just like that

Är hemskt besviken. Skulle ju inte bli sjuk! Det enda som inte fick hända inträffade... ska vara hemma imorgon, får se om det kanske försvinner då. Känner nu hur förkylningen börjar komma nu. Hur kan jag ha sådan otur? Det är ju helt sjukt! Har inte varit sjuk på två månader, men just den här veckan ska jag bli sjuk. Äh, det kanske förvinner... eller inte. Även om jag blir sjuk så är det ju ändå sol och värme. Men det blir liksom inte samma sak, man vill ju vara pigg när man är där.  När man är förkyld blir man ju alldeles tung i huvudet och trött och snorig. Usch, jag är så besviken att jag vill gråta. Gud njuter väl av skadeglädje nu.

Nu missar jag SO:n som ms Viklund skulle låta mig göra imorgon också. Oflyt var ordet.

 Skulle behöva en sådan här just nu.

Men som sagt var: solen... här kommer jag!

/ Emelie ♥

jag har flyt

Typ inte. Jag håller på att bli förkyld. KUL VA? Gud kissar väl på sig av skratt... den onda jäveln Har inte varit förkyld på TVÅ JÄVLA MÅNADER och just den här veckan ska jag bli sjuk! Är det inte helt fantastiskt oturligt? Hur kan jag ha blivit så förbannat otursam!? Egypten om två dagar då... jippie.

/ Emelie ♥

om kärlek var värme, skulle jag ge dig solen

Idag har jag haft riktigt ordentligt tråkigt. På gympan var det basket. Vi var fyra tjejer och Philip i vårt lag. Vi förlorade alla våra matcher. Efter skolan stod jag och Linn och packade väskorna och då kommer Alex och undrar om han kan få en hejdå-kram. Det kunde han glömma. Sedan frågade han Sofia också, men hon hade inte heller någon lust att krama honom. Gillar honom inte, konstigare människa får man leta efter!

På torsdag har vi SO-prov, men eftersom att jag inte är i skolan på torsdag får jag göra det på onsdag istället. Det var tur, jag skulle nog glömma allt efter 12 dagar! Ska plugga idag, fyra revolutioner. Suck... och så har vi bildläxa. Hitta en bild och beskriva den. Och så måste jag tänka ut något att skriva om på engelskan... var den imorgon eller på fredag? Någon vänlig själ som kan berätta? Flest röstade på fredag i alla fall, men ändrade hon det efteråt?

What else to write about? Ingenting typ... ska väl packa lite också. Och se Vänner. Vill köpa ny tandborste också, men det kan jag väl inte göra idag. Ska ringa mor och far som är på affären.



Slänger in en video bara för att jag vet att ni älskar det... eller inte. Jag är inte så vacker i den här filmen.

/ Emelie ♥

vettig rubrik

Idag blev det städning och lite packande. Har en stor resväska som jag ska fylla med kläder. Är rädd att glömma något, jag har sådana där störda tankar när det gäller sådant. Om jag ska åka långt så tror jag alltid att något har ramlat ur väskan eller att jag har glömt något. Handbagaget checkas alltid minst en gång i kvarten så att inget på något magiskt sätt ska ha ramlat ur. Det skulle ju vara katastrof! Alltid när jag går hemifrån och låser dörren tror jag att jag har glömt att låsa den. Även fast jag alltid gör det. Det sitter ju i ryggmärgen.

Nu har soundtracket till The sims 3 kommit ut! Klicka här! Det är ungefär samma som till sims 2 fast de har hottat upp musiken lite. Shiet vad jag längtar! Ska skriva om The sims i en muntlig redovisning på svenskan. I'm a dork, men det orkar jag inte bry mig om. Jag vet att det finns flera miljoner runtom i världen som älskar sims, and I'm one of those geeks!



/ Emelie ♥

film från idag



Ännu en film. Från idag på Valbo. Den är filmad med mobil, så det är kass kvalité, men man ser ju i alla fall. Något töntigt band spelade dansbandsmusik så man hör knappt något, höj ljudet!

/ Emelie ♥

sex & the city

Jag älskar filmen! Även om den är ytlig ibland när de pratar om märken (något jag absolut inte förstår mig på) och sådant, så är den rätt smart gjord! Allt hänger ihop. Jag blir glad av den, min nya favoritfilm!

Gustaf och jag ska delta i Earth Hour. Det blir väl kanske lite monopol eller kortspelande. Jag har ett monopol med kreditkort som kräver batterier och han har ett med spiderman-tema. Hm... det kanske bli kortspelande istället. Mamma och pappa ska se Robinson och vägrar vara med.

Nu har jag tråkigt. Har ätit kakor, chips och druckit cola. Och så smakade jag lite fetaost av mamma och pappa. Är rätt hög på socker! Vet inte vad jag ska göra. När jag har tråkigt äter jag, även om jag är mätt. Så det blir en del ätande. På fucking torsdag bär det av till Egypten, och då blir det kul i en vecka! Jag kan inte fatta att det bara är 5 dagar kvar! Då blir det sooool, vind och vatten! Höga berg och djupa haaav.



Höhö, den här är filmad förra helgen. Flummig och oseriös... observera att man inte hör ljudet på min kamera så jag trodde att den inte spelade in ljud... men tydligen så gör den det. Så nu får ni höra också, lucky you. Vi går runt och sjunger Sarah Dawn-Finers låt. Jag är ful som fan i filmen. Och jag sjunger... så försök att inte lyssna, vet inte hur man tar bort ljudet på de ställen man vill, någon som vet? Skulle vilja lägga till ett pip-ljud där jag sjunger.

/ Emelie ♥

earth hour

Jag måste vara med. Jag bryr mig inte om alla andra ska se Robinson. Om de tycker att det är viktigare än det här så kan de väl få göra det då. Men jag tänker släcka allt i mitt rum och i resten av huset (mi familia får säga vad de vill!) och så ska jag bara ha tända ljus. I min tanke så kommer det bli så fint! Hela världen släcker alla lampor och stänger av allting. Tänk om alla stora städer gör det! Det kommer ju nästan bli magiskt! En timme kan göra stor skillnad! Och jag tycker att det här är waaaay more important än Robinson! Så snälla var inte så trångsynta, var med och gör skillnad! En timme bara.

Idag blir det Valbo. Såg en fin tröja på Gina som ska inhandlas. Och så ska vi köpa solkräm och sådant där också.

/ Emelie ♥

fröken löken kom på besöken

Idag var det skola, NO-prov, presentation av våra kära öar på engelskan (vår ö fick det originella namnet Bob), och matte med mr Hedgepeth som hade ett lagomt blått öga. Han hade tydligen slagit sig på basketen, men det såg snarare ut som att han hade retat upp någon. Han berättade om att en sjuksköterska hade grävt runt i hans öga med en spruta. Det hade han kunnat skippat, jag hade inte saknat informationen!
På NO:n hade vi en gammal retardkärring, och jag kan slå vad om att hon aldrig har hört talas om vad en bh är för något. Vi hade henne i onsdags också, what a nightmare. De som hade stolen lite utdragen och stod framför den fick minsann skjuta in stolen och stå bakom den istället. Jorå, så skulle det göras! Och hennes favoritmening verkar vara: "dumma frågor får dumma svar". Så man vågade ju inte fråga så mycket. Hon verkar tro att hon kommer från Storbrittanien för hon försöker prata med en sådan dialekt. Dialekten blir bara sur och jobbig att lyssna på. Surare och petigare gammal get får man leta länge efter.

Linn följde med mig hem idag efter skolan. Vi kollade lite på datorn, tittade på teve och så stickade Linn lite. Wilma blev lite crazy och sprang runt för att sedan sätta sig i en skål. Hon försökte också leka lite med Linns stickning. Vad gjordes mer under denna produktiva eftermiddag? Jo, just det! Jag råkade sätta mig på en tumstock som gick av. Vi får helt enkelt köpa en ny.



Ja, som sagt satte sig Wilma i en skål precis som alla andra katter.



Sedan satt hon i den och hade väldigt blå ögon.



Linns väska luktade mysko(xe).



Linn skulle smyga lite på Wilma som var loca!



Wilma hoppade upp och avslöjade Linn, och det roliga var över.



Så ser Linn ut. Hon är fin!



Och såhär ser jag ut. Inte lika fin. Fast håret är jag är skapligt nöjd med! Igår när jag kom hem så hade frisören plattat det och det var finfint... sedan duschade jag och fick cp-lockar.

/ Emelie ♥

haircut

Ingen förändring? Tji fick jag! Klart det fick bli förändring. Kortare hår och lite snedlugg. Såååå skönt att slippa det gamla långa piggsvinshåret. Min toppenfrisör Emma plattade det, tänk att mitt hår kan bli så platt! Min plattång msåte vara den sämsta sedan stenåldern, då hade de plattänger i sten. Ingen höjdare.

Orkar tyvärr inte ta någon bild, men det kommer!

/ Emelie ♥

pannkakedagen

Plötsligt är min största fiende förkylda människor. Plötsligt är min största mardröm att bli sjuk inom den närmsta veckan. Tänk om jag har feber när vi åker? Tänk om jag är magsjuk när vi åker? Tänk om, tänk om, tänk om? Som jag har längat och längtat och längtat! Jag FÅR inte bli sjuk. Bara därför tror jag hela tiden att förkylningsbacillerna ska hoppa på mig och mala ner mig till köttfärs om jag står för nära någon som snörvlar lite. Sofia är på bättringsvägen så där behöver jag inte oroa mig, haha. <3 Jag har blivit hypokondriker helt enkelt, får stå ut med det. Först när jag sitter frisk på planet kommer jag kunna vara lugn.

Jag ska klippa mig idag. Det blir inga sådana där radikala förändringar, orkar inte med det. Så det får bli lite mer uppklippning och topparna. Tyvärr.



/ Emelie ♥

HAHAHA

Det är någon som ringer min mobil hela tiden utan att säga något så nu när det ringde så svarade jag jättehögt: HALLLÅÅ???! Och så var det Linn som ringde, HAHAHAHHAHAHA! Är så himla irriterad på den som ringer hela tiden.

/ Emelie ♥

the teachers ain't got no mercy

Skola idag, inte särskilt mycket kul som har hänt. Fick MVG på ett matteprov och G+ på svenskaskiten.. och så gick min nagel av idag så jag började blöda. Gjorde förjävla ont, men nu är det bättre.

Jag har inget att skriva om. Vad trist det känns. I vanliga fall brukar fingrarna flyga över tangentbordet, men inte idag. Är så jäkla trött, vad är det för fel på mig? Sur, trött och irriterad. SO-förhör och spanskaprov imorgon, NO-prov på fredag. Kan inte andaaas.

/ Emelie ♥

I'll ice you

Varför måste allt vara så tråkigt? Måste skolan vara så tråkig? Kan man inte göra det lite roligare på något sätt? Det måste ju finnas någon därute som kan göra skolan till ett lite roligare ställe! Hörde på nyheterna någon dag (oops, pensionär-varning!) att något cp-parti hade föreslagit att de skulle lägga till en tredje termin. WTF? Jag höll på allvar på att börja gråta. Ta bort en bit av sommarlovet och lägga till en TILL termin! Är de helt rubbade? Fattar de hur jobbigt det är att ha två terminer!? Om de inför det så kommer jag att vara tvungen att åka ner till Stockholm och stå på Riksdagsbron och protestera med skyltar. Det kommer inte att bli en behaglig situation för någon inblandad.

Ont i huvudet. Jag drack mjölk på lunchen idag... får se hur det går med det.

Idag har jag varit arg och på dåligt humör. Är fortfarande det, men det är lite bättre nu när jag är hemma. Riktigt arg och förbannad känner jag mig. Finns en sak som jag för alltid kommer att irritera mig på. Orkar inte med det.



Konichiwa bitches. Robyn är en hjälte.

/ Emelie ♥

apartment heaven FOR REAL

Nu ni! Nu ska det bli finboende! Eller ja, så tjusigt kanske det inte var, en helt vanlig lägenhet, men fönstren i köket var underbara! Gick ända ner till golvet! Mitt rum var stort och hallen kommer att bli ljus på dagen. Det här kommer att bli najs! Ser fram emot att flytta dit. Trappuppgången var grymt fräsch, till skillnad från vår trappuppgång som skiftar mellan doften av herrparfym och kattskit, beroende på vilken tid på dygnet det är. Dessutom har ju jag skämt ut mamma genom att säga en oerhört pinsam sak i trappuppgången framför vår granne (han såg mig inte, han var på våningen ovanför), men jag sprang ju ut och lämnade mamma där så han tror att det är hon som går runt och säger konstiga saker för sig själv. Tänker inte säga vad jag sa, NEVAH EVAH. Men meningen innehöll ett ord som jag inte tror att jag har använt förr. Olyckligt att jag skulle använda det för första gången inför vår stackars granne, HAHAHA.

/ Emelie ♥


bollar

Idag har jag irriterat mig på...
- Folk som bara går iväg.
- Ett antal personer i klassen.
- Lektionerna.
- Lärarna.
- Att jag kom i en otroligt dålig grupp på engelskan.
- Mitt hår.

Idag ska jag få se lägenheten! Klockan sju ikväll. Gissa om jag är exalterad/orolig/nyfiken! Jag tror att det blir bra. Hoppas jag. Vet jag inte. AAH.



/ Emelie ♥


wipeout

Shit vad jag fryser! Har nyss ätit kinamat som är stark som attan, och därför så har jag druckit en massa iskallt vatten - därav frysandet.

Har inte hunnit uppdatera idag, klockan halv ett bar det av till Örsundsbro som ligger utanför Uppsala. Där firades Johann, vår kusin som fyller 21. Eller ja, Gustafs och min kusin. Inte mammas och pappas, hehe. Klicka här för att komma till hans blogg.



Kusin Elin & någon?



Birthdayboy och morfar. Han ser lite trött ut...



En lite bättre bild kanske, haha.



HAHAHAHA, HAN ÄR SCHNYGG! NAAAAT.



Visst vill ni också vara såhär snygga?



Gustaf drog med mig upp på övervåningen för att leta efter små vetenskapsmän som skapat denna kiwi-banan. HAHAHA, DET VAR ETT PÄRON!



Aaw, jag hittade den här söta bilden på mig och Elin. Mitt smajl är väl kanske inte det snyggaste, men det är ett gulligt foto!



HAHAHAHA,  FULA FAN!



Mamma friserar Gustaf.



Folket socialiserar.



Elin tog de här bilderna med någon mojäng de hade till kameran som var som ett förstoringsglas typ. Det blev jättecoolt!



Suddig bild på moster Jeanette som läser min blogg utan att kommentera, haha.



Har absolut ingenting att skriva om den här bilden.

Nu ska jag se lite av Sanningens ögonblick och sedan blir det dusch!

/ Emelie ♥

puss

Kvällen har ägnats åt rensning av garderoben. Puh, vad mycket skit jag fick ut! Och för att inte tala om hur mycket användbara plagg som låg gömda under alla skabbkläder! Det hade jag aldrig kunnat tro! Tröjor som jag inte sett på minst ett halvår grävdes fram.



Den här hittade jag. Har knappt använt den någonting. Först tänkte jag slänga bort den, men den får hänga med ett tag till.



Den här hittade jag längst in i garderoben, en tröja jag köpte från H&M-katalogen och glömt bort.



Den här koftan är köpt på Indiska och jag gillar den verkligen! Men förra året råkade jag få färg på den, så nu kan den inte användas längre. Den fick tyvärr gå bort.



De här är också köpta på Indiska, tänkte först slänga dem men ångrade mig. Tycker att de är charmiga på sitt egna vis. Kanske kan ha med mig dem till Egypten? De är lite för små men vid poolen kan man ju dra på sig en sådan över axlarna om man inte vill bli röd (blir ALLTID röd på axlarna när vi åker utomlands, och i hårbotten, måste se upp för det den här gången!).



De här jeansen har jag inte använt den senaste tiden för att de är vida, har två par likadana. Tänkte slänga dem på grund av att jag typ aldrig använder dem, men sedan ångrade jag mig och tänkte att vida byxor har väl typ kommit tillbaka och dessutom så är det Lee-jeans, så det känns som slöseri.



Den här ÄLSKAR jag! Den har legat begravd bland alla tråkiga t-shirtar, men idag kom den fram! Har inte sett den sedan i somras tror jag. Jag måste verkligen försöka ha lite mer organiserat i lådorna!



Haha, de här byxorna hatade mamma i somras för att jag hade på mig dem hela tiden när vi var i stugan. Köpte dem i trean för att ha på skolavslutningen och jag kan fortfarande ha dem! Det är skumt...



Jag har haft väldiga besvär med den där stången där för den har alltid suttit på långt ner och varit i vägen, men nu såg jag de små hålen i väggarna i garderoben och insåg att man kunde flytta upp stången. Smart! Men lite sent upptäckt. På bilden hade jag inte lagt in allt än, sådär mycket rensade jag inte ur, haha.



En hel papperspåse fylldes med gamla unkna kläder. Undrar vad jag ska göra med dem? Kanske ge dem till Röda Korset? Eller så kanske det är någon läsare som vill köpa en påse med gamla kläder? Höhö, yea right.



Titta vad jag hittade! Mina gamla röda hängslen som användes en gång. De gick bort!




Den här t-shirten är hothothot! Den är dock för liten, men sparade den ändå bara för att den är så cool. Den är köpt på kanarieöarna tror jag...



Den här sparade jag också för att den var så cool. Köpt i Turkiet.

Ooh, är så nöjd nu. Mina garderober är ungefär tre elefanter lättare nu. Nu kanske jag till och med kommer att kunna hitta kläderna!

NU: tandborstning och läggning.

Jag tror att Mix Megapol har fått spatt, de spelar On and on med Agnes om och om igen, blir galen! Antingen har det blivit något fel eller så har de något slags maraton. Är jävligt trött på låten nu, de har spelat den ungefär 5 gånger. Direkt när den är slut börjar den om igen. Bara därför så kommer jag vara tvungen att lyssna tills det tar slut bara för att höra vad de har att säga. Så störd är jag.

/ Emelie ♥


gustaf, gustaf, gustaf...

Som ni kanske har förstått så är min lillebror... lite weird. Men jävligt skön. Så här är ett videoklipp från i somras som jag filmade på honom. Vi hade bestämt att han skulle göra sådär innan, så bli inte rädda för honom, haha. IGNORERA MIN RÖST, DEN ÄR HELT KONSTIG OCH JAG SKÄMS FÖR DEN. Låter som att jag har fått något i halsen. Det är filmat i vår stuga i Ockelbo. Rätt kass kvalité, det är filmat med mobil. Men det syns ju i alla fall.



Haha, Gustaf säger typ: Ska vi lägga in dem på JOOTOOB?
Vi har filmat fler roliga videos med honom som jag kanske lägger upp någon gång också. Finns rätt många, vi filmade typ hela tiden i somras.

/ Emelie ♥

inköp



Vårskor. Riktigt sköna faktiskt! Ville ha vita tygskor så jag köpte de här.



Sommarskor. De var så enkla och snygga. Passar ju till allt! Bilden blev lite cp, kolla på högra foten. Ränder från strumporna, haha.



Chooooooklad! Den hette Brejk, Linn sa att Brejk var gott igår när vi var in på den nybyggda macken vid Ericsson.



Wilma kan väl i och för sig inte längre räknas som ett inköp, men hon var så söt när hon kämpade med att få bort den här klisterlappen från sin päls. Den hade suttit i mina skor och när hon lekte med den limmades den fast i hennes lurviga päls.

Idag har jag även tränat på Johan Glans specialité - Darth Vader-imitationen. Jag skulle fylla tillbringaren med vatten, men det råkade bli lite lek med den istället.

/ Emelie ♥

mäxxi

Promenad med mamma till ica maxi idag. Sedan in på Din Sko och köpa skor till Egypten och vårskor. Sedan hem igen. Sedan hamburgare snart. Ah.

Gillade ni Gustafs inlägg då? Andedräktsblöja är ett ord jag inte hade hört talas om innan hans inlägg. Pappa vill nu också gästblogga, men vi får se hur det blir med den saken. Han säger att han har viktiga politiska saker han vill få fram. Är det någon som skulle vara intresserad av att höra pappas åsikter? Haha, det där lät taskigt, men jag menade det inte som det lät.



Den här bilden är äkta humor.

Senare blir det väl till att dränka min sorger av sims 3:s framflyttning med lite äkta sims 2-spelande. Mina planer är att göra ännu ett försök att skapa en riktigt lång släkt. Den har gången SKA jag lyckas! Moahaha! Gustaf och jag planerade förrut att bygga upp en äkta barnanstalt med celler på sims, men vi orkade inte. Det var inte så kul att plåga små sims-barn som vi trodde att det skulle vara... kändes liksom lite barbariskt och hjärtlöst.

/ Emelie ♥


gästbloggaren gustaf

Hej.... Idag var det ju Fredag.... Bra antar jag . Skollunchen smakade andedräktsblöja. Alltså inte gott. Jonas dog i skolan. Det var kul.  Också är det ju säsongsavslutning för Eureka :(  Alltså alla bra kvalitetsserier ska sluta nu. Först Stargate och nu det här. Kort och gott, Mackan luktar anus.

 

/ Gustaf ♥

moving on

Sarah Dawn Finers låt... har haft den i huvudet hela dagen! Och så har jag inte kunnat få flytten ur huvudet heller. Tänker på hur jag ska ha det i mitt rum hela tiden och undrar hur det ser ut där. Det driver mig till vansinne att jag inte har sett den! Jag måste få se den snart, helst innan min hjärna börjar koka som ärtsoppa.

Idag var det skola, inte mycket att säga om det. Matteprov som gick helt okej. NO-pretest som jag inte fattade ett skit av. NO:n är helt förstörd, mr Harris är så töntig... och inte på ett bra sätt. Han är så amerikanskt hurtig och glad. Idag spenderade han tjugo minuter åt att prata om kassettband. Olidligt jobbigt.

Senare idag kommer en gästbloggare att dyka upp här. Trevligt med lite omväxling va? Denna person är blond, har glasögon och är ungefär 140 centimeter lång. Jag pratar om en viss lillebror som heter Gustaf. Han ska få skriva ett inlägg har jag lovat, så ni kan ju förvänta er humor på hög nivå här senare. Förrut fick han ju skriva något i ett inlägg och då blev det "Babiansaliv", så ni kan ju bara föreställa er vilken succé det kommer att bli!



That's him. Oh yes it is.

MALM Sängstomme

Den här godingen blir nog min när vi flyttar. I like it! Kostar 995 kronor på Ikea.

/ Emelie ♥

wtf?

Jag hittade en expeditbokhylla på Ikeas hemsida som är dubbel och som bara kostar 479 kronor! Den andra kostade 695 kronor. Jag fattar ingenting! Det är ju helt sjukt bra!

EXPEDIT BokhyllaEXPEDIT Hylla

Den dubbla är kostar 216 kronor mindre än den enkla! Det är för bra för att vara sant!

/ Emelie ♥

plans

Jorå, självklart har jag redan börjat fundera på hur mitt rum ska se ut. Jag vill ha nya möbler! Så otroligt trött på de där fula trämäblerna. Antingen säljer jag dem, eller så får Gustaf dem. Den här hyllan finns på Ikea, den heter Expedit och kostar 695 kronor. Dyrt, men jag älskar den! Kanske kan få mamma och pappa att betala hälften? Behöver bara en. Fast jag behöver två om de går med på det.

EXPEDIT Hylla

Tapeter har jag också funderat över eftersom att vi ska tapetsera om där. Här nedanför är några exempel på tapeter som jag skulle kunna tänka mig att ha som fondvägg.



Najsa mönster och färger. Vitt på resten av väggarna! Gillar nog de två längst ner bäst. Ska skrapa ihop pengar till en riktigt fin lampa också. Älskar stora fina lampor som hänger i taket och dinglar... höhö.


Jag älskar de här tre! Men jag tror att jag gillar den vita bäst.

Två och en halv månad kvar... rätt mycket tid att planera och spara pengar. Kanske kan kräva en hundring mer i månaden om jag går med på att plocka ur diskmaskinen varje dag eller något.

/ Emelie ♥

I like your words



Se där! Hittade en liten bild på huset flyttlasset går till i juni. Jag har inte sett insidan, har verkligen ingen aning om hur det ser ut. Det löser väl sig.

Nu ska jag kolla om vi har något att äta till lunch i köket.
 
/ Emelie ♥


krumelurer



Aaw, är de inte söta? Små krumelurer. Bilden är gjord i picnik.

Gjorde ett inlägg om bloggar men tog bort det. Blev så dåligt. Låg inne på bloggen ett litet tag innan det blev borttaget, så några kanske hann se det? Det var så tråkigt att jag tog bort det.

Har nog inte nämnt att jag är ledig imorgon. Lärarna ska ha utvecklingssamtal med oss elever hela dagen så vi behöver bara gå dit och vara där en stund med våra föräldrar! Woho. Jag har tid klockan 13:20 med ms Everlönn. Pappa ska följa med som vanligt. Vet redan vad som kommer sägas eftersom att varje gång jag går på utvecklingssamtal är det som att se en repris av ett dåligt tv-program. Klicka här för att läsa mitt inlägg innan förra utvecklingssamtalet.

/ Emelie ♥

away from this neighborhood

Vi ska flytta i juni. Det kom lite hastigt och jag har inte ens sett insidan av stället än, men utsidan ser bra ut! Gatan heter Övre arbetshusgatan. Lite komplicerat namn, var tvungen att slå upp det på hitta.se för att komma på vad det hette (här skulle jag i vanliga fall göra en :P-gubbe, men jag har slutat med sådant på bloggen). Så vi ska flytta! Jäkligt skönt... inte bara för att området är så skabbigt, men också för att jag gjorde bort mig rejält i trappuppgången när en granne var där idag. Men jag sprang därifrån och lämnade mamma där, hahahaha. Jag vill inte berätta vad jag gjorde, men det var pinsamt! Sa en sak som var lite ironiskt...

Ska bli så otroligt skönt att få nytt rum. Inte för att jag inte gillar mitt rum, det är bara tapeterna som jag är så trött på. Någon slags ljusbeige, nästan vitt. Nu ska det tapetseras om i nya lägenheten! Jag ha en stormönstrad tapet i någon stark röd/rosa färg som fondvägg och kritvitt på resten av väggarna... yeah. I'm gonna like it. Men jag är lite orolig eftersom att jag inte har sett lägenheten än, men så har vi ju inte ens tackat ja än. Men vi får den om vi vill ha den. Och det vill vi. Eller, rättare sagt, mamma och pappa vill. Jag och Gustaf har ju inte sett den än, men den verkar bra. Har sett planlösningen och utsidan av huset. Det ser ut som ett hotell. Fast tyvärr utan pool. Det hade ju kunnat vara najs. Men högst upp i huset finns en bastu som man kan boka! Och en liten extralägenhet man kan boka, så där kan jag flytta in när jag vill flytta hemifrån. 50 spänn per natt. Billigt boende! Nejdå, men det blir bra om man har gäster som ska sova över någon gång. Inte så att jag ska skicka upp kompisar där om de vill sova över, men you vet what I menar.

Hittar ingen bra bild på huset, men det är najs. Väldigt stort. Dessutom bor Gustafs bästa kompis i huset. Kul för honom... hahahhahha. Nej, I'm just skojing. Har ni märkt att jag kör lite Henrik Schyffert/Victoria Silvstedt? Blanda svenska and English and you får sweet läsning. Not. Nejnej, det här har inte spårat ur.

Egypten om 15 dagar! SWEET! Det ska bli så otrooooooligt najs! Bilderna jag la in förrut såg helt underbara ut! Kolla bara på det här!



Ignorera att det är en unge på bilden som säkert skulle kunna förstöra lugnet. Se istället de där konstiga sakerna som antagligen fungerar som parasoll. Aaah! Och kolla in solstolarna. Fatta vad häääääääääääääärligt! Hoppas bara att det inte funkar på samma sätt som det gjorde när vi var i Turkiet. Då fick man gå ut typ vid 6 på morgonen och lägga ut sina handdukar på fyra stolar för att överhuvudtaget få en enda liten solstol. Det var så systemet fungerade! Folk var ju liksom uppe med tuppen för att få en plats! På Lanzarote var det lugnare, litet hotell, inte så mycket folk. Skönt.
/ Emelie ♥


cutiepie

När jag klickade på översikten kom den här kommentaren upp:

Kladdes Kebab:
Du é söööt som socker! Blandad sås? Kram/Kladde

På ip-adressen såg jag att det var min kära far. Vår familj är så otroligt normal och sund. Inte alls konstig.

Idag blev det teater för 8A. Eller förresten, teater kan man inte kalla det. Det var två personer, två instrument, och en man som skötte ljuset. Och så ska vi inte glömma pinnen som hade en hatt på sig! Det var en skildring av Edith Piaf... ungefär. Människan som spelade Edith Piaf sjöng en och halv timme i sträck. Vi satt på fjärde raden, rätt långt fram, och hon såg in i mina ögon ett antal gånger när hon sjöng. Jag höll på att bryta ihop i gapskratt varje gång. Hon sprang upp i publiken och sjöng till Adam i vår klass. Han satt typ och såg helt iskall ut och himlade med ögonen. Såg knappt på henne. Alla skrattade men Edith Piaf fortsatte sjunga. Sedan kom hon upp till Jesper (som satt snett ovanför mig) och började sjunga till henne. Han sa åt henne att dra, det var askul! Alla skrattade ännu mer, men Edith Piaf stördes inte. Hon fortsatte sin "skönsång". Herrejävlar vilka tråkiga 90 minuter det var. Pjäsen bestod av två personer och en pinne.  



Här har vi de två som medverkade i pjäsen.



Glömde nästan den här snyggingen som också medverkade!

Mamma och pappa var och såg en lägenhet idag på skoltid som jag skulle ta ledigt i en halvtimme för att följa med på, men så kom jag på att det var teater och sket i att följa med. Pjäsen sög och mamma sa att lägenheten var perfekt. Fan fan fan, jag skulle ha följt med!

/ Emelie ♥


"det var inte jag, det var göran person!"

Skola först idag, det sög, sen gick jag hem och typ bara chilla sen ringde mamma o sa...

Japp. Där har vi ett klassiskt dåligt blogginlägg. Så har jag märkt att många skriver inne på bilddagboken. Denna meningslösa text kompletterar de med en bild på sig själva med för mycket brunkräm.

Såååg. HAHA, skulle skriva så, men det råkade bli såg istället. Men det passade ju nästan in. Nu orkar jag inte skriva mer, har ärligt talat inte mycket att skriva. Btw, jag tänker inte klippa av håret.

Just det! Om ni undrar varför rubriken är som den är så är det ett klockrent citat från Malin idag.

/ Emelie ♥


I am a little bit...

... laktosintolerant. Bye bye glass i stora lass och mjölk i stora... glas? Jag har haft en toppendag, verkligen.

/ Emelie ♥


varför händer inget?

Skola idag. Gympan var intressantast. Först släppte sig en person och sa "ursäkta mig". Sedan sprang Anton in i en vägg.

Har typ inget att skriva. Förutom att vi aldrig kommer att flytta härifrån. Vi har fastnat i den här geggan. Inte kommer loftet i stugan bli ombyggt heller. Ingenting händer här omkring.

/ Emelie ♥


kevinkonsert

Jag och farmor har nu varit på konsert med Kevin Borg. Han var skitbra, snacka om bra röst!











Konserten var en timme, men efter sista låten stod alla upp och applåderade och då kom han in igen och sjöng Every bit of me. Once upon a time, I had a dream, I had a vision...

/ Emelie ♥

152 frågor

152 frågor!
1. ÄR DU BEREDD? - aaah
3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT - högerhänt
4. HUMÖR JUST NU - ångest
5. FAVORITGODIS - pepprade döskallar, fast dom finns typ inte längre
6. FINNS DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER? - blodpudding, sopor
7. KLÄDER JUST NU - pyjamas
8. MUSIK JUST NU - tusen och en natt (repris på let's dance på teve, de dansar till den)
9. NÄR ÅT DU SENAST? - alldeles nyss
10. VAD SA DU SENAST? - vet inte, har inte sagt något på ett tag
11. FAVORITKLÄDER - tights och mysbyxor
12. FAVORIT HANGOUT - vet inte
16. FISK ELLER BADKRUKA? - beror på temperaturen i vattnet
17. FAVORITFÄRG - svart, grått, lila
18. SAFT ELLER ALKOHOL - blanda dem! närå, men saft
19. LÄNGD - 16...2?
20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? - 2
21. FAVORITVÄDER - när man kan gå runt naken utan att frysa
22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - mamma, pappa, Gustaf
 23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - nej
24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - nattmänniska lätt!
25. SPARARE ELLER SLÖSARE - egna pengar - spara, mammas och pappas pengar - slösa
26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? - vet inte
27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - va?
28. DET BÄSTA DU VET - hihihi, det ni!
29. BÄSTA LEKSAK - gosedjur
30. BÄSTA FILM - finns många, men typ sex and the city-filmen kanske?
31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - aaah
32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? - ...
33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? - ...
35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - nja
36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - ja, varför inte?
37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - ohja
38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - ja
39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - 12
40. FRAMTIDSPLANER? - har inga
41. BIO ELLER PROMENAD? - bio
43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - inget
44. TEKNISK ELLER OTEKNISK? - båda
45. ÄR DU KITTLIG? - ja!
46. SNARKAR DU? - vet faktiskt inte
47. STJÄRNTECKEN? - våg
48. RÄDD FÖR INSEKTER? - vissa. igår var jag livrädd för att det skulle vara en megasnigel under min säng, varför vet jag inte? är snigel en insekt?
49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? - slemmiga insekter
50. STÖRSTA SVAGHET? - lathet
51. DET ÄR JAG BRA PÅ? -att komma försent
52. MUSIKSTIL? - jag har alla musikstilar blandade till en
53. LYCKOTAL? - alla jämna tal, HATAR udda tal
54. FAVORITFILM GENRE? - komedi
55. BÄSTA BOK? - som jag vill vara och linas kvällsbok 1 & 2
56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFT, VAD SKULLE DU VÄLJA? - flyga (även fast jag är höjdrädd)
57. FAVORITORD - pösig
59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - CHIPS OFC
60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - hamburgare
61. SKRIVER DU DAGBOK? - ja
62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - barnprogram
63. NAMNSDAGSDATUM? - 20 april, FÖRSTA ÅRET JAG FÅTT EN NAMNSDAG!
64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? - nej
65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? - nej
66. FÖDELSEDAG - 19 oktober
67. FAVORITCHIPS - lantchips
68. SYNLIGA ÄRR? - ja
69. DINA BÄSTA VÄNNER? - familjen tror jag, haha dom är bäst
70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - stökigt
71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - ibland
72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - 7
73. DETTA GÖR MIG ARGAST? - djurplågeri
74. HAR DU PROVAT ALKOHOL? - nja
75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - länge kvar till jul, men en en ny dvd skulle inte sitta fel
76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - ketchup & senap
77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - njaaaa
78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? - beror på
79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - hahahhaha ja, man kan ju inte skylla på någon annan?
80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - nej, inte mördare och misshandlare, för det är inget "misstag"
81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - tavlor
82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - mörkvitt, jättefult
83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - alla! jag <3 kolhydrater!
84. HUR SKA DIN DRÖM KVINNA/MAN VARA? - perfekt
85. VILKET ÄR BÄST - JULAFTON ELLER DIN FÖDELSEDAG? - julafton
86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - spelaroll
87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - ljusblå fruktsoda och coca cola
88. VAD GÖR DU HELST? - sitter vid datorn
89. BÄSTA RAGGNINGS REPLIK? - hej
90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? - 1
91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - NEJ, HELT ONÖDIGT
92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - mamma, pappa, Gustaf, Wilma
93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - näej, fast jag tror att jag är lite känslig mot mjölk
94. ÄR DU MÖRKRÄDD? - ganska
95. ÄR DU RELIGÖS? - inte direkt
96. TROR DU PÅ ASTROLOGI?- kan man tro på det?
97. TROR DU PÅ MAGI? - nej
98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - ibland
99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER?- välpolerade skor? vafan är det? hahahahha.  nämen, då tar jag väl sandaler, för om man har sandaler så är det sommar!
100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - att någon i min familj ska dö, då dör jag hellre själv
101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV? - ja
102. HUR OFTA STÄDAR DU DITT RUM? - 1 gång om halvåret
103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 100KR? - menja
104. HAV ELLER SJÖ? - båda
106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD? - JA!!!!
107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN? - ja, funderar på det
108. SALTAR DU PÅ MATEN? - ja?
109. FAVORITKAKA - kladdkaka och cookies
110. KAN DU SJUNGA? - alla kan
111. GILLAR DU ATT SJUNGA? - ja
112. VILKET GYMNASIEPROGRAM GÅR/SKA DU GÅ/GICK DU? - vet inte, hjälp mig någon!
113. ÄR DU KÄR? -  inte direkt
114. ANVÄNDER DU DEO? - ja
115. VILKET INSTRUMENT ÄR VACKRAST ATT LYSSNA PÅ? -  galna trummor
116. HUR GAMMAL ÄR DU? - 14
117. FAVORITBLOMMA? - vitsippor!
118. GILLAR DU TECKNAT? -  nej
119. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TANDBORSTEN? - blå/gul
120. FAVORITARTIST - evanescence, alanis morrisette, sebastian karlsson
121. FAVORITLÅT JUST NU - everybody's fool
122. SKA DU DUSCHA IDAG? - ja
123. KAN DU BÖJA PÅ ENA ÖGONBRYNET? - ja
124. KAN DU VISSLA?-  ja
125. KAN DU KNÄPPA MED FINGRARNA? - med höger hand
126. KAN DU VICKA PÅ ÖRONEN? - ja
127. ANSER DU ATT DU ÄR STARK? - NEJ!
128. BRUKAR DU SOLA? - nja
129. VAD GÖR DU OM DU FÅR HICKA? - dricka vatten
131. ÄR DU KATT ELLER HUNDMÄNNISKA? - inget av det tror jag
132. HÅRFÄRG? - brun
135. VAD ANSER DU OM BUSH? - han är en fläskkotlett (inte på ett bra vis)
136. RÖKER DU? - nej
137. SNUSAR DU? - nej, fyfan
138. ANVÄNDER DU KNARK? - 24/7
139. KAFFE ELLER TE? - inget av dem
140. HAR DU DIN NATURLIGA HÅRFÄRG?  ja + slingor
141. ÄR DU NYTTIG? - NEJ
142. PYSSLAR DU MED NÅGON SPORT? -  nej
143. GÅR DU ELLER PLANERAR DU ATT LÄSA PÅ UNIVERSITET? - vet inte
144. HATAR DU DIG SJÄLV? - ja
145. HAR DU EN BESATTHET?  - nja
147. BRIGHT EYES ELLER - wtf?
148. KILLE ELLER TJEJ? - va?
149. VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN? - hihi, jag vet
151. VAD SKA DU GÖRA INOM NÄRMSTA VECKA? - plugga och vara förbannad
152. NÅGRA SISTA ORD? - det här sög

/ Emelie ♥


sveriges stolthet



Jävla sköning.

/ Emelie ♥

gratis öronproppar till ryssarna

Jag håller med Sofia - skicka öronproppar till Moskva! Stackars människor, de kommer ju att få hjärnblödning när den där människan sätter igång med sina operavrål. Jag är fortfarande i chocktillstånd och skäms över Sverige. Fast att jag skäms över Sverige är väl inget nytt. Jag vill bo i Grekland eller London, eller varsomhelst!

Och så vill jag tipsa om en blogg. Min kusin Johanns blogg på unt:s hemsida. Klicka här för att komma dit! Han bloggar om sport... typ. Fast inte bara om sport, han är riktigt rolig! Så nu vet ni var jag har fått det ifrån. He...he...he. Ironi vet ni.

Det spökar i mitt rum. När ingen var härinne så ramlade en spegel ner med en smäll. Och när jag satte igång teven så var antennen urdragen. Hur!? Jag vågade först inte gå in här, men tog mod till mig och gick in ändå med tankarna "snälla, låt det inte vara ett spöke eller ett rymdskepp därinne, snälla gud, jag ber dig". Lustigt, jag som inte ens tror på gud. Nej, jag tycker inte att hans namn borde börja med stor bokstav. Han är en sak med skägg som sitter och dagdrömmer på ett moln och skrattar åt vårt lidande här nere på jorden. Undrar vad han (eller hon?) är för något. Man ser ju gud som en gubbe med långt vitt skägg. TOMTEN!? Fast guds son är ju Jesus och så vitt jag vet så är tomten inte Tomas DiLevas pappa... jag får fortsätta att klura på det här!


Gud?


Jesus?

/ Emelie ♥

flytta härifrån

ARG. HUR FAAAAAN KUNDE DEN DÄR SKITLÅTEN VINNA?

Fel fel fel. Fel igen. Jag bojkottar melodifestivalen nästa år. Och Snälla, snälla på andra plats. Otroligt dåligt. Pappa sitter och har ångest på golvet. Hahahahhaha. Resten av Skandinavien kommer att skratta åt oss. Gustaf vill döda svenska folket säger han. Jag vill bara flytta härifrån. Sveriges smak är så hemsk att jag vill dö. Jag ska flytta till Grekland och bara lyssna på grekisk musik. Och på Sarah Dawn Finers låt. Och Måns. Och EMD. Och alla andra låtar som var bra. Det var ju typ 8 bra låtar med, och så vinner en av de dåliga. SÅ DÅLIGT.

Hur kunde det bli så här i år?
- De bytte ut Kristian Luuk mot en skrikande människa i nunnedräkt.
- De bytte ut Björn Gustafsson mot en gubbe med fiol, Henrik Dorsin och någon jäkla tingeling & en orkester med en liten gubbe längst fram.
- Ungfär 3/4 av de låtarna som gick vidare till globen var bra, men ändå så vann en dålig låt.

Jorå, jag vet hur man är gnällig och pissed off.



Sarah Dawn Finer skulle ha vunnit.

/ Emelie ♥

my very own specialdesigned t-shirt



HAHAHAHHAHAH, SOFIA, HAHAHAHAHHA! Typ ingen annan fattar :'D

/ Emelie ♥

egypten

Shit, nu närmar det sig! Idag beställde vi från taxfree och mamma började prata om att jag måste köpa ett par sommarskor. 2 april!











Bilder från hotellets hemsida. Kolla på rutschkanorna! Iiiih. Jag gillar såna där lite brantare! Fanns en sån i turkiet när vi var där för 1,5 år sedan, den var skoj. När vi var på Lanzarote för 1 år sedan fanns det inga rutschkanor, men det var mysigt ändå. Kolla in inomhuspoolen! Den ser riktigt mysig ut. Stranden såg ju inte helt dålig ut heller.

/ Emelie ♥

velande

Jag har fortfarande inte bestämt mig. Men jag har ju inte ens en klipptid bokad heller. Fast jag tror nästan att jag behåller håret och klipper snedlugg. Fortsätter kämpa för att få ännu längre hår. Men ändå, vad hopplöst. Vill inte ha något hår alls! Kan man göra som Carina Berg och raka av det? Jag kan anställa Martin Stenmark så kan han göra det åt mig.



Äh, jag vet inte. Men jag behåller nog håret. Tog fram mitt uppklippa hår igår och såg hur det skulle se ut. Men det är klart att det var ju inte allt hår, så det blev lite konstigt.



Där. Ansiktet var helt fucked up så det får ni inte se. Äh. Jag tror inte att jag klipper av det... men jag kan ångra mig. Vi får se.

/ Emelie ♥

hjälp

Ska jag klippa av mitt hår och slinga det? Ska jag ha kvar längden? Ska jag klippa av det och klippa snedlugg? Jag vet inte! Hjälp mig någon. Vet inte om jag vill eller om jag skulle passa i kortklippt. Jag är ingen person som orkar fixa håret. Men jag vet inte om jag skulle våga... tänk om det skulle bli skitfult? Jag är rädd, skulle säkert få panik i sista sekund frisören redan har klippt av hälften av håret på ena sidan... har verkligen ingen aning om hur jag skulle se ut. Då tänkte jag inte bara axellångt utan ungefär såhär:



Ja, jag vet inte? Kanske skulle se skitfult ut. Man måste ju fixa med den skiten också. Kanske skulle ta och raka mitt huvud?



Äh, jag vet inte... kanske har kvar mitt gamla tråkiga hår. Men jag känner att jag behöver en förändring! Men ändå... jag har sparat i flera år nu. Men till vilken nytta? När man har sparat ut det så känns det bara tråkigt. Skulle vara så skönt med en kort frisyr. Det som är lite jobbigt då är att man inte kan sätta upp det om man har för kort. Fast å andra sidan så är ju inte jag direkt bra på att sätta upp mitt hår, det blir ju bara knölar överallt. Får tänka på saken. 



Mitt hår...

/ Emelie ♥ 

jag och min fula humor



FAAAAAAAAIL.

/ Emelie ♥

åtta bokstäver - simsnörd

Finns det någon annan därute som älskar the sims? För jag älskar the sims. Det är det mest genialiska spelet någonsin! Nu i helgen ska det bli mycket spelande. Älskar att skapa stora släkter! När det blir flera generationer. Det mesta jag har kommit till är barbarnsbarn. Sedan har spelet fått damp och jag har varit tvungen att installera om det. Men det var för att jag hade alla expansionspaketen installerade, spelet blir helt cp då. Eftersom att jag är den simsnörden som jag är så har jag alla simsen utom två prylpaket. Lägenhetsliv går dock inte att installera nu, vet ej varför. Någon fil som krånglar till det och förstör. Har inte heller djurliv och arbetsliv installerat bara för att djuren på the sims är så dryga och arbetsliv kan jag leva utan. Så nu är det inte lika segt som förrut!



Oh, gamla goa originalspelet. Det är kul, men ganska segt. Vi fick med the sims 1 gratis när vi var på någon klädaffär... då var jag typ 6-7 år. När jag läste på baksidan så stod det ju "simmar", så jag trodde att det var något tråkigt sportspel. Men så en vacker dag när jag gick in till pappa där han satt vid datorn så spelade han the sims. Jag blev fast redan då. Redan vid 6 års ålder. Han hade gjort någon trashig familj med en mamma med trasiga brallor. När jag var lite äldre så fick datorn cp av the sims och jag kunde inte längre spela. Det blev något år utan sims tills den dagen pappa fick playstation 2 i julklapp av mamma. Då köpte jag sims på playstation och spelade. Inte lika kul som på datorn förstås, men det var ju ändå sims!



Screenshot från the sims bustin' out (tv-spelet).



Den som inte har spelat the sims 2 måste göra det. Det är världens roligaste spel! Jag älskar det! i never knew true love until I discovered this game...



Screenshot från det kommande spelet the sims 3. Fyfan vad jag längtar! Förbokade det på cdon.com för flera månader sedan. Det skulle egentligen ha kommit ut redan nu, men de stötte på en massa buggar och annat skit så de var tvungna att flytta fram releasedatumet till 4 juni... snyft.

/ Emelie ♥

nytt

Ja, jag har gjort om igen. Jag är nöjd med det... för tillfället i alla fall. Nu ska jag försöka hålla fingrarna borta från stilmallen och behålla den här designen ett tag. 

/ Emelie ♥

trött & sur

Jag vill vara glad över att det är fredag, men kan inte. Min dag var så otroligt tråkig. På engelska höll jag nästan på att börja gråta för att det var så tråkigt. Jag önskar att jag visste hur tråkig engelska skolan var innan jag började där.

Och klassen gör inte direkt att man vill gå dit. En viss person satt och kastade pappersbitar och pappersflygplan på oss på matten. Kul kille. Jävla omogna skitunge! Någon borde berätta för honom precis hur äcklig, ful, omogen och puckad han är! Och framför allt elak. Han verkar inte ha något samvete överhuvudtaget. Och så har vi de där människorna som hela tiden tar upp jobbiga saker på NO:n. Herregud, tänk om de kunde vara tysta i tre minuter i alla fall!? Igår bakade franskaeleverna på sin lektion. Idag på NO:n kom deras lärare in i klassrummet och sa att de skulle bjuda alla på kakor. Alla fick en varsin plastmugg och en servett (toalettpapper). I den översta plastmuggen låg det en skalbagge eller något. Naaaaaaajs! I alla fall så gick hela klassen bananas över kakorna. Alla skrek och skulle ha en bit. Jag blev helt chockad. Det var som om de inte hade ätit något på tio år! Vi på främsta raden fick ingenting. När de kom till oss var allt slut. Jag brydde mig inte så mycket, var mest bara i chocktillstånd över hur klassen hade suttit och skrikit över att få en bit. Jag menar; hur gamla är dem? 14 eller 7? Ibland kan man ju undra om man går på dagis eller högstadiet. Vad jag längtar till den dagen jag får lämna skolan!

Vill skrika varje gång jag ser klassen. Bara tanken av att behöva se dem varje dag i ett och ett halvt år till får mig att bli illamående.

Fan vad jag klagar. Men jag har haft en dålig dag. Bara för några dagar sedan hade jag ju bestämt mig för att gilla klassen. Men inte idag! Nu ska jag ha helg, äta glass och inte röra på mig alls.

/ Emelie ♥

no flaws when you're pretending

Det är något fel med mitt huvud. Då menar jag inte att jag är puckad eller så (men jag förnekar inte heller att jag är det), men på ett ställe i huvudet har jag något slags tryck som kommer ibland. Riktigt obehagligt, har varit så sedan sista lektionen. Jag håller på att bli galen! Det gör inte jätteont, bara lite. Men det är läskigt.

Idag har inte så mycket kul hänt, bara vanlig dag. Slutade tidigt. Efter skolan följde jag med Linn och hämtade Molly på skolan. De kom in och gosade lite med Wilma som blev glad över att se två andra ansikten än familjens. Nu är jag lite orolig över det som pågår i min hjärna (?) och ska försöka att få bort det genom att trycka på stället... vem vet, det kanske funkar. Eller också så spricker väl något därinne.



/ Emelie ♥


ännu ett inlägg

Insåg att jag hade mer att skriva. Gustaf träffade ett peddo idag. han frågade Gustaf om han skulle ta skolbussen.

Gustaf: Nej.
Peddo: Har du slutat än?
Gustaf: Nej.
Peddo: När slutar du? Klockan 4 eller?
Gustaf: Klockan 5. (Lögn igen!)
Gustaf låtsas gå in på högstadiet och peddot går därifrån.

Jag måste säga att han stöter på de mest intressanta människorna. Fast det här var ju läskigt! Den där gubben var kanske mellan 60-80 säger Gustaf... antingen så var han bara gammal och uttråkad eller också så var han gammal och pervers.

De senaste dagarna har jag haft ont i nedre vänstra sidan/ryggen. Idag har det dock varit bättre, hade ont imorse men nu är det okej. Ska prova att skita i att dricka mjölk några dagar, kanske är laktosintolerant eller något. Kan ju inte skada att prova. Idag glömde jag bort det och drack mjölk till lunch, så jag får börja imorgon istället.  

Hemkunskapsprov idag, var skitnervös trodde inte att det skulle gå bra alls, även fast jag hade pluggat både igår och hela mentortime idag. Det gick väl helt okej. Mycket lättare än jag trodde, kunde inte svara på precis allt, men det gick ändå okej.



Pedofilbekämparen - och hjälten - Gustaf Hermansson.

/ Emelie ♥

welcome back to winterland

Det snöar ute! Vafaaan! Blir förbannad. Skulle det inte bli vår nu? Det är ju förfan mars! Vad är det för fel på vårt land!? Det enda som är rätt är att det inte är jordbävningar och aktiva vulkaner... sedan förstör klimatet och Fredrik Reinfeldt vårt land. Vad bor jag i för bajsgegga egentligen? Varför är jag född här? Det har jag aldrig gått med på!

Skola. Det var skinkspya och pasta till lunch. På NO:n fortsätter plågeriet... blod, hjärtat som pumpar och olika blodådror. Jag kommer att dö i mr Harris klassrum! Det är så otroligt frustrerande att sitta och läsa och höra Harris-Barris snacka om blod. Det värsta som finns efter Sverige och moderater!

Det här blev ett mycket aggresivt inlägg mot regeringen. Rawwr!



Guess what? Min kamera har batterier nu! Yeey! Jag lyfte på mitt lata ass och satte i batterierna i laddaren. Mycket ansträngande.

/ Emelie ♥


saft

När jag kom hem berättade Gustaf att några tjejer hade busringt hit. 

Gustaf: Hej det är Gustaf.
Två fjantiga flickor: Det är Frida. Det är Gustaf Karlsson va?
Gustaf: Nej.
Två fjantiga flickor: Jo.
Gustaf: Nej.
Två fjantiga flickor: Jo.
Gustaf: Nej.
Två fjantiga flickor: Jo.
Gustaf: Nej. 
Två fjantiga flickor: Du har beställt 17 marabou choklad. 
Gustaf: Nej.
Två fjantiga flickor: Jo.
Gustaf: Helvete.
Gustaf lägger på.

Sedan ringde de igen. Gustaf svarade, sa helvete, och la på. Tredje gången svarade han inte. Så jävla skön!

Typ inget kul har hänt idag, Sofia var sjuk. Inte alls bra, vi saknade henne. Jag ritade en Sofia och satte henne på platsen bredvid mig på engelskan.

Idag ska vi ju se en till lägenhet... jag hoppas att den är ungefär lika bra som den igår, för om man inte får den ena så har man den andra lägenheten att falla tillbaka på. Jag menar inte bokstavligen. Den vi ska se idag ligger bakom Polhemsskolan. Den vi såg igår låg på söder.

Har nästan laddat kameran. Laddade batterierna till hälften igår, var tvungen att stänga av den när jag skuklle sova eftersom att den gör ett tjutande ljud när den laddar, man hör det när det är tyst i rummet. Städa rummet har jag inte börjat med alls, det är alldeles för ansträngande.

/ Emelie ♥


apartment heaven

Idag var vi och såg på en lägenhet. Den var... rätt så perfekt. Väldigt perfekt faktiskt. Vi ska se en till lägenhet imorgon. Men den vi såg idag... mm-mm!

Ja, vad händer nudå? Vet inte... ingenting typ. Fan vad tråkigt jag har. Är så trött att jag skulle kunna hänga upp-och-ner i taket och sova. Som en sån där flygande råtta. Vad heter dom? Fladdermus! Tänkte först att det hette fladdertacka, men så är det ju inte.

Idag... kom jag försent. Fyra minuter. Hade glömt en sak hemma och vände på halva vägen. Då hjälpte det ju inte direkt att jag redan var lite sen från början. Jag har jävligt jobbiga laster...  dålig på att passa tider, glömska, lathet och klantskallesyndrom. Till exempel så har jag inte laddat kameran än. Och så har jag inte städat rummet. Orkar inte.

/ Emelie ♥


mycket videosar

Jaja, jag vet att jag lägger upp mycket klipp från youtube, men här är min nya favoritlåt. Har uppptäckt att Evanescence är bra! fast jag gillar typ bara två låtar, alla andra är sämre. Den här är så deprimerande att jag blir glad!

Oops, det där lät lite för emo. Jag kanske har råkat blivit emo?

Början på den här musikvideon är lite skum, men man fattar om man fortsätter titta.



/ Emelie ♥

tamejfan det roligaste jag har sett på länge

Dolda kameran. Kolla minerna på dem som kommer ut från toaletten! Det är ju helt sjukt, jag skulle tro att jag hade blivit mentalt sjuk eller något. Men roligt är det!



/ Emelie ♥

stolt

Jag gjorde nyss pommes frites utan att brandlarmet gick av! Framgång! Ville inte ha potatisbullar eftersom att jag åt det igår, så jag gjorde pommes frites istället. Ville ha bearnäsås till men då hade den bestämt sig för att vara slut. Så jag kokade gräddsås istället. Mums med pommes frites, ketchup och gräddsås... njaaaa.

Det kommer förhoppningsvis bilder på bloggen snart, har blivit lite tunt med sånt på senare tid tycker jag. Min kamera har varit urladdat sedan jagvetintehurlängesen. Så jag ska ladda batterierna snaart... inte så jobbigt egentligen, bara att sätta i batterierna i laddaren. Men jag är så ini ställetdärdjävulenbor lat.

Nu ska jag fortsätta på min festmåltid.

/ Emelie ♥

du är så yeah yeah wow wow

Haha, nördsång.



Den här diggade man ju när man var liten. Jag hade den till och med på skiva. Den där tjejen med blont hår och orange outfit... hon ser ju inte ut att ha alla hästar hemma. Sjunger de om henne? Herregud. "Allt du säger är så viktigt". Hon ser verkligen ut som en sådan där som kommer med kvicka och smarta kommentarer, eller hur? Man blir lättad på slutet när hon tar av sig den vita peruken och sätter på sig glasögon. Han som sjunger blir för läskig när han sitter nära kameran och sjunger. Han har äkta stirrögon. Han blir liksom hotfull...

 Jag vill ge den här sången pris för den värsta och mest fantasilösa texten någon någonsin har skrivit.

/ Emelie ♥

man blir glad

När Alla går vidare till globen. Nu menar jag inte att ALLA gick vidare, det skulle bli rätt trångt i globen då tror jag, har hört att det är en rätt liten lokal... nejnej, jag menar LÅTEN ALLA MED SOFIA SOM GICK VIDARE! Happyface! Men hon såg förjävlig ut, konstiga kläder och riktigt underlig frisyr när hon satt där och väntade. Men hon är bra som fan.

Nu sitter jag och hånar Anna Skipper med chips och godis. Har inte rört på mig ett dugg idag heller, bara varit hemma, suttit på arslet och ätit. Har inte stoppat näsan utanför dörren ens en gång, vad ska det vara nödvändigt för? Det är bara kallt och jävligt där ute. Det som stör mig just nu är att grannarna verkar vara väldigt taggade ikväll för de springer runt däruppe som om de hade druckit fem liter energidryck var.

Alexander Bard hade på sig sin ridhjälm idag förresten! Det lyste definitivt upp min kväll, jag diggar honom och hans style. Han är ju cooling. Med skägg och rymddräkt, och såklart ridhjälm. En HÖG ridhjälm till och med! That is the shit! Tror att jag ska hylla honom genom att låna mina kära vänners ridhjälmar och ha dem på mig någon dag...

Ja, vad händer nudå? Utesidan kanske... och mer chips och godis. Och så kanske jag ska hotta upp kvällen riktigt ordentligt och gå och se efter om vi har någon form av kolsyrad dricka i kylskåpet. Där kan man snacka om glamour.


Ohja, för han är cool! (notera att han ser mycket kortare ut än alla andra)

/ Emelie ♥

släpp mig

Jag sitter och äter potatisbullar nu. Ingen är hemma. Brandlarmet gick när jag öppnade ungnen, det brukar gå så. 

/ Emelie ♥ 

bilder på sötnosar

Hittade söta bilder på Samis och Lindas dator, på deras barn och deras katt(er).



Alva är soet.


Tilde är också soet.


De har haft kattungar, kolla in den här sötnöten! I'm in loove!

Fan vad många inlägg det blev idag... det kanske till och med blir ett till senare. Nu sitter jag vid ett matbord och fyra vuxna människor snackar. Hehe.

/ Emelie ♥

pappa önskar:

Voodoo - Pale Rider


/ Emelie ♥

hemma hos engstrandarna

Nu är vi hos Sami och Linda. Fick låna deras dator, har ju ett databeroende som ej går att bota. Har ätit lite plockmat och nu sitter jag i vardagsrummet. På teven går något barnprogram med Janne Långben och någon tjejhund med högt rött hår. Disney channel film. Sådana lyxkanaler har inte vi hemma. Vi har bara 12 kanaler, något som mina kära vänner tycker är jättekul, hehe. Själva har de ju ungefär 500 kanaler och parabol... haha, närå skojar bara. :)

Barnen leker på övervåningen och de vuxna sitter ute i köket och pratar. De drack någon genomskinlig skitäcklig grej som heter Skåne (ja, jag smakade, FYFAN). De drack också någon drink som heter orgasm, haha. Det var också skitäckligt.

/ Emelie ♥

pappa, ge upp med din voodoo

.

evanescence

Jag har äntligen hittat den. Här kommer världens finaste låt.



/ Emelie ♥

pappas humor

Jadu pappa. Vad du har emot skattemyndigheterna vet jag inte, men du verkar inte gilla dem. Pappa skickade en kommentar där han hette "Skattmasen på skattemyndigheten" och om någon vill mejla denne person så var e-postadressen [email protected]. Ja, där ser man. Så mejlbomba den här personen nu! Han hade länkat till det här klippet nedanför; Clownen Manne och apan KoKo! EN BANAN!




Skola dag. Slutade efter lunch. Det serverades skabbiga kycklingklubbor i matsalen så vi åt äcklig lax istället. På NO:n höll jag på att dö hela tiden. Dels för att det är så tråkigt, dels för att läraren är trist och bara snackar hela tiden, men MEST för att jag hatar blod och sådant! Och det är andning och sånt där skit vi håller på med nu, och där pratar dem HELA TIDEN om hjärtat och blodomloppet och sånt där. Jag kan inte läsa det. Jag förstår inte hur jag ska kunna lära mig det om jag inte ens kan läsa boken utan att det kryper i hela kroppen.

Idag på vägen till skolan stirrade TRE personer på mig. Fattar ni det!? TRE STYCKEN! Vad är det för fel på mig? Varför stirrar folk på mig? Stirrar de så på alla andra också, eller är det bara jag som har otur och går förbi alla som äter glopulver till frukost?

/ Emelie ♥ 

no more pink!

Just det, emliah är inte längre ett rosa sockersött paradis. Nu är bloggen en... hälsosam och miljövänlig grön/grå sida istället. I like it better. Jag var ju såklart tvungen att ändra texten på headern också, jag hade blivit galen om den förblivit rosa. När det gäller datorer så är jag faktiskt inte så lat. Hehe, ursäkt för att jag inte är särskilt ordentlig av mig i riktiga världen. Mitt rum ser ut som en soptipp/svinstia/ostädad ungkarlslya. Jag är ingen ungkarl jag är ungtjej. Så det blir en ungtjejslya. Ja, precis... och det här inlägget kommer jag ju INTE ALLS att förlora läsare på.

/ Emelie ♥


grammatikcheck

Jag är verkligen ledsen, men i mitt inlägg om nudlar så skrev jag att jag hade "drickit" blå fruktsoda. Seriöst? Vad är det för fel på mig? Det heter DRUCKIT. Och det vet jag... ville bara reda ut det.

Mamma tog hem några slags mockarutor i en glassförpackning idag. Några duktiga elever (som antagligen har MVG i hemkunskap) hade bakat dem. Och nu har jag gått och småätit sådana, de är mycket goda. Bara därför ska jag föreslå att mamma ska ge dem MVG i hennes ämnen också, men jag är inte riktigt säker på att jag kommer få igenom mitt förslag.

Varje gång farmor ringer hit säger pappa att det är skattemyndigheterna som ringer. Jag blir väldigt irriterad på detta. Idag ringde hon och berättade att hon hade fixat biljetter till Kevin Borg i konserthuset (tror jag det var) den 15.e. Skojigt värre! Han är bra, lite väl glad för min smak kanske, men han verkar ju... ja, ni vet. Soft? Fel ordval. Hurtig? Söt? Cooling?

Vad betyder det när man säger att någon är soft egentligen? Hm... att man är cool men ändå mjuk? Att man är mjuk bara? Att man är fluffig? Det ska jag kolla upp.

Jag vet inte om jag orkar se den där rosa färgen på min blogg längre... det är så... sött. Jag vill kräkas. Den färgen kommer nog att ändras inom kort! Till en lite mer soft färg.

/ Emelie ♥
 

noodlesoup

Nu har jag ätit nudelsoppa och drickit lite blå fruktsoda. Har ni sett det här klippet nedanför? So how much do YOU love noodles?



/ Emelie ♥

good song

Idag på spanskan bakade vi spanska kakor i hemkunskapssalen. Vår grupp fick baka en spansk sockerkaka. På SO:n kom ms Everlönn in med kakorna och så fick vi sitta där och äta och smaka lite av varann. Maddes grupps kaka var godast, vår smakade så mycket citron att jag fick rysningar. Det var sådana där sliskigt spanska kakor, och sötsaker är inte min smak. Det ska vara salt. Fast helst inte salt sockerkaka, är inte alltför säker på att det skulle smaka rätt...

Jag skulle vilja citera något smart som ms Viklund sa idag - "matte är ett onödigt ämne". Hör ni hur genialiskt det är? Det är det klockrenaste jag har hört någon säga på länge. Fast jag tycker att syslöjd är det ALLRA onödigaste ämnet. Jag menar, vad ska man göra med de kunskaperna liksom? Och så var ms Engvall där också, jag tror inte att jag har tänkt på hur mycket jag saknar att ha henne i SO. Hon känns så äkta och engagerad. Visst, ms Viklund är jättebra, så mycket bättre än de flesta andra lärare. Men det är något med ms Engvall, hon är liksom... glad.

Har ni någonsin varit med om att ni har gått förbi någon som verkligen glor? Som inte tar bort blicken hur mycket man än glor tillbaka. Det hände mig idag. En kille i 30-årsåldern som stirrade så att ögonen höll på att ploppa ut. Det är så obehagligt. Efteråt så känns det som att man har något i ansiktet eller att håret ser ut som ett piggsvins röv. Och två dagar i rad gick jag förbi en tjej vid skolan som kanske var i 20-årsåldern... hon såg ner i backen som en galning när man gick förbi henne. Det känns ju inte heller så bra, då känner man sig ignorerad. Det bästa är om man bara byter blickar en gång och sedan skiter i varandra. Inte stirra, inte ignorera. Titta i typ två sekunder. Sedan ska man sluta. Man kan inte titta hela tiden, det blir bara obehagligt.

Nu ska jag nog lyfta på arslet och koka nudelsoppa.

/ Emelie ♥


jag är tydligen otroligt ful

Tog ett test på facebook som hette "hur snygg är du?". Jag fick resultatet "inte snygg alls". Och jag fick till och med en bild till!

B21_profile Den är pytteliten, men man ser ju ändå... jag tycker hon är rätt sexig ändå. Höhö.

Idag var jag i skolan, hade en rätt bra dag som jag skrev tidigare men var tvungen att avbryta. På hemkunskapen skulle vi göra kräm av saft, vatten och potatismjöl. Mumsig blandning, något en liten treåring skulle blanda ihop. Men inte ett gäng fjortonåringar.

Och så är det internationella mattedagen idag! I morse fick vi sitta i datorsalen och spela mattespel mot folk från hela världen... tror att jag ska logga in igen, man kan vinna priser och sånt skit. Kollar på Grey's Anatomy nu, det är rätt bra, men Desperate Housewifes är bättre. :)

/ Emelie ♥

good day

Jag har haft en bra dag. Med några undantag. På morgonen somnade jag om efter att väckarklockan ringde så jag fick 10 minuter på mig att göra mig iordning innan jag gick. Men jag kom i tid! Fick ta cykeln för att hinna. När jag gick uppför en backe på vägen hem från skolan kom jag på att jag hade glömt cykeln på skolgården. Jag förbannade mig själv hela vägen tillbaka, mig och min obotliga klantighet. Och trötthet.

Nu måste jag gå för vi ska hem till mormor och morfar, skriver om dagen senare. Ska bara slänga in det här klippet mde den bästa låten i hela melodifestivalen ever. Jag har konstig musiksmak, den är väldigt splittrad. Gillar allt från pop till... ja, någon annan musikstil.




/ Emelie ♥

desperata hemmafruar

Har läst mitt förra inlägg. Det var ju liiiiiite osammanhängande och flummigt.

Ikväll är det desperate housewifes, som jag har längtat!



/ Emelie ♥

bärfis

Sitter här ensam och lyssnar på musik. Jag måste säga att jag lever ett intressant liv.

Gustaf är ledig imorgon. Bara därför vara jag tvungen att hålla fast honom och trycka ner honom på golvet... på skoj såklart, hum. Nu är han inne på msn. Han är hos mormor och morfar och ska sova där. Så nu kan vi ju sitta och skriva normala saker till varandra... det här fick jag av honom:

Gustaf Niklas Hermansson säger: din appsvettiga kallopsko

HAHA, han är bäst.

Idag var det skola. Tapeten inne på den otroligt "fräscha och nyrustade" tjejtoaletten är redan förstörd. Den ser ut som en dålig kopia av en rosa tuggummikula, det är förolämpande att vara därinne. Men det var ju en diss att killarna inte fick sin toa omrustad, hehe. Det är bara för att alla killar är sämre än tjejer. Tjejer har ju ägg... ni vet. HAHA.

Igår fick vi en ny lärare i study hall. Hon var underlig. Men Jesper var ännu underligare. Han kaxade sig mot henne som en sådan där liten chiuaua gör mot en stor hund, ni vet? :)



/ Emelie ♥


life on mars

Första dagen i skolan. Det var väl helt okej. Eller... jag menar att det var det roligaste jag har gjort på länge! Positiva tankar. Inga läxor i alla fall! Woo....hoo.

Jag har fått en blåsa som ser ut som en liten såpbubbla i munnen. Det är inte lika kul som en såpbubbla (vem gillar inte bubblor?) det är mest bara jobbigt. Och smärtsamt.

Kollar på top model nu. Ska ta något att EEETA. Kolla in stockhomskan va?

Och här är en låt som jag slänger in också. David Bowie, han är ju för cool!




/ Emelie ♥

förlåt

För ett otroligt deprimerande inlägg innan, haha. Men jag är lite nere när det blir skola, men nu ska jag vara glad, lovar.

Gympa med Linn, det var kul men jobbigt! Mycket jobbigare den här gången! Vi kom åter igen in gratis, haha. Men de sa att nästa gång var vi tvungna att ha medlemskort.

Nu har jag ont i huvudet och så ska jag äta. Gud vilket roligt inlägg det blev! Verkligen humor... ÄH, NU SKA JAG SLUTA VARA DEPP, HEJDÅ!

Kolla här vad glad jag är: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D=D=D=D=D=D=D=D=D:):):):):):):)!

/ Emelie ♥

jag kommer dö imorgon

Jag vill inte. Helst vill jag ligga under täcket och hålla för öronen fram till påsklovet. Jag orkar inte... vill inte tillbaka till klassen, blä usch och kräks. Vill inte tillbaka till lärarna och skolarbetet och de muntliga presentationerna. VILL INTE. Jag strejkar. Stannar hemma och sover imorgon. Eller gör en "akut" blindtarmsoperation. Bara jag slipper.

Ikväll blir det gympa med Linn. Skönt att röra på sig, men jag kommer ha ont imorgon. Efter förra gången hade jag ont i tre dagar efteråt. OTRÄNAD som fan.

ÅÅÅÅHH... vad jag tycker synd om mig själv. Det är dumt, det ska man inte göra. Men jag kan inte låta bli. Jag hatar verkligen skolan. KRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKS.

/ Emelie ♥

RSS 2.0