never stop

Är hemma nu. Har legat och läst och ätit choklad. I valbo fick jag och Gustaf abonemang, telia vänner. Vi har ju ingen hemtelefon nu så vi behöver kunna ringa billigt. Nu ringer jag alla med telia för bara 69 öre! Alla som har något annat ringer jag för 69 öre per minut. Så skaffa telia allihopa!

Jag behövde verkligen köpa nya skor idag, jag vill inte gå runt med smutsiga foppatofflor i skolan. Efter att ha genomsökt varenda liten sko i varenda skobutik på valbo så kunde man konstatera att det inte fanns ett enda par skor som var bra. Var de snygga så var de obekväma eller fel storlek, var de bekväma och rätt storlek så var de fula. På hemvägen åkte vi till Ica maxi och handlade. Där hittade jag ettt par skor, de var inte perfekta, det gör lite ont i lilltån när man går, men de töjer väl ut sig. De var rea på dem också så de kostade bara 99 kronor! Typiskt att man ska hitta saker där man inte förväntar sig att hitta någonting av värde. Köpte en tröja på gina också.

På lördag ska vi till farmor och farfars stuga och sova över där. Sedan är det söndag och då är det bara en dag kvar... magont, magont!

/ Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0