hej vänner

Jag har köpt en hatt. En jävla hatt. Har aldrig gjort det förr. Min hårbotten blev så bränd i solen att jag inte stod ut så då fick det bli såhär istället. Ser lite ut som en bonde i den. Det enda som saknas är ett höstrå i munnen och lite mer solbränna. Pappa tyckte att jag såg fashionabel ut. "Som Paris Hilton" för att citera honom. Nu ska vi inte lita på någon som tycker att Paris Hilton är fashionabel. TTYN bitches. Ser hellre ut som en bonde.


en kanarieö


Sitter här i solen på vår massiva balkong. Det är inte ens en balkong. En terass fan. Vi fick byta rum idag. När vi kom hit så hade de inga trerummare som vi hade bokat så vi fick bo i en tvårummare i två nätter. Konsekvensen av det blev att de är tvungna att ge oss gratis lunch varje dag HAHA. Så idag fick vi vårt nya rum. Två sovrum och en megabalkong med utsikt mot havet. RÄTT NÖJD.

Jag ska lägga upp bilder i ett annat inlägg nu. Om jag orkar. Hoppas ni har det bra i där hemma, såg att det var 4 grader och sol idag så det var ju helt ok. Är ändå inte avundsjuk på er. HAHA hejdå

nymåne

Tja. Sitter och chillar på le balkong med utsikt över ett stort berg. Vackert å breathtaking osv. När vi satt på bussen på väg från flygplatsen idag så glittrade hela havet av solen och jag ville grina för det var så fint. Älskar allt.

Dock så är inte allt regnbågar. Jag är så trött att jag skulle kunna spy. Sov ungefär tre timmar inatt, vi gick upp halv fyra och jag kunde inte sova varken i bilen eller på flygplanet. På flyget satt det förresten en tjej i min ålder och sjöng sånger om Lollo och Bernie för sin lillebror, och det var gulligt första gången hon gjorde det men efter tio sånger så började folk vända sig om och stirra argt på henne. Själv satt jag och dog inombords över hennes osjälvmedvetenhet (herregud, är det ens ett ord). Orkar inte med människor som inte kan ta en hint.

Nu ska jag fortsätta sitta här. Utomhus. Klockan åtta på kvällen. Vill bo här.


Balanserar månen och ler pga lycklig trots extrem trötthet.

packar lozz

Tänkte inte ta med datorn till kanarieöarna men har nu upptäckt att de har gratis wifi på hotellet vi ska bo på och då kan jag inte låta bli att ta med den. Kommer därför att kunna blogga, vilket är kul, men jag kommer inte att sitta vid datorn på dagarna. Nuh uh. Då ska jag ligga i solen. Tumblr kan vänta tills jag kommer hem.

Nu måste jag packa klart. Sen ska jag sova.

SES!!!



Kaoz i min säng. Hatar att packa.

älskar honom



Delvis för att han ser ut som Toby Maguire.

Delvis för att han är bäzt.

Och delvis för att han har denna ikonen ovanför sina videos.


bölarN

Jag har pluggat hela dagen idag. Har skrivit klart mitt svenskatal och pluggat matte och haft det allmänt miserabelt. Dock att det kommer vara värt allt för på fredag ska jag ÅKA UTOMLANDS Å SWEET JESUS.

Sitter och tar en paus från matten nu pga började grina. Skojar inte ens. Är det något som kan få mig att gråta som en bebis så är det matte. Det är så tråkigt och så jobbigt och så fort jag inte förstår något (vilket är ofta) så brister allt för mig. Har dessutom skjutit upp detta till sista dagen så jag vill ba ta livet av mig. Men måste få godkänt. Vill inte göra omprov för då måste jag plugga igen. Guuuuu.

Snart vankas det lasagne här också. Väntar bara på plinget från micron. När det kommer ska jag äta som aldrig förr. Och när jag har ätit ska jag plugga matte. Och när jag har pluggat matte ska jag packa lite. För jag ska utomlands. På fredag. Bara så ni vet.



#bbsverige

Alltså Big Brother. Mår fysiskt illa efter att ha sett första avsnittet. Hannah Widerstedt. ALLVARLIGT TALAT. Dog när jag såg henne. Herregud vad pinsamt. Och sen ska vi inte ens tala om den gravida tjejen. 36:e veckan. Stackars barn. Stackars allt. Hoppas så innerligt att det ska komma någon slags twist och att det är ett skämt för annars orkar jag inte att det faktiskt har nått till den nivån.

Det jag tyckte var så bra förra året var att de som var med var helt okej och till och med ganska sköna, inte helt sjuka i huvudet. Det här året verkar de satsa på total freakshow. Orkar ej.




Saknar min kära Peter.

då lägger jag en pizza å går ut



Skriver inte mycket just nu pga otroligt ointressant liv. Skolarbete + resfeber + tråkigt = vill ba inte blogga.

kebab

Alltså hur kan man vara så sugen på något att man inte kan sova. Förstår inte.





MMmMmmmmMmmhHhmMmHHhh.

happy aortic pump day

Alla hjärtans dag imorgon. Känns som att det är extremt många omkring mig som går runt och är kära i år, men inte jag. Medan ni matar varandra med chokladhjärtan kommer jag ligga i mitt rum och dregla ner min kudde. På ett väldigt romantiskt sätt förstås.

Nej men allvarligt talat, kan ju vara kul att endast vara i ett förhållande med diverse kändisar som inte vet att jag existerar också. Mycket lättare så. Kanske skulle jag ta och skicka ett kärleksmail till någon av dem. Bifoga en bild på mig och min kudde, och Wilma kanske. Hon kommer ju liksom på köpet. Lillbitarn.

I alla fall så har jag suttit i ett redigeringsrum och ätit chips med Matilda hela dagen idag. Helt okej med rörlig bild ibland. Helt okej.



Älskar loopcam-appen till ifjun. Älskar gifs. Älskar att Mattus inte ens visste att jag tog bild här utan bara vände sig om sådär ändå cause that's how we roll.

jag är munter jag med



*SmAjL*

Var hälsade. Här sitter jag i mina hipsterögon å ba tjillar. Ville bara säga hejzan och sådär. Det är lördag och jag missade melodifestivalen ikväll men planerar att se det på svt play. Mamma twittrade att jag och Ulrik Munther skulle få fina barn, men båda våra huvuden har så underlig form så det skulle nog snarare bli ett vidunder med huvudet på snedden. Gissar att han gick direkt till globen. Ulrik alltså, inte barnet. HAHA det finns inget barn. Tyst Emelie.

Nu ska jag sluta skriva för detta blev ju bara jobbigt.

historiaprov

Hade nyss prov i historia och herregud det gick nästan bra tror jag. Vågar inte säga för mycket. Dock att jag verkligen är sämst på VG och MVG-frågor. På en fråga skulle man beskriva förhållandet mellan Grekland-Makedonien-Persien och jag skrev bokstavligt talat "Grekland krigade med Persien. Grekland vann. Sen krigade de med Makedonien. Grekland vann igen." ALLTSÅ. MVG. ELLER.

Nu sitter jag här och svälter och väntar på att alla andra ska sluta. Tänkte skriva lite på mitt svenskatal och försvara vår pension. Orkar inte att jag är bästis med pensionärerna. Först skriver jag en novell om en pensionär (som blev nominerad till novelltävlingen HAHAHAHA förstår inte världen) och nu ett tal om pensionsålder. Ska skaffa rullator snart.


Om exakt två veckor sitter jag på ett flygplan förresten.

-

Idag på historian såg vi en film där en tjej gav en kille en näsduk med mensblod på för att hon inte gillade honom. Jag känner att det räcker som beskrivning av denna dagen.



gissa vad jag ska skriva tal om


californiaaaaaaaaaaa

Skulle jö simma idag men sen blev det inte så. Älskar bra timing. Dock att jag istället fick *gå på promenad* ENSAM. Tog ett varv runt parkeringen utanför Fjärran Höjder och sen gick jag in och satte mig i receptionen och surade i 20 minuter. Måste ha sett så forever alone ut.

Min gympalärare klappade mig på armen efter lektionen och ba DET ÄR BRA JOBBAT och såg ut som att hon verkligen menade det när jag inte hade gjort ett dugg. Jag ba HAHA TACK, VET.

Nu ska jag rosta bröd och titta på O.C. Älskar att sluta innan klockan tre för då hinner jag hem till Ryan och alla mina polare på teve.

 

Tja.


butter is everything, you ignorant bitch

God afton medborgare av emliahland. Känner mig rätt insnöad på det här med medborgare efter att ha spenderat kvällen med min historiabok och antiken. Kommer ihåg när jag var liten och spelade Caesar III och man skulle bygga ett imperium och göra Caesar nöjd. För min del slutade det dock oftast med att han kastade sitt vinglas i golvet och skrek åt mig att jag icke längre fick vara boss över staden för alla svälte ihjäl och alla husen brann upp. Jag saknar Caesar III. Undrar om jag har kvar det någonstans bakom alla simsspel. Sjukt awkward när någon kommer hem till mig och tittar i min hylla och ba eeeeh du hur många sims har du egentligen? Jag ba 30 MEN DET ÄR INTE SÅ ATT JAG HÅLLER RÄKNINGEN ELLER SÅ. Döda mig.

Nu ska jag packa min väska för imorgon ska vi simma på gympan och jag har lovat Matilda att jag ska vara med så nu jevlar. Ska simma sönder alla. Eller grina och nästan drunkna, vi får se hur det går.

13 skoldagar kvar tills jag åker till värmen. PRISA GUD.



Skulle ta en fin bild på mig och min macka men sen blev det inte så. Och ja jag gillar smör VADÅRÅ.

motivation

Jag behöver Gordon Ramsay i mitt liv. Jag vill att han ska vara här och skrika på mig och mitt lata ass att öppna historiaboken. Jag vill att han ska skrika SKRIV ETT ARGUMENTERANDE TAL OM NÅGOT SMART, FÖR GISSA VAD, DET SKA VARA KLART PÅ FREDAG OCH DU HAR INTE ENS BÖRJAT DIN ÅSNA. Älskar när han kallar folk för åsnor. Förstår inte varför jag är så besatt.

Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk. För första gången på hur längre som helst. Någon superbakterie måste ha sparkat ner mitt immunförsvar och nu sitter den väl där inne i mitt huvud och skickar ut små snorstyrkor som sakta men säkert kommer att ta över mig och min värld. Kommer inte ihåg hur en förkylning känns och jag känner inget direkt behov av att bli påmind heller.

Nu borde jag sova. Jag ska sova. Snart. Ska kanske läsa lite i min roliga EPOS historiabok först. Mmmm, can't wait.


 

*Nyz*


allt fotboll är


fjortizrockarn


Okej alltså de här glasögonen. Vi köpte dem som rekvisita till filmen vi håller på och gör på rörlig bilden och min morfar ska ha dem när vi ska filma nästa vecka. Han ska även ha denna peruken på sig. Förövrigt försökte jag se ut som en rockstar på bilden och lyckades helt utomordentligt. Eller. Pinsamt.

Måste klä på mig snart för föräldrarna mina har bokat biljetter till Peter Magnussons nya film. Peter Magnusson ♥♥♥ Kommer ihåg när jag var liten och tittade på Pyjamas och han frågade i fiskdisken om han kunde få en laxfitta så jag frågade pappa vad det var för något. Historien om hur Emelie Hermansson lärde sig ordet fitta. Amen.

Melodifestivalen ikväll också. Sean den förste banan heter en av låtarna, och bara det utlovar ju hög underhållningsnivå. Åh Christer Björkman. You and your ways.

för jag vet att ni är intresserade av fotboll



Här är en intervju vi gjorde med en ny spelare i GIF på praktiken i tisdags. Tappade bort mig halvt i det jag sa lite då och då men det är lugnt. Han var jättetrevlig. Dock att han inte kunde sluta skratta när vi skulle filma en fejkintervju, när kameran är långt bort. Han ba HAHAHAHAHA och jag ba jag vet att jag är rolig men chilla. Okej jag sa inte så. Men jag tänkte det. Kanske. Inte. Titta bara.

fredagsdanz



FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE BLOGGAR. Eller nej. Vadå förlåt. Det är min blogg ju. Gör vad jag vill. Hejdå och puss och så.

godnatt


scheiße



Ni förstår inte ens hur mycket jag vill att Gaga ska göra en musikvideo till den här. Lyssnar på den hela tiden och ba *drömmer* om musikvideon. Herregud den skulle bli så bra. TYCKER ATT LADY GAGA SKA LYSSNA PÅ EMELIE HERMANSSON LITE OFTARE.

Har förövrigt haft en väldigt dålig dag och varit både jätteledsen och jätteglad, men mest det första. Har en svacka. Det känns som att varannan vecka är bra och varannan dålig nuförtiden. Vill bara spola fram 23 dagar så jag kan få ligga och sova i solen någon gång. Det kommer definitivt bli en bra vecka. Tror att jag ska ta en hel vecka från internet då också, vill inte ha något att göra med någon eller något här hemma i en vecka. Helvete vad skönt. Let's fast forward, shall we.

RSS 2.0