darling everything's on fire

Har sett THG nu och gud vad bra den var. Har aldrig sett så bra casting förut, karaktärerna stämde exakt med boken och alla var precis så som jag tänkte mig dem. Förutom President Snow. Honom tänkte jag mig blekare och lite mer ormig och läskig. Men förutom det. Perfekt.

Det enda som verkligen störde mig var att Madge inte var med. Hela mockingjayhistorian går ju i kras då ju? Sämst. Ba *hittade den i en låda*. Samtidigt vore det antagligen svitsvårt att få in hela den grejen i en film, men jag blir ändå sur.

Är även lite småkär i Josh Hutcherson nu. Men bara lite.JAG PEETAR PÅ HONOM. FATTAR NI. PEETA. HAHA. KUL.

detta är jag varje dag


throwing lamps at people who need to lighten up

Jag sitter och pluggar till ett seminarium imorgon. Blir helt nervös av att jag kommer att vara tvungen att förklara saker och ting genom att PRATA och inte skriftligt. Jag kan inte förklara saker muntligt. Det kommer bara ut som osammanhängande babbel. Jaja. Det gör ingenting. För imorgon är det fredag.


mopp

"My approach to finding a boyfriend is to not talk to any guys, not try to seem interesting and to stay in my room and wait for someone to love me.

Seems to be working."


Kan vi snälla prata om att jag kan relatera till allt och alla på tumblr men inte till minst 95% av de människor jag känner på riktigt??? Önskar att alla på tumblr kom ut ur sina sovrum och förenades i en enda stor pinsam kramdans. Det vore ju helt fantastiskt om vi kunde lyckas känna någon sorts socialt handikappad connection med varandra.

Ok jag vet inte varför jag fick lust att skriva om detta nu. Bara kände att min tumblr-löve blev för stor för att hålla inom mig.Vaknade på helt fel sida imorse och därför gick jag till skolan utan att fixa mitt hår osv så jag har gått runt med en kaotisk mopp på hövvet idag och ville ba dela med mig av den.

glad

I helgen åkte jag och mamma till Stockholm och tittade på Dirty Dancing-musikalen och åh. Åh åh åh. Den var extremt bra. Tänker låta jättenördig och påpeka att scenografin var det bästa jag sett i hela mitt liv. Nästan lika bra som min och Mattis scenografi i filmen vi gjorde till skolan. Okej skoja, vill inte ens tänka på den scenografin. Hu.

Dessutom var killen som spelade huvudrollen GANSKA snygg. Och med det menar jag EXTREMT snygg. Om ni har sett Dirty Dancing så vet ni att det är en scen där de sexar sig ganska mycket och ba *juck juck* på varandra innan de gettar down to business om ni förstår vad jag menar, och den delen hoppade de inte över. Det var exakt som i filmen. Obekvämt. Dessutom satt de två små barn på raden framför oss och lillkillen höll på att dö. Förstår honom, jag hade också dött om jag var 8 år. VEM TAR MED SIG SINA SMÅ BARN PÅ DIRTY DANCING, förstår inte människor.

Biljetterna vi hade var *lyxbiljetter* vilket betydde att vi fick goodiebag och dessa pinsamma guldstolar:Det var ju lätt att hitta stolen efter pausen i alla fall men HAHA vad skrytigt och fånigt.
Var lite mer exalterad över denna goodiebagen än jag borde ha varit. Äger numera två Dirty Dancing-DVDer. Lite överambitiöst kanske.
Det borde finnas någon gräns på hur bra man får se ut.
Förutom musikalen så såg vi en fågel som åt sushi så jag ville bara dela med mig av den upplevelsen.

jag är alltid sen

Som vi alla vet har vi har förlorat en timme. Det känns inte bra alls. Vill ha tillbaka min timme. Är upprörd över förlorad tid osv. De här vidrigt onödiga tidsomställningarna ställer alltid till det för mig och denna gången var inget undantag. Igår gick jag runt hela dagen och var förvirrad för alla klockor sa olika saker, och imorse när jag gick till skolan så var jag överlycklig pga var ute i jättebra tid vilket är extremt ovanligt för mig. Matilda började smsa mig och ba VART ÄR DU? VARFÖR ÄR DU SEN? och jag ba men guuu jag är inte sen, vad snackar hon om. Sen när jag nästan var vid skolan så insåg jag att jag inte hade ställt fram väckarklockan.


...


ÄRKEPUCKO EMELIE, STIG FRAM I LJUSET OCH TAG EMOT DIN KRONA.


Vem ställer inte fram väckarklockan egentligen? Den viktigaste klockan av dem alla. Har inte smält detta ännu. Det är så dumt och jag orkar inte prata om det längre så jag ger er en bild som visar ungefär hur otaggad jag känner mig på allt.


och därför är jag dömd till evig ensamhet


kill EVERYBODY

Jag HATAR alla som ska se Hunger Games idag. Era små vider. Samtidigt är jag själv rädd för att se den för jag vill inte bli besviken. Böckerna är så sjukt bra att jag har svårt att tro att filmen kan bli lika bra, men åh. Jag vill ju ändå se den. Fan. Hoppas den är jättedålig så alla lider hela kvällen.

Har haft något av en jag-vill-döda-allt-och-alla-dag idag. Ville helst stanna under täcket och lyssna på argmusik, äta choklad och vara sur idag. När jag väl fick gå hem halv fem så kändes det så fint att jag nästan fällde några tårar. Nästan.

Har firat detta på bästa sätt: ätit kinamat tills spyfärdig. Nu sitter jag här och håller tummarna för några killar som jag har gjort en tidningslayout åt, för de är nämligen i final med den tidningen för bästa UF på UF-mässan i Sandviken så sitter här å ba väntar på att få meddelande om att de har vunnit. De kommer vinna. Eller. Vet inte. HOPPAS. (HAHA de vann, woh celebration osv.)Försökte se ut som Fredrik Wikingsson på framsidan. Det gick, som ni ser, jättebra. Om ni ser en sån här bad boy i skolan, läs den då för den är bra och dessutom har jag slitit som ett djur med layouten så om ni inte åtminstone bläddrar igenom den så blir jag arg ok.

en emelie i dess naturliga miljöTittar på Kingsley och är lite ängslig ba.
Mobilar lite ba.
Räcker upp handen som en duktig elev ba.


Papparazzimattis tog de här på mig idag. Slås av min egen skönhet gång på gång.

Jaja, förutom det så har jag idag blivit insölad i kattdiarré. Alltså önskar verkligen att detta inte vore sant. Wilma har en tendens att uträtta sina behov i min säng ibland för att det är gosigt där, och just idag hade hon diarré, och just idag så råkade jag inte titta innan jag satte mig i min säng vilket resulterade i bajsfest. Hatar mitt liv. Vill inte prata mer om det.

behöver detta på min bloggÅ dansande asiater, vad vore världen utan er.

är ett elände

Hej hej på er, livet leker och våren var nästan här men så snöade det imorse och det fuckade hela min dag. Skulle gå till bussen, kommer dit nån minut innan bussarna jag kan ta brukar åka, MEN INGEN AV DEM STOD DÄR. Ja ba jaha ok, antingen så går jag till skolan i snön och dör eller så väntar jag här på bussen och riskerar att komma svinförsent ifall att ingen buss kommer. Så jag bestämde mig för att gå. Bra beslut Emelie. Var förblindad hela vägen bara för snön som inte föll rakt ner utan åt sidan som ett cp. Kom till skolan försenad, helt nedsnöad och dessutom SKADAD. Slog handen jättehårt i ett staket på staketgatan (HAHAHA) pga stressad så nu har jag ett fint sår där. Hatar livet.

Hade så mycket ångest över dagen när jag kom hem att jag kände mig sämst i världen så var tvungen att städa lägenheten för att vara duktig. Har svåra problem med detta att inte känna mig duktig. Hatar att inte vara bra. Måste vara bra. Är ett skräp annars.HAHA hittade en bild på mig och Mattis från några veckor sen. Vill slicka på kladdkakan.

jag är bäst

Sitter på matten och är typ den enda som har klarat provet. Alla andra sitter och lär sig om allt vi lärde oss i förra kapitlet och jag äter choklad HAHA. Läraren måste vara så sjukt trött på klassen. Älskar att jag ba klarar alla matte B-prov utan att egentligen fatta allt. Går smidigare än väntat. Är stolt över mig själv idag för jag överlevde den här veckan med så mycket att göra. Har gjort en tidning, gjort klart film och varit på världspremiär (lol) och klarat ett matteprov. Igår mådde jag skit verkligen pga hade jobbat hela natten. Idag mår jag bättre. Jättebra. Ska gå hem och sova sen för det har jag förtjänat. Ska sova stenhårt verkligen.


ja, inte är det allergikerna det är synd om
jag behöver detta skrivet på en tröja


more time to sit and watch the pendulum sway

Sitter här i mörkret med min kompanjon och funderar på att utföra något vettigt här i världen, men det känns bedrövligt jobbigt. Så därför är jag här.

Denna dagen har jag ägnat åt att panika över filmen vi gör i skolan som har världspremiär (lol) på onsdag och men som inte är färdigklippt än. Sen har jag panikat över att jag inte har fått hjälp med en grej som jag desperat behöver hjälp med och gråtit under tandläkarampan. Det är ju som att de försöker mörda en med det där ljuset, jag menar chilla lite, herregud. Samma sak med röntgenmojängen de trycker in i käften på en. Spydde nästan två gånger idag när de gjorde det på mig, mmmm mysigt.

Sen undrar jag över den där grejen de suger upp spott med. VAR HAMNAR SPOTTET??? Det känns som att jag har skrivit om detta förut, men jag undrar verkligen var det tar vägen. Vågade inte fråga heller för det hade kunnat bli otroligt awkward. Tänk om de typ samlar på folks spott för att samla DNA så de ska kunna skapa kloner av hela världens befolkning för att skapa en enorm human centipede. Nu är ju detta bara en konspiration, men en fullt möjlig sådan om ni frågar mig.

att kombinera perfektion med perfektion


men döda mig vad bra denna är


hatt3n r0ck4r

Måste nu skrapa ihop de här bitarna av mitt liv som bara har kraschat de senaste dagarna. Har legat i sängen, alternativt suttit i soffan, och dött. Men nu är det dags. Hatar det här. När man bara har struntat i hela livet i några dagar och sen så är det dags att ta tag i allt igen. Kommer ha apmycket att göra de kommande dagarna. Kommer dock tjäna p3ng4r vilket är n4j5. C001 tj3j.

Har faktiskt inte ens varit utomhus sedan jag kom hem för 5 dagar sedan. HAHA herregud Emelie. Skäms. Dags att duscha, kamma frisyren, städa rummet och träna på alla dessa tal du måste hålla. Kom igen ditt offer.


Detta var innan jag föll in i min förkylningskoma. Alltså den där minen. Och hatten. Orkar inte ens. Den ligger på mitt skrivbord nu och ba stirrar på mig.

indeed it isn't


childbirth

Det rinner snor överallt. Jag har ont i örat. Mitt huvud väger 40 kg mer än vanligt. Lite högre kroppstemperatur än vanligt. Kan inte stå upp utan att börja huttra. Planer blir förstörda.

JAG ÄR FÖRKYLD. För första gången på jag vet inte hur länge. Hatar allt.

Jag har legat i sängen ända sedan jag kom hem från kanarieöarna. Gick och la mig på kvällen när vi kom hem och sen har jag helt enkelt inte kommit upp igen. Har tittat på varenda youtubevideo jag kommit över i ren uttråkan och alla som har gjort det vet att man förr eller senare hamnar på en sida av youtube som inte borde få existera. Trots att man tittar på kattvideos så kommer det upp helt sjuka relaterade videos som man inte kan låta bli att klicka på.

Jag såg en video där någon födde barn och ångrade mig redan innan jag såg den. Det som har setts kan aldrig bli osett. Ska länka den nu bara för att jävlas. Jag vet att ni inte kommer kunna låta bli att titta och därför är ni nu dömda till samma öde som mig. Stackars satar. Länk.RSS 2.0