dolly blev arg på en klocka

Jag var hos farmor och farfar i Hälsingland för ett tag sedan och där har de en klocka som de ringer i när det är mat. De har också en blodtörstig hund där som heter Dolly. Dolly blir helt tokig när man ringer i klockan och därför ringde jag självklart i den eftersom jag är en hemsk människa osv.
  

today was mighty fine

Detta har varit en bra dag pga två saker: var med Martinus och vi var tjocka hela dagen. Subway till lunch och Max till middag. DETTA ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT JAG INTE LÄNGRE KAN ANDAS I MIN BALKLÄNNING FRÅN NIAN ASJHFJHKLG.
 
Är hungrig nu också så funderar på att inhalera lite salladsextrakter så kanske det lägger sig. Har hört att det är så man håller sig i form.
 
NEEEEE, hata sallad. Vill bara ha chicken nuggets från Mcdonalds så om nån kan leverera det till min lägenhet så vore det uppskattat, tack så mycket.
 
 
Såhär ser det ut när vi är aktiva.

jag ÄR festen

Jag gick med Louise ner på stan till hennes buss ikväll och blev stoppad på vägen hem av en kille som ba URSÄKTA VAR FESTAR MAN I GÄVLE IKVÄLL??? Mitt motfråga var då genast varför frågar du den ensamma, underåriga tjejen i jacka som uppenbarligen är på väg bort från alla krogarna? Så jag pekade åt helt fel håll och sa nåt om att jag inte var arton och han ba TACK SÅ MYCKET DU FÅR HA EN TREVLIG KVÄLL och så satte han ihop sina händer och liksom bugade sådär som man gör i Asien.
 
Såhär i efterhand önskar jag att jag hade svarat THE PARTY'S IN MA PANTS, gjort en liten piruett och skuttat iväg.
 

läderlappen

Idag såg jag och Louise Batmanfilmen (väljer att kalla den så pga kommer aldrig ihåg vad den egentligen heter) och jag har några saker att säga.
 
- Alltså detta med han i Aurora som sköt ihjäl massa folk som såg Batman. Vi satt längst ut mot dörren och ganska långt ner. Vi hade dött direkt om nån kom in med en pistol/gevär/kanon. Varenda gång dörren öppnades kissade jag lite.
 
- Batmans röst var extremt mörk och forcerad och löjlig och VARFÖR ville de ha det så. Det var ungefär som med varulvarna i Breaking Dawn. Kissade lite varje gång han pratade.

- Batmans dräkt. MANNEN HAR JU KATTÖRON. Spetsiga, långa kattöron. Och spetsig näsa. Och varför är han en fladdermus, ingen gillar såna.
 
 
Här är en bild på mig från Halloween förra året.

helvetet är säkert tapetserat med html-koder

Jag försöker förstå HTML-koder och låt mig ge er ett råd: GÖR DET ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN. Jag skulle kunna slita min dator i stycken och låta hårddisken regna ner från himlen. Det känns som på spanskalektionerna i högstadiet när man satt och stirrade på en spansk text (hola las palmas es grandes para mi madre por favor) och det enda ordet man egentligen kunde var "hola" men man var tvungen att försöka översätta den ändå för annars skulle man få skäll av en uppretad lärare med fradga runt munnen. Eller som på datorkunskapen i ettan där vi skulle lära oss göra hemsidor med HTML-koder. Jag slog sönder minst 3 datorer det året.
 
Nu tänker jag lätta upp stämningen med en bild på mig med en pizza framför ansiktet.
 

don't touch her boobs

 Tom Milsom är flawless och jag älskar honom och jag vill äta upp hans nya album och vi ska gifta oss. Punkt.
 
 
 
 
 
 

gråskala

 
Det är allt dagen har att bjuda på. Jag saknar grönt och gult.

i am byesexual as in i’m not interested goodbye

Ni vet det där som jag sa om mina shorts? Att de ser ut som en kortkortkort kjol från vissa vinklar? Vill ni veta vad som hände när jag var på stan idag? Nån kille sa "söt kjol tjejen". SÖT KJOL TJEJEN. KJOL.
 
VADÅ. KJOL. DET. ÄR. INTE. EN. KJOL. SER. JAG. UT. SOM. EN. PROSTITUERAD. ELLER.
 
 
MVH upprörd.

i should never be allowed to talk to people

 
De här shortsen har jag haft i min garderob i mer än ett år nu utan att de har använts en enda gång pga visste inte om jag gillade dem eller inte. Från vissa vinklar ser de ut som en extremt kort kjol. Nu har jag dock bestämt att jag gillar dem. Det måste bli så. Oh and also, excuse my beauty.
 
Det var längesen nu!!!!! Men nu ni. NU NI. Nu kommer ni inte ifrån mig. Om ni inte låter bli att gå in på min blogg förstås, jag vet att det är många som gör så. De borde sluta med det.
 
Jag har hängt i Ockelbo och Hälsingland den senaste veckan och därför har det varit svårt att blogga. Men nu ska jag blogga och det borde alla andra också göra för inte fan fanns det nåt att läsa när jag kom hem. Fan.

my sense of humour needs an abortion


we still never talk sometimes

Jag förstår inte hur Gävle fortfarande kan stå kvar med tanke på att det lät som att någon kastade stora ner stenblock från himlen tidigare idag. Ösregn, blixtar och Tors vagn. Jag blev fast under en tunnel i en kvart och bara stod där ensam och såg awkward ut eftersom mitt paraply nästan blåste sönder i stormen.
 
Sen åt jag kladdis med Tildus vilket var trevligt och bra osv och sen gick jag och köpte en massa nudlar. Det finns inget som är mer tillfredsställande än att köpa 4 måltider mat för 18 kronor, MVH snål.
 
Nu ska jag spela sims för jag har renoverat ett hus som var jättefult från början men nu ser det helt ok ut och jag är avundsjuk på simmar som inte ens finns på riktigt för de är inte riktiga människor för jag vill också bo i det huset. LÅNG MENING UTAN KOMMATECKEN, YES.
 
 
Paraply som blåste sönder.
 
 
Posig bild på mig och Mattus från en SOLIG sommardag. VART ÄR SOL. VART.
 
 
Varför är jag ej i mitt spel.

saker som hände i grekland

• Första kvällen satt vi på en restaurang när en fransk tjej började grina och skrek åt sin man "ASFDGHSATSDFG LE PORTABLE" och ville ha hans mobil. Han vägrade visa den så antagligen satt han och sextade med sina hundra älskarinnor och slickade skärmen. Hon satt i en halvtimme och grinade och skrek och slogs och hällde ut en hel öl i hans väska. Jag ville kasta gafflar på dem hela tiden.
 
• Pappa och jag stod utanför en glasskiosk och väntade på Gustaf och mamma sent på kvällen. Precis bredvid glasskiosken låg en porrklubb och utanför den fanns följande saker: en upphöjd glasbur med rök som kom ur den (antagligen skulle en naken tjej stå där och shejka baconet inom kort), en dubbelsäng och en tjej klädd som en porrbunny tillsammans med sina porrvänner. Min extremt odiskreta pappa tyckte att det var en bra idé att gå så nära porrklubben att han nästan var halvvägs inne för att se vad som fanns där medan jag stod kvar och stirrade på honom och ba VAD GÖR DU HERREGUD. Det slutade med att pappa blev skrattad åt av en bunnytjej och hennes nakna kompisar och jag dog av skäms.
 
• Vi var på en uteservering i Rhodos Stad och pappa fick stå i toalettkö jättelänge pga en tjej som satt därinne och sket i tio år. Efter ett tag lämnade hon och hennes sällskap restaurangen och gick iväg. Vi satt precis bredvid vägen där alla gick förbi och när hon och hennes familj gick förbi så sa pappa till oss MEN KOLLA DET ÄR JU BAJSARN och hon tittade jättesurt åt vårt håll. Pappa visste inte att hon var norsk.
 

alla är rädda för söten


jag åkte till grekland

 
Looking sassy i Rhodos Stad.
 
 
Jag och DAS BEER BOOTS.
 
 
Ligger på stranden med spinkbenen i kors.
 
Jag har blivit extremt dålig på att ta bilder. Har knappt några alls från den här semestern trots att jag tog med fetkameran min. Förut har jag alltid haft kameran framme så fort något hände så jag vet ej vad som har hänt. Intresset dog liksom. Därför fick ni de här som mamma har tagit. Alla på mig DÄRFÖR ÄR DE JÄTTEFINA JA.

RSS 2.0