aah

Är det bara för mig blogg.se strular?

Jag mår illa. Åt för mycket godis.

/ Emelie ♥

goooodis

Tajm for candy! Gick till en liten butik här på söder (bara lite större än mitt rum) som ligger ungefär 150 meter från oss, var så sugen på godis! Lite mysigt med helgkänsla såhär på en måndag. Gustaf var ute med en kompis och när de såg mig rusade Gustaf efter och undrade vart jag skulle. Sedan följde han med mig. Han fick hockeypulver för 6 kronor, I am a good sistaah.

/ Emelie ♥

Idag när jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen det första jag gjorde. Sedan låg jag där ett bra tag, Wilma hoppade upp och somnade bredvid mig.

Inte mycket spännande att berätta om dagen. Det har mest bara varit tråkigt och uttröttande. På so:n läste ms lärare-som-jag-inte-lyckats-lära-mig-namnet-på-än upp en artikel om sverigedemokraterna. Jag håller INTE med dem på någon av punkterna! Inte ta in mer invandrare? Okej, som om vi inte har plats liksom? Vi är bara 9 miljoner i det är landet, medan det trängs 7,5 miljoner pers i lilla London! Då borde väl vi kunna maka lite på oss också, eller? Är vi fattiga? Nej. Och det här med kärnfamiljen - GAH. DET ÄR INGET FEL PÅ HOMOSEXUELLA. Och man kan ju faktiskt vara glad även om man inte leker ett idylliskt mamma-pappa-barn-liv med vovve, villa och volvo. SD sucks.Bevara Sverige svenskt...? Urk.

Jag har en massa myggbett sedan vi var i Söderhamn! Det kliar nästan hela tiden, jag blir galen! Både på fötterna och på benen. Inga myggbett i ansiktet i alla fall, det är tur.

/ Emelie ♥

where do you have your girlfriend now?

Tittar på Eva och Adam-filmen nu. Någon som har laddat upp hela på youtube. Har pommes frites i ugnen, är döhungrig.

/ Emelie ♥

okej...

Halva intervjusvaren kom inte med på bandet! &%#@!!!!!!! Så jag får fråga om de frågorna imorgon. GAAAH! Jag blir galen. Får försöka ta det som det kommer. Jag har ingen bra magkänsla just nu. Är bara irriterad, frustrerad arg och... VI HAR MATTELÄXA! SKIT! Det hade jag glömt. Det här hjälper inte mitt humör just nu.

Har inte kommit på något mer till min lilla introduction heller. Bajskorv. Måste kanske be henne berätta mer om sig själv.

Någon gång i veckan ska jag och Linn ut och springa. Om inte den här veckan så blir det nästa. Vi SKA bli nyttigare!

Nu ska jag nog göra en ny header och sedan ska jag göra matteläxa. Adjöken.

1

I löv Black Eyed Peas. Den här låten påminner mig om The sims Urbzzzz (sims på tv-spel), de gjorde soundtracket till det. Jag var typ beroende av Urbz i fyran./ Emelie ♥

ms McElhinneyOkej, sådär mycket har jag skrivit på min lilla introduction. Måste komma på mer att skriva, känns inte bra att pressa fram det...

/ Emelie ♥

stökAH! Jag ska skriva engelska och mitt skrivbord är helt överfullt med grejer. Så nu måste jag röja lite och sedan kan jag sätta igång.

Jag spelade in intervjun med en grej som jag lånade av ms McGowne, men den gled ner i golvet innan intervjun så den slutade fungera då och då, så stora delar av intervjun finns inte med på bandet. S-K-I-T. Som tur är har William antecknat en massa, så jag får försöka skriva utifrån det. Hans skrivstil är dock svår att läsa, eftersom att han antecknade så fort, haha. Men det fungerar. Vi ska träffa henne imorgon, så då kan jag ju ställa frågorna igen om det är något som är oklart.

Oj, vilken snygging som kom med på laptopen, haha! Han i Black Eyed Peas, lyssnade på den låten precis när jag tog bilden, höhö.

/ Emelie ♥

so eeeeeeeasy!

Hallo. Jag vaknade vid 10 idag, var skittrött igår också. Försökte spela sims när vi kom hem från Söderhamn, men nej. Det var omöjligt. Jag blundade större delen av tiden.

Igår åkte vi som sagt till Söderhamn. Min morbrors fru fyllde år, och det var meningen att vi skulle överraska henne, men på något vis fick hon reda på att vi skulle komma. Men i alla fall så åt vi mat från E-center och åkte båt. Världens minsta fjuttbåt, höhö, man kunde max åka två i den. Men den gick snabbt!

Idag ska jag skriva engelska och spela sims. Stora planer liksom.Hade ju helt glömt att lägga in bilderna från katthemmet som Frida tog när vi praoade där i våras! Bättre sent än aldrig, eller hur?

/ Emelie ♥

nu har jag kanske lite lust att blogga

Kanske.

Vi ska till Söderhamn idag. Sssh, säg inget till någon. Jag tror att det är en hemlis för en viss person som fyller år. Oh no, råkade jag försäga mig nu? Hon visste redan. Tråkigt.

Sims har skitbraaa grafik på min nya dator! Jag älskar den. Om man bara kunde få den jädrans USB-saken att fungera. Den ska ta emot signaler från vår router så att jag ska få internet, men datorn vägrar känna att den ens sitter i! Så det borde vara något fel på USB-stickan.

I am bored.Titta vem som snodde min kudde igår kväll! När jag var så trött hade Wilma lagt beslag på min säng./ Emelie ♥

finns hon på riktigt?Vad f-a-n är det här? VEM är det här? Vem är hon? Jag vet att jag har varit inne på hennes blogg förrut, innan hon blev småkänd i bloggvärlden, men vem är hon? Är hon på riktigt? Uuh, jag får nästan slaganfall när hon tuggar tuggummi hela tiden.Jag höll på att kvävas av skratt när jag såg den här parodin. "Den är neonbrun, mm!"

/ Emelie ♥

bubäbajs

Jag har ingen lust att blogga. Alls. Jag vaknade 8:30 idag, helt sjukt! Var så otroligt trött igår att jag nästan kollapsade. Den här veckan har inte varit rolig.

/ Emelie ♥

buh

Jag är hos mormor och morfar. Peace.

/ Emelie ♥

vet ni, vet ni, vet ni?

Jag provade sims 3 på min nyyya dator! Grafiken var helt annorlunda. Det var som att sätta på sig glasögon. På förra datorn var allt suddigt och luddigt i kanterna. Nu var det glasklart.

Imorgon ska mamma fixa internet till mig, så det ska bli kul.

Har gjort nio frågor till intervjun imorgon. Jag lär väl låna någon slags röstinspelare av ms McGowne, hoppas hon har någon! Orkar inte sitta och skriva ner allt hon säger.

Jag vet att min blogg ser dötråkig ut, jag ska fixa det. "Scrolla neråt" är väl inte helfestligt. Mamma blev upprörd över att jag hade skrivit "neråt" och inte "nedåt". TALSPRÅK sa svenskaläraren.

/ Emelie ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAMMA OCH PAPPA KOM NYSS HEM FRÅN MEDIAMARKT. GISSA VAD? GUSTAF FICK EN NY TV. JAG FICK EN NY HÅÅÅÅÅRDDISK! EN KILLE PÅ PAPPAS JOBB HADE CHECKAT MIN DATOR OCH MODERKORTET FÖR DÖTT. NU HAR JAG EN NY DATOR. ASHFAFKUGKG.

OCH JAG FICK TRÅDLÖST INTERNET TILL MIN DATOR. JAG FICK EN PLATTÅNG. AAAAAAAH.

/ Emelie ♥

vet ni vad?

Mitt humör och vädret går hand i hand. Igår var det mulet, regnigt och åskan hängde i luften, och jag var på dåligt humör och var trött. Idag är det varmt och soligt, och jag är jätteglaaaaaaaad! På vintern är jag alltid... deprimerad är nog det enda ordet som stämmer in någorlunda på känslan. Så har det alltid varit och jag hoppas att det inte alltid kommer vara så.

Idag. Det var gympa. Läraren körde slut på oss. Först fick vi värma upp med lekar. Det var jobbigt! Sedan fick vi jogga tre kilometer. Det var ännu jobbigare. Jag, Malin och Frida gick mycket mer än vi sprang. Vi har nog ungefär lika dålig kondition alla tre, höhö. Efter det var man ju döhungrig och trött och såg fram emot att få äta lunch. Tyvärr så var det inte så god mat. Ångköket serverar god mat 9/10 gånger. Just den dagen man är så hungrig att man nästan svimmar är det äcklig mat! Kasslerskit med sås och ris. Jag åt ris blandat med sås, majs och sallad. Så när jag kom hem var jag skaaapligt hungrig!

Måste skriva klart intervjufrågorna idag eftersom vi ska intervjua ms McElhinney imorgon. Matteläxa har vi till på måndag också, ska göra klart det i helgen. Vi har nya, glansiga matteböcker! Och nästa vecka ska vi få nya so-böcker också. Så vad du än säger farfar så får eleverna på engelska skolan material! Man ska aldrig uttala sig om sådant man inte vet något om.

/ Emelie ♥

oh boy

Jag har skaffat ny, intressant header. Right? Jag SKA försöka göra en header som jag faktiskt kommer kunna vara nöjd med i mer än en vecka, lovar.

Åh, jag har varit in på Kenzas blogg ett par gånger de senaste dagarna. Hon är ju rolig! Kolla det här videoinlägget, höhö. Skrattade så jag höll på att kissa på mig. "NÄMEN HÄR KOMMER EN LITEN BEBIS! DA! DADA!" Hon verkar skön. Förrut tyckte jag att hennes blogg var dötråkig, men hon verkar ju rätt rolig när hon tänker på något annat än skor och TH.Farmor och farfar är här nu. Jag ska snart ta ett bad.

/ Emelie ♥

-

Jag är extremt uttråkad. Jag orkar inte göra läxor. Det är grått ute. Ingen är hemma. Min blogg är tråkig. ÄÄH.

/ Emelie ♥

jag vill ha sommarlov

Jag har haft en dålig dag. Har inte känt mig särskilt glad. The icing on the cake var ju att det regnade när vi cyklade hem också. Så nu har jag tagit av mig skolkläderna och satt på mig mina ledigbyxor./ Emelie ♥

that's it

Jag orkar inte göra engelska nu. Jag har några frågor i huvudet som jag ska skriva ner imorgon. Blev i alla fall klar med bilden!Woops, lite suddig bild, men var tvungen att hålla den under lampan. Blev rätt nöjd ändå, bättre än jag trodde att det skulle bli!Det här klippet är något av det roligaste, roligaste, roligaste jag har sett på länge. "AMEN TJENARE, HUR MÅR DU?". Och på slutet med gungorna... ett ord: hhahahahhahhahah.

/ Emelie

jag har kommit en bit!

Har bara bakgrunden kvar på bildläxan, och sedan ska jag klistra på twilightbokstäver och mitt namn! Jag funderar på att göra en mörk bakgrund, men jag vet inte... tricky.

Försökte ladda över en bild på den men min USB-sladd har bestämt sig för att vara jobbig. På tal om att vara jobbig så fungerar min stationära dator fortfarande inte. S-K-I-T./ Emelie ♥

emelie

Håller på med bildläxan, har sjukt mycket att göra den här veckan! Allt på grund av den där extra engelskan. Skulle egentligen till hemlingby med Linn imorgon, men kom på att jag inte har tid.

Lyssnar på If u seek Amy under tiden, har säkert lyssnat på den tjugo gånger i rad nu. Alla som säger att Britney är kass kan helt ärligt dra åt h-e./ Emelie ♥

jag mår illa

Det känns rätt jobbigt.

/ Emelie ♥

yaya

Idag cyklade vi alla fyra till skolan eftersom att Frida har kommit hem nu! Sofia och Frida kom för tidigt så vi satt och tittade på topmodel en stund tills Linn kom. På vägen till och från skolan cyklar vi en lång sträcka förbi järnvägen, och även förbi tågstationen. En liten melodi och en röst hörs ibland överallt där och det är så roligt! Måste skratta varje gång.

Vi hade choice-lektion idag också. Förra veckan fick vi välja vad vi ville ha för något den timmen, man kunde ta sport, studyhall, debattmojs, och så vidare. Man kunde ta engelska, så jag tog det. Jag är enda tjejen från vår klass, det trodde jag inte. Jag, Ante, Daniel, William och André. Men det spelar ingen roll. Den här veckan ska vi intervjua en lärare i grupper. Kom med Daniel och William, det blir nog bra det. Jag tror att vi kommer ha annan engelska än alla andra, att vi kommer jobba med det vi håller på med och så gör de andra... andra saker.

/ Emelie ♥


dusch

Nu hoppar jag in i duschen! Sedan ska jag plugga en sista gång på mattegrejen vi har till imorgon och måla naglarna! Ciao.

/ Emelie ♥

begravning

Min stationära dator är död. Den har avlidit. Den sätts inte igång när jag trycker på startknappen, även fast jag har checkat alla sladdar. Den har ju liksom fungerat hela dagen, men nu har den tydligen bestämt sig för att strejka. Hejdå sims 3.No more. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.

/ Emelie ♥

brian basco

Nu har jag klarat ut runaway! Jäklar vilket roligt spel. Men det är helt sjukt komplicerat, jag fick använda walk-through mest hela tiden. Jag måste köpa fler sådana spel.Här är trailern. Soundtracket är jättebra också!

Idag har jag inte gjort någonting. Bara suttit vid datorn. Så jag har tyvärr ingenting spännande att skriva om.

/ Emelie ♥

favoriter

Jag har haft rätt många headers sedan jag började blogga. Vilken är favoriten?

1.2.3.4.5.6....eller tycker ni kanske att Linns header är den allra finaste?Jag blev jättenöjd med den, hoppas Linn är nöjd också! (klicka på bilden för att komma till Linns blogg!)

/ Emelie ♥

mr header

Jag har fixat ny header IGEN. Men jag tycker det är så kul! Har också ändrat färgen på bakgrunden. Om ni har firefox så är hela skärmen rosa och om ni har explorer är det vitt där vid texten, så ni med firefox får säga till om det blir för jobbigt att läsa!

Så nya headern? Bättre eller sämre?

/ Emelie ♥

jag spelar "runaway - a road adventure"

Ett datorspel. Har klarat ut det en gång förrut, det tar typ 12 timmar att klara. Spelar på stationära datorn, men måste ha laptopen med internet för att kunna ta fram en walk-thorugh (fusk) när jag behöver det. Det är jättesvårt ibland! Nu är jag på tredje kapitlet. Smell you later!

/ Emelie ♥

lövbiff

Vi har nyss ätit lövbiff och potatis. Vi ska titta på film snart, men kan inte bestämma oss för vilken. Mamma och jag vill se Meet the Spartans men pappa tycker att han nyss har sett den. Senare ska mamma och pappa på middag och då blir Gustaf och jag ensamma till inatt. Det är något slags knytkalas och mamma stod och gjorde laxröra här tidigare. Jag fick slicka skålen, och det smakade mums.

Jag har hållit på med bildläxan idag, klipper ut saker från tyg och så. Man ska göra en sida med ens namn, och sidan ska beskriva en själv. Hittills har jag ritat cirklar som ska föreställa bubblor (enkel förklaring: jag diggar bubblor) och simskristaller (och där är förklaringen ännu enklare), såkallade "plumbobs". Har klippt ut hjärtan i tyg eftersom att jag, ända sedan jag var liten, liksom har har tyckt om mjuka tyger (det där låter konstigt). Och hjärtan är ju rätt klassiskt. Planerar även att sy lite i papperet, blev inspirerad av det bildlärararen tipsade om, hehe./ Emelie ♥

puh

Äntligen! Headern är på plats! Jag ville få den att sitta i mitten, men det verkar vara helt omöjligt. Måste bara få bort den mörkrosa texten, men det är lätt (hoppas jag). Är inte alls lika trött längre. Jag tänker bäst på natten, undrar varför. Tänk om man kunde gå i skolan på natten! Det hade varit kul. I alla fall, ni kan ju gå in och se headern här.

Skulle kunna fixa Malins blogg nu. Men om inte det domännamnet hon ville ha från början fungerar nu heller så vet jag inte vad hon ska heta. Hon sa något, men jag kommer inte ihåg vad det var...

/ Emelie ♥

åh vad trött jag är

Jag är dötrött. TJUGO I ELVA! Helt sjukt, det här har nog aldrig hänt förrut. Jag som skulle kunna vara uppe en hel natt utan att bli trött! Jag är jättetrött. Jag tittar på twilight, men är lite för trött för att orka titta så noga. Snark.

Har inte fixad Malins blogg än. Jag får göra det imorgon eller på söndag. Och Linns header har jag inte fått in heller, vet inte hur jag ska lösa det./ Emelie ♥

galen

Linns header är klar, men jag får inte in den! Stilmallen är lite konstig, fattar den inte. Höll på att bli galen så jag slutade, haha. Men ska försöka igen, har hela helgen på mig. Har inte fixad Malins blogg än, ska nog försöka göra det nu. Det blev strul när jag gjorde tidigare, men nu ska jag försöka igen.

Är så hungrig att jag är yr, mamma och pappa har gått och köpt pizza någonstans på söder. Så jag hoppas de kommer hem snart!

/ Emelie ♥

ghost

Kom nyss hem. Wilma blev jätteglad och gick runt mina ben. Jag blev tvungen att lyfta upp henne för att inte snubbla över henne, och då fick jag en puss på kinden också. När jag satte mig i soffan hoppade hon upp också, men hon får inte det så jag satte ner henne på golvet igen. Hon blev lite sur, men nu verkar hon vara glad igen!

Idag på svenskan fick vi skriva om något minne från den här sommaren. "Måla en upplevelse" eller vad det nu var hon sa. Jag blev rätt nöjd med mitt, jag skrev om när det helt plötsligt började hällregna i stugan. Vi fick träffa vår nya spanskalärare idag. Hon kan inte svenska. Och hon verkade lite skum, såg ut som ett spöke. Läskig. Men det blir säkert bra, man får väl vara öppen för allt antar jag...

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag fixa en blogg till Malin (som btw har samma kalender som mig, fast den är svart istället för röd). Så trudulu!

/ Emelie ♥

sitter på en stubbe, lalala

Jag har tråkigt. Så jag tänkte skriva lite intressanta saker här. Eller ja, vi får se hur intressant det blir.

På lördag ska jag och Gustaf vara ensamma eftersom att mamma och pappa ska på någon middag. Så han och jag blir lämnade, övergivna, helt själva. I den mörka natten... det blir bra! Vi ska städa lägenheten på lördag också, tråkigt värre. Riktigt tråkigt.

Idag fick vi en bildläxa. Vi ska... skriva vårt namn och rita saker. Tror jag. Jag funderar på att göra en sims-kristall i bakgrunden, sims är ju så kul! Och så skulle det nog kunna bli rätt snyggt. Man fick göra på datorn, men vår skrivare har slut på bläck, så jag är körd på den fronten. Men jag kan göra något för hand, det är ju egentligen roligare när det gäller sådana här saker! Jag pysslar ju aldrig, så det kan bli kul!Här är min nya kalender. Eftersom att jag har så tråkigt kan jag lika gärna ta bilder på saker.Craaaaaaaazy eyes! Hon såg grannen hålla på med något på balkongen. Tror ni förresten att Wilma är den första katten i världen som fått en rejäl höknos?Den här bilden blev rolig. Min kind ser orange ut, skumt.Hihi, busigt!Cat.

/ Emelie ♥

kalender

Idag fick vi träffa vår svenskalärare och vår bildlärare. Svenskaläraren, ms Holmkvist, var jättebra! Det kommer nog bli finemang det där. Bildläraren skrämde mig lite först, hon verkade sträng. Men sedan när hon började prata tyckte jag ändå att hon var bra. Vi slutade halv fyra, jag åkte hem och var hemma en liten stund och sedan cyklade jag ner på stan och köpte en kalender. Praktiskt det där, att bo så pass nära stan att man kan cykla ner på fem minuter, köpa en sak och åka hem igen. Men det är riktigt svårt att komma fram där alltså! Undrar vilken pajas det var som tyckte att vi behövde göra om torget. Folk balanserar ju på små pappbroar där, det är riktigt drygt. Hade inte varit nere på stan på så länge, visste inte att det hade blivit sådant kaos.

Nu är jag hungrig, ska läsa bloggar medan jag väntar på att maten ska bli klar. Vi ska grilla kött på balkongen. Åå, det vattnas i munnen./ Emelie ♥

globo

Jag har inte mycket att göra. Har packat ner mina mappar i väskan. Kanske skulle kunna packa gympakläder, men jag vet inte om vi ska vara inne eller ute! Förvirrande värre. Jag skulle gissa ute, men på vädret sa de något om åska. Problemet är bara att jag inte hann se vart det skulle bli åska, men jag tyckte att människan rörde handen mot östkusten. Så jag vet inte. Någon annan som vet?

Nej, nu ska jag nörda på facebook. Eller också kanske jag gör en ny header... vi får se!

/ Emelie ♥

baah

Följ min blogg med bloglovin!

/ Emelie ♥

"EVERYBODY LOOKS LIKE ANTS!"

Vi slutade två idag. Träffade ny lärare i matte, so och no. Matteläraren verkade helt okej, hon var mest glad. Vi fick göra ett litet prov så vi var inte lika glada. Det gick bajs. Jag har ju glömt allt under sommaren! Jag lär mig det jag ska till proven och sedan glömmer jag efter två dagar. Det är inte bra, men jag har ingen mattehjärna. Det är inte min grej.

So-läraren har jobbat på skolan sedan den startade, och jag har sett henne då och då. Hon verkade jättebra, vi började lite med första världskriget redan idag. No-läraren hade gjort en hel powerpointpresentation om sig själv. Hon berättade var hon kom från och hur kallt det är i Kanada (hon kom från någon liten stad där). Hon hade också en väldigt mysig bild på ett kohjärta som var skuret itu och en trachea (vad heter det på svenska?) från kossan också. Det skulle i och för sig vara kul att få kolla lite på ett hjärta, men herregud vilken ångest jag skulle ha! Hon hette... ms... Mc...Ehinney? Ms Macaroni? Jag vet inte.Kolla till slutet, det är det som är roligt! Och när reportern pratar, hahaha.

Uppdat: Jag spelar knäoperationsspelet! Jag hade helt glömt bort det! Det kanske ni också har, men om ni vill spela det så kan ni klicka här! Jag tycker att det är grymt obehagligt att skära upp huden, men ändå roligt, höhöhö.

/ Emelie ♥

skjut-mig

Jagharontihuvudetochorkarintetryckapåspacetangenten.

/ Emelie ♥

aldrig

Jag kommer aldrig lära mig hitta på den där skolan. Det finns sex delar som ser exakt likadana ut. Där finns dessutom skåpen, så det kommer bli svårt att hitta sitt skåp på morgonen! Vi ska få skåpnycklar imorgon, så vi får se vad som händer. Schemat såg inte ut som det gjorde på schoolsoft. Inga håltimmar, och spanska var med. På klasslistan stod vårt gamla hemnummer och vi har ju ingen hemtelefon längre, så jag vet inte hur man gör med det. Kanske kan mejla.

Jag haft ont i nacken hela dagen, jag måste ha sovit alldeles snett!

/ Emelie ♥

it was my understanding that everyone had heard

Jag har något som kliar! Wäh. Typ under örat , undrar vad det kan vara?

Idag hade vi ju Clash of the classes. Vi skulle tävla i klasserna. Ingen ville göra Irish x-mas (det där när man snurrar runt 10 varv för att sedan springa) så jag ställde upp. Dum idé. Jag ramlade. Tips: BLUNDA INTE EN ENDA SEKUND MEDAN DU SPRINGER! Det gick åt helvete.

Sedan var jag med på något där man skulle skicka en tvättsvamp i ett led, två hinkar i varje ände, en med vatten i och en tom. Sedan skulle man fylla den andra hinken så gott man kunde. Jag, Sofia, Linn och Malin var med. Vi blev blöta. Vi kom sist? Eller jag vet inte, men det gick inte bra i något av det som jag var med i . Jag känner mig stolt över det.

Och imorgon börjar vi 10. Bra att jag inte har långt dit, vissa måste ju hålla på och krångla med buss, skönt att slippa det. Tar max 10-15 minuter att gå.

Vi fick ms Engvall som mentor, goodie! Och så någon kille med väldigt ljusa ögon, isiga liksom. Han verkade okej. Jag kanske borde städa mitt rum nu... jag funderar på att anställa någon att städa mitt rum. Mormor har en väldigt bra meritlista, men vi får se hur det blir med det. Nu svamlar jag bara för jag är trööööööööööööööött.AHAHAHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHA. OMAOMAOMAO, BABA OMAMAOMAO. Family guy är bäst.You've come to bring us the word!

/ Emelie ♥

buhu

Idag börjar det igen. Jag vaknade och var nervös. Varför? Jag är fortfarande nervös. Dumt. Jag vet vilka som kommer vara där, jag har träffat dem nästan varje dag i tre år och det är inte läskigt. Inte alls. Ska träffa Linn och Sofia vid Polhem kl 13 och så ska vi cykla till högskolan. Gustaf och jag tittar på Paul Plutt, höhö. Det har jag inte sett på minst fyra år, så det var lite kul. Men nu ska jag läsa bloggar och sluta vara löjlig!

Herregud, hur ska jag kunna få i mig någon mat...?

/ Emelie ♥

1Pervo.Farmor blev schnygg.


Gustaf ligger och gör pilates på en sådan där hoppsak.

Imorgon börjar skolan. Det har slagit mig då och då under dagen, och då får jag ont i magen och jag får svårt att andas. Men när jag inte tänker på det så mår jag prima! Det ska ju inte bli så hemskt, det blir ju en till sovmorgon och så ska jag cykla med Linn och träffa alla igen! Sofia har jag ju inte träffat på länge och Malin har jag inte träffat på hela sommaren, herregud! Frida är i Azorerna, det var bra att jag fick träffa henne innan hon åkte. Imorgon ska vi alltså utsättas för tävlingar medan lärarna ser på och dricker kaffe. Fast sedan ska ju den vinnande klassen utmana lärarna, så de får göra något i alla fall!

Var in på school soft och såg schemat, här är det för er som är nyfikna!De har inte lagt in spanska/franska, vilket är konstigt. På mentor time stod det Annelie Engvall och Tomas Jansson, så vi får kanske ms Engvall som mentor! Jihoooooooo!

Farmor har skaffat ny mobil. MED KAMERA! Hon sa dock att hon skulle klistra fast sin adressbok på baksidan av den, det var ju synd.

/ Emelie ♥

marinfestival

Idag gick vi till Alderholmen där det var marinfestival. Såg faktiskt två kändisar där! Först Tobbe trollkarl (som var mer taggad än alla i publiken tillammans) och Thomas DiLeva. Han hade en klänning med regnbågar på sig och höll ett myyycket djupt tal, och det fascinerade mig hur han kunde få något så tråkigt som en marinfestival i Gävle att låta som världens åttonde underverk. Jag höll på att brista ut i skratt hela tiden, men ingen annan gjorde ju det så det kändes inte riktigt passande att börja gapflabba. Sedan skulle restaurangtältet öppna (de var väldigt försenade) och Tobbe trollkarl satt redan där och käkade. FÖRE alla andra! Sedan när alla andra kom in gick han ut. Så jag undrar då: väntade vi på att de som jobbade i tältet skulle bli klara, eller väntade vi på att trollkarlen himself skulle bli klar? Bara något att tänka på.

Nu har vi ätit mat och jag har lekt lite med katten. När vi hade ätit klart låg den här lappen nedanför vårt brevinkast:Det står: Chacha gullet! =D Ring mig ikväll så kan vi prata...
I love you / Du vet!


Okej? Vem var det där till? Vem exakt ska vi ringa till? Var detta ett normalt område? Skumt.Mamma är inte helt nöjd med att bli fotograferad.Höhö, pappa tog den här. Mamma är söt.Wilma visar var skåpet ska stå genom att visa tänderna.Yeah.Den här bilden hittade jag på kameran. Uäh.Kolla in det här! Jag har fixat skolgrejer, nu är jag redo att börja! Och jag är exalterad över det också, woho.Här är muffins som jag bakade för någon vecka sedan. De smakade sådär eftersom att vi inte hade alla ingredienserna hemma.Imorgon drar vi till farmor och farfars stuga i Lindefallet, stället där de matar en tills man ber om nåd.

/ Emelie ♥

det var så värt det

Åh nej. Jag hittade en video med två scener från New Moon! Jag kunde inte hjälpa det, musen liksom bara drogs mot playknappen. Men det var helt ärligt värt det. Den första scenen är när Bella och Jacob åker motorcykel och den andra är när Edward tänker ta livet av sig i Italien. När Jacob tar av sig tröjan skriker alla som galningar! Jag började skratta, som vanligt. När Edward syntes skrek också alla som tokar. Snart kommer hela trailern ut också! JAG LÄNGTAR TILL SOFIAS FÖDELSEDAG.Okej, jag hittade hela trailern, jag vet att det är mobbat för den är på franska. Men kolla nu innan Summit tar bort den här videon också!Bara jag som tycker att Bella är alldeles för sminkad?

/ Emelie ♥

lite ångest

Imorgon är det fredag. AAAAAAAH.

Måste rätta en sak från förra inlägget - pappa är inte i burträsk, han är i bastuträsk.

/ Emelie ♥

wilma ♥

'

/ Emelie ♥

booh

Jag spelar sims. Woho, spännande fakta. Jag vaknade elva av att mamma och Gustaf kom hem från tandläkaren. Pappa är i Burträsk. Jag har pyjamas på mig.Dåligt med bilder på mig den senaste tiden. Här är en i alla fall. Jättefin.

Och så lite bilder från mitt sims-spelande! Det gillar vi.Hon som jag spelar just nu blev gravid. Aw.Denna neurotiska människa flippade ut.Hennes pojkvän friar. Aw igen.Ungen föds. Jag döpte honom till Helge, efter älgen ni vet. Höhö. Farsan kom aldrig till sjukhuset, vet inte varför.En polis och en sim med lila tröja shejkar loss.Ooops.Hon ramlade när hon skulle dra ut byrålådan. Klant.Teknologiska åldringar.Oooh, hon flippar hamburgare! Ser ni den i luften?Sopdykning.

Åh trevligt./ Emelie ♥

never stop

Är hemma nu. Har legat och läst och ätit choklad. I valbo fick jag och Gustaf abonemang, telia vänner. Vi har ju ingen hemtelefon nu så vi behöver kunna ringa billigt. Nu ringer jag alla med telia för bara 69 öre! Alla som har något annat ringer jag för 69 öre per minut. Så skaffa telia allihopa!

Jag behövde verkligen köpa nya skor idag, jag vill inte gå runt med smutsiga foppatofflor i skolan. Efter att ha genomsökt varenda liten sko i varenda skobutik på valbo så kunde man konstatera att det inte fanns ett enda par skor som var bra. Var de snygga så var de obekväma eller fel storlek, var de bekväma och rätt storlek så var de fula. På hemvägen åkte vi till Ica maxi och handlade. Där hittade jag ettt par skor, de var inte perfekta, det gör lite ont i lilltån när man går, men de töjer väl ut sig. De var rea på dem också så de kostade bara 99 kronor! Typiskt att man ska hitta saker där man inte förväntar sig att hitta någonting av värde. Köpte en tröja på gina också.

På lördag ska vi till farmor och farfars stuga och sova över där. Sedan är det söndag och då är det bara en dag kvar... magont, magont!

/ Emelie

zzZZzz

Skit också, skrev ett inlägg men det försvann.

Vaknade för fem minuter sedan. Mamma tvingade upp mig för vi ska åka till valbo och... göra något. Jag ska nog få abonemang på mobilen. Och så ska Gustaf ha nya kläder.

Varför är det ett meteorregn på google-bilden? Klicka här! Jag vill inte ha något sånt!

/ Emelie ♥

5 dagar

Åh jag vill inte. Jag vill inte gå till skolan. Nu säger jag upp mig. Det här är min uppsägning. Jag vill inte.

Idag träffade jag Frida. Det var skoj! Nu har jag bara ångest. Jag vill inte. Jag vill inte. Den har kommit nu, ångesten. Jag vill inte. Jag är inte med längre. Jag skippar de här fyra åren. Hejdå år.

Okej. Roligt inlägg va? Det här är kvalitéläsning! Något som också är kvalitéläsning är det här inlägget som Dessie skrivit. Seriöst. Jag blir så otroligt trött. Varför finns såna här bloggar? Kan inte blogg.se bara stänga ner skiten? Jag orkar inte.

Mobba mig inte, jag tycker lolcats är söta...

/ Emelie ♥

oh no you didn't!

Yes I did! Jag gjorde om lite... mycket. Nu får ni titta in i mina ögon när ni läser bloggen, istället för in i grisens och lamans ögon. Ni kan aldrig någonsin vänta er att jag kommer ha samma färger och header hela tiden, för när jag har tråkigt så vill jag ha förändring.

Jag har tråkigt.

I veckan ska jag göra fler blonda slingor. Hoppas bara att det inte blir för blont! Men i sådana fall får jag väl stå ut med det, jag gillar blont hår, så det kan jag väl leva med.

/ Emelie ♥

lolcatz

Mitt läsarantal dubblades oförväntat igår. Det är alltid kul med fler läsare!

Idag har jag spelat sims hela dagen. Nu är mormor och morfar här och vi har nyss ätit blåbärspaj och glass. Imorgon ska jag träffa Frida, ska bli jättekul! Har inte träffat henne på så länge./ Emelie ♥

kom på att jag har tråkigt

JAG :

( ) är kär i någon
( ) sagt nej till sex
( ) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
(x) hatat kärlek
(x) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
( ) älskar att gunga
(x) gillat/gillar någon så att det gör ont
(xxx) är höjdrädd
(x) gjort dig själv illa, inte med flit.
( ) är homosexuell
(x) kysst dig själv i en spegel
( ) hoppat från ett fönster
(x) viskat i någons öra
(x) hamnat på sjukhus
( ) förlorat någon du älskade
(x) dödat någon - någon = tusentals insekter
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
( ) skrikit hora/bög till någon
( ) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
( ) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(/) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) hoppat omkring på stan - vadå hoppat?
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(/) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
( ) har spelat gitarr
(xxxxx) skrattat åt dig själv
(x) sjunger i duschen
(/) skrikit dig hes av panik
( ) blivit strypt
( ) har sett någon dö - någon = tusentals insekter
(xxxxx) har skakat av att du varit nervös
(x) blivit slagen
(x) har skrattat så du gråtit
( ) sprungit och gråtit samtidigt
( ) fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(x) gillar inte då folk tjatar på dig
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(XXXXXXXXXXX) tycker att krig är idiotiskt - hur fan kan krig vara LAGLIGT?
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) varit nära döden
( ) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du varit odödlig
( ) kastat din telefon i vattnet
( ) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett får - varje dag
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
( ) önskar mig ett liv med en speciell person
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har en studsmatta hemma
(xxxxxxxxxx) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) har gråtit av lycka
(/) kan över tre språk
( ) har bra självförtroende
(x) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel
(x) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med din kropp
( ) har ätit kattmat en gång
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(XXXXXXX) avskyr matte
( ) tycker om att spela piano
(x) är en dagdrömmare
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knaprar ofta alvedon - nej, men ipren
(x) skriver dikter eller andra texter
( ) spelar ett eller flera instrument
( ) har/haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(/) gillar muskler
( ) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
( ) har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(x) ser på family guy
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar!
( ) har snusat
( ) har rökt
(/) verkligen ogillar att gå till tandläkaren
(x) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) har dansat på scen
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

Ja, nu vet ni det också!

/ Emelie ♥

brämmen

Vi var och badade idag. Jag undrar om det är någon sand kvar på stranden, jag fick nämligen med 77 ton sand i håret med mig hem. Härligt! Så det blir dusch efter maten. Hm... jag känner igen det här.

Om en vecka är det bara en dag kvar tills skolan börjar. På den dagen ska jag skriva in i kalendern: "bita på naglarna, vanka runt som en osalig ande och ha ångest"./ Emelie ♥

balkong

Jag sitter på just en sådan. Tjuvlyssnade lite på grannen nedanför som satt och pratade i telefon. Vill spela sims, men är så lat att jag inte orkar koppla i datorn. Så det här får duga.

Fick brev från skolan idag. Vi ska ha något jävla Clash of the classes (tävlingar) första dagen. Vi får hoppas på regn! Det regnade så mycket förra året att vi fick ledigt första dagen, sedan på eftermiddagen blev det strålande sol. Snälla gud, var på vår sida i år också! Gustaf börjar dagen efter, tydligen ska de små få slippa det där. Skönt för dem. Fast i och för sig tycker kanske vissa att det där ska bli jätteroligt. Men jag skulle hellre vara ledig.

Jag har fortfarande inte bytt ut lampan i mitt tak! Det är fortfarande samma som när vi flyttade in, och den är fruktansvärt ful. Måste fixas. Idag fick jag något nytt att ställa i fönstret, mamma hade någon blomma som jag kunde ställa dit, så nu ser det inte helt obebott ut.

Vi ska kanske åka till New York nästa sommar. Läs: KANSKE. Ingenting bestämt, pappa är inte direkt överexalterad, om man säger så. Om det skulle bli av så kommer jag vara överlycklig.Om ni inte vet vilka som bor i det här huset så får ni STORT minus.

/ Emelie ♥


åh så cool

Jag har varit i stugan, det är därför det inte har ramlat in några inlägg.

Igår var vi i Delsbo och provade på dressin. Dressin är som en cykel som går på tågräls, den låter väldigt högt. Allting skramlar. Men det var faktiskt roligare än jag förväntat mig! I torsdags var vi och badade och i onsdags plockade vi blåbär. Eller... de andra plockade blåbär, jag hoppade mest runt på stenar och latade mig medan pappa kallade mig för lepunas (=latmask på något språk? Wookie?).

Vi har ingen dusch i stugan, så ingen av oss har duschat sedan... i söndags. That's fresh. Mamma står i duschen nu och jag har bestämt mig för att stå ut tills vi har ätit. Igår försöke jag blöta håret i den svinkalla Dellensjön, men det blev inte särskilt lyckat.

Jag har haft datorn med mig så jag har spelat sims. De sålde filmen Meet the Spartans på Ica i Ockelbo så vi köpte den och 27 dresses (det var 2 för 199:-). Så de har jag sett. Hade sett båda på bio innan, Meet the Spartans är en otroligt sjuk film. Men rolig.

Här har vi en Wilmakräka, storlek XL. Nej, det är faktiskt mat! Jättegod mat, som tillagas på en sådan där murika (stavas det så?).Jag blir inte bra på bild, det är bara så. Lika bra att jag står bakom kameran istället.Man åkte igenom tunnlar som var bäcksvarta.

Här är ett videoklipp från dressinen. Jag hatar verkligen att höra mig själv på film, min röst låter hemsk. Nu låter den dessutom ännu hemskare eftersom att jag var tvungen att prata högt för att det skulle höras. Min röst är inte gjord för att prata högt. Jag säger "trampelitramp". Tönt. Jag verkar gilla att säga sådant. Alla kommer väl ihåg "pinkelink"?Här är en film som mamma filmade på Gustaf när vi var ute med husbilen. Det är på Jamtli, när vi var på guidad tur och de visade hur barnen fick göra när de skulle lära sig simma på sommarläger förr i tiden. Gustaf var den yngsta så han fick visa hur man gjorde efter att vi hade tränat, höhö. Jag visste inte att man kunde få så mycket applåder för en sådan liten insats!

/ Emelie ♥

m

Har nyss vaknat. Vaknade 9 imorse av... något. Sedan försökte jag somna om. Men då kom flugan och cirkulerade runt mitt huvud. Den kan gå och dö, har fortfarande inte fått tag i den än! Försökte lägga mig med huvudet under täcket för att komma undan. Då kunde jag inte andas, men det var i alla fall bättre än flugan. Då bestämde sig min mobil för att börja gnälla om laddning, så den lät varannan minut. Till slut blev jag galen på det så jag satte i den i laddaren och la mig igen. Sedan kunde jag sova! Men flugan flyger fortfarande runt mig.

/ Emelie ♥

RSS 2.0