isprinsessor

 I torsdags var vi isprinsessor för en dag. Vi tog tåget till en isrink och hyrde skridskor. Jag hade inte åkt skridskor sedan jag tvingades till det på gymnastiklektionerna i gymnasiet. Hatade alltid att åka skridskor i skolan (hatade väl egentligen gymnastik i allmänhet), mest för att läraren ibland tvingade oss att hålla varandra i handen och åka snabbt vilket resulterade i att jag ramlade och fick blåmärken överallt. Att åka skridskor utan en hurtig gymnastiklärare i en rink full av andra människor som inte heller är särskilt bra på att åka skridskor visade sig vara väldigt roligt. Och farligt. Såg flera som ramlade och låg kvar på isen tills hjälp kom hahaha LOSERS. Närå. Fast jo. Själv ramlade jag nästan två gånger men lyckades hålla mig kvar på benen tack vare att jag tog tag i sargen som en bambi på hal is.
 
Tänkte också på hur sjukt det är med skridskor egentligen. Vi åker runt på is med skor som har vassa skenor? Hur dumma är vi på en skala? Varför finner vi nöje i något så sjukt? Vem satte knivar på sina skor och tänkte "jag tänker glida runt på en is med de här". Sedan gjorde någon det dessutom till en sport där folk kastar runt varandra i luften och ingen ifrågasätter det. Ingen stannar upp och tänker "vad håller vi på med egentligen?" Inga andra djur har lika dumma idéer som oss, det finns en anledning till att älgar inte åker skridskor. De förstår sina egna gränser. Det är inte meningen att älgarna ska glida runt på isen. Jag tror att älgarna är smartare än oss.
 
´
 
Jag åt också väldigt goda pommes frites där i ishallen. Skåda deras gyllene uppenbarelse.

farliga england

 
Haha närå. England är inte så farligt. Det farligaste är väl egentligen den bruna maten och the sky of doom som hela tiden envisas med att vara grå och ha läskiga mörka moln. Sista bilden är dock lite läskig på riktigt. Det är en köttfabrik som stängdes och sedan rivdes ned halvt. Väggarna är söndersmulade men står typ kvar. Så himla konstigt??? En annan byggnad i närheten brann ner för ett tag sen och ruinerna är fortfarande kvar vilket också är så himla skumt, har dock ingen bild på det Varför inte städa upp det? Varför????? En byggnad inne i stan höll dessutom på att rasa ihop häromdagen så de var tvungna att ge den stöd så den inte skulle falla isär. Varför håller England på att falla ihop och varför gör ingen nånting? Fattar ej.
 
I andra bilden var det jag som klubbade ner Toby för att han tuggade för högljutt. Haha. Närå. Skoja. Nästan.
 
Jag har inte bloggat på några dagar för att jag är lat. Processen att ladda upp bilder och skriva en text på internet är helt enkelt för mycket för mig, trots att jag sitter vid min dator ca 85% av mitt liv. Måste använda hjärnan så mycket och tänka på saker. Så himla skönt att inte tänka. Ikväll ska vi ut och äta och jag planerar att äta pasta carbonara. Blir hungrig bara jag tänker på det åh.

RSS 2.0