dör

 

Vågar inte ens tänka på hur deras bröllopsnatt kommer vara.


alltså mitt liv

A poem,

Something I’ve never written before,

Making me nervous,

Feeling like I should look up some fancy words in a thesaurus,

Get deep,

Perhaps even a bit emotional,

Maybe shed some tears in agony,

But that’s not who I am,

Not who I like to be,

So I didn’t do that,

Instead I chose to tell you,

About the fact that I don’t like being emotional,

Now please excuse me,

While I go cry over my unemotional self.

 

 

Vi hade som uppgift till engelskan att skriva en dikt. En helvetes jävla dikt. Jag är inte djup eller känslomässig på något sätt egentligen, och för mig att vara poetisk med dessa fantastiska egenskaper är mest bara jättejobbigt. Så jag gjorde mitt köngligaste. Och det blev köngligt.

 

Om ni ursäktar så ska jag återgå till att skriva om min gurrrrrl Virginia Woolf nu, hejdå.

 

 

Min bitch.


min kompis viggan å jag

Hejzan alla kära kissekatter. Sitter i mörkret i mitt rum och försöker skriva en uppsats om Virginia Woolf. Det går jättemycket dåligt. Visste inte ens att denna människan någonsin funnits innan jag fick denna uppgiften och nu ska jag plötsligt ba *gå in på djupet* i hennes liv. Alltså orkar inte. Jag bryr mig inte om henne. Förlåt Woolfie♥♥♥ men ärligt talat, vem fan är du.

Men man måste ju vara en duktig elev. ELLER INTE HAHA. Fast jo. Det måste man. I alla fall om man inte föredrar att leva på pantade burkar i framtiden, och jag känner att jag är alldeles för lat för det.

 

Snodde denna jättefina videon från Matildus.


gååå härifråååån

Denna dag ägnas åt extrem trötthet och att vara sur på alla med lyckliga underbara liv.


ze det znöar

Det snöade ute idag. Whoopty fucking doo. OKEJ SKA INTE LJUGA, det var faktiskt ganska mysigt när vi gick hem och det snöade. Vi försökte äta snön som föll ner, Sofia satt i halsen och dog. Skoja hon dog inte. Hejdå.

Nu tänker jag bara slänga in en massa bilder från helgen för det finns en del. Den har innehållit kebab, fulhet och bockar.

Söta och fina och så vidare.

 

Detta var så gott att jag... jag vet inte ens.

 

Fin bild på mig #1.

 

Fin bild på mig #2.

 

Båk som stod och båkade sig på sin båkinvigning.

 

Fyrverkerishow för båk.

 

Finaste vännerna man kan ha på båkens fezt.


fina


SÅNT MINA KÅMPIZAR GÖR PÅ NÄTTERNA.

myzer runt

Hallå där kissekatter. Ligger i sängen med mina fulaste mjukisbyxor och pyjamaströja och *lördagsmyzer.* Börjar få lite julkänslor. Bara lite. Orkar dock inte tänka på att det snart är jul för jag har alldeles för mycket kvar i skolan som ska in innan dess, vill ba skjuta nåt. Måste nog ta morgondagen till att plugga ihjäl ma. Måste måste måste.

Om nån timme ska jag till morfars julkonsert som han gör med kören varje år, måste dit. Tradition. *Julmyzer.* Efter det ska jag åka hem till Matildus och ha lite mys med tjejerna i klassen. Så blir det. MYZIG DAG ÄR MYZIG.

chinelada, blarghargh chineladaVarför har jag ont i magen av skratt.

streckgubbar

TJENARE. Sitter här på arslet och borde plugga, men istället bloggar jag. Varje gång jag försöker plugga så bloggar jag istället, bara för att det ger mig mindre dåligt samvete än att sitta på tumblr. När jag bloggar får jag ju ut något av det i alla fall HAHA, ni blir glada på mig. ELLER.

Har nationellt prov i engelska imorgon, får lite panik över det. Min engelskalärare säger att jag har MVG när det gäller att skriva och prata engelska, men att jag ligger på G när det gäller att analysera saker. Hahahaha. Suck å stön. Har alltid varit sämst på sånt, det är därför jag aldrig har haft mer än G i SO-ämnena. Är inte bra på att tänka, för så fort jag måste tänka blir allt så tråkigt och då blir jag otaggad och vill inte vara med längre. Mycket roligare att bara göra utan att analysera sönder allt.

I alla fall så gjorde vi affischer idag. Min skiss var fin. Min riktiga affisch var ful.


HAHA eftersom jag har 0 talang när det gäller att rita så gjorde jag streckgubbar istället, min specialitet. Väldans vackört.

Fin va

Vi skissar affischer till talangjakten. Titta vad fin min är!


trösta mig kissekatter

Jag har en dålig dag. Kunde inte sova igår så det slutade med att jag låg och vred mig fram till tre inatt och därför har jag varit helt död hela dagen. Har känt mig mer frånvarande än vanligt, sådär så att det känns som att huvudet flyter runt bland molnen och som att det hänger vikter i ögonlocken. Dock att det var väldigt uppfriskande att avsluta skoldagen med lite idrottsprov om ergonomi i en mörk källare där jag hade kunnat somna hundra gånger om. Jag har aldrig någonsin fått bra resultat på ett idrottsprov. Det bästa jag har fått är G med ett poäng från IG, alla andra gånger har jag fått IG HAHA duktig.


Min framtid just nu.

"På discotek eller i en freestyle"

 

Pluggar ergonomi till ett äckelprov jag har imorgon och de har ju uppenbarligen inte bytt bok på ca 30 år. Freestyle liksom, kommer ihåg när jag var 8 år och hade en freestyle som jag brukade lyssna på Ruslana med HAHA orka. Wild Dances, någon? Mu? Okej.

 

Kommer också ihåg när jag brukade gå på discotek och svänga mina lurviga för 20 år sedan, härliga tider. Saknar Jorpa och Tompa och gänget jättemycket verkligen.

 

Godnatt.


ville bara dela med mig av detta konstverk


hej titanic i 3D

TITANIC I 3D??? VÄRLDENS BÄSTA FILM? PÅ BIO? Herregud. Måste se Titanic på bio. I 3D. Tror inte att det kan bli bättre. Kan det inte bara bli 2012 nån gång, guuuu.


hungriga spel

Mina fötter är helt förlamade. Vi filmade GIFs sista träning för året idag på praktiken, och fy helvete vad kallt det blev. INGEN känsel i fötterna, och de är fortfarande helt bortdomnade. Känns ändå dumt att klaga när vissa av spelarna hade SHORTS på sig??? Sjuka människor. Vintern kan gå å hänga sig. Är bara glad att det inte snöar än, kommer grina när det kaoset börjar.

Annars då? Jo, jag har tittat på Hunger Games-trailern ca hundra gånger sedan jag kom hem. VARFÖR KAN DET INTE BLI MARS FÖR. Måste få tag i andra boken. MÅSTEEEEE. Dör. Dock att jag vill spara den tills jag åker utomlands i februari, och jag vet att det finns tre böcker, men jag vet också att om jag får andra boken så kommer jag att sträckläsa den och den kommer att ta slut på max två dagar och då kommer jag vilja läsa sista. Kanske ska jag spara sista till semestern? Åååå jag vet inte. I-landsproblem numero uno.fan illa när inte ens skolkatalogen kan ens namn


 


 


really bitch

Jag är svintrött. Och så har jag lite för mycket läxor för att orka ta tag i något överhuvudtaget. Blir så sjukligt otaggad när uppgifterna lägger sig på hög och jag ba vill sparka på dem och skrika att jag inte bryr mig. Och då går jag på MEDIA. Jag lider med er som går plöggprogram. Hur orkar ni???? Fattar inte. Jag är helt säker på att jag skulle dö av nervöst sammanbrott om jag gick ett pluggigt program.

Nu SKA jag dock börja plugga. Gympaprov på onsdag ju, jätteviktigt inför framtiden att veta saker om geggan mellan ryggkotorna som glider runt och fuckar upp allt.


go jul från mig, sofia och våra män


förlåt men jag dör


krabbor

Jag har skrivit förut om att jag hallucinerar och ser saker när jag är trött. Jag har sett spindlar och larver och jätteinsekter och andra viderdjur krypa runt på mitt golv. Inatt hände det igen. Jag hade tvärsomnat i sängen och vaknade runt fem och såg en stor äcklig krabba springa på täcket och jag skrek rakt ut och sprang upp och tänkte fly ur rummet, MEN DÅ KOMMER DET EN TILL HELVETESKRABBA OCH STÄLLER SIG FRAMFÖR DÖRREN??? Så jag stod blickstilla och glodde på den och hade världens hjärtklappning i flera minuter. Sen försvann äcklet, den liksom bleknade bort och försvann. Och då började jag vakna till och fattade att det inte var några krabbor i mitt rum.

Det är så sjukt och jag är verkligen livrädd för att jag en dag kommer se något annat än små djur. Kul om det står en människa där och ba hej :)))) Det är så svårt att inte tro det när man SER det också. Hatar mitt liv.

i can't even

ALLTSÅ. BREAKING DAWN. DET FINNS INGA ORD. INGA ORD FINNS DET. FÖR. HUR BRA. DEN VAR.

Den var så fin. Liksom... bara fin. Guuu. 10000 gånger bättre än de andra filmerna.

På riktigt, OM du hatar Twilight bara för att hata Twilight så MÅSSSSSTE du se den här. Allvarligt talat. Grinade nästan lite efteråt pga braheten. Dör att det inte går att köpa DVDn än, gaaaaaaah. VILL SE DEN IGEN. Nån som vill gå med mig eller.

Trodde ärligt talat att jag hade slutat löva Twilight, men nu är jag 14 igen. Är kär igen. Helt kär. Helt underbart. Jag älskar Twilight. Alla som muckar med Twilight, ni måste sluta läsa min blogg, hejdå.

 

HAHA hej, gapa mer.


bulle är gott

Sitter i biblan på Polhem och prokrastinerar arbete. Har läst ungefär hälften av en novell som handlar om afrikanska kvinnor som vill ha rakt hår på en hårsalong och jag känner att jag har fått nog av den. Jag behöver inte veta mer liksom.

Åt nyss en jättegod bulle också. Värmde upp lite inför de kalla, torra potatisbullarna som väntar i Borgis matsal när vi kommer tillbaka, mmmmmm. Som vi alla vet utgörs den viktigaste delen av kostcirkeln av smaklösa potatisplättar med lingonsylt.

 


Bulle och wienerbrööööd. Råkade ta en tugga av bullen innan bilden togs, MVH hungrig tjej.
Vi ska inte glömma de autentiska tandläkarmuggarna man dricker vatten ur här på Polhem.

time for some lista

Snodde en lista av Sofia för jag är in the mood och måste få ut alla dessa fantastiska faktan om mig. Dock att jag inte hade lust att svara på några av frågorna så jag deletade dem från livet.

 


Nämn något som gjorde dig glad igår:
Pommes frites.

 

 

Vad är det för färg på din ytterdörr:
HOT PINK. Skoja den är vit.

 

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja. Såg en gång en man på gatan och föll som en sten men han tyckte jag var konstig så han sparkade på mig.

 

 

Favoritklädsel:
Gillar att smeta in mig i ketchup och låta alla kalla mig Komketchupsågårvi, durå? :P

 

 

Favoritlåt just nu:
HOOOOOLD UUUUUP, HOOOOLD OOOON, DON'T BE SCAAARED, YOU'LL NEVER CHANGE WHAT'S BEEN AND GONE, MAY YOUR SMIIILE, SHINE OOOON, DOOON'T BE SCAARED, YOUUR DESTINY MAY KEEP YOU WAARM.

 

 

Vad ser du om du tittar till höger:
En jävla röra, det är vad jag ser. Skagen tror jag HAAAAAAAH jättetråkigt skämt, fy skäms.

 

 

Vad gör dig glad just nu:
Ska se Breaking Dawn på lördag<3333333

 

 

Vad ska du göra härnäst:
Tänkte vara lite vild och läsa en engelskanovell för att sedan svara på en diskussionsfråga om den i min engelskabok eftersom jag lever on the edge.

 

 

Humör just nu:
Blev alldeles excited av att tänka på min roliga engelskaläxa så jag har lite svårt att lugna ner mig faktiskt.

 

 

Sommarplaner:
Hänga lite med grabbarna i parken, lira lite vattenpolo, binga lite på gribban, slirra lite på prillan osv.

 

 

Hur många kuddar sover du med:
Alltså ni kommer inte tro detta men enda sättet för mig att kunna somna är om jag har ett torkat köttstycke att sova med så jag har inga kuddar, bara kött.

 

 

Spelar du något instrument:
Trombon.

 

 

Är du kittlig:
Ja, och dessutom är jag dum nog att alltid säga att jag INTE är det, fastän alla provar då. Fast om jag säger ja så kittlas de också, så det spelar liksom ingen roll. Folk är dryga, huva.

 

 

Äckligaste insekten:
Hästar, usch.

 

 

Längtar du mest efter just nu:
Att börja dansa jenka igen, synd att jag la ner det alltså.

 

 

ASSÅ JAG E INTE SERIÖS MED LISTAN x'D hejdå.


träningzvärk

Vi spelade badminton på gympan igår och sprang runt en del. Eftersom att jag aldrig rör mig överhuvudtaget (utom när batteriet i datorn håller på att ta slut och jag måste springa som en ninja efter laddaren) så har jag träningsvärk idag. Dör när jag försöker gå ner i trappor. Detta är anledningen till att jag inte tränar. Hatar att känna mig som en pensionär som inte kan resa sig.

MVH tjejen som inte kan tänka långsiktigt.


Orkar verkligen inte att detta var första bilden som kom upp när jag googlade träningsvärk för exakt sådär har jag sett ut hela dagen. Gått runt i kalsonger, varit svettig, visat tänderna osv.

stop crying your heart out

Håller på att få ordning på skolan igen, grattis till mig. Är inte längre helt och hållet förvirrad när det gäller allt skolarbete (läs: matte och engelska, döda mig). Har fortfarande lite problem med att komma i tid, det är som att hur jag än försöker så lyckas jag ändå ALDRIG komma exakt i tid. Imorse var jag ändå rätt duktig. Igår också. Ska fortsätta på detta spåret. Måste lära mig nån gång, herregud, dör ju av pinsamt när jag tittar på min frånvaro. Ba 5 minuter sen, 15 minuter sen, 25 minuter sen osv och jag ba NOOOOOOO vill ej vara sån. Ska bli bäzt på detta nu. Och fånga flest. Och bygga upp ett lag. Och träna dem var dag. Hejdå.

Vet att alla tycker att det är jättekul att läsa om mitt skolhelvete, that's what you get, lalalalaaaaa.


Min skolmat idag. Grisade bara ner halva världen.

breaka the dawn

Sitter på grafen och lyssnar på musik och är tråkig. Är på ett orkar-inte-prata-gå-härifrån-humör den här veckan (mer än vanligt då alltså HAHA). Ba *PMS*. Det har dock resulterat i att jag har varit produktiv, SÅ DET ÄR JU BRA I ALLA FALL. Orkar inte.

Har gjort klart grafuppgiften, blivit klar med en av alla miljarder engelskauppgifter, har fixat annonsen till mammas elever osv osv osv. Klappar mig själv på axeln för denna duktighet. Måste fortsätta jobba i helgen, guva tråkigt. Längtar ändå megamycket till helgen för då ska jag se BREAKING DAWN!!! Åååå. Har så höga förväntningar så ni anar inte. Förväntar mig att den ska vara mycket bättre än de andra filmerna och jag är rädd att den inte ska vara det och om den inte är det så kommer jag grina. För trailern ser hur bra ut som helst ååå gud.

 

Varför är hon så bäst.


i'm gonna marry tacos

När man söker på bilder på tacos till ett skolarbete och inte kan sluta titta på bilderna.


å gud å gud å gud å gud

 

TRAILERN ÄR HÄÄÄÄÄÄR. Fick rysningar. Herreguuud vad bra, dör.


messy

Jag är hungrigare än alla er sammanlagt just nu. Min mage vänder sig ut och in och låter som en traktor hela tiden. Väntar på att föräldrarna mina ska komma hem och mata mig. Sitter här och gapar som en fågelunge men inget händer ju???

I min väntan googlar jag "hur fan gör man en annons" för jag har på något sätt blivit utsedd att göra en annons till nån tidning som mammas elever ska göra, OCH JAG VET INTE RIKTIGT HUR MAN GÖR och det gör mig lite nervös. Men det går säkert bra. Eller så går det hemskt fel. Något av de två. Heh. Heh. Nervösskrattar.

Har haft en bra dag, bortsett från mitt pågående svältande. I skolan spelade vi in nån slags filmgrej och det såg såhär mobbat ut:

 

Rörigt inlägg från förvirrad tjej. Hejdå.


bara så att ni vet


Det är katter på klänningen i min header. Katter. Med flugor.

smöltronparty

Råkade sova till tre idag, haaaaaha. Mitt liv. Har därför varit helt seg i skallen och planerade bara att fortsätta ligga i sängen hela dagen, men mamma lyckades få med mig till Valbo istället. Gick en sväng på Ikea och köpte mig ett smultron.

 

Ja, detta är då alltså ett mjukdjur. Jag tyckte att det var världens bästa idé att köpa den just då, men nu har jag lite blandade känslor för den. Liksom... vad gör jag med den??? 10 kr gick i alla fall till någon sorts barnfondgrej så eh... god gärning - check.


simsar runt

Tjenare. Sitter här och ominstallerar mitt sims. Hatar när det blir något fel på spelet som inte går att få bort och man måste sitta och vänta i hundra år på ominstallationen. Så fort jag klickade att en sim skulle göra något så hände ingenting och jag kände att så kan man inte leva. Så nu sitter jag här.

Är dock inte säker på vilka av expansionspaketen jag ska installera???? Kan inte installera alla för då blir spelet så segt att det slutar med att jag slänger datorn i väggen och det känns inte värt. Destination världen går ju bort i alla fall. Allvarligt talat, om ni funderar på att köpa det GÖR DET INTE. Det är det sämsta expansionspaketet jag har sett. Någonsin. Drömjobb också. Spelade det i en timme och sen blev jag arg för det var så dåligt och simmarna slängde kläderna på golvet när de klädde av sig och sen var man tvungen att TVÄTTA DEM. Som om det inte räcker att jag måste göra det i verkliga livet. Husdjur känns lite överflödigt det med, men jag vill kunna ha en hest i hagen. Kvällsnöjen och Leva livet måste man ha. Man bara måste.


läser favoritbloggen ba

 


sims å sånt

Jaha ja, fredag hejhej. Har spenderat kvällen med ett täcke på golvet framför Idol. De var i Gävle idag men var ju ändå hemma framför teven för man är en lazy fuck som inte orkar gå utanför dörren. Tyckte alla var jättedåliga pga sämst tema. Moby Dick eller vad det var, kom igen liksom, vad är det för nåt???? Dock att Moa sjöng Can't Hurry Love och jag ba ÅÅÅH DEN SJÖNG JOHAN PALM och ba *kände igen koreografin*. Orka att man var tappad när man var 14.

Idag har varit en bra dag i alla fall, trots Idolfailet. Ätit kinesmat med fina tjejer och hängt lite med Sötfia.

Helvete. Glömde vad jag skulle skriva. Hade en världsbäst idé på hur jag skulle fortsätta men glömde??? Är säkert med i ett simsspel och någon raderade min handling, bitch. På tal om sims så är det min plan för helgen - spela så mycket sims som möjligt. Har inte spelat på flera hundra år och det börjar klia i simsfingrarna. Ska göra en ascool sim med ett ascoolt liv och leva lite genom den OKEJ.

 

 

Kollar på Idol å tar egobilder från finaste vinkeln :pPPPpPppp


ego

Har gjort om lite här på bloggy, men det har ni säkert redan märkt. Om ni mot förmodan inte har märkt det så kan ni prova att uppdatera sidan och förbereda er på excitement.

Märkte dock en irriterande sak. På ALLA bilder på mig här till vänster har jag mina solbrillor på huvudet. Detta eftersom att jag missbrukade dem i somras. Funderade en stund på att byta ut bilderna men sen insåg jag att jag är för lat. Mer solglasögon till folket, YES.

Insåg just också att det är miljontals bilder på mig här MEN DET ÄR VÄL BRA ELLER? Åh gud, jag är inte ego. Eller???? HERREGUD JAG VET INTE VEM JAG ÄR LÄNGRE men har inte tid för identitetskriser. Måste börja förbereda mig för sovande. Mamma säger att jag måste gå och lägga mig tidigare för annars blir jag så arg på morgnarna HAHA. Är en bitch när jag vaknar. Härligt.


Bara för förstärka min egocentriska sida så ska jag berätta för er att jag har målat en bild av mig själv. Det var till ett skolarbete, jag lovar. Jag går media. Detta är vad vi gör på dagarna. Feel the pain.

sluta gilla snö

Alla som frågar "VAR ÄR SNÖN NÅNSTANS??!?!?" kan ju ba gå i ide. När det inte är snö så är man tacksam och kysser det vackra gräset på marken, man frågar inte efter satanshelvetet. Det är väl illa nog att alla träd står överallt och blottar sig, herregud. Vill sätta mössor på alla grenarna och skyla allt det nakna.

I alla fall så har jag haft världens otursdag. Allt som kunnat gått fel har gått fel. Missat bussar, snubblat på saker osv. Dock att det satt en mops framför mig idag på bussen och jag blev jätteglad för den såg ut som en liten rynkig filedutt. Alltså, den hade en ägare med sig. Det var inte så att den satt framför mig med hatt och portfölj på väg till jobbet. Som om den bodde i Sysselstad liksom.

 

 

Sånt man gör istället för att jobba med engelska.


saker jag är nöjd över

  • Skridskoåkningen blev inställd idag så jag behöver ingen rullstol WOOOHOO.
  • Har skickat in bokanalysjäveln.
  • Min myzbelyzning i fönstret.

Dock att jag har engelska B imorgon. Har aldrig tyckt att engelska har känts svårt förut, men det här är äckligt jobbigt. Hatar kursen något så enormt. Efter jul är den över, phewww. Då ska jag ha historia istället HAHAHA fml.

Bara för att avsluta med något positivt så kan jag meddela att det är nästan bara en månad kvar till jullovet omg.

 


har mediekunskap

Vi lär oss nåt presentationsprogram och ska göra en presentation om oss själva OCH DET GÅR SKITBRA FÖR MIG uppenbarligen.


Ska förresten åka skridskor på gympan idag. Får se om jag lever efter det eller om jag bara glider fram på mage över isen hela tiden och dör.

frustrationen


ALLTSÅ. Denna svenskagrej. Allt jag skriver blir skitdåligt för att jag suger, plus att boken jag skriver om är sämst i hela världen och jag vill rycka loss alla hårstrån jag har på huvudet. Hatar allt.

OBS grinar på riktigt på bilden OBS skoja.

#bloggarnuwoho

Heeeejhej loverz. Sitter här i mitt rum och prokrastinerar min svenskauppgift. Den känns verkligen outhärdligt jobbig. Ska skriva en bokgrejsimojs WÄÄH. Har skjutit upp den hela lovet, men har bestämt mig för att den ska bli klar ikväll. Den MÅSTE bli klar ikväll. Annars ger jag er tillstånd att spotta på mig nästa gång ni ser mig. Lovar.

Annars då. Jo, jag försöker lära mig detta med hashtags på twitter. Har aldrig riktigt fattat vad de är till för men jag antar att de är till för trending topics???? ELLER? Alla använder dem och jag känner mig trög som inte förstår syftet. Vill också vara med i gänget liksom. Teach me how to hashtag, teach me teach me, yeah yeah.

Hade praktik idag, Matildas första dag där, wiiie. Dock att vi inte hade något mer att göra vid 12 så då gick vi ner på stan och var tjocka på Mcdonalds istället.

HAHA social tjej.

fett kult med skola imorrn då :ppPPppPPPp


orkar inte mitt liv


Är nu officiellt den mest lättroade personen nånsin. Godnatt.

vem är du

Lemon. Mint. Hejhej halstablett.


det kanske möjligtvis kan vara så att jag har köpt ett till par converse

Har en irriterande tendens till att samla på allt jag gillar. Lycklig nu.


i maka da pizza

Sitter här och väntar på att min tacopizza ska bli klar i ugnen. Har längtat efter den hela dagen pga har haft tråkigt och när jag har tråkigt så tänker jag bara på mat. Det ska bli en riktig fezt när jag och min kärlek förenas.

Senare ikväll ska det också bli fezt för jag ska på 3D-bio. Blir alltid alldeles för exalterad av 3D, älskar det mer än allt. Har en film bra 3D så behöver jag liksom inget annat, handlingen spelar ingen roll. Förstå lyckan när jag var på 4D-bio!!!! Orgasm. Stolarna rörde sig, det kom olika lukter, det regnade vatten, det var extrem 3D osv osv osv. Dör för jag vill göra det igen såååhäääääär mycket.


bara en reminder om att vi borde vara tacksamma

Livets lotteri.


Det är lätt att glömma det.

dör


dagens dag

Fin dag idag. Stan med Sofia (ni borde läsa hennes blogg eftersom hon är så bra) på eftermiddagen och mat med släkten på kvällen. Farmor sa en till smart grej när jag visade henne mitt förra inlägg. "MATEN SER JU UT SOM EN SPYA PÅ BILDEN, VIDRIGT." Famor♥♥♥♥♥


helt enkelt

Är på Helt Enkelt och firar lillebror som fyller 13. Det första farmor sa när vi kom in var "vad mycket folk det är här, har folk ingen mat hemma eller?" Hahaha. Orkar ej.


RSS 2.0