Shrek, shrek, shrek.

imag0238 (MMS)

Shrek, shrek, shrek.


Vi tittar på shrek. Oväntat. He.

imag0234 (MMS)

Vi tittar på shrek. Oväntat. He.


oh gaga

Lady Gagas musikvideo till Born This Way är jättekonstig. Jag hade förväntat mig att den skulle vara konstig, men kanske inte fullt så konstig som den faktiskt är. Fattar nada av den. Hon själv har säkert full koll på vad den handlar om.

Jag undrar hur Lady Gaga tänker. Skulle vilja vara inuti hennes huvud en dag. Kan inte tänka mig att hennes tankar handlar om samma saker som de flesta andra. Hon är ju så otroligt skum. Men jag gillar det. Tror jag.

En sak är ju i alla fall säker: Gaga är ingen dansare.


Pulka. För att vi är coola

imag0231 (MMS)

Pulka. För att vi är coola


dagens outfit ba

GISSA VAD JAG SKA GÖRA IDAG.

 


communitychannel är rolig


fika

Blev lite ändrade planer ikväll. Istället för ensam hemmakväll med kyckling och Big Brother blev det fika med Moa och Sofia. Mycket bättre!

Nu står i alla fall kycklingen i ugnen och Big Brother är på teve, så jag ska hugga in snart. Möms.


Helt okej.

imag0222_1298816 (MMS)

Helt okej.


mätt osv

Mamma och pappa är i Rom nu. Och Gustaf är hos mormor och morfar. Jag är hemma. Åt nyss jättemycket dolmiopasta, dör av mätthet. Lagar alltid alldeles för mycket mat när jag är ensam. Förstår inte varför. Jag kanske föddes utan förmågan att mäta hur mycket pasta jag äter själv.

Nu ska jag gå ut på en promenad. Det är sol ute, yay. Ikväll ska jag se Big Brother och äta kyckling och imorgon ska jag vara med Shrekisarna. Det blir bra.

KOLLA, MIN LUGG ÄR GANSKA BRA IDAG. För en gångs skull liksom.

stavgång

Linn kom över ikväll, alltid lika roligt! Följde med henne till busshållsplatsen för ungefär en timme sedan, och det är alltid lika läskigt att gå ensam tillbaka på natten. Förväntar mig att det ska hoppa fram någon vid varje hörn. Försöker alltid gå helt cp när jag går ensam ute sent, för då vill ingen våldta en. Går liksom ungefär som om jag gick stavgång. Så om ni ser någon gående ensam ute på natten som ser ut som att de åker skidor utan skidor, så oroa er inte. Det är bara jag.

Usch. På bilden till höger ser man verkligen hur äckligt smutsig min spegel är. Ser ut som att något har runnit nerför den, men jag har verkligen ingen aning om vad det kan ha varit.


hetingar


det går inte bra nu

Jag försöker städa mitt rum. Det går inte bra. Allt runtom mig distraherar. Datorn, Wilma, böcker, möbler osv. Men jag gör det i alla fall. Pluspoäng för det.

Dessutom har jag en dålig luggdag igen. RAKT UT står den. Helvetes jävla rövlugg säger jag bara. Vill inte ha dig. Dö.

Ger min lugg mördarblicken. Hatar mitt hår just nu. DIE. Dör vad läskiga mina ögon ser ut.

"som om de har fångat in bosses pillesnopp"

 

Är lite kär i Bettan jag, så vidrig. Älskar AnaGina. Helt underbar.

 

Förövrigt så har inget nytt avsnitt kommit upp på Big Brothers hemsida och jag har tråkigt. Borde gå och lägga mig, men ne. Vill övningsköra imorgon men mamma måste packa inför Rom och tvätta osv, så det går inte. Fan. Buhu.


gettin' my nom on

Kvällen har spenderats hemma hos mormor och morfar. Åt så mycket mat att jag såg gravid ut efteråt. Dä ä livet dä.

Har officiellt sportlov nu också!!!!!!! GAAAH VAD SKÖNT WAAAAAAA. 9 dagar. Sovmorgon. WOPPAHHH! Mamma och pappa åker till Rom på söndag så jag får lägenheten helt för mig själv i tre dagar. Eller ja. Nästan. Kiss och Bajs ska bo här en natt också. Mys, yay.

Nej, nu ska jag lyfta på röva, hämta en chipspåse och vänta på att dagens avsnitt av Big Brother ska komma upp på hemsidan. Missade det ikväll, trodde inte att det var något avsnitt på fredagar, men jo, tydligen så var det så. He.

Bild på mig från igår. Nomnomnomar på en chokladboll. Typ.

En av kossisarna blev bajsnödig.

imag0218 (MMS)

En av kossisarna blev bajsnödig.


Har bild. Jag har målat kossisar. För jag ...

imag0216 (MMS)

Har bild. Jag har målat kossisar. För jag är cool.


jul

Idag är det exakt två månader sedan julafton. Tiden. Går. Snabbt.



Godnatt.

32

Jag har blivit besatt av att räkna ut hur länge det är kvar tills USA. Hela tiden räknar jag i huvudet. Så nu har jag kommit fram till att det bara är 32 skoldagar kvar tills vi åker. En månad. För jag menar, egentligen så räknas ju inte helgerna. För då har man roligt. Det är skolan som är tråkig. En månad. Åå.


BEVIS!


Har fått mitt körkortstillstånd nu!!!!!!!! SER NI BEVISET? SER NI DET???? Jag ser det. Åååå, vad jag ser det. Nu ska jag köra bil. Är bara lite nervös. Eller mycket.

Åt bakad potatis med smör nyss. Ungefär 1000 gånger godare än hamburgaren i matsalen idag. Hamburgaren var som en tvättsvamp, mjuk och äcklig. Potatisen var god.

Just det! Jag har räknat igen. När sportlovet är slut kommer det bara vara 39 dagar kvar tills vi åker. WEI.

Nu ska jag snart ge mig ut och träffa Lois på stan. Bävar lite inför att gå i kylan.

Gud vilket förvirrande inlägg.

nu så

Kom hem för ett tag sen. Råkade stanna lite längre än jag tänkte. Orkade liksom inte gå ut och möta världen och kylan när jag satt där. Men nu är jag hemma. I min säng. Ligger och väntar på mat. Som en fågelunge.

Jag räknade nyss ut att det är 49 dagar kvar tills vi åker. 49!!!!


you annoy the crap out of moi

Är kvar i skolan trots att vi har slutat. Hoppas på att mamma ska ringa upp och säga att hon kan skjutsa hem mig trots att hon sa att hon slutade halv tre. Kan ju alltid hoppas att hon har jobbat över. He. He. Det är så äckelbajskallt ute, har verkligen ingen lust att gå till bussen. Tänker sitta kvar här i protest mot vädret. Vill ha lov så mycket. Känns som att ALLA andra har varit lediga större delen av den här veckan. I alla fall friskolorna. Går ni ens i skolan ellör??!?!?

Tänker fortsätta sitta här en stund. Och tjura.


Nu då? Lite bättre? Inte lika färgglad. Li...

imag0211 (MMS)

Nu då? Lite bättre? Inte lika färgglad. Lite tristare. Ful. SUCK.


Vi gör hemsidor. Jag har gjort fulaste hem...

imag0210 (MMS)

Vi gör hemsidor. Jag har gjort fulaste hemsidan ever. Behöver träna på det här tror jag. He.


inte jag heller

Mamma: Jag tror inte jag hade klarat av att ha en dotter som bara tänkte på kjolar.

Visa ord.

tacos

Åt nyss lite för mycket tacos. Var så sjukt jävla sugen på det och vrålis. Då går det som det går. Magen fylldes till bredden. I regret nothing.

Förövrigt så vet tydligen inte min pappa vem Justin Bieber är. Tänk er att leva i en Bieberfri värld. Där ingen hatar honom, ingen älskar honom och ingen sjunger BEJBI BEJBI BEJBI ÅÅÅÅ. Den världen lever han i. Skön han.

Pappa. Titta på den här och du kommer inte längre vara Bieberoskuld.


Ba HEJ JAG PYSSLAR I SKOLAN. Expo ni vet. ...

imag0207_1298470 (MMS)

Ba HEJ JAG PYSSLAR I SKOLAN. Expo ni vet. Det där ska representera mig i färg och form. Lyckades jag bra ellör?


Hej.

imag0206_1298374 (MMS)

Hej.


reload


åååååå hahahahaha

http://www.stfd.net/

efterbliven lugg är efterbliven

Min lugg har stått rakt ut hela dagen. MEN DET ÄR VÄL ATTRAKTIVT? säger ni. NEJ säger jag. Ser ut som att jag har en hårig keps på mig och snyggnivån på det ligger väl på ungefär -10. Längtar tills fanskapet har växt ut. Då ska jag aldrig mer klippa någon form av lugg.

Annars då? Jo, jag har ätit broskbullar idag. Mattanterna kallar dem för köttbullar, men ne. Det är inte kött. Det är brosk. Fick knappt i mig något så jag var vrålhungrig när vi slutade. Gick ner på stan och träffade Julia och åt kladdkaka. Eller ja. Det var bara kladd. Ingen kaka. Gott var det i alla fall.

Ibland har jag musikal för mig själv ute i skogen.

Dagens köttbullar får betyget IG. Inte Got...

imag0205_1298287 (MMS)

Dagens köttbullar får betyget IG. Inte Gott alltså.


mi amore vole fe yah


Jag älskar Lady Gagas nya låt. Den har suttit som fastklistrad på min hjärna i två dagar nu. Helt kär i den. I've got Gaga Fever.

 

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

 


BB

Idag har det inte varit mycket aktivitet på någon front i mitt liv. Jag hade tänkt göra min hemtenta på 38 frågor (fu Kerstin), men det råkade bli ändrade planer. Sköt upp det hela tiden så jag har mest varit inne på nowmov. Och tittat på Big Brother. Älskar Big Brother. Följde det när jag gick i femman typ, ironiskt nog. Jag som verkligen inte på något sätt är någon Big Brother-person. Skulle dö om någon skickade in mig i ett hus med 16 främmande personer och bad mig stanna där inne i tre månader, blir grymt stressad av att tvingas ihop med andra människor. Nej tack. Att se andra människor tvingas ihop är dock jätteroligt. He. He.

 


FLUFFEH


melo

Det var läskigt dåliga låtar med i melodifestivalen idag. Det brukar ju oftast inte vara särskilt bra musik, men idag var det verkligen bedrövligt. Inte ens min älskling Sebastian var bra. Vad hände där liksom??? Och så har han rakat av allt sitt hår. Såg ut som ett ägg. Han som är så snygg. Men han behöver hår. Hååååååååååår.

Den här låten är min favorit med Sebastian. Ååå, vad bra den är. Knarkade den för något år sedan. Älskar hela The Vintage Virgin, men den där låten är så... åå. Saknar gamla Sebastian. Som hade hår. Och hatt.

Man ba HEJ SNYGG.

they're high


Jag ser lite nervös ut på bilden. Varför? Eh, jo...


Ni förstår att jag har höga byxor på mig idag. HIGH PANTS. Och tar bilder på mina kläder. Är inte helt van vid det här.


Drar upp byxorna lite mer och ser otroligt graciös och snygg ut.

ZTARZ

SOLEN SKINER, SOLEN SKINER, SOLEN SKINER, SOLEN SKINER, OMG OMG OMG, HAR NI SETT ATT SOLEN SKINER????????!???!??!?!?!!


Faaaaaaaast, det är typ 17 minus. Det är ju mindre kul. Kanske. Om inte någon därute älskar 17 minus. De ba *badar i snön och snödansar*. Ärligt talat, det är ju bara psykon som gillar snön och inte önskar den döden. Orka dem liksom.

Ikväll kommer folk hit. För pappa har fyllt 40. Så jag måste städa mitt rum nu. Kbry, matar brybjörnen, intressepilar.

Sånt här väder vill vi ha (fast mindre mulet, duh) Kreta i somras. Jag har inte fräknar, tyst.

titta, de springer på rad



Förlåt, men jag DÖR verkligen. VAD ÄR DET DÄR FÖR NÅGOT??? Älskar den i vilket fall som helst.

bara för att du suger

Skolan är så grymt tråkig just nu. Ingenting händer. Saknar Engelska skolan. Och så längtar jag till april. Jag tjatar ihjäl mig om det, men jag längtar så mycket att jag får ont i magen när jag tänker på det. Det kommer bli så kul. Och jag kommer slippa snö och skola och meningslösa elaka människor jag inte orkar med i tre veckor. HIOHIO, JAG VILL ÅKA NU.

Förövrigt så har jag haft en rätt dålig dag också. Så trött på allt, därför känner jag mig skittråkig hela tiden. Går bara runt och önskar att tiden kunde gå fortare.

Fan vad emo jag låter. Är som mig själv för 2 år sedan. Haha. Oh my.

Ett år sedan, gah.


Snygga tjejör i skolan för ett år sedan.


Aw.

Sjukt att när jag gick på Engelska så var jag grymt taggad på att börja gymnasiet, och nu när jag har börjat så vill jag tillbaka.

HAHA, HUR FUL?


ps

Har gjort en ny header till Shrekmoa. Den blev yay.

Bilden före:



Headern efter lite photoshopmagi:


Vansinnigt fin är hon den där Moa.

så. jävla. bra.

Jag är oerhört nöjd med mig själv just nu, och med hela den här dagen.

1. Gjorde bra ifrån mig svenskaprovet, trots att jag hade varit sjuk alla lektioner utom två (och på den ena hade jag så hög feber att jag knappt kommer ihåg något av den)!!!!!

2. Skickade in filmanalysen igår kväll, YES.

3. Fick hem sommarkläderna från H&M och Ellos. WIIIIIIEH, den här tjejen är redo att åka till USA.

4. Nytt avsnitt av Anagina Show ska komma upp idag. Löv henne.

5. Nytt avsnitt av Lunchtime with Smosh ska komma upp idag. Löv them.

6. Ska äta köttfärslimpa nu.

i want a fat racoon so bad


x2

Jag har åkt en hel del buss idag. Och varit helt sjukt trött. Och så har jag varit på Waynes, inte bara en gång, utan TVÅ gånger. Snart kommer jag få ett foto av mig uppsatt på väggen bredvid kassan.

Vi hade expo hela dagen. Vi skulle gå ner på stan och göra butiksanalyser så jag och Martina satte oss på Waynes och skrev våra. Om Hemtex. Coola vi är.

Efter skolan gick jag till cp-huvudena på Specsavers och fick mitt papper till övningskörningen ordentligt ifyllt. De GLÖMDE tydligen att fylla i en ruta första gången jag var där så när vi hade skickat iväg papperena kom det tillbaka ett brev där det stod att allt inte var ifyllt. Man ba?!?!??!?!??!? WHYYYYYYYYY????

I alla fall så kommer jag alltså snart att få övningsköra. WOAH. När blev jag så gammal? ÄRE DÄR ETT GRÅTT HÅR ELLER? HIOHIO.

Efter Specsaversbesöket träffade jag Moa och Sofia på stan. Och vi gick till Waynes. StammiseN.

Nu på kvällen har jag pluggat till svenskaprovet imorgon, grekiska gudar och myter och annat onödigt. Jag har skitsvårt att komma ihåg allt. Glömmer alla namn och blir förvirrad av alla gudar, så vi får se hur det går. Förhoppningsvis går det bra.


Satte upp en lapp på Waynes lampa. Det mås...

imag0201 (MMS)

Satte upp en lapp på Waynes lampa. Det måste man ju göra någon gång i livet.


Fika på Waynes på skoltid. Trevligt det.

imag0198 (MMS)

Fika på Waynes på skoltid. Trevligt det.


NU VILL JAG ALDRIG MER SE BILLY ELLIOT

Nu har jag analyserat sönder Billy Elliot. Ska aldrig mer se filmjäveln. Den är bra, men gud vad jag är trött på den. Har skrivit 4 och en halv sidor. Punchline och avtoning och vändpunkter och point of no return och konfliktupptrappning och dö.

Imorgon ska jag ha expo hela dagen. Helt okej va. Får se om det är kul.

GODNATT.

VEM UPPFANN TUGGUMMIT? Blir galen. SLUTA S...

VEM UPPFANN TUGGUMMIT? Blir galen. SLUTA SMASKA.


vad är det för fel på...

...människor som tuggar tuggummi med helt vidöppen mun hela tiden?

...människor som tuggar med vidöppen mun överhuvudtaget?

...bloggare som lägger upp 100 nästan identiska egobilder på sig själv i ett och samma blogginlägg?

...människor som har drama omkring sig hela tiden?

...människor som har över 1000 vänner på facebook?

...människor som uppdaterar sin status på facebook med "ska duscha nu, sen blir det sängen"?

...människor som gillar såna statusar?

...Foki?

...den här killen?

...den här söta bajskorven som gav mig rosa toalettpapper för ett tag sedan?


sånt som är intressant


Åt vilken håll snurrar tjejen för dig? Den snurrar olika beroende på vilken hjärnhalva vi använder mest. Om den snurrar som åt samma håll som klockan så använder du höger hjärnhalva mest. Om den snurrar åt andra hållet använder du vänster hjärnhalva mest.

Funktioner som hör till vänstra hjärnhalvan:
använder logik
detaljorienterad
fakta styr
ord och språk
nutid och dåtid
matematik och vetenskap
kunskap
ordning, mönster
definitioner
verklighetsbaserad
strategisk
praktisk
trygghet


Funktioner som hör till högra hjärnhalvan:
känsloorienterad
helhetsorienterad
fantasi
symboler och bilder
nutid och framtid
filosofi och religion
mening
tror
uppskattar
spatial perception
risk

kreativitet

 

För mig snurrar den som klockan och det betyder tydligen att jag använder högra hjärnhalvan mest. Vilket stämmer rätt bra eftersom att jag ALDRIG kan tänka logiskt. Däremot har jag en del fantasi. Ibland. Hehe.

 

Dock kunde jag få den att byta håll igår när jag såg den. Den började snurra motsols. Vet inte vad det betyder. Men den snurrar som klockan om jag inte anstränger mig väldigt mycket för att vända på den.


sjöstjärna

Min ena arm är kort.


bilder från min mobil... igen

Jag samlar ju som sagt var på mig en massa onödiga bilder och videos på min mobil hela tiden. Saker som aldrig läggs upp eller någonsin tittas på igen. Men nu ska alla få se. Är ni excited? Jag är lite.

Mobilar med Louises mobil.


Är cool osv.


Kåtbock.


Snygga tjejer. Vill ni ha våra nummer så är det bara att säga till, okej?


Bra jag blev på den bilden. Fast. Ne. Alldeles för långt hår.


Tog massa kort på random saker på min skola en dag pga boredom.


Ett av mina priser. Eh.


Matlista. Fylld med mumsig mat från Sodexho.


Martina hänger i soffan.


Ba hej.


Ba hej #2.


Idag. Martina smygfotar mig. Sjukt fint.


Jespör idag. Jobbar hårt (lyssnar på Justin Bieber osv).


Martina idag. Söööööt eller vaaaad.

hej april

Jag tror att jag håller på att längta ihjäl mig, på riktigt. Tills vi ska till USA. Känner mig tjatig med det här, men AAAAAAAAAH. FRUSTRATION. LÄNGTAN. OTÅLIGHET. Har inget tålamod överhuvudtaget just nu. Kan inte ens njuta av att ha något att se fram emot. Blir bara extremt resfebrig.

Här är färjan vi ska åka med i en vecka i Karibien. Avundsjuka? Åh, vänta bara. DET ÄR MER.


Här ser vi alltså däcket. En liten bråkdel av det. AVUNDSJUKA ÄN?



Och ungefär såhär kommer det se ut på öarna vi stannar på. HAHAHAHAHAHA. DÖR.

Sedan ska vi ju inte glömma att vi ska besöka New York, Orlando och Miami innan Karibien också. Åter igen. HAHAHAHAHAHA. DÖR.

hiohio

Jesper visade mig den här idag. Dör.


svart får

Idag är jag romantisk. Bär HELSVART. Inte i protest mot alla hjärtans dag faktiskt, det råkade bara bli så.

HJÄÄÄÄRTAAAN. LÖÖÖV. Ensam på golvet klädd i helsvart...


gjorde ett test

Which Hogwarts house will you be sorted into?

 

Men jag har ingen aning om vad det betyder. Har bara sett första Harry Potter-filmen. Men lojal, pålitlig och hårdarbetande verkar ju bra? Eller? Vet inte. Hårdarbetande stämmer ju inte riktigt. Har knappt börjat på filmanalysen än. Hehe.


apparently

Det är tydligen alla hjärtans dag imorgon. Jag trodde det var den 17:e. Uppenbarligen har jag inga planer. Ensam och jävlig. Men det gör absolut ingenting.

Nu ska jag göra filmanalysen på Billy Elliot som jag har skjutit upp hela helgen. Utan filmen. Den var uthyrd överallt. Kommer gå bra. Fast ne.


wilma håller koll på vikten


cool länk

Jag sitter och lyssnar på min nya jättecoola lista på spotify. Den är ba för bra. Löv den. Döpte den till något som alla loving parents skulle döpa sina barn till, länk -> Koskit.

Hoho, har aldrig länkat till någon av mina listor förut. Har inte fattat hur man gör. Men nu gör jag det. *COOL JAG E*

Fast den är inte klar. Men ändå.

 

Cool bild också. Jag gick loss i photoshop. Coolt program. Coolaste inlägget på länge det här.


liguori

PJ var live på blogtv inatt. Var kul att se, har aldrig lyckats se en youtuber live förut. Men nu hände det. Och det var... underhållande. Typ. Han satt och spelade på en gitarr som var trasig, sjöng, pratade om en wolfman osv.


c00l

Linda, Alva och Tilde kom hit ikväll och vi hade lite tacos/melodifestivalmys med dem. Typiskt svensk grej att göra, ba *tacos och melodifestivalen yay*. Men det var trääävligt. Vi pratade om karuseller och bajsvanor och annat sånt som man behöver veta om man ska åka till USA tillsammans i nästan tre veckor. Alva och Linda säger att de ska ta med mig på någon slags berg-och-dal-bana när vi är där eftersom att jag faktiskt aldrig i hela mitt liv har åkt en sån. Har karusellskräck. Sjuk karusellskräck. Kommer antagligen att fega ur.

En karusell som jag i vilket fall helt klart ska åka är pariserhjulet inne på Toys 'R' Us i New York.

Fattar ni hur COOL jag kommer se ut när jag sitter i den där?! Ska försöka hamna i den gula lastbilen. Helt klart.

lärare + vin = ♥

 

 

För att det stämde in klockrent på min mamma som är lärare. Hiohio.


retweet


sssshhh

Jag erkänner, förra inlägget var bara en ursäkt för att få lägga upp den där videon. Kan vara så att jag kanske möjligtvis tycker han är ganska söt. Eller mycket. Men säg inte det till någon.



Älskar att han har spinkbensgenen. Det har jag med. Långa spinkiga ben. BRA SKIT.

irony

Jag städar mitt rum och lyssnar på Takida. Hahahaha. Jag har aldrig tidigare frivilligt lyssnat på Takida. De har en enda låt som är okej. Hatar Curly Sue.


legenden

Per Morberg är så fantastisk på den här bilden. Jag älskar den. Helt underbar.





*IDOLBILD* (den som först hittar något som inte hör hemma i bilden först får en kram osv)





*IDOLBILD NR 2*






Åå, vad tråkigt jag har.

mu?


it's matrix

Ibland tar någon över min dator. Så verkar det i alla fall. Musen rör sig plötsligt fritt och utom kontroll. Nyss gick den på egen hand in på en, för mig helt okänd, persons twitter, öppnade tre nya flikar, för att sedan klicka ner internet och öppna en bild jag har sparad på skrivbordet. Då stängde jag skärmen för jag blev så otroligt creepad av det. Det har hänt flera gånger. För en stund sedan gick den in på en helt okänd killes blogg out of nowhere. Så sjukt äckligt. Hoppas det bara är musen som ballar ur och inte någon läskig hacker som typ har hackat sig in i min dator. Varför någon skulle vilja göra det förstår jag inte eftersom att det inte finns något som någon annan skulle kunna tänkas vilja komma åt på den. Förutom möjligtvis en bild på mig där jag är sjuk och har 80-talsfrisyr, men den är ju trots allt inte så intressant (jo).


emelie härmar sofia

1. Det första du tvättar i duschen? Den här frågan har jag sett förut. Svaret är nog håret.
2. Gillar du kaffe? Nej, det smakar skalbaggeanus.
3. Hur mår du just nu? Fryser och är förkyld och har hicka. Inte så bra.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? D... K... EPDSGH... KANSKE NÅT SÅNT KANSKE KANSKE?
5. Berätta om din senaste dröm: Hahahaha. Jag var utomlands med min familj och först var vi på en motorbåt som åkte jättefort och spelade Pokemon på tv-spel. Efter båtturen kom vi fram till hotellet som var grymt lyxigt, det var bara det att toaletterna till rummen stod utanför rummet, i korridoren. Min pappa freakade ur för att han inte skulle kunna bajsa ordentligt på två veckor. Jag fnissade länge när jag vaknade.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nej.
7. Vad vill du ha just nu? JAG VILL ATT DET SKA VARA 14 APRIL. SO BAD.
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Varför gör man en sån sak?
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Eh, suger.
10. Använder du smileys? Med vissa personer. Med andra använder jag nästan inga alls. Helt olika. På bloggen är smileysar förbjudna.
11. Har du träffat någon kändis? Inte träffat, men sett. Har sett Martin Stenmarck faktiskt. Han är snygg.
12. Gillar du keso? Helt okej.
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Like A G6. Hur töntigt?
14. Hur många länder har du besökt? Oj. Eh. Kanske... 12? Eller mer? Eller mindre? Vet inte.
15. Är dina föräldrar stränga?
Nja. Men de gillar att ha koll på mig.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Kanske. Trots att jag är så sjukt höjdrädd så skulle det vara så coolt att jag dör.
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Jag är inte i mitt rum just nu, men lampan ovanför mig glittrar.
18. Brukar du hyra film? Nej.
19. Var kommer du vara på lördag? Jag kommer vara hemma och äta tacos framför melodifestivalen med mamma, Gustaf och några Engstrandare.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Oja, jag var där och allt. I huset. Fast ne. Men jag såg det på teve.
22. Vad åt du till lunch? Kebabgryta med ris och, yoghurt och skorpa. Upptäckte mögel på skorpan efter några tuggor. Tror jag. Det var grönt i alla fall, förhoppningsvis bara krydda. Vågade inte äta hela ändå.
23. Har du lockigt hår? Lite. Fast det är lockigare när håret är långt och tjockt.
24. När grät du senast? Igår kväll.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Ja. Det gjorde ont.
26. Favoritårstid? Sommar.
27. Vem höll du senast i handen? Gustaf kanske? Nej, jag vet inte.
28. Sover du med TVn på? Ibland. När jag råkar somna.
29. Tycker du att du är gammal? Beror på vad man jämför med.
30. Är du mörkrädd? Lite.

Jag HATAR min lugg. Hatar hatar hatar. Jag...

Jag HATAR min lugg. Hatar hatar hatar. Jag ska spara ut den. Som fan. Den är skitlöjlig, dör.


USA

Igår beställde jag och mamma sommarkläder från H&M inför USA. Och jag DÖR vad jag längtar. Det är helt sjukt. Har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter något. Vi åker i april och på måndag är det exakt två månader kvar. NEW YORK. ORLANDO. KARIBIEN. HEJ, HÄR KOMMER JAG.

Ba *Emelie goes modeblogg* Nej, men det här är en del av kläderna jag har beställt. Är EXTRA exalterad över de här kläderna. Då vågar jag tro att jag faktiskt ska till USA. Allt är från H&M utom kjolarna som är från Ellos. Iiiiih.


back to the 80s

För exakt en vecka sedan fick jag feber. Nästan exakt vid den här tiden. Och nu är jag relativt frisk. Tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgon och tillräckligt frisk för att faktiskt blogga.

Den senaste veckan har varit den sämsta på väldigt länge, uppenbarligen. Blev sjuk som ett as. Ord kan inte beskriva hur dåligt jag har mått. Och mitt hår har inte heller mått bra. Det blev en riktig 80-talsfrisyr när jag låg på det hela tiden.

 




Såhär skriver min kära pappa om mig när jag ligger däckad och mår dåligt. Och eh, Dillen är jag. Mamma och pappa har alltid kallat mig det. Det finns en förklaring. Kommer inte att dra den.

I alla fall så hade han länkat till följande bild.

 

Och ja, låt oss bara säga att jag nästan såg ut EXAKT sådär. Tog faktiskt en bild på håret eftersom att det såg så roligt ut, men det är en bild som aldrig någonsin kommer att visas för någon annan än mig. Jag har lite självrespekt kvar trots allt.


glöm ej: IPREN

Heeeejjjj aaaoooo...

Mår inte bra. Mår verkligen, verkligen inte bra. Man tycker ju att den här jävla cp-helveteförkylningen/influensan/vad-det-nu-är-för-nåt-jag-har borde bli bättre någon gång, MEN NEJ. Det blir nästan värre. Har inte varit såhär sjuk på flera år.

Just det, och jag glömde ta en ipren innan jag somnade igår.

Värsta. Misstaget. NÅGONSIN.

Bara på grund av det vaknade jag runt halv tre med feberfrossa och kunde inte sluta tänka på dansare som studsade mot väggarna.

Jag har jättekonstiga tankar när jag har feber. De kan handla om allt från Top Model till galna dansare till kungafamiljen. WHYYYY!?

Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan. Vilket var ingenting. Hejdå.

man oh man, you're my best friend



Vilken tråkig dag. Jag har mått dåligt och legat i soffan. Haft lite feber, haft lite ont i halsen och det enda jag har fått i mig på hela dagen är pommes frites.

MEN JAG KLAGAR INTE. Känner mig dock väldigt besviken över att behöva vara sjuk den här helgen också.

hej feber

Jag hade feber hela natten. Började frysa mystiskt mycket igår kväll och kunde inte sluta tänka på konstiga saker. Sen när jag somnade så drömde jag om Top Model. Precis HELA natten. Gick inte att tänka på annat än Top Model. Modeller som gick nerför catwalken och bråkade, och jag var där, av någon outgrundlig anledning. Och så hade jag tänt lampan i sömnen. Och så frös jag. Hemsk natt. Hemsk dag.

Det sjuka är att jag hade feber förra veckan på torsdagen och fredagen också. På höstterminen var jag knappt sjuk en enda gång, känns som att jag får igen för det nu. Typ EMELIE, NU SKA DU VARA VRÅLSJUK MINST EN GÅNG I VECKAN, OKEJ!?!?

när man är den 37:e tittaren på lunchtime with smosh

Som man i och för sig såg på hemsidan förra veckan. Men ändå.

 


HAHA











Tror att jag har hittat världens bästa blogg: http://fuckyeahsimsmeme.tumblr.com/. Den är NÄSTAN lika bra som den här.

riddare emelie

Idag skulle vi ha pilates på gympan. Jag såg fram emot att slippa lida under lektionen. MEN NE. DÅ SKULLE VI HA FÄKTNING ISTÄLLET.

Man ba?!?!?!? VADÅ FÄKTNING?! Dessutom var fäktarkillen som var där överdrivet allvarlig, sådär vi-dör-om-vi-inte-lär-oss-det-här-allvarlig, och log inte en enda gång under hela lektionen. Jag skrattade så att tårarna rann där i masken (en sån här mask, sjukt tung) eftersom att det var så komiskt alltihop. Där stod vi, åtta personer i 16-årsåldern, och viftade med pinnar mot varandra. Fattar inte grejen. Så jag skrattade. Och skrattade. Och skrattade.

I alla fall så har jag också ätit sodhexos lasagne idag. Den får 2 av 5 stjärnor. Ingen succé. Jämfört med resten av sodhexos mat får den 4 av 5 stjärnor. Helt okej.

Tog nyss den här bilden. Mitt ansiktsuttryck är väldigt svårtolkat, eller hur? Försökte vinka, men det blev inte så lyckat.


TafsarN.

imag0192 (MMS)

TafsarN.


Hej vi är trötta hejdå.

imag0189 (MMS)

Hej vi är trötta hejdå.


datorkunskap

Vi började för två minuter sedan. Jag är den enda som är här. FML.

okej rå

Innan vi åker till USA ska nog håret bli ännu kortare. Hehe. He.


HALEBOP, VAD TÄNKER NI MED?

Jag hatar den här reklamen. Jag hatar precis allt med den. VARFÖR valde Halebop att använda det här som reklam?


blogg

Jag sitter och rensar bort en massa gamla videos från min prenumerationsbox på youtube och försöker komma på fler saker att lägga till min synopsis till manuset. Vill ni läsa en del av min synopsis? SA NI JA? Eller nej kanske. Tänker ge er det ändå.

En tjej är ute och går. Hon lyssnar på musik med en ipod. Hon går runt hörnet på ett hus och går in i en annan tjej som kommer gåendes. De backar från varandra, skrattar lite och säger förlåt. De tittar på varandra och den andra tjejen hälsar glatt. Hon känner igen tjejen men kan ändå inte placera henne. Hon tänker febrilt efter och går igenom alla hon känner i huvudet men kommer ändå inte på vem tjejen kan vara.

Har inte börjat på manuset än, men ska göra det snart. Måste bara hitta manusprogrammet på datorn. Kan bli en utmaning.

En bild på mig som togs för längesedan, när mitt hår var väldigt långt. VISST ÄR DET FRUSTRERANDE ATT JAG INTE HAR LAGT UPP NÅGON BILD PÅ HÅRET ÄN???


Inte så frustrerande kanske. Men ändå.

är det fel att jag verkligen gillar den här videon?


end

Text igen. Ska skriva ett manus till filmen jag ska göra senare i vår. Den ska vara två minuter, med två personer i samma rum, någon slags konfilkt ska uppstå och sedan ska en av personerna lämna rummet.

SVÅRT.

Som den här videon av Julian Smith, fast med två personer.

OCH NU KOM JAG PÅ NÅGOT ATT SKRIVA OM. TACK JULIAN. Bäst inspiration.


HEJ

JAG KLIPPTE MIG IDAG, K BYE.


RSS 2.0