undrar och flundrar

Jag undrar vilka ni är som läser min blogg. Kan liksom inte låta bli att undra. Jag kan räkna ut ungefär vilka hälften är, men där tar det slut. Hör ibland talas om folk som läser och ba VA. Varför läser den människan om mitt liv guuuu. Tänker absolut inte be er att kommentera vem ni är för ingen kommer göra det ändå. Ni behöver inte heller. Men jag kan inte låta bli att undra. VILKA ÄR NI.

Såååå annars då. Jo, sitter och halvtittar på SITC där de diskuterar längden på Charlottes killes pung medan de äter frukost. Jag vet inte vad ni brukar prata om över frukosten, men jag hade kräkts om jag var tvungen att lyssna på Samantha tipsa Charlotte om en kille som gjort ett punglyft. VAD ÄR ENS ETT PUNGLYFT???? Vågar inte googla.

Måste sluta fundera över livets stora gåtor och gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag och Sofia se Kenza och Andreas Wijk in action. Modelljakten är i Gävle. Har aldrig sett programmet, men en kändis är i Gävle, helvete vad spännande. Skiter snart på mig.


Kommentarer
Postat av: sofia

HAHA. modelljakten är nytt. så det har aldrig visats förut. klant! :D

2011-09-07 @ 11:00:28
URL: http://nossleumas.devote.se
Postat av: Kommenterar ändå... because I can

Du känner inte mig men....jag...känner...dig...



Nä. Men jag kom över din blogg för ca en och en halv vecka sen via en annan känd blogg och jag tycker om din blogg haha. Vi verkar dessutom ha lika personligheter och det skrämmer mig lite!? Och det känns skumt att jag skriver det?! Men jaa, därför läser jag din blogggg.



Ok det var inte det du undrade över insåg jag nu.

Jag kommer från Stockholm, går sista året på gymnasiet, älskar folk som har humor och jag har ingen aning om vem du är :))) hej.

2011-09-07 @ 18:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0