it was my understanding that everyone had heard

Jag har något som kliar! Wäh. Typ under örat , undrar vad det kan vara?

Idag hade vi ju Clash of the classes. Vi skulle tävla i klasserna. Ingen ville göra Irish x-mas (det där när man snurrar runt 10 varv för att sedan springa) så jag ställde upp. Dum idé. Jag ramlade. Tips: BLUNDA INTE EN ENDA SEKUND MEDAN DU SPRINGER! Det gick åt helvete.

Sedan var jag med på något där man skulle skicka en tvättsvamp i ett led, två hinkar i varje ände, en med vatten i och en tom. Sedan skulle man fylla den andra hinken så gott man kunde. Jag, Sofia, Linn och Malin var med. Vi blev blöta. Vi kom sist? Eller jag vet inte, men det gick inte bra i något av det som jag var med i . Jag känner mig stolt över det.

Och imorgon börjar vi 10. Bra att jag inte har långt dit, vissa måste ju hålla på och krångla med buss, skönt att slippa det. Tar max 10-15 minuter att gå.

Vi fick ms Engvall som mentor, goodie! Och så någon kille med väldigt ljusa ögon, isiga liksom. Han verkade okej. Jag kanske borde städa mitt rum nu... jag funderar på att anställa någon att städa mitt rum. Mormor har en väldigt bra meritlista, men vi får se hur det blir med det. Nu svamlar jag bara för jag är trööööööööööööööött.



AHAHAHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHA. OMAOMAOMAO, BABA OMAMAOMAO. Family guy är bäst.



You've come to bring us the word!

/ Emelie ♥

Kommentarer
Postat av: linn

Du kan anställa mig, ditt rum är så fint så det städar jag gärna, helst inte damma bara :D<3

2009-08-18 @ 12:45:32
URL: http://linnnm.blogg.se/
Postat av: mormor städpedanten

Jag kan komma och städa åt dig.Men som villkor är att du tar hand om mig, när jag behöver någon som byter blöja på mig.

2009-08-18 @ 13:07:00
Postat av: Louise

hahaha, vad hysteriskt. Jag har liksom manglat mig igenom senaste family guy säsongen och har haft the bird is the word på hjärnan i en vecka. älskvärt.

2009-08-18 @ 18:35:15
URL: http://loisew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0