*yO ReADerS*

Åkte till skolan och hade 0 rester. Satt och tittade på när mina klassisar jobbade. Vi tittade på några bezt fezt youtubevideos.

 

Alltså den här är så gullig att jag inte vet var jag ska ta vägen?!?!???!?? Ba KOLLA DE KRAMAS NAW.

 

 

Vad hände mer idag då? Jo, jag fick MVG i arbetsmiljö. Vet inte hur det gick till eftersom att jag fick IG på det provet, men jag tackar och tar emot ändå *lyfter på hatten*. Har nu kasserat in tre MVG:n. Bara att hoppas att jag får det i medieproduktionen också, snälla snälla snälla, give meeeee.

 

Imorgon är jag ledig och nu ska vi grilla hamburgare på balkongen. Blir inte mycket bättre. Vore väl om jag hade en slow loris här i knät, men allt kan man ju inte kräva.

 

Snodde bild av Theres, heheheheheheeeeeee, tjyv.


MEEEEEEN

Skulle ju ha sovmorgon till halv två idag men NE. Min aplärare skickade ut SMS halv nio imorse, när jag fortfarande låg och dreglade ner min kudde, om att vi börjar TIO ISTÄLLET. KUL LIV.

Jag vaknade tio och kollade mobilen vid elva. Och ba FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Exakt så gick det till. Jag måste äta lunch innan jag går, så Kerstin får snällt vänta, nu när hon har skickat ut SMS alldeles för sent. Man kunde ju ha fått det igår kväll i alla fall?! VA??!? HUR LÅTER DET KERSTIN???!?!

Är sur över detta nu. Så sur.


fnizz

Jag är sjukt fnissig i skrivande stund, men har ingen att fnissa med. Fnissar åt allt. Såg nyss en grej på facebook och fnissade som en liten tjej. Fast jag är ju en liten tjej. Så... HAHA orka.

Christian åkte ut ur Big Brother. Vill gråta en skvätt. Har hejat på Christian ända sedan första början när han var jättetyst och bara stod och dansade för sig själv i ett hörn hela tiden. Hade han inte haft den där fula mustaschen hade jag crushat lite på honom, men nu gick ju inte det. Sen när Peter åkte ut ville jag slita huvudet av någon, men sen visade det ju sig att han inte hade åkt ut, och då dansade jag tango framför teven, så glad blev jag. Över ett TV-program. Så jävla sorgligt.

Imorgon börjar jag vid två. På tisdag också. LÖV THAT BITCHES <333333

Haha, alltså orkar inte vara mig själv just nu? Så konstig.

MVH Alien-Emelie.

Det händer GREJER här uppe på loftet i Ock...

imag0394 (MMS)

Det händer GREJER här uppe på loftet i Ockelbo ska ni veta. Party 24/7. Jävlar vilken vild kväll. WOOOOOOH. Alltså, ni anar inte vad ni missar. SITTER HÄR ENSAM PÅ GOLVET OCH SPELAR DOUBLE RAINBOW-LÅTEN PÅ HÖGSTA VOLYM, YEEEEEAH. Man är ju cool och så.


VAD HÄNDER MITT LIV

Min rörlig bild-lärare Conny vinkade som en galning åt mig idag när jag var på väg hem och sa att han ville att min film skulle vara med på filmfestivalen på lördag som ettornas filmer oftast inte är med på och gaaaaaaaaahahaaaaaaa!!!!!! Vet ej var jag ska ta vägen nu. Är nominerad till novelltävlingen. Ska vara med på filmfestival. HAHA NÄR HÄNDE DETTA??????

Måste välja rörlig bild nu. A och B-kursen. Vill det. VILL. Vill inte ha foto längre, det är ju inte lika mycket min grej egentligen. DEN HÄR TJEJEN KOMMER DÄRFÖR HA MYCKET ATT GÖRA NÄSTA ÅR, OK????!

Ska gå och äta en häst nu okej brb.


När strösockret är slut tar man pärlsocker...

imag0389 (MMS)

När strösockret är slut tar man pärlsocker på filen.


duktig idiot

Imorgon ska vi redovisa våra filmer på medieproduktionsgrejset. Känns lite blä. Har ingen aning om vad jag ska säga eller hur mycket jag ska säga. Vill helst inte säga något alls. Vill allra helst sitta längst ner i hörnet av rummet och gömma mig och väsa som Gollum när de visar min film, men så kul får man ju inte ha det. Men det går nog bra. Tror jag. Jag överlever. I bästa fall.

Har i alla fall gjort klart mitt DVD-fodral nu. VILL NI SE? HELST INTE VA? Lägger upp den ändå. För att jag kan liksom.

HAHA så jävla mobbat. Hade ingen bild på ett träd så jag fick RITA ett. Jag som har ca 0 ritkunskaper tog en bild från internet och snodde formen på det trädet och färglade själv. *fUskiS* Förövrigt så är trädet i filmen mycket fulare än det där. Det ser ruttet ut för att det är så mörkt och böjt och vidrigt.

fikagäster

Victoria och Daniel var ju som sagt i Ockelbo i helgen, så de bestämde sig för att svänga förbi i torpet och hälsa på. Här står de i köket och ska precis high-fiva.

pappa i ett nötskal

Okej, jag vet vad ni tänker. Emelie, varför börjar du det här inlägget med en bild på en kondomförpackning? Jo, kära människa, jag ska berätta om något som hände mig i fredags.

Jag kände något ovanligt plastigt i min jackficka på gympalektionen. Jag ba WHAT IS THAT så jag plockade upp det och stirrade på det en liten stund i chock. En kondomförpackning. "THIN". Allt jag kunde tänka var VARFÖR?????? Jag är inte den typen av person som har behov av att gå runt med kondomer i jackfickan, så förvirringen var total. Jag fnissade och panikade om vartannat. När jag kom hem berättade jag för mamma om det. och hon sa att hon hade fått en kondom på något möte eller nåt så vi båda förstod ju såklart genast vem som hade lagt den i fickan. Min PAPPA hade lagt en kondom i min ficka för att jävlas. VAD HAR JAG FÖR FAMILJ EGENTLIGEN? Tänk vad pinsamt det hade kunnat blivit, amagash alltså. Måste hålla bättre koll på mina jackfickor i fortsättningen.

godnatt kissekatter

SKULLE NI FORTFARANDE LÄSA MIN BLOGG OM JAG SÅG UT SÅHÄR?!??!????

Puss från mongot.

en helg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Men kom igen Ica.

imag0383 (MMS)

Men kom igen Ica.


HAHA på Ica i Ockelbo.

imag0382 (MMS)

HAHA på Ica i Ockelbo.


På väg till stugan i Ockelbo. Tydligen är ...

imag0380_1305904 (MMS)

På väg till stugan i Ockelbo. Tydligen är Daniel och Victoria där den här helgen. Funderar på att bjuda in dem till Ockelbos äldsta torp (ascoola vi är som äger det ba) för ett glas saft.


clumsy

Stannade hemma idag, orkade inte gå till schooly. Hade ett litet meltdown imorse. Låg kvar i sängen trots Gustafs desperata försök att få upp mig. Han satt i mitt rum och spelade tre hårdrockslåtar på samma gång, ändå vägrade jag vakna och gå upp. SÅ JAG LÅG KVAR.  Behövde den här dagen. Har suttit på balkongen i solen och läst min engelskabok. Läser En prinsessas dagbok 2. Älskar den, helt underbar. Skrattar rakt ut. Inte ofta böcker är så roliga. Alla svenska ungdomsböcker handlar bara om tjejer som är självmordsbenägna, typ.

Har varit väldigt stressad de senaste dagarna vilket har lett till att jag har varit 10 gånger klantigare än vanligt. Har varit ännu mer inne i mina egna tankar och ännu mer disträ, vilket har inneburit katastrofal klantighet. Igår skulle jag ta ketchup i skolan och råkade trycka på fel pump så att ketchupen hamnade på golvet. Killen bakom mig dog i skrattplågor (R.I.P.). Efter det spillde jag ut ett halvt glas vatten över salladen och sen gick jag in i en dörr. Idag gick jag rakt in i en stol också. Gustaf efteråt ba "VARFÖR FILMADE JAG INTE???????"

Ett plus med all denna stress är att jag har fått skitmycket gjort. Min film är i princip helt klar, mitt DVD-ställ är klart och slutprojektet i arbetsmiljö är klart.

Längtar tills sommarlovet. Då kanske mina blogginlägg kan handla om något annat än skolan för en gångs skull.


Jag börjar om 5 minuter men ligger kvar i ...

imag0377_1305789 (MMS)

Jag börjar om 5 minuter men ligger kvar i sängen. Ingen annan kommer säkert vara på första lektionen. Har man inga rester i datorkunskap kan man ta sovmorgon. Jag vet inte om jag har det, och om jag har det så är det excel-uppgifter. Alla som har haft datorkunskap kan nog hålla med om att excel är bland det värsta som finns. Efter det är det utegympa. Frisbeegolf eller fotboll eller något annat jättehemskt. Efter det är det 3 timmars håltimme och sen helt onödig svenskalektion. SJUKT OVÄRD DAG. Av den anledningen ligger jag kvar här och protesterar mot mitt eget liv. Igår gjorde jag skolarbete precis hela dagen, så mitt huvud är helt slut. När jag kom hem gjorde jag om broschyren tills det blev natt. Hade ångest över att den var borta. Idag vill jag bara vara hemma och sova och inte träffa någon alls, men det går ju inte. Die potatoe.


if this is not dedication, i don't know what is

Igår var jag i skolan till klockan sju. Jag satt i 4 timmar och gjorde klart min lilla broschyr-grej-sak. Idag när jag skulle skriva ut den så var allt borta. Jag gick till teknikern och försökte desperat få honom att leta på den. Han hittade den ingenstans.

Idag var jag i skolan till klockan åtta. Jag redigerade hela min film.

Om den är borta imorgon så måste någon dö.

0 taggad

Sitter och jobbar i InDesign med min broschyr som inte längre är en broschyr. Vill inte krångla till det så jag ska bara göra ett vikt papper istället. Rolig tjej.

Jag ska då alltså skriva om självkänsla. HUUUURVA. Vill inte skriva om något alls, är helt apatisk. Har tappat förmågan att skriva skolarbeten. Får panik. Vill ni se hur långt jag har kommit? Okej.

Detta är alltså resultatet av två veckors hårt arbete. Hahahaha. Orkar inte. Har inte ens börjat med framsidan. Dör vad dålig jag är.

Kul när bussen åker förbi busshållplatsen ...

imag0374 (MMS)

Kul när bussen åker förbi busshållplatsen så att man kommer komma försent. Så jävla sur nu. Dö. Försöker trösta mig med mina vinröda converse. HAHA lätt mina favoritskor. Bezt fezt.


stagefright

Jag är så trööööööött. Orkar inte leva. HAHA FAN VAD EMO men på riktigt. Vill sova hela dagarna och så. Sommarlov om en månad. Så obeskrivligt underbart äckelskönt. Dock har jag ångest inför skolavslutningen. Ååååå. VADÅRÅ undrar ni. Jo, jag är nominerad till novelltävlingen i skolan, vilket betyder att jag måste gå upp på scenen. Kul med scenskräck och så, gillar detta. ELLÖR GÖR JAG DET? Ne. Om jag vinner kommer jag väl dessutom bli tvungen ta emot något slags pris och riskera att börja psykoskratta pga uppmärksamhetsoverload. Ändå vill jag vinna eftersom att priset är pengar (och för att det skule betyda att min novell är bäst, heheeee), sååååååå man säger ju inte nej liksom.

Dessutom vore det en rätt skön känsla att ba ge tillbaka för alla de gånger jag INTE fick något pris whatsoever på engelska skolan under de fyra år jag gick där. De delade ut ca en miljard priser, men NEJ, lärarna hatade ju en. Nu skulle jag dessutom få pengar för det, allt engelska skolan gav ut var ett inplastat diplom HAHA.

Nu kommer jag ju säkert inte vinna, men lite scenskräcksångest har jag ändå. När jag var mindre hade jag 0 scenskräck. Var tog det vägen? VA? KOM TILLBAKA LILL-EMSAN.


Hej karibiska havet, jag vill ha dig tillbaka.

gissa vart jag var idag

 

 

 

 

KÄNNS SOM ATT ICA VILL BEFRIENDA MIG VA.

 

 


Vår byggare Birger har fixat loftet i vår ...

imag0364_1305310 (MMS)

Vår byggare Birger har fixat loftet i vår stuga. Det är hur mysigt som helst. I sommar flyttar jag och Gustaf upp hit. Därför måste jag nu komma över min rädsla för övervåningar. Ja, jag har en irrationell fobi för övervåningar. Trots att jag är 16 år så vågar jag inte gå upp ensam på övervåningen i farmor och farfars hus. Jag tror det är just den övervåningen som har skadat mig. Den är mörk, har läskig heltäckningsmatta och en tavla med en obehaglig gubbe på. Huuuuuuu. Måste jobba på denna rädsla. Typ nu.


video numero 6

Lite båthäng!

 


simgasm

 

Jag panikar ihjäl mig över att det snart kommer ut ett nytt expansionspaket till The Sims 3 NÄR JAG INTE ENS HAR SIMS 3 INSTALLERAT PÅ MIN DATOR!!!!!! Det är för seeeeegt för min dator sugeeeeeeer apaaaaaaa. Vill grina. MÅSTE SPARA PENGAR. Eller låna pengar av mor och far. Det vore nog värt det. Helt klart. Älskar sims. Skulle offra en ko för det. Eller nåt.


not a single fuck was given that day

Titta på videon med katten först. Sedan den med hunden.

 

 


inlägg skrivet igår kväll

Nu går jag nog och lägger ma. Imorgon ska jag ha datorkunskap där jag på något sätt måste få ihop en hemsida, och sen ska jag till Sätra och ha lite orientering. Fast jag har bestämt mig för att jag istället ska kolla på när alla andra har orientering. Kommer att hosta upp 3 liter grönt slem om jag är med. Fast det vore kanske kul, för då kan jag skapa en egen flubber!!! Fast. Det kommer nog inte hända.

Var på kinarestaurang med Louise idag och skrattade tills min hals brölade sådär konstigt som den kan göra när jag skrattar och är väldigt mätt samtidigt. Lyckad kväll med andra ord. Det var bara vi i restaurangen. Eller ja, en stund satt det en ensam (mobbad) tant och åt där också, men annars var det bara vi. Vi och vår servitris som var konstig. Hon såg så otroligt harmonisk ut hela tiden. Vill ha vad det än var hon gick på.

 

Det är nu ni kommenterar "fin <333".


Uppdat: MOGET AV MINA FÖRÄLDRAR ATT STÄNGA AV INTERNET EFTER ELVA SÅ DET INTE GICK ATT PUBLICERA, AAAARGH.


stunder som fastnat på bild den senaste veckan

CHILL BA.

 

Matilda i solen.

 

Jespers kattröja. WILMA VAR MED, WOW.

 

Ett konstverk jag gjorde på bilden. Vi skulle göra ett montage av tidningsutklipp. Jag gjorde en getingman som runar.

 

Matilda satte en bok på mitt huvud och knäppte en bild. Anledningen till detta är okänd.

 

 

Tamara gjorde en fin keps av kartong på expon.

 

En helt random katt som spejar. Älskar det ordet. Spejar.

 

SER NI GUBBEN I FÖNSTRET????? Sofia såg honom, jag hade aldrig sett honom, trots att jag går förbi det där huset varje dag. Fönstret är målat, gubben också. Det är tur att jag är alldeles för disträ för att lägga märke till såna saker på egen hand, annars hade jag bajsat på mig.

 

Sofia mobilar. Hehe.

 

Louise käkar kinesmat.

 

Jag smakade friterad banan för första gången idag. Jag hatar varm frukt och anade att jag inte skulle gilla det, men någon gång måste man ju prova. Nu har jag provat. Jag åt bara fritering och glass, dissade frukten. Nyttig tjej.

 

Efter noggrann inspektering av bordsduken på restaurangen kom vi fram till att krumelurerna såg ut som snoppar. MOGET.


lim överallt

Idag jobbar vi med våra medieprojekt. Jag håller på med ett DVD-ställ i paper maché och har därför tapetklister i ansiktet, håret, överallt. Fresht. Det ska bli ett träd och den lilla paper maché-stammen håller på och torkar nu. Pga att min lärare gömmer sig på okänt ställe så kan jag inte fortsätta jobba eftersom att jag behöver grönt silkespapper som jag inte hittar någonstans. HAHA låter som att jag går på dagis. Ett dagis där alla röker.

Har jätteont i magen idag också. Inte bra. Och så är jag FORTFARANDE förkyld. Segaste förkylningen jag någonsin haft.

Bebiswilma är bebis.

fler new york-bilder

Mamma tog en del bilder i New York, och särskilt på Madame Tussauds där jag inte tog några alls. Filmade bara medan jag petade kändisar i näsan. Hehehe.

Jag och flipen i New York. Har det där på film faktiskt. Dubbeldokumentering.


Syskonen Glasöga framför en soptunna. Vi har nästan exakt likadana miner. Fattar inte grejen med det.
En papegoja i Central Park som inte verkade fatta att den inte var på en tropisk ö.


HAHAHA JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG.


Pillar John Travolta i näsan.


Pappa var så glad över att träffa Julia Roberts att han stirrade sönder kameralinsen.


Mamma dumpade pappa direkt när hon träffade George Clooney.


Dock blev även George dumpad när hon träffade Pitten en stund senare.


Pappa sökte tröst på annat håll.


Jag, pappa och en väldigt stor kändis. Han ser ut att heta Big Daddy så vi säger att han heter så.


Hänger med grabbarna ba, precis som varje dag.


Jag var starkare än Serena Williams. Lika biffiga ben och så.


Gustaf och Michael Jackson.


Gustaf och Michael Jackson 40 år senare.


Mamma och en stor grön snorbuse.


Jag och en stor grön snorbuse.


Einstein och Einstein Junior.


En dag när vi gick på stan i New York gick vi förbi en konstig kille som stod lutad mot en soptunna på gatan. När vi passerade sa han till Gustaf "he doesn't need to chase after the girls this one, he looks like Bill Gates!" Okej, jag vet inte om han sa exakt så, men något sånt. Så här är Gustaf och hans look-a-like Bill. Fast så lik varandra tycker inte jag att de är, men enligt random-man-på-gatan-i-New-York så är de tydligen det.


Alva och Britta Spears.

Jag har en till USA-video på lager. Ska ladda upp den. Någon gång. Typ idag. Eller imorgon. VILL NÅGON SE? Ni ba ne.

deprimerad dag är deprimerad

Har haft en sämst dag. Började med engelska nationella där jag har bajshöga krav på mig själv pga hade alla rätt på allt förra året. LIKSOM. NÖDVÄNDIGT ATT GÅ OCH FÅ ALLA RÄTT. Snacka om att sätta ribban förra-året-Emelie. Hatar dig.

Efter det var jag nere och ville bara gå hem. Blev lycklig när vi fick sluta tio i ett. Gick hem direkt och råkade tvärsomna. Helt sjukt. Vaknade halv tre. Trodde det var onsdag och att jag hade försovit mig och gick runt och svor och kollade väckarklockan och undrade varför den inte hade ringt. Sen kom jag på att det var tisdag och svimmade nästan av lättnad. Sedan dess har jag suttit på balkongen och varit i fullständigt förvirringstillstånd.

carl gustaf IV

Såhär kan det se ut när jag försöker få min bror att vara med på bild. Inte så bra alltså. Skyller på att han snart är tonåring. Plutten ska bli stor. Snyft.


hahahahahahahaha

Barn är så jävla konstiga, dör. Bäst. Han ba SCORE. Älskar att hon rapar mitt i hela grejen också.


dumt

Jag, Sofia och Linn försökte förstå oss på cruising igår. Det gick inte så bra. Eftersom att vi är bättre på det här med kladdkaka än bilar så gick vi till ett café och satte oss där istället. Alla bilarna var jättefula. Varför föddes jag i Gävle? WHYYYY.

Eftersom att jag var utomhus så mycket igår kväll så är min förkylning mycket värre idag (SMART EMELIE), hostar vidrigt slem (alltså, verkligen SLEM. Tänk er slime. FRÄSCH TJEJ) osv. Så jag mår bajs. Det är inte kul att må bajs. Om man inte gillar bajs förstås. Jag gillar inte bajs.

Ni ser ju. Jag är både fysiskt och psykiskt rubbad. Måste lägga mig ute i solen en stund och bli frisk. Eller så stannar jag här. Orkar inte resa på mig. ÅååÅÅÅÅåååÅÅå gnääääääääääll *tycker synd om mig själv*.

En inte alls suddig bild från igår kväll.


jag var i miami

Vi spenderade ett dygn i Miami innan vi begav oss ut på det karibiska havet. Här kommer en video från det.


balkongbloggning

Idag är det varmt och soligt. Eller ja, 14 grader, HAHA "varmt". Jag sitter på balkongen och försöker ta vara på värmen så gott jag kan, trots min förkylning. Kunde inte följa med mamma och pappa till stugan idag pga äcklig hosta, överflöd av snor osv.

Några cp-barn är ute på gården och åker runt på en helvetes jävla bobbycar som låter jättehögt. Dessutom måste verkar de känna något slags tvång att skrika av förtjusning varje gång någon tilltalar dem. Wilma ser alldeles skärrad ut varje gång någon av dem skriker. Jag ser antagligen likadan ut. Det är de tillfällen då jag tänker att jag absolut inte ska ha några barn. VÄGRAR. Hatar barn mest av allt. Men så fort jag ser en liten bebis dör jag av gulligt och vill ha 100 stycken. När de inte skriker, det vill säga.

Saknar Karibien när jag sitter här i 14-graderssolen. Det svenska vädret är så patetiskt. Vill ha palmer istället för björkar, papegojor istället för måsar, ananas istället för äpplen. Dock att jag hatar både ananas och äpplen, så det spelar inte så stor roll egentligen.

Jag på min balkong här i Karibien. Åååå palmer.

MEN SKIT IT DÅ

Jag gjorde en video med klipp från resan till New York och i New York, men musiken godkändes inte av youtube. MEN NU HAR JAG FIXAT DET. Så här är en till video från dag 1 i New York.

DET FUNKADE INTE. Bajsyoutube.

 

Dock håller jag på och importerar alla klipp från Miami och Karibien till datorn nu. Det förväntas ta ca 1 och en halv timme tills det är klart. I die.


låter mer som en uppkastning än ett ortnamn

Vår gympa blev inställd idag så vi har en tre timmars håltimme innan bilden. KULT. Fast ne. Om vi inte hade haft någon engelska hade vi kunnat börja kvart över ett istället, men så kul ska man ju inte få ha.

Min dryga förkylning som har legat och lurat hela veckan har blivit värre och utvecklats till en jobbig hosta. Hatar att hosta. Känns som att jag ska spy hela tiden. Imorse gjorde jag nästan det efter ett megahostanfall. Jag ba HUUUUUUURVA... järup, men mer än så blev det inte. HAHA, jag ba VET att ni är superintresserade av såna äckliga detaljer.

Jag ser fram emot den här helgen, jag ska försöka återhämta mig från jetlagen så mycket som möjligt, vilket betyder att jag INTE kan vara uppe halva natten. Önska mig lycka till med det.

VIDEOTAJM #2

Dag 3 och 4 i Orlando. Titta på videon i förra inlägget först! Annars kan det bli förvirrande.

 


VIDEOTAJM

Dag 1 och 2 i Orlando.


bäst

Linn smsade mig nyss den här historian:

Bin Laden är nu död, men hans bröder Marme Laden, något mörkare Choko Laden och vegetarianen Sal Laden är fortfarande på fri fot. Förutom dessa eftersöks även hans kusin Pinaco Laden och hans senila farbror Varfanvadejag Laden.

HAHAHAHA GISSA OM JAG RULLADE RUNT I SKRATTPLÅGOR OCH DOG.


skön dag

Det är så obeskrivligt sköööönt med en dag utan schema. Jobba fritt. Det är grejer det. Jag blev klar med mitt manus och hann till och med börja på bildmanuset, dock är jag rädd att jag har glömt det på ett bord i skolan. Jag är tillräckligt klantig för att göra en sån sak, och det vore väldigt irriterande.

Jag måste även utse min I ♥ NY-tröja till min nya favorit. Den är så sköööön. Den här dagen är så sköööön.

Martina tog en bild på mig utan att jag var beredd, vilket resulterade i den här onda blicken.


Martina chillar i exposalen.


Jesper ritade snoppar i Martinas bildmanus.


Efter det hoppade han framför min kamera när jag skulle ta kort på en vackör björk.

det här med eget ansvar

Vi hade nyss engelska nationella. Skriva uppsats. Jag tycker alltid att allt jag skriver blir så töntigt och kasst, men sedan får jag nästan alltid MVG på saker jag skriver på engelska. Vet inte hur det går till, det bara händer. Hade varit skönt att ha det så i alla ämnen, men nej, i matte och NO måste man ju vara efterbliven. Dock kommer jag aldrig någonsin mer behöva ha någon form av NO. Älskar media.

Idag har vi mediasnurren och eftersom att alla har provat på alla de olika ämnena så ska vi nu börja jobba med våra filmer och alla miljoner saker som hör till den. Manus, DVD-omslag, DVD-ställ, foton osv. GUVA MYCKET MAN HAR ATT GÖRA. Plus att vi har en fotoläxa. Och så har jag ett matteprov. Och så ska jag göra broschyren. Mitt problem är bara att jag inte vet vilket program som är bäst att göra den i?!?! Någon som vet? Photoshop eller InDesign? Eller nåt annat? SVARA MIG.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt manus. Känns mest jobbigt eftersom att jag inte riktigt fattar Celtx som vi skriver manus i och min textlärare är inte här och wäääääh. Skärp dig nu Emelie. EGET ANSVAR! TA TAG I DET!

Jag har coolaste tröjan i rummet.

favoriten på youtube just nu

The honey badger don't give a shit.


jag ska göra en broschyr

Om "hälsa och välmående" HAHA. Man är ju både otränad och emo så det kommer bli kul. Funderar på att göra en om depression eller självkänsla eller något annat superintressant så att alla ba DÖR av underhållning när de bläddrar i den. Alla gillar ju deprimerade människor De är så *mysiga*.

Annars då? Jo, det är första dagen i skolan på sisådär tre veckor. Förutom allt skolarbete som jag har framför mig den kommande månaden så känns det faktiskt roligt att vara tillbaka. Kul att träffa alla igen, klyschigt va? Fast det var inte så många här idag, bara 11 stycken. De hörde väl att jag skulle komma tillbaka, alla ba åh neeeeeeej.

Nu ska jag återgå till att fundera på depression och annat festligt. Tjingeling kissemissar.

ALLTSÅ KOLLA VAD HEMSKT MITT HÅR VAR FÖR BARA NÅGRA MÅNADER SEDAN. Dör vad fult, ska aldrig mer ha sådär långt hår. Förstår inte hur jag har tänkt hela mitt liv. Ba "jo men det är coolt att se ut som att jag inte vet vad en frisör är för något, det är schyst liksom." Dööö. Asful bild också. Spyr.

jag har varit i karibien

Vår lilla båt. Den heter Norwegian Epic. Ville berätta för kaptenen att det hade varit mycket coolare om den hette Swedish Epic, men man klagar ju inte.

 

Innan vi gick på båten tog de kort på alla framför en bild på båten, när man hade stått i kö hur länge som helst och var förvirrad av allt, då skulle de av någon anledning ha en bild av det. Jättefint. Eh.

 

Bild på mig och mamma när vi precis hade klivit på vår monsterfärja. Vi ser sjukt stela ut av någon anledning. Ba *högtidligt*. Kom nyss på att jag bara har visat bilder då jag har haft den där jumpsuiten på mig. Inte för att någon bryr sig, men jag måste bara påpeka att jag hade andra kläder med mig också.


Egofixerad tjej inne på toaletten på The Florida Mall. Även bevis på att jag inte bara hade jumpsuiten på mig flera veckor i rad!!!!!!! Alla ba k.


Fadern (Gene Simmons) på båten.Kock på båten som lagade pannkaka.


Pannkaka made by pannkaksmannen.


På middagarna gick fotografer runt med kameror och envisades med att ta bilder på alla. Först två och två och sedan en och en. Varenda middag. Aldrig fick man äta ifred utan att någon skulle komma med en två meter lång kamera och blixta en tills allt man såg var vita prickar.


De kom och tog kort på mig när jag spelade airhockey med Tilde också. Under bilden skrev de "hottest nightlife at sea" HAHA ironin i det alltså.


Det var inte bara på båten de tog bilder på en, nej nej. När man gick AV båtjäveln skulle de ha en bild på en med en massa olika djur också. När vi gick av på St. Thomas så ville den här delfinen ta en bild med mig och jag ba "NO THANK YOU" eftersom jag inte är fem år. Då tog han tag i mig och höll mig jättehårt och jag ba ehhh. Hans kompis med kameran ba "SMILE!!!!" och av den anledningen ser jag lite halvobekväm (och asful) ut på den här bilden.


En palm. Jag döpte den till Johan.


Kille på Bahamas som gillade snäckor.


Min privata limo. Till vänster ser vi min privata chaufför. Man reser ju med stil.


Någon groda som alla andra turister tog kort på sig själva med så jag sa åt manligheten i familjen att ställa sig framför den. Dock sa jag inte åt dem att tafsa på den, det gjorde de av egen vilja.


När man är på Bahamas så måste man ju gå till stranden så vi gick till något som hette Junkanoo Bitch.


De sålde kokosnötter i kiosken. I svenska kiosker har vi bara kokosbollar.


Killen som sjöng i bandet på stranden blev JÄTTEGLAD när jag tog kort på dem. Han ba HAHAHAHAHAHA och vinkade som en besatt, så jag gjorde samma sak.


Klad hest.


Jag och min bikini som matchade vattnet. Mitt hår ser extremt äckligt ut eftersom att det var extremt äckligt.


Pappa, jag och Gustaf badar loss, glatt ovetande om att mamma smygfotar oss uppe på stranden.


Mamma som låg i vattnet när en stor våg kom och sköljde bort henne. Hon lever numera i Atlantis med fiskarna och Ariel.


Los parentos i le vatten.

deer passenger

HEEEEEEEEEEEEEEMMAAAAAAAA!!!!!!

Efter tre flygturer och alldeles för mycket väntande på olika flygplatser kom vi äntligen hem. Det kändes inte som att vi någonsin skulle komma hem när jag satt där på flygplatsen i Miami. Vi flög från Miami till Chicago på tre timmar, från Chicago till Köpenhamn på åtta timmar, från Köpenhamn till Stockholm på en timme. Plus sammanlagt minst 10 timmars väntande på olika flygplatser. Det kändes som en evighet. Dessutom var det mitt i natten för oss när vi flög från Chicago till Köpenhamn och alla låg och sov i mörkret på planet. Utom jag. Jag sov i kanske en timme, men sedan gick det inte mer. Så där satt jag. I mörkret.

Jag försökte fördriva tiden på olika sätt eftersom att skärmarna på sätet framför inte funkade ordentligt (typiskt). De stora skärmarna funkade dock, men där stod det bara saker som "dear passengers" osv. Kunde dock inte sluta tänka påhur roligt det hade varit om det hade stått "deer passengers" istället. Fattar ni? Rådjurspassagerare. HAHAHA. Dog typ av fnizz. För mig själv förstås eftersom att alla andra sov ihjäl sig.

Nu jag i alla fall hemma. Stannade hemma från skolan idag pga kunde inte sova igår (trots att jag inte hade sovit ordentligt på över ett dygn, fattar inte varför?!??!) och ont i halsen. Tror att en viss lillebror har smittat mig med sin amerikanska förkylning. Så mysigt.


Sökte på deer passenger och fick fram den här bilden. Eh. Jag antar att det där är en deer passenger. Fast. Lite. Äckligt.


RSS 2.0