åh så cool

Jag har varit i stugan, det är därför det inte har ramlat in några inlägg.

Igår var vi i Delsbo och provade på dressin. Dressin är som en cykel som går på tågräls, den låter väldigt högt. Allting skramlar. Men det var faktiskt roligare än jag förväntat mig! I torsdags var vi och badade och i onsdags plockade vi blåbär. Eller... de andra plockade blåbär, jag hoppade mest runt på stenar och latade mig medan pappa kallade mig för lepunas (=latmask på något språk? Wookie?).

Vi har ingen dusch i stugan, så ingen av oss har duschat sedan... i söndags. That's fresh. Mamma står i duschen nu och jag har bestämt mig för att stå ut tills vi har ätit. Igår försöke jag blöta håret i den svinkalla Dellensjön, men det blev inte särskilt lyckat.

Jag har haft datorn med mig så jag har spelat sims. De sålde filmen Meet the Spartans på Ica i Ockelbo så vi köpte den och 27 dresses (det var 2 för 199:-). Så de har jag sett. Hade sett båda på bio innan, Meet the Spartans är en otroligt sjuk film. Men rolig.





Här har vi en Wilmakräka, storlek XL. Nej, det är faktiskt mat! Jättegod mat, som tillagas på en sådan där murika (stavas det så?).







Jag blir inte bra på bild, det är bara så. Lika bra att jag står bakom kameran istället.



Man åkte igenom tunnlar som var bäcksvarta.





Här är ett videoklipp från dressinen. Jag hatar verkligen att höra mig själv på film, min röst låter hemsk. Nu låter den dessutom ännu hemskare eftersom att jag var tvungen att prata högt för att det skulle höras. Min röst är inte gjord för att prata högt. Jag säger "trampelitramp". Tönt. Jag verkar gilla att säga sådant. Alla kommer väl ihåg "pinkelink"?



Här är en film som mamma filmade på Gustaf när vi var ute med husbilen. Det är på Jamtli, när vi var på guidad tur och de visade hur barnen fick göra när de skulle lära sig simma på sommarläger förr i tiden. Gustaf var den yngsta så han fick visa hur man gjorde efter att vi hade tränat, höhö. Jag visste inte att man kunde få så mycket applåder för en sådan liten insats!

/ Emelie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0