BRB ÅKER HELIKOPTER


Mental Abuse To Humans


Sitter här och pluggar matte jag, själv rå? SJÄLV RÅ SA JAG. SVARAAAAA MIG.

1901Blir så lycklig för den här covern är så bra. Vill grina hela tiden för den är underbar osv.

about hating all of the things

JAG KAN INTE PLUGGA OCH JAG ÄR HELT OMOTIVERAD OCH JAG BRYR MIG INTE ENS LÄNGRE OM ATT JAG ANTAGLIGEN KOMMER BLI HEMLÖS I FRAMTIDEN OM JAG INTE GÖR NÅGOT SNART.


one direction accuracy"Directed by Martin Scorsese" dör.

no one really likes us, we should go to franceDenna afton bjuder jag på en ledsam svartvit söndagsbild. Fel person åkte ut ur Big Brother och jag måste vara i skolan jättelänge imorgon. Vi ska ha livesändning på Fria Kanalen klockan sex och ni måste titta och ringa in så att vi inte står där å ba skäms över att ingen tittar. Ångesten i det alltså.

Det positiva med detta är att vi blir bjudna på maxmat av vår Conny. Trevligt. Något annat som är trevligt är att jag har lämnat in min dator på lagning och att jag därför har en lånedator så jag slipper sitta vid min dåliga stenåldersdator. SEGER WOOHOO. Får väl se om jag fortfarande jublar när räkningen kommer. Ber till gudarna om att den inte ska vara över 1000 kronor. I såna fall måste bitches die.

optimism


konstiga saker händer denna afton

Jag ska gå och lägga mig nu om jag nu kommer kunna sova FÖR CESPUR HAR BÖRJAT FÖLJA MIG PÅ TUMBLR AND EXCUSE ME WHILE I GO CRY HAPPY TEARS IN A CORNER. Han e min favvis och så ba helt plötsligt följer han mig??? Fattar ingenting. Jaja. JAJA. HAHAHA ÄR GLAD. Inte bara över detta, utan för att jag även slipper praktiken imorgon, prisa gudarna. Ska istället till högskolan för någon slags föreläsning, vet inte riktigt och cespur följer mig på tumblr så ni vet. Kommer aldrig komma över detta.

GODNATT MINA PÅNISAR.


mom it's not a phase

NOBODY PUTS BABY IN A CORNER.

Som vi ser på de här bilderna så har jag haft rörlig bild idag, vilket betyder klä ut sig och skämmas på teve. Det är livesändning om en vecka och jag och Mattus har spelat in våra egna väldigt djupa och allvarliga tolkningar av Rödluvan, Dirty Dancing och Titanic. Många rörande scener har spelats in idag och flera salta tårar har runnit nerför våra kinder....

Ok vi klädde bara ut oss och åt maxmat men det var bra det med.

AMEN SHIT TA PÅ DIG NÖDMASKEN 

Och denna. All the awards.


jordgubb

Ååååå guud jag har 4 uppdateringar på appstore uuuuuuugggggh vad jobbigt att skriva in lösenordet för att ladda ner dem uuuuhuuhhuh åh gud motion åååughhhh tvätta bort smink aaaasdgfhjfj uhuhuhhh.

Lite så känner jag. Hade lovat mig själv att när jag kom hem idag så skulle jag sätta ihop ett nattduksbord från Ikea bara för att jag har skjutit upp det i flera dagar nu. Hände det? Nä. Har jag städat mitt rum då? Nä........ har jag gjort mig en stor tallrik jordgubbar med mjölk? JA!


När det gäller mat kan jag av någon anledning göra vad som helst för att få vad jag vill ha. I could walk a thousand miiiiiiiiiiiiles to be with yoouu.....

my blog is an inconsistent piece of shit but at least i have fun

 

Ok så jag sitter vid min stenåldersdator igen och hittade denna bilden. Alltså. Jag har ingen aning. Vad är detta. Det finns endast en person jag kan komma på som skulle ha kunnat ritat något sånt här och det är min bror, MEN NÄR HAR HAN GJORT DETTA. Fattar ingenting. En flygande bäver och en person utan arm. Okej.

 

I alla fall så vill jag prata om det nya expansionspacket som har kommit ut till sims 3. KÖP DET FÖR GUDS SKULL FÖR DET ÄR HELT OTROLIGT BRA. Fortsätt så sims. Hittills har jag bara gillat tre av expansionspacken. Jag gillar Kvällsnöjen, dock att det är sjukt segt pga alla blir kändisar även om man inte vill det och tunnelbanesystemen och hela grejen med höghus och hissar är också jätteirriterande. Men det här nya "I Rampljuset" är helt underbart och perfekt. Det allra bästa är att man får en ny stad som heter Starlight Shores, och bara det namnet gör mig glad i själen. Sen så gör det ju inget att staden är snygg också. Hittills har allt varit bra. Allt. ALLT. AAAH.

 

Förlåt om ni inte spelar sims men jag behövde få utlopp för mina simskänslor. DE SPRÄNGS ANNARS.

denna mopsen är min tvillingsjäl


macvaldJag ska nog gå och lägga mig nu men jag ville bara lägga upp den här för att ni borde titta på den. Varför? BECAUSE PJ. That's why. Ok Emelie gå och lägg dig bara.

NEJ, för att först ska jag berätta om min depression över att min macbook är en bitch och att jag därför är tvungen att skriva detta från min PC som är segare än en enbent snigel. Ännu mer deprimerad blir jag över det faktum att det är mitt fel. Jag råkade spilla ut vatten på den i min feberyra så nu åker musen runt och gör som den vill. Ops. Detta har dock hänt två gånger förr och då har den lagat sig själv efter ett tag MEN TÄNK OM DEN INTE GÖR DET DEN HÄR GÅNGEN åh gud. Lämna mig inte. Håll dig borta från ljuset Sigurd Macvald.

Jag har redan gjort allt jag kan (dvs skruvat loss locket under datorn och blåst in som en galning och låtsats som att jag vet vad jag gör) så nu är det upp till ödet. Wow dramatiskt. Godnatt.

emelie var cool 2009 ocksåGör man en djupdykning i min youtubekanal så kan man hitta riktigt konstiga saker. Jag hittade denna nyss. Från 2009. Jag vet inte varför jag spelade in den här, än mindre varför jag tyckte att det var en bra idé att lägga upp den på internet. Jag undrar när pinsamhetsbägaren kommer att rinna över för mig och jag bara raderar alla mina konton från internet och försvinner in i verklighetens mörker. Time will tell.

Anledningen till att jag inte skrivit på nästan en hel vecka är för att jag har varit extremt sjuk och bara varit medvetslös/knaprat piller. Lovar att joina er snart igen. Stay tuned.

Hejdå kompisar.

RSS 2.0