surfpunkt

Inte det lättaste att hitta bra internet ute i skogen. Nästan helt omöjligt faktiskt. Nu sitter jag i alla fall utomhus och det fungerar helt okej, så jag gör ett försök. Japp.

Bor nu alltså i Ockelbo HAHA. I lite över en månad i alla fall. Har alla mina saker här nu, känns konstigt. Måste ändå åka hem till stan då och då och träffa människor och fascineras av civilisationen. 25 minuter med tåg in till Gävle, helt okej. Bor ju liksom nästan PÅ tågstationen i Gävle så det är inga problem. Pendla pendla pendla.

Skulle dock aldrig någonsin orka bo såhär året runt. Ingen mobilmottagning, sämst internet, inga människor, långt till stan osv.

Ville lägga in en bild jag tog med systemisen på loftet men internet är för segt för en sån stor fil, så här är en webbkamerabild på mig och Gustaf som togs för några timmar sedan. Fint.


Alltså, detta med att hämtpizzan får sitta...

imag0463_1309361 (MMS)

Alltså, detta med att hämtpizzan får sitta i framsätet istället för mig. Jag som tyckte det var illa när min lillebror fick platsen. Det här är värre.


My precious. En sån här ska jag ha. En vac...

imag0462 (MMS)

My precious. En sån här ska jag ha. En vacker dag.


ny säng


I jämförelse med min gamla säng är denna ett gigantiskt UFO. Eller kanske mer som ett stort knäckebröd. Något sånt.


Dock står min gamla sängram kvar i mitt rum och tar upp all golvyta och blockerar vägen till min garderob. Någon kille skulle komma och hämta den, men ne. Han kom inte. Jag hatar honom. Och hans ansikte.

Så den står alltså kvar här. Har börjat använda den som klädhängare pga den blockerar ju vägen till garderobisen. Vill skruva isär den i bitar men är rädd att jag inte är tillräckligt manlig för det. Kan inte ens hantera en skruvmejsel, än mindre en borrmaskin. Heter det så? Skruvdragare? Skruvare? Skruvmakaron? Hundvalp? Mariekex?



Dags för Emelie att sova ser jag.

Godnatt.

en midsommar

Jag spenderade både midsommar och midsommardagen uppe i Hälsingland med en miljard av mina släktingar. Det känns som att jag är släkt med ALLA i den där byn på något sätt. Alltid när jag är där och vi träffar någon helt okänd så kan farmor plötsligt säga "OKEJ EMELIE NU SKA DU FÅ HÖRA: DETTA ÄR DIN PAPPAS TREMÄNNINGS KUSINS BARNBARNS MOSTERS GAMMELFARMOR" och jag ba eeeeh okej. Men jag hade oerhört trevligt där, som vanligt. Vann saker på lotteri, åt jordgubbstårta, blev medsläpad ut i skogen, fick göra hjärt-och-lungräddning på hästar pga råkade ge dem hjärtattacker osv.

Idag har jag varit på Ikea och i stugan och let me tell you, VÅRT LOFT ÄR DET FINASTE NÅGONSIN. Har aldrig bott så fint förut. Hatar mitt rum nu, vill inte bo här. Med blomtapeten. Hurva. På onsdag flyttar vi ut dit i alla fall, och jag ska försöka fixa internet till min dator där. Nicklas lärde mig hur jag kan använda internet från telefonen till datorn utan sladd SÅ DET SKA BLI INTRESSANT ATT PROVA, mmhm. Vet ej varför jag skrev det där i versaler.

Pappa spillde ut sin favoritwhiskey på bordet och ca såhär kul var det.


HAHA är så djävulskt snygg på denna bilden. Särskilt fin dubbelhaka. Sitter och pillar lill-Albin på huvudet. Han är så söt att jag dör lite inombords när jag tänker på det.


En annan kille som är söt är Ferguson. Han är så liten att han får plats i min handflata. Dör. Älskar katter.

Ser ni vad det är??!?!?!? Det är en hest. ...

imag0456_1308998 (MMS)

Ser ni vad det är??!?!?!? Det är en hest. En stor fet hest. Efter att den här bilden togs blev jag livrädd för den, skrek rakt ut och skrämde ihjäl alla de snela hestarna i hagen HAHA. Så jävla bra med djur. JAG BOR I STAN OKEJ. Döm mig inte.


Är helt okej bra på att äta tårta också (f...

imag0452 (MMS)

Är helt okej bra på att äta tårta också (fast ville egentligen bara visa bilden!!!!!!!!).


Jag är så djävulskt bra på att blanda saft...

imag0451 (MMS)

Jag är så djävulskt bra på att blanda saft!!!! Ni anar inte!!!!!!


Spelade två gånger till och vann båda gång...

imag0449_1308915 (MMS)

Spelade två gånger till och vann båda gångerna. Är officiellt en hartass. Nu ska jag ej spela mer. Vill ju inte ruinera dem /kaxig tjej.


Vann första pris en gång till HAHA. Fick ä...

imag0448 (MMS)

Vann första pris en gång till HAHA. Fick ännu äckligare godis nu. "Orange crisp dark chocolate". Kräks i munnen.


Vann första pris på chokladhjul i Lindefal...

imag0447_1308913 (MMS)

Vann första pris på chokladhjul i Lindefallet. Har alltid tur i spel, aldrig i kärlek. Så det ska vara!!!! Dock att det bara är vidriga chokladbitar i den (wanna be aladdin), men får väl stå ut eller nåt.


överraskning

HAHAHA ni anar inte vad som har hänt. Så sjukt. Ni kommer skita på er när ni får höra detta. Redo? Okej.

















....jag har möblerat om i mitt rum!!!!!!!



Älskar att göra folk besvikna. Ni förväntade väl er typ att jag skulle vara med i Idol eller nåt. Det hade ju också varit stort. MEN INTE LIKA STORT SOM DET HÄR!!!

Mitt skrivbord har bytt plats med min säng. Känner mig helt förvirrad över detta. Kom in i mitt rum för en stund sedan och ba "OOOH VEM BOR HÄR" men så kom jag på att det var jag. Nästa vecka får jag dessutom en ny säng. En stor best som jag ska rulla runt i. Ensam. Eeeeeeeeeeeh.

Dock att vi flyttar till stugan nästa vecka för att bo där i ca en månad, så jag kommer knappt hinna sova i min nya feta säng.

Efter sommaren ska jag dessutom böna och be mamma och pappa om att få deleta tapeten i mitt rum. Orkar den inte längre. Fattar inte vad jag tänkte när jag valde den? Måste gå tillbaka i bloggen och kolla. Inte bra detta alltså. Words of wisdom: låt aldrig någon som inte ännu tappat alla sina mjölktänder välja tapet.

KUL ATT MAN ÄR UTMOBBAD AV SIN FAMILJ. Sit...

imag0446_1308731 (MMS)

KUL ATT MAN ÄR UTMOBBAD AV SIN FAMILJ. Sitter här ensam i baksätet och känner mig övergiven och utanför. Slänger trånande blickar på framsätet då och då. Men jag sitter kvar här, gör inga utfall eller så. Klagar högljutt då och då om hur ensam jag känner mig. Men de bara skrattar. De förstår inte min smärta.


måste bajsa




Hittade den här bilden på mammas facebook nyss. Orkar inte med Wilma. Katter ska inte gilla melon. De ska gilla att tugga rått kött med huggtänderna, slita sönder fiskar Björn Gustafsson-style och lapa mjölk med lilltungan sin. Inte äta melon. Det är inte rätt. Hör du det Wilma?! Din freakshow.

Annars då? Jorå, medan alla andra är utomhus och *soldansar* sitter jag i mitt rum och tittar på HanaPees liveblogg. Mitt i lajvisen sa hon "JAG MÅSTE BAJSA" och försvann iväg en stund och kom tillbaka en stund senare och ba HEJHEJ. Alltså. Älskar henne.

jag har växtvärk

"Växtvärk är smärtsymptom som är relativt vanliga hos barn. Barn som har växtvärk får oftast ont i vaderna, låren eller knäväcken. Växtvärken förekommer sent på dagen eller på natten. Orsaken till växtvärk är okänd, och beror inte på att barnet växer."


 

Kul att det inte står "barn" och inte "sextonåringar". Också kul att det heter växtvärk när det inte ens beror på att man växer. En tredje sak som är kul är att jag fortfarande har växtvärk när jag ska börja tvåan. PÅ GYMNASIET.

 

Men det är väl inte så konstigt egentligen eftersom att jag tappade min sista mjölktand förra året.

 

Sluta döma mig.

 


är ej otaggad längre

ALLTSÅ VÄRLDENS BÄSTA DAG IDAG ELLER VAD. Var på stan med mamma, åt laxsallad på Waynes MEN DET ÄR INTE VIKTIGT ALLS FÖR JAG KÖPTE JEANS. Förstår ni grejen?! Jag hittar ca ALDRIG jeans som passar, någonsin. Detta pga mina ben alltid har varit sådär jobbigt kalvspinkiga medan mina höfter inte har varit det, men idag köpte jag jeans från *trumvirvel.......* H&M!!!! Liksom. När har jag någonsin haft jeans från H&M förut? Aldrig någonsin i hela världshistorien. Har alltid behövt svindyra, specialsydda spinkjeans från JC. Men inte nu, nänä. Min kropp fattar äntligen hur den borde vara. Tack som fan säger jag bara. På ett icke-ironiskt sätt.

Och jag menar, visst, de är lite knöliga längst ner, men det FUNKAR ju!!!! Dessutom har jag köpt jeansshorts som inte ser ut som clownshorts på mig. Detta är revolutionerande.

Låter hur töntig som helst nu, men bryr mig inte *cOoL chEY*.

Handlade för 500 kronor idag. När jag letade efter en sak i mitt rum för en stund sedan hittade jag en femhundring i ett kuvert som det stod "god jul Emelie" på och blev ca lyckligast i världen.

Hatar min humor. Fnizzade ihjäl mig till denna. Vill se en häst göra sådär. Ska prata med Sofia och Linn och se om vi kan fixa det.

HAHAHAHAHA Å JAG DÖR


otaggad

Är så otroligt otaggad på min blogg just nu. Ba så att ni vet.


Såhär ser jag ut när jag är otaggad.

klipp dig och skaffa ett jobb

Jag ska spela sims snart. Ville bara skriva först, uppdatera er om mitt liv och så. Har ett behov av att göra det, vilket är lite stört.

Den här kvällen har spenderats med Louise på två olika kafén. Japp. Två. Tacopaj och kladdkaka. Satt inte helt fel det inte. Jag har även skrattat mig halvt till döds med Sofia över telefon. Just det, får inte glömma att jag har laddat ner MSN också, något jag antagligen inte kommer att använda. Missbrukade nästan MSN för något år sedan, men nu känns det lite naaah.

Har jag missat något viktigt i detta idag-har-jag-inlägg? Nja. Bara att jag inredde min sims hus idag. Nu ska jag se till att hon skaffar ett jobb. OCH KLIPPER HÅRET SITT.

HEEEEEEEEEEJJJJJJ.


kassemg

Aldrig tidigare har jag skrattat så åt ett =3-avsnitt. Jag älskar KassemG. MARRY ME WILL YOU.


har en ny titel

Eftersom att jag nu är administratör över min bärbara så har jag kunnat installera sims 3, och amagash vad bra grafik osv det är. DÖR. DÖÖÖÖÖÖÖR. Har ni fattat att jag dör? DÖÖÖÖRÖRÖRÖR. Har därför spelat tills nu. Detta är inte bra.

Förresten så vill jag bli kallad Administratör Hermansson från och med nu. Känns passande.

HAHA KOLLA VEM SOM ÄR BÄST.

filmen var bra

Idag har jag varit med Martina. Åkt en sväng till Valbo. Blivit administratör över min macbook. Köpt nagellack. Varit på 3D-bio med lillebror.

Detta är min behöver-en-bild-till-ett-dåligt-inlägg-men-blir-inte-bra-på-bild-så-därför-tänker-jag-bara-stirra-in-i-din-själ-min.

hejsan mamma och pappa

Jag sitter och tittar på Hell's Kitchen på teve. Gordon Ramsay skriker som en galning och svettiga människor med smutsiga förkläden står och steker olika sake och skriker åt varandra medan dramatisk musik spelas i bakgrunden. Helt otroligt att man kan göra matlagning så spännande. Fast egentligen är det inte spännande när Gordon vrålar en centimeter från en killes ansikte att LAXEN ÄR FUCKING RÅÅÅÅÅ till dramatisk musik. Ändå tittar jag och ba "oh, de har det kult på restaurangen".

Är extremt trött. Ska zzzZzZzZZzzz-a snart. Det betyder sova. MMM. Hejdå.


Hejsan random bild på ljuslykta från stugan.

Sitter med Linn och väntar på att Sofia sk...

imag0437 (MMS)

Sitter med Linn och väntar på att Sofia ska bli klar hos frisören. Ni ser hennes fötter där om ni tittar riktigt noga. Vi har läst tidningar, spelat spel på min mobil och halvsovit så nu har vi nästan slut på saker att göra. Därför bloggar jag. Hej bloggen.


brejka dawnen

Tittar på trailern till Breaking Dawn och vill att det ska bli november. Trots att Alex Reads Twilight och det faktum att Kristen Stewart är världens sämsta skådespelare helt och hållet har förstört hela grejen för mig så vill jag seee deeeeen. Kommer nog för evigt att vara en 14-årig liten fangirl som ba skriker EDWWWWWAAAARDDDDD trots att jag förstår töntfaktorn. Men på riktigt. Han. Är. Snygg.

 

Nu ska jag sova. Godnatt kissekatter.


sitter inne

Det regnar utanför fönstret. Inte bara utanför fönstret, utan i hela Gävle. Trevligt. Eller??!!!!!???! Nej. Har ingenting att göra. Det här är det sämsta med att ha sommarlov. Regniga dagar utan ett bajs att göra. Ikväll ska jag i alla fall till Valbo. Resten av dagen kommer nog spenderas åt att klura ut var någonstans på botten av havet som trantorian-stenen ligger. Runaway. Vad. Annars.


party

Inatt sov jag fler timmar än jag någonsin sovit förut. GISSA HUR MÅNGA. GISSARÅ. Okej jag säger. Förbered er på detta nu, det är stort. 16 TIMMAR. Waaaaa. Somnade klockan sex och sov hela natten. Sjukt drag det var då alltså. Jag är som en av Jennifer Lopez party people. Hon ba LET ME INTRODUCE YA, TO MY PARTY PEOPLEEEEE och jag ba WOOOHOOOOOOOO!!!!!

Okej ne. Men jag hade kunnat vara.

Nu är jag i alla fall hemma och ska... gissa vad. Åå, så jävla tråkig jag är. Önskar att jag kunde säga att jag skulle träffa någon eller vara cool på något annat sätt, men nej. Jag ska spela Runaway 2. Brian har precis lyckats klä ut sig till Professor Mignon och ska försöka hitta Gina på ett militärläger och jag är så jävulskt taggad på att klura ut var hon är OKEJ!!!! Dö. Jag har ett spännande liv.

Detta var innan jag föll i min 16-timmar långa dvala.


Detta var efter. Vi spelade Med Andra Ord och jag upptäckte att jag kunde sätta spelbrickorna i mitt ansikte. Ser ut som ett vrak, men försök att se snygg ut själv efter en liknande dvala. FÖRSÖK BA, JAG UTMANAR DIG.

Tillbaka i Ockelbo. Somnade i en solstol d...

imag0421 (MMS)

Tillbaka i Ockelbo. Somnade i en solstol det första jag gjorde när vi kom hit imorse. Det är så skönt här, i skogen. Finns ca 0 människor. Fint det.


new york

 

Överreagerar big time när jag ser Elmify gå på exakt samma ställen som jag gjorde i New York. Blir tårögd och får klump i halsen och vill åka tillbakatillbakatillbaka. Har aldrig längtat tillbaka till ett ställe på det här sättet förut. Åk aldrig till New York. Ni kommer vilja grina när ni åker därifrån. Det första jag sa till mamma när vi åkte in på Manhattan var "hur ska vi någonsin kunna åka härifrån?". Det är underbart där. Så fint. Så bäst. Längtar tills jag åker dit igen. Någon gång.


brian basco

Nu hörs studentflakens tutor och psykopatskrik från söder (visste jag inte att det var student skulle jag vara livrädd och invänta revolution just nu). Mamma berättade att när hon tog studenten var det en kille som blev så full att han spydde ner sig själv och satt och grinade i ett hörn. Hans mamma kom och fick BÄRA ner honom som en bebis från flaket HAHAHA. Den synen. En 18-årig full kille som bärs ner från sitt studentflak av sin mamma. Nawww. Jag hoppas, hur full jag än är på min student, att mamma inte bär mig pga jag börjar grina osv.

På tal om fulla killar så köpte jag världens bästa spel igår. RUNAWAY 2!!! Dör vad roligt det är. Trots att jag knappt klarar något själv utan walkthrough så ba lövar jag det. Brian Basco har blivit ascool, det är synd. Gillade honom när han var en tafatt tönt, så söt. Ingen vet vem Brian Basco är så det spelar ingen roll, okej Emelie.



Mamma och jag var på Helt Enkelt igår, hela Gävles favoritrestaurang, för att fira in sommarlovet. Det var gott. Hade kunnat äta arton såna där laxar.


hej sommarlov

Det är sommarlov. Smaka på ordet, säg det om och om igen, se det som en religion, tro på det. FÖR DET ÄR SOMMARLOV. OKEJ!!!!!

Första dagen på sommarlovet har spenderats i Örsundsbro. Elin gick ut nian så vi var där och fick mat och tårta. Jag gillar mat och tårta, så det var mycket trevligt. Alla niorna grinade ihjäl sig och jag kunde inte sluta tänka på när vi gick ut nian förra året och grinade tills vi inte kunde andas, typ. Guva sorgligt det var. Huva mig.

Nu sitter jag på balkongen med pappa och äter kebab som vi nyss var och hämtade. Fast jag är klar. Han sitter och äter mina rester HAHA soptunnan eller vad.

Enda bilden jag lyckades samla på mig idag. Tänkte att hela bordet skulle komma med, men ne. Min kamera suger.

sylten

Vi åt pannkakor idag. Gustaf och jag står för ljudeffekterna. *MoGEt*


R.I.P glasögon


BRÄNN BOLLEN ISTÄLLET

Idag var det klassens dag i skolan. Vi skulle spela brännboll. Det var väl meningen att vi skulle "ha kul" sista dagen. Men kom igen, hur roligt är brännboll?!????! Spelade ingenting. Ville inte. Vi satt i gräset och glodde istället. Så kan man också spendera sista dagen, mhm.

När vår lärare stod och pratade kom tvåorna in och ba VI SKA DELA UT PRIS, och så var det JAG som skulle få pris??? Jag ba eh hjälp mig. Då hade jag vunnit på mediefestivalgrejen med min filmis. HAHA. Orkar inte. Var förvånad över att Conny ens ville att min film skulle vara med, hade aldrig någonsin trott att den skulle vinna. Men det var kul. Fick presentkort på bio och McDonald's så nu ska jag se 3D-bio och bli fet!!!!!!

Oscar nästa då ellör?

SÅDÄR JA

Jag har en header. En header där jag sträcker ut armarna och skriker YIIIIIIIHAAA. Något sånt. Nej men allvarligt talat, jag har ingen aning varför jag sträcker ut armarna. Kanske ska lära mig flyga. Som en fluffig fågelunge. Hoppar ner på ett inlägg och dör pga har inga vingar.

 

Vet ni, att först satte jag ballonger på headern. Mmhmmm, det är sant. Tog dock bort dem när jag insåg att bloggy såg ut som ett barnkalas.


räta på ryggen

GISSA VEM SOM ÄR LEDIG IDAG. Jag!!!!! OWAAAAAAH. Är vrålapehungrig så jag måste gå till affären snart och köpa något. Vi har 0 ätbara saker i kylskåpet. Eller ne, vi har ost. Och kaviar. Lunch = ostskiva med kaviar på. PROTEINER!!!!

Måste klä på mig något också. Det är lika varmt idag som det var i Florida, och då är det VARMT. Kanske inte behöver klä på mig ändå.

Ville bara visa hur bra hållning jag har.

kanske

Det kan vara så att jag har gjort några småförändringar i designen. Jag vet att det knappt märks. Ser ju precis likadant ut.

ELLER?!

Kände att det var dags att begrava den gamla designen efter 10 månader. Har ännu ingen header men det dyker väl upp någon snart hoppas jag. Problemet är att jag ej har bilder på mig själv. Får hoppas att några dyker upp på något magiskt sätt.

älgdans

Veckans fråga: EMELIE?!?!??? VAD HAR DU GJORT I EN HEL VECKA UTAN ATT BRY DIG OM BLOGGY?

Såhär är det. Jag har ett otroligt coolt och upptaget liv. Ibland MÅSTE ni ba respektera att jag har en massa events, premiärer osv att gå på. Ibland måste ni även respektera att jag måste bo ute i skogen i fem dagar och göra absolut ingenting annat än att jaga älgar, käka rått kött med nävarna och dansa regndanser. Så är det bara! Okej! Bra!

Så delen om events och så kanske inte var helt sann, men vi kan vara helt säkra på att resten var sanning.

Veckans andra fråga: EMELIE??!??? SNÄÄÄÄLLA LÄGG UPP EN MASSA BILDER.

Kan bjuda på en. Resten tar vi i ett annat inlägg, mmmhmmmm okej?!

Min regndansarpartner i nöd och lust hånglar upp ett grässtrå.


tredet e ivegen för solen

SÅ JÄVLA SVÅRT ATT KONVERTERA DVD-FILER TILL VIDEOS??????? Var tvungen att göra det för att kunna ladda över min film till youtube. Har tydligen en massa släktingar som vill se, så här har ni. Här är filmen jag gjorde i skolan. Och eh. Ja. Sämst kvalité men det var det bästa jag fick fram.


bahamas

Hade helt glömt att jag hade en till video att ladda upp. Från Bahamas, coolt vaaaaa.

 


Man vet att man har tråkigt när man sitter...

imag0407 (MMS)

Man vet att man har tråkigt när man sitter på en brunn och väntar på åskväder. Älskar åska.


Fulkatten äter gräs, HAHA tror hon är ko.

imag0406 (MMS)

Fulkatten äter gräs, HAHA tror hon är ko.


En trädkoja som morfar byggde till mig och...

imag0405_1307198 (MMS)

En trädkoja som morfar byggde till mig och Gustaf för många år sedan. Den är numera fallfärdig, R.I.P. Den enda som leker i den nuförtiden är Wilma. Fulkatt.


RSS 2.0