exklusiv intervju med mig

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:

 

En bild på dig som är mer fördelaktig:
 

Nu äre såhär va, att jag inte är särskilt fotogenisk men i denna ser ju mitt hår bra ut i alla fall. Även fast jag blundar och jag var svinsjuk. Men håret. Fokusera på det.

 


Vad har du gjort idag:

 

Ätit rostat bröd och bönor till frukost, skypat min kära mor, ätit pizza och pommes frites till lunch, gått ut på promenad med hunden och Tobbe, skypat mormor och morfar, suttit och stirrat på tumblr, hjälpt Tobbe att laga mat och nu sitter jag i sängen med en kanelbulle. Det känns ganska uppenbart att det har varit en väldigt uneventful dag när jag gör den här listan istället för ett vanligt inlägg.

 

En bild från i somras:

 
Inte en somrig bild men den är tagen i somras och jag vill verkligen visa den.
 

Vilken är din senaste googling:

"how long do potatoes need in the oven average" Jag försökte laga mat.

 

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: 


 

"Det är ju bra" Ooooooh juicy information till Emelies bloggläsare om hennes liv!!!!!

 

Vad åt du till middag idag:


 

Kyckling och potatis.

 

Vad köpte du senast?


 

En trekantig macka.

 

Vad skulle du vilja lära dig?

 

Hur man blir rik.

 

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?

 

Engelska och svenska. I resten av ämnena var jag väldigt VG. Min samhällskunskapslärare sa till mig sista året att jag hade kunnat få MVG om jag hade försökt och jag skrattade så mycket inombords för jag är verkligen jättedålig och ointresserad av samhällskunskap, historia, religion osv men det är väldigt roligt när människor tror att jag är mer intelligent än jag är. Vilket jag har varit med om ofta??? Jag vet inte varför. Vet heller inte om det är en bra eller dålig sak.

 

Kan du åka skateboard? 


 

Hahahahaha.

 

Den bästa frukten är:


 

Banan.

 

Och den bästa grönsaken:


 

Alla grönsaker som är i kinamat. Räknas det???? Annars rödlök. Fast är det ens en grönsak?? Jag kan inte mycket om grönsaker.

 

Den bästa osten:


 

Västerbottenost. Med pasta och skinka. Peppar ovanpå. Åh.

 

Och den bästa gröten:

 

Mannagrynsgröt, fast det är inte så gott egentligen?? Skulle hellre äta chips.

 

Är du en bra sambo:

 

Njaaaaaaaa. Jag är väldigt känslig för ljud vilket jag kan tänka mig är jobbigt att leva med. Typ när Toby tuggar högljutt vill jag dö. Och när han andas högt och hans näsa visslar. Jag blir på extremt dåligt humör och skapar dålig stämning genom att säga saker som "STOP BREATHING WEIRD" och "CHEW LIKE A NORMAL HUMAN". Förutom det tror jag väl att jag är helt okej. Så länge man står ut med någon som är ganska slarvig och lat.

 

Det grövsta brottet du har begått är:


 

Eeeeh. Jag cyklade utan hjälm innan jag var 15. Jag har tittat på TV-serier olagligt. En gång råkade jag köra på en bussgata. Druckit innan jag var 18 (fast är det ens olagligt). Jag gillar att följa regler och mår dåligt av att göra saker som inte är tillåtna vilket resulterar i en oerfaren brottsling.

 

En bild på förra årets bästa dag:

 

 
Julafton, alla jag älskar samlade i ett rum + presenter + mat + Toby i tomteluva.

åkte till ikea

Att vara på Ikea i ett annat land är intressant för att allt är exakt likadant. Det ser likadant ut, det luktar likadant, möblerna har samma skumma svenska namn. Som t.ex. spjälsängen som heter SNIGLAR. Tänk vad många icke svenskar som har köpt Sniglar och inte har en aning om att de varje dag bäddar ner sin älskade lilla bebis i en säng döpt efter en slemmig liten ryggradslös varelse. Toby köpte bokhyllan Bestå och frågade mig vad bestå betyder. "Eeeeh, staying the same???" Varför döper man en bokhylla till Bestå? Alla som designar möbler på Ikea verkar gå igenom sin lol-random-2008-fas, tänker mig att de alla sitter på ett kontor och ba "HAHA VI DÖPER DEN HÄR SÄNGEN TILL SNIGLAR HAHA SÅ ROLIGT XD".
 
Efter Ikea vankades det bio, Wolf of Wall Street. Väldigt bra, väldigt lång. Det slutar aldrig särskilt bra för Leonardo i hans filmer, oftast dör han men den här gången dog han bara nästan. I vatten. Igen. Han måste börja hålla sig borta från vatten, det är farligt för honom. Köp aldrig en båt Leo. Jag köpte nachos på bion, vilket var nytt för mig. Har aldrig varit med om att en biograf har sålt nachos. Väldigt gott, men inte lika gott som varma chips. Varma chips vinner alltid mitt hjärta. Det ultimata biosnackset (Snackset? Snacket? Snackaroo?).
 
 

hundmatens dag
Igår konsumerade jag dessa mosiga maträtter. Den första är en paj med potatis och kött. Jag är medveten om att det inte ser ut som en paj (det ser lite ut som dagen efter en väldigt stark mexikansk buffé) med det var det alla kallade det. Det smakade ungefär som det ser ut, som barnmat. Inget salt, väldigt brittiskt osv. Jag visste att det skulle vara skum mat där vi skulle vara så jag hade taktiken att inte äta mycket innan så att jag kunde vara artig och äta upp allt. Sen på kvällen värmde jag en konservburk med konstig pasta och köttfärssås som var helt okej förutom att det hade en eftersmak av jord???? Som jord luktar liksom. Är fortfarande orolig över vad som egentligen var i den där sörjan. Vissa ungdomar åker till LA och lever lyxliv, andra åker till länder där de äter mat ur konservburkar. Älskar mitt liv. Nej men seriöst låter så himla negativ nu men det är okej. Jag är okej. Måste bara stå ut med att äta konstiga saker ibland för folk verkar typ inte ha smaklökar här???

fredagzmyzVi beställde massor av mat som levererades en halvtimme sent så jag svälte nästan ihjäl pga hade ej ätit sedan min trekantiga kycklingmacka. Vi beställde chicken nuggets och curry och poppadoms och hashbrowns och naanbröd osv osv. FREDAGSBUFFÈ.

guess who's back, back again

Hallå. Jag sitter återigen i studentbyggnaden på universitetet med en trekantig macka. Denna gången valde jag en med kyckling på och blev stolt över mig själv för att jag inte valde exakt samma som förra gången. Jag blir  alltid fast i vanor och väljer samma sak, t.ex. det stället jag ALLTID köper kinamat från vet exakt vad jag vill ha varje gång. De ba "DET VANLIGA?" och skrattar och jag ba hehe mm *obekväm*.
 
Jag försöker att inte störas av den höga ljudvolymen här inne. Det här är ett ställe dit folk kommer för att socialisera, inte sitta med en dator och blogga som värsta Kenza. Jag har dock inga vänner att socialisera med (men gud vad sorgligt) och jag är inte direkt så skön att jag kan sätta mig bredvid några och ba WASSUP. Därför sitter jag med mina hörlurar på och väser varje gång någon kommer för nära. Är så rädd för folksamlingar, det är nästan löjligt. När vi kom hit idag var det flera hundra som stod utanför skolan och stirrade på byggnaden typ och jag tänkte bara EW EW EW JAG MÅSTE GÅ IGENOM FOLKMASSAN EW (det visade sig att polisen höll på att genomsöka byggnaden eller nåt så ingen fick vara där inne, känns tryggt osv). Detta är anledningen till att jag aldrig har varit på en konsert, får panik av tanken. Har varit på Kevin Borg med farmor på konserthuset typ och alla satt ner och klappade händerna. Så cool är jag.
 
Jag fick en gratis föreläsning idag, om något jag inte förstod alls. Alldeles för många ord som jag inte förstod. Föreläsaren klappade dock i händerna flera gånger och förklarade någonting om ljudet som uppstår och jag ba jaha okej wow.... ljud. Känns som att vara tillbaka på engelska skolan vilket är lite mysigt. Hade varit ännu mysigare om jag hade haft en aning om vad människan försökte lära ut.

 

*låtsas vara student*

Halli hallå i lingonskogen (haha fattar ni? Sverige? Lingon? Skog? Haha). Vid tillfället sitter jag på Universitetet i Huddersfield i någon slags studentbyggnad helt ensam pga Toby har lektion. Sitter här med min trekantiga ostmacka och försöker se ut som att jag passar in. Tänkte att om jag skriver ett blogginlägg så ser det kanske ut som att jag jobbar typ.
 
Jag älskar att de säljer så mycket trekantiga mackor här, av någon anledning blir mackor godare när de är trekantiga. Toby köpte någon slags korv och bacon och åt det till frukost och jag ba ew??? Så sjukt att ha en buffé med bacon och bönor och korv och grejer på universitetet, det är typ det tjockaste jag har sett. Jag köpte därför en trekantig macka i protest mot baconet. Måste försöka att inte äta alldeles för mycket onyttigt här eftersom jag bor i ett hus där det finns chips hemma varje dag (seriöst det är farligt jag älskar chips men vill ej lämna England med diabetes). Imorgon ska vi äta McDonalds dock så antar att jag kanske inte kommer kunna hålla mig helt hehe.
 
England är väl ganska likt Sverige men det är väldigt mycket smutsigare och allt är gammalt. Dessutom kan vissa människor vara väldigt... speciella? På bussen hit var det två personer som pratade om alkohol hela bussresan. Alltså verkligen hela vägen hit och vi satt på bussen i en timme. Jag kan tycka att folk är trashiga hemma men herregud man kan inte ens jämföra med människor här. De pratade om exakt hur många cider och Jack Daniels de hade druckit i helgen och den ena av dem hade varit barnvakt och druckit en massa medan hon passade barnen???? ALLTSÅ. Människor.
 
 

säg att ni gillar det (och mig)

Tjenare coolingar.
 
Jag har just suttit i typ en-två timmar och försökt göra min blogg snygg. Resultatet blev en crazy cat med runda spacebrillor och typsnittet DOLCE VITA. Gillar ni det? Vavavavava? Jag tror att jag gillar det. Det är väldigt jag osv. Det jobbiga för mig när jag ska ändra design på diverse ställen är att jag är så in i helvetet petnoga. Varenda liten margin ska vara PERFEKT annars är jag inte nöjd. Det ska vara rätt typsnitt, rätt bilder, rätt allt. Annars vill jag bränna upp både bloggen och mig själv. Men jag tror jag är nöjd nu? Helt ok? Har ont i handleden av allt klickande så det får vara bra nu. *Klappar mig själv på axeln*
 
Jag tog körkort förra veckan. Herregud vad jag har jobbat för detta. Det gick till slut. Körde dock första gången själv först idag. Jag behövde en liten paus från bilen efter att ha kört runt i den varje dag i typ två månader, Emelie och hennes föräldrars Peugeot har ett komplicerat förhållande. Det var mitt pris för att jag klarat det, en veckas paus från den jäveln. Men jag körde mig, Martina och Gabbi till Ica Maxi idag och där köpte vi en massa onyttiga saker åh det var underbart. Mac and cheese och chips och Reeses. Kan nästan känna hur mina artärer ba blockeras av allt fett.
 
Eftersom jag äntligen har helveteskortet nu åker jag äntligen till England på måndag och får träffa min pöjk efter att ej ha sett honom på typ en månad. Har dock lite ångest över flygresan eftersom det är storm där just nu, drömde till och med inatt att jag satt på ett flygplan som störtkraschade ner i marken med nosen först och vaknade precis innan det smällde med ett ryck, sådär som man gör. Vill inte dö. Är för ung. Gud lyssnar du. Finns du ens. Vad är du.
 
 
 
 
 
 
 
Mac and cheese som jag åt idag + annan mat jag har ätit den senaste tiden. Har haft en sån himla bra matvecka.

RSS 2.0