april april

Såg nyss Big Brother, och HAHA. Skräcktemat var det roligaste jag sett på TV sedan... eh ja, Carl Bild. Jag blir av någon anledning inte rädd av skräck. Jag SKRATTAR som en psykopat när jag är rädd. Som när jag såg The Grudge för ett tag sedan, Sofia och Linn sket på sig och jag fattade inte varför. Jag blev uppriktigt besviken när den där kritvita tjejen inte kom fram på en stund för att filmen blev så tråkig. Tradig handling liksom.

Det var säkert något i min barndom som gick fel som har orsakat att jag inte får *utlopp för känslorna* när jag blir rädd. Haha. Eller. Inte.

Nu ska jag sova och ladda upp för födelsedagsmiddag på Harrys imorgon. Nej, jag fyller inte år. Min farfar gör det. På första april. Vilket skämt han är liksom. HAHAHAHAHAHA. Så jävla roligt.

Vet ni vad det bästa med den här videon är? Simons skratt på slutet.


humor i min värld

Gustaf pratade om sin bildläxa vid matbordet idag. Ordet bild dök upp väldigt många gånger.

Då säger pappa, från ingenstans: "Carl Bild".

Jag skrattade alldeles för mycket åt det. Tacos flög osv.

Hittade en video igår som jag också skrattade alldeles för länge åt. Tänkte på Pruttsofia hela tiden. Världens sämsta video, men eftersom att jag inte har växt ifrån kiss-och-bajs-humorn än så fnizzar jag ihjäl mig.

Sofia till vänster, jag till höger. DAAANCE BITCH.


hans zimmer

Guva jag har blivit besatt av filmmusik. Älskar det. Bättre hittar man inte.

 

 


MAN SKULLE TA OCH SNABBSPOLA LITE

Nu vill jag att det ska bli 14:e april. På en gång. Varför kan inte tiden bara göra som jag vill?!?!??! LYSSNA PÅ MIG FÖR FAN. SPOOOOLAAAAAA, I TELL YOU.


POKE IT

 

ÖNSKA MIG LYCKA TILL PÅ MATTEPROVET JAG SKA GÖRA HALV NIO IMORGON BITTI (MITT I NATTEN). GODNATT.


måndag

jag är sexig


w0w

Emelie bloggar, wow. Har varit sjuk hela helgen och i torsdags och fredags var jag hemma från skolan, så det liksom inte funnits så mycket att skriva. Är fortfarande täppt i näsan och har lite ont i halsen, men det är ju bara coolt.

Imorse gick jag upp tjugo i nio. Trodde jag. Det visade sig att klockan var tjugo i tio. Och JA, jag hade ställt om klockan, faktiskt (okej, mamma hade ställt om klockan åt mig, men det räknas). Jag tänkte bara väldigt fel. Jag är alltid helt borta på morgonen, särskilt när jag precis har vaknat. Hjärnan sover liksom fortfarande. Och jag började klockan tio, så det var ju bara att stressa ihjäl sig.

Annars då? JO, DET ÄR 17 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL USA.

Var avundsjuka.

Nu ska jag börja skriva en artikel till mediekunskapen. Ska skriva om en kille som nästan blev uppäten av en björn. Det ironiska är att han heter Olle. Man ba "mors lilla Olle!!!" Ska försöka smyga in det någonstans i artikeln tror jag. Läraren kommer dö av skratt.

Jag på en balkong på Gran Canaria. Ibland har man det bra.

bra daaaaaaaag hej

Idag har jag haft ruuuligt. Vi hade rörlig bild hela dagen, och började skriva vår film. Guva stressigt det kommer bli, gah. Men kul! Hoppas jag.

På tal om kul så hände något jätteroligt imorse när jag satt på bussen. Först sa en kille bakom mig "FULL FRÄS FRAMÅÅÅÅT!" när bussen skulle åka och sedan ramlade en kille som sprang utanför bussen. Då sa han bakom skitglatt "VILKEN BRA START PÅ DAGEN!!!" Jag ville dö av skratt, men kunde inte. Var ensam. Annars hade jag nog lagt mig på golvet, skrattat och aldrig rest mig upp igen.

På eftermiddagen var jag på stan med Linn och Sofia och fick väääldigt ont i halsen. GUSTEN HAR SMITTAT MIG AAAAH. Har inte tid att vara sjuk


measure our happiness

Jag. Är. Så. Jävla. Trött. Är helt död varje dag efter skolan, i skolan också. Gör ingenting på dagarna. Går i skolan, går hem, sover. Hata. Så tråkigt. Men jag ORKAR inte göra saker, trots att jag vill. Känns som att skolan suger ur all energi ur mig, i alla fall mentalt. Kan knappt tänka längre. Trots det är skolan rätt chill, men det är något som gör att jag blir helt tom på energi när jag kommer hem. Därför skriver jag ingenting vettigt på bloggen heller. Blääääääää hejdå.

if you seek amy

Britney Spears har en låt som heter If You Seek Amy. Jag har inte fattat vad den låten handlar om förut. Nu har jag fått veta att om man säger det hört så blir det "F-U-C-K me". Jag ba WAAAAAA?! Fascinerad av det här.


har vi nåt liv eller

Bästa skämten ni någonsin hört. Komedi kallas det.


Har de börjat lerbada stadsbussarna?

imag0271 (MMS)

Har de börjat lerbada stadsbussarna?


rebecca black

Den här låten KAN vara det mest klockrena någonsin. Hahahahaha, texten ♥♥♥ Hon gjorde min helg (sorgligt nog).

 

7am, waking up in the morning
Gotta be fresh, gotta go downstairs
Gotta have my bowl, GOTTA HAVE CEREAL
Seein’ everything, the time is goin’
Tickin’ on and on, everybody’s rushin’
Gotta get down to the bus stop
Gotta catch my bus, I see my friends

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I taaaaake?

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

7:45, we’re drivin’ on the highway
Cruisin’ so fast, I want time to fly
Fun, fun, think about fun
You know what it is
I got this, you got this
My friend is by my right
I got this, you got this
Now you know it

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I taaaaaaake?

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday

Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin', partyin' (Yeah)
Partyin', partyin' (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin’)

We-we-we so excited
We so excited

WE GONNA HAVE A BALL TODAAAAAY

Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after...wards
I don’t want this weekend to eeeeend


oh crabstickz, how i adore thee

 


pluggar matte på mitt sättYoutube är inte bara underhållning. Det är plugg också. Men allt jag kan fundera på när jag ser den här videon är när i helvete jag ska använda mig av det här? Kommer jag någon gång i framtiden befinna mig i en situation där jag på riktigt kommer att behöva rita upp en graf och skriva en värdetabell för att hitta värdet av y? Det enda scenariot jag kan tänka mig är om det kommer fram en psykopat och sätter en pistol mot mitt huvud och hotar att skjuta om jag inte räknar ut värdet av y med hjälp av en värdetabell. I och för sig så skulle ju den situationen bli ytterst pinsam om det visade sig att jag faktiskt inte ens vet vad en värdetabell är för något, men jag misstänker att det aldrig kommer att hända. Kanske.

vattenpöl

MIN ARBETSMILJÖHEMTENTA ÄR REDO ATT SKICKAS IN!!!!!

Fy. Fan. Vad. Skönt. Nu kan jag ta tag i resten av läxberget. Jag måste egentligen fortsätta rita på min teckning till bilden eftersom att jag har IG-varning i bild, men jag sätter mig mycket hellre och läser min engelskabok. Hatar att rita/pyssla/tillverka saker för hand överhuvudtaget. Bild är nog det enda ämnet jag har haft IG-varning i, förutom matte. Så jävla sämst. Fast det är faktiskt för att jag blev sjuk flera veckor i rad, så jag ritar inte SÅ fult (jo).

WOOOOWWWOWOWOW.


A-brunnar

Guva jag inte har något intressant att skriva överhuvudtaget idag. Den här dagen har känts onödig, så otroligt onödig. Hade först en håltimme mellan första lektionen och lunchen och efter det hade jag en timmes engelska och sedan gick jag hem. Man ba okej? Idag har jag lärt mig mycket!

Nej, men mattelektionen var ju inte ett complete waste i alla fall. Jobbade med potenser. Bara jag som tänker på impotens när jag hör ordet "potenser"? Inte? Bara jag? Okej.


Jag står på en A-brunn because I'm hardcore.

HAHAHAHA SÄMST ♥


idag är emelie glad

Det är 14 mars idag, vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills USAAAAAAAAA. Hujeda mig alltså. Om en månad kommer jag vara nervös och glad och exalterad och allt på samma gång. Glad som en... lärka. Lärka. Fulaste ordet evör.

Idag har jag varit i skolan och nästan läst tidningar och nästan jämfört dem med varandra. Och kanske blivit facerapead typ hundra gånger. Måste hålla bättre koll på min mobil. He.

 

Som sagt så är min mobilkamera världsbäst, den tar så skarpa bilder. Och om ni undrar över sista bilden så gör jag också det. Jag vet inte vad det är för något.


gör lite arbetsmiljö

Undrar om jag någonsin kommer att behöva veta hur man kör en mobilkran. Tror inte det va.

CANNOT. GET. ENOUGH.

 

OoOoOoh MY GOD

You’re such a beautiful surprise

GIRL

OoOoOoh, I CANNOT GET ENOUGH

Want to explore the world with you, you

You’re the only reason that I’m here

YEAEHEHEHEHE

 

OoOoOoH MY GOD, OoOoOoH MY GOD

It’s such a wonderful surprise

I’m in love, I’m in love

And I CANNOT GET ENOUGH

OH LA LA, OH LA LA

Don’t ever want this to be over

This to be oooooveeeer

 

Kan. Inte. Sluta. Lyssna.


OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

NU HAR JAG SUTTIT BAKOM EN RATT, SLÄPPT PÅ KOPPLINGEN OCH GASAT. JAG HAR KÖRT BIL. AAAAAAAAAH.

Var grymt exalterad, och det gick faktiskt bra! Men det var läskigt. Fick motorstopp x antal gånger. Det svåraste är att starta bilen, herregud alltså. Var megaimponerad av mamma efteråt när hon ba började köra bilen som om det var det lättaste i hela världen. Jag som alltid trott att bilförare bara har sitter där och trycker ner gasen och vrider på ratten.

Jag lyckades i alla fall starta bilen rätt bra, växla till tvåan, backa bilen och vända runt den när det kom stora snödrivor. Kändes faktiskt bra. Även om jag tappade tålamodet på slutet så var det en bra första gång. BRA EMELIE. Och bra mamma som höll sig lugn och inte typ slängde sig över ratten som en galning när jag gjorde fel. BRA VI ÄR.


mina kvinnor

Jag åkte till Sofia igår kväll och tittade på melodifestivalen med henne och Linn. Jag RÖSTADE till och med på Daniel (eller ja, "The Moniker" men det namnet är töntigt) OCH SÅ GÅR SAADE OCH VINNER. Jag ba?!?!?!? HALLÅ LIKSOM. 3 bortslösade kronor, TACK SAADE, TACK SOM FAN.

Sen tittade vi på The Grudge och Sofia bajsade nästan på sig bakom sin kudde. Jag fattade inte så mycket av filmen, mer än att det kom fram en kritvit tjej med gapande mun och lät som en knakande dörr ibland. Dödade alla gjorde hon också, bitchigt liksom.

Efter det somnade alla tre till Wayne's World. Jag somnade med mina brillor på, lite fail.


Min mobilkamera är så bra. Fast ne. Ändå är de här bilderna sönderredigerade. Sämst.

Jag provar Linns ringar. Hon har många.

imag0259 (MMS)

Jag provar Linns ringar. Hon har många.


Mina kvinnor i köket.

imag0247 (MMS)

Mina kvinnor i köket.


waynes

Har varit på stan med min kära mor och Gusten Gurka idag. Var in på t-shirtstore och såklart fanns inte den t-shirten jag ville ha i min storlek. Man ba hej otur. Small på t-shirtstore är ganska stora så de passar inte på mig. SpinkeN utan muskler. Sedan tittade jag på skor till USA och hittade inga bra. Har för smala fötter. Hahaha. SpinkeN x2.

*Tar kort på min mat som en riktig bloggare*. Jag hatar oliver.

Gustafs istapp som ungefär 2 sekunder efter det att den här bilden togs kastades i backen och kraschade i en miljon bitar.

chillar med demonkatten

Kan ni förstå att varenda en av mina kompisar är livrädda för den här lilla pluppen? Jag tror inte hon INTE har bitit någon av dem, ondskefulla Wilma. Sofia försökte bli kompis med henne, men nej. Då kom huggtanden fram. Söt är hon dock, och jag får hålla henne sådär som på bilden utan att bli biten. En stund i alla fall. Sedan går hon därifrån, som en diva. Bitchkatt.

fula bilder på mig

Oftast när man väljer bilder på sig själv som ska läggas upp på internet så tar man oftast inte de fulaste. Men nu ska jag ta tillfället i akt och ägna ett helt inlägg åt fula bilder på mig själv. För att jag har tråkigt.

Den här är inte snygg. Tagen för kanske 2-3 år sedan i stugan. PosarN numero uno!


Här har vi tre bilder som Malin knäppte på mig i sexan. Sedan la hon upp dem på facebook i nian. Tack Malin. Attraktiva bilder ju, varför inte lägga upp dem på fejan liksom.


Den där minen är nog med flit. Men fulheten är äkta. Min lillebror är däremot bara söt. Orättvist att han är söt oavsett vinkel/min. Dock måste jag säga att LJUSET i bilden är AMEJSING. Fotat på en flygplats med stora fönster. AMEJSING.


FÖRLÅT EMELIE MEN GICK NÅT FEL HÄR ELLER? Jag vet inte ens vad det här är för bild. Egobild? En olycka? Jag tar emot kameran av någon och råkar ta en bild? Ingen aning. Minen är ju i alla fall to die for. Det ser ut som att jag är förlamad i nedre delen av ansiktet.


Hahaha. Sofia är sjukt söt på den här bilden och jag ba neee, jag vill se ut som Gollum.


Här är också en ganska ful bild på mig..... mina nya brillor också, pilotstyle. Yee.

fredag rawr

Idag kom jag på en smart sak. God blir dog baklänges. Alltså kan man säga oh my dog istället för oh my god. Eller om man vänder hela grejen baklänges så att det blir ho ym dog. Eller... dog ym ho.

Alltså, ibland blir jag alldeles blown away av mina egna idéer. Så jävla bra. OH MY DOG, DOG YM HO, WHATEVER.

Förövrigt så är det helg nu, vilket är bra. 34 dagar kvar tills vi åker till USA. Nästan bara en månad. Och 24 skoldagar kvar!!! Tror att jag räknade skoldagarna fel förut. Jag ska alltså bara äta i matsalen 24 gånger till innan vi åker. WAAAAAAA. Sjukt.

På tal om matsalen så var det jättegod mat idag. Några riktiga kockar var där och gjorde wok i den största wokpannan jag någonsin sett. Det var skitgott. 5/5 poäng. Bra där!

Hade tänkt att bara lägga upp låten, men den här videon var så ful att jag bara måste lägga upp den. Wtf liksom.


GOLVET

Jag har haft världens jobbigaste humörsvängningar idag. Är glad ena sekunden, för att sedan bli blixtarg över ingenting. Jag blir så arg att jag inte kan prata utan att börja grina (ja, jag grinar när jag blir arg, tönt). Jobbigt läge, kan ju liksom inte gå runt och böla som en jättebebis hela tiden.

NÅÅÅJA, ska försöka skriva klart min hemtenta nu som jag har skjutit upp i flera veckor. Men allvarligt talat, vem bryr sig om GOLVET på ens arbetsplats? Just det, GOLVET. Vem orkar på riktigt bry sig om GOLVET? Så länge det inte brinner eller består av heltäckande spikmatta är jag nöjd.


något jag har undrat väldigt länge...


HUR smakar macarons? Och vad är det för något? Överallt är de förbannade kakorna (eller vad det nu är för något), var man än tittar. Eller ja, på allas bloggar. Alla ba MMMMM MACARONS. Jag ba VAD ÄR MACARONS FÖR NÅGOT??!?!?

.

Såååååååå. Nej. Jag har inte målat väggarna i mitt rum illgröna. Jag har målat väggarna i mitt lilla exporum illgröna. Mm.

Jag har haft en dålig dag. Eller snarare en dålig vecka. Emo, typ. Tycker skolan är skitjobbig, av olika anledningar. Vill liksom inte vara där just nu.

Fick i alla fall radiosändningen som vi gjorde i oktober på skiva idag. Det var ju kul. Nästan.

Bajs.

Gör om i mitt rum!

imag0243 (MMS)

Gör om i mitt rum!


alla som vill tatuera sig


Aj aj aj aj aj aj aj osv.

badass alpacas


fast NE

VAD FAN ÄR DET FÖR FÄRG PÅ EN JÄVLA SKYDDSLEDARE?????? OCH FRAMFÖR ALLT, VAD ÄR EN JÄVLA SKYDDSLEDARE FÖR NÅT? ÅÅÅÅH DÖ HEMTENTA I ARBETSMILJÖ.

Skolan började idag. Kul.

tankar


har upptäckt camera raw

Har lärt mig att ändra vitbalans i camera raw. Sjukt smart grej.

 

Okej, inte bästa exemplet. Suddig bild och lite för... kasst. Men ändå! Jag vet hur man gör! Bra!


sista dagen

Imorgon är det skola igen. Ångest ångest ångest. Vill inte. Älskar att ha lov. Samtidigt vet jag att nästa gång jag har lov så åker jag till USA. This is it liksom. Det är 39 dagar kvar. 31 skoldagar.

Jag kommer dock sakna mina tjejer dömycket när jag är där. Måste. Ha. Internet. Då kan jag i alla fall stalka deras bloggar och facebooksidor så att jag har koll på dem.

Och då menar jag på ett icke-läskigt sätt. Eh.


trannylicious

Jag har haft en väldigt mysig kväll! Fikade med Moa, Linn, Sofia, Louise och Andrea på Waynes i några timmar och efter det gick jag, Sofia, Moa och Linn till McDonalds och åt. Eller ja, jag och Sofia åt. Och Moa käkade godis. Och Linn tittade på. Så gick det till. Mycket trevligt.

Råkade skämma ut mig lite på Waynes också. Vonnis var där. Hahaha. Jag ba sa hans namn alldeles för högt. OOOOMG BA DÖR.

...

Okej nej. Men lite pinsamt. Det var en sån där grej som inte går att reparera efteråt heller. PiNiGt.

ALL MY BITCHES ON THEIR KNEES!!!!!!!!!!! Oh Johnnyboy ♥


beached whale

Har inte känt för att kliva upp ur sängen idag. Låg där som en strandad val fram tills vi åt mat nyss. Utnyttjar lovet fullt ut, he.

Ska snart gå ner på stan och köpa en väska på t-shirtstore. Pappa ba KAN INTE DU KÖPA EN GREJ ÅT MIG? Han vill ha superostkrokar. Desperado.


bra

Kvällen igår spenderades med ingen mindre än Louise. Vi tittade på The Misfits. Faktiskt riktigt bra. Fyra stjärnor där.

Idag har jag hängt med mamma. Vi åkte till Ockelbo Marknad (klockan halv elva imorse, herregud liksom, mitt i natten för mig) och gick bara en gång fram och tillbaka. Gud. Människorna där alltså. Dog typ. Bara läskiga tattare och urgamla pensionärer som såg ut att vara redo att droppa dead vilken sekund som helst. Gjorde ju inte heller saken bättre att mamma råkade öppna dörren till toaletten när gubben som satt i bingoståndet stod och kissade därinne heller. Han hade glömt att låsa. Fail på honom.

Hittade i alla fall en sviiiinigt cool 3D-affisch av The Beatles. OJA. Ni hörde rätt. Beatles. 3D.

Sedan åkte vi till Valbo och åt på Ikea (vi var inte så sugna på den såkallade "tjockkorven" som såldes på marknaden) och köpte ramar till affischerna vi köpte. Efter det köpte jag en vårjacka på H&M. Jag älskar den. Så nu får det blir varmt fort som fan.


Syns inte att det är 3D på bilden. Sämst.


mobb mobb

Mamma sitter bredvid mig i soffan med en dator i knät. Jag sitter bredvid med min macbook (så jävla cool). Båda är inloggade på facebook. Jag bestämmer mig för att vara dryg och skriva till henne. Hon kryssar ner rutan gång på gång, men jag fortsätter skriva. Jag är så rolig.


min pappa har gjort en musikvideo

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT SE DEN.

det är verkligen rörande

Klicka här. Helt sjukt! Vet inte varför de har gjort sådär. Förstår inte vad jag har gjort för att bli dyrkad på det här sättet? Värsta coolt ba.

Klicka här också. Återigen. Fattar inte varför? JAG ÄR BARA MÄNNISKA.

SNOOOOW SNOOOOW

Jag vill ha hennes liv.


moderskeppet är tillbaka!!!!

Mamma och pappa har kommit hem nu. Har saknat dem. Gud vad skönt det ska bli att få tillbaka mina normala ätvanor. Har ätit jättemycket godis och blandat pommes frites och pasta och rester, och det blir bara för mycket till slut. Nu kommer jag få mammas mat igen. HUR MYCKET BÄTTRE KAN DET BLI????


Fick ett stort euromynt av choklad.


Försökte ta en tugga, men det smakade inte choklad? Just det. Papperet var på. Hahahaha. Dåliga skämt ♥♥♥♥♥


Ännu mer chokladpengar. Den här luktar av någon anledning herrparfym? Hmm.


CHOKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.


En nånting. Som luktar gott.

såhär kommer vår karibienkryssning också vara


citat

"Gud vad roligt det skulle vara att ha fyra ben!"

- Sofia Samuelssonen lista innan dolmio

När vaknade du imorse?
- Runt 10.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- "Moas mobil låter" eller något i den stilen.

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
- Nej.

 

Vilket humör är du på?
- Är skitglad eftersom att jag ska äta dolmio idag. Igen. Älska att bo ensam. Hehe.

 

Vad har du på dig just nu?

- Pyjamaströja och världens fulaste cerisrosa mjukisbyxor.


Har du ont någonstans?

- Nej. Trodde jag skulle få träningsvärk i arslet av att gå uppför backen igår, men jag slapp det.


Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Dolmio. VILKEN DAG ÄR DIN DOLMIODAG? Varje dag är min dolmiodag.


Hur mycket var din senaste lön på?
- Får inte lön. Men studiebidraget ligger på 1050 kr.


Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- Maaaaaaaaaaat.


Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

- Vadå, nånsin eller idag? Idag var det google. Första gången nånsin var det väl typ lunarstorm eller något.


Vad ska du göra idag och ikväll?

- Ingen aning. Äta dolmio och träffa någon sköning kanske.

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

-


Varför ska man läsa din blogg?
- För att man vill. Hoho hehe hihi.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Var i skolan och hade håltimme.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- Nej. Haha. Sorgligt.

 

När fotade något senast, och vad?

- Fotade senast bilden på sängen i inlägget nedanför.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
- Ingen aning, vi får se.


Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

- Luft.

 

Vad tror du att klockan är?

- Strax efter ett. Oj. Den var nästan halv två. DAGS FÖR DOLMIO SNART!!!!!!!!

 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
- Jag skulle fråga Wilma om hon har ont i tassen. Tror att jag råkade klämma den i dörren när jag stängde den. Såg henne inte. Oops.


Jag har numera två sängar i mitt rum.

imag0239 (MMS)

Jag har numera två sängar i mitt rum.


RSS 2.0