SLUTA TJATA BARACK JAG HAR INTE TID

 

i hate when people don’t understand my sarcasm they ruin everything

Jag åker till Grekland på söndag. VILLE BARA SÄGA DET IGEN HAHAHA SYND FÖR ER ATT DET ÄR DÅLIGT VÄDER. Om ni nu inte läser detta från en exotisk ö nånstans, för i såna fall kan ni ju bara gå. Gå hem. Gå hela vägen hem.
 
Eftersom det har varit ganska dåligt väder idag känns det extra bra. Lovar att det blir högtryck i Sverige nästa vecka bara för att jag ska åka. Fast jag får äta grekisk mat, bada i medelhavet, jäsa i solen, inte vara i Sverige. Ok det ska bli helt ok. HELT. OK.
 
Nu ska ni få en bild på mig från idag.
 
 
Gjorde den där minen på skoj men det syns inte på bilden pga folk brukar se ut sådär. Men inte jag.

den här bilden uttrycker allt jag nånsin känt


only ugly people are able to read this

Heeeeej era jävla äckel.
 
Jag har en sån otrolig lust att förolämpa alla som läser min blogg. Jag hatar er och era mammor. Och era husdjur är fula. MVH tjejen som inte kan förolämpa folk pga är för snäll.
 
Nämen idag har jag köpt bikini och så. Åker till Grekland på söndag och då kan man ju inte klä sig i mer än en näsduk för då svettas man sönder. Ska gå runt och porra mig hela veckan. Nääää, skoja. Ska klä mig i hijab och heltäckande kroppsoverall.
 
 
Eftersom jag inte känner för att anstränga mig så får ni en bild på bikinisarna i en hög.

tittar bara in och säger hej

 
Besöksstatistiken här på bloggen är halverad nu när det är sommar. Dock så regnar vädret loss idag så jag håller tummarna för att några fler stackare ska gå in på bloggy idag och se ett nytt inlägg och ba jaaaaaaa (det var alltså det jag försökte representera på bilden om det syns).
 
Idag gör jag inte mycket. Gick till jobbet en sista gång idag och lämnade in papper och sedan fruktade jag för mitt liv i baksätet på Matildas bil. HAHA okej nej hon var jätteduktig på att köra. Själv har man ju övningskört en enda gång och kommer antagligen aldrig få körkort men det är ok. Skicka ut mig i trafiken nu så kör jag väl ihjäl halva Gävle.
 
Till sist så vill jag dela med mig av detta inlägget som jag hittade på min blogg. I'm a special lady.

i'm just saying, i don't like fun

Loggade in på facebook och såg att alla hade lagt upp en massa midsommarbilder på sig själva där de posar med kransar på huvudet och pussar sina pojkvänner och åker båt och ser lyckliga ut. Jag har en bild från midsommarafton och det är denna.
 

LEDIG

VI ÄR KLARA MED SOMMARJOBBET. AAAAH. Här nere kan ni se när jag intervjuar barn osv osv.
 
 
  

idag pratar vi om hur vacker jag är

Den här veckan har jag intervjuat fotbollsspelande småbarn på sommarjobbet och ibland blir det jobbigt att de får all uppmärksamhet och därför tar jag över kameran. Såhär fin är jag då.
 
 
 
 
 
Förstår precis varför de anställde mig. Så professionell.

grattis mamma!

HEJ. Min mamma fyller år idag. GRATTIS MAMMA. Du är bäst ingen protest. JAG ANVÄNDER STORA BOKSTÄVER I VARANNAN MENING.
 
Just nu tittar alla på fotboll ute i vardagsrummet och eftersom att jag hellre skulle äta hundbajs än sätta mig och titta på fotbolls-EM så är jag i mitt rum och gömmer mig på tumblr. Kanske ska spela sims. Kanske. Har inte bestämt mig. Stora beslut som ska fattas.
 
Förresten så beställde jag kläder från Modcloth för några veckor sedan OCH NU HAR DE KOMMIT. Älskar dem. Var jätterädd att de inte skulle passa eller att jag inte skulle gilla dem eftersom de råkade bli hysteriskt dyra pga tullavgifter men de var jättefina. Tack och lov.
 
 
Kjolen är från Modcloth och åh herregud jag har aldrig lagt upp en bild på bara nederdelen av min kropp förut. Detta är bara konstigt. Men jag tänker göra det ändå. YOLO. Överanvänder yolo jättemycket nu bara för att ha en ursäkt till att göra saker pga är en tönt.

trött som en oxjärp

Jag har flängt (är det ens ett ord, idk) runt hela dagen idag och därför känns det som att det har gått två dagar på en dag. Har så ont i benen och fötterna nu för jag har gått säkert en miljon kilometer sammanlagt och är så extreeemt glad att det inte finns nåt jobb att göra imorgon.

Sov typ två timmar inatt också och jag vet inte varför jag gör så mot mig själv. Dumhövve. Bara en youtubevideo till, 40 nya inlägg på tumblr men det går ju jättefort att titta igenom dem OJ DÅ KLOCKAN ÄR HALV FYRA.

HÄR ÄR NÅGRA BILDER FRÅN IDAG, VARSÅGODA. Vet inte varför jag skriker. Känns rätt bara.




Matilda hade swag i sin nya fotbollströja.


Varför har ingen berättat för mig att det finns en hel hylla på Ica Maxi med bara amerikanska produkter? VARFÖR HAR NI HÅLLIT DETTA HEMLIGT. Peanut butter cups får 4/5 stjärnor.



Spelade Skyrim, ett spel som jag är sämst i hela världen på. Har spelat det hundra gånger nu och fattar fortfarande ingenting. Men det är kul. Nästan.

mitt godis har smält ihop till en stor klump


...men jag kommer antagligen äta det ändå because yolo.

what did i just see

Kom hem för en stund sen efter att ha sett en konstig skräckfilm. Först var det blod och zombiesar med yxor och jätteormar överallt och sen dog alla i hela världen. Punkt.

Nu ska jag snart försöka sova eftersom jag börjar jobba klockan 9 imorgon. På torsdag får jag sommarlov på riktigt, prisa gudarna. Då får det bli sol också för annars. ANNARS. Då blir jag till en zombie som dödar alla i hela världen. Punkt.


nattblogg


Jag plattade håret tidigare idag. Sen lämnade jag lägenheten och gick ut i den vilda naturen och eftersom att det regnade pyttelite och var fuktigt i luften svällde mitt hår upp som en bulldeg under mormors kökshandduk. Varför föddes jag med Odjuret från Skönheten och Odjuret växande på huvudet? The world may never know.

Just nu sitter jag i köket och scrollar sönder mina fingrar på tumblr. Min bror är en vekling som måste sova så han övergav mig och därför sitter jag här ensam och gråter. Mamma och pappa är på fest. Härligt att mina föräldrar går ut mer än jag gör. Ungefär 100% mer. Jag ba HA SÅ KUL MINA KÄRA och så försvinner de ut genom dörren i sina partyutstyrslar. Man måste ju släppa taget om småttingarna så småningom liksom. Viktigt att låta dem göra sina egna misstag osv.

Jag borde sova nu men det kommer ju inte hända så fuck bitches. Vid midnatt la jag märke till att alla fönster i huset på andra sidan gatan från oss var släckta. Det bor endast pensionärer där. Veklingar.

finding emo: i'm right here

Åå rövhål. Ursäkta språket. Vaknade med ont i halsen. Vaknade också av att min mamma målade på min tånagel. Wat. JAG ÄR SÖT SOM JAG ÄR SLUTA GÖRA OM MIG!!!

Igår hade jag panik pga hade inga sommarkläder överhuvudtaget så min kära mor tog med mig till valbo så jag kunde köpa en miljon klädesplagg. Så nu är det inget problem längre. Plus att jag har beställt kläder från modcloth som ligger på konsum redo att hämtas ut, som kommer kosta flera miljarder kronor eftersom det råkade bli tullavgift. Rövhål igen. Bäst för dem att kläderna passar för annars kommer jag börja kasta saker omkring mig.


Kan vi snälla prata om denna bilden. Jag hade två saker i olika storlekar och skulle se vilken som passade bäst så tog därför en bild (eftersom jag har guldfiskminne). Posen med handen. Står ofta sådär med händerna naturligt tror jag. Inte så coolt. Och ansiktsuttrycket. Varför. VARFÖR.


Och sen denna. Min katt är bättre än din katt.

tv-shop

HAHA alltså var det bara jag som älskade att titta på Magic Bullet infomerical-grejen på tv-shop när jag var liten? Älskade den. Älskar alla program där de gör mat. Har alltid varit tjock inombords.

Och titta på tanten som kommer in med cigarett i mungipan. Vem är hon??? Och varför är det så många människor i deras hus???? Och vem pratar sådär med sina vänner?????? Så många frågor.


in which dailygrace får emelie att kissa på sig


hahahaha alltså va




BLOGG.SE FÖRSÖKER NI VARA TUMBLR???? Jättelikt ju. Men jag säger inte nej, känner mig hemma här nu jag. Faktiskt roligare att skriva nu?? Konstigt.

Idag ska jag äta Max, alternativt McDonalds så jag är på bra humör.


vad gör emelie en natt som denna

PARTAR HÅRT MED *DEM BÄSTA*, DRICKER MYCKET ALKOHOL, DANSAR TILL DAVID GUETTAS SENASTE, TAR BILDER MED TJEJKOMPISAR SÅ ATT MINA KINDER SMÄLTER IHOP MED DERAS.

Ok nej jag sitter och tar bilder i photobooth ensam i mitt rum, haters gonna hate, yolo, get money fuck bitches.


BLEEEUGRRGHRGUUHRGHHH.



Var på stranden och såg solnedgången :)<3<3 Och ja, det är min penis ni ser där nere till vänster.



Sögs in i ett svart hål.


Fick allt jag någonsin önskat mig och blev lycklig (fetma).




I'm not a model ;)

wat

De har gjort om på blogg.se så nu är jag helt förvirrad. TITTA HUR DET SER UT.



Allt är jätteavancerat och det har knappt ändrats något alls under de här 4 åren jag har bloggat och jag blir stressad av förändringar. YOU ROCK MY WORLD BLOGG.SE.

vad är mitt liv






because sherlock holmes, that's why




Min favoritscen av alla favoritscener.

detta hittade vi i filmstudion i skolan idag


Så det är detta lärarna gör när de "planerar inför nästa år". Jag vill inte ens veta vad som väntar oss nästa år.

it’s not summer unless you fuck up your sleeping schedule



ALLTSÅ ÄR DET SÅHÄR LIVET SKA VARA NU. Jobba på sommaren istället för att ligga och sova som en tjock säl och göra ingenting. Jag gillar det inte.

Jag och Matilda filmade en fotbollsmatch idag. Det var jättesvårt eftersom ena sekunden var bollen på en sida av planen och så hann man bara blinka så var den på andra sidan. Plus att jag är mer rädd för bollar än någonting annat så när de kom flygande så var min första impuls att lägga mig platt på marken och gråta. Pratar om fotbollar nu alltså. HAHAHA åh vad rolig jag är, älskar ni mig inte. Säg att ni älskar mig.

Men jobbet är över nästa vecka så varför klagar jag. Nästa sommar blir antagligen ännu värre för då måste jag ju ta ansvar för mitt liv osv. Lycka till Emelie.

jesus take the wheel

Jag ska blogga. Nån gång. När jag har slutat jobba och blivit frisk. Imorgon ska jag intervjua små barn. Ser fram emot detta eftersom barn ger skönaste svaren. Hur gammal är du? FYRA OCH ETT HALVT. HALVAN RÄKNAS. DEN GÖR DET. TYST. JAG KAN RÄKNA TILL TIO. Åh gud jag är för trött för att blogga just nu, tänker klicka på publicera och inte läsa det jag precis skrivit för då kommer jag väl radera det.



Jag är Jesus. Jag frälsar er osv.

please




the power of introverts


yes is yes and no is no

Hej på er.

Imorgon får jag sommarlov. Jag är officiellt klar med tvåan. Ett år kvar. Jag är livrädd för efter nästa år får jag göra vad jag vill och jag vet inte vad jag vill göra än. What to do. Bli häxa och utöva svart magi. Ja. BRA. Då har jag min framtid klar.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Vill inte vara snygg. Ska klä mig i lång skinnkappa och crocs. Sen ska jag sitta under en stol i aulan och gunga fram och tillbaka med armarna runt benen medan rektorn pratar om vilket fantastiskt år det har varit och yada yada yada. Alla vet att det här året har varit lika tråkigt som alla andra år. SLUTA FÖRSÖKA LURA OSS.


måste sluta obsessa över denna man



 

"my mom once told me there are 40 year old men out on the internet pretending to be 16 year old girls just to kidnap and rape me


she never told me about the 16 year old girls who want to kidnap and rape 40 year old men"


vem bajsade ut min hjärna







Vi fick i uppgift att göra tablettaskar på grafen och jag gjorde stjärtar. Jag får betyg på detta. Dör.

what colour are you

Jag tror aldrig på såna där test där man ska fylla i några egenskaper hos sig själv och den berättar vem man är för de stämmer aldrig, men denna. Herregud. Det är jag. Spot on. Dör. Hur kunde den veta????

you are olivedrab

#688E23

 

Your dominant hues are green and yellow. There’s no doubt about the fact that you think with your head, but you don’t want to be seen as boring and want people to know about your adventurous streak now and again.

Your saturation level is higher than average - You know what you want, but sometimes know not to tell everyone. You value accomplishments and know you can get the job done, so don’t be afraid to run out and make things happen.

Your outlook on life can be bright or dark, depending on the situation. You are flexible and see things objectively.
the spacefem.com html color quiz


stop having an existential crisis

Jag har prov imorgon och känner lite såhär inför det:



Känner ungefär så när det gäller allt just nu. Varken mer eller mindre. Exakt sådär.

hittade precis ett svar på hela mitt liv


det går bajz nu mannen

Tjabba. Försöker blogga med linser i. Alltså på riktigt det här med linser gör mig nervös. Jag gillar det inte. Det skaver och det blir suddigt i utkanterna och jag ser vita streck och jag ser mycket bättre på det ena ögat än det andra. Förstår ingenting. Antingen så har min optiker gjort något fel eller så är linser bara bajs. Jag vill ju kunna haaaaa dem juuuu. Hatar att ha glasögon, glasen blir kladdiga hela tiden och det är jobbigt osv osv. Men vad fan. Åååå. Blir så arg.

Det värsta är ju att jag ser så dåligt utan glasögon nu att jag knappt står ut utan dem. Men jag står inte ut med dem heller. VARFÖR AKOGJIOERHEOTL.


RSS 2.0