Idag när jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen det första jag gjorde. Sedan låg jag där ett bra tag, Wilma hoppade upp och somnade bredvid mig.

Inte mycket spännande att berätta om dagen. Det har mest bara varit tråkigt och uttröttande. På so:n läste ms lärare-som-jag-inte-lyckats-lära-mig-namnet-på-än upp en artikel om sverigedemokraterna. Jag håller INTE med dem på någon av punkterna! Inte ta in mer invandrare? Okej, som om vi inte har plats liksom? Vi är bara 9 miljoner i det är landet, medan det trängs 7,5 miljoner pers i lilla London! Då borde väl vi kunna maka lite på oss också, eller? Är vi fattiga? Nej. Och det här med kärnfamiljen - GAH. DET ÄR INGET FEL PÅ HOMOSEXUELLA. Och man kan ju faktiskt vara glad även om man inte leker ett idylliskt mamma-pappa-barn-liv med vovve, villa och volvo. SD sucks.



Bevara Sverige svenskt...? Urk.

Jag har en massa myggbett sedan vi var i Söderhamn! Det kliar nästan hela tiden, jag blir galen! Både på fötterna och på benen. Inga myggbett i ansiktet i alla fall, det är tur.

/ Emelie ♥

Kommentarer
Postat av: Erik Hellsborn

Men har du funderat på vad svensk invandringspolitik får för tredje världen? Är den verkligen solidarisk? Nej. Enligt docent Ingrid Björkman som under många år arbetat med biståndsarbete i Afrika är en ”generös” invandringpolitik av svensk modell snarare till skada för U-länderna. Högutbildade personer i U-länderna söker sig till Europa och Nordamerika i hopp om högre löner än vad dom kan få i sina respektive hemländer. Detta är vad som kallas ”braindrain”. U-länderna dräneras på sin högutbildade arbetskraft vilket hämmar deras utveckling, hindrar dem från att bygga upp en fungerande ekonomi och låser fast dem i biståndsberoende. Är det solidaritet?

2009-09-01 @ 20:36:25
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Jag är stolt över att du tar ställning!

2009-09-02 @ 17:03:58
Postat av: linn

Ja, dom värkar knäppa. Men vissa punkter kan jag hålla med om. Mer polis m.m. :) <3

2009-09-03 @ 17:02:21
URL: http://forlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0