efteråt skrattade hon jättemycket åt sig själv) lite.

Min engeskalektion börjar om en kvart. Det sa Hasse i alla fall, så nu litar jag på honom.

Förresten så var skolmaten nästan ätbar idag. Framsteg.



jag har plastikopererat mig



Visst blev jag snygg? Vavavava? Säg bara ja.

BLOGG Provar att mobilblogga. Det har inte...

foto0356 (MMS)

BLOGG Provar att mobilblogga. Det har inte gått så bra med det förut, hoppas det fungerar nu. Annars jävlar. Hehe. Bjuder på en vacker bild också. Ska sova. Typ nu.


mogen tjej

Jag såg nyss en annons på youtube.

Jag är trött. Och har ännu barnsligare humor än vanligt. Så jag ska gå och lägga mig, godnatt.

this is genius


en by gjord av hemling

Idag var jag i Hemlingby med klassen. Helt okej. Vi fick ha extremt fula overaller på oss som fick oss att se mer ut som ett gäng mekaniker än en mediaklass.

Nu orkar jag inte skriva mer.

en hel del konstigt

Jag har en del konstiga videos på min youtubekanal. Här är en från april 2009 när vi i Egypten där jag ger en grand tour av Gustafs och mitt hotellrum.




En från maj 2009, Gustaf dansar utanför farmor och farfars stuga, hahaha. Älskar den här!




Den allra första videon jag la upp i mars 2009! Fast då hade jag haft den jättelänge så den filmades nog sommaren 2008 eller något.




Här är en från februari 2010 där jag och malin hade köpt hur mycket smoothie som helst och roade oss på vårt egna vis.




Och här är en från mars 2010 där jag smygfilmade Malin, hähähähä.


snälla...

...påminn mig om att INTE gå på insparken nästa år. Det var kasst. Fyfan. Knappt några där, och de som var där stod och juckade mot varandra och försökte se sexiga ut. Sämst musik var det också.

Orka. Hejdå.

stickaid 2010! iiih!

Charlie McDonnell och någon kille ska vara live på stickam i 24 timmar! Ah! Jag är löjligt exalterad.

http://www.stickam.com/blade376

KLICKA!!!

tweet me, follow me, duuh

Jag somnade halv tolv igår. MES! Jag har gone soft av att gå upp så tidigt varje morgon. Jag gillar det inte. Mamma är däremot överförtjust, kul för henne.

Ikväll blir det inspark. Jag har ingen aning om vad man gör där, men mina kära vänner ska dit så jag hänger på. Det kan nog bli kul. Tror jag.



THAT'S ME. Jag ska försöka twittra. Jag är fortfarande extremt skeptisk till twitter, men jag ska försöka.

liten video med kass kvalité från igår...

Mamma och pappa är inte hemma och Gustaf sitter och lyssnar på star wars-musik (som den nörd han är) jättehögt i bioljudsystemsaken.


julian smith aaaaaas... WALNUT!

Jag har alltid undrat hur Julian Smith skulle se ut som valnöt. Och nu vet jag. Jag älskar hans glugg, hehe.


eh, oj

 

Statistiken pekade uppåt igår... kan man väl säga. Helt utan anledning. Jättekonstigt.

jag heter emelie och jag har okontrollerbart hår


förlåååt

Förlåt för att jag inte har bloggat på... ehm. Fyra dagar. Wooops. Men jag har varit jätteupptagen! Lovar. Jag har ätit och gått i skolan (där det ju absolut inte finns några datorer, bara typ... 100 stycken) och sovit och haft extrema humörsvängningar. Ungefär det.

Sitter i primarummet på skolan. Väntar på att mamma ska skicka ett sms om att hon har slutat så jag kan gå till hennes arbetsrum och sedan få skjuts hem i en varm bil istället för att gå hem i kylan. Sjukt kallt idag, deprimerande.

Det sitter några tjejer här och planerar primasidan i arbetarbladet. Jag tjuvlyssnar, hehe. Primasidan är typ en sida som mediaeleverna gör till varje torsdag, fyfaaan vad kul. Det sitter en massa artiklar på väggarna härinne.

Nu smsade mamma! Nu ska jag heeeem.


RSS 2.0