bebis har duschat


don't be so rude about it

Jag är tröööööött. Första hela skolveckan på flera månader och äntligen är det fredag. Hatar att känna att jag måste gå runt och vänta på att det ska bli fredag hela tiden. Hela jag är bara en enda stor väntan och det känns jobbigt.
 
Studenten hörrni. Det kommer bli bra. Även om ångesten antagligen kommer bli lika stor, om inte ännu större, så känns det som att det kommer bli en annan slags ångest. Jag får ha ångest över min egen framtid istället för att oroa mig över om jag passar in eller inte och what not. Jag har aldrig trivts bra i skolan eftersom jag blir blyg i stora grupper och känner mig konstig och obekväm och ibland kan jag få värsta identitetskriserna för att jag är en person i skolan och sen känner jag mig helt annorlunda hemma. VEM ÄR JAG?
 

jak blokkar

 
HAHAHAHAHAHAHAHA orkar inte. Såhär ser inte jag ut. Ville bara passa in i världen. Såhär ser snygga tjejer med två centimeter tjockt lager smink ut. PUTA MED LÄPPARNA, PORRKISA MED ÖGONA OCH DU E REDO FÖR 1000 GILLNINGAR PÅ FACEBOOK. Minst 20 i alla fall. Jag får aldrig 20 gillningar på facebook pga för ful och awkward för att överhuvudtaget lägga upp bilder på mig själv.
 
Jag tycker att vi alla helt enkelt ska owna up till att vi egentligen ser ut såhär:
 
 
Idag hade vi redovisning i skolan inför ungefär 60 pers. Jag dog inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra som tur var. Det jobbigaste med att stå där framme är de moments då man INTE pratar. När man själv pratar så vet man i alla fall att alla tittar på en och då kan man stirra tillbaka, men när nån annan i gruppen pratar. Where's your god then? Var ska man titta? Var ska man ha händerna? Hur ska man stå med benen? HUR VAR VEM?
 
Första gången jag nånsin fick MVG på något muntligt var förra året i engelska B och min lärare sa till mig att det var det självklaraste MVG:t hon nånsin satt. Då ville jag nästan grina lite eftersom jag alltid har känt mig helt handikappad när det kommer till att prata och så sa hon sådär och jag bara åh. Tack.

i should probably be seeing a therapist but complaining on a blog is so much easier

Jag kom precis på att jag drömde om animation inatt. Jag drömde om att någon satt och tecknade nåt på en dator och så tänkte jag 'men herregud, hur ska ni få munnarna att röra sig' och så kom det upp en hel skärm med olika munnar som pratade och jag ba 'jahaaaaaa men guva smart'. Det ni, gör en drömanalys på det.
 
På tal om nåt helt annat så ska vi ha presentation imorgon i skolan och det kommer att vara ungefär 90 pers som tittar på. Jag kommer få panik. Hur ska jag kunna prata högt nog? Hur ska jag kunna stå där utan att ramla pga skakis? HUR LIVET?
 
making gifs

my precious

Den senaste timmen har jag ägnat åt att försöka få Bilbo (som vår katt så fint har döpts av min familj för att han ser ut som nån som heter Bilbo, jag har ingen aning) att förstå att kanelbullar och riskakor inte är mat jag serverar åt honom. Han är den tjockaste katten jag någonsin träffat. Så fort man tar fram något ätbart så är han framme och slickar på det. Till och med icke ätbara saker som datorsladdar är han framme och slickar och tuggar på. OBESITY.
 
Hade det varit upp till mig hade han fått heta Fetma.
 
 
Till och med på den här bilden slickar han på mitt finger. ALLTSÅ?! Titta på honom dock. He's precious.

kattungen

 
Vi har inget namn åt honom än så jag vet inte vad jag ska kalla honom. Så länge kallar jag honom President Snow, inte för att han är blodtörstig och ond, bara för att han är vit.

today looks like a great day to go to the bottom of the ocean floor and just lie there

 Att gå till skolan idag kändes ungefär lika kul som att gå till skolan. Sådär mår-illa-och-vill-inte-kliva-upp-ur-sängen-kul. Sen ångesten när lärarna berättade att vi första veckan ska jobba med grupparbete som kommer avslutas med en muntlig presentation inför alla ettorna och tvåorna plus resten av klassen.
 
 
Jag vill bara ta studenten nu på en gång, kan jag snälla få göra det. Det är ungefär nio månader kvar tills det är slut. Jag ska försöka se det som en graviditet. Det är ett helvete under tiden men sen i slutet så får man en liten bebis i form av en massa papper som visar att man är en medelmåtta som har lidit i diverse klassrum i 12 år av sitt liv och istället för att vara fast i 18 år så är man fri från skolan i resten av sitt liv.
 
Det kommer bli fint.

sluta spionera på mig

Min statistik har gått upp och jag vet inte om det är för att jag börjar skolan igen imorgon så folk från skolan går in här och tittar eller vad det är som händer, för hela sommaren har min statistik stått still och nu ba SWOOOOSH. Nu överdriver jag. Jättemycket. Det handlar fortfarande om låga siffror, men man kan ju få drömma om popularitet i alla fall.
 
I vilket fall så känner jag inte så mycket inför att börja skolan. Det enda som får mig att vilja skjuta mig är att gå upp alldeles för tidigt varje morgon, stressa ihjäl mig och komma till skolan försenad och ful ändå. Good times. Men jag vet inte, jag verkar undermedvetet ha bestämt mig för att jag inte bryr mig, vilket är konstigt för jag har alltid ångest över minsta lilla. Det kan vara för att jag är glad över att vi ska åka och hämta en liten kattunge på fredag. Den ser ut ungefär såhär:
 
 
Alltså den till vänster. Vet inte vad det är för fel på den till höger.

let me play you the song of my people


step away from the internet

Vill så gärna skriva nåt här men hur mycket jag än försöker så har jag tamejsjutton inget att skriva om. Int ett skvatt nä! Allt som händer är för ointressant för att skriva om, när det ens händer nåt. Mest händer skolångest men det vill jag inte skriva om för då faller jag in i djup depression och virvlar runt i sorgens dimmor resten av livet. Herregud, jag vet inte ens vad jag skriver längre, måste fylla ut med poetiska inslag bara för att det ska finnas nåt att läsa. Så att ni kan förstå hur mina känslor kränger runt som ett stormande hav när jag tänker på aulans öppna dörrar och att bli mottagen av en rektor med dålig andedräkt och svettlökar ner till naveln.........
 
Det kan ju bli kul att börja skolan. Så säger jag varje år och varje gång slutar det bara med att vi börjar året med nåt slags grupprojekt eller nåt annat som får mig att vilja kaskadkräkas överallt.
 
ÄSCH. POSITIVITET. GLÄDJE. IVRIGA KÄNSLOR SOM VIRVLAR RUNT I HIMLAVALVENS ROSTIGA GURKOR. Dags för Emelie att avsluta detta nu känner jag, ja.
 

SUMMER IN THE CITY

 
Summer in the city sänder live heeela kvällen så nu kan jag i alla fall typ vara där. Jag är nästan där. Min vän på tumblr var där igår och hon filmade Chris när han sa hej till mig. Han sa mitt namn. Älskar henne och älskar honom och världen är underbar. Här är klippet.

oh you


fuck me i love keats

 
 
 

feelin' fine

HAHAHAHAHA jag har en skavsår på foten och nu har min strumpa fastnat i såret och jag orkar inte. Jag kommer inte få bort strumpan och så kommer såret läka ihop med den så den blir en del av mig som en grå extrahud förevigt. Jag kommer bli tvungen att ha strumpor ovanpå min strumpa och så kommer alla skämta om strumpception och jag kommer inte skratta för jag har en strumpa faSTVÄXT PÅ MIN FOT GUUUU.
 
Jag berättade för Gustaf och han tänkte börja dra i den och jag ba NEJ ÄR DU TOKIG DET GÖR ONT AAAH och grät i tio timmar. Jag har fortfarande inte fått bort den och detta är oroande. Om det gråa börjar blanda sig med min hud så kommer jag smälta ihop till en liten pöl och dö strumpdöden.
 
Önska mig lycka till i livet.
 

en kärlekshistoria

Jag och mitt kylskåp.
 
 
 
Det fanns bara äcklig mat.
 
 
VARFÖR HAR JAG SÅNA HÄR BILDER I MIN MOBIL.

getting older is scary can i stop

Mamma började jobba igen idag och Gustaf har isolerat sig i sitt rum så därför dansar jag ensam runt till Ziggy Stardust ute i köket och hoppas att alla grannarna på andra sidan gatan ser mig drop it like it's hot. De får gärna kasta över dricks genom fönstret, det vore helt ok, men ingen gör det och jag vet inte varför.
 
Tidigare idag körde jag i trafik för första gången. I ETT INDUSTRIOMRÅDE. När jag först stod där vid vägkanten och skulle köra iväg och såg lastbilar svischa förbi så trodde jag att jag skulle dö. Livet passerade framför mina ögon, fast jag såg mest bara datorskärmar och chipspåsar. Jag dog inte som tur var, det gick bra faktiskt. Fick bara två motorstopp så imorgon kör jag upp. KÖRKORT!!!!!!! YES!!!!!! Ne. Jag är inte ens 18. Om två månader, då är jag 18, trots att jag typ nyss föddes.
 
 
Jag just nu.

tog en bild på oss


little ball of fur

Mamma ringde nyss och sa att vi ska köpa en till katt och asdfghjkhgsfad. Som en person som är hälften katt hälften människa så tycker jag att detta är så myz att jag dör. En liten kissmiss. Dock att våran bitchwilma kan vara dum mot den i början men det blir nog bra. Jag ska tvinga henne att älska den lilla snuffeluffen.
 

tonat håret och köpt jeans

 
Feels good man.
 
Har också haft döont i magen idag. I början av dagen dog jag en långsam död men det har blivit bättre och bättre och nu mår jag nästan bra. Gick runt och jämrade mig över olika saker tidigare idag, typ mitt ögonryckande som aldrig slutar och min onda mage och allt annat som var fel och mamma ba DU MÅSTE HITTA EN KILLE SOM ORKAR LYSSNA PÅ DIG KLAGA och jag ba HAHAHAHAHAHAHA.
 
Jag ska bli ihop med katter. Alla katter. De är sexiga.

jag också seth baby


i'm brave but i'm chicken shit

Jag bloggar inte mycket nu men oroa er inte, jag är bara upptagen med att ligga i min säng och rulla runt i min slutet-av-sista-sommarlovet-ångest. Jag försöker att inte göra något alls just nu eftersom att så fort skolan börjar så kommer det vara slut med det och jag måste plugga och vara i skolan och allt jag kommer vilja göra är att göra ingenting. Så det håller jag på med nu. Det och att titta på One Direction-videos och dregla över deras ansikten. Det är som om någon har dränkt alla fem i perfektion och allt jag vill göra är att skada dem för jag VILL INTE tycka om dem, men åh. JAG MENAR TITTA PÅ DEM. BARA TITTA PÅ DEM.
 
Tycker dock så synd om killarna där bakom som står med sina instrument och inte syns alls. Det ödet liksom. Fem tonårskillarkillar står och sjunger i fem sekunder var och tusen tonårstjejer jublar medan instrumentkillarna står där bakom och studsar hela tiden utan att någon märker att de står där. Naw, det låter ungefär som mitt liv.
 
Imorgon ska jag till frisören och som vanligt har jag ingen plan alls. Förra gången slutade det med att jag hade jättekort hår och sen dess har jag inte klippt mig eftersom det inte direkt har behövts pga kort kort kort. Men nu är det dags och jag vet inteeeee. Får ångest av mitt hår eftersom det aldrig samarbetar. Allt det vill göra är att stå upp åt alla olika håll och det spelar ingen roll hur mycket jag skriker SITT och försöker ge det levergodis, det bara fortsätter dansa runt. Så vi får se. Det kanske blir en tuppkam eller helflint den här gången.

Jag tänker avsluta detta osammanhängande inlägget med en bild jag tog på Sofias hund där han ser ut som en gubbe.
 
 
NAWWWW

jag måste sluta skratta ensam i mitt rum

 

do you think you're better than a refridgerator

Saker jag har ägnat mig åt idag:
 
- Övningskörning
 
- Klarat ut The Next Big Thing
 
 
Senare:
 
- Guacamole
 
- RUNAWAY
 

kommer ni ihåg när jag brukade fota saker

 
 
 
Allt jag ägnar mig åt nuförtiden är att förstöra de bilderna i photoshop.

but baby it's social outside

Strömmen försvann här hemma för en stund sen. Jag och Gustaf kröp med kisande ögon ut ur våra hålor och undrade vem som förstörde våra liv. Det enda som var roligt med strömlösheten var att skratta åt de som försökte slå in portkoden utanför huset men inte kom in eftersom elen inte fungerade. Den kom dock tillbaka efter bara några minuter TACK OCH LOV. Now everything is internet and nothing hurts.
 
Annars då? Det är augusti och det är bara 20 dagar kvar tills jag börjar skolan igen, trots det chillar nervryckningarna i mitt öga just nu vilket jag är tacksam för. Men det gör inte skolångesten bättre. Försöker tänka på att nästa år vid den här punkten har jag antagligen mycket mer ångest över att jag INTE ska till skolan så därför försöker jag uppskatta att jag åtminstone inte behöver bestämma själv vad jag ska göra i höst. Tack skolan.
 
Min morfar har fått tillstånd att övningsköra med mig så det ska hända snart också. Låt oss be för att jag inte kör ihjäl någon alternativt backar in i något med bilen och blir mördad av min pappa. Amen.
 
 
Och så en bild som inte har med något att göra förutom att jag köpte den klänningen igår och att jag inte kan köpa kläder utan att ta en bild på dem först pga litar inte på att mina ögon ser dem så som de ser ut. Jag har problem i livet.

rave time

Jag har haft nervryckningar i ögonlocket i en vecka. Jag blir GALEN. Helt plötsligt halveras mitt synfält och ögat börjar ha rave för sig själv och det finns inget jag kan göra åt saken. Så fort jag har nämnt det så har Gustaf skrikit rakt ut "DET ÄR ETT TECKEN PÅ STRESS!!!!" och jag vet inte vad jag är stressad över. Kanske att jag inte har kommit på ett PA till trean än eller att jag inte har någon APU-plats eller att jag tar studenten nästa år och inte vet vad jag ska göra med livet eller att jag kommer att vara ensam för evigt ELLER VAD TROR NI? Mitt öga ploppar ut snart.
 

RSS 2.0