HAHA alltså jag var tvungen att göra detta till en gif

 

Underbar.


marry me molly

Derp.



Gooookväll kära medborgare av emliahstad. Ikväll har jag endast ett mission: äta kakor som legat i frysen sedan i somras utan att tänderna går av. Mina tänder har faktiskt gått sönder flera gånger, dock att det har varit mjölktänder dårå, men eftersom att jag tappade den sista för två år sedan såååå det var liksom ganska nyligen.

I alla fall så vill jag bara säga att jag skulle vilja fria till Molly i Idol. ALLTSÅ HUR BRA VAR HON INTE IKVÄLL. Vill leva resten av mitt liv tillsammans med hennes röst. Den måste vara gjord av tigerungar och choklad, så bra är den. Alla andra var bara jättedåliga i jämförelse. Och hon som sjöng Whtney Houston?!??!?? Hur dum får man bli, guuuuuu. Så dåligt och pinsamt och dumt.

Vill också informera om att jag nästan är ledig imorgon. NÄSTAN. Går nästan på Thorén alltså.

jag har en ny och gammal cykel

Min dag började inte bra alls, ville slå allt. Sen fick jag huvudvärk som inte ipren hjälper mot. Sen kom min morfar hit med en ny cykel åt mig och då blev jag glad. Extremt glad, älskar den, TACK MORFAR ♥♥♥♥♥♥ Hon som hade den innan hade inte använt den på 14 år........ så den är väl kanske ungefär lika gammal som mig. Twiiiiins baby.

Förresten så fick jag MVG på mitt tal på engelskan waaaaaah. Har aldrig i hela mitt liv fått MVG på ett tal. Men nu jävlar. Hon sa också att jag inte hade verkat ett dugg nervös????? Jag ba YEEEEEEEEEA BITCH äntligen.

Nu ska jag spela lite sims tror jag, det var ett tag sedan. Så tudelu små kycklingar.


Ungefär såhär ser cykeln ut, visar bild imorgon.

glasets öga

Hejsan på er kissemissar. Jag sitter här och ragear över nya facebook, sådär som man gör så fort det blir något nytt och man inte hänger med i svängarna. Förstår inte varför jag ska behöva veta vad alla lyssnar på för musik på spotify. Ba JAAA JAG FATTAR, DU LYSSNAR PÅ NÅT SOM INGEN HAR HÖRT TALAS OM FÖRUT, DU E COOL, OKEJ. Vill inte veta. VILL. INTE.

I alla fall så funderar jag på att skaffa nya glasögon. Eller förresten, jag SKA skaffa ett par nya glasögon. Måste bara ta mig i kragen och hämta ut receptet till dem hos optikern. Låter som att jag ska baka en ögonpaj, men nej det ska jag inte.

Jag gillar Fredrik Wikingssons glasögon mucho. Kolla bara på karln i de där bågarna, ojojoj vilken man.

 

Om vi tänker bort Filips hästgarv på den här bilden och koncentrerar oss på the beauty of Fredriks brillor. Ohlala mmhmhm.


 

Eller så blir det kanske ett par såna här töntiga. Töntbrillor. Som KassemG♥♥♥♥♥♥♥

 

 

 

Eller kanske såna här jättesnygga rosa jävlar. MEN VÄNTA DET DÄR ÄR JU JAG HAHAHAHA FIN.

 

Slutsats: glasögonens konung e jaaaag.


jag vill inte veta detta, snälla





DIIIIIIIIIIIEEEE. Om ni har kopplat er spotify till facebook, snälla ta bort det nu för detta blir min död.

saker jag borde göra

Skriva bokrecension, plugga matte, komma på idé till rörlig bild-uppgift, städa mitt rum, byta ut glödlampa, rycka upp mig.

Saker jag gör: lyssnar på Adele.

Produktivt osv.


mina bitches

Alltså de här tanterna. Jag älskar dem. De är mina darlings 4-evah. Vill hänga dem nån gång, guva kul vi skulle kunna ha tillsammans. Prova baddräkter, halsa baileys i Hofors och shoppa loss på Ullared baby!!!!!!!!!

"Gunnel är du ett vattendjur?"


el futbooool

Kan inte fatta att min blogg kommer förvandlas till en fotbollsblogg nu men ni borde titta på klippet här nedanför bara för att jag och Patrik har klippt ihop det okej. Brynäs och Gefle IF har en femkamp, japp.


hej jag älskar dig för att du kommenterar


Älskar kommentarer. Vi borde göra det här oftare, ni och jag. Ni kommenterar och jag svarar. Dock att ni jättegärna får skriva vem ni är och så för ni vet ju precis vem jag är så det är liksom bara rättvist om ni fattar vad jag menar okej, bra.

Nu ska jag förklara detta. Min mamma har redan tagit upp det här med mig och ba *stört sig på det*. Och tro det eller ej, men jag VET att det ska vara "pga att" och skulle aldrig skriva fel på ett skolarbete eller så. Meeeeen... jag gillar att skippa "att". Det är min enda förklaring. Bra förklaring va. Japp. Plus att det här är det enda stället där jag kan skriva precis vad jag vill utan att en lärare ska utvärdera det. Och det gillar jag.

Dock att jag inte fattar vad du menar med jag/de/ni/blah???? Mu?


perry

Vi måste prata om att Nicholas inte gick vidare i Idol. Jag satt i soffan och skrek "NEEEJ NEJ NEJ NEEJ NEJ NEJ NEEEEEJ" när de announcade det ofattbara för han var ju min darling. Så underbar med sina flaskbottnar till glasögon. Lövar honom innerligt så det är bäst för honom att han gör ett album ändå för annars kommer jag att gråta.

Älskar honom.


OKEJ RÅ


Men jag meeeenade ju x upphöjt till 2 guuuuuu. Bara det att jag är cp och inte vet tecknet på datorn okej. JAG ÄR INTE EFTERBLIVEN bara nästan.

Kul förresten att min blogg har blivit ett socialt community där vi pratar med varandra. Emliahbook. Snälla nån mer kommentera så jag får något att skriva om!!!!


Jag har ingenting att göra ikväll vilket märks på min blogg pga jag bryr mig om matte helt plötsligt. Sitter och rullar tömmarna och trycker i mig choklad och är avundsjuk på Theres som är i London. Vill också åka till Londooon. Förtjänar det dock inte alls efter att ha varit i USA typ nyss men ändå. Vill. Åka. Dit.

 

VILL ÅKA IGEN AAAAH. Dör dör dör dör älskade New York så mycket.


HAHAHAHA du måste fan lugna ner dig

 

 


Vi snackar matte B här SÅ DU HAR FEL, JAG VANN.

MVH mediatjej som spelar naturare.

cats in hats

Jag höll tal igår OCH JAG TYCKTE NÄSTAN ATT DET VAR KUL??!? Dock att jag var jättenervös innan, ville kräkas och så. Men så fort jag stod där så glömde jag att vara nervös, konstigt det där. När jag var liten tyckte jag inte att det var farligt alls att stå framför folk och prata, vi har till och med en video där jag är på nån slags tomtegrej med klassen och hade frivilligt sagt att jag kunde vara den som presenterade alla. Liksom..... va. Sen försvann det helt och jag blev ett socialt missfoster :))))

Något som inte är ett missfoster är min sovmorgon. Börjar kvart i ett idag, HELT OKEJ. Dock att jag ska ha matte B. Jag gillar inte matte och andragradsekvationer, tro det eller ej. Prov om två veckor, döda mig. x - 2x + 11 = 0 AAAAAH.

Ni får en bild på mig och Gabbi i hattar pga den är ju jättefin HAHA.

tidningsomslag

Vi har återskapat tidningsomslag på grafen och jag är klar med mitt och har inget att gööööra. Är lite nervös över mitt tal. Vill göra det nunununu så jag slipper tänka på det mer. Jag nämner Justin Bieber i det och har till och med en bild på honom i powerpointen HAHA. Folk kommer att älska det. Guuuuuu vill inte göra det.

Omslaget jag gjorde är till höger (OKEJ SKOJA BARA, DEN ÄR TILL VÄNSTER, MVH TJEJEN SOM INTE KAN VÄNSTER OCH HÖGER), Matilda stod (låg) modell.


HAHAHAHAHAHAHA japp


bollfot

JAG HAR SKRIVIT KLART MITT TAL, YESSSS. Vill bara få det överstökat nu, orkar inte tänka på det. Blir helt nervös av sånt här, hatar att prata inför folk. Kan ju knappt prata i vanliga fall och då blir det inte lättare med 10000 ögon som stirrar på en. Men jag ska klara det, lovar. Tror jag. HUYFGISUO.

Idag spelade vi förresten fotboll på gympan och något coolt hände. Jag gjorde mål. Ett självmål. Ni kan kalla mä Dejvid Beckhäm hörrni, för jag e on fire. Som tur är så tar ingen i min klass fotboll på allvar, herregud om det hade hänt i en annan klass. Alla bara skrattade. SÅ DET VAR JU BRA RÅ. Till skillnad från klassen som spelade fotboll på planen bredvid HAHA. Där var det blod, svett och tårar som gällde. Hardcore.

Nu ska jag träna på mitt tal. Gud hjälpe mig.

cray cray

Vi ska ha tal i engelska B på torsdag. Gissa vem som inte ens har börjat skriva sitt, aaaaaaah. Hatar mig själv men jag hatar talet ännu mer. Blir helt spattig, guuuu. Har ingen aning vad jag ska säga. Vill grina på riktigt. VARFÖR SKA JAG STÅ OCH PRATA FÖR ÅÅÅÅÅÅ. Döda mig döda mig döda mig.

Dessutom har jag världens töntigaste ämne. Vill inte ens säga vad det är för nåt för jag är så sur över att jag inte kommer på nåt bättre. Vill spola fram tiden till fredag nuuuuu. BWÄÄÄH.

Nu ska jag skriva helvetestalet bajs fan skit.


Jag just nu.

Jag älskar när man redigerar och så krasch...

imag0573_1316521 (MMS)

Jag älskar när man redigerar och så kraschar final cut pro som ett jävla cp och så försvinner hälften av hela projektet :)))) dä ä livä dä


vet inte


Jag vet inte vad som händer med mitt hår idag, men något står inte rätt till. Det ser ut som en peruk. Jobbigt att ha hår som är storlek XXXL och inte vill göra som jag säger. Om jag skulle lämna mitt hår ifred i en vecka så skulle det se ut som ett tvättäkta fågelbo till slut, och inte på ett bra sätt. Guuuuu.

I alla fall så har jag haft jättesvårt att blogga de senaste dagarna. Inte för att jag har varit upptagen utan för att allt känns konstigt. Jag har börjat drömma jättemycket när jag sover, något som jag inte har gjort förut. Jag har till och med VAKNAT av drömmar och jag gör aldrig det annars. Förstår inte vad som händeeeer. Känner mig fel. Och nu detta håret också, var ska mitt liv leda egentligen hjälp.

***** hocKeY iMoRGoN *****

 

Emelie ska på hockey, japp :)))) För andra gången i mitt liv. Första gången gick inte så bra pga var jätteliten och blev jättetraumatiserad när någon gjorde mål och alla ställde sig upp och skrek.

Nååååååväl. Ikväll hade jag, Sofia och Moa lite filmkväll. Vi såg Despicable Me som var såååå underbaaaar aaaaaah. Så det var mysigt, alltid trevligt med skreksen.

Nu borde jag sova pga ska filma någon trafikgrej på stan imorgon. Kult. FAST HADE JU HELLRE VARIT LEDIG OM MAN SÄGER SÅ.

why art thou

Är i skolan och ska ha svenska om en timme. Vi tittar på den moderna versionen av Romeo och Julia. Tycker att de kunde ha gjort språket modernt också, fattar nada. Dock att Leonardo DiCaprio är med i den vilket distraherar mig hela tiden. ORKA LYSSNA PÅ SHAKESPEARE DÅ LIKSOM (obs var tvungen att googla stavningen på shakespeare pga är ett fail). När man kan titta på Leonardos fejs.

Förresten kan vi prata om att mina föräldrar ska gå på Monthy Pytons Spamalot i Stockholm och jag får inte följa med. Är så ledsen över detta eftersom att min prins Johan Glans är med i den. Älskar Johan Glans mer än godis. Vill också skratta. Buhuhu tyck synd om den lilla bortskämda flickan nu.


Alltså. Döda mig...

 

...och jag dör.


get out of funk

Har haft en trött förkyld dag SOM VANLIGT DÅ. Har ingenting kul att skriva. Absolut ingenting. Ledsen att jag är så helvetes tråkig just nu men jag mår inte bra. Hejdå.

 

 


okej jag dör hejdå


humor när man är hemma och är sjuk

 

 

 

 

HAHAHAHAHHAHAHA Jonte ♥


i will surviiiiiveee

Sitter i köket med den värdelösa internetsladden som jag har blivit beroende av. Hur överlevde man innan trådlöst internet? Förstår verkligen inte, detta är ju orimligt. Helvetessladd.

Är i alla fall hemma idag pga mår som ett aborterat vårtsvin. Känns som att min hjärna ska rinna ut genom näsan och öronen så jag har kalaskul här. Mysigt att hosa och få slem i munnen, NJUTER DÅ JAG.

Okej ne slemmet är en bitch.

 

Gjorde misstaget att googla snor. Kan lova att jag producerar minst 5 dl HAHA mmmmm.



min katt älskar mig och vill inte alls fly





sjuk i huvvet ba

Mår så dåååååligt. Är förkyld IGEN är detta ett skämt eller. Var ju nyss dödssjuk, ska jag behöva vara det igen nu elleeeeer. Bet dock ihop hela dagen och klädde ut mig osv i skolan. Är så yr i huvudet att jag råkade skriva in min bankkod istället för portkoden när jag skulle in i vårt hus. Inte för att det är något som inte skulle kunna hända när jag är frisk, men det är ändå illa illa illa.

Imorgon är jag ledig pga min APU börjar först nästa vecka. JAPP JAG HAR APU NU YES. Conny fixade till mig, något med GIFs webbtv. Bara därför kommer jag helt säkert få ett ja från alla jag har frågat, bara för att komplicera situationen eftersom att världen hatar mig. Men det är en extremt stor lättnad att slippa tänka på APU-platsen hela tiden.

Stillbild från vår film i inlägget nedanför. Sjukt mycket fotomodell man är alltså.

rörlig bild

 

Vi har haft rörlig bild hela dagen. ÄLSKAR MEDIA GUUUU. Här är min, Matildas och Rebeckas film. Nedanför finner ni en bild på hela min vackra outfit.

 


i schoolish

Två anledningar till att det blir svårt för mig att blogga de kommande dagarna:

1: Jag ska till stugan.
2: Vår router har gått sönder.


Så hejdå.

bokpratar

Har engelska på Polhem och det är meningen att vi ska prata om boken vi läser, men eeeeh. Ingen pratar. Så jag bloggar. Hei hei po er.

Fick en jättecool kommentar igår, tack för den vem du nu än var som skrev den. DU ÄR EN CHAMPION YO som kommenterar. Ingen annan gjorde det. Du är coolast av alla som läser den här bloggen. HÖR NI DET NI ANDRA. Ni har inte riktigt samma glans som henne. Eller honom. Antagligen en hon. Förlåt om du är en kille.

Nu ska jag återgå till mina viktiga studier.

yo

Är i skolan och har graf. Är helt otaggad på allt som har med skolan att göra just nu. Längtar till helgen och sovmorgon och gå runt och mysa i stugan. Orkar inte sitta vid datorn och hitta praktik och lyssna på Göran prata om indesign och kursmål och blä. Blir depp av detta. Är dessutom obeskrivligt trött och min mage är helt upp och ner. HAHA slår vad om att ni vill veta mer om min mage. Nej. Det vill ni inte. Lovar.

Har ingen bild till det här inlägget. Har ingen lust att sitta i klassrummet och ta kort på mig själv för då kommer jag känna mig mongo.

har befriendat kinzoz

Har sett Kenza nu. Har varit tillräckligt nära för att spotta på na. Inte för att jag vill göra det, utan mest för att jag och Sofia diskuterade huruvida vi skulle kunna spotta på folk som stod nedanför oss där på gallerian. Vilket tjusigt ord förresten. GALLERIAN. Tänk er med riktigt präktig stockholmsdialekt. Gallerian nian i Gävle, wooooooho. Ze plaze where all ze thingz go down yao. Okej nej, ingen kallar det för det, men det skulle kunna kallas det eftersom att Kenza och Andreas Wijk röjde loss där idag.

Fick dock asont i fötterna av att stå och glo i flera timmar men det var ju roligt att vara inom spottavstånd av Kenza Zouiten, typ. Nästan.


ZOOOOOOOMADE IN PÅ KINZOZ.

helvetesdag

Åååååå denna dagen alltså. Den här slår alla andra dagar hela den här veckan. Har haft svinont i magen, matte B med världens konstigaste lärare, det har regnat hela dagen, och jag gick till ett ställe där jag vill ha APU och det var osäkert om jag skulle kunna vara där och åååååå. Dör ihjäl här.

Förhoppningsvis blir dagen bättre när jag får se Kenza HAHA. Hon kommer att komma som en ängel och lyfta upp mig och ba NUUUU SKA DU INTE DEPPAAAA ELLÖR och så kommer vi flyga iväg tillsammans i glädje till lilleputtland där vi får lära oss att bygga barkbåtar av svinhår.

Eller så är det bara i min fantasi som det händer.


undrar och flundrar

Jag undrar vilka ni är som läser min blogg. Kan liksom inte låta bli att undra. Jag kan räkna ut ungefär vilka hälften är, men där tar det slut. Hör ibland talas om folk som läser och ba VA. Varför läser den människan om mitt liv guuuu. Tänker absolut inte be er att kommentera vem ni är för ingen kommer göra det ändå. Ni behöver inte heller. Men jag kan inte låta bli att undra. VILKA ÄR NI.

Såååå annars då. Jo, sitter och halvtittar på SITC där de diskuterar längden på Charlottes killes pung medan de äter frukost. Jag vet inte vad ni brukar prata om över frukosten, men jag hade kräkts om jag var tvungen att lyssna på Samantha tipsa Charlotte om en kille som gjort ett punglyft. VAD ÄR ENS ETT PUNGLYFT???? Vågar inte googla.

Måste sluta fundera över livets stora gåtor och gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag och Sofia se Kenza och Andreas Wijk in action. Modelljakten är i Gävle. Har aldrig sett programmet, men en kändis är i Gävle, helvete vad spännande. Skiter snart på mig.


joina mig i surhörnan

Enda sättet jag kommer bli glad är om någon kommer och levererar massiv choklad okej.

HAHAHAHAHA

Är han på allvar med detta? På riktigt? Säg att det är ett skämt för jag orkar inte bli arg.

http://hockeysverige.se/blogg/pettersson/12284467/man-vs.-kvinnor


Nu ska jag ta mig till skolan. Tog en sovmorgon idag pga har ingen APU. Ska dit och samla ihop arbetsprover, japp. Hejdå.

contact high i'm done dreaming

 

Tänkte läsa lite Hunger Games och sova. GONATT DÅ KISSEKATTER. Och lyssnar ni inte på den där låten så kommer jag skicka mina inneboende resväskeråttor på er.


jag heter alexander och jag bär ridhjälm

Tittar på Idol och hatar Alexander Bard. De VILL att jag ska hata honom och jag gör det och det gör mig arg. Jag vill inte låta mig provoceras men jag vill bara mosa hans lilla hjälmhuvud när han pratar. Ba "MED DET ANSIKTET KAN JAG JU INTE SÄGA NEJ". Okej så om någon har fint ansikte och ful röst så kan de bli artister. Nu fattar jag.


allt är regnbågar

HEJ. Jag är trött. Och i akutbehov av att städa mitt rum. Skulle på riktigt inte bli förvånad om det kom in ett gäng råttor med resväskor och ba "hej får vi sova här?" eftersom de skulle trivas så bra i äckelröran. Tallrikar här och där, kläder på golvet osv. Hittade en päronskrutt som gömde sig under dammet på skrivbordet för ett tag sen också. Spyr av mig själv.

Idag har varit en jobbig dag också. Dålig hårdag, dålig kläddag, dåligt-humör-dag, dåligt allt. Ville inte ens gå upp imorse. Jag ville bara ligga kvar och dregla ner min kudde hela förmiddagen, men det får jag inte på måndagar. Inte heller på tisdagar onsdagar torsdagar och fredagar, men sen får jag dregla loss på helgerna. Japp.

Exakt såhär känner jag mig idag. Exakt på pricken.

såååå braaaaa


dear kissemisses

Började dagen med att bli jättejättejättearg. I stugan sover både Gustaf och jag på loftet. Gustaf är morgonpigg och jag är världens dödaste på morgonen. Inte världens bästa kombination. Han satte på teven som var på ca högsta volym, jag vaknade och ville crank a bitch. Alltså på riktigt om ni vill se mig arg så ska ni väcka mig på morgonen. Jag KOMMER att slå er med min kudde, kasta kudden på saker så att de ramlar i golvet, sätta på hög musik och gömma fjärrkontrollen för att försvåra ert TV-tittande.


Igår var jag på fezt. Eller ja. Släktkalas. Inte så mycket alkohol och hångel inblandat med andra ord HAHA tänk om man höll på med sånt.

Okej nej, men det var mycket trevligt. Och så fanns det serpentiner och så. Roligast var när Gustaf bevisade att han behöver joina skinny bitch-klubben genom att gunga sönder en gunga. En gunga som stod på några främlingars gård. Vad förvånade de ska bli när de kommer tillbaka och upptäcker att deras gunga mitt ute i skogen har blivit vandaliserad. De ba ÅH NEJ VÅR SEX SWING.

SKOJADE BARA, LUGNA ER det var en vanlig gunga. Här kommer bilder.







Wilma gjorde illa ögat igår. Sjukt badass såg hon ut.

okej, kul att grina


vad är väl en bal på slottet


Bild från tidigare idag när jag och mina coola klassisar åkte på bal med Askungen :ppPPpppPPp

livet

Nu ska jag blogga. Lovar. Det här ska bli ett inlägg och inte bara bilder på djur jag har ritat. REDO? VAAAAA JAG HÖR ER INTE. Jag sa ÄR NI REDO???? Just det. Klart jag inte hör er. Har ju öronaids.


Idag har varit en bra dag. Särskilt kvällen eftersom att jag fick träffa MAAALIN OCH SOFIAAAA. Malin som har varit i USA hela sommaren och jag har saknat henneeee och nu fick jag äntligen träffa mitt tixmongo. Och Sofia som är skadad. Hahaha åh stackarn. Ge henne lite kärlek och gå in på hennes blogg nu.

Vi åt kinesmat och såg Apornas Planet som var extremt braaaaa. Så jävla läskigt med smarta apor. Ändå vill jag ha en. Den kan få bo i mitt rum med mig och så kan vi plocka varandras loppor hela dagarna.

Min kinesmat. Ser ut som en spya. Smakade gott.

 

 

 

Ger Malin peddoblicken FÖR ATT SKRÄMMA HENNE SÅ HON GER MIG SITT GODIS AAAAAAH.


är på polhem

Sitter och ritar djur.


DUKTIG JAG E


Gjorde klart min engelskauppgift ikväll. Vet inte ens var den viljan kom från. Hade lust att skriva på engelska????? Har inte gjort det på riktigt sen i nian och då hade jag IGCSE som var så svårt att jag ville spy (FAST FICK JU A* PÅ CAMBRIDGETESTEN MEN DET BEHÖVER VI JU INTE TA UPP HEHEHEHE) så det här kändes roligt i jämförelse??? Särskilt eftersom att uppgiften handlade om Bridget Jones. Älskar filmerna. Älskar böckerna. Löööööööv is in the house tonight alltså.

Nu ska jag försöka läsa min engelskabok också. The Hunger Games. Alex Day har pratat om den här boken och sagt att den är bra så nu har jag megahöga förväntningar okej. Plus att det är ett citat av John Green på baksidan!!!! Älskar John Green. Är ett ett citat från Stephanie Meyer också vilket också är lite halvt exalterande trots att hon är sämst på att skriva.

Godnatt.

RSS 2.0