i feel like joey

Ååååhhhh, jag hatar när det är rea och ALLA är i affärerna och är helt galna och typ sitter ovanpå borden och ba river runt i alla kläder och slänger dem på golvet. Dock ÄLSKAR jag när man får halva priset på något som man har haft ögonen på hur länge som helst och tänkt "i got my eyes on u" varje gång man går förbi affären, men väntat med att köpa, och så tajmar man in det så perfekt att det till och med känns värt att stå och köa i hundra år. Nu har jag något att ha på mig på nyår i London så jag känner liksom HIT ME 2013.
 
Jag åker imorgon förresten. Till London. I England. Där alla har brittiska dialekter. Jag är rädd att jag kommer bli så distraherad av deras dialekter att jag blir påkörd av en bil eller nåt. Jag är liksom så pass disträ att det faktiskt är något som skulle kunna hända.
 
Nu väntar bara uppdrag packa max 10 kg. 10 kg låter som mycket men det känns som att motsatsen kommer bevisas när jag börjar packa. Det brukar vara så. Jag tar alltid med mig för mycket saker. Tänker att jag måste vara förberedd för ALLT som kan hända och har därför med mig 78 olika tröjor ifall att något går fel. Trots att jag vet att jag packar för mycket har jag ändå alltid ångest över att jag har med mig för lite och att jag ska sakna nåt. JAG HAR INTE DET DÄR NAGELLACKET MED DEN DÄR SPECIFIKA FÄRGEN, JORDEN GÅR UNDER, PANIK ALLIHOP, PANIK.
 
Det är ingen snö i London just nu och jag ser så himla mycket fram emot att slippa fanskapet. Dock regnar det rätt mycket, men jag fick ett paraply i julklapp så jag är redo. SÅ HIMLA REDO.
 

urbana öron

Hej. Jag sitter och lyssnar på Hallelujah. Varför? Jag vet inte. It's one of those days. HALLELUJAH MOMENT.
 
Jag köpte en julklapp till mig själv förra veckan: URBAN EARS!!! Älskar dem mer än allt i hela världen, har dem på mig hela tiden. Det enda dåliga med dem är att de gör ont efter att man har haft dem på sig ett tag, men jag tror att jag har blivit immun mot det efter att ha haft dem på mig nonstop i en hel vecka. Jag känner helt enkelt inte mina öron längre. Det gör mig inte så mycket, jag kände dem inte särskilt mycket innan heller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag försökte typ anstränga mig med den här bilden men orkade inte så mycket.

i want a boyfriend NOW *knocks over christmas tree*

Jag visste inte att 25 december var nån slags festdag???? Liksom VA. Det är JUL. Kan vi ha EN högtid där vi INTE super ner oss ellör.
 
Jag blir irriterad när folk skriver att de bakishänger. Jag tycker det är vidrigt. Ryggar tillbaka och håller för näsan. Jag kan inte rå för det, det är som en reflex. BAKISHÄNGER. "Med dem bästa."
 
För detta är jag ledsen. Jag är en bitter varelse som inte tål solljus. Jag blir upprörd av de minsta av ting, förlåt mina synder och min pensionerade själ som icke lockas av alkoholiserade sociala sammanhang. Förlåt för att jag istället tittar på This is England och dreglar över att alla i filmen ser så coola ut. Förlåt för att jag älskar 40-åriga brittiska män mer än jag någonsin kommer att älska en kille i min egen ålder. Förlåt för att jag inte tycker att nåt är kul. Förlåt för allt.
 
Idag ska jag se The Hobbit förresten. Det kommer bli fett. HIGH FRAME RATE MMMMM.
 
 
Srsly though, kan jag bara FÅ DEM.

for not all tears are an evil

Sedan jullovet började har jag ägnat mig åt att titta på Sagan om Ringen och idag tittade jag på sista delen. Den får betyg 9/10 för den fick mig att grina?!??!?? Allt är tumblrs fel, jag brukade inte gråta så mycket när jag tittade på saker förut. Men slutet. SLUTET. Jag går efter regeln att allt jag grinar till är bra. Utom blodprov. Blodprov innebär endast onda tårar. HAHA REFERENS ÅH GUD KAN NÅGON STOPPA MIG.
 
Nu när jag har tittat klart på Sagan om Ringen vet jag inte vad jag ska göra. Jag skulle kunna packa till London för jag ska till London på fredag. Visste ni att jag ska till London på fredag. London som ligger i England. Jag ska till London.
 
.........London.
 
Saker jag hoppas händer i London:
 
- Chris Kendall friar till mig.
 
- Drottningen blir min bästa vän och låter mig och Chris flytta in i Buckingham Palace med henne.
 
 
Det är allt egentligen. Om de två högst sannolika sakerna hände skulle det vara en fulländad resa.
 
 
Annars går Aragorn bra också. Hnnnngg burma.

GOD JUL

DET ÄR JULAFTON. En dag av bullar förklädda i kött och prinskorvar och familj och julklappar. Det är en helt sjuk högtid egentligen. Det allra första julfirandet måste ha varit en familjefest som spårade ur ordentligt. Det var säkert en morfar som hade fått i sig nån snaps för mycket som ba vet ni vad som skulle vara en jättebra idé??? Att ta in ett TRÄD i huset. Är det inte en helt fantastisk idé?????? Sen DANSAR VI RUNT DET och slår in saker i papper och lägger dem under trädet!!!!! Allt detta i Jesus Kristus ära.
 
Nä, men jag gillar julafton. Typ den enda högtiden som inte är totalt överskattad. Midsommar liksom, vad fan är det. Vi bygger en fallosskulptur och klär den i löv och sen får barnen dansa runt den, och hela tiden tänker man 'vet någon här vad det är vi firar just nu????'
 
Jag har fått saker idag. Det har säkert ni också. Jag fick bland annat The Sims 3 Årstider som jag är extremt taggad på att prova!!! Det är synd bara att min dator inte klarar av Sims särskilt bra och tar 200 år på sig att ladda saker. Det går så långsamt så att jag vill klösa sönder skärmen och skala bort tangenterna på tangentbordet i frustration. Hat.
 
Jag har fått en lavalampa också. En röd!!!!! Som riktig lava!!!! Wow!!!!! Sen fick jag en hårtork av mamma för hon är trött på att jag lånar hennes hela tiden. Hehe. Hehehe.
 
 
Jag har haft christmas sweater på mig hela dagen. Jag älskar den. Den är mjuk och varm och julig och bra.
 
 
Pappa provade mina glasögon. Fashion.

eternal sunshine of the spotless mind

 
 

a bad lip reading


just poppin' in to say BANGARANG

 
Hai guys, it's me Skrillex. Ville bara säga DROP THE BASS BWAOOOWWWWW BWAOW BRRRR BSHSBSHHSB HSHSJHSHS BBMMMMMBMMBMBMBM BRRRRRRRR-
 
 
 
Näääääärå, det var ju bara jag. Trodde du det va, att Skrillex skulle komma hit och blogga?????? Haha. Du är ju dum du.
 
Jag har precis ätit mat och diskuterat kattnamn med pappa och Gustaf. Det bästa vi har än så länge är Claude, fast vi vill helst stava det 'Klåd'. Jag har lagt fram några fler perfekta namn men ingen gillar dem. Sherlock till exempel. HUR COOLT VORE DET INTE? Men ingen nappar ju på mina idéer. Helst hade jag velat att Bilbo hade hetat Sherlock för då hade den lilla katten kunnat heta John Watson. Sen hade jag klätt Sherlock i lång kappa och gett John Watson ett litet förstoringsglas och så hade vi tittat på BBC Sherlock tillsammans. Det är min dröm. En vacker dag ska den bli sann.
 
Nu ska jag skriva en debattartikel om varför kvinnor borde ha lika hög lön som män för det är något som gör mig arg. Kom igen liksom, hur svårt kan det va. SE MIG HÖR MIG RÖR MIG hur svårt kan det va. Linda Bengtzing, var tog hon vägen liksom? Hon kanske descended back into the depths of hell? Antagligen.

jag är vidrig

Gissa vad jag råkade göra idag. Eller inte så mycket råkade, utan bara var dum nog att göra. JAG BET I MIN BLÅSA. Alltså inte kissblåsan utan den jag hade på tummen. Den sprack såklart och den hade såklart vätska i sig. Hur kan man vara så dum, jag förstår verkligen inte min logik. Jag är livrädd för att den ska spricka, MEN JAG BITER I DEN OCH SER VAD SOM HÄNDER. Sen bloggar jag om det så alla får veta hur dum jag är.
 
Så förutom att vara världens vidrigaste människa har jag idag haft seminarium i psykologi. Det låter så professionellt, "seminarium". Egentligen är det bara en lärare som samlar ihop några elever som måste försöka säga något smart utan att egentligen ha läst särskilt noga i boken. "Depression är typ när man ligger i sängen hela tiden." "Ehhhhhh, kognitiv beteendeterapi mmmm jag förstår precis vad det är för nåt."
 
När jag kom hem belönade jag mig själv med julgodis. Jag har nästan ätit upp trillingnötterna jag och Martina gjorde igår.
 
 
Trillingnötter. Det är trillingnötter, jag lovar. Trots att det mest ser ut som att nån har spytt på en plåt.
 

purr purr purr


 
 
Den här godingen flyttar in till oss i februari. HUR SÖT ÄR HAN INTE. Vi vet dock inte vad han ska heta. Det vi har är Gimli, Sten, Claude och Tom Bombadill. Det går inte bra.

@ martinaz huz

Är hemma hos Martina och har tagit över hennes macbook. Den är mycket renare än min, herregud. Min är full av smulor och skit, men den här är ren och blank och fin. Undrar om hon skulle märka om jag bytte ut våra datorer???? Antagligen.
 
Vi har gjort trillingnötter. Mmmmm, diabetes. Jag lyckades bränna mig på tummen så nu har jag en stor fet blåsa där som jag känner av varje gång jag trycker på mellanslag. Härligt. Om den spricker kommer jag dö av äckel.
 
Förresten så kanske ni ser att jag har gjort om bloggen. Det är inte klart än så det är lite kaoz. Jag satt i fyra timmar igår och flyttade om i koderna:)))) DEDICATION.
 
 
Jag ger er en felvriden bild på mig och mamma för det var det enda jag hade i arkivet. Är vi inte vackra så säg.

it hurtsssss

Jag har så oooooooont, åh tyck synd om migggg.

Ibland känns det som att jag har den här bloggen bara för att ha någon som lyssnar på mig klaga. Jag har växtvärk i foten, är alltså döende för andra gången den här veckan. Dock kanske det är något annat, jag tror inte att jag växer särskilt mycket mer. Särskilt inte i foten.
 
I VILKET FALL SOM HELST HAR JAG ONT och jag är inte okej med smärta. Dö.
 
Min dag började bland en massa folk på stan, helt galet med folk. Alla skulle väl köpa julklappar. Jag köpte skavsårsplåster till mina fötter eftersom mina doctor martens typ inte gillar mig???????? De ba DÖ EMELIE DÖ och så gnager de på mina fötter.
 
Eftersom jag blir helt slut av att vara bland en massa folk störtkraschade jag i farmor och farfars soffa efter turen på stan. Det var den bästa stunden på hela dagen. Nej förresten, det var när jag hittade den här bilden på farfars läsplatta:
 

mitchell davis is everything i aspire to be


e

 
Jag sitter i min sittpuff med ett babianarsle i ansiktet. Eftersom vi är tillbaka på -20 grader här i Gävlefanhelvetet så är mina läppar helt torra och redo att ramla av vilken sekund som helst. Självklart har jag dessutom TAPPAT BORT mitt lypsyl och har därför lånat mammas läppglans som smakar vattenmelon. Jag hatar att ha läppglans för håret fastnar i det och läpparna är kladdiga och jag bara ugh.
 
Jag är uppenbarligen döende här. Sörj mig.
 
Det är en dålig läppdag, men min hjärna är på topp. Idag funderade jag på vad den engelska motsvarigheten till "hen" skulle vara. Jag kom fram till att det skulle bli "e". Let's make it happen.

Jag gillar hen. Det är ett bra ord att använda. Inte istället för han och hon utan mer när man inte vet om en person är tjej eller kille. Och då menar jag inte som alla de gångerna då jag har varit en hemsk person och tänkt "är det där en tjej eller en kille" om människor på stan, utan mer typ om man ska få barn och inte vet vilket kön det är än. Bara som ett exempel. Mycket bra ord.

i agree


jag behöver jullov

Jag har religionsprov imorgon och RÅKADE vänta tills nu med att plugga till det. Det finns så många roligare saker jag skulle kunna göra med min tid än att lära mig en buddhists moralregler ärligt talat, och så många saker jag skulle kunna lära mig som är viktigare för mig att kunna. Jag skulle vilja att någon lär mig hur man betalar räkningar. Eller hur man tvättar. Eller hur man gör när man ska på jobbintervju. Jag tror inte att jag behöver veta exakt vilka de fyra ädla sanningarna är. Jag behöver dem inte i mitt liv, men tack ändå läroplanen.
 
Något jag har märkt är att Buddhismen är lite som religionernas Cosmopolitan. Med sin åttafaldiga väg och fyra ädla sanningar. Jag ser rubrikerna på framsidan: 8 STEG TILL ETT PERFEKT LIV. I boken finns det till och med en guide till hur man mediterar och det står "mästaren finns i dig själv". Jaha. Tack Cosmopolibuddha. Ska nu sätta mig med benen i kors på min yogamatta och finna min inre mästare, men först ska jag äta frukostflingor och gå ut och jogga.
 
Jag är hemskt ledsen om någon som läser det här är buddhist och offended men jag är trött och jag har ingen lust att göra det här och ärligt talat så är religion så himla konstigt och jag är så less efter att ha läst detta på högstadiet också. DET TAR ALDRIG SLUT.
 
 
Hittade en närbild på Buddhas ansikte. Han är ungefär lika amused som jag är just nu.

måndag betyder text och text betyder ugh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan vi snälla applådera det jag har åstadkommit i min julartikel. DET HÄR ÄR ALLT JAG HAR. Min lärare hjälpte mig att komma på ett ämne och nu är problemet bara att jag inte vill skriva den:)))
 
Jag skulle vilja gå hem och lägga mig under täcket och rulla in mig i det som en mullvad och sova bort hela måndagen. Och gosa med Bilbo. Stackars Bilbo. Han ska spendera hela dagen hos veterinären och få sina pojkdelar bortplockade. Jag undrar om han kommer ha en tratt runt halsen när jag kommer hem. Haha. Hahaha. Jag lovar att ni ska få se en bild. Jag lovar också att pussa på honom så att han inte ska vara ledsen. ÅH SNOFSISNOFS.

the ramblings of a mad woman

Det är söndag kväll. En icke uppskattad stund i livet. En kväll av ångezt pga opluggat prov på tisdag, debattartikel som ej påbörjats och oklarheten kring meningen med livet.
 
 
Jag köpte någon slags produkt av min frisör sist jag var där. Någonting som ska göra mina lockar bättre, typ. Jag kan inte de tekniska orden för jag är inte frisör, jag kan knappt borsta mitt hår utan att allt går fel.
 
I alla fall så köpte jag denna "curl revival cream" och jag vet inte???? Jag ser inte mycket skillnad?????? VAD är det i denna sörja som hjälper lockarna undrar jag. Det står bara att den ger lockarna "a natural spring and a healthy shine" och det låter ju fint, men HUR?
 
Det är säkert nåt från regnskogen. Eller ALOE VERA. Det ordet. Det har jag hört. Det är bra för nånting. Kan tänka mig att hela kroppen ba börjar LYSA om man rullar runt i en pöl av aloe vera.
 
Blir så trött. Mina lockar är antagligen exakt likadana och det enda som har hänt är att jag är 200 kronor fattigare. Det är inte direkt så att folk kommer fram till mig och är imponerade av mina STARKA lockar och deras "natural spring".
 
Nu får det vara slut på detta för jag ska till skolan imorgon och ha text i hundra år. Har fortfarande inte börjat på min "julartikel" hahahahahhahahHAHAhahHAhahHAha, mmmhmhmhmm.

DETTA INLÄGGET ÄR ETT MEDDELANDE TILL MIN FARMOR

Hej farmor. Jag vet inte om du kollar din telefon tillräckligt ofta för att jag ska kunna skicka ett MMS till dig, men jag har hittat en väska som jag önskar mig i julklapp och jag vill att du ska veta hur den ser ut och eftersom jag inte vet när jag kommer träffa dig nästa gång så jag lägger upp en bild på den här. Den finns på Eurosko i Valbo och ser ut på det här viset:
 
 
Jag blir mycket lycklig om jag får den av tomten, vi ses snart, puss och kram!!!!
 
När jag visade Gustaf den här bilden så sa han bara "du gillar alltid de värsta sakerna". ALLTSÅ. En vacker dag ska jag tvinga på honom en gnommössa och hipsterbrillor och göra honom till en miniemelie, mmmmm.

vi är gnomer

JAG HAR KÖPT SAKER IDAG. Bland annat en mössa som min bror kallade för en gnommössa. Alltså en mössa för gnomer. Jag var inte helt säker på vad han menade med detta så jag googlade gnom och fick fram detta. Jag är helt okej med att vara en gnom för kolla vad SASSY han är?!?!?!?
 
Jag köpte även två julklappar och är lycklig över att inte vara ute i sista sekund. Dock att jag måste köpa fler, så jag kommer antagligen flaxa runt i affärerna två dagar innan julafton och ha panik över de sista julklapparna som vanligt.
 
Att köpa saker till andra är inte min grej. Det är för mycket press. Dessutom lyssnar jag inte tillräckligt noga på folk för att veta vad de vill ha och vad de behöver eftersom jag ofta sitter och tänker på ponnisar och sånt när människor pratar med mig. Inte med flit, det bara bli så. Min uppmärksamhet räcker inte till både mina egna tankar och folk som pratar med mig, jag kan bara ägna mig åt en i taget. Jag tror att det är därför jag aldrig vet vad jag ska säga till folk när de pratar med mig, för att allt jag tänker är MU??? Vill alltid säga 'mu?' till folk som pratar med mig om saker som jag inte är intresserad av MEN TYP INGEN FÖRSTÅR REFERENSEN så det är inte värt det.
 
 
Låt mig presentera: GNOMMÖSSAN. Gå till H&M du med och låt dig gnomifieras för 99:-

no

 
Här sitter jag och ger världen en whatever-blick. För att jag inte vill. Och inte orkar. Och jag vill bränna allt. Utom bocken. Bocken är fin.
 
Nääääää, jag vet inte. Jag blev bara så trött nu när det blev fredag. Är också trött på skolarbete, trots att jag knappt har något jämfört med de flesta SÅ FÖRLÅT FÖR ATT JAG KLAGAR. Fast jag tror det blir värre på ett sätt, när man inte har så mycket. För ett tag så har man en längre period där man knappt gör något alls, och så plötsligt kommer en massa prov och slutuppgifter som ska lämnas in och då kan man inte andas för att allt kommer på en gång och man får panik och begraver sig i tv-serier för att glömma alla sina sorger.
 
På tal om att glömma alla sina sorger ska jag spendera denna fredagkvällen tillsammans med Doctor Who och choklad. DET KOMMER BLI SÅ SKÖNT ÅH GUD NI FÖRSTÅR INTE ENS HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DETTA. Är kär i David Tennant nu. Detta är inte bra, jag måste sluta bli kär i brittiska medelålders män. Jag skyller allt på BBC.

i'm sorry for calling your salad a bunch of gay-ass leaves

 
Jag är med i tidningen idag. Jorå, det går bra nu hörni. Cashen ba rullar in!!!!! F1 känd. Eller så har jag praktik på Prima. Nåt av de två.
 
Min lärare var snäll nog att ställa in den enda lektionen jag hade idag och därför har jag spenderat dagen åt att myza i mina myzbyxor. Är så himla trött, förstår inte. Jag sov hur många timmar som helst inatt. Det måste vara vädret som sätter mig i zombiemode. Kylan och mökret and så. Japp. Pratar lite om vädret med er jag, det är bra. Kallpratar lite ba........
 
.........KALLPRATAR. HAHA. KALLT. SNÖ. FATTAR NI.
 
Nu ska jag fundera på vilka läxor jag har att prokrastinera idag och försöka att inte somna.

jag är skogshuggare

Idag ångade Gavleån. Som om vattnet vore VARMT. Det är KALLT. Detta säger en del om hur kall luften är just nu. Jag är inte okej med det här. Jag är dock helt okej med hur fint allt är. It's all oh so pretty men jag står inte ut med -20, det håller inte. Vädret är som en person som är väldigt snygg men hur mycket jag än försöker gilla hen så är hen fortfarande kall och hemsk och får mina näsborrar att frysa till is.
 
 

drop the cello

Det här är berättelsen om när Emelies klass åkte till Stockholm och övergav henne. Välkomna.
 
Näääärå, jag fick också följa med men jag kände bara NEJ. Efter att ha spenderat över 6 timmar på en buss när jag var där i fredags så känner jag inte för att någonsin åka buss i snö nånsin mer.
 
Jag sitter alltså i skolan och prokrastinerar som vanligt. Jag ska skriva en "julartikel" till texten men jag vet inte vad jag ska skriva. Funderar på att skriva en revolutionerande artikel som bevisar att tomten finns och om inte det funkar ska jag försöka få en intervju med pepparkakan i Shrek.
 
Jag borde verkligen börja skriva nu. Jag har spenderat hela förmiddagen åt att vara på tumblr. Nej just det, jag åt kebabgryta också. Med ris. Det här är inte intressant. Jag ska skriva nu. Hejdå kissekatter.
 
 
Eftersom jag är i skolan har jag lite torftigt med bilder men detta är vad jag har. Så varsågod.

väderkuk

Det är totalt snökaos ute, därför strejkar jag idag och stannar inne och tittar på Bert. Vet ni att Bert säger "bajs" när han svarar i telefonen? Är detta inte det bästa i hela världen? Jag tror att Bert är mannen för mig. Synd att han är 13.
 
Igår åkte jag buss till Stockholm. I SNÖKAOSET. Jag trodde min död var kommen. Det tog tre timmar att åka dit och tre och en halv timme att åka hem och det var inte okej. Det brukar liksom ta max två timmar att åka mellan Gävle och Stockholm????? Dessutom befann jag mig på SACO-mässan några timmar för mycket. Det var fullproppat med folk och jag fick lite panik inombords då och då för att det var så mycket som hände omkring mig. Folk som ba HÄR TA EN PÅSE FULL MED INFO OM HUR MAN BLIR LÄKARE och jag kände mest guuu låt mig va. Jag och Martina hittade till slut ett ställe där det knappt var några människor alls så där satt vi och glodde tills vi fick åka hem.
 
Mässan gjorde mig inte mycket klokare på vad jag ska göra i framtiden. Jag tänker bara go with it typ. Känna efter lite. Vill inte ha panik för då kommer jag antagligen göra fel och hamna någonstans där jag inte vill vara och det vore hemskt. Därför chillar jag. Det är lugnt. Andas.
 

RSS 2.0