heman hunters fangirl

 

mufflon

Heeej. Jag är svintrött, dör seriöst. Jag har pluggat och på riktigt fått saker och ting gjorda den här veckan och det tar verkligen på krafterna. Beundrar alla som gör det hela tiden för jag gjorde det i en vecka och är i princip död nu. Vill bara sova men fredagshjärnan säger nej. Det är fredag och det är inte ens midnatt än. Sov inte ditt fula mufflon.
 
Jag har haft en mycket trevlig kväll och ätit riktig falafel för första gången evör, vilket var gott. I LIKE. Hade bara ätit skolans falafel förut och Julia visade sig vara en mycket bättre kock än Sodexo.
 
OCH IMORGON SKA JAG SE JOHAN GLANS!!!!!!!! Jag älskar Johan Glans mer än choklad med luftbubblor i. Om ni inte har sett World tour of Skåne så har ni inte levt på riktigt. Här är en länk till det. Ni kommer inte ångra er.
 
 
Denna bilden beskriver hela mitt liv. Alla är fina AND THEN THERE'S ME.

mina känslor för dig

 

hello children, i bring you love

Jag skaffade Netflix förra veckan. Håll hårt i era liv och släpp dem aldrig för Netflix kommer att ta allt ni nånsin haft. Denna helgen tog jag mig igenom två säsonger av The Inbetweeners, två säsonger av Misfits och ett flertal filmer. Mitt liv är över, framtiden borta, allt är Netflix and nothing hurts.
 
Jag såg Breaking Dawn Part II i helgen också och det kändes som att alla skådespelarna hade gett upp. Ingen skådespelade och allt var dramatisk musik och pinsamma repliker. Jag hade inga feels denna gången, och det var liksom SISTA filmen så det var en besvikelse. Förra filmen fick jag feels all over the place i slutet och ville nästan grina lite men allt jag kände den här gången var den iskalla vinden som susade genom mitt stenhjärta. Som vanligt alltså.
 
Min favoritdel i hela filmen var när Aro sa LET ME SEE HER och gjorde världens underligaste ljud. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Klicka här för att se.
 
 
Såhär kan det se ut när jag gör peacetecken som en tönt i ren panik efter att ha klickat på kameraknappen. Nu har ni sett det.

tången kommer aldrig vara densamma

Så jag kommer till skolan och har text och min lärare sitter och pratar. Och så visar hon en bild. På en tång. Som någon har använt i en reklam. Och så säger hon "den här kan man ju förknippa med olika saker, vissa tycker att den ser läskig och rostig ut och tänker att den där kan man ju knipsa av en bröstvårta med."
 
AV ALLA GREJER. MAN KAN GÖRA. MED EN TÅNG. SÅ VALDE HON ATT SÄGA 'DEN HÄR KAN MAN KNIPSA AV EN BRÖSTVÅRTA MED.' Jag har hittat en tång, Imma cut dis nipple.
 
Förlåt men det är måndag morgon och jag är deprimerad och jag behövde detta.
 

oh my god let me love you

 

RSS 2.0