okej, det är jag som är dum i huvudet

Jag hade inte uppdaterat android till senaste versionen, men nu är det fixat! TÄNKER LADDA NER GRATIS ÄÄÄPS VARJE DAG NU.

Uppdat: JAG ÄLSKAR MIN MOBIL!!! ♥♥ (känner mig töntig som gör så många hjärtan till en mobil, men det gör inget)

MARKET KAN TA SIG

Jag har en HTC Wildfire och har ALDRIG lyckats komma in på market. Det funkar inte. Jag har provat allt känns det som, det går ändå inte. Det här suger. Kan ju lika gärna köpa en billigare mobil om man inte kan använda market. Det värsta är att jag har haft den i snart fem månader utan att ha kommit in en enda gång. Jag HATAR android just nu, vill döda den lilla gröna roboten. Blir så frustrerad. Jag vill ladda ner ääääps ju.

Finns det NÅGON därute som har en androidmobil som vet hur man löser det!?

frisören sören

Imorgon ska jag klippa mig. Jag har inte en aning om vad jag vill göra med mitt hår. Bryr mig inte om det är långt eller kort, allt jag vet är att jag tycker att det är rätt jobbigt att ha långt hår samtidigt som jag inte vill att det ska bli för kort för då kommer jag säkert ångra mig och när jag ångrar mig så blir jag skitsur och när jag är skitsur så blir mitt liv inte roligt. Hängde ni med? Eller? Va???

Ska fråga min frisör vad hon tycker. Hon vet nog bättre än mig vad man kan göra med det. Har lust att bara säga åt henne att göra vad hon vill med håret, men då får jag kanske en mohikan eller något, och det vore ju bara jobbigt att fixa varje morgon.


Såhär långt är mitt hår nu. Långt, slitet, jobbigt. Imorgon ska det cuttas. CUT CUT CUT. Fatta förresten, vilken fet mohikan man skulle kunna göra av mitt hår. Skulle göra alla emokids så sjukt avis.

cupcake

Jag har mediekunskap. Meeeen... jag facebookar istället för att skriva filmanalys. Går ju inte när man inte har filmen framför sig. Vi har sett Billy Elliot så jag ska hyra den och skriva hemma istället. LÅTER BRA? Ja Emelie, det låter som en perfekt plan. Du är så bra.

Det där sista var ni som pratade med mig.

Slutar om en kvart och då ska jag hem till Linn. Vi ska baka baka baka. Jag är sjukt sugen på något gott just nu, så det blir skitbra.

Cupcake jag ritade i photoshop. Jag har skillz.


archive

När jag länkade till ett gammalt inlägg i förra inlägget så började jag titta tillbaka på mina inlägg som jag skrev för sisådär två år sedan, och gud vad pinsamt. Lååååånga inlägg med meningslöst innehåll (fast jag vet inte om det jag skriver om nu är så mycket meningsfullare heller, sämst man är). Vill slå mig själv i ansiktet när jag läser dem. Ändå kan jag inte radera dem. Det går inte. Jag vill kunna titta tillbaka och minnas saker, trots att det är pinsamt.

Antagligen så kommer jag titta tillbaka i arkivet igen om två år och skämmas ihjäl mig över inläggen jag har skrivit nu. Vad hemskt. Framtidsemelie, hata mig inte. Jag kan inte hjälpa att jag är så kass. Typ.

Bild på mig tagen för två år sedan. Hahahahahahahahahahahaha. Vänta... hahahahahahahahhahaha, sluta, hahahahahaha. Man ba HEJ FJORTIS.

egypten

Jag vet att jag redan har uttryckt min längtan efter att åka utomlands idag, men titta på den här videon från när vi var i Egypten 2009. Åååå. DÖÖR. HUR UNDERBART!? Jag åt riktig mjölk (svensk mjölk är inte riktig, utländsk mjölk är ungefär 100000000 gånger godare) med cocopops varje morgon. Cocopopsen låg i behållare med en liten ratt på och vred man i den så kom små himmelska chokladflingor ur den, rakt ner i skålen. Det var en bra resa. Klicka här för att läsa mitt inlägg jag skrev när vi hade kommit hem.

"PAAALLLLMER." Så sjukt creepy jag är som zoomar in på folk och ba "mhm".


hej, jag vill åka utomlands

Kreta sommaren 2010.


Gran Canaria julen 2009.


what do you love?

Jag såg nyss Life In A Day på youtube. De sände den från klockan sju och jag har sett fram emot att se den ända sedan i somras, men glömsk som jag är så glömde jag det och missade första 27 minutrarna, men men.

Om ni inte har hört talas om det så är Life In A Day en film med en massa videosnuttar som människor från hela världen laddade upp på youtube den 24 juli 2010 och den visar hela världens liv under en dag. Och helvete alltså, vad bra den var. Jag grinade mig igenom nästan hela. Så fint. Grinar fortfarande. Och det är sällan filmer får mig att gråta på det här sättet. Men den var så bra. Så otroligt bra.

Älskade särskilt en del där en kille pratade med sin mormor i telefon. Och jag förstod nästan direkt vad som var på gång. Han berättade för sin mormor att han var tillsammans med sin killkompis. Och hon sa bara att hon älskade honom. Och jag grät ihjäl mig tror jag.

Haha, grymt blödig jag är. Men den var så bra. Så fin. Måste se den igen.


messiah hallberg ♥

"Är det någon man känner?" Dör.


oh louise

Louise har gjort en video. PARTEY AND PARTEY AND PARTEY. Jag tycker den är otroligt rolig, ironin är klockis. Jag skulle inte fatta om jag var ni. Ni kan ju njuta av den vackra bilden i alla fall.

Nu ska jag sova. Tror inte att jag har feber längre, ipren gör underverk. Godnatter.


fast ne

Det är så störande att det har gått ett år sedan vårterminen i nian. Jag gillar det inte. Vill inte att det ska vara så längesedan. Saknar mina tjejer i skolan. Gaaah.

Förövrigt så mår jag som ett arsel just nu. Fick feber i skolan och somnade direkt när jag kom hem. Halsen gör ont och huvudet är sprängfärdigt. Kul liv. RUUULIGT BA.

Just det, klarade matteprovet också. Kändes bra. När jag gjorde det började jag frysa som en isbjörn och insåg att jag hade fevah fevah.

 

Ursäkta, men HUR bra passar den här låten till det här inlägget!? För bra.


jaha

Jag fattar enheter nu. Men jag fattar inte någonting av likformighet. Vi får väl se hur det här provet går. Vissa saker kan jag och andra saker kan jag inte alls. Och om det inte finns något formelpapper med så är jag körd. Men det brukar finnas med, i alla fall på engelska skolan. Håll tummarna för mig, iiiih.

JAG FATTAR NU

JAG HAR ÄNTLIGEN FÖRSTÅTT DET HÄR MED ENHETER. ÅÅÅÅ, DET HÄR KOMMER ATT GÖRA MORGONDAGEN MYCKET MINDRE ÅNGESTFRI. VAR BARA TVUNGEN ATT DELA MED MIG AV MIN GLÄDJE. TILLFREDSSTÄLLELSEN I ATT FATTA NÅGOT SOM ÄR SKITSVÅRT ÄR DET BÄSTA SOM FINNS. AAAAAAAAAAAAAAH. IN YOUR FACE UNITS.

Firar med en ful bild på en ful katt.


jag ska plugga nu

På media har man nästan aldrig prov och läxor. När man väl har det så blir det en smärre chock på hjärnan. Den ba VA? SKA JAG TÄNKA NU? HUR DÅ!?!?!?

Jag har matteprov imorgon. Geometri. Jag är dålig på geometri och det här är det första i matte A som jag faktiskt känner mig osäker på. Men det fixar jag, det måste jag göra. Så nu ska jag plugga!!! Stör ej.

Det här är min göra-läxor-låt. Alltid.



glow

Nu har jag skrivit en insändare. Orkade inte vara helt seriös i den, skrev lite som jag gör på bloggen. Det kanske sitter någon rolig jävel på Gefle Dagblad som vill publicera det i tidningen, vem vet.

Nu ska jag komma på något som jag vill recensera. Det kan vara precis vad som helst. Vet inte vad jag ska välja. Film, spel, skiva? Vet inte. Det är det som är jobbigast, att komma på vad man vill skriva om. Efter det är det bara att skriva tills fingrarna glöder.


meeeeen

Jag kommer inte på något att skriva en insändare om. Jag hatar att skriva om seriösa saker, särskilt när jag måste bli arg. Jag är inte bra på att vara arg. Jag är jävligt bra på att vara sur och ledsen, men arg blir jag bara när något är riktigt jobbigt och orättvist. Att skriva om något som gör mig sur känns löjligt eftersom att jag ofta blir sur över så töntiga och obetydliga saker.

Just nu är jag rätt förbannad över att jag måste ha ämnet text mot min vilja, men det kan jag ju inte skriva om. Något som inte hjälper mig i min ilska är det faktum att jag har grymt tajta jeans idag. Mina SISTA jeans som inte är trasiga. Eller nej, jag har ett par till. Men de är fula.

Jag har sjukt svårt att hitta jeans. Jag har grymt smala ben (tänk giraff) men inte lika smala höfter, så om de går att knäppa på ett normalt sätt så är de för stora i benen, och om de passar benen så går de inte att knäppa. Det är det som är grejen med mina jeans som jag har på mig nu. De är perfekta för benen men de sitter så hårt i midjan att det nästan gör ont. Slutsats? Jag hatar min kropp.

Titta, jag har inte tappat skrivförmågan. Trodde det ett tag. Jag kan helt enkelt inte skriva insändare, mår illa varje gång jag tittar på det tomma dokumentet jag har framme. Och föreslå inte ens att jag skriver en om jeans, det är ju bara löjligt.

malin, jag dör

Malin frågade mig om hon fick använda bilder på mig till en skoluppgift hon skulle göra i photoshop. Jag sa ja. Och nu dör jag av skratt.

TITTUUUUUUUT! Hahahaha. Älskar den. Vill skriva ut den och sätta upp den på väggen.

 

Den var nice. Min nya singel som kommer ut snart. Eller ja... Erik Hassles singel. Som redan har kommit ut. Men ändå.

 

LÄS MALINS BLOGG HÄÄÄÄÄÄR.


hej på dig


Har text hela dagen idag. Vi ska skriva en insändare så jag måste komma på något jag är förbannad över. Jonas ska skicka in alla insändarna till Gefle Dagblad så det lär ju handla om något vettigt, inte typ om hur långsamt Sims är på min dator. Det skulle jag kunna skriva en väldigt lång insändare om. Det gör mig skitarg.

Är förövrigt outhärdligt trött, trots att jag gick och la mig i bra tid igår. Jag är liksom sådär det-svider-i-ögonen-men-jag-måste-hålla-dem-öppna-ändå-trött. Dessutom är min stol obekväm. Ryggstödet lutar framåt istället för bakåt. Måste göra något åt det, typ nu.

arbetsmiljö va

Nu ska vi snart ha arbetsmiljö och säkerhet. Vi jobbar med brandfara. Sådant kommer vi helt säkert ha nytta av i våra framtida karriärer. Man ba *not*.


bara jag? okej

Får andra också sådana här sms av sina bröder? Bara sådär, utan anledning? Eller är det bara jag?


TACK LOUISE


terribelt

Jag har så sjukt ont i huvudet. Tog en ipren för någon timme sedan men det hjälpte inte ett dugg. Kasst.

Förresten så har jag gjort en video med klipp från Idol igår, men av någon anledning går det inte att bädda in den, verkar vara något fel på koden.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VIDEON.

Farfars kommentar till bilden: "jag ser ut...

100media_imag017 (MMS)

Farfars kommentar till bilden: "jag ser ut som ett fån."


din jävel

Hade riktigt roligt med Linn ikväll, skrattade rätt mycket åt mushattar och hästhattar och ostkaka och andra saker.

Funderar på att gå och lägga mig nu men det är någon jävla idiotgranne som spelar jättehög musik. Därför vet jag att jag bara kommer att ligga och irritera mig på det och bli mer och mer förbannad. Men jag är trött. Sjuka jävel som spelar musik nu. Dö dö dö.

Imorgon ska jag hem till farmor och farfar och äta och sedan blir det idolkonsert. Samiboy hade fixat loge. Trevligt det. Ser mest fram emot att se Jay, resten av idolerna är rätt lejm. Ingen som är helt fantastisk. Bara Jay. Åå.


trekantiga chips

Är hemma hos Linn. Vi har ätit kladdkaka. Nu hämtade hon chips. Det är gott. Linn hälsar.


aouch

Har nyss ätit mat och ska snart vandra hem till Linn. Vi ska hitta på något. Blir väldans bra det!

Förresten så har min lillfingernagel gått av så långt ner att det blöder. Det gör så in i helvete ont. Dör. Vet inte hur jag ska få av den utan att svimma av smärta heller. Frustrerande.

Linn och jag för nästan tre år sedan. Pyttesmå.


fringe

Såhär kort var min lugg en gång i tiden:



Nu:


Typ dags att boka klipptid snart eller?

JAG ÄR FÖR I HELVETE INTE JUNGFRU

Tydligen så har stjärntecknena ändrats. Blev arg när jag läste det. Jag är JUNGFRU nu istället för VÅG!? VA? NEJ! Jag är en våg! Våg är ju mycket bättre. Jag skiter fullständigt i att jordklotet befinner sig på en annan position nu än för 3000 år sedan, jag ger inte upp vågen. Aldrig. Jag kan inte vara jungfru. Hör ni ordet jungfru? Hur LÖJLIGT låter det inte? Det passar inte mig. Tänker mig typ en tjej i gammeldags klänning som sitter i en rullstol vid en spinnrock och nynnar för sig själv. Det här är en sorgens dag för mig.

Jag har bestämt mig för att tro på den här killen istället. Han har rätt. Så måste det vara.



Jag är våg. Okej?

allt som hände däremellan

Har kommit lite mer än halvvägs i boken. Orkar inte läsa mer ikväll. Men den är BRA! Det är precis som mamma sa, det är ett blogginlägg som aldrig tar slut. Underbart.

Fast egentligen är det ju inte så alls eftersom att boken kommer att ta slut, så jag förstår inte varför hon sa så. Men det tar inte slut förrän efter några timmar. Så säger vi.

I ett kapitel i boken skrev Schulman om när han var med i "Singing Bee Celebrity Special". Man ba GLAMOURÖST. Jag sökte upp avsnittet på TV3 play och tittade på det. Var tvungen.

Appropå ingenting så är det en del människor som jag inte vet vilka det är som har kommenterat inlägget under. Samtliga handlade om att jag antingen skulle kolla in deras bloppis eller gärna kika in på deras blogg. Tack, men nej tack.


mr S

Jag ska läsa Alex Schulmans bok nu. Skåååda den.

 

FAST ALLTSÅ, VÄNTA LITE NU. DET ÄR NÅGON SOM HAR KLADDAT MED EN BLÄCKPENNA I BOKEN!??!?! JAHA. KUL.

 

Eller vänta. Det var autografen. Av Herr Schulman. Nevermind.


jag och will smith är polare


dan

http://smotri.com/video/view/?id=v1629465819b

 

Åh gud, vilken sjuk video. Dog av skratt. Kunde inte sluta tänka på hur i helvete han lyckades hitta den där videon. Hahahaha. Han måste ju vara helt sjuk i huvudet. Precis som människan i videon. Vad GÖR hon med ungen? Tror hon att bebisen är en apa? Eller? Och har hon någon slags koreografi eller improviserar hon? I vilket fall som helst så är det helt sjukt.

 

Lyckades översätta en kommentar till videon.


"Medvetet föräldraskap, psykofysiska förberedelse inför barnets födelse, förlossning, postpartum klasser för nyfödda och spädbarn: den fysiska möjligheterna spädbarn, en sund och växande adaptiv förmåga kroppen, härdning."


Man ba guuuud vilket medvetet föräldraskap. Bra idé att döda alla bebisens hjärnceller genom att kasta runt med den liksom.


badass

Jag borde skriva någon slags intervju just nu. Istället tittar jag på Julian Smiths senaste och önskar att jag kunde bryta ihop i skratt i klassrummet utan att det skulle verka ett dugg konstigt.


protest

Jag har världens sämsta vecka just nu. Blir arg över ALLT. Och ledsen. Och sur. Vi har text nu och ska skriva en ingress. Jag blir så arg när jag inte kommer på något och nu är det 10000 gånger värre än någonsin förr. Har skrivit lite nu i alla fall. Världens sämsta och mest ofantasifulla rubrik. Tänker inte skriva mer. I ren protest mot ämnet text.

pratar om viktiga saker

Jag: ALLTSÅ HERREGUD, SÅDÄR KAN MAN JU INTE GÖRA, DET ÄR JU HELT SJUKT BLABLABLABLALBALALBLBALALBLA *UPPRÖRD*... ELLER HUR?!?!
Gustaf: *Tittar på mig med tom blick* Jag lyssnade inte på vad du sa, förlåt.

Skit it då.

engelska

Vi har gjort engelskaprov och jag är klar. Är irriterad på allt idag. Har ont i magen och allt är bajs. Hatar alla. Nästan.

Sitter och tittar på videos från nian i iMovie. Jag saknar engelska skolan. När jag gör engelskaprov saknar jag det mer än någonsin. A-kursens engelskaprov är patetiska.

 


phone

Jag filmar alltid en massa onödiga saker med mobilen som jag inte gör något med, men nu satte jag ihop några klipp och la upp resultatet på tuben. Wiho.


BLT is a nut


7: "ett ögonblick"

Eftersom att jag är så pass disträ som jag är, och dessutom har rätt dåligt minne ovanpå det, så kommer jag ofta inte ihåg saker som har hänt.

Därför får ni en bild på en apelsin istället.

 


sluta låta så illa

Gustaf har en kompis hemma. De (läs: GUSTAF) pratar med höga gälla röster om tv-spelet de spelar. Jag har lust att få ett utbrott, men orkar inte. Ska nog ta på mig hörlurarna och försöka lugna ner mig istället. Det är jobbigt att vara arg.

Tydligen är det här dagen då flest personer tar självmord också. Läste det på Alex Schulmans blogg. Deppdag. Jag är inte ett dugg deppig. Bara förbannad. Jag blev det när jag var tvungen att leta på mina nycklar. Lyckades stressa upp mig tillräckligt för att bli riktigt arg.

Den här killen lever inuti mig just nu.

Jag är så sjukt irriterad och förbannad. J...

100media_imag016 (MMS)

Jag är så sjukt irriterad och förbannad. Jag kom hem och nycklarna låg inte i fickan. Fick panik och åkte tillbaka till skolan. De låg där jag trodde att det skulle ligga, tur. Nu sitter jag på bussen och det är någon kärringjävel som tuggar tuggummi på ett sätt som ingen tidigare har tuggat tuggummi. Så jävla dryg. Dödar henne snart. Och chaffuören trummar i takt till musiken. Drygo. Nån tant luktar för mycket parfym. Jag hatar allt.


chubby bunny

Shane Dawson för längesedan. Hahahaha. Så söt.


on repeat in my head

Vi börjar numera tio istället för elva på måndagar. Jag hatar det. Vårt nya schema är rätt irriterande överhuvudtaget. Vi har minisovmorgnar varje dag och slutar senare, och hur mycket jag än älskar att sova på morgonen så är det inte värt det. Då sover jag ju ändå bara bort morgonen.

I alla fall så har jag nyss ätit en macka, ska snart köpa choklad. Är så sugen så jag dör. Ändå åt jag choklad imorse, inte bra frukost.

S - nygga

H - eta

R - uggigt coola

E - ter gres

K - ossa mu


hi, i'm edward cullen

Jag har skitont i min tunga. Varför? Jo, för att jag råkade bita den med mina vampyrtänder tidigare idag. Tror ni inte att jag har vampyrtänder? Ska jag visa? Okej.

Japp. Jag hatar dem. Inte så skönt när man råkar bita sig i tungan. Nästa gång jag är hos tandläkaren ska jag be honom att slipa ner skiten.


hej bäst humor

Det är inte ofta jag skrattar så att tårarna rinner som om jag verkligen var ledsen. Jag skrattade så att jag inte visste var jag skulle ta vägen när jag tittade på det här. Det här var som när jag såg en kille på teve som var utklädd till en bajskorv på affären och lastade i hur mycket toalettpapper som helst i kundvagnen, fast värre. Hittade klippet på HanaPees blogg. Dog. Jag skulle kunna ta en bild på mig själv just nu, för tårarna rinner som aldrig förr, men det ska jag inte. Vågar nästan inte titta på det igen. Skrattar så att jag dör.

 

OH YOU, LADDER GOAT. YOU'RE SO RANDOM.


nej tack

Den här killen har kommit på ett sätt att se 3D utan de väldigt fashionabla 3D-glasögonen. Dock ser det ALLDELES för creepy ut för att jag någonsin kommer att tillåta de där små plupparna nära mitt huvud. No way.

Jag tror jag tar glasögonen istället. Jag menar, VEM tar hellre det där alternativet!?


läppförstoring


Godnatt.

ok.

 


 

Skumma människor kommenterar mina gamla inlägg. Whyyyyy?


jävlar vilken bra status, HIGH FIVE EMELIE!!!

 

Ååå, vad jag skrattade åt den där gruppen. Jag high-fivade till och med mig själv när jag såg den. Och skrattade. Och high-fivade mig själv igen.

 

Jag blir alltid så irriterad när folk envisas med att gilla VARENDA status som de själva har skrivit. Man ba HALLÅ!? Det är ungefär som om jag skulle sitta och kommentera mina egna blogginlägg. Ba "ÅÅÅH EMELIE, DET DÄR VAR RIKTIGT JÄVLA BRA SKRIVET, DET HÄR GILLAR JAG!"

 

Det är något så otroligt ego över att gilla sin egen status. Så undvik det pliiis.


undercover

WOOOOOAH! Emelie? Vart är du? Svar: under täcket. Fryser ihjäl annars.


owen wilson

 


På pricken.


wrooom

Syntestet gick bra. Optikern sa till och med att jag egentligen precis uppfyller kriterierna för köra utan glasögon. Man ba YAY. Fast jag måste ändå ha glasögon. Annars kommer jag köra över alla ekorrar som går över vägen. Eller något sådant.

Sov över hos Moa inatt. Sofia också. Vi såg världens konstigaste film. Och åt godis. Mysigt.

Ikväll kommer våra USA-vänner hit och äter middag. Mamma har gjort jättegod efterrätt. Wei.

Hai.

haido

Jag ska packa en väska nu och åka hem till Moa. Imorgon ska jag göra ett syntest för att få börja övningsköra. Hahaha. Det kommer ju gå bra. Ser lika bra som en... eh. Något med dålig syn.

idiotmorsa

Åå, vad jag hoppas att det här är fejkat.


päron och glass

Jag har ätit en glasspinne och ett päron. Nu ska jag snart sova.

låtar jag har i min mobil

Jag har en rätt udda samling låtar i min mobil, endast på grund av att jag hade en massa skum musik på datorn (som i sin tur var överförda från en massa gamla skivor) som jag förde över till mobilen.

 

Den här är bara pinsam.

 

Den här också.

 

Och den här.

 

Den här älskar jag.


jag mår så jävla illa

 

Idag åt jag ingen frukost. Jag åt knappt något till lunch (äckelrussin i mackan). När jag kom hem åt jag en macka. GISSA OM JAG VAR HUNGRIG NÄR DET VAR DAGS FÖR MIDDAG!?

 

Jag var vrålis. Därför åt jag ungefär 3 ton mat. Och det är även därför jag mår så sjuuuukt illa nu. Åt för mycket. Jag hatar den här dagen.


kill me

Idag har jag prissatt hur mycket porslin som helst till loppisjäveln som är imorgon. Åå, ni förstår inte hur jobbigt det var. 4 fulla hyllor med porslin. Döda mig. Fötterna värker efter att ha stått hela dagen, tummarna värker av all prissättning, huvudet värker av hur jobbigt det var. Irritationen på slutet var oerhörd. Aldrig mer.

Det kom några från Gefle Dagblad och tog ungefär 1000 foton av oss medan vi jobbade, och jag har en känsla av att ingen av bilderna blev särskilt bra på mig. Och så tog de namnen. Så jag kan inte ens låtsas att det inte är jag på bilden.

Dessutom åt jag världens äckligaste macka med RUSSIN i till lunch. Det var vidrigt. Den här dagen har bara varit jobbig. Jag ska snart äta mat i alla fall. Bra. Det är bra.


Såhär känner jag mig just nu. Irritation.

don't be so hard on jefferey, he ate a jellyfish


edward hade min mobil

 

Jag tittade inuti min twilightbok, OCH GISSA VAD SOM LÅG DÄR. Mobiljäveln. Ååååå, dö dö dö dö. Orka. Nu kan jag sova i alla fall. GODNATT.


sluta gömma dig

Min mobil leker kurragömma med mig. JAG HITTAR DEN INTE NÅGONSTANS. Blir galen. Den verkar dessutom vara på ljudlös för den låter inte när jag ringer. AAAAAAAH. Frustrationen är obeskrivlig.



Uppdat: Mobilen är inte hittad än. Jag börjar bli rädd. Tänk om några aliens i UFO har tagit den? Buhuhuhuhuhuh.

I can't tell you something that ain't real


loppis va

På fredag ska vi ha loppmarknad i skolan från 12-18. Så kooooom diiiit. Alla pengarna går till Barncancerföreningen och Rädda Barnen.

Och om ni inte vill köpa något så kan ni ju komma dit och hänga med mig. Hehe.


Såhär ser jag ut när jag ber er att komma och hälsa på loppmarknaden.

ostfralla

Imorse när jag gick på bussen så var kortläsaren avstängd. Busschaffuören ba "ja, vi KROCKADE nyss, så jag har stängt av den." Jag ba OKEJ. KÄNNS JU SKITBRA ATT SÄTTA SIG PÅ DEN BUSSEN. Jag åkte ändå eftersom att jag hade kommit försent annars och det är ju värt att riskera livet för. Typ.

Efter en stund på bussen började det lukta brandrök vilket gjorde mig ännu mer stressad. Såg liksom framför mig hur bussen sprängdes i bitar framför rådhuset. Men jag kom fram till skolan. Hel och ren. Och inte sprängd.

Jag fortsatte min morgon med att nästan halka utanför skolan medan en kille från fordon satt i fönstret och glodde. Jag tror att han skrattade. Jag skrattade också. Lite.

När jag kom in så var det en tant där som föreläste om Rädda Barnen på ett så tråkigt sätt att jag drabbades av akut trötthet och the huvudvärk from hell. Sedan var det rast och då åt jag ostfralla. Det var gott. Efter rasten föreläste en annan tant om Barncancerföreningen. Hon fick slut på saker att säga så det tog bara 20 minuter. Alla blev nöjda.

Resten av dagen ägnades åt att dra runt 7 ton böcker i en kundvagn med Martina och inköp av en ny tandborste.


6: "din bästa vän"

Jag har aldrig varit en riktig åh-hej-du-är-min-bästa-vän-person. Eller jo. När jag var yngre hade jag några bästa vänner. Men sedan blev det inte mer med det.

Jag har ett par riktigt bra vänner som jag inte vet vad jag skulle göra utan, och jag berättar i princip allt för dem. Med dem kan jag vara mig själv till hundra procent och behöver aldrig dölja någonting. Faktum är att jag inte har särskilt mycket att dölja. Dock har jag inte bara EN enda person som jag känner att, det här, det är min bästa vän.

Det närmsta en bästa vän jag har just nu är egentligen min mamma. Henne kan jag också berätta allt för och hon ser dessutom alltid på mig när något är fel. Hon har en inbyggd Emelieradar och därför är det väldigt svårt att dölja saker för henne.

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att ha en enda allra bästa vän igen. Helt ärligt så har jag svårt att tänka mig det just nu. Men man vet ju aldrig.


live från kafeterian @ borgis

Hej bloggy. Jag har nyss ätit en baguette alá currykyckling overload. Det är alldeles för mycket saker i mackorna här, allt ramlar ut. Lite kladdigt.

Vi har naturkunskap klockan ett, men jag fattar inte varför eftersom att vi redan har avslutat A-kursen. Vi ska ha bild istället nu. Yay. Nästa vecka får vi nytt schema. Resten av den här veckan ska vi ordna loppis och samla in pengar till någon cancerförening. Kul. Eller något.


varför youtube?

Jag har upptäckt en sak. Jag kanske är helt efter nu, vad vet jag, men om man tittar på en video i helskärmsläge på youtube och håller in uppåtpilen och vänsterpilen samtidigt så spelar man snake. Hahaha. Så onödigt.

Klicka här och prova för fan.

jag

Klockan är halv ett och jag har tråkigt och är inte ett dugg trött. Därför tänker jag göra en lista (som baaara handlar om mig) och tidsinställa den tills imorgon, iiiohiho.



Presentera dig själv!
Namn: Emelie Hermansson.
Ålder:
16.
Bostad:
Lägenhet i Gääävleee (Gävle ska uttalas med Gäääävlemååål).
Utseende: Ett huvud och en kropp.
Humör: Just nu är jag rätt sur över att skolan drar igång igen imorgon, men tröstar mig med att tänka på hur underbart det kommer bli att åka till New (fucking) York (AAAAAH), Orlando och Karibien (återigen: AAAAAAH) i april. Parantesoverload där va.
Civilstatus: Hehe... hehehe... okej, singel (fulaste ordet ever).

Vad är din favoritfärg? Jag säger som Bella i Twilight: "det varierar från dag till dag." *NöRd*
Har du några vänner?
Ja, några underbara filurer som är roliga att vara med, tihihi.
Vad är viktigast för dig, just nu? Att försöka vara mig själv istället för att vara så som andra tycker att jag ska vara.
Vilka färger består innehållet i din garderob mest av? Eh. Vet inte. Grått kanske.
Tycker du det är finast att vara osminkad eller sminkad? Alla är fina i olika saker.
Har du varit förälskad? Nja.

Vad är ditt favoritband? Aj lajk The Verve.

 


Vem är din favoritartist? Robyn.


Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? WAKA WAKA EH EH, THIS TAJM FÅR AFRICA!
Vad vill du jobba med? Jag får ångest när jag tänker på det här med jobb eftersom att jag verkligen inte vet vad jag vill göra. Jag längtar så otroligt mycket tills gymnasiet är slut, men jag är ändå rädd eftersom att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv då.
När planerar du att skaffa familj? När jag träffar någon jag kan skaffa familj med, hehe.
Vill du någonsin gifta dig? Det vet jag ju inte nu.
Har du någonsin fått höra att du är lik någon (och vem)? Jag har fått höra att jag är lik Mischa Barton (man ba HAHAHAHA RIGHT) och så är det flera som har sagt att jag är lik någon tjej som är med i The Secret Life Of The American Teenager (tror jag det hette), men jag vet knappt vem det är så jag vet inte om det stämmer.
Är du en ordningssam människa? Jag är den minst ordningssamma människan jag känner.
Städar du ofta? Nej.
Röker du? Nej.
Kan du laga mat? Nästan.

Är du atletisk? Den frågan påminner mig om när min optiker frågade mig om jag ville ha linser istället för glasögon eftersom att det kan vara bra att ha när man idrottar. Jag ba, eh nej. Då sa hon, nääähäääää, du såg ut som en person som idrottar. Jag ba HAHAHAHAHAHA. Jag, som till och med har fått diagnosen gamnacke pga otränad rygg, ser tydligen ut som en idrottare. Åh, ironin i det.



Är du vig? Nej.
Har du gått i någon sport? Innebandy och dans. Inget av de två var något för mig.
Vad gör du helst på din fritid? Umgås med mina coola polare och chillaR.
Ser du ofta på TV? Nästan aldrig.
Vad är ditt favoritprogram?
Family Guy.
Ser du helst på TV eller film?
Film!
Vad är din favoritfilm? På Smällen, Titanic, The Aviator... och några fler. Kommer inte på vilka. Hehe.

vad fan är det med alla fåglar?

Jag har fönstret öppet och alla fåglar sitter och skriker högre än någonsin förr. Låter som att det är 100 fåglar som sitter och muckar med varandra i trädet utanför. Får något fel på det här med fåglarna som ramlar ner och dör, har liksom hakat upp mig helt på det. VARFÖR!?!?!??! Och varför låter cp-fåglarna som de gör just nu??? Kommer de ramla ner och dö snart eller? Föreställer mig att det helt plötsligt kommer bli knäpptyst och när jag tittar ut från fönstret så ligger alla fåglarna på rygg med tungan ute på asfalten nedanför.

Eller förresten, har fåglar tungor? Kanske inte. De har ju inte tänder. Eller? Orkar inte googla.


wtf



kul

Skola imorgon. Jag. Vill. Inte.

Jag har glömt bort hur det är att gå i skolan under lovet. Har vant mig vid att vara vaken på natten och sova på dagen. Som en fladdermus. Tänk om jag var en fladdermus. Skulle ni läsa min blogg då???? Jag ba "hänger i taket just nu, har ätit lite insekter idag och lekt med min fladdermuspolare Larsa, hejdå!!!" Jag skulle klart läsa min blogg.

I alla fall så vill jag inte alls börja skolan igen. Men men, det är ju bara ett halvår kvar till sommarlovet. BWÄÄÄH. Fast det är bara 3 månader kvar tills vi åker till USA. IIIIIOOOHIOH. Gud vad jag längtar. Jag ska dokumentera allt.

Nu ska jag städa mitt rum.


dör lite


åh herregud

Eftersom att vi ska åka till Borlänge klockan åtta (!!!) imorgon så måste jag försöka somna nu. Hur ska detta gå till? Aaaaaah. Önska mig lycka till.

 

En bild på en fågel som jag hittade på min externa hårddisk. Vem är han? Varför tog jag en bild på honom? Många frågor kan ställas. En sak står dock klar: han är en helt AMAAAAZING fotomodell.


nada

Idag har jag inte gjort någonting vettigt överhuvudtaget (därav all bloggning, hehe). Imorgon ska jag göra massor. Eller ja, två saker. Åka till Borlänge och bada på dagen och åka hem till Sofie på kvällen och träffa tjejerna från 9A. Jag kommer vara död efter badet. Men det gör inget.

 

 

 

Bilder från när vi var hos Moa precis innan skolan började OCH DET VAR SOMMAR. GE MIG.


jonas brothers

Gustaf och jag har klätt Jonas Brothers på stardoll. Nick har blivit lite kinky.


okej


winkle(voss)

I videon nedanför säger Charlie att "winkle" betyder penis på engelska. Jag kan inte sluta tänka på Winklevossarna från The Social Network (eller ja, de finns ju på riktigt också). Penisvossarna. Fnizz.

 

 


moas födelsedag

Vår älskade 95:a fyller 16 år idag! GRATTIS MOA! Här är sötnosens blogg.


chillaR



Såhär kan det se ut när jag ligger kvar i sängen till klockan halv fyra istället för att faktiskt ta tag i mitt liv. Jag skyller på snöstormen och ligger kvar här och väntar på att pappa ska komma hem med mat. Som en fågelunge.

äntligen


söt men ond

Tänkte gå och lägga mig, men så kom jag på att det ligger en katt i mitt knä som inte kommer att bli glad om jag flyttar på mig. Om jag skulle resa på mig nu så skulle Wilma förvandlas till en ond vampyrkatt med ett enda mål: att bita mig riktigt hårt i benet.


Jag har somnat i foten. Och hon nös nyss en massa kattsnor på min arm. Gud vad mysigt.

5: "din definition av kärlek"

Jag försöker komma på något bra att skriva. Utan framgång. Jag är helt enkelt inte särskilt intresserad av att skriva om det här. Även om kärlek kan vara en väldigt bra sak så kan det också vara komplicerat, jobbigt och alldeles fruktansvärt hemskt. Kärlek kan också vara en person, ett föremål eller något man gör.

Ni ser. Det kan vara det mesta.

Så hejdå.

doolittle



SKRÄMS INTE

Det här inlägget skrämmer mig. Jävla Alex Schulman. 2012 är på väg eller? Hjälp.

against a wall

 


Jag ligger i sängen med mjukisbyxor på mig. Mitt rum är hur stökigt som helst. Håret är så tovigt att det liknar ett fågelbo mer än något annat. Nagellacket från nyår är nästan helt avskavt. Påminner mig själv lite om Ke$ha at the moment. Lika risig.

DAGS ATT GÖRA NÅGOT ÅT DET HÄR KANSKE? VA?

Idag kom SHREKMOA hem från Thailand så jag och Shreksofia ska träffa henne senare idag. Yeyeye. Har saknat Shrek. Mycket.


arbetsskada

Jag har jätteont i foten. Jaha, tänker ni, vrickat den medan du varit ute och sprungit och hurtat dig? Hoppat för mycket längdhopp och överansträngt den? Kört powerwalk och sträckt dig?

Well, no. Jag råkade slå i den RIKTIGT hårt i en byrå när jag tittade på film.


hur sover du? vavava?

Fosterställning
Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män. De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappnar snabbt av.


Som en stock
15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna. Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.


Längtar positionen
13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig. Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.


Soldatpositionen
Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna. Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.


Fritt fall positionen
7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan. Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.


Sjöstjärnepositionen
5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden. Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

 

Källa: Aftonbladet

 


 

Det här var rätt intressant. Jag sover alltid, alltid, alltid på rygg med armarna längs sidorna. Somnar knappt på något annat sätt. Sedan sover jag så, hela natten oftast. Somnar på rygg. Vaknar på rygg.


"Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra."

 

Bara lite freaky att det stämde rätt bra också. Men bara lite.


wilma har fått nya saker

En glittrig boll och en säng. Klad katt.


hej julian

"I may or may not be wearing a face mask right now."


Jag ska börja övningsköra nu.

100media_imag014 (MMS)

Jag ska börja övningsköra nu.


inte mitt område

Varför är det så många killar som är arga på facebook just nu? Alla har uppdaterat sina statusar med "HELVETES JÄVLA HOOOORFITTA HELVETE AAAAAAH DÖDÖDÖDÖ" typ. Mamma och pappa tittade på hockey tidigare idag, kan det vara därför? Eller om det var fotboll? Nej, fotboll kan man väl inte spela nu? Inomhus kanske. Men jag är rätt säker på att det var hockey. Förlorade brynäs? Eller Sverige? Eller Tjeckien? Eller något.

Jag ska vara tyst nu.

Hej. Hahahaha. Åh gud. Fråga inte ens varför jag har en massa tidningar fasttejpade på mig. Sofia gjorde hatten. Fin va? Jag tycker det.


what if

Om Gustaf och jag hade ett band skulle vårt skivomslag se ut såhär.


Har Emelie tråkigt eller? Neee. Fast jo.

vadå?


hungrig fast ändå inte

Gordon Ramsey var på teve och lagade mat och skrek FUCK hela tiden för en någon timme sedan sedan. Jag mådde illa när han lagade mat, trots att jag är hungrig. Jag är alltså hungrig och mår illa samtidigt. Jobbig kombination.

Just nu är det The City-maraton på MTV. Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av det men nu får det stå på i bakgrunden medan jag bloggar. Värdelöst program. Det enda som faktiskt är intressant är att de bor i New York, men när alla tjejerna PMS-bråkar med varandra över designerkläder och högklackade skor så mår jag bara ännu mer illa än jag gjorde när Gordon Ramsey lagade mat.


i lagens namn

Följde man Ung & Bortskämd så MÅSTE man titta på den här. Det är regeln. Man dör. Av skratt, inte av något obehagligt.


new years resolution


720p

SNÄLLA, titta i 720p nu när jag har laddat upp videon i HD. Fast jag fattar om det går för segt, det gör det för mig ibland. 480p är ju helt okej det med. Men prova 720p i alla fall. Det är bäst.


Jag filmade förresten ingenting efter tolvslaget... då hade ni trott att vi var galna på riktigt. Och det är vi ju inte, hehe. Eller?

why do you deflower a walrus?

Vet ni hur lång tid det tar att exportera en HD-film eller? LÅNG TID! Blir galen, har väntat för länge nu. Men de tidigare flipvideosarna jag har publicerat på youtube har haft sämst kvalité så det kommer nog vara värt det. Hoppas jag. Annars vill jag ha tiden jag har väntat på skiten tillbaka.

Snart kommer ni alltså få se vårt nyår. I HD-kvalité! WOOOOAAAAH.

Bebisemelie.


hermass

Sitter och tittar på HanaPees livechatt. Älskar Hanna Pees livechattande. Nyss sa hon "TVÅ NYA FÖLJARE PÅ TWITTER, SARA KNIIIPSTRÖM OCH EMELIE HERMASS... HERMANSSON!" Ba. Wow. Coolt.

 

Vid prick 7:00 säger hon mitt namn. WOOOAH. Gud vilken stor tönt jag är. Men liksom... hallå!? Det är ju HanaPee.


På tal om coolt så följer Frans mig på twitter också. Fast jag twittrar inte. Och det är bara för att jag följer honom. Kanske borde börja twittra bara därför. Fast ne förresten. Det orkar jag inte.

förkyld och jävlig

Det var så grymt kul igår. De andra slog in mig i tidningspapper (det verkade som en bra idé då) och jag dog av skratt. Haha, sköna tjejer det där.

Idag mår jag inte lika bra. Men det spelar ingen roll.

Har inga bilder eftersom att jag hade glömt minneskortet hemma, som det geni jag är, men jag hade min lilla flip med mig så en video blir det kanske. Om jag orkar.

Första dygnet på 2011 och Jullan har balla...

100media_imag014 (MMS)

Första dygnet på 2011 och Jullan har ballat ur. Haha. Åh.


RSS 2.0