ååÅååÅÅååÅå

JAG HAR SÅ TRÅKIGT. Sitter fortfarande på flygplatsen (DUUH PLANET GÅR SEX) och dör av tråkigt. Funderar på att gå på toa bara för att ha något att göra. Har redan läst tavlorna med avgångar osv hundra gånger. Så nu skriver jag. Okej. Vad skriver jag?

Nä. Jag vet inte. Nu ska vi gå till incheckningen (trots att vi inte får checka in förrän om en halvtimme, men vi har ju inte direkt något bättre för oss) så mjau kissekatter, vi ses.

hej webbkamera

Jag och min påse M&M's som jag köpte på Universal Studios.

 

I bilen på väg från Orlando till Miami.


Utsikten från vår balkong på båten.


Pappa som tror han har muskler på båtbalkongen.


Jag i hytten på båten. Och eh, pappa i bakgrunden. Vad han nu håller på med.


Jag för en liten stund sedan med min dunkin' donut.


Mamma och Gustafs arm alldeles nyss.

epic cruise

Allt jag gör nuförtiden är äta, sova, sola, åka vattenrutschbanor och gå iland på olika karibiska öar. Imorgon ska vi till Bahamas. Det hade känts skitbra om det inte var för att jag har bränt ihjäl mig i solen. Jag har små blåsor på huden, så starkt lyser solen här. Idag har jag suttit med min Forever The Sickest Kids-t-shirt (världens töntigaste band som jag tyvärr hörde först efter att jag hade köpt t-shirten) på mig hela dagen för att skydda min hud från att brinna upp.

 

Det är sådan sjuk service på den här båten. Alla i personalen ler hela tiden och säger glatt ”HELLOOOO” varje gång man går förbi (även om de inombords antagligen tänker ”SKJUT MIG”). Det finns dessutom personal i överflöd. De har liksom anställda som står med en sprayflaska och sprutar sprit i händerna på en, TROTS att de har automater med handsprit som man kan ta från, så de där människorna står ju bara där med sina sprayflaskor och ser sorgliga ut.

 

Jag är lite halvrädd för en av killarna som jobbar vid vattenrutschbanorna här. Det är en 27-årig mexikan med ölmage och orangea solbrillor som ba ”WHERE ARE YOU FROM?” till mig. Jag ba ”eeeeh Sweden” och då gjorde han ett tecken som om han hade horn på huvudet och menade vikingar (det första alla tänker på när man säger att man är från Sverige, av någon anledning). Jag ba ”I’M A VIKING”. Han skrattade lite för mycket åt det. Blev nästan förolämpad en stund eftersom han inte trodde på mig. Han tyckte väl inte jag såg tillräckligt biffig ut. Efter det började han säga saker som ”beautiful eyes” och ”I’m in love”. Det var ungefär då jag började undvika honom.

 

Nu ska jag gå och byta från min fula t-shirt till något annat och ge mig ut på äventyr på båten (glo i taxfree-butiken), så hejdå kissekatter.


i'm on a boat

Vi är på väg till Karibien nu. På en väääääldigt stor båt. Gårdagen spenderades på Miami Beach. Badade i havet och så, extremt varmt i vattnet. HAHAHA guva jag är bortskämd. Det är svårt att förstå att jag stod framför frihetsgudinnan och frös ihjäl för en vecka sedan när jag sitter här på en färja på väg till Karibien med klarblått hav utanför fönstret i 30 graders värme. Hur ska jag någonsin kunna återvända till Sverige? Gävle? Borgarskolan? VILL INTE. Stannar nog här jag. Eller på Bahamas. Internet här på båten är dyrt, och eftersom att mina föräldrar inte kan skita pengar så skriver jag inlägget i word och publicerar det sen. Lejm. Aja, måste duscha nu. Och sen ska vi äta middag. Buffé. Och åh, nämnde jag att det bara är att ta hur mycket mat, glass, läsk osv, man vill utan att det kostar extra? LIVIN’ DA DREAM, OH YEAH YEAH YEAH YEAHHHH. He. He. He.

vårt hus

Huset vi har bott i den här veckan är typ fyra gånger så stort som vår lägenhet. Har aldrig bott i villa förr, så det här var rätt coolt. Imorgon åker vi dock till Miami och sover där en natt för att sedan påbörja vår kryssning i Karibien.

 

Hallen och ett gäng soffor.


Vardagsrum med en fet TV.


Köket.


Poolen på baksidan.


Gatan utanför.


Mitt och Gustafs rum.

Där var en liten del av huset. PHEW.

live från orlando












sista dagen i new york


orlando

Universal Studios var nog det roligaste jag någonsin gjort. Det var HELT otroligt. Om ni någonsin befinner er i Orlando, gå på Universal, men köp ett expresspass för annars får ni köa i timmar. Jag kan inte ens beskriva hur häftigt allt var. Särskilt 4D-bion och Simpsonsåkturen. Japp, 4D. Inte 3D, pffft, vad är det för omodernt liksom. Har hunnit se 4D-bio två gånger i USA. Shrek och Trollkarlen Från Oz. Helt sjukt coolt.

Idag har vi shoppat loss på The Florida Mall. Jag har köpt fyra par Converse. JAPP. Köpte först tre par, men såg sedan ett till par i en annan affär som ba kallade på mig. Så jag köpte dem. Köpte bl.a. ett par vinröda som jag har velat ha i århundraden, men inte hittat i Sverige. SCORE.









Jumpsuit jag köpte. Och conversen.




Två t-shirts från Hot Topic! Första gången i hela livet som man är på Hot Topic så finns det såklart inga Shane Dawson-tröjor där. Jag bölade lite inombors.

dag 2 i new york

Jag hade gjort en video om första dagen, men youtube tog bort ljudet på den så vi skiter i den och går direkt på andra dagen i New York.


i huset

Huset är STORT. Och det har en uppvärmd pool. Och fyra sovrum. Och internet. Och det är hur fint som helst. Och bäst av allt? Det är sisådär 27 grader ute. DET ÄR SOMMAR!!!!! DÖÖÖÖÖÖR. Går runt i shorts och t-shirt och så, trots att det är kolsvart ute. Svettas i rummet. Och jaja, jag vet att det var varmt i Sverige idag också, men vi har PALMER här! Och grönt gräs. Och pool. Och åååå.

Imorgon blir det dessutom sovmorgon. Efter att ha gått upp runt 7-6 på morgonen i flera dagar så känns det väldigt skönt.

Nu ska jag försöka ladda upp en video på youtube.

ett till

Vi kör ett till inlägg. Blir ju helt spattig när jag inte får blogga på flera dagar.

Var nyss på toa. Ni ba jaha, trevligt. Jag och mamma hoppade riktiga indianhopp till toaletten och folk tittade ganska mycket. Det kändes lite halvskämmigt att komma ut igen. Vi kanske ska börja tänka efter innan vi gör sånt. Kanske. Inte.

Toaletterna här spolar av sig själva. Japp. Amerikanarna är så lata att de inte ens kan dra i spolspaken själva (that's what she said HAHA. Rolig man är). När Linda var på toaletten så spolade den när hon fortfarande satt ner så jag är lite rädd för de där toaletterna nu. Men hittills har det gått bra, den har spolat rätt varje gång. Förstår inte ens hur den vet när den ska spola. Den bara gör det. Robottoalett.

Så. Nu ses vi i Karibien kissekatter.

Jag försöker vara snygg. Det lyckades ganska bra va?

käkar lite dunkin' donuts ba

Betyg: 7/10 smakpoäng. YEEEEEA.

Vi åt Subway till lunch här på flygplatsen tidigare och när man beställer där så ska man ju säga vad man vill ha på. Såklart så var det en kines där som snackade kinesengelska så att jag fattade nada. Han ba "TÅÅÅSSSS?" och jag stod där som ett fån och ba WHAT? Det visade sig att han frågade om jag ville toasta mackan. Jag ba "JAHA TOAST, YES PLEASE". Pinsamt.

Snart ska vi flyga igen. På förra flyget satt det en gammal gubbe som luktade fiskrens/bajs. Typiskt nog så gick han på toaletten hela tiden så att han gick förbi flera gånger. Dessutom var han jättelångsam när han gick så lukten satt liksom kvar en stund efter. Mysigt.

I Orlando ska vi bo i ett hus med pool, COOLT VA? Hoppas bara att alligatorerna inte vill ligga i den. Hoppas att det finns internet i huset också, men antagligen inte. I såna fall ses vi i Karibien kissekatter!!!!

på flygplatsen i washington, 13:15

ÄNTLIGEN INTERNET, WAAAA. Har försökt få tag på internet men det har inte gått. Kunde inte koppla upp mig på Times Squares wifi igår så det gick inte att blogga. Men men, här på flygplatsen i Washington gick det. Så yay för Washington.

Vi har mellanlandat här, vi flög i en timme från New York hit, och snart ska vi flyga vidare till Orlando där det är vaaaarmt. Fast det är rätt varmt här nu också, men där är det kanske 30 grader eller så. HAHA.

Igår gjorde vi så mycket att det känns som att det hann gå en vecka på en dag. Vi såg frihetsgudinnan, Ellis Island, Empire State Building, Madame Tussauds osv osv. PHEW. Kommer en video på det... någon gång. Gud. Har gjort en och en halv video hittills, och då har det liksom gått tre dagar. Kommer bli en del videos.

I nästa inlägg kommer det en video. Den exporteras nu, måste bara ladda upp den på youtube, WIHO. FAST NE. Det funkade inte. Bajs.



@ mcdonald's, times square 8:02

På Times Square finns det gratis wifi, skitglad över det. Vi bor ju nästan på Times Square, men wifi räcker ändå inte dit.

Har nyss ätit frukost på McDonald's, och jag tror aldrig att jag har ätit så mycket frukost i hela mitt liv. Det var gott. Man fattar ju att folk blir feta här. Maten är extreeemt god. Igår åt vi pizza på ett italienskt ställe, och det var så gott.

Utanför fönstret framför mig är Times Square, men jag fattar det ändå inte. Det är sjukt. Allt ba blinkar. Den där rödhåriga tjejen som vann Topmodel syns på en stor fet skylt. Jag ba WAAAAH DET ÄR HON.

Jag har filmat jättemycket, men jag måste hitta tid att klippa ihop allt innan jag kan lägga upp det. Kanske ikväll.

Idag ska vi på busstur och efter det blir det en tripp till Legostore, Converse-stället och Applestore. Guva stört. Hahaha. Jag har inte landat på jorden än.

Jag och en liten del av min frukost.

 

Kaffe. Ganska stor. Väldigt stor.

inlägg skrivet igår kväll

Nu sitter jag på sängen på ett hotellrum. Utanför vårt fönster har vi en mur med taggtråd på och rummet är inte det finaste, men det gör ingenting, för vi är i New York. Husen är så höga här att ni inte ens kan tänka er hur det känns att titta upp. Aldrig tidigare har jag varit med om att jag måste böja huvudet så långt bak som det går för att se var huset slutar. Så sjukt coolt.

Älskar New York. Det finns ALLA olika sorters människor här. Och det är jätteroligt att smyglyssna på folk som pratar med varandra eftersom att de är precis som i alla filmer. Älskar det.

Hemma är klockan ca två på natten nu och jag har inte sovit sedan fem imorse. Ändå är jag inte trött, sjukt. Alla andra är helt döda men jag ba studsar på. Här är klockan åtta nu. Så vi lär väl vänta någon timme till innan vi somnar. Imorgon ska vi på en guidad busstur i New York. Vi ska få se Harlem. COOLT.

Idag har vi sett en liten del av Central Park, Empire State Building på avstånd och Times Square (vi bor ca 50 meter från Times Square, wow).

Och så hittade jag någons wi-fi som de hade glömt att låsa, TACK NEW YORK-BO SOM JAG INTE KÄNNER.


Uppdat: Internet la av precis innan jag hann posta inlägget. Nu har jag internet igen! Skriver ett till inlägg nu. Ba så att ni vet.

 

 


Om 10 timmar är den här tjejen i New York....

imag0302 (MMS)

Om 10 timmar är den här tjejen i New York. COOL HON E.


HEHE. Vi sitter i taxin på väg till Arland...

imag0301 (MMS)

HEHE. Vi sitter i taxin på väg till Arlanda. Det är soligt ute. Det kan inte bli mycket bättre.


godnatt kissekatter

Jag ska gå och lägga mig snart. Imorgon ger vi oss ut på äventyr. Hejdå Gävle, hej New York.


Jag vinkar hejdå. Och min lugg rör sig också. FINT.

control

Guuuuud hahaha. Vi hade livesändning klockan ett dårå. Det gick bra! Bara det att vi knappt hann träna något och att Conny gjorde lite kaoz, men det gick hyfsat ändå. Jag skötte inslagen och klickade på en knapp när de skulle in. Det var hela mitt jobb. Viktigaste personen i kontrollrummet liksom ba!!! Eller inte. Men jag var med live en liten stund också, blev intervjuad om vår film. Och så var jag med i en film. Och ett reportage. Jag hade inte tänkt att vara med särskilt mycket, men så blev det ju inte. Såklart.

Och imorgon åker jag till USA. Hahahaha. Livin' da rockstar life. TV IDAG, USA IMORGON, WOW EMELIE DU ÄR KÄND VA??!?

Ne.


Kontrollrummet.

Livesändning klockan ett då. Coolt.

imag0299 (MMS)

Livesändning klockan ett då. Coolt.


full tjej

Jag är så jävla packad just nu. Helt sjukt packad! He. He. Fattar ni?!??!?! Jag har packat väskan!!!! YEEEA. Vid den här tiden imorgon är det ungefär 7 timmar kvar tills taxin som ska köra oss till Arlanda tutar utanför fönstret. Det är en trevlig tanke.

Har varit alldeles spattig hela eftermiddagen, kan inte sitta still. Har myror i brallan. Pissmyror. SÅ illa är det. Har nästan som psykopatskakningar, skakar som ett asplöv hela tiden. EXCITEMENT på hög nivå. Eller så är det all amfetamin jag tog tidigare....... HEHE. HE. HEHEHE.

Det är tur att vi inte har vanliga lektioner imorgon, för då hade jag inte kunnat sitta still en sekund. Vi ska ha livesändning på Fria Kanalen. Klockan ett. Perfekt tid eftersom att ingen tittar då (ingen tittar någonsin), hehe. Alla är på jobbet eller i skolan, så det kommer väl max vara typ 2 personer som tittar. Det känns liksom mindre nervöst då, än med radion där vi fick veta att upp till 5000 personer kunde lyssna, waaaa.


Ungefär såhär känner jag mig.

ett skämt

Martina informerade mig idag om att jag inte alls är klar med allt mitt skolarbete. Har en hemtenta kvar i mediekunskap som jag inte har gjort.

....

*RIVER MIG I HÅRET I FRUSTRATION OSV*

Tur att hon kom ihåg det i alla fall. Mästerguldfisken här kom ju såklart inte ihåg det. Fittbajs. Ursäkta. Men. HALLÅÅÅÅÅ. Jag trodde jag var klar. Orkar inte.

Dessutom fungerade inte photoshop på skoldatorerna idag av någon anledning (för att jävlas med mig) så jag kunde inte göra klart hemsidan. Och jag har ingen lust att göra det hemma, faktiskt. FAKTISKT.


glädjetjut

Ni förstår inte hur lättad jag känner mig just nu. Så. Jävla. Lättad. Resten i matte är fixad, reportaget är klart, artikeln är klar, hemtentan är klar, och jag har gjort mitt bästa för att fixa det där G:et i bild. Alltså. WAAAAAA. Så. Det var mitt glädjetjut.

Det enda jag har kvar nu är min hemsida, men den fixar jag i skolan eftersom att alla filerna ligger där.

NU SKA JAG BÖRJA TA FRAM KLÄDER ATT PACKA NER TILL USAUSAUSAUSAUSAUSA, HAHAHA. Var avundsjuka. VAR DET.

SÅ GLAD ÄR JAG NU. Jag ser grymt risig ut idag (resultatet av en hel dags pluggande) så jag ritade av mig själv istället för att ta en bild. Är i värsta ritar-moodet efter att ha suttit och ritat i flera timmar. He.

JUST DET

Jag och Sofia var och fikade innan vi gick på bio och jag åt en sån där macaron. Den var liten och löjlig och vägde ingenting. Blev chockad när den var MJUK. Jag ba va?!?!??! Trodde den skulle vara stenhård, men nej. Den var mjuk och smakade mjöl och får därför 0/10 smakpoäng.

Glömde att ta en bild på macaronen så jag ritade en istället. Undrar varför jag har IG i bild, hiohoiohiohiho.


lingon

USA är inte långt bort nu. 4 dagar. Holy moly me oh my alltså. För några dagar kändes det så långt borta pga allt skolarbete jag hade, men nu när jag har gjort klart reportaget så är det jobbigaste över. Imorgon ska jag börja packa. Guva sjukt. Det gick liksom från att vara 8 månader kvar till ett halvår. En månad. En vecka. 4 dagar. HAHAHAHA. Orkar inte vara så glad. Så jävla glad. ÅååååÅÅåhåååååhåhå.

Såg den här filmen med Sofia idag. Den var söt.


dagens WTF


life

Har skrivit mer än en sida av mitt reportage nu. Känns bra. Imorgon ska jag försöka göra klart reportaget och artikeln. Resten av helgen ska ägnas åt packning, packning, packning, och kanske dejt med Sofia. Och dejt med min hemtenta. Och dejt med min hemsida som ska vara klar på onsdag. Det känns bra nu faktiskt. Behövde bara komma igång med det jävla reportaget. Phew.

Godnatt.


journalistN

Skriver reportage om mitt "arbetsplatsbesök" på farmors jobb. Aldrig tidigare har jag skrivit i ett skolarbete att "ljudet av en pappersstrimlare kompletterar kontorskänslan" HAHA.

Annars då? Jo, jag vill lägga in en bild på hur mitt hår ser ut när det är kort, men jag känner mig så dum när jag tar bilder på mig själv i photobooth nuförtiden. Slutar med att jag sitter och gör dubbelhakor på alla bilderna och skrattar jättehögt för mig själv. Kan inte sitta och försöka se snygg ut framför datorn, känns så konstigt. MÅSTE göra nåt *tokigt* för annars känns det så fel.

I ALLA FALL så ska jag fortsätta skriva om mina känslor kring pappersstrimlare nu, så BRB.


jag pluggar till gympaprovet

"Kostfibrer ger tarminnehållet större volym och förhindrar förstoppning."

Alltså, VOMIT. Undrar hur det kan förhindra förstoppning om det ger STÖRRE volym? Fattar inte.


HALLI HALLÅ

Kommer ihåg att jag brukade spela Allt och lite till-spelet på SVTs hemsida för några år sedan, och en av tjejerna som var med sa alltid "HALLI HALLÅ" varje gång man startade spelet. Nördkillen som också var med brukade säga "hejsan svejsan lingongren!" och jag ba HAHAHAHA varje gång han sa det.

I alla fall. HEJ. Jag var kvar i skolan till halv sex idag. Mm. Roligt, jag vet. Vi satt och klippte vår film hela dagen, och det tog inte bara lite tid. Det tog mycket tid. Mycket, mycket, mycket tid. Den är inte särskilt bra. Men den är helt okej klippt i alla fall. Alltid något. He. He. He.

Nu måste jag försöka plugga lite. Guva man inte har något liv.


your heart will go on

Vi har prov i gympa på torsdag. Därför har min gympalärare satt ihop värsta stenåldershäftet PROPPAT med info om kolhydrater, fett, happy meals osv. Det är världens minsta text i häftet och mitt huvud ba NOOOOOO när jag försöker läsa. Jag ba nehe. Skit i det då.

Lyssnar på den här låten medan jag plöggar. DÖR för att den är så bra. I melodifestivalen så tyckte jag den var sådär, men nu ba *PUMPAR* jag den om och om igen.



"My heart is refusing me" låter ju bara stört. Ba "mitt hjärta VÄGRAR mig". Stöter hjärtat bort resten av kroppen då ellör? Fattar inte.

tjenare mannen

Det kanske kan vara så att jag har klippt mitt hår väldigt mycket kortare. Kanske till och med så att jag har klippt bort över en decimeter. Kanske så att det bara är lite längre än till axlarna. Kanske.

Nu ska jag plugga på riktigt.

Jag har tråkigt.

imag0295 (MMS)

Jag har tråkigt.


gjorde jag läxor?

NEEEEEEEEJ. Damn me. Hatar mig själv, cut cut cut. Fixade en massa musik till min dator och tittade på Big Brother istället. Alltså. What's up with the självdisciplin? Var är den? HALLÅÅÅÅÅ.

Det betyder att jag kommer att få jobba SJUKT mycket imorgon och på onsdag istället. Varför gör jag såhär mot mig själv? Lågt IQ man har. Die potato.

Min die-potato-blick. Eller nåt.

graffiti

Fin min Emelie.

Vi hade ingen engelska idag så vi gick ner på stan istället. Jag köpte graffitinagellack från H&M och provade det direkt när jag kom hem. Var barnsligt exalterad över att se hur det funkade. Och det var rätt coolt faktiskt! Det svarta lagret sprack. Awsomeness.

Jag har alldeles för mycket att göra den här veckan. Orkar inte. Rest att fixa i matte, muntligt nationellt prov i engelska, skriva reportage, skriva artikel, göra uppgift i mediekunskap, klippa ihop vår film på onsdag (i grupp, tack och lov, men ändå, en hel skoldag i ett redigeringsrum, jobbigt), köpa sista sakerna som behövs inför USA, klipptid imorgon som jag inte har en aning om vad jag ska göra med, osv osv osv.

SÅ DÅ KÖR VI IGÅNG GENOM ATT SKRIVA LITE ARTIKEL NU DÅ.

godnatt

 


ännu ett i-landsproblem

Jag har klipptid på tisdag. Frågan är bara vad jag ska göra?! Tänkte först klippa det kort, men sen förstörde mamma allt genom att säga att det inte var någon bra idé. Så nu har jag en klipptid men inga idéer. IGEN. Och förra gången gick det inte bra alls. Min lugg blev cp.

När vi kommer hem från USA så ska jag nog tona håret. Vill ha mörkare. Kanske lite rött, har alltid älskat rött hår. Ursnyggt. Vill haaaaaaaa.

SÅ. Jätteytligt inlägg. Men sånt behövs också ibland.

Mitt reportage går det åt helvete med. Kommer inte på något att skriva. IG-barn. Fick en rest på senaste matteprovet också, för första gången på två år. På "exponentiella funktioner". Haha. Bajsnödig grej att kunna alltså.

När man tar kort på sig själv i lösmustasch ute bland folk så tittar ganska många på en. Jag gjorde det i onsdags. Vi spelade in film hela dagen i skolan och använde en lösmustasch. Efteråt så la jag den i fickan och på vägen hem upptäckte jag att den låg kvar. Så jag tog ett kort. Why not liksom.

leave my heart alone

Det är meningen att jag ska skriva ett reportage just nu. Men varje gång jag försöker så slutar det med att jag slår det hårdaste jag kan på tangentbordet och suddar ut allt. Min hjärna är inte här just nu. Den befinner sig redan på andra sidan havet. Det är liksom allt jag tänker på. HUR ska jag kunna koncentrera mig på att skriva om Handelsbanken i Skutskär när allt jag tänker på är att jag om 10 dagar kommer att vara i New York?

Hej i-landsproblem. Jag har ett reportage och en artikel att skriva. Hur svårt kan det vara?

Väldigt svårt.


facebook

Förstår inte alla människor som uppdaterar sin facebookstatus med onödig information hela tiden. Ba *går och duschar*. Man ba OCH?!!??! Eller *kan inte sova, buhu*. Återigen, OCH?!?!?!? Vet inte hur många personer jag har döljt i mitt facebookflöde pga orkar inte läsa deras tråkiga uppdateringar.

En annan grej som stör mig är när folk publicerar det som spåkulan säger. Ungefär som om det är sant liksom.


 


feeling guilty, are we?

Hittills idag har jag låtsas vara trevlig mot min psykogranne som hör icke existerande dörrar som slängs igen och ringer på hos oss hela tiden och räddat mamma från katastrof på Ica. Det är lördag. Och det är 11 dagar kvar tills jag befinner mig i New York. Och jag har inga planer alls för resten av dagen. Kanske följer jag med mamma och pappa till USA-vännerna och bokar saker till resan. Kanske inte. WE'LL SEE, HMM YES.

EEEEH NE.


online comedian who does mexican accents

Åå, vad jag skrattar åt det här svaret. Hahahaha. Världens hemskaste fråga och jag ba krampar av skratt.


spreadshirt

Medan vissa kanske spenderar sina fredagsnätter åt att festa eller sova så sitter jag här och gör t-shirts på spreadshirt.se. Svincoola t-shirts som ni ba skulle dö för att få. Ska beställa en någon dag. Vet bara inte vilken.

BOX ANIMAL. Allt som är gjort av lådor är bezt.

 

En t-shirt. Som det står London på. How original.

 

En godnatt-tröja. Teddybear signing out.

 

Hihihihihihi, färgglada gubbar, hihihihihi. Ska nog lägga till "hihihihi" på tröjan. Då blir den bezt fezt.

 

T-shirt för lite finare tillfällen. Han bär ju faktiskt fluga.

 

Citykor. Mu? Den här måste jag ba ha. Glans in my heart.

 

Helmet. Hehehehe.


Jag: Jag tycker inte om öl. Farfar: Inte j...

imag0285 (MMS)

Jag: Jag tycker inte om öl. Farfar: Inte jag heller.


Varför inte bara ta bort förkortningarna???

imag0283_1301678 (MMS)

Varför inte bara ta bort förkortningarna???


sjuka kvinna

Alltså hahahahahaha. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?


Öh, det är bara jag på bussen. Och busscha...

imag0282 (MMS)

Öh, det är bara jag på bussen. Och busschauffören, såklart. Jag kör den inte själv. Duh.


RSS 2.0