aldrig mer

Jag är så glad att den här dagen är över nu. Saker som har hänt idag:

- Bar runt på en massa konstiga skyltdockor till filmfestivalen.

- Satt och gjorde tidningsstrutar med min grupp till filmfestivalen. Vi hann med 40 stycken på en och en halv timme och vi behöver 200 stycken till på fredag så imorgon ska vi på nåt sätt hinna göra 160 stycken. Kaoz. Vi behöver dem till popcornen som alla ska få, så ni kan ju komma klockan 11 på fredag till folkets hus i Gävle för då får ni popcorn i en strut av mig.

- Fick reda på att jag har klarat matte B. Kramade matteläraren efteråt och jag ba DET HAR VARIT SÅ ROLIGT ATT HA DIG. Hade nog kunnat skrika JAG ÄLSKAR DIG bara för jag var så lättad. Ska aldrig mer ha matte. I hela mitt liv. Nånsin. Plus att jag har betyget med mig forever and ever and always. Dra mig baklänges.

- Hade några timmars kaos med Martina. Vi åkte hela vägen till hemlingby för att ha orienteringsprov och gick runt och letade efter läraren SOM INTE VAR DÄR. Sen blev det en massa gående och jobbigheter och problem. Fram tills nu. Nu är jag hemma. Ska aldrig mer ha gympa. Aldrig. Mer. DÖR AV LYCKA.

Snart ska vi ut och äta och fira att allt är bra. ALLT ÄR BRA.Firar med en bild av Skrillexdockan vi gjorde idag.

dags för emelie att sluta vara inne på modclothDumma hemsida med dumma kläder och dumma grejer. Vill vara rik. Om någon av er som läser min blogg råkar vara miljonär så gifter jag mig mer än gärna med dig, oavsett vem du är, så kan du få betala mina saker. BRA DÅ SÄGER VI SÅ.

Nej men på riktigt, orkar inte ens. Jag som tycker det är jättetråkigt med kläder. Vad hände liksom. Har ont i nacken för att jag satt så länge och dreglade över gulliga klänningar. Ska rensa min shopping bag nu så om ni ursäktar så måste jag gå. CIAO CIAO.

excuse you

Ursäkta men detta är min säng och jag känner att någon annan har tagit över mer än hälften. VARFÖR LIGGER DU SIDLEDS FULA KATT.


laaaa la la lalalalaALLA LJUD ÄR EN MÖRDARE.

Jag sitter fortfarande och ugglar i natten. Lyssnar på Hey Jude för att världen ska kännas mindre farlig. HEEEEEY JUUUUUUUUUDE. DON'T BE AFRAAAID. Jag e Jude. Han sjunger till mig. Vi ska skaffa barn tillsammans och gifta oss snart. Döm mig inte.

Jag saknar Wilmus. Tänker hela tiden att jag ska gå och hämta henne så hon kan skydda mig men så kommer jag på att hon är i Ockelbo och jagar ekorrar. Min snuffsis. SKA GOSA PÅ DEN LILLA DEMONEN SÅ MYCKET IMORGON OCH HON KOMMER INTE KUNNA KOMMA UNDAN, SNOFFSI SNOFFS.

sorry i'm not sorry

Har skrattat så mycket ikväll att jag är helt slutkörd. Skulle kunna somna rakt upp och ner. Cyklade dessutom i spöregn så vi blev helt dyngsura. Grillkvällen blev en regnkväll. Jaja. Det var väldigt roligt ändå.

Så himla typiskt bara. Tidigare idag när jag åkte till skolan hade jag jeans och jacka på mig eftersom jag inte visste att det var extremvarmt och när jag skulle ut och cykla ikväll så trodde jag att det var lika varmt så jag tog på mig sommarkläder och det började spöregna och vi blev dränkta och kalla. Jag har alltid sån här otur eftersom världen hatar mig.

Nu är jag hemma igen och jag är helt ensam här eftersom mina paranteser är i Ockelbo. Förra året när jag var ensam på somrarna tyckte jag det var helt okej att vara ensam i lägenheten men nu ba väntar jag på att Samara ska komma krypande ur teven. Har blivit en mjukis. Jag som alltid har varit så cool med sånt här. Borde det inte gå åt andra hållet???

Ska sitta här och uggla en stund till. Sen ska jag försöka tänka att ingen kommer att döda mig bara för att jag släcker lägenheten. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!Försökte mata Malin med brun gegga.
Så här ser mitt afrohår ut efter att det torkat. Förstår inte ens fysiken bakom mitt hår, det blir så stort och fluffigt när det torkar. Och inte på ett bra sätt. När människor med naturligt fint hår klagar över sitt "risiga hår" gör det mig arg.

(Ansiktsuttrycket har inget att göra med regnet, jag ser bara ut sådär ändå för jag är supermodell.)

visst skulle ni köpa min tablettask


klapp på boken

Hej vänner.

Satt precis och sökte på #matteb på twitter bara för att inte känna mig ensam om min ångest. HAHA alltså hur sorgligt???? Behöver professionell hjälp med mina svaga nerver. Blir nervös och ångestfylld av minsta lilla. Kan ibland överrumplas av nervositet på upprop och dylikt och förbereder mig grundligt innan det är dags att speak up. Sitter som en katt som är på hugget och när det väl är dags så blir det oftast jättedåligt ändå. Råkar alltid smyga in ett eller annat könsord i mitt *JA*...... hehehehehehe.......

Nej men allvarligt talat, jag måste komma över detta nu. Svenskaprov på fredag, bara att dyka in i min jätteroliga bok DEN LEVANDE LITTERATUREN. Förstår inte riktigt varför jag ska veta saker om Robinson Crusoe för det finns väl viktigare saker att lära sig men okej då.Min bok. Imorgon lämnar jag tillbaka min lånedator eftersom min egen har blivit reparerad och tänk om teknikern hittar denna bilden och ba VARFÖR STRYKER HON BOKEN PÅ DETTA SÄTTET.

OBS: ej seriös bild.

(Den är seriös. Tro inget annat. We're lovers.
)

I WILL SURVIVE

Provet gick inte bra. MEN JAG KANSKE FÅR G. Kanske. Inte. GUUUUUU kommer ha ångest i en vecka nu.


it's ok

Imorgon har jag nationellt prov. Jag tänker inte plugga mer. Blir bara trött och gråtig så nu får det gå som det går. Det är bara ett prov. Jag ska leva jättelänge till och kommer säkert ha värre problem än det här. Det är okej. Ingen kommer dö.

Big Brother sög förresten arsel idag. De som är kvar nu är inte alls roliga att titta på. Amandus ligger och gråter över Camilla, Hanna försöker trösta honom och de andra tre är små barn som gör jättekonstiga saker och ignorerar att en person ligger och grinar hela tiden. Kan lika gärna gå in på ett dagis och stå där och glo. VARFÖR ÄR MARCELO OCH ANNIKA KVAR. Saknar Peter från förra året. Älskar Peter.

NU SKA JAG SOVA. Godnatt kissekatter.

jag har ju faktiskt fashionabla fötter

Inte alls konstigt att detta kontot följer mig på twitter.alla som pluggarDENNA VIDEON KOMMER ATT MOTIVERA ER.

Och förlåt för att jag lägger upp videos hela tiden, men herregud om ni inte är på youtube minst 90% av er tid så förstår jag inte vad ni gör med era liv.

Förresten så kom en konstig design upp för mig nu som jag jobbade på igår. Jag såg den inte tidigare men om ni har sett en konstig grönprickig design här på bloggy så var det aldrig meningen att den skulle vara där. Så. Fortsätt plugga nu.

i will do anything to prevent myself from being productive

Nationellt prov i matte B på onsdag. Jättekul, verkligen. Ser fram emot det.


ELLER. GÖR JAG DET. VERKLIGEN.


Nej, det gör jag inte. Så klart. Är så rädd att det ska gå dåligt att jag inte ens vågar plugga. Vågar inte titta på talen för jag är rädd att jag ska få panik och börja grina. Åååå. Måste ju börja nu. Ska bara blogga. Ska bara titta tumblr en snabbis. Ska bara springa sju varv runt huset och sjunga HALLELIIIIIIIIIJUUUUUUAAAAA.

Ska tänka så här: ju mer jag pluggar desto bättre kommer det gå. Sanningen: ju mer jag pluggar desto mer kommer jag gråta och riva sönder papper.

Provade linser idag förresten. Det skavde. Mycket. Skitsvårt att få in dem också, men världens snällaste tjej hjälpte mig så det gick bra ändå. Men det var inte alls skönt. Får se om det blir bättre med tiden. HOPPAS!


 

Dan förstår mitt liv så väl. Okej, men seriöst. Nu ska jag ta fram matteböckerna. MVG I MATTE B, HÄR KOMMER JAG. Eller ja, G- i alla fall.


tell it like it isTitta på den här videon. Den är så bra. Han är så bra. Jag blir alltid så lättad när jag ser sånt här eftersom jag själv är en introvert person och jag förstår att det kan vara svårt att förstå om man inte är det själv. Jag tycker om att vara för mig själv trots att de flesta, särskilt i min ålder, behöver någon att vara med hela tiden. Jag blir helt utmattad av att vara bland folk för länge eftersom jag ofta känner att jag måste anstränga mig för att komma på något att prata om. Och det är inte det att jag inte har åsikter eller så utan det är bara det att jag blir nervös av människor jag inte känner och därför får tunghäfta när jag ska prata.

Dock är det viktigt att förstå att det absolut inte är så att introverta och blyga personer vill sitta inne och vara ensamma hela tiden. Alla människor behöver andra människor, men vissa behöver det mer och vissa behöver det mindre. Alla är olika och alla är okej.

idag sänder vi live från stortorget i gävle i 12 timmar


HLELVTES ÖLSEKJHGJ

HAR SÅ DJÄVULSKT ONT I HALSEN. Jag som måste intervjua folk imorgon. KOMMER JU HÄNDA ELLER. Dör. Är så arg. Hatar att vara förkyld. HATAR DET. KUK.

Ursäkta. Hejdå.


pst hey


aLLt äR kAoS jAO

Har haft ont i huvudet hela dagen för jag har så mycket i huvudet. Så mycket skolarbete, så mycket som ska fixas, så mycket att göra, aaaaah. Min hjärna får seriösa problem att komma ihåg saker osv. Igår hade jag utvecklingssamtal och glömde helt bort det. Helt borta ur huvudet. Utklämd ur skallen av all annan information. Råkade även glömma min väska nånstans igår, vet fortfarande inte vart. Haha. Hahaha. Blir mentalsjuk.

Idag stannade jag i skolan till halv sex också och skrev på min uppsats som ska lämnas in imorgon. Började på den eftermiddags trots att jag har haft flera veckor på mig. Vet inte varför jag gör så mot mig själv. Vad är det för sjukt sätt att leva på??? Ba NE MÅSTE IN PÅ TUMBLR BARA, BARA LITE GRANN, SKA BARA KOLLA VAD SOM HAR HÄNT och så fastnar jag där i fem timmar och så ba jaha oj då, nu är det för sent, godnatt då. Nu har jag i alla fall skrivit en och en halv sida. *Klappar mig själv på huvudet* (och slänger sten på mig själv för att jag har skjutit upp det).

Så nu vet ni att jag är döstressad just nu. Det var ju kul. Hejdå.


every book you’ve ever read is just a different combination of 26 letters

Kom precis på att jag var utomlands för ett tag sen, men la inte upp bilder. Men nu. Nu kommer de. Några stycken. Tog inte så många bilder tyvärr. Kan ha varit för att jag var upptagen med att ligga i solen som en klubbad säl.

 

 

Å GUD VAD FULT. UTSIKTEN SKADAR MINA ÖGON. TA BORT.
Glad bild på mig och mor min.Bild som representerar oss bättre.Jag läste denna och grinade lite in public. OH WELL.Vår VIDRIGA balkong. Fick ögoninflammation av att titta på den.Den VIDRIGA utsikten från vår VIDRIGA balkong.Jag var poetisk och skrev i sanden.
Glad.Bild på lillebror och mamma.Bild som representerar dem bättre.Vet inte vad som händer, men häst.Phint huz. Vill göra detta med en vägg i mitt rum, men att orka det.Chillar vid havet ba.Chillar vid havet igen ba.Ytterligare en sån bild där jag inte vet vad som händer.

jag är för trött för att skriva ett inlägg idag så tag emot denna bilden istället


don’t use the internet, you’ll get attracted to someone on it and then die

Mår illa pga överdos på piroger. Pappa köpte en massa piroger för att han 'ville att jag skulle smaka för han trodde jag skulle gilla det' OCH JA HAN HADE RÄTT SÅ NU MÅR JAG ILLA. Tack. Jag äter det mesta som är djupfryst och fullt med fett. Skyll dig själv Emelie, ja skyll dig själv.

Ville i alla fall bara kolla in här och säga hej. Har varit frånvarande i några dagar IGEN, jag som tänkte börja titta in lite oftare, men nä. Har lovat mig själv att skriva mer för det är ju kul. Faktiskt. Även om jag kommer skämmas över det jag skriver nu om några år på samma sätt som jag idag skäms över det jag har skrivit de senaste åren. Vågar inte gå tillbaka i arkivet. Gör inte det ni heller. Eller jo förresten, gör det! Snälla gör det!

Har hört att omvänd psykologi är en bra grej. Hoppas det funkar.Här är en bild jag la upp 2009. Vet inte vad som händer.

rude


IT'S MY FAAAAACEEEE


Råkade sätta igång photobooth medan jag satt och scrollade runt på tumblr och såg då ut såhär. Bestämde mig för att föreviga minen. Ser så ledsen ut att jag vet inte vad. Den där underläppen ser ut som att den ska börja darra vilken sekund som helst. Får höra det ofta, att jag ser ledsen ut, även när jag inte är det. Det är bara mitt ansikte som ser ut som ett ledset fanskap.

Fast denna dagen har inte varit rolig den heller. Inte alls faktiskt. Kunde inte sova igår och därför har jag sovit extremt lite inatt och sen så var allt en bitch. Vill ha sommarlov nu, tack. Orkar inte mer.

lever loppanGick nyss in på bloggy och insåg att jag aldrig skriver längre. FÖRLÅT. Eller vadå förlåt, ni sitter väl knappast hemma och gråter för det. Hatar egentligen när folk skriver 'förlåt för att jag aldrig uppdaterar' på sina bloggar. Tänker alltid ok bryr mig inte så mycket sluta tro att jag lever för dina dagens outfits FÖR DET GÖR JAG INTE AAAAAH.

Kan ju i alla fall uppdatera er om att jag har varit i Ockelbo i fyra dagar nu. Mmmhmm var ungefär lika exciting som det låter. Skog, skog, skog. Och LOPPOR. Herregud, katten fick loppor, och eftersom hennes favoritställe är min säng så låg hon där och ba spred odjuren runt sig. Därför har jag nu loppbett här och där. Tack som fan Wilma. Vidrigt eller vad. Tack gode gud så är vi människor för rena för lopporna så de sätter sig inte på en utan biter bara en gång men ändå. Det kliar och kliar och kliar. Jag går runt och låtsas att det är myggbett, för att komma i lite sommarstämning liksom.

Imorgon är det i alla fall skola igen och jag är inte ett dugg taggad för jag hatar skolan *hardcore*. 2 cool 4 school. Bara tre dagar den här veckan. Lite mer än en månad till sommarlov. KÄMPAAAAAAAAAA.

RSS 2.0