if the green left the grass on the other side

Gissa vad jag är på halloween i år...

 


...EN DUVA SOM HAR HITTAT EN BRÖDBIT OJOJOJ.

Herregud, såg nyss världens läskigaste sak på bilden. Titta längst upp i vänstra hörnet?!??!? Ser ut som Voldemorts fejs i profil. Ser ni?! Så sneaky, den där Voldemort. (Hade datorn kopplad till teven när jag skrev detta och då såg det ut som det. Nu ser det bara ut som en taklampa. Synd, jag som tyckte det var så halloween-igt.)

I alla fall så vill jag prata om att jag inte ens vet vilken dag halloween är???? Är det idag? Igår? I fredags? På fredag? Vet någon? Eller är alla för upptagna med att strutta runt i sina sexiga vampyrdräkter för att svara?

Funderar på att måla mig helt gul och gå runt på stan och vara en sexig citron nån dag, men vi får se hur det blir med den saken.

Älskar Siri


min kontaktlista

Har ej orkat lägga till mina kontakter än. HAHA skoja jag har inga vänner.


byggde en simspyramid

HAHA åh. Man kan inte äga för många simsspel. 28 är inte för många. Tyst.


den heter antonio banderas förresten

 

Va? Förlåt, hörde inte riktigt vad du sa, håller på med min nya iFjun.

 

 

...

 

 

...SIMBAAAAAAAAAAAA.


Är helt kär i den. Vill leva resten av mitt liv med den. Kommer aldrig våga gå ut med den för då kanske den går sönder och då kommer mitt liv dö. Vill bara sitta inne och ha den i sängen där den inte kan skadas pga mjukt som fan.

Skönt att äntligen ha hittat sin själsfrände då.

Forever alone.

vill bara säga att jag älskar ellen, okej godnatt nu

´

 


saker jag ser fram emot

- Julen

- Gran Canaria på sportlovet

- Höstlov

- Ska få en mathafakking iPhone

- Dejt med fina tjejer imorgon


Imorgon kommer bli en bra dag, japp. Positiv positiv positiv. Nu ska jag titta på My Little Pony innan jag går och lägger mig och det tycker jag att ni också ska göra. Har fått Martina att fastna för det och jag planerar att dra med mig fler så titta NUUUUU. Jag vet att det heter Friendship is magic men det är bra, okej.


tjena alla monsterdiggare

Sitter på grafen och är forever alone. Det är nästan ingen här så jag sitter ensam och lyssnar på emomusik. Vi ska rita självporträtt i illustrator och jag suger på det. Hatar att vi aldrig jobbar i photoshop. Bara indesign och illustrator hittills, fezt alltså. Efter det här ska jag åka hem och det ska bli underbart. Sen måste jag till polhem och ha engelska i tre timmar, kuuuuuuuul. Just nu måste jag fortsätta försöka rita ögonfransar på mitt självporträtt och det kommer gå åt helvete. Ser bara ut som att jag har vedträn på ögonen. FMLFMLFMLFMLFMLFML.

here's a picture of a shaved llama

HEEEEEJ.

Jag vill inte göra er besvikna med mitt höstdeppande så därför får ni en bild av en rakad lama istället.

 

Ni kan tacka mig sen.


story of my life

Innan jag går och lägger mig vill jag bara berätta för er alla att jag hatar mitt hår och att jag inte är ett dugg taggad på skolan imorgon och att jag längtar mest i hela världen till fredag. iPhone OCH höstlov på samma dag känns nästan för bra. Börjar undra om någon försöker lura mig. Skulle inte förvåna mig om det står en gubbe med ballonger hemma hos mig på fredag och ba HAHAHA TRODDE DU DET VA. Vet dock ej varför en sån gubbe skulle ta med sig ballonger. Hejdå.


himmelsblå


Vi har äntligen klippt klart den här grejen vi filmade på GIF-matchen förra veckan, gaaah. Den har varit ett monster att få upp. Jag går runt och intervjuar folk i publiken och alltid när man kommer med en kamera och mikrofon så flyttar folk på sig pga ingen vill vara med på bild och man känner sig som en pestsmittad. De enda som verkligen vill vara med är barnen och de är också roligast att intervjua eftersom de ger så sköna svar.

Känner att detta är helt mitt rätta element också, fotboll HAHA. Nej. Men så länge någon annan skriver frågor åt mig så går det ganska bra.

godnatt


look at this baby

 


Den är min på fredag efter att ha väntat i ca trehundra år bara. Förhoppningsvis blir det värt det, för annars kommer jag inte klara av mitt liv. Och titta här:

Låter trevligt kan jag tycka. Då kan jag ta en massa bilder på vad jag gör hela dagarna och visa er, woohooooo. Dock att bilderna mest kommer se ut såhär:

 

 

 

 

 

Fast i mycket bättre kvalité dårå... he.


ja

Ni slutade läsa min blogg ett tag för att jag slutade bry mig om er. Men nu är jag tillbaka and so are you. Känner mig älskad igen. Okej. Bra. Ville bara säga det.

 


älskar hösten

LÄGET? Med mig är det nästan bra. Hösten börjar döda mig och mitt humör långsamt. Blir ALLTID låg på hösten och vintern och jag försöker verkligen vara glad ändå, men det funkar inte så bra. Dock att jag har skrattat en del idag. Såna där extrema spontanskratt som inte går att kontrollera. Bara för att jag är nere så blir det liksom världens chock när något är roligt och jag ba HAHAHAHAHAHAHAHA LIVET<33333 så fort nåt är kul.

Fikade i alla fall med Matilda efter skolan och vi höll på att somna i Waynes stolar. Herregud, de måste ta bort de där kuddarna. De är olagligt mjuka och det går inte att ta sig upp när man har sjunkit ner i dem.




Hjälper ju inte heller att det är bäcksvart där. Konstigt att man somnar.

Förresten så kommer min iPhone på fredag AAAAAAAH andas.

imma be at the christmas table

 

Bra låt. Sämst video i hela världen.

 

 

För det första: VEM SITTER UTOMHUS OCH FIKAR PÅ CAFÉ NÄR DET ÄR VINTER???? Särskilt när man har vantar utan fingrar?!??? Vad gör du gosse? Skaffa ett par tumvantar, sätt på dig en fet mössa och sen kan du sitta och se nöjd ut i snön.

 

För det andra, VARFÖR GÅR HON BARA HEM UTAN ATT SÄGA NÅT?!??!? Hon ba I SEE HOW IT IS och går hem och surar och *läser en bok*. Okej. Svartsjuk much.

 

Orkar ej heller att JustinBieberVEVO finns under mina rekommenderade kanaler på youtube.

 

 

Kan ju kanske bero på att jag har lyssnat på Mistletoe kanske 1000 gånger under de senaste dagarna. Vill därför bara säga att jag inte kommer stå under en mistletoe på julafton. Jag kommer stå vid julbordet och bli tjöck. Funderar på att skriva en kärlekslåt om my christmas table tills dess.

 

Hejdå.


JUST DET


HIIIIIHOOO GISSA VEM SOM SKA FÅ EN IPHONE EFTER FLERA ÅRS TJATANDE.



WORK IT GURL

 



Han dansar i takt till nästan alla låtar. Orkar inte. Dör.

Älskar att det här finns på tumblr. Älskar tumblr. Spenderar alldeles för mycket tid där. Tycker att ni ska skaffa tumblr och omfamna le awesomeness av det.

I alla fall så är jag fortfarande kvar i sängen. Japp. Har varit inne på tumblr för länge nu, så nu ska jag försöka ta mig upp och ta med Gustaf ner på stan.

pimped out mah window


Har pimpat mitt fönster med lite lampor dudes. HISS ELLER DISS?<3333333

HAHA orka. Är jättetrött, förstår inte varför. Ska sova snart tror jag. Klockan elva. På en fredag. Älskar mitt liv så mycket så jag dör.

Ååå förresten, ni anar inte vad som hände tidigare idag. Jag hittade en kuvert som det stod "god jul" på OCH HITTADE 500 KRONOR I DET. ALLTSÅ. Detta är andra gången det här händer. HUR KAN MAN LÄGGA TVÅ KUVERT MED 500 KRONOR I EN LÅDA OCH SEN HITTA DET ETT ÅR EFTER????? Vad är det för fel på mig, guuuuuu. Så nu ska jag köpa nya sims imorgon HAHAHA.

Emil åkte ut ur Idol idag också. Dog inombords.

not me

Jaha vad har jag gjort idag då. Har haft svenskaprov. Som var apsvårt. Kunde ingenting om Dante och fick panik. Men det gick kanske helt okej. Kanske. Kanske inte. VI FÅR SE.

Sen har jag blivit facerapad 1000 gånger. Först i skolan hundratusen gånger och sen av Gustaf hemma. Skulle behöva en vakt till min facebook. Typ Fadde Darwich, honom skulle jag behöva på heltid.

Tråkigt inlägg. Jag vill blogga men orkar liksom inte så mycket. Hejdå.


TJENARE, FYLLER ÅR NU JAG


vad vill dante mitt liv egentligen

Sitter här och plöhueggar svenssskaaahaaa. Har min wingman Rufus med mig också. Alltså min katt. Vi pratar brittiska med varandra och diskuterar Dante eftersom att jag ska ha prov om honom om två dagar. Hatar Dante rätt hårt och så. Shakespeare också. Är inte intresserad alls, vill slänga Dante och Willy i vägghelvetet.

Mitt inre mongo är på väg ut och det känns fabulöst okej.

 

SÅ JÄVLA SNYGG JAG EEEEE ÅÅÅ GIRLZ. Rufus hälsar också.


we shall have you dance

Det har regnat mycket idag. Bara så att ni vet. Mycket vatten i himlen och så. Inte nu längre då. Nu är det PUTS VÄCK BARA, MIN SVAN DRACK UPP DET.

Satt instängd i ett litet rum och redigerade hela dagen idag. Kul. Jättekul till och med. Blev inte ett dugg irriterad och fick ingen som helst lust att kasta saker omkring mig. När jag slutade så blev jag inte alls så lycklig att jag gled ut från skolan på mage som en pingvin i en vattenpöl.

Bjöds på lite födelsedagsfika av min fina Sofia såhär på kvällen. Glad att jag har henne jag.


HAHAHA GÅ OCH LÄGG DIG



Jaha ja, det var ju synd. Tredje gången gillt antar jag. Hinner fylla 17 i alla fall, tur det.

Den här gubben behöver en ny hobby.

detta är vårt bästa julfoto


Det här fotot sitter uppe på min vägg ba för att vi är så fina på det. Det står på datumet i hörnet att bilden är från -94 men jag är rätt säker på att det inte är fallet eftersom att jag föddes då, så eh. Det måste vara farmors tegelsten till kamera som det är något fel på. PÅ TAL OM FARMOR FÖRRESTEN.

 

Detta är den enda bilden jag har från igår när ca hela vår släkt var här och firade mig och Gustaf. Farmor hoppade upp och ner och lekte matador med kökshandduken. Hon ba EMELIE SPRING UNDER DEN DÅÅÅÅ och jag ba HAHA ne.


kortet jag fick idag kan ju vara det coolaste




Bild på en liten Emelie med världens största glugg och ETT CITAT AV APPLEJACK AAAAH.

rik nu ba

Jag är så fruktansvärt trött just nu. Vi har haft 100 pers här hemma idag eftersom Gustaf och jag fyller år snaaart. Har fått en massa pengar. Och så fick jag en massa andra bra grejer, så taaaackar. Tror dock att den största anledningen till att jag är så trött är att jag vaknade av mig själv klockan 10 imorse. Jag brukar aldrig vakna av mig själv så tidigt men idag gjorde jag det. Om ni ville veta. Znark. VILL NI SE MINA PENGAR FÖRRESTEN?


PENGARRRRRR. Och mössa och vantar som jag fick som är jättemysiga och jag kommer aldrig ta av mig dem.

du är så braaaaa

 

Någon borde dock rycka ifrån henne den där cigaretten. Röker hon sönder den där rösten så kommer jag slå na.


fun fun fun fun

FREDAG IDAG WOhOoOOOoooOoOoo. Stora planer. Ska städa rummet wiiiiiiie. Men först ska jag se idol. Och sitta på tumblr....

Älskar tumblr. Det har blivit min sanctuary. Klicka här för min tumblr för den är ju cool. Dock att den ser ut som bajs eftersom jag inte har orkat ta reda på hur man gör den fin, men det gör ingeeeeet.

Annars då??? Har varit i skolan. NEEE DET MENARU INTE. Hade matteprov. Det var ett skämt. Guuuuuu matte B blir min död. Hoppas på G. Hoppas hoppas hoppas. Dock att det antagligen inte kommer spela nån roll eftersom som det ser ut nu så kommer jag vara körd på nationella provet ändå HAHA. Orka ha en framtid inom forskning.


älskar detta mer än allt


hej jag heter emelie

 

 

 

 

 

 

 

 


den barnsliga lyckan man känner när man får en toppkommentar


ris

Jag har lite av en risig dag idag. Har ca hundra miljarder saker att göra i skolan också (HAHA KUL ATT HA ALLA EXTRA NÖRDÄMNEN SOM MAN EGENTLIGEN INTE MÅSTE HA PÅ MEDIA LOLPEFLKOEGKOKEGP) och därför får jag små ondskefulla ångesthugg i magen då och då. Ni vet såna där som är där bara för att hela tiden påminna om att man inte ska vara för glad eftersom man har 10000 saker att ta itu med. Japp, den sorten.

Om en vecka blir jag 17 också, bara hundra år efter alla andra. HIHI RULIKT.


min katt är världens största creeper


kissgult

Fick sluta tidigt idag eftersom ingenting vill funka på APUn. Alla filer ba NEEEEEJ INTE EMELIE IGEN, SLUTA FUNKA ALLIHOPA. Skönt att gå hem i alla fall, whoopty fucking doo.

När jag kom hem försökte jag spela in läxan vi har i rörlig bild, men herregud vad sämst det blev. Gustaf vägrade vara med så jag fick göra det själv. Ingen ska någonsin se det. Såg ut som en döende apa hela tiden. Mamma har gått med på att vara med i den nu i alla fall, phew. Annars hade jag dött ihjäl.


Alltså ville bara visa att det finns en kissgul effekt i photobooth.

säger godnatt med en hest


Så mycket jobb för mig att komma upp på hästfan medan schimpansen till brorsa ba svingade sig upp som ingenting. HAHA VÄNTA DU BARA TILLS DU BLIR ÄLDRE. Okej låter som jag är 40, lovar att jag inte ens är 17 än. Dessutom var jag väl aldrig den smidigaste förut heller. Tufft liv. Degklumpen signar ut nu i alla fall, APU imorgon (wäääääh). Godnatt kissekatter.

tom milsom

Så fort en kille kan spela bra musik blir jag kär x100000 VARFÖR SKA DET VARA SÅ.

 

Låter lite som musiken från originalsims???? Fast ca en miljard gånger bättre.

 

 


bevrar

Den här dagen har varit en jättedålig dag och en jättebra dag. Det har gått upp å ner så att säga. Skoldagen slutade med att jag skulle lyckas cykla hem med världens största kameraväska och det gick BRA?!? Var bara på väg att ramla en gång när jag skulle uppför en jättebrant men kort backe och nästan rullade bakåt. Påminde om en gång när jag var yngre och var med några kompisar och de cyklade uppför en nästan likadan backe som den jag cyklade uppför idag, och jag tänkte "DET DÄR SÅG JU LÄTT UT, BRA IDÉ" och försökte jag med. Glömde dock att de var killar och hade 20 kg mer benmuskler än mig. Rullade bakåt nerför backen igen som ett jävla kioskmongo HAHA.

Nu ska jag gräva mig ett hål att sova i, godnatt.

Hej vänner.


malin är mr bean

 

Det är sååååå konstigt att det här är bara är två år sedan. Engelska skolan känns flera ljusår bort. Och fortfarande, till denna dagen förstår jag inte vad Malin sa om Mr Bean.


wheezysmith



We're showering at the same time and it's OK 'cause we're not looking.

älskar dig ändå mark

 

And we fly away with the stars


JAHA OJ FÖRLÅT trodde jag var inne på min facebook och ändrade profilbild.

Förstår inte grejen med att ha en liten dikt, textrad eller whatever under sin profilbild. Allra helst ska det ju vara en textrad från en låt som verkligen beskriver hur man känner sig inombords. Ba "Sometimes I wish I were an angel, sometimes I wish I was you ♥" eller nåt annat djupt och så är profilbilden världens största fjortisbild tagen med mobilen i en skitig spegel. Och jag fattar aldrig vad texten har att göra med bilden?!??!? Oftast passar det bättre med "hej, jag brukar stå framför spegeln och puta med arslet, här är ett smakprov."

Blir ofta irriterad på småsaker när jag går in på facebook nuförtiden. Damn that Zuckerberg.

HAHA jävla losers ni är


applejack

Goddag.

Mötte Sofia på stan idag och vi lyckades träffa på både Linn och Madde, så det blev lite fika med dem. Mycket trevligt, hade inte träffat Madde på flera hundra år känns det som, så det var väldigt ruuuuligt.

Vill förresten prata om att jag har börjat titta på My Little Pony. Alltså. På riktigt så tycker jag att det är bra???? Förstår inte vad som har hänt med mig. Jag hatar ju tecknat. Men My Little Pony är tydligen the shit. Min favoritponny är Applejack vilken är eran???????

På tal om the shit så ska jag se Abduction ikväll. Med Taylor Lautner. Alltså, jag har inte en dejt med Taylor Lautner, utan han är med i filmen, tyvärr. HAHA nej men jag har en dejt med några av mina coola klassisar. Hoppas filmen inte är bajs (alltså: hoppas han tar av sig tröjan..........).


blä

 

 

 

Naw.


engelska


Delar på världens minsta B&J.

varför tycker jag att det här är roligt för


bulle

Jag slutar tio i ett idaaag!!!!!!

Denna lyckan. Dock att jag har matte B snart. Och PROV i matte B på fredag, die. Jag är så jävla kass på matte. Ska dock göra mitt allra yttersta för att klara det så jag ska plugga ikväll. Känner mig jätteduktig eftersom att jag nästan gjorde klart med min bokrecension till engelskan i måndags, FYRA DAGAR INNAN DEN SKULLE IN?!??!?!? När hände detta, när blev jag produktiv guuuu.

Men nu ska vi inte prata mer om skolarbete för det suger ju. Vi kan prata om att jag åt en kanelbulle igår.

 

Ville dokumentera kanelbulledagen 2011 men orkade inte se glad ut pga hade världens sämsta dag. Idag är helt klart en bättre för vår gympa är inställd WOOOHOOOOOO.


party animal

 

 

Alltså. Den här dagen. Vill slå allt.


so excited

Jag har skaffat tumblr!!!!! Så jävla kul. Dock att jag inte fattar något alls men det löser sig säkert. Har sakta men säkert lockats in i tumblrdjungeln och blivit beroende. Är inte redo att ge er adressen än, nej nej. Är bara så lycklig över min tumblr. Enda problemet är att jag inte har ett bra namn än. Måste komma på något.

Var i skolan idag också. Det var väl nästan lika kul. Typ, inte. Vi skulle klippa det vi filmade på trafikantveckan och hela bandet med intervjuerna vi gjorde var helt borta. Vanished. Dog ihjäl lite. Jobbig dag. Så skönt att komma hem.

HAHA okej, bild jag hittade på datorn. Ge inte Emelie cola på kvällen.

snälla kommentera det här inlägget så kommenterar jag ditt

"Om 100 gillar skaffar jag magrutor till sommaren, kopiera om du inte är feeeeeg ;)" "Gilla min profilbild så gillar jag din! ♥" "Gilla så skriver jag i din logg"

Vill ta alla de här facebookstatusarna, knyckla ihop dem till en liten boll och sparka på den bollen tills jag får ont i foten. HUR KAN MAN BLI SÅ DESPERAT GUUUU. Ba SNÄLLA GILLA MIN PROFILBILD, SNÄLLA KOMMENTERA, SNÄLLA SNÄLLAAAA SNÄLLAAAAAAAAAAAAAAAA.

Chilla liksom.

åååh


RSS 2.0