vadå majskolv vad e det

HAI HAI HAI. Sitter i min säng i pyjamas, äter kakor och väntar på att mina simmar i iphonesims ska plantera färdigt sina majskolvar. De sitter på sina bara knän i trädgården och planterar. Japp. Man kan liksom inte gå ifrån plantorna en stund i det här spelet, nej för fan, har man satt en planta får man sitta där och vårda den 24/7, precis som i verkliga livet.

En av simmarna heter Tyrone, vilket har kommit att bli mitt favoritnamn i hela världen. YO TYRONE. En annan heter Regina George och vet du varför det är coolt så råder jag dig att skaffa tumblr och sluta dig till vårt folk.


John Green <333333

älskar allt


I'M GONNA NEED IT RIGHT NOW


i die

Så detta hände nyss på min tumblr:



HON GILLADE MITT FOTO. HON. GILLADE. MITT FOTO.



hockey med is

JAG HAR KLARAT UT RUNAWAY 3 AAAH. Aldrig mer Runaway. Gud vad sorgligt, gråter inombords. När jag fick det tänkte jag 'ååå vad bra, något att göra hela lovet', men så tog det två kvällar för mig att klara ut det. Fuck. Det slutade så braaaaaaaa också och jag har ingen att fangirla med för ingen spelar Runaway. Sökte på Runaway 4 och fick upp något som hette The Next Big Thing MEN LIKSOM. INGEN BRIAN BASCO? Dö rå.

Dock har jag inte bara varit nördig för idag har jag varit på Läkerolen och sett min kusin spela hockey OCH DET VAR FAKTISKT ROLIGT???!?? Helt sjukt. Jag som alltid har hatat att spela och titta på sport, men idag var det roligt. Lite research för min praktik som "sportreporter" (feta citationstecken) dårå. Dock att jag har praktik på Gefle IF som är ett fotbollslag, men det är samma koncept ju.

 

Fullsatt på läktarna, som ni ser.

 

 

Elin vann en regnkappa i ett lotteri, fast det var mest en sopsäck med hål för armar och huvud.


xmaz

Förlåt för att jag har försummat bloggen i några dagar men jag har varit upptagen med att fira jul och vara social osv. Socialitet förstör bloggande. I söndags var jag hemma hos farmor och farfar och firade jul med den sidan av släkten och igår var jag hos mormor och morfar och firade med den andra sidan av släkten. Är rätt så trött på jul nu ärligt talat så det är skönt att den är över. Om två månader åker jag utomlands. Helvete vad skönt.




Min broder hatar att vara med på bild men jag fick en jättefin på honom, YEEEEEA.






Varje annandag spelar vi bingo HAHA orkar inte vilka pensionärer.




Orkar inte heller att jag hittade en till bild från några år sedan. Fint med traditioner och så antar jag.

los julklappos

 

LAVALAMPAAAAA<3

 

 

 

 


New York-tavla.





Fick ett par vantar fyllda med 35 tjugolappar av farmor och farfar, kan bada i sedlar nu.




Världens bästa mamma.




FICK RUNAWAY 3 AV VÄRLDENS SNÄLLASTE LILLEBROR. Den är skitsvår att få tag på. Hoppade bokstavligt talat upp och ner när jag öppnade paketet.


 

Dregel.

 

 

 

 

Fick det här och många fler fina saker, har bästa familjen i hela världen tror jag.


julafton

God jul kissekatter! Jag har haft en myzdag med hela familjen, ätit världens godaste mat, fått jättefina julklappar och blivit retad för att jag ser ut som Kalle Anka i husvagnen på morgonen.

Snart ska jag och mamma gå till Länsmuseet och se någon slags julgrej. Antagligen en väldigt religiös sådan. Kan bli intressant.

 

 

 

 


har roligt


hur kan ett band bli så perfekt


fantasilös

Har haft en väldigt underbar dag idag. Oj vad töntig du är Emelie, MEN FAKTISKT.

Först lite fika och julklappsbyte med klassen, väldigt mysigt. Jag fick servetter med pengatryck på, vilket var konstigt eftersom jag hade gett bort sudd med pengatryck på i julklappsbytet, så jag gav pengar och fick pengar, trevligt. Min favoritpresent var dock Gabbi som fick ett mjölkpaket invirat i toalettpapper med en skruv, en spik, en tops och ett häfte med information om könssjukdomar inuti. Fick ont i magen av skratt. Jag ville ha den presenten.

När vi slutade åkte jag ner på stan och käkade lunch med Malin, Sofia och Linus och sen tog vi en sväng på stan. Sedan fikade vi med Linn också och jag åt en kaka som måste ha varit bakad i chokladhimlen. Alltså vadå chokladhimlen, orkar ej.

Det här var ett väldigt hej-det-här-har-jag-gjort-idag-inlägg, men jag är verkligen helt slut i skallen så det får bli såhär. Nu har jag jullov och ska vila hövvet i några veckor, men först ska jag gå och köpa kinamat, så hejdå.


love you tumblr

Den där sjuka känslan när en tumblr man har haft i tre dagar får 500 notes på ett inlägg. ALLTSÅ JAG DÖR HÄR. Är alldeles för glad över det här, måste skaffa ett roligare liv.

I die.


dan före dan före dan före dan

MÅSTE KOMMA IHÅG ATT BLOGGA. Glömmer hela tin, ni måste påminna ma.

Idag var en svinig dag. Matteprov som kändes rätt blah och skridskoåkning där jag försökte stå still på isen mest hela tiden för att försäkra mig om att jag skulle slippa spendera jullovet i rullstol. Efter skolan gick jag och Martina ner på stan för att köpa något till julklappsbytet vi ska ha med klassen imorgon. Reglerna är max 20 kronor och det får inte vara något ätbart. Vet ni vad man får för något för 20 kronor som ej är ätbart? Ingenting. Inte ens bajs. Jag köpte två sudd. Helvete vilken besvikelse att öppna det paketet. Ba ÅH ÅH ÅH VAD ÄR DET FÖR NÅT, ÅH... oh.

Nu ska jag sova. Godnatt kissekatter.

 


JAG HAR BÖRJAT ANVÄNDA INSTAGRAM, typ litegrann nästan. Jag heter ptotheiggy så följ mig om ni vill. Om ni inte vill så är det okej också (kommer börja gråta i ett hörn).

tisdag

Det är så svinigt kallt överallt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill ba lägga mig i ugnen och jäsa. Dör av tanken att jag ska åka runt på isen i en löjligt kall ishall imorgon, ser framför mig hur jag kommer vara helt blå efteråt. Dessutom har jag matteprov innan. Kan ej klaga nog på detta. Hatar allt. Vägrar åka runt i led som vi gjorde förra året, om vi ska göra det så sätter jag mig på sidan och tjurar istället. ÅÅÅÅÅ.

I alla fall så har jag haft en bra dag på APUn, vi klippte ihop en grej och sen slutade vi. På bussen hem var det proppfullt med folk och alla hostade och snörvlade så det känns som att jag har alla sorters förkylningar och aids nu. En tjej hade till och med munskydd på sig. LIKSOM. VA. Borde jag också ha det? Eller har hon nån dödlig sjukdom som hon inte vill smitta alla med???? Kommer helt säkert dö nu.

Jag har suttit vid tumblr och tryckt i mig julgodis sedan jag kom hem, så jag borde plugga matte nu. Jag SKA plugga matte nu. Blir bara så arg när jag pluggar att jag hellre låter bli. Men jag ska. SKA.

 

Det vi filmade förra veckan.....


helg i min ifjun


Klädde en kran.




Julpyntade en kattfan.




Köpte de sista julklapparna och slog in dem i gölligt papper.

 

 

 

TITTA VAD FINT JAG SLÅR IN NAWWW. Jättelite tejp osv.

 

 


Vet inte vad som händer här.

 

 

 

Fika med en Sofia.

 

 

 

 

Fin helg, och den är inte över än, tack gode gud. Imorgon är jag ledig och den dagen ska jag ägna åt matteplugg, guva roligt, bursting with joy här borta.


TITTA VAD LITEN NAWWW



Hittar de mest underliga klippen på min youtubekanal ibland. Två och ett halvt år sedan detta. Vet ej vad som händer.

den här killen ska bli min man ♥



Det som är allra jobbigast är när folk *checkar in* överallt med folk ba för att visa att de har ett liv. "Blablabla blablablasson har checkat in på Waynes Coffee." INGEN BRYR SIG OM ATT DU SITTER OCH DRICKER KAFFE MED DEM BÄSTA OKEJ.

Vet inte hur många personer jag har tagit bort från mitt flöde eller raderat helt från min vänlista pga
  • världens sämsta statusuppdateringar
  • egobilder i smutsig spegel + pattar upptryckta till hakan + dålig sångtext till
  • jag hatar dem och deras ansikten.

Bara för att inte vara helt negativ ska jag säga en sak som är väldigt bra med facebook och det är Wetopia, ett spel som skänker mat och bygger skolor till fattiga barn, så spela det era snälla små gossar för det är helt gratis och väldigt beroendeframkallande.

Plus att man får känna sig som Jesus när man skickar iväg luftballonger fyllda med mat till barnen verkliga världen.

 


det här är teddy



Om ni inte alla tar er tid att titta på detta klippet av ett piggsvin som äter pumpa och låter som en alien så hatar jag er för alltid.

tänkte bara säga att jag har nya glajjer


Har gått å blitt vindögd å :)))

1

GISSA VEM SOM HAR EN SKOLDAG KVAR TILL LOV??? HAHAHA DET VAR JAG.

Imorgon ska jag äta med Martina på stan innan vi åker till skolan och få hjälp av vår mattelärare. Sen är det talangjakt på gasklockorna som den andra mediaklassen har fixat och ni alla borde gå på den. På måndag är jag ledig och på tisdag har jag APU. Onsdag blir dock en mardrömsdag. Matteprov OCH skridskoåkning. PÅ SAMMA DAG. Kommer helt säkert dö av isförgiftning.

MEN SEN PÅ TOOORSDAG ÄR DET LOV. ÅÅÅÅÅÅÅ. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.

 

Vi fick muffins på engelskan idag för vår engelskalärare är en hest. Dessutom hade jag fått MVG på uppsatsen om äckliga Virginia Woolf och en nia på nationella proven SÅ HON SA ATT JAG KANSKE SKULLE FÅ MVG PÅ KURSEN AAAAH. Fick MVG på en svenskauppsats idag också HAHA KÖNGLIGT. Fast jag kommer antagligen få 100 rester på matteprovet nästa vecka så jag kommer ändå aldrig bli raketforskare, FML.

en huvudmassagegrej


HAHA FINT PHOTOSHOPAT EMELIE, TACK KÄRA DU DET VAR SNÄLLT SAGT.

frosta en frostie

Godmorgon era fula jävlar.

Sitter här på grafen och är övergiven av Matilda som flydde till Egypten när vi skulle jobba i grupp. Jag vill också åka till Egypten och sova i en solstol hela dagarna. Längtar till sportlovet <3333 Då åker jag till Puerto De Mogan för jag är bäst.

Har gjort klart en filmaffisch till en av filmerna vi ska göra. Ni kan ju ba försöka gissa vad den handlar om.


Alltså det ska vara ett foto på skådespelaren där sen. Och en bild på ett frostiespaket som jag har tagit själv. BA SÅ NI VET.

halloweendräkt 2012 fixad som fan


m&m

Hej alla fina.

Jag har haft APU idag. Det var... intressant. Vi skulle filma en intervju med en fotbollsspelare som går på skolan och dessutom filma honom i klassrummet. Fick ställa mig framför idrottsklassen och förklara vad vi skulle göra. Ba JAPP VI SKA FILMA HÄR NU, CHILLA. Orkar inte vilken konstig stämning det blev. Tänker dessutom så mycket på film och sånt skit hela dagarna så när jag tittade på Top Model nyss så började jag tänka på inklippsbilderna de hade använt. HAHA ta mitt liv, någon.

Nu på kvällen åkte jag med mamma och Gustaf till valbo och köpte lite julklappar. Åt på Subway, MMMMMM. Hade inte ätit det sedan vi var i USA, då han jag beställde maten av snackade mer kinesiska än engelska och det slutade med att han dränkte min mat i någon slags olja som smakade röv.

Vill åka till USA nunununununuuuu.

 

Jag och min älskade påse M&M's i USA. Den där försvann efter ca en kväll. Sket regnbågar i en vecka.


straight from god's ipod


kindly fuck off

HAHA alltså. Vi ska spela in en film i skolan och söker skådespelare, så jag var på Polhem idag och satte upp några affischer om det. Helt plötsligt kommer en lärare fram till mig och ba VÄNTA NU VAD STOD DET DÄR???? och jag visade pappret och hon sket typ på sig och ba KOMKOMKOM MED MIG, FOLLOW ME INTO THE DARKNESS!!!! så jag följde med henne till ett klassrum och hon visade affischen för alla och tyckte att de skulle vara med. När de frågade vad filmen handlade om orkade jag inte ens. Filmen innehåller bland annat två killar som hånglar upp varandra. Ba eh, snälla var med i vår film, den kommer bli bäzt!!!!!

Om nån vill vara med kan ni mejla [email protected]. Inte för att nån kommer göra det. Men ni får jättegärna göra det ändå, okej.

Snart ska jag äta tacos så hejdå.

<3333


martina blir frisörad


you're beautiful, it's true

 

 

 

 

 

Ett helt inlägg om nudlar? Va? Ja. Detta är inte vilka nudlar som helst. De är världens godaste nomnomexplosion. Godnatt.


äckel


skriet


Emelie, varför ser du ut som en döende apa? Jo, jag ska berätta det för dig kissemiss. Jag gör mitt bästa määäh-jag-vill-inte-låt-mig-vara-skrik för att just nu vill jag inte:

  • Plugga matte
  • Inte spela sims
  • Vänta till februari innan jag får nån slags sommar igen
  • Köpa nya glasögon
  • Läsa en uppsats och ge respons (brinn i helvetet engelska B)
  • Gå och lägga mig tidigt
  • Vara duktig
  • Låta bli att äta nudlarna i skafferiet bara för att jag nyss åt middag
  • Duscha

Synd för mig att alla de här sakerna står på min tråkiga-saker-som-måste-göras-lista.

I need a six month holiday twice a year

Jag är klar med Virginia Woolf. KLAR. Jag behöver aldrig mer läsa något om människan eller bry mig om henne på något sätt, för hon och jag är klara med varandra. Ska avsluta vår ovänskap med att säga grattis på namnsdagen Viggan. Grattis!

Så, nu är hon ute ur mitt liv.

dark meat

Jag och Matilda jobbar hårt på grafen.



Skissar fina filmaffischer.



Om man googlar ordet "tjej" så kommer den här snubben fram. Dark meat, jaså.

HAHA älskar er också

Ni älskar min blogg när jag inte skriver något.


y u keep coming back

Har inte bloggat på länge och så kommer man tillbaka OCH DE HAR ÄNDRAT SAKER OCH TING PÅ BLOGG.SE???? För mycket att hantera detta alltså, klarar det inte.

Känner mig så tråkig och ointressant just nu att jag inte är ett dugg motiverad att skriva något. Måste hitta den där *livsglädjen* och göra en smashing comeback här.

Jag såg Paranormal Activity igår. Jag blev inte ett dugg rädd under filmen men hela dagen idag har jag gått runt och väntat på att en demon ska äta upp mig. Och så har jag ätit nudlar.

I will destroy all of the things


mitt liv är fabulöst

Sitter återigen i mörkret som ett mongo och letar fakta om min Woolfie. Har skrivit en halv sida hittills, HOPPAS DU ÄR NÖJD NU VIGGY. Lyssnar även på Mozart samtidigt, bara för att Hanapee har skrivit flera gånger på sin blogg att hon brukar lyssna på honom när hon pluggar för att det får en att känna sig *intellektuell*. Vet inte om jag kan hålla med. Blir mest bara kissnödig och stressad av hans ultrasnabba pianospelande.

Idag hade vi nationellt prov i engelska. Herregud vad det var svårt. HAHA tjejen som fick A* på IGCSE-provet som skickades till maddafakking Cambridge tycker engelska B är dösvårt, japp. Detta är vad jag har blivit nu. Hatade hela mitt liv när vi gjorde listeningdelen för de pratade i 180 hela tiden. Dessutom var jag jättehungrig. Åååå klag klag.

 

*Odlar självförtroende*

RSS 2.0