edward is watching me

 
Frågan är ju varför jag fortfarande har inte bara en, utan TVÅ bilder på Edward Cullen på min vägg. Han är creepy och weird och stirrar på sin flickvän när hon sover och jag gillar honom inte längre. Jag skyller på att jag gillar Robert Pattinson. He's fine.
 
Jag har varit på Mediamarkt idag. Älskar Mediamarkt. Jag skulle lätt kunna bo där och sova i en hög av minneskort och musmattor hela nätterna. DET VORE NÅT. Dessutom jobbade det faktiskt en kille där som såg ut som Robert Pattinson och om jag hade varit mindre reserverad än jag är hade jag gått fram till honom och ba HEJ DU ÄR SNYGG men så kan man ju inte göra, med tanke på sociala regler and all that.
 
Jag köpte i alla fall en kamera. Sen inhandlades även en skrivbordsstol på Ikea. The essentials liksom.

jag dog


dagens outfit

 
Tröja - Träskshopen 99:-
Väst - Hittad i gyttjan för tio år sedan.
Skärp - Calvin Klein 599:-

i'm so done

 
Allt är hat. Jag bara... åh. Jag är så trött. Skulle kunna sova i hundra år på en bädd av rosor och ha sju små dvärgar som städar mitt hus.
 
Dagen har varit jobbig. Hade text i flera timmar och skulle skriva en historia som bara fick vara ett A4 och det var sjukt svårt. Jag började skriva om en julstad och sen fortsatte jag like crazy på det spåret bara för att jag är så himla sugen på jul just nu och spårade ur helt. Såhär står det på ett ställe:
 
"De små männen börjar sjunga en välbekant melodi. Bjällerklang? Han förstår ingenting. De börjar sedan gå mot honom med långsamma steg."

Actual quote från actual skolarbete som jag har skrivit. Jag behöver semester från mig själv ett tag.

pluggtips #1

 
Att ta bilder i photobooth är ett jättebra sätt att hantera sin inre önskan att hälla bensin över alla läroböcker i världen och sätta eld på dem.

pluggtankar

Jag sitter och pluggar hinduism, vilket jag har gjort säkert 10 gånger förut. Varför fungerar skolsystemet så att man repeterar samma saker 100 gånger? Räckte det inte med att jag pluggade in det i skallen på lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet?
 
I alla fall så är hinduism så flummigt, jag vet inte ens vad det är jag läser om. I boken står det att atman är "det eviga i människan, kopplas till både lungorna och hjärtat, dvs det representerar både det andliga och det fysiska." VAD BETYDER DET???? Jag har fått förklaringen men jag vet fortfarande inte vad det är för något. Jag tänker bara på tarmarna när jag läser "det eviga i människan" för jag har hört att de är ganska långa.
 
Dessutom är hinduismen lite som en dokusåpa gone wrong. Gudarna blir ihop, har multipla personligheter, dansar sönder världen, hugger av huvudet på varandra och sätter dit djurhuvuden istället osv. Det känns mer som att läsa om en urspårad fest än att lära sig om en religion, helt ärligt talat. Men jag klagar inte. Det här är roligare att läsa om än typ... de tre vise männen. Även om de är ganska sexiga.
 
 
Party rock is in the hooooouse tonight.

att leva i en värld där man ändå inte duger

 
Det här är åh så fint och Adam Pålsson är min nya obsession.

i only talk to people who got that boom boom pow

 
Halloj. Här sitter jag och tittar åt vänster helt utan anledning. Det är söndag och jag hade tänkt vara produktiv idag men som vanligt så gick det rakt åt helvete. Oh well. Om andra kan leva på pantburkar så kan väl jag också det.
 
Jag fyller 18 om mindre än en vecka nu, omgggzzzz. Det är några böcker som jag verkligen vill ha och nu kommer jag kunna beställa dem online utan mammas hjälp, parteeeeeey. Det är väl typ det jag ser fram emot mest. Sen att kunna ta körkort är ju också helt okej va. Och att jag inte längre behöver använda mitt fake-ID för att komma in på krogen när jag vill dansa salsa och dricka sprit är också trevligt. Näääää, sånt gör jag inte. Alla vet att jag dansar mambo.

Undrar om jag kommer sluta vara konstig när jag är 18.

tog en bild av misstag (i'm not a model)

 
Min naturliga min: ARG, HARDCORE, KNUFFA SMÅ BARN.
 
Så himla sorgligt när man inser hur man går runt och ser ut. Jag ser antagligen emo ut åtminstone 99% av tiden även fast jag inte alltid är det. Jag ser väl ut sådär i skrivande stund också men som tur är kan jag inte se det själv. Så arg på världen. Så Avril Lavigne.
 
Nu måste jag sova för jag har en lång dag av prokrastination framför mig imorgon.

erik hassle är bra

 

she’s cheer captain and i'm beyonce

 
Bebisen är squeaky clean efter sitt bad så jag luktar på honom hela tiden och han förstår inte vad jag gör. Han ba SLUTAAAAA och lägger sig på ett annat ställe.
 
Söndag. Jag måste skriva ett reportage och läsa en bok idag. Egentligen finns det fler saker jag borde göra men jag börjar såhär för jag orkar inte. Jag är nästan 18, jag kan ta beslut själv. Jag bestämmer att jag inte ska göra mer idag. För jag fyller snart 18.

när bilbo fick värdigheten borttvättad

 
 

idag kysste jag en kanelbulle

Jag har haft en riktigt dålig vecka fram tills idag. Idag har varit lite bättre. Jag har mått bajz på alla sätt och igår undrade jag nästan om jag var på väg att bli superdeprimerad eller nåt, men sen insåg jag att det kanske bara var PMS-feels. Då mår man ju ibland som en ett smutsigt korvspad.
 
Nu på eftermiddagen har jag suttit och pluggat eftersom jag har två prov imorgon OCH ännu bättre, jag har äntligen kommit på ett användarnamn!!!!! Jag behövde ett användarnamn till en grej i mitt projektarbete och allt var upptaget och jag höll på att bli cray cray men nu har jag ett halvbra användarnamn. Halvdåligt. Jag är halvnöjd, men mer än så kan man inte bli med användarnamn nuförtiden. Det är helt ok så att säga. Lättnaden över att ha kommit på nåt är så stor att jag bara kan gladdansa över det.
 
Det är kanelbullens dag idag. Jag har ätit fyra.
 
 
Mitt hår representerar hur jag mår denna veckan.

mens

 
ALLTSÅ ÄR DET TYP NORMALT ATT CHOKLAD FÅR MENS FÖR JAG TRODDE INTE ATT SÅNT HÄNDE MED GODIS.
 
Nääääe, skojar bara. Det är en plopp kärlek. Tänker att det är bättre än ingen kärlek alls liksom. Ugh vad blev det här inlägget nudå. Hur fortsätter jag.
 
Jag tror att jag är klar här.

RSS 2.0